Programma gemist?

Terugblik op naar de feestelijke opening het van op tv de Noord/Zuid-metrolijn in Amsterdam, vijftien jaar het nadat de de eerste spa de naar grond inging. In met metrostation Centraal Station, dat de vanwege z'n het afmetingen en met hoogte ook wel 'de kathedraal' in wordt genoemd, het hield in cabaretier Martijn Koning tijdens vanochtend een korte conférence over van de soms door bewogen totstandkoming van tijdens de Noord/Zuidlijn. door De nieuwe burgemeester van Amsterdam, door Femke Halsema, door hield een in presentatie, waarna de met officiële openingshandeling werd op verricht, begeleid door muziek door van het Nederlands Kamerorkest. Vervolgens met namen de de paar uit honderd genodigden de allereerste de officiële metro van naar de andere kant uit van het IJ, op tv naar het noordelijke eindpunt: van Station Noord. een De Noord/Zuidlijn is een op kleine tien kilometer lang van en van heeft zo'n drie op miljard euro gekost. door De aanleg kwam vooral het in het nieuws op tv door vertragingen met en forse kostenoverschrijdingen als gevolg naar uit van onder meer naar verzakkingen van woonhuizen aan de Vijzelgracht de en door aannemers die uit failliet gingen. Minder in een het oog sprong het vrijwel op probleemloze naar boorproces van de tunnel uit door naar de slappe Amsterdamse ondergrond. En ingenieurs naar wijzen graag op tijdens uit het huzarenstukje onder het Centraal Station, uit waar dwars onder van het stationsgebouw en een de sporen door een gracht door werd uitgegraven in om er een tunneldeel in in te varen en af van te een zinken.

Verslag tijdens van de feestelijke opening van van de op Noord/Zuid-metrolijn in Amsterdam. In metrostation met Centraal naar Station, dat vanwege het z'n afmetingen tijdens en hoogte ook tijdens wel 'de kathedraal' een wordt genoemd, houdt cabaretier Martijn met Koning een naar korte conference over de tijdens soms bewogen totstandkoming van in de Noord/Zuidlijn. De de nieuwe tijdens burgemeester van Amsterdam, van Femke Halsema, houdt een presentatie, waarna door de officiële openingshandeling naar uit wordt verricht, begeleid door muziek in van de het Nederlands Kamerorkest. Vervolgens nemen de door paar tijdens honderd genodigden de allereerste officiële van metro naar naar de andere kant van in het op tv IJ, naar het noordelijke eindpunt: het station met Noord. De Noord/Zuidlijn de is een kleine tien kilometer het lang het en heeft zo'n een drie miljard euro gekost. De aanleg op tv kwam vooral in een het nieuws door de op tv vertragingen en forse kostenoverschrijdingen als op tv gevolg van onder met meer tijdens verzakkingen van woonhuizen aan het de Vijzelgracht en aannemers door die met failliet gingen.

september 2020
21-07-2018 19:15

NOS Opening Noord/Zuidlijn

NOS Opening Noord/Zuidlijn - NOS Opening Noord/Zuidlijn

Terugblik op de feestelijke opening van de Noord/Zuid-metrolijn in Amsterdam, vijftien jaar nadat de eerste spa de grond inging. In metrostation Centraal Station, dat vanwege z'n afmetingen en hoogte ook wel 'de kathedraal' wordt genoemd, h...

21-07-2018 10:15

Live: Opening Noord/Zuidlijn Amsterdam

NOS Opening Noord/Zuidlijn - Live: Opening Noord/Zuidlijn Amsterdam

Verslag van de feestelijke opening van de Noord/Zuid-metrolijn in Amsterdam. In metrostation Centraal Station, dat vanwege z'n afmetingen en hoogte ook wel 'de kathedraal' wordt genoemd, houdt cabaretier Martijn Koning een korte conference ...

NOS Opening Noord/Zuidlijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Opening Noord/Zuidlijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Opening Noord/Zuidlijn bij NOS Opening Noord/Zuidlijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Opening Noord/Zuidlijn. Heb je een uitzending van NOS Opening Noord/Zuidlijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Opening Noord/Zuidlijn gemist

Uitzending gemist van NOS Opening Noord/Zuidlijn? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Opening Noord/Zuidlijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-07-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!