Programma gemist?

Terugblik op op de feestelijke opening van het de Noord/Zuid-metrolijn uit in Amsterdam, door vijftien jaar de nadat de eerste spa de grond op inging. In van metrostation het Centraal Station, dat vanwege z'n door afmetingen naar en hoogte ook de wel 'de kathedraal' op tv wordt genoemd, hield cabaretier Martijn Koning uit vanochtend een korte de conférence door over de soms bewogen de totstandkoming van de het Noord/Zuidlijn. De nieuwe burgemeester naar van met Amsterdam, Femke Halsema, hield een de presentatie, waarna de de het officiële openingshandeling werd verricht, op begeleid door muziek in van het Nederlands Kamerorkest. het Vervolgens namen door de paar met honderd genodigden de allereerste op officiële metro naar de uit andere in kant van het IJ, naar naar het een noordelijke eindpunt: Station Noord. De de Noord/Zuidlijn in is een kleine tien kilometer een lang en heeft zo'n tijdens drie miljard euro het gekost. tijdens De aanleg kwam vooral met in het nieuws op tv door vertragingen en forse naar kostenoverschrijdingen als de gevolg door van onder meer in verzakkingen van woonhuizen de aan de Vijzelgracht en aannemers die een failliet gingen. van Minder in het oog tijdens een sprong het vrijwel probleemloze boorproces van in de tunnel tijdens door de het slappe Amsterdamse ondergrond. En ingenieurs de wijzen graag uit op het huzarenstukje onder op tv tijdens het Centraal Station, waar dwars de onder het stationsgebouw en de de sporen een een gracht door werd uitgegraven om er van een in tunneldeel in te varen en tijdens af uit te zinken.

Verslag van in de met feestelijke opening van de Noord/Zuid-metrolijn in met Amsterdam. In in metrostation Centraal de Station, dat vanwege het z'n afmetingen en hoogte in ook wel 'de naar kathedraal' wordt genoemd, het houdt cabaretier de Martijn Koning een korte tijdens conference over de soms door bewogen met totstandkoming van de Noord/Zuidlijn. De nieuwe naar burgemeester van Amsterdam, het Femke Halsema, tijdens houdt een presentatie, waarna het de officiële openingshandeling door de wordt verricht, begeleid door muziek van de een het Nederlands Kamerorkest. Vervolgens nemen een de paar honderd genodigden de met de allereerste officiële metro naar tijdens de andere kant door van het IJ, op naar het noordelijke eindpunt: op tv station van Noord. De Noord/Zuidlijn is een kleine het op tien kilometer lang en met heeft zo'n drie miljard euro uit gekost. De naar aanleg kwam vooral in een het nieuws door een vertragingen en forse tijdens kostenoverschrijdingen op als gevolg van onder meer uit verzakkingen van het woonhuizen een aan de Vijzelgracht en aannemers die in failliet door gingen.

mei 2021
21-07-2018 19:15

NOS Opening Noord/Zuidlijn

NOS Opening Noord/Zuidlijn - NOS Opening Noord/Zuidlijn

Terugblik op de feestelijke opening van de Noord/Zuid-metrolijn in Amsterdam, vijftien jaar nadat de eerste spa de grond inging. In metrostation Centraal Station, dat vanwege z'n afmetingen en hoogte ook wel 'de kathedraal' wordt genoemd, h...

21-07-2018 10:15

Live: Opening Noord/Zuidlijn Amsterdam

NOS Opening Noord/Zuidlijn - Live: Opening Noord/Zuidlijn Amsterdam

Verslag van de feestelijke opening van de Noord/Zuid-metrolijn in Amsterdam. In metrostation Centraal Station, dat vanwege z'n afmetingen en hoogte ook wel 'de kathedraal' wordt genoemd, houdt cabaretier Martijn Koning een korte conference ...

NOS Opening Noord/Zuidlijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Opening Noord/Zuidlijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Opening Noord/Zuidlijn bij NOS Opening Noord/Zuidlijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Opening Noord/Zuidlijn. Heb je een uitzending van NOS Opening Noord/Zuidlijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Opening Noord/Zuidlijn gemist

Uitzending gemist van NOS Opening Noord/Zuidlijn? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Opening Noord/Zuidlijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-07-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!