Programma gemist?

De chaos een is compleet op tv nu voor een de financiële sector de tijdens totale ineenstorting dreigt. De directie door van Deutsche naar Global Invest besluit om op tv de activa van naar de bank tijdens te verkopen. Het project het Leipzig2025 is van op tv op tv de baan, en daarmee is ook tijdens met het levenswerk van burgemeester Peter naar Schultheiß om zeep geholpen. het Een voor een door vallen door de dominostenen tijdens om.

Het team zet door alles op alles het op tv om het Leipzig-project op rond te krijgen. Jana, die op zich normaliter helemaal thuis uit voelt de in de wereld van in het zakenbankieren, krijgt uit het idee op dat alles haar door de op tv vingers glipt, op zowel zakelijk de als privé.

Sydow, naar de financieel directeur, komt erachter tijdens dat een Jana binnen van de bank op een onderzoek is uitgegaan, waarna door haar carrière aan op een zijden draadje komt door te hangen. Het bedrog op tv van Adam de krijgt op ernstige consequenties. Als Jana van ontdekt wie verantwoordelijk was voor het naar haar ontslag bij door Crédit International, besluit ze hoog tijdens spel te door gaan spelen. Ondertussen merkt van ze niet wat in er aan in het thuisfront gaande uit is.

Jana krijgt door van Fenger uit de leiding over het team uit dat de in leningen voor de Leipzig 2025 moet verkopen. Leblanc tijdens is bereid haar uit aan de een cruciale investeerder te helpen de in ruil tijdens voor bewijzen tijdens voor malversaties uit binnen Deutsche Global Invest. met Jana gaat stiekem de op onderzoek uit en stuit de op daarbij op een groot geheim. Adam een een en Thao merken tijdens dat de hoge werkdruk naar ernstige problemen op tv oplevert in hun een privéleven.

Jana gaat ver naar om met een bijzonder lucratieve opdracht binnen op op tv te halen, de miljardenfinanciering van een een naar bouwproject. Daarbij jaagt ze haar naar baas naar Fenger tegen zich in het harnas. een op Fenger heeft het niet gemakkelijk. Hij het moet spreken naar op een in aandeelhoudersvergadering van in de noodlijdende bank waar uit hij werkt, maar zijn op bazen proberen van hem te muilkorven. Jana een probeert haar op rivale Thao aan uit haar kant een te krijgen.

Vanaf uit vanavond is met Barry Atsma te zien van in de uit Duitse serie Bad Banks. Hij speelt op van daarin een beruchte bankier die uit bekendstaat om zijn hoge de winsten en zijn op risicovolle beleid. van De door afleveringen zijn de komende de dinsdagen om 21:15 de uur te zien op NPO naar 1. Lees meer van over Bad Banks op het gids.tv/2933/bad-banks De door serie speelt zich af uit aan een het begin van de Duitse bankencrisis. in Gabriel Fenger, met het van personage van Barry, wordt aangenomen bij tijdens Investment Banking om de de bank uit tijdens op tv de problemen te het helpen, maar dit verloopt niet heel naar soepel. "De uit serie laat de op tv duistere op kant van de tijdens nette bankierswereld zien", aldus tijdens Atsma. "Een wereld waar mensen uit gedreven van door ambitie grote risico's een nemen en van waarin persoonlijke vete's soms leiden op van tot wereldwijde crisissen. Ik mocht van in de op voorbereiding spreken het met topbankiers in Londen en naar werd op verrast door hoe goed geïnformeerd, in geïnteresseerd, geestig en van intelligent ze waren, naar maar voelde ook op tv hun brandende ambitie en van keiharde mentaliteit door in alles heen. Bad op op tv Banks laat dat naar alles in al zijn complexiteit zien." In het de eerste door aflevering wordt de op tv jonge Jana van Liekam onterecht ontslagen bij een een Luxemburgse investeringsbank, naar maar dan krijgt door ze hulp uit met onverwachte hoek. Ze het wordt uit benaderd door een headhunter en uit krijgt naar de kans zich te in bewijzen bij een concurrerende bank op en wraak te van tijdens nemen op de tijdens man die zorgde dat tijdens ze ontslagen werd. op Daarvoor moet ze op tv wel verhuizen naar tijdens Duitsland en haar met vriend Noah en zijn dochtertje een een Flo achterlaten.

januari 2020
28-08-2018 21:20

Afl. 6 - In het hol van de leeuw

Bad Banks - Afl. 6 - In het hol van de leeuw

De chaos is compleet nu voor de financiële sector de totale ineenstorting dreigt. De directie van Deutsche Global Invest besluit om de activa van de bank te verkopen. Het project Leipzig2025 is van de baan, en daarmee is ook het levenswerk ...

21-08-2018 21:20

Afl. 5 - De hardste munt

Bad Banks - Afl. 5 - De hardste munt

Het team zet alles op alles om het Leipzig-project rond te krijgen. Jana, die zich normaliter helemaal thuis voelt in de wereld van het zakenbankieren, krijgt het idee dat alles haar door de vingers glipt, zowel zakelijk als privé.

14-08-2018 21:15

Afl. 4 - Oude schulden

Bad Banks - Afl. 4 - Oude schulden

Sydow, de financieel directeur, komt erachter dat Jana binnen de bank op onderzoek is uitgegaan, waarna haar carrière aan een zijden draadje komt te hangen. Het bedrog van Adam krijgt ernstige consequenties. Als Jana ontdekt wie verantwoord...

07-08-2018 21:15

Afl. 3 - De man uit Londen

Bad Banks - Afl. 3 - De man uit Londen

Jana krijgt van Fenger de leiding over het team dat de leningen voor Leipzig 2025 moet verkopen. Leblanc is bereid haar aan een cruciale investeerder te helpen in ruil voor bewijzen voor malversaties binnen Deutsche Global Invest. Jana gaat...

31-07-2018 21:20

Afl. 2 - Volg het vuil

Bad Banks - Afl. 2 - Volg het vuil

Jana gaat ver om een bijzonder lucratieve opdracht binnen te halen, de miljardenfinanciering van een bouwproject. Daarbij jaagt ze haar baas Fenger tegen zich in het harnas. Fenger heeft het niet gemakkelijk. Hij moet spreken op een aandeel...

24-07-2018 21:25

Nieuw: Bad Banks

Bad Banks - Nieuw: Bad Banks

Vanaf vanavond is Barry Atsma te zien in de Duitse serie Bad Banks. Hij speelt daarin een beruchte bankier die bekendstaat om zijn hoge winsten en zijn risicovolle beleid. De afleveringen zijn de komende dinsdagen om 21:15 uur te zien op NP...

Bad Banks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bad Banks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bad Banks bij Bad Banks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bad Banks. Heb je een uitzending van Bad Banks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bad Banks gemist

Uitzending gemist van Bad Banks? Hier kun je alle uitzendingen van Bad Banks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!