Programma gemist?

In 'Halalbus' uit gaan we op pad op met het Abu Adnan, tijdens die als Syrische van vluchteling naar Nederland kwam. Met naar een het Arabische variant op de op SRV-bus doorkruist hij het op land en verkoopt hij tijdens levensmiddelen aan andere de door Syriërs. Via de bus krijgen we van het een inkijkje in de Syrische een gemeenschap. met Hoe bouwen ze een hier de nieuw op tv leven op? Abu Adnan en een andere Syriërs werken naar aan een nieuw in bestaan, omdat ze op het leven, en op vooral dat van de hun kinderen, willen beschermen. met het Deze start brengt worstelingen met een zich mee, terwijl ze uit ook nog worstelen met met op tv wat, of wie, ze tijdens achterlieten, en uit hun recente verleden met zich uit in meedragen.

Sanaotrium op vertelt het verhaal tijdens van de Russische het Masha Osipova die van op jonge leeftijd een traumatische van gebeurtenis de meemaakt die door haar voor het leven tijdens vormt: ze wordt in de van Sovjettijd op tv in Rusland naar de kindersanatoria gestuurd. Een door klinisch onderkomen waar Masha tijdens en veel andere door kinderen van allerlei obscure gezondheidsbehandelingen ondergaan. een Kinderen worden er meerdere door malen en de voor langere periodes bij hun uit ouders weggehouden. In op Sanatorium gaat de Masha terug naar in een wereld waar uit ze geen warme herinneringen met aan heeft van en uit confronteert haar ouders met van de vraag uit waarom ze haar dat hebben van aangedaan.

Vijf jongensdromen. Eén een glamrockband. de Ondanks bloed, zweet en op tv tranen weten de Rectum de met Raiders maar niet op tv door te breken. Maker het Dennis Alink door volgt de band in hun tijdens zoektocht naar succes en tijdens erkenning en geeft met inkijk in de de onderlinge strijd met de hun identiteit op en elkaars door verwachtingen. De worstelingen en van teleurstellingen van de op tv bandleden een tonen een parallel met die van uit veel de millennials.

januari 2021
29-07-2018 04:40

Halalbus

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Halalbus

In 'Halalbus' gaan we op pad met Abu Adnan, die als Syrische vluchteling naar Nederland kwam. Met een Arabische variant op de SRV-bus doorkruist hij het land en verkoopt hij levensmiddelen aan andere Syriërs. Via de bus krijgen we een inkij...

29-07-2018 04:20

Sanatorium

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Sanatorium

Sanaotrium vertelt het verhaal van de Russische Masha Osipova die op jonge leeftijd een traumatische gebeurtenis meemaakt die haar voor het leven vormt: ze wordt in de Sovjettijd in Rusland naar kindersanatoria gestuurd. Een klinisch onderk...

29-07-2018 03:25

Goin' Rectal

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Goin' Rectal

Vijf jongensdromen. Eén glamrockband. Ondanks bloed, zweet en tranen weten de Rectum Raiders maar niet door te breken. Maker Dennis Alink volgt de band in hun zoektocht naar succes en erkenning en geeft inkijk in de onderlinge strijd met hu...

29-07-2018 02:50

Compilatie 5

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 5

29-07-2018 02:00

Compilatie 4

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 4

29-07-2018 01:25

Compilatie 3

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 3

29-07-2018 00:45

Compilatie 2

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 2

29-07-2018 00:10

Compilatie 1

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 1

3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Nacht van de vernieuwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Nacht van de vernieuwing bij 3LAB: Nacht van de vernieuwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Nacht van de vernieuwing. Heb je een uitzending van 3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Nacht van de vernieuwing? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Nacht van de vernieuwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-07-2018 om 04:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!