Programma gemist?

In 'Halalbus' gaan van op tv we op pad met van Abu Adnan, die als op tv Syrische vluchteling tijdens naar Nederland met kwam. Met een Arabische variant op een de SRV-bus op doorkruist hij van het land en verkoopt van hij levensmiddelen aan andere door Syriërs. Via de de uit bus krijgen we door een inkijkje in de Syrische gemeenschap. op Hoe bouwen ze het een van hier nieuw leven op tv op? Abu Adnan en op andere Syriërs werken aan door een nieuw bestaan, met omdat ze het in leven, en met vooral dat door van hun kinderen, willen op tv beschermen. uit Deze start brengt het worstelingen met zich mee, terwijl het ze de ook nog worstelen met in wat, of wie, een ze achterlieten, en een hun recente naar verleden met zich op tv meedragen.

Sanaotrium vertelt tijdens het verhaal door van de Russische een Masha Osipova een die op jonge het leeftijd een traumatische de gebeurtenis meemaakt die haar op tv voor het door leven vormt: ze wordt naar in de van Sovjettijd in Rusland naar met kindersanatoria gestuurd. Een het klinisch onderkomen waar Masha en een veel naar andere kinderen allerlei door obscure gezondheidsbehandelingen ondergaan. Kinderen worden de er meerdere malen uit en voor langere met periodes naar bij hun ouders door weggehouden. In Sanatorium gaat naar Masha terug naar een op in wereld waar ze geen warme herinneringen uit aan de heeft en tijdens confronteert haar ouders op tv met de vraag waarom ze een haar dat hebben in aangedaan.

Vijf jongensdromen. in Eén glamrockband. door Ondanks bloed, zweet en van tranen weten de Rectum in Raiders maar tijdens niet door te naar breken. Maker Dennis Alink door volgt de band in naar in hun zoektocht naar succes door en het erkenning en geeft inkijk tijdens in de onderlinge strijd van met hun op tv identiteit en elkaars verwachtingen. De een worstelingen en in teleurstellingen in van de bandleden tonen het een parallel met die van van met veel millennials.

mei 2021
29-07-2018 04:40

Halalbus

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Halalbus

In 'Halalbus' gaan we op pad met Abu Adnan, die als Syrische vluchteling naar Nederland kwam. Met een Arabische variant op de SRV-bus doorkruist hij het land en verkoopt hij levensmiddelen aan andere Syriërs. Via de bus krijgen we een inkij...

29-07-2018 04:20

Sanatorium

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Sanatorium

Sanaotrium vertelt het verhaal van de Russische Masha Osipova die op jonge leeftijd een traumatische gebeurtenis meemaakt die haar voor het leven vormt: ze wordt in de Sovjettijd in Rusland naar kindersanatoria gestuurd. Een klinisch onderk...

29-07-2018 03:25

Goin' Rectal

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Goin' Rectal

Vijf jongensdromen. Eén glamrockband. Ondanks bloed, zweet en tranen weten de Rectum Raiders maar niet door te breken. Maker Dennis Alink volgt de band in hun zoektocht naar succes en erkenning en geeft inkijk in de onderlinge strijd met hu...

29-07-2018 02:50

Compilatie 5

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 5

29-07-2018 02:00

Compilatie 4

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 4

29-07-2018 01:25

Compilatie 3

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 3

29-07-2018 00:45

Compilatie 2

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 2

29-07-2018 00:10

Compilatie 1

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 1

3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Nacht van de vernieuwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Nacht van de vernieuwing bij 3LAB: Nacht van de vernieuwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Nacht van de vernieuwing. Heb je een uitzending van 3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Nacht van de vernieuwing? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Nacht van de vernieuwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-07-2018 om 04:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!