Programma gemist?

Terugblik een op de feestelijke opening op tv van de Noord/Zuid-metrolijn door in Amsterdam, vijftien jaar in tijdens nadat de eerste naar spa de grond inging. In metrostation van met Centraal Station, dat vanwege z'n op tv afmetingen en hoogte ook op tv wel uit 'de kathedraal' wordt van genoemd, hield cabaretier Martijn met Koning vanochtend een korte in conférence over op de een soms bewogen totstandkoming naar van de Noord/Zuidlijn. De in nieuwe burgemeester in van Amsterdam, Femke Halsema, hield in een presentatie, waarna in de officiële het openingshandeling werd verricht, begeleid door door uit muziek van het Nederlands Kamerorkest. Vervolgens door namen door de paar honderd genodigden van de allereerste in officiële metro tijdens naar de andere op tv kant van het IJ, naar uit het noordelijke eindpunt: uit Station Noord. De op tv Noord/Zuidlijn is een kleine uit tien kilometer lang de en heeft zo'n van drie miljard in euro uit gekost. De aanleg kwam vooral in de het nieuws op tv door vertragingen en naar forse kostenoverschrijdingen in als gevolg van onder meer het verzakkingen van in woonhuizen aan de met Vijzelgracht uit en aannemers die failliet gingen. door Minder op in het oog naar sprong het vrijwel probleemloze boorproces uit van op de tunnel door door de slappe Amsterdamse ondergrond. En van ingenieurs wijzen graag op de het op huzarenstukje onder het Centraal Station, op waar dwars onder de het stationsgebouw en naar de sporen het een op gracht werd uitgegraven om naar er een tunneldeel in de te het varen en af te een zinken.

Verslag met van de tijdens feestelijke opening van de naar Noord/Zuid-metrolijn in Amsterdam. een In metrostation Centraal Station, dat naar vanwege z'n naar afmetingen en op tv hoogte ook wel 'de op tv kathedraal' wordt tijdens genoemd, houdt uit cabaretier Martijn Koning een een korte conference in over de soms bewogen naar totstandkoming van de in Noord/Zuidlijn. De nieuwe burgemeester met van Amsterdam, Femke Halsema, houdt een de een presentatie, waarna van de officiële openingshandeling een wordt verricht, begeleid door door muziek van het uit Nederlands Kamerorkest. Vervolgens nemen met de paar honderd genodigden met de allereerste officiële op tv metro naar de door andere kant van op het IJ, de naar het noordelijke naar eindpunt: op station Noord. De Noord/Zuidlijn is op een kleine met tien kilometer lang en heeft zo'n uit drie miljard de euro gekost. De de aanleg kwam vooral van in uit het nieuws door op tv vertragingen en forse kostenoverschrijdingen als gevolg op van onder meer in verzakkingen van een woonhuizen aan de uit Vijzelgracht door en aannemers die failliet van gingen.

januari 2021
21-07-2018 19:15

NOS Opening Noord/Zuidlijn

NOS Opening Noord/Zuidlijn - NOS Opening Noord/Zuidlijn

Terugblik op de feestelijke opening van de Noord/Zuid-metrolijn in Amsterdam, vijftien jaar nadat de eerste spa de grond inging. In metrostation Centraal Station, dat vanwege z'n afmetingen en hoogte ook wel 'de kathedraal' wordt genoemd, h...

21-07-2018 10:15

Live: Opening Noord/Zuidlijn Amsterdam

NOS Opening Noord/Zuidlijn - Live: Opening Noord/Zuidlijn Amsterdam

Verslag van de feestelijke opening van de Noord/Zuid-metrolijn in Amsterdam. In metrostation Centraal Station, dat vanwege z'n afmetingen en hoogte ook wel 'de kathedraal' wordt genoemd, houdt cabaretier Martijn Koning een korte conference ...

NOS Opening Noord/Zuidlijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Opening Noord/Zuidlijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Opening Noord/Zuidlijn bij NOS Opening Noord/Zuidlijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Opening Noord/Zuidlijn. Heb je een uitzending van NOS Opening Noord/Zuidlijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Opening Noord/Zuidlijn gemist

Uitzending gemist van NOS Opening Noord/Zuidlijn? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Opening Noord/Zuidlijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-07-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!