Programma gemist?

De een chaos is tijdens compleet nu voor in de financiële sector de in totale ineenstorting dreigt. De directie de van Deutsche tijdens Global Invest de besluit om de activa uit van de bank te naar op verkopen. Het project Leipzig2025 is van uit de baan, en de van daarmee is ook het uit levenswerk van burgemeester Peter Schultheiß met op tv om zeep geholpen. Een voor een op vallen de dominostenen op tv de om.

Het team zet op naar alles op alles om het uit Leipzig-project rond te krijgen. naar Jana, in die zich normaliter van helemaal thuis voelt naar in de wereld van van het op tv zakenbankieren, krijgt het de idee dat alles haar door uit de vingers glipt, zowel een zakelijk als in privé.

Sydow, de de financieel directeur, komt tijdens erachter dat een Jana binnen de bank op op tv onderzoek is een uitgegaan, waarna door haar carrière aan de een zijden met draadje komt te hangen. Het op tv bedrog van naar Adam krijgt ernstige consequenties. in Als Jana ontdekt wie op verantwoordelijk was in voor haar ontslag bij in Crédit door International, besluit ze op tv hoog spel te uit gaan spelen. Ondertussen merkt het ze niet uit wat er het aan het thuisfront naar gaande is.

Jana door krijgt van Fenger de leiding uit over door het team dat de leningen van voor in Leipzig 2025 moet verkopen. Leblanc het op is bereid haar aan naar een cruciale het investeerder te helpen in een ruil voor een bewijzen voor malversaties binnen Deutsche Global in het Invest. Jana gaat stiekem op onderzoek uit uit op en stuit daarbij op een tijdens groot geheim. Adam van naar en Thao merken dat uit de hoge door werkdruk ernstige problemen oplevert in hun het het privéleven.

Jana gaat ver door om op tv een bijzonder lucratieve opdracht de binnen uit te halen, de miljardenfinanciering van op tv een bouwproject. Daarbij jaagt tijdens ze haar baas in in Fenger tegen zich in tijdens het harnas. Fenger heeft uit het van niet gemakkelijk. Hij moet het spreken op een uit aandeelhoudersvergadering van de door noodlijdende bank waar hij naar werkt, maar op tv zijn bazen proberen hem te door muilkorven. naar Jana probeert haar uit rivale Thao een aan haar kant te op tv krijgen.

Vanaf vanavond is met op Barry Atsma te zien in tijdens de van Duitse serie Bad Banks. Hij door speelt daarin een beruchte met met bankier die bekendstaat om zijn uit hoge winsten en uit zijn risicovolle beleid. De naar afleveringen zijn de op tv komende dinsdagen om van naar 21:15 uur te zien op het NPO het 1. Lees meer over Bad Banks het op gids.tv/2933/bad-banks De in serie speelt zich af op aan het begin van een de Duitse een bankencrisis. Gabriel uit Fenger, het personage met van Barry, van wordt aangenomen bij Investment op Banking om op de bank uit de problemen op tv te helpen, maar dit een verloopt niet op heel soepel. "De door serie laat de uit duistere kant van met de nette bankierswereld op tv zien", aldus uit Atsma. "Een wereld waar van mensen op tv gedreven door ambitie grote risico's het nemen door en waarin persoonlijke vete's door soms leiden tot wereldwijde crisissen. naar Ik mocht met in de voorbereiding van spreken door met topbankiers in de Londen en werd de verrast door hoe goed geïnformeerd, op tv geïnteresseerd, op geestig en intelligent ze waren, van maar met voelde ook hun een brandende ambitie en keiharde mentaliteit van door met alles heen. Bad Banks naar laat dat de alles in al zijn op tv complexiteit zien." In de naar eerste aflevering wordt in de jonge Jana Liekam onterecht uit tijdens ontslagen bij een Luxemburgse investeringsbank, tijdens maar dan krijgt naar ze door hulp uit onverwachte hoek. Ze wordt tijdens het benaderd door een de headhunter en krijgt het de kans zich te de bewijzen bij met een concurrerende bank en uit wraak te nemen met op de van man die zorgde dat met ze ontslagen werd. op tv Daarvoor moet met ze wel verhuizen uit naar Duitsland en haar vriend op Noah in en zijn dochtertje Flo tijdens achterlaten.

mei 2021
28-08-2018 21:20

Afl. 6 - In het hol van de leeuw

Bad Banks - Afl. 6 - In het hol van de leeuw

De chaos is compleet nu voor de financiële sector de totale ineenstorting dreigt. De directie van Deutsche Global Invest besluit om de activa van de bank te verkopen. Het project Leipzig2025 is van de baan, en daarmee is ook het levenswerk ...

21-08-2018 21:20

Afl. 5 - De hardste munt

Bad Banks - Afl. 5 - De hardste munt

Het team zet alles op alles om het Leipzig-project rond te krijgen. Jana, die zich normaliter helemaal thuis voelt in de wereld van het zakenbankieren, krijgt het idee dat alles haar door de vingers glipt, zowel zakelijk als privé.

14-08-2018 21:15

Afl. 4 - Oude schulden

Bad Banks - Afl. 4 - Oude schulden

Sydow, de financieel directeur, komt erachter dat Jana binnen de bank op onderzoek is uitgegaan, waarna haar carrière aan een zijden draadje komt te hangen. Het bedrog van Adam krijgt ernstige consequenties. Als Jana ontdekt wie verantwoord...

07-08-2018 21:15

Afl. 3 - De man uit Londen

Bad Banks - Afl. 3 - De man uit Londen

Jana krijgt van Fenger de leiding over het team dat de leningen voor Leipzig 2025 moet verkopen. Leblanc is bereid haar aan een cruciale investeerder te helpen in ruil voor bewijzen voor malversaties binnen Deutsche Global Invest. Jana gaat...

31-07-2018 21:20

Afl. 2 - Volg het vuil

Bad Banks - Afl. 2 - Volg het vuil

Jana gaat ver om een bijzonder lucratieve opdracht binnen te halen, de miljardenfinanciering van een bouwproject. Daarbij jaagt ze haar baas Fenger tegen zich in het harnas. Fenger heeft het niet gemakkelijk. Hij moet spreken op een aandeel...

24-07-2018 21:25

Nieuw: Bad Banks

Bad Banks - Nieuw: Bad Banks

Vanaf vanavond is Barry Atsma te zien in de Duitse serie Bad Banks. Hij speelt daarin een beruchte bankier die bekendstaat om zijn hoge winsten en zijn risicovolle beleid. De afleveringen zijn de komende dinsdagen om 21:15 uur te zien op NP...

Bad Banks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bad Banks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bad Banks bij Bad Banks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bad Banks. Heb je een uitzending van Bad Banks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bad Banks gemist

Uitzending gemist van Bad Banks? Hier kun je alle uitzendingen van Bad Banks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!