Programma gemist?

In 'Halalbus' gaan een we op tv op pad met Abu met Adnan, die als op Syrische tijdens vluchteling naar Nederland kwam. Met met een op tv Arabische variant op de met SRV-bus doorkruist hij het land tijdens en op verkoopt hij een levensmiddelen aan andere Syriërs. Via tijdens de bus krijgen door we een inkijkje in uit door de Syrische gemeenschap. Hoe bouwen ze door uit een hier nieuw een leven op? Abu in Adnan en andere Syriërs werken naar aan een op tv nieuw bestaan, omdat ze naar het een leven, en vooral dat van hun uit het kinderen, willen beschermen. het Deze start brengt een worstelingen met zich mee, terwijl op tv ze ook nog op tv worstelen met naar wat, of uit wie, ze achterlieten, en hun recente tijdens verleden van met zich een meedragen.

Sanaotrium vertelt het op tv verhaal op tv van de Russische Masha op tv Osipova het die op jonge leeftijd uit een traumatische gebeurtenis meemaakt het die haar voor op het leven vormt: op ze wordt in de naar Sovjettijd in Rusland tijdens naar kindersanatoria gestuurd. uit door Een klinisch onderkomen op tv waar Masha en veel andere kinderen door allerlei tijdens obscure gezondheidsbehandelingen ondergaan. Kinderen de worden er meerdere een malen een en voor langere periodes bij hun het ouders naar weggehouden. In Sanatorium gaat Masha het een terug naar een wereld waar ze van geen naar warme herinneringen aan heeft en in confronteert haar ouders in met de vraag tijdens waarom in ze haar op tv dat hebben aangedaan.

Vijf van jongensdromen. Eén glamrockband. van Ondanks bloed, zweet en naar tranen weten door de Rectum een Raiders maar niet door te breken. de Maker Dennis naar Alink volgt de door band op in hun zoektocht naar van succes en erkenning en geeft een met inkijk in de tijdens onderlinge strijd met hun identiteit het en elkaars op tv verwachtingen. De uit worstelingen en teleurstellingen van de bandleden met in tonen een parallel met die in van veel op millennials.

juni 2020
29-07-2018 04:40

Halalbus

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Halalbus

In 'Halalbus' gaan we op pad met Abu Adnan, die als Syrische vluchteling naar Nederland kwam. Met een Arabische variant op de SRV-bus doorkruist hij het land en verkoopt hij levensmiddelen aan andere Syriërs. Via de bus krijgen we een inkij...

29-07-2018 04:20

Sanatorium

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Sanatorium

Sanaotrium vertelt het verhaal van de Russische Masha Osipova die op jonge leeftijd een traumatische gebeurtenis meemaakt die haar voor het leven vormt: ze wordt in de Sovjettijd in Rusland naar kindersanatoria gestuurd. Een klinisch onderk...

29-07-2018 03:25

Goin' Rectal

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Goin' Rectal

Vijf jongensdromen. Eén glamrockband. Ondanks bloed, zweet en tranen weten de Rectum Raiders maar niet door te breken. Maker Dennis Alink volgt de band in hun zoektocht naar succes en erkenning en geeft inkijk in de onderlinge strijd met hu...

29-07-2018 02:50

Compilatie 5

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 5

29-07-2018 02:00

Compilatie 4

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 4

29-07-2018 01:25

Compilatie 3

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 3

29-07-2018 00:45

Compilatie 2

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 2

29-07-2018 00:10

Compilatie 1

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 1

3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Nacht van de vernieuwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Nacht van de vernieuwing bij 3LAB: Nacht van de vernieuwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Nacht van de vernieuwing. Heb je een uitzending van 3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Nacht van de vernieuwing? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Nacht van de vernieuwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-07-2018 om 04:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!