Programma gemist?

De met chaos is compleet nu voor uit met de financiële sector de de totale ineenstorting een dreigt. De directie naar van Deutsche Global Invest besluit naar om op de activa van met de bank te verkopen. Het project in op Leipzig2025 is van de baan, en in daarmee is een ook het de levenswerk van burgemeester Peter Schultheiß op tv om zeep geholpen. met Een voor een het vallen op de dominostenen van om.

Het in team zet alles op alles op om het Leipzig-project op rond te van krijgen. Jana, op die zich tijdens normaliter helemaal thuis op tv voelt in de wereld van het op zakenbankieren, krijgt het een van idee dat alles haar door tijdens de vingers glipt, zowel naar zakelijk als naar privé.

Sydow, op de financieel directeur, komt erachter uit dat Jana door binnen de bank op de onderzoek tijdens is uitgegaan, op tv waarna haar carrière aan een uit zijden draadje komt met te hangen. Het uit bedrog van Adam op krijgt op ernstige consequenties. Als Jana ontdekt wie de verantwoordelijk op was voor haar ontslag bij door met Crédit International, besluit ze hoog op spel te tijdens gaan spelen. Ondertussen merkt op ze niet wat de er aan het de thuisfront gaande een is.

Jana tijdens krijgt van Fenger naar de leiding over een het team een dat de leningen voor Leipzig van 2025 moet verkopen. op Leblanc de is bereid haar naar aan een cruciale investeerder te helpen tijdens in ruil het voor bewijzen op voor malversaties binnen tijdens Deutsche Global Invest. tijdens Jana gaat stiekem op onderzoek met uit en stuit op tijdens daarbij op een groot de geheim. Adam in en Thao merken dat de het hoge uit werkdruk ernstige problemen oplevert het in hun van privéleven.

Jana het gaat ver om een bijzonder het lucratieve opdracht binnen een naar te halen, de het miljardenfinanciering van een bouwproject. Daarbij jaagt door uit ze haar baas Fenger tegen zich in met in het harnas. Fenger uit heeft het niet gemakkelijk. tijdens Hij moet spreken op op tv op een aandeelhoudersvergadering van de naar noodlijdende bank waar hij uit werkt, maar zijn bazen in naar proberen hem te muilkorven. Jana probeert uit haar door rivale Thao aan door haar kant te op krijgen.

Vanaf vanavond de is Barry Atsma te het zien in van de Duitse op serie Bad Banks. Hij op tv speelt daarin op een beruchte bankier in die bekendstaat om door zijn hoge winsten en zijn een risicovolle beleid. De een afleveringen zijn de door komende dinsdagen van om 21:15 uur van te zien op in NPO 1. Lees in meer over Bad van Banks op gids.tv/2933/bad-banks De serie van speelt zich af van aan het begin van op de Duitse op bankencrisis. Gabriel Fenger, op het een personage van Barry, wordt aangenomen het bij Investment op tv Banking om de een bank uit met de problemen te helpen, door maar dit verloopt niet door heel in soepel. "De serie op laat de duistere door kant van de nette bankierswereld zien", tijdens aldus Atsma. het "Een wereld waar het mensen op gedreven door ambitie grote risico's van nemen en waarin persoonlijke van vete's soms tijdens leiden op tot wereldwijde crisissen. Ik een mocht in de voorbereiding spreken de met topbankiers op tv in Londen en werd door in verrast door hoe goed geïnformeerd, tijdens geïnteresseerd, geestig en met intelligent ze waren, maar op voelde in ook hun brandende ambitie en op keiharde mentaliteit op door alles in heen. Bad op Banks laat dat alles door in al zijn complexiteit van zien." In de eerste aflevering met wordt de met jonge Jana Liekam onterecht op ontslagen op tv bij een Luxemburgse uit investeringsbank, maar uit dan krijgt ze hulp uit op onverwachte hoek. Ze naar wordt benaderd een door een van headhunter en krijgt op tv de kans zich te bewijzen een bij een een concurrerende bank en wraak in te nemen tijdens op de man naar die zorgde dat het ze ontslagen in werd. Daarvoor moet ze wel verhuizen op tv naar Duitsland en van haar op tv vriend Noah met en zijn dochtertje Flo tijdens achterlaten.

juni 2020
28-08-2018 21:20

Afl. 6 - In het hol van de leeuw

Bad Banks - Afl. 6 - In het hol van de leeuw

De chaos is compleet nu voor de financiële sector de totale ineenstorting dreigt. De directie van Deutsche Global Invest besluit om de activa van de bank te verkopen. Het project Leipzig2025 is van de baan, en daarmee is ook het levenswerk ...

21-08-2018 21:20

Afl. 5 - De hardste munt

Bad Banks - Afl. 5 - De hardste munt

Het team zet alles op alles om het Leipzig-project rond te krijgen. Jana, die zich normaliter helemaal thuis voelt in de wereld van het zakenbankieren, krijgt het idee dat alles haar door de vingers glipt, zowel zakelijk als privé.

14-08-2018 21:15

Afl. 4 - Oude schulden

Bad Banks - Afl. 4 - Oude schulden

Sydow, de financieel directeur, komt erachter dat Jana binnen de bank op onderzoek is uitgegaan, waarna haar carrière aan een zijden draadje komt te hangen. Het bedrog van Adam krijgt ernstige consequenties. Als Jana ontdekt wie verantwoord...

07-08-2018 21:15

Afl. 3 - De man uit Londen

Bad Banks - Afl. 3 - De man uit Londen

Jana krijgt van Fenger de leiding over het team dat de leningen voor Leipzig 2025 moet verkopen. Leblanc is bereid haar aan een cruciale investeerder te helpen in ruil voor bewijzen voor malversaties binnen Deutsche Global Invest. Jana gaat...

31-07-2018 21:20

Afl. 2 - Volg het vuil

Bad Banks - Afl. 2 - Volg het vuil

Jana gaat ver om een bijzonder lucratieve opdracht binnen te halen, de miljardenfinanciering van een bouwproject. Daarbij jaagt ze haar baas Fenger tegen zich in het harnas. Fenger heeft het niet gemakkelijk. Hij moet spreken op een aandeel...

24-07-2018 21:25

Nieuw: Bad Banks

Bad Banks - Nieuw: Bad Banks

Vanaf vanavond is Barry Atsma te zien in de Duitse serie Bad Banks. Hij speelt daarin een beruchte bankier die bekendstaat om zijn hoge winsten en zijn risicovolle beleid. De afleveringen zijn de komende dinsdagen om 21:15 uur te zien op NP...

Bad Banks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bad Banks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bad Banks bij Bad Banks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bad Banks. Heb je een uitzending van Bad Banks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bad Banks gemist

Uitzending gemist van Bad Banks? Hier kun je alle uitzendingen van Bad Banks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!