Programma gemist?

Terugblik op de door feestelijke opening van een de Noord/Zuid-metrolijn met in Amsterdam, vijftien jaar van nadat de eerste in door spa de grond inging. op tv In metrostation Centraal Station, uit dat vanwege naar z'n afmetingen en hoogte ook uit met wel 'de kathedraal' wordt genoemd, de hield cabaretier Martijn Koning het vanochtend een uit korte conférence over de de soms bewogen totstandkoming met van van de Noord/Zuidlijn. De nieuwe door burgemeester van Amsterdam, Femke het op tv Halsema, hield een presentatie, waarna de op officiële openingshandeling op werd op verricht, begeleid door muziek van van het Nederlands Kamerorkest. Vervolgens van namen naar de paar honderd genodigden de een allereerste de officiële metro naar de andere op kant van het naar op tv IJ, naar het een noordelijke eindpunt: Station Noord. tijdens De Noord/Zuidlijn is een kleine op het tien kilometer lang en heeft zo'n naar drie miljard euro met gekost. De aanleg het kwam vooral in op tv het nieuws door met vertragingen en op forse kostenoverschrijdingen de als gevolg van onder met meer een verzakkingen van woonhuizen aan de Vijzelgracht het in en aannemers die failliet gingen. Minder door in de het oog sprong het vrijwel door probleemloze op boorproces van op de tunnel door tijdens de slappe Amsterdamse in ondergrond. En ingenieurs op wijzen graag op het huzarenstukje onder op de het Centraal Station, waar met dwars onder het stationsgebouw in en uit de sporen een op gracht werd uitgegraven om op er een het tunneldeel in te varen en af op op tv te zinken.

Verslag van tijdens de feestelijke opening tijdens van de Noord/Zuid-metrolijn in met Amsterdam. de In metrostation Centraal Station, dat met vanwege z'n afmetingen een en op tv hoogte ook wel 'de op kathedraal' wordt de genoemd, houdt cabaretier Martijn Koning naar een in korte conference van over de soms in bewogen totstandkoming van het de Noord/Zuidlijn. De nieuwe burgemeester van Amsterdam, door Femke Halsema, door houdt een presentatie, waarna tijdens de officiële openingshandeling op de wordt verricht, begeleid door door muziek van het Nederlands op Kamerorkest. door Vervolgens nemen de paar honderd genodigden het de allereerste officiële de metro naar de het andere kant van naar het IJ, naar tijdens het het noordelijke eindpunt: station Noord. De Noord/Zuidlijn op tv in is een kleine tien op kilometer lang en tijdens heeft zo'n drie miljard euro tijdens gekost. De uit aanleg kwam vooral in een tijdens het nieuws door vertragingen door en forse kostenoverschrijdingen in als gevolg van onder meer met door verzakkingen van woonhuizen aan de in Vijzelgracht uit en aannemers die failliet een gingen.

mei 2020
21-07-2018 19:15

NOS Opening Noord/Zuidlijn

NOS Opening Noord/Zuidlijn - NOS Opening Noord/Zuidlijn

Terugblik op de feestelijke opening van de Noord/Zuid-metrolijn in Amsterdam, vijftien jaar nadat de eerste spa de grond inging. In metrostation Centraal Station, dat vanwege z'n afmetingen en hoogte ook wel 'de kathedraal' wordt genoemd, h...

21-07-2018 10:15

Live: Opening Noord/Zuidlijn Amsterdam

NOS Opening Noord/Zuidlijn - Live: Opening Noord/Zuidlijn Amsterdam

Verslag van de feestelijke opening van de Noord/Zuid-metrolijn in Amsterdam. In metrostation Centraal Station, dat vanwege z'n afmetingen en hoogte ook wel 'de kathedraal' wordt genoemd, houdt cabaretier Martijn Koning een korte conference ...

NOS Opening Noord/Zuidlijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Opening Noord/Zuidlijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Opening Noord/Zuidlijn bij NOS Opening Noord/Zuidlijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Opening Noord/Zuidlijn. Heb je een uitzending van NOS Opening Noord/Zuidlijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Opening Noord/Zuidlijn gemist

Uitzending gemist van NOS Opening Noord/Zuidlijn? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Opening Noord/Zuidlijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-07-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!