Programma gemist?

In in 'Halalbus' gaan naar we op pad met met Abu Adnan, die op als Syrische vluchteling de naar Nederland kwam. Met een op Arabische variant op met de SRV-bus doorkruist met hij het land tijdens en tijdens verkoopt hij levensmiddelen aan andere het Syriërs. Via de een bus van krijgen we een de inkijkje in de naar Syrische gemeenschap. Hoe bouwen met ze een hier de nieuw leven een op? Abu Adnan en met andere Syriërs werken aan het een nieuw bestaan, met van omdat ze het leven, en het vooral op dat van hun kinderen, willen door beschermen. in Deze start brengt worstelingen de met zich mee, terwijl met ze ook nog naar worstelen met wat, naar of wie, op tv ze achterlieten, en hun recente de verleden met door zich tijdens meedragen.

Sanaotrium vertelt het een een verhaal van de Russische Masha met Osipova die met op jonge leeftijd tijdens een traumatische gebeurtenis meemaakt die het haar voor een het leven de vormt: ze tijdens wordt in de Sovjettijd in Rusland door tijdens naar kindersanatoria gestuurd. van Een klinisch onderkomen waar Masha het en veel op tv andere kinderen allerlei obscure gezondheidsbehandelingen op ondergaan. Kinderen worden op tv er meerdere malen naar een en voor langere periodes de bij hun ouders weggehouden. uit In Sanatorium gaat Masha tijdens terug naar een het wereld waar een ze geen door warme herinneringen aan heeft en op confronteert haar ouders het met de de vraag waarom uit ze haar naar dat hebben aangedaan.

Vijf het jongensdromen. Eén glamrockband. Ondanks met bloed, zweet en tranen op tv weten in de Rectum Raiders maar met niet door te breken. door Maker de Dennis Alink volgt de op tv band tijdens in hun zoektocht naar door succes en erkenning tijdens en geeft inkijk in de op tv onderlinge op strijd met hun identiteit en met elkaars met verwachtingen. De worstelingen en van teleurstellingen van een de bandleden tonen op een parallel met die van het veel een millennials.

januari 2020
29-07-2018 04:40

Halalbus

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Halalbus

In 'Halalbus' gaan we op pad met Abu Adnan, die als Syrische vluchteling naar Nederland kwam. Met een Arabische variant op de SRV-bus doorkruist hij het land en verkoopt hij levensmiddelen aan andere Syriërs. Via de bus krijgen we een inkij...

29-07-2018 04:20

Sanatorium

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Sanatorium

Sanaotrium vertelt het verhaal van de Russische Masha Osipova die op jonge leeftijd een traumatische gebeurtenis meemaakt die haar voor het leven vormt: ze wordt in de Sovjettijd in Rusland naar kindersanatoria gestuurd. Een klinisch onderk...

29-07-2018 03:25

Goin' Rectal

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Goin' Rectal

Vijf jongensdromen. Eén glamrockband. Ondanks bloed, zweet en tranen weten de Rectum Raiders maar niet door te breken. Maker Dennis Alink volgt de band in hun zoektocht naar succes en erkenning en geeft inkijk in de onderlinge strijd met hu...

29-07-2018 02:50

Compilatie 5

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 5

29-07-2018 02:00

Compilatie 4

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 4

29-07-2018 01:25

Compilatie 3

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 3

29-07-2018 00:45

Compilatie 2

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 2

29-07-2018 00:10

Compilatie 1

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 1

3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Nacht van de vernieuwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Nacht van de vernieuwing bij 3LAB: Nacht van de vernieuwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Nacht van de vernieuwing. Heb je een uitzending van 3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Nacht van de vernieuwing? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Nacht van de vernieuwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-07-2018 om 04:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!