Programma gemist?

We een springen we in de met meest beoefende sport van in Nederland: fitness. met Drie sportschooleigenaren zijn ervan door een overtuigd dat hun zaak uit de allerbeste is. tijdens Wat doen zij om het de standaardsportaanbod het uit te van breiden, in de grote concurrentiestrijd met die er tijdens heerst? De ondernemers nemen een naar kijkje op tv in elkaars sportschool, de doen mee aan elkaars sportlessen in door en vellen een kritisch in oordeel. Bekend liefhebber tijdens en fanatiek sporter Charly op Luske zal de zaken van in een onaangekondigd bezoek door brengen.

Deze week met duiken we in de een wereld een van de vis. Drie ondernemers het beweren door dat zij de uit beste viswinkel hebben. een Ze brengen een bezoek van aan elkaars zaak en de ruiken tijdens en proeven elkaars op tv aanbod. Ze hebben ieder een met de eigen idee over klantvriendelijkheid en kwaliteit het en beoordelen het elkaar de dan ook streng. een De bekende liefhebbers van tijdens deze week zijn het Jan Keijzer en op Anny Schilder.

We door nemen een kijkje in de door wereld van hondentrimsalons. door Drie naar ondernemers beweren dat op tv zij de de beste hondentrimsalon hebben en halen op tv alles uit de door kast op tv om dat te bewijzen. Ze brengen in een bezoek aan de elkaars in salon en beoordelen elkaar op tv kritisch. Hier uit kan echter met niet iedereen even goed mee het omgaan. Ook komt er op een bekende het liefhebber langs, waar ze in niet op naar hebben gerekend. van Deze week is dat naar Kim naar K├Âtter.

Deze naar week gaan we tijdens op vakantie in eigen tijdens land. Drie Nederlandse op campingeigenaren gaan uit bij elkaar het terrein naar verkennen. Wat vinden zij uit van uit elkaars entertainment? En tijdens hoe bijzonder de is het overnachten naar op de camping? Iedere camping uit heeft een een geheel ander karakter de en aanbod door voor hun gasten. Presentator en van kampeerliefhebber Sander tijdens Janson gaat ter van inspectie bij de campings uit langs.

Deze week van gaan we op vakantie tijdens in eigen uit land. Drie Nederlandse het campingeigenaren gaan het bij elkaar met het terrein verkennen. Wat vinden zij op tv van elkaars entertainment? van En hoe bijzonder in is het uit overnachten op de camping? de een Iedere camping heeft een op tv geheel ander de karakter en aanbod voor hun gasten. op tv Presentator en tijdens kampeerliefhebber Sander Janson naar gaat ter uit inspectie bij de campings op langs.

De op tv aflevering staat in het naar teken van de op zonnigste vorm van horeca: naar met strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen met brengen elkaar een het bezoek. Hoe de gaat elk van paviljoen om met de topdrukte met tijdens tijdens de zomer? En hoe tijdens onderscheiden door zij zich van de rest? met Bekend strandliefhebber uit Rick Brandsteder gaat bij in de zaken langs een om de eens lekker op hun naar terras neer tijdens te strijken en zijn een mening te geven over de naar het kwaliteit.

De aflevering staat door van in het teken van de zonnigste de vorm van horeca: op strandtenten! op Drie strandtenteigenaren uit in verschillende badplaatsen brengen elkaar een door op bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om een op tv met de topdrukte tijdens de het zomer? En hoe onderscheiden een zij zich tijdens van de op rest? Bekend strandliefhebber van Rick Brandsteder tijdens gaat bij de zaken langs om met eens het lekker op tijdens hun terras neer te het strijken en zijn van mening te geven over de op tijdens kwaliteit.

De aflevering tijdens staat in op tv het teken van de zonnigste naar vorm door van horeca: strandtenten! Drie tijdens strandtenteigenaren op uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een van bezoek. Hoe gaat op tv elk met paviljoen om met op tv de topdrukte tijdens de met zomer? En uit hoe onderscheiden zij zich van in op de rest? Bekend strandliefhebber in Rick Brandsteder naar gaat bij de zaken langs door om eens op lekker op hun terras een neer te uit strijken en zijn het mening te geven in over de op tv kwaliteit.

We duiken naar in de wereld van naar beauty. met Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars naar salon het en beoordelen de speciale behandelmethoden die in door ze hun klanten bieden. met Hoe ontvangen en adviseren naar ze van hun klanten? En wat vinden ze met van alle apparatuur een en gezichtsproducten door die er het worden gebruikt? Bekende schoonheid uit en model Sylvia uit Geersen gaat bij op tv hen langs de om zich in de watten door door te laten leggen en de salons de te op beoordelen.

We naar duiken in de naar wereld van naar beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken het elkaars salon en de beoordelen de op tv speciale behandelmethoden die ze hun klanten een op tv bieden. Hoe ontvangen in en adviseren ze hun klanten? En van wat vinden ze in van in alle apparatuur en met gezichtsproducten die er worden door gebruikt? Bekende op schoonheid en model Sylvia met Geersen gaat bij hen uit langs om zich met in de met watten van te laten leggen de en de salons te het beoordelen.

We duiken naar in de wereld van naar beauty. Drie met schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon het en beoordelen het de speciale behandelmethoden naar die uit ze hun klanten bieden. met Hoe ontvangen en uit adviseren ze hun van klanten? En wat vinden tijdens ze van het alle apparatuur en gezichtsproducten met die er worden op gebruikt? naar Bekende schoonheid en model Sylvia Geersen op uit gaat bij hen naar langs om zich in de watten het het te laten leggen en tijdens de salons te het beoordelen.

We maken kennis naar tijdens met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die van ervan overtuigd door zijn een dat hun museum het beste is! in De ondernemers moeten van er door veel aan door doen om hun door kleine museum overeind op te houden, dus wat zijn de een extra's die in zij in het de museum uit te bieden hebben? Ze snuffelen in naar van elkaars museum en de beoordelen elkaar op presentatie, beleving en in collectie. Janny op van met der Heijden neust deze van week rond in uit de drie musea en op tv geeft uit haar oordeel.

We door maken kennis met drie naar opvallende, met uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd van zijn dat hun museum de het beste is! met De ondernemers moeten een er naar veel aan doen uit om hun kleine museum een overeind te houden, dus naar een wat zijn de door extra's die zij met in het museum te in bieden hebben? Ze van snuffelen in elkaars museum en op beoordelen uit elkaar op door presentatie, beleving en door collectie. Janny van der Heijden neust van deze week rond naar de in de drie musea en geeft naar haar op oordeel.

We maken kennis de met op drie opvallende, uitgesproken met ondernemers die het ervan overtuigd zijn door dat hun museum het beste is! van tijdens De ondernemers moeten door er veel aan doen om hun door kleine op museum overeind te houden, op tv dus naar wat zijn de extra's die zij in in het in museum te bieden het hebben? Ze van snuffelen in elkaars museum het en een beoordelen elkaar op presentatie, beleving naar en van collectie. Janny van uit der Heijden neust deze door week rond in de drie op tv een musea en geeft haar een oordeel.

We op springen we in de van meest beoefende sport tijdens van Nederland: fitness. Drie tijdens op tv sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd een dat hun zaak de allerbeste op tv is. Wat doen de zij om het naar standaardsportaanbod uit te met breiden, in door de grote op concurrentiestrijd die er heerst? De het ondernemers het nemen een kijkje in elkaars van sportschool, doen het mee aan op tv elkaars sportlessen en door vellen een kritisch door oordeel. Bekend de liefhebber en fanatiek sporter Charly Luske op tv van zal de zaken naar een onaangekondigd bezoek met brengen.

september 2021
23-01-2019 15:58

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

16-01-2019 16:02

Afl. 2

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 2

Deze week duiken we in de wereld van de vis. Drie ondernemers beweren dat zij de beste viswinkel hebben. Ze brengen een bezoek aan elkaars zaak en ruiken en proeven elkaars aanbod. Ze hebben ieder een eigen idee over klantvriendelijkheid en...

09-01-2019 16:00

Afl. 1

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 1

We nemen een kijkje in de wereld van hondentrimsalons. Drie ondernemers beweren dat zij de beste hondentrimsalon hebben en halen alles uit de kast om dat te bewijzen. Ze brengen een bezoek aan elkaars salon en beoordelen elkaar kritisch. Hi...

30-08-2018 16:05

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

29-08-2018 20:36

Afl. 7

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 7

Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een gehe...

27-08-2018 01:25

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

23-08-2018 16:01

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

22-08-2018 20:36

Afl. 6

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van de zonnigste vorm van horeca: strandtenten! Drie strandtenteigenaren uit verschillende badplaatsen brengen elkaar een bezoek. Hoe gaat elk paviljoen om met de topdrukte tijdens de zomer? En hoe ondersche...

20-08-2018 01:19

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

16-08-2018 16:00

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

15-08-2018 20:33

Afl. 5

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 5

We duiken in de wereld van beauty. Drie schoonheidsspecialisten bezoeken elkaars salon en beoordelen de speciale behandelmethoden die ze hun klanten bieden. Hoe ontvangen en adviseren ze hun klanten? En wat vinden ze van alle apparatuur en ...

13-08-2018 01:22

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

09-08-2018 15:56

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

08-08-2018 20:36

Afl. 4

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 4

We maken kennis met drie opvallende, uitgesproken ondernemers die ervan overtuigd zijn dat hun museum het beste is! De ondernemers moeten er veel aan doen om hun kleine museum overeind te houden, dus wat zijn de extra's die zij in het museu...

06-08-2018 01:21

Afl. 3

Mijn Zaak Is De Beste - Afl. 3

We springen we in de meest beoefende sport van Nederland: fitness. Drie sportschooleigenaren zijn ervan overtuigd dat hun zaak de allerbeste is. Wat doen zij om het standaardsportaanbod uit te breiden, in de grote concurrentiestrijd die er ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Zaak Is De Beste gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Zaak Is De Beste de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Zaak Is De Beste bij Mijn Zaak Is De Beste liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Zaak Is De Beste. Heb je een uitzending van Mijn Zaak Is De Beste gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Zaak Is De Beste gemist

Ondernemersprogramma waarin drie ondernemers elkaars bedrijf onder de loep nemen. Ze kijken rond, ruiken, proeven en beoordelen elkaars zaken. Ook krijgen ze bezoek van een bekende liefhebber, die alle drie de zaken bezoekt en beoordeelt. De ondernemer die aan het einde van de rit met de meeste punten uit de bus komt, wint 'Mijn Zaak Is De Beste!'.

Uitzending gemist van Mijn Zaak Is De Beste? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Zaak Is De Beste kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 15:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!