Programma gemist?

De van chaos is compleet nu uit voor de de financiële sector de de totale ineenstorting dreigt. De uit directie van uit Deutsche Global Invest besluit met om de activa van van de bank door te op tv verkopen. Het project Leipzig2025 is met van de baan, en tijdens daarmee is van ook het uit levenswerk van uit burgemeester Peter Schultheiß om zeep tijdens geholpen. Een voor een van van vallen de dominostenen tijdens om.

Het team op zet alles op de alles tijdens om het Leipzig-project rond te van krijgen. van Jana, die zich een normaliter helemaal thuis voelt in met de wereld van het van zakenbankieren, krijgt tijdens het idee dat naar alles het haar door de vingers glipt, door zowel zakelijk in als privé.

Sydow, de op financieel directeur, een komt erachter dat Jana de binnen uit de bank op een onderzoek is uitgegaan, waarna door haar carrière aan een zijden het uit draadje komt te hangen. van Het bedrog van Adam tijdens krijgt naar ernstige consequenties. Als Jana ontdekt wie met naar verantwoordelijk was voor haar ontslag met bij Crédit International, op besluit ze hoog tijdens spel een te gaan spelen. Ondertussen merkt de ze naar niet wat er aan het thuisfront naar gaande de is.

Jana krijgt van het Fenger het de leiding over het team op dat de in leningen voor Leipzig het 2025 moet verkopen. de Leblanc is bereid haar het aan van een cruciale investeerder te helpen naar in ruil het voor naar bewijzen voor malversaties binnen Deutsche Global tijdens met Invest. Jana gaat stiekem op op tv onderzoek uit met en stuit tijdens daarbij op een groot geheim. met Adam en Thao merken de dat een de hoge met werkdruk ernstige problemen oplevert in hun op met privéleven.

Jana gaat ver de om een bijzonder naar lucratieve opdracht op tv binnen uit te halen, de het miljardenfinanciering van een in bouwproject. Daarbij jaagt naar ze haar baas Fenger naar tegen zich in het harnas. een Fenger heeft het met niet gemakkelijk. in Hij moet spreken op met de een aandeelhoudersvergadering van de op noodlijdende bank waar hij werkt, in maar zijn bazen de proberen hem tijdens te muilkorven. Jana probeert op tv haar rivale Thao de met aan haar kant te uit krijgen.

Vanaf vanavond naar is Barry Atsma te een zien in de in Duitse op serie Bad Banks. Hij naar speelt met daarin een beruchte bankier die op tv bekendstaat om tijdens zijn hoge winsten door en zijn tijdens risicovolle beleid. De afleveringen zijn op tv de tijdens komende dinsdagen om 21:15 op uur te zien op NPO op tv 1. Lees van meer over Bad Banks van op gids.tv/2933/bad-banks De serie speelt in zich af aan de het begin van met de de Duitse bankencrisis. Gabriel in Fenger, het personage van Barry, met met wordt aangenomen bij Investment met Banking om met de bank uit de problemen te in helpen, de maar dit uit verloopt niet heel soepel. "De serie tijdens laat de met duistere tijdens kant van de nette bankierswereld in zien", aldus Atsma. naar "Een wereld waar mensen op tv uit gedreven door ambitie grote risico's nemen uit en waarin persoonlijke in tijdens vete's soms leiden tot wereldwijde een crisissen. Ik met mocht in door de voorbereiding spreken met topbankiers de in Londen en tijdens werd verrast op tv door hoe goed geïnformeerd, op geïnteresseerd, geestig en op tv intelligent ze waren, maar door voelde ook uit hun brandende met ambitie en keiharde mentaliteit tijdens door alles naar heen. Bad van Banks laat dat alles het in al zijn uit complexiteit zien." In de eerste door aflevering wordt op tv de jonge Jana Liekam onterecht een ontslagen tijdens bij een Luxemburgse het investeringsbank, maar dan krijgt ze op tv in hulp uit onverwachte hoek. naar Ze wordt benaderd door op tv een headhunter met en krijgt de kans met zich te bewijzen van bij een concurrerende bank uit met en wraak te nemen op de de van man die zorgde van dat ze ontslagen werd. Daarvoor op tv moet de ze wel verhuizen naar Duitsland met en haar vriend op tv Noah en uit zijn dochtertje Flo door achterlaten.

juli 2021
28-08-2018 21:20

Afl. 6 - In het hol van de leeuw

Bad Banks - Afl. 6 - In het hol van de leeuw

De chaos is compleet nu voor de financiële sector de totale ineenstorting dreigt. De directie van Deutsche Global Invest besluit om de activa van de bank te verkopen. Het project Leipzig2025 is van de baan, en daarmee is ook het levenswerk ...

21-08-2018 21:20

Afl. 5 - De hardste munt

Bad Banks - Afl. 5 - De hardste munt

Het team zet alles op alles om het Leipzig-project rond te krijgen. Jana, die zich normaliter helemaal thuis voelt in de wereld van het zakenbankieren, krijgt het idee dat alles haar door de vingers glipt, zowel zakelijk als privé.

14-08-2018 21:15

Afl. 4 - Oude schulden

Bad Banks - Afl. 4 - Oude schulden

Sydow, de financieel directeur, komt erachter dat Jana binnen de bank op onderzoek is uitgegaan, waarna haar carrière aan een zijden draadje komt te hangen. Het bedrog van Adam krijgt ernstige consequenties. Als Jana ontdekt wie verantwoord...

07-08-2018 21:15

Afl. 3 - De man uit Londen

Bad Banks - Afl. 3 - De man uit Londen

Jana krijgt van Fenger de leiding over het team dat de leningen voor Leipzig 2025 moet verkopen. Leblanc is bereid haar aan een cruciale investeerder te helpen in ruil voor bewijzen voor malversaties binnen Deutsche Global Invest. Jana gaat...

31-07-2018 21:20

Afl. 2 - Volg het vuil

Bad Banks - Afl. 2 - Volg het vuil

Jana gaat ver om een bijzonder lucratieve opdracht binnen te halen, de miljardenfinanciering van een bouwproject. Daarbij jaagt ze haar baas Fenger tegen zich in het harnas. Fenger heeft het niet gemakkelijk. Hij moet spreken op een aandeel...

24-07-2018 21:25

Nieuw: Bad Banks

Bad Banks - Nieuw: Bad Banks

Vanaf vanavond is Barry Atsma te zien in de Duitse serie Bad Banks. Hij speelt daarin een beruchte bankier die bekendstaat om zijn hoge winsten en zijn risicovolle beleid. De afleveringen zijn de komende dinsdagen om 21:15 uur te zien op NP...

Bad Banks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bad Banks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bad Banks bij Bad Banks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bad Banks. Heb je een uitzending van Bad Banks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bad Banks gemist

Uitzending gemist van Bad Banks? Hier kun je alle uitzendingen van Bad Banks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!