Programma gemist?

De uit chaos is het compleet nu voor de financiële sector op tv de totale ineenstorting op tv dreigt. De uit directie van tijdens Deutsche Global in Invest besluit om een de activa van de bank te het verkopen. op Het project door Leipzig2025 is van de door baan, en daarmee is op ook het levenswerk op tv van burgemeester Peter tijdens Schultheiß om op zeep geholpen. naar Een voor een het vallen de dominostenen het om.

Het team zet de alles op alles op tv de om het Leipzig-project rond te de krijgen. Jana, van die zich normaliter op tv helemaal thuis voelt in de tijdens wereld van het het zakenbankieren, krijgt het het idee tijdens dat alles haar door de uit vingers glipt, in zowel zakelijk in als privé.

Sydow, de financieel het door directeur, komt erachter tijdens dat Jana binnen de bank op op onderzoek is uitgegaan, in waarna haar carrière door aan tijdens een zijden draadje komt met te hangen. op tv Het bedrog van Adam in krijgt door ernstige consequenties. Als Jana ontdekt wie uit verantwoordelijk was op voor haar ontslag bij uit een Crédit International, besluit ze hoog spel uit het te gaan spelen. Ondertussen tijdens merkt ze niet wat er met op aan het thuisfront gaande tijdens is.

Jana krijgt een van Fenger de leiding in over het team in dat op tv de leningen voor in Leipzig 2025 moet verkopen. Leblanc van is de bereid haar tijdens aan een cruciale investeerder te helpen van in ruil op voor op bewijzen voor malversaties binnen Deutsche Global in Invest. met Jana gaat stiekem op onderzoek uit uit een en stuit een daarbij op een uit groot geheim. Adam en Thao merken een dat uit de hoge werkdruk met ernstige problemen oplevert de in hun op privéleven.

Jana gaat ver het om een bijzonder in lucratieve opdracht uit binnen naar te halen, de miljardenfinanciering van een uit bouwproject. Daarbij tijdens jaagt ze haar het baas Fenger tegen zich naar in het naar harnas. Fenger heeft een het niet tijdens gemakkelijk. Hij moet spreken op van een op aandeelhoudersvergadering van de noodlijdende bank uit het waar hij werkt, op maar zijn bazen proberen tijdens hem te muilkorven. Jana probeert een haar rivale Thao op uit aan haar kant te tijdens krijgen.

Vanaf van vanavond is Barry Atsma te een zien van in de Duitse serie naar Bad Banks. Hij door speelt het daarin een beruchte bankier die bekendstaat de het om zijn hoge winsten het en zijn het risicovolle beleid. De een afleveringen zijn de komende dinsdagen door om 21:15 door uur te zien op NPO door 1. Lees de meer over Bad door Banks op gids.tv/2933/bad-banks De een serie speelt zich af met aan het begin naar van de de Duitse bankencrisis. Gabriel op Fenger, het personage van de Barry, wordt aangenomen op bij een Investment Banking om de bank uit tijdens de problemen tijdens te door helpen, maar dit de verloopt niet heel soepel. een "De serie laat de duistere op door kant van de uit nette bankierswereld zien", aldus Atsma. "Een met wereld waar mensen door de gedreven door ambitie grote de risico's nemen en waarin persoonlijke tijdens vete's soms door leiden op tv tot wereldwijde crisissen. Ik mocht in het de in voorbereiding spreken met topbankiers in het uit Londen en werd verrast door door hoe goed op geïnformeerd, geïnteresseerd, geestig en op intelligent ze tijdens waren, maar voelde ook met hun in brandende ambitie en keiharde mentaliteit tijdens door alles op heen. Bad Banks naar laat dat alles in al tijdens het zijn complexiteit zien." In de eerste aflevering naar wordt de op jonge Jana het Liekam onterecht ontslagen bij een in het Luxemburgse investeringsbank, maar dan krijgt ze het hulp uit het onverwachte hoek. naar Ze wordt benaderd door door een uit headhunter en krijgt de kans de zich te bewijzen bij een een concurrerende bank het en wraak te in nemen op op tv de man op die zorgde dat tijdens ze ontslagen werd. Daarvoor op moet van ze wel verhuizen naar in Duitsland en haar vriend Noah tijdens het en zijn dochtertje uit Flo achterlaten.

september 2020
28-08-2018 21:20

Afl. 6 - In het hol van de leeuw

Bad Banks - Afl. 6 - In het hol van de leeuw

De chaos is compleet nu voor de financiële sector de totale ineenstorting dreigt. De directie van Deutsche Global Invest besluit om de activa van de bank te verkopen. Het project Leipzig2025 is van de baan, en daarmee is ook het levenswerk ...

21-08-2018 21:20

Afl. 5 - De hardste munt

Bad Banks - Afl. 5 - De hardste munt

Het team zet alles op alles om het Leipzig-project rond te krijgen. Jana, die zich normaliter helemaal thuis voelt in de wereld van het zakenbankieren, krijgt het idee dat alles haar door de vingers glipt, zowel zakelijk als privé.

14-08-2018 21:15

Afl. 4 - Oude schulden

Bad Banks - Afl. 4 - Oude schulden

Sydow, de financieel directeur, komt erachter dat Jana binnen de bank op onderzoek is uitgegaan, waarna haar carrière aan een zijden draadje komt te hangen. Het bedrog van Adam krijgt ernstige consequenties. Als Jana ontdekt wie verantwoord...

07-08-2018 21:15

Afl. 3 - De man uit Londen

Bad Banks - Afl. 3 - De man uit Londen

Jana krijgt van Fenger de leiding over het team dat de leningen voor Leipzig 2025 moet verkopen. Leblanc is bereid haar aan een cruciale investeerder te helpen in ruil voor bewijzen voor malversaties binnen Deutsche Global Invest. Jana gaat...

31-07-2018 21:20

Afl. 2 - Volg het vuil

Bad Banks - Afl. 2 - Volg het vuil

Jana gaat ver om een bijzonder lucratieve opdracht binnen te halen, de miljardenfinanciering van een bouwproject. Daarbij jaagt ze haar baas Fenger tegen zich in het harnas. Fenger heeft het niet gemakkelijk. Hij moet spreken op een aandeel...

24-07-2018 21:25

Nieuw: Bad Banks

Bad Banks - Nieuw: Bad Banks

Vanaf vanavond is Barry Atsma te zien in de Duitse serie Bad Banks. Hij speelt daarin een beruchte bankier die bekendstaat om zijn hoge winsten en zijn risicovolle beleid. De afleveringen zijn de komende dinsdagen om 21:15 uur te zien op NP...

Bad Banks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bad Banks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bad Banks bij Bad Banks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bad Banks. Heb je een uitzending van Bad Banks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bad Banks gemist

Uitzending gemist van Bad Banks? Hier kun je alle uitzendingen van Bad Banks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!