Programma gemist?

In naar 'Halalbus' gaan we op pad een met uit Abu Adnan, tijdens die als Syrische vluchteling naar van Nederland naar kwam. Met een Arabische variant op naar de SRV-bus door doorkruist op tv hij het land naar en verkoopt hij levensmiddelen in aan andere Syriërs. Via op de bus krijgen door we in een inkijkje in de door Syrische gemeenschap. Hoe bouwen uit ze een hier nieuw van leven op? Abu de Adnan en andere uit Syriërs werken in aan een nieuw bestaan, door omdat met ze het leven, en tijdens vooral dat van uit hun de kinderen, willen beschermen. naar Deze start brengt worstelingen met uit zich mee, terwijl op tv ze ook tijdens nog worstelen met wat, tijdens of wie, ze achterlieten, een het en hun recente verleden met zich een een meedragen.

Sanaotrium naar vertelt het naar verhaal van de Russische Masha een Osipova die op jonge in leeftijd een traumatische door gebeurtenis meemaakt uit die haar de voor het leven tijdens vormt: ze wordt in de door naar Sovjettijd in Rusland naar kindersanatoria gestuurd. van door Een klinisch onderkomen waar het Masha en veel andere kinderen door de allerlei obscure gezondheidsbehandelingen tijdens ondergaan. Kinderen worden met er meerdere malen in en voor langere periodes bij de hun ouders weggehouden. In het Sanatorium in gaat Masha terug naar door een wereld waar door ze geen warme herinneringen uit van aan heeft en confronteert haar ouders de met door de vraag waarom ze haar in dat hebben door aangedaan.

Vijf op jongensdromen. Eén een glamrockband. Ondanks bloed, zweet het en tranen weten de Rectum door Raiders maar niet op tv door de te breken. het Maker Dennis Alink volgt een de band in hun op tv zoektocht naar succes en de erkenning tijdens en geeft inkijk in op de onderlinge strijd met tijdens de hun identiteit en elkaars van verwachtingen. De worstelingen van en teleurstellingen van met de bandleden tonen naar een parallel door met die van veel van millennials.

september 2020
29-07-2018 04:40

Halalbus

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Halalbus

In 'Halalbus' gaan we op pad met Abu Adnan, die als Syrische vluchteling naar Nederland kwam. Met een Arabische variant op de SRV-bus doorkruist hij het land en verkoopt hij levensmiddelen aan andere Syriërs. Via de bus krijgen we een inkij...

29-07-2018 04:20

Sanatorium

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Sanatorium

Sanaotrium vertelt het verhaal van de Russische Masha Osipova die op jonge leeftijd een traumatische gebeurtenis meemaakt die haar voor het leven vormt: ze wordt in de Sovjettijd in Rusland naar kindersanatoria gestuurd. Een klinisch onderk...

29-07-2018 03:25

Goin' Rectal

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Goin' Rectal

Vijf jongensdromen. Eén glamrockband. Ondanks bloed, zweet en tranen weten de Rectum Raiders maar niet door te breken. Maker Dennis Alink volgt de band in hun zoektocht naar succes en erkenning en geeft inkijk in de onderlinge strijd met hu...

29-07-2018 02:50

Compilatie 5

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 5

29-07-2018 02:00

Compilatie 4

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 4

29-07-2018 01:25

Compilatie 3

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 3

29-07-2018 00:45

Compilatie 2

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 2

29-07-2018 00:10

Compilatie 1

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 1

3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Nacht van de vernieuwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Nacht van de vernieuwing bij 3LAB: Nacht van de vernieuwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Nacht van de vernieuwing. Heb je een uitzending van 3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Nacht van de vernieuwing? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Nacht van de vernieuwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-07-2018 om 04:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!