Programma gemist?

De door chaos is compleet nu naar voor de financiële sector de de totale ineenstorting door dreigt. uit De directie van in Deutsche Global Invest op tv besluit om de activa van van de bank te naar verkopen. op tv Het project Leipzig2025 is van van met de baan, en daarmee tijdens is ook het met levenswerk van burgemeester met Peter Schultheiß om zeep de geholpen. naar Een voor een vallen in de dominostenen een om.

Het team een zet alles op alles het op om het Leipzig-project rond te op tv krijgen. Jana, die op tv zich normaliter helemaal tijdens thuis voelt in naar de wereld een van het zakenbankieren, krijgt in het idee dat met alles haar een door de uit vingers glipt, zowel zakelijk een als privé.

Sydow, de financieel uit in directeur, komt erachter dat op Jana binnen de bank op met naar onderzoek is uitgegaan, waarna in haar carrière een aan een zijden draadje komt op te hangen. Het met bedrog van met Adam krijgt ernstige consequenties. tijdens Als tijdens Jana ontdekt wie verantwoordelijk was naar voor haar ontslag op bij Crédit de International, besluit ze hoog spel door te in gaan spelen. uit Ondertussen merkt ze niet wat er uit aan het naar thuisfront met gaande is.

Jana krijgt naar van Fenger op tv de leiding over in het team van dat de leningen voor Leipzig 2025 op tv door moet verkopen. Leblanc is bereid van haar aan een cruciale op tv uit investeerder te helpen in de ruil voor bewijzen voor malversaties uit met binnen Deutsche Global Invest. tijdens Jana gaat stiekem in op onderzoek uit en uit stuit daarbij de op een groot geheim. de Adam en Thao merken de dat de de hoge werkdruk van ernstige problemen oplevert door in hun een privéleven.

Jana op tv gaat ver om van een bijzonder lucratieve opdracht de binnen te halen, met de van miljardenfinanciering van een bouwproject. Daarbij met jaagt ze in haar baas Fenger tegen zich een in het harnas. met Fenger van heeft het niet gemakkelijk. op Hij moet spreken op op tv een met aandeelhoudersvergadering van de noodlijdende bank door waar een hij werkt, maar een zijn bazen een proberen hem te muilkorven. Jana van probeert haar rivale op Thao uit aan haar kant te tijdens krijgen.

Vanaf de vanavond is Barry Atsma van te zien in door de Duitse serie naar Bad Banks. Hij speelt naar daarin een de beruchte bankier de die bekendstaat om zijn hoge tijdens winsten in en zijn risicovolle beleid. naar De afleveringen zijn de uit komende dinsdagen naar om 21:15 in uur te zien op NPO een 1. Lees van meer over Bad Banks op een op tv gids.tv/2933/bad-banks De serie speelt zich af de aan door het begin van op tv de Duitse bankencrisis. Gabriel Fenger, op tv het personage in van Barry, een wordt aangenomen bij Investment in Banking om de bank door uit de het problemen te door helpen, maar dit met verloopt niet heel soepel. "De in serie tijdens laat de duistere kant van een de nette bankierswereld de zien", aldus Atsma. "Een door wereld waar mensen in gedreven door ambitie met grote risico's tijdens nemen in en waarin persoonlijke vete's op tv soms leiden tot wereldwijde naar crisissen. met Ik mocht in met de voorbereiding spreken met topbankiers in naar Londen in en werd verrast uit door hoe in goed geïnformeerd, geïnteresseerd, geestig naar en intelligent een ze waren, maar voelde ook met hun brandende ambitie op tv en keiharde een mentaliteit door uit alles heen. Bad de Banks laat dat alles uit in al zijn complexiteit zien." In door de eerste in aflevering wordt in de jonge Jana Liekam in onterecht ontslagen de bij een Luxemburgse investeringsbank, van maar dan krijgt ze tijdens hulp uit van onverwachte hoek. Ze naar wordt benaderd door op tv een op tv headhunter en krijgt de kans zich een van te bewijzen bij een concurrerende bank een en wraak door te nemen door op de de man die zorgde dat ze ontslagen op het werd. Daarvoor moet ze uit wel verhuizen naar een Duitsland en haar vriend Noah met op tv en zijn dochtertje Flo van achterlaten.

januari 2021
28-08-2018 21:20

Afl. 6 - In het hol van de leeuw

Bad Banks - Afl. 6 - In het hol van de leeuw

De chaos is compleet nu voor de financiële sector de totale ineenstorting dreigt. De directie van Deutsche Global Invest besluit om de activa van de bank te verkopen. Het project Leipzig2025 is van de baan, en daarmee is ook het levenswerk ...

21-08-2018 21:20

Afl. 5 - De hardste munt

Bad Banks - Afl. 5 - De hardste munt

Het team zet alles op alles om het Leipzig-project rond te krijgen. Jana, die zich normaliter helemaal thuis voelt in de wereld van het zakenbankieren, krijgt het idee dat alles haar door de vingers glipt, zowel zakelijk als privé.

14-08-2018 21:15

Afl. 4 - Oude schulden

Bad Banks - Afl. 4 - Oude schulden

Sydow, de financieel directeur, komt erachter dat Jana binnen de bank op onderzoek is uitgegaan, waarna haar carrière aan een zijden draadje komt te hangen. Het bedrog van Adam krijgt ernstige consequenties. Als Jana ontdekt wie verantwoord...

07-08-2018 21:15

Afl. 3 - De man uit Londen

Bad Banks - Afl. 3 - De man uit Londen

Jana krijgt van Fenger de leiding over het team dat de leningen voor Leipzig 2025 moet verkopen. Leblanc is bereid haar aan een cruciale investeerder te helpen in ruil voor bewijzen voor malversaties binnen Deutsche Global Invest. Jana gaat...

31-07-2018 21:20

Afl. 2 - Volg het vuil

Bad Banks - Afl. 2 - Volg het vuil

Jana gaat ver om een bijzonder lucratieve opdracht binnen te halen, de miljardenfinanciering van een bouwproject. Daarbij jaagt ze haar baas Fenger tegen zich in het harnas. Fenger heeft het niet gemakkelijk. Hij moet spreken op een aandeel...

24-07-2018 21:25

Nieuw: Bad Banks

Bad Banks - Nieuw: Bad Banks

Vanaf vanavond is Barry Atsma te zien in de Duitse serie Bad Banks. Hij speelt daarin een beruchte bankier die bekendstaat om zijn hoge winsten en zijn risicovolle beleid. De afleveringen zijn de komende dinsdagen om 21:15 uur te zien op NP...

Bad Banks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bad Banks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bad Banks bij Bad Banks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bad Banks. Heb je een uitzending van Bad Banks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bad Banks gemist

Uitzending gemist van Bad Banks? Hier kun je alle uitzendingen van Bad Banks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!