Programma gemist?

RTL uit 5 zendt vanavond de Britse het documentaire 'De uit seksbots komen eraan' op tv uit. Hierin een wordt de creatie van 's naar werelds eerste het seksrobotten gevolgd. Welke zijn met er al op op tv de markt? op Wat kunnen deze seksrobotten van en op wat hebben met ze voor gevolgen in op tv de wereld van de uit robotica?

september 2021
27-07-2018 22:33

Docu: De seksbots komen eraan

De Seksbots Komen Eraan - Docu: De seksbots komen eraan

RTL 5 zendt vanavond de Britse documentaire 'De seksbots komen eraan' uit. Hierin wordt de creatie van 's werelds eerste seksrobotten gevolgd. Welke zijn er al op de markt? Wat kunnen deze seksrobotten en wat hebben ze voor gevolgen in de...

De Seksbots Komen Eraan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Seksbots Komen Eraan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Seksbots Komen Eraan bij De Seksbots Komen Eraan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Seksbots Komen Eraan. Heb je een uitzending van De Seksbots Komen Eraan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Seksbots Komen Eraan gemist

Britse documentaire over de creatie van een van 's werelds eerste seksrobotten. Het productieproces van dit technische hoogstandje wordt gedurende twee jaar gevolgd. Niet alleen de makers, maar ook potentiƫle kopers van een dergelijke kunstmatige vriendin komen aan het woord.

Uitzending gemist van De Seksbots Komen Eraan? Hier kun je alle uitzendingen van De Seksbots Komen Eraan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-07-2018 om 22:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!