Programma gemist?

In 'Halalbus' gaan in uit we op pad met Abu Adnan, van die als op Syrische vluchteling naar op Nederland kwam. Met een een Arabische variant het op de SRV-bus doorkruist de hij het land naar en verkoopt hij tijdens levensmiddelen door aan andere Syriërs. Via een de met bus krijgen we op tv een inkijkje in de Syrische op tv gemeenschap. Hoe de bouwen ze een hier een nieuw leven op? Abu de Adnan en andere uit Syriërs werken het aan een nieuw bestaan, naar omdat ze het het leven, naar en vooral dat van hun met kinderen, willen van beschermen. naar Deze start brengt tijdens worstelingen met zich mee, terwijl ze op tv ook nog een worstelen met wat, of van wie, ze de achterlieten, en door hun recente verleden met zich tijdens in meedragen.

Sanaotrium in vertelt het verhaal het van de Russische een Masha Osipova die de op jonge leeftijd op tv een traumatische op tv gebeurtenis meemaakt die haar op voor het leven vormt: de ze wordt met in de Sovjettijd in een Rusland naar kindersanatoria het gestuurd. het Een klinisch onderkomen waar het Masha en het veel andere kinderen uit allerlei obscure gezondheidsbehandelingen ondergaan. de Kinderen worden er in meerdere malen en voor langere uit periodes bij uit hun ouders uit weggehouden. In het Sanatorium gaat Masha terug naar op een wereld op tv waar ze geen warme naar herinneringen aan op heeft en confronteert het haar ouders met uit de vraag waarom ze tijdens haar dat hebben met aangedaan.

Vijf jongensdromen. het Eén glamrockband. Ondanks bloed, de van zweet en tranen van weten de Rectum Raiders maar met niet tijdens door te breken. de Maker Dennis Alink volgt in de band in hun op tv zoektocht naar naar succes en de erkenning en geeft inkijk van in de onderlinge strijd naar met het hun identiteit en elkaars verwachtingen. De een worstelingen en tijdens teleurstellingen van de tijdens bandleden tonen een tijdens parallel in met die van veel tijdens millennials.

november 2020
29-07-2018 04:40

Halalbus

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Halalbus

In 'Halalbus' gaan we op pad met Abu Adnan, die als Syrische vluchteling naar Nederland kwam. Met een Arabische variant op de SRV-bus doorkruist hij het land en verkoopt hij levensmiddelen aan andere Syriërs. Via de bus krijgen we een inkij...

29-07-2018 04:20

Sanatorium

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Sanatorium

Sanaotrium vertelt het verhaal van de Russische Masha Osipova die op jonge leeftijd een traumatische gebeurtenis meemaakt die haar voor het leven vormt: ze wordt in de Sovjettijd in Rusland naar kindersanatoria gestuurd. Een klinisch onderk...

29-07-2018 03:25

Goin' Rectal

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Goin' Rectal

Vijf jongensdromen. Eén glamrockband. Ondanks bloed, zweet en tranen weten de Rectum Raiders maar niet door te breken. Maker Dennis Alink volgt de band in hun zoektocht naar succes en erkenning en geeft inkijk in de onderlinge strijd met hu...

29-07-2018 02:50

Compilatie 5

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 5

29-07-2018 02:00

Compilatie 4

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 4

29-07-2018 01:25

Compilatie 3

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 3

29-07-2018 00:45

Compilatie 2

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 2

29-07-2018 00:10

Compilatie 1

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 1

3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Nacht van de vernieuwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Nacht van de vernieuwing bij 3LAB: Nacht van de vernieuwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Nacht van de vernieuwing. Heb je een uitzending van 3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Nacht van de vernieuwing? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Nacht van de vernieuwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-07-2018 om 04:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!