Programma gemist?

In 'Halalbus' gaan op we op pad met met de Abu Adnan, die als Syrische een vluchteling tijdens naar Nederland kwam. Met met een op Arabische variant op de SRV-bus met doorkruist uit hij het land de en verkoopt hij de levensmiddelen aan andere Syriërs. Via op de bus krijgen we naar een inkijkje in het de Syrische gemeenschap. op tv Hoe naar bouwen ze op een hier nieuw leven op? op tv Abu Adnan met en andere Syriërs van werken aan een op tv nieuw bestaan, omdat ze op tv het leven, door en vooral een dat van hun op tv kinderen, willen beschermen. Deze start een brengt worstelingen op met zich mee, terwijl het ze ook nog worstelen door met wat, of op tv wie, op tv ze achterlieten, op en hun recente verleden het met zich tijdens meedragen.

Sanaotrium vertelt van het door verhaal van de Russische van Masha Osipova die op de jonge leeftijd een naar traumatische gebeurtenis meemaakt op die van haar voor het leven het vormt: ze wordt in de op tv Sovjettijd in met Rusland naar kindersanatoria gestuurd. van Een klinisch uit onderkomen waar Masha en door door veel andere kinderen allerlei het obscure gezondheidsbehandelingen ondergaan. Kinderen worden met uit er meerdere malen het en voor langere periodes op tv bij hun ouders weggehouden. op tv In Sanatorium gaat van Masha terug naar met een de wereld waar ze met geen warme herinneringen aan op heeft en confronteert een haar ouders met de vraag in waarom ze door haar op dat hebben aangedaan.

Vijf op tv jongensdromen. Eén tijdens glamrockband. Ondanks bloed, op zweet en tranen tijdens weten de Rectum Raiders maar met niet door te de breken. op tv Maker Dennis Alink volgt van de band in hun door zoektocht een naar succes en erkenning en geeft van inkijk in de tijdens onderlinge strijd met in hun in identiteit en tijdens elkaars verwachtingen. De worstelingen en teleurstellingen het van op de bandleden tonen een een parallel van met die van veel door millennials.

oktober 2021
29-07-2018 04:40

Halalbus

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Halalbus

In 'Halalbus' gaan we op pad met Abu Adnan, die als Syrische vluchteling naar Nederland kwam. Met een Arabische variant op de SRV-bus doorkruist hij het land en verkoopt hij levensmiddelen aan andere Syriërs. Via de bus krijgen we een inkij...

29-07-2018 04:20

Sanatorium

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Sanatorium

Sanaotrium vertelt het verhaal van de Russische Masha Osipova die op jonge leeftijd een traumatische gebeurtenis meemaakt die haar voor het leven vormt: ze wordt in de Sovjettijd in Rusland naar kindersanatoria gestuurd. Een klinisch onderk...

29-07-2018 03:25

Goin' Rectal

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Goin' Rectal

Vijf jongensdromen. Eén glamrockband. Ondanks bloed, zweet en tranen weten de Rectum Raiders maar niet door te breken. Maker Dennis Alink volgt de band in hun zoektocht naar succes en erkenning en geeft inkijk in de onderlinge strijd met hu...

29-07-2018 02:50

Compilatie 5

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 5

29-07-2018 02:00

Compilatie 4

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 4

29-07-2018 01:25

Compilatie 3

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 3

29-07-2018 00:45

Compilatie 2

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 2

29-07-2018 00:10

Compilatie 1

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 1

3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Nacht van de vernieuwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Nacht van de vernieuwing bij 3LAB: Nacht van de vernieuwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Nacht van de vernieuwing. Heb je een uitzending van 3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Nacht van de vernieuwing? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Nacht van de vernieuwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-07-2018 om 04:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!