Programma gemist?

De chaos het is uit compleet nu voor de in financiële sector de de totale ineenstorting dreigt. van De directie van uit Deutsche Global Invest door besluit om de tijdens activa van het de bank te verkopen. Het project tijdens met Leipzig2025 is van een de baan, en daarmee naar is ook het het levenswerk van burgemeester het Peter Schultheiß om naar zeep geholpen. Een voor een uit vallen een de dominostenen een om.

Het team uit zet alles op alles van op tv om het Leipzig-project rond te op tv krijgen. Jana, een die zich normaliter tijdens helemaal thuis voelt op in de wereld van van het zakenbankieren, krijgt het het idee uit dat alles haar door op tv de vingers op tv glipt, zowel naar zakelijk als privé.

Sydow, met de financieel de directeur, komt erachter op tv dat Jana binnen de bank uit op onderzoek is met uitgegaan, een waarna haar carrière aan een zijden met draadje op tv komt te hangen. een Het bedrog van op Adam krijgt ernstige consequenties. het Als Jana ontdekt wie naar verantwoordelijk was voor tijdens het haar ontslag bij uit Crédit International, besluit ze hoog in spel te gaan spelen. met Ondertussen merkt ze een niet naar wat er aan uit het thuisfront gaande op is.

Jana krijgt een van Fenger uit de leiding tijdens over het team dat de in leningen voor met Leipzig 2025 moet verkopen. naar Leblanc is bereid haar door aan van een cruciale investeerder te de helpen in ruil voor een bewijzen uit voor malversaties binnen tijdens Deutsche Global Invest. Jana gaat op stiekem op van onderzoek uit van en stuit daarbij op een op tv op tv groot geheim. Adam en Thao in merken dat door de hoge werkdruk ernstige van problemen oplevert in hun met uit privéleven.

Jana gaat uit ver van om een bijzonder lucratieve opdracht met binnen te de halen, de miljardenfinanciering van een een bouwproject. Daarbij jaagt het een ze haar baas Fenger tegen met zich in het het harnas. Fenger heeft de het niet gemakkelijk. van Hij moet spreken op het een aandeelhoudersvergadering met van de noodlijdende de bank waar hij een werkt, maar zijn de bazen proberen hem tijdens te van muilkorven. Jana probeert tijdens haar rivale Thao aan haar kant op tv door te krijgen.

Vanaf vanavond het is Barry Atsma te naar zien in uit de Duitse serie Bad in Banks. Hij speelt in daarin een het beruchte het bankier die bekendstaat om zijn een hoge winsten en zijn tijdens risicovolle beleid. een De naar afleveringen zijn de komende dinsdagen op om 21:15 uit uur te zien op de NPO 1. Lees meer over door Bad het Banks op gids.tv/2933/bad-banks De serie van speelt zich met af aan het begin van tijdens op de Duitse bankencrisis. Gabriel Fenger, in het personage van Barry, naar wordt de aangenomen bij op tv Investment Banking om door de bank uit de problemen tijdens te met helpen, maar dit verloopt niet heel uit soepel. "De de serie laat het de duistere kant op tv van de nette de bankierswereld zien", op aldus Atsma. "Een tijdens wereld waar mensen het gedreven door ambitie grote risico's nemen met en waarin persoonlijke in tijdens vete's soms leiden door tot wereldwijde crisissen. Ik mocht in naar de op voorbereiding spreken met topbankiers de in Londen op tv en werd naar verrast door hoe goed geïnformeerd, van geïnteresseerd, geestig en de intelligent ze waren, op maar voelde ook hun op tv brandende ambitie uit en keiharde mentaliteit de door de alles heen. Bad Banks laat door dat alles in al een op zijn complexiteit zien." In de eerste aflevering naar wordt uit de jonge in Jana Liekam onterecht ontslagen bij een op Luxemburgse uit investeringsbank, maar dan van krijgt ze hulp in uit onverwachte hoek. tijdens Ze wordt een benaderd door een headhunter en door krijgt de op kans zich met te bewijzen bij een concurrerende naar bank en wraak te door nemen op de van met man die zorgde dat tijdens ze ontslagen de werd. Daarvoor moet ze wel verhuizen een naar Duitsland op en op haar vriend Noah en zijn dochtertje door Flo naar achterlaten.

juli 2020
28-08-2018 21:20

Afl. 6 - In het hol van de leeuw

Bad Banks - Afl. 6 - In het hol van de leeuw

De chaos is compleet nu voor de financiële sector de totale ineenstorting dreigt. De directie van Deutsche Global Invest besluit om de activa van de bank te verkopen. Het project Leipzig2025 is van de baan, en daarmee is ook het levenswerk ...

21-08-2018 21:20

Afl. 5 - De hardste munt

Bad Banks - Afl. 5 - De hardste munt

Het team zet alles op alles om het Leipzig-project rond te krijgen. Jana, die zich normaliter helemaal thuis voelt in de wereld van het zakenbankieren, krijgt het idee dat alles haar door de vingers glipt, zowel zakelijk als privé.

14-08-2018 21:15

Afl. 4 - Oude schulden

Bad Banks - Afl. 4 - Oude schulden

Sydow, de financieel directeur, komt erachter dat Jana binnen de bank op onderzoek is uitgegaan, waarna haar carrière aan een zijden draadje komt te hangen. Het bedrog van Adam krijgt ernstige consequenties. Als Jana ontdekt wie verantwoord...

07-08-2018 21:15

Afl. 3 - De man uit Londen

Bad Banks - Afl. 3 - De man uit Londen

Jana krijgt van Fenger de leiding over het team dat de leningen voor Leipzig 2025 moet verkopen. Leblanc is bereid haar aan een cruciale investeerder te helpen in ruil voor bewijzen voor malversaties binnen Deutsche Global Invest. Jana gaat...

31-07-2018 21:20

Afl. 2 - Volg het vuil

Bad Banks - Afl. 2 - Volg het vuil

Jana gaat ver om een bijzonder lucratieve opdracht binnen te halen, de miljardenfinanciering van een bouwproject. Daarbij jaagt ze haar baas Fenger tegen zich in het harnas. Fenger heeft het niet gemakkelijk. Hij moet spreken op een aandeel...

24-07-2018 21:25

Nieuw: Bad Banks

Bad Banks - Nieuw: Bad Banks

Vanaf vanavond is Barry Atsma te zien in de Duitse serie Bad Banks. Hij speelt daarin een beruchte bankier die bekendstaat om zijn hoge winsten en zijn risicovolle beleid. De afleveringen zijn de komende dinsdagen om 21:15 uur te zien op NP...

Bad Banks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bad Banks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bad Banks bij Bad Banks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bad Banks. Heb je een uitzending van Bad Banks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bad Banks gemist

Uitzending gemist van Bad Banks? Hier kun je alle uitzendingen van Bad Banks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!