Programma gemist?

Terugblik tijdens op de met feestelijke opening van de Noord/Zuid-metrolijn in tijdens tijdens Amsterdam, vijftien jaar nadat de op tv eerste spa in de grond inging. In de metrostation Centraal Station, dat van vanwege de z'n afmetingen en door hoogte ook wel in 'de kathedraal' wordt genoemd, het hield cabaretier Martijn Koning de vanochtend een tijdens korte conférence het over de soms bewogen totstandkoming in van de de Noord/Zuidlijn. De nieuwe door burgemeester tijdens van Amsterdam, Femke Halsema, de hield een met presentatie, waarna de officiële openingshandeling werd in een verricht, begeleid door muziek van het door Nederlands Kamerorkest. Vervolgens een namen tijdens de paar honderd genodigden de de allereerste officiële metro op naar de andere een van kant van het een IJ, naar het van noordelijke eindpunt: Station een Noord. De Noord/Zuidlijn is een een kleine tien kilometer uit lang en heeft tijdens zo'n drie van miljard euro gekost. De aanleg op kwam vooral op in het tijdens nieuws door vertragingen tijdens en forse kostenoverschrijdingen de als gevolg met van onder meer verzakkingen een van woonhuizen aan tijdens de Vijzelgracht tijdens en aannemers die met failliet gingen. Minder in in het oog het sprong het vrijwel probleemloze boorproces van met de tunnel door op de slappe Amsterdamse de ondergrond. in En ingenieurs wijzen graag op een het het huzarenstukje onder het Centraal naar Station, waar dwars onder tijdens met het stationsgebouw en de sporen een uit op tv gracht werd uitgegraven om er met een naar tunneldeel in te varen de en af te naar zinken.

Verslag met van de feestelijke opening naar van de de Noord/Zuid-metrolijn in Amsterdam. In met metrostation Centraal Station, dat naar vanwege z'n afmetingen de door en hoogte ook wel 'de kathedraal' in wordt naar genoemd, houdt cabaretier Martijn in Koning een korte op tv conference met over de soms bewogen door totstandkoming van de de Noord/Zuidlijn. De nieuwe een burgemeester van Amsterdam, Femke op tv Halsema, houdt een een presentatie, waarna de officiële de openingshandeling wordt verricht, van begeleid door het muziek van het Nederlands van Kamerorkest. Vervolgens nemen met de paar door honderd genodigden de door allereerste officiële door metro naar de op andere kant van het op IJ, naar het noordelijke op tv eindpunt: station met Noord. De Noord/Zuidlijn is uit een kleine in tien kilometer lang en heeft uit zo'n drie miljard op tv euro gekost. De door aanleg in kwam vooral in het het nieuws door op vertragingen en forse kostenoverschrijdingen als uit gevolg van onder meer in verzakkingen van woonhuizen van aan de op Vijzelgracht en aannemers met die failliet naar gingen.

oktober 2021
21-07-2018 19:15

NOS Opening Noord/Zuidlijn

NOS Opening Noord/Zuidlijn - NOS Opening Noord/Zuidlijn

Terugblik op de feestelijke opening van de Noord/Zuid-metrolijn in Amsterdam, vijftien jaar nadat de eerste spa de grond inging. In metrostation Centraal Station, dat vanwege z'n afmetingen en hoogte ook wel 'de kathedraal' wordt genoemd, h...

21-07-2018 10:15

Live: Opening Noord/Zuidlijn Amsterdam

NOS Opening Noord/Zuidlijn - Live: Opening Noord/Zuidlijn Amsterdam

Verslag van de feestelijke opening van de Noord/Zuid-metrolijn in Amsterdam. In metrostation Centraal Station, dat vanwege z'n afmetingen en hoogte ook wel 'de kathedraal' wordt genoemd, houdt cabaretier Martijn Koning een korte conference ...

NOS Opening Noord/Zuidlijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Opening Noord/Zuidlijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Opening Noord/Zuidlijn bij NOS Opening Noord/Zuidlijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Opening Noord/Zuidlijn. Heb je een uitzending van NOS Opening Noord/Zuidlijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Opening Noord/Zuidlijn gemist

Uitzending gemist van NOS Opening Noord/Zuidlijn? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Opening Noord/Zuidlijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-07-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!