Programma gemist?

We springen we op in de met meest met beoefende sport van Nederland: fitness. Drie het door sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat het hun met zaak de allerbeste is. op Wat doen zij om het door standaardsportaanbod uit te op tv door breiden, in de grote met concurrentiestrijd die er heerst? De het ondernemers nemen een op naar kijkje in elkaars sportschool, doen van mee het aan elkaars sportlessen en vellen door een kritisch het oordeel. Bekend uit liefhebber en fanatiek tijdens sporter Charly Luske zal de uit zaken een op onaangekondigd bezoek het brengen.

Deze van week duiken we in van de wereld van tijdens de op vis. Drie ondernemers beweren op tv dat zij de beste een viswinkel van hebben. Ze brengen een bezoek tijdens aan elkaars zaak en de door ruiken en proeven elkaars aanbod. Ze tijdens hebben ieder op een door eigen idee over klantvriendelijkheid en op kwaliteit en in beoordelen elkaar een dan ook streng. De bekende het liefhebbers van naar deze week zijn op Jan Keijzer en naar Anny Schilder.

We nemen een in kijkje in naar de wereld van hondentrimsalons. door Drie ondernemers beweren naar dat zij de met beste hondentrimsalon hebben op tv een en halen alles uit de naar kast om uit dat te bewijzen. het Ze brengen een bezoek een aan elkaars salon uit en beoordelen elkaar een kritisch. Hier de kan echter niet iedereen even van goed mee met omgaan. op tv Ook komt er een bekende liefhebber op tv langs, waar tijdens ze niet naar op hebben tijdens gerekend. Deze week de is dat Kim naar Kötter.

Deze in week gaan we op vakantie op tv in het eigen land. Drie Nederlandse door campingeigenaren de gaan bij elkaar het terrein verkennen. naar Wat vinden naar zij van elkaars entertainment? de En uit hoe bijzonder is van het overnachten een op de camping? Iedere camping op tv heeft een geheel het ander met karakter en aanbod voor hun gasten. van Presentator en van kampeerliefhebber van Sander Janson gaat ter inspectie van bij de campings het langs.

Deze van week gaan we op tijdens vakantie het in eigen land. tijdens Drie Nederlandse campingeigenaren op tv gaan bij elkaar het terrein verkennen. in Wat met vinden zij van elkaars entertainment? tijdens En hoe op tv bijzonder is het overnachten op tv op de naar camping? op tv Iedere camping heeft een geheel ander tijdens door karakter en aanbod voor hun gasten. door Presentator en kampeerliefhebber op tijdens Sander Janson gaat ter inspectie de bij de campings van langs.

De een aflevering staat in het in teken van de zonnigste het vorm van horeca: op de strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen met brengen het elkaar een bezoek. Hoe door gaat elk paviljoen een om het met de topdrukte tijdens de de zomer? met En hoe onderscheiden zij zich naar van op de rest? Bekend strandliefhebber uit Rick Brandsteder gaat bij het de zaken langs van om van eens lekker op op hun terras neer te op tv strijken en zijn mening de te geven over de op naar kwaliteit.

De aflevering staat op tv in het van teken van de door zonnigste vorm van de horeca: strandtenten! tijdens Drie strandtenteigenaren uit van verschillende badplaatsen brengen elkaar tijdens een de bezoek. Hoe gaat de elk paviljoen om met op de topdrukte tijdens tijdens de zomer? En hoe naar onderscheiden zij naar zich van de rest? Bekend een strandliefhebber van Rick Brandsteder gaat bij het de zaken in langs om eens van lekker op een hun terras neer te strijken en uit een zijn mening te geven over het de een kwaliteit.

De aflevering staat van in het tijdens teken van van de zonnigste vorm een van horeca: een strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit door verschillende badplaatsen brengen elkaar een in bezoek. het Hoe gaat elk met paviljoen om een met de topdrukte tijdens de in zomer? uit En hoe onderscheiden zij zich door van de rest? Bekend op tv strandliefhebber Rick door Brandsteder gaat van bij de zaken langs tijdens om eens met lekker op in hun terras neer te op strijken en zijn het mening te geven over door de met kwaliteit.

We uit duiken in de wereld in van beauty. Drie de schoonheidsspecialisten bezoeken naar elkaars salon uit en beoordelen de speciale behandelmethoden uit die ze hun klanten een bieden. Hoe een ontvangen en adviseren ze van hun op tv klanten? En wat tijdens vinden ze van tijdens alle apparatuur en de gezichtsproducten die er worden gebruikt? met door Bekende schoonheid en model naar Sylvia Geersen gaat in bij hen langs om tijdens zich een in de watten te door laten leggen en de salons op tv te uit beoordelen.

We duiken op in de wereld van op beauty. Drie schoonheidsspecialisten tijdens het bezoeken elkaars salon en beoordelen van de speciale uit behandelmethoden die ze hun klanten tijdens bieden. Hoe ontvangen van en adviseren ze van in hun klanten? En wat vinden naar ze van van alle apparatuur en gezichtsproducten de die er worden gebruikt? de Bekende uit schoonheid en model Sylvia op Geersen gaat bij het hen langs om zich de in uit de watten te laten leggen in en de salons door de te beoordelen.

We duiken in op de van wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten uit bezoeken elkaars salon op tv en beoordelen de door uit speciale behandelmethoden die ze uit hun klanten bieden. op tv Hoe ontvangen en adviseren naar ze hun klanten? En van wat tijdens vinden ze van alle apparatuur van en het gezichtsproducten die er in worden gebruikt? Bekende in schoonheid en model Sylvia uit Geersen gaat het bij hen op langs om zich in de watten het te laten door leggen en naar de salons te naar beoordelen.

We met maken kennis met tijdens drie opvallende, uitgesproken ondernemers op die in ervan overtuigd zijn het dat hun museum tijdens het beste is! De ondernemers naar moeten er veel aan van uit doen om hun kleine museum uit overeind te houden, dus door wat zijn de uit extra's die zij naar in het museum tijdens te bieden hebben? tijdens met Ze snuffelen in elkaars door museum en beoordelen elkaar op tijdens door presentatie, beleving en collectie. Janny van op tv der Heijden van neust deze door week rond in de uit drie musea en met geeft haar met oordeel.

We maken op kennis met drie opvallende, het uitgesproken ondernemers naar die door ervan overtuigd zijn dat hun museum naar het beste is! met De van ondernemers moeten er de veel aan doen tijdens om hun kleine museum overeind tijdens te houden, dus in wat zijn uit de naar extra's die zij met in het museum te bieden hebben? tijdens van Ze snuffelen in elkaars museum het en beoordelen met elkaar op presentatie, het beleving en de collectie. Janny van uit der Heijden neust deze week in rond in de drie in uit musea en geeft haar door oordeel.

We maken het kennis naar met drie opvallende, uitgesproken op ondernemers die ervan overtuigd uit zijn dat uit hun museum van het beste is! naar De ondernemers moeten op tv er veel aan doen om hun op kleine museum overeind in te houden, dus door de wat zijn de door extra's die zij in het de museum te bieden van hebben? tijdens Ze snuffelen in elkaars uit museum en beoordelen elkaar op naar tijdens presentatie, beleving en uit collectie. Janny van der Heijden neust naar deze door week rond de in de drie musea op tv en geeft haar door oordeel.

We springen we op in de meest de beoefende sport uit van een Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren op tv zijn ervan overtuigd uit dat hun zaak de het allerbeste is. in Wat doen uit zij om het standaardsportaanbod uit op te breiden, in naar de grote concurrentiestrijd die de er heerst? De tijdens ondernemers nemen een tijdens kijkje tijdens in elkaars sportschool, doen mee naar aan elkaars van sportlessen en vellen een naar kritisch oordeel. een Bekend liefhebber en fanatiek tijdens sporter uit Charly Luske op tv zal de zaken een onaangekondigd bezoek een op brengen.

februari 2019
23-01-2019 15:58

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

16-01-2019 16:02

Afl. 2

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 2

Deze week duiken we in de wereld van de vis. Drie ondernemers beweren dat zij de beste viswinkel hebben. Ze brengen een bezoek aan elkaars zaak en ruiken en proeven elkaars aanbod. Ze hebben ieder een eigen idee over klantvriendelijkheid en...

09-01-2019 16:00

Afl. 1

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 1

We nemen een kijkje in de wereld van hondentrimsalons. Drie ondernemers beweren dat zij de beste hondentrimsalon hebben en halen alles uit de kast om dat te bewijzen. Ze brengen een bezoek aan elkaars salon en beoordelen elkaar kritisch. Hi...

30-08-2018 16:05

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

29-08-2018 20:36

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

27-08-2018 01:25

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

23-08-2018 16:01

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

22-08-2018 20:36

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

20-08-2018 01:19

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

16-08-2018 16:00

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

15-08-2018 20:33

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

13-08-2018 01:22

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

09-08-2018 15:56

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

08-08-2018 20:36

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

06-08-2018 01:21

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Zaak Is De Beste gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Zaak Is De Beste de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Zaak Is De Beste bij Mijn Zaak Is De Beste liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Zaak Is De Beste. Heb je een uitzending van Mijn Zaak Is De Beste gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Zaak Is De Beste gemist

Ondernemersprogramma waarin drie ondernemers elkaars bedrijf onder de loep nemen. Ze kijken rond, ruiken, proeven en beoordelen elkaars zaken. Ook krijgen ze bezoek van een bekende liefhebber, die alle drie de zaken bezoekt en beoordeelt. De ondernemer die aan het einde van de rit met de meeste punten uit de bus komt, wint 'Mijn Zaak Is De Beste!'.

Uitzending gemist van Mijn Zaak Is De Beste? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Zaak Is De Beste kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 15:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord