Programma gemist?

In in 'Halalbus' gaan we op pad het met Abu tijdens Adnan, die als van Syrische vluchteling naar Nederland op tv kwam. Met het een Arabische variant op in de met SRV-bus doorkruist hij de het land op en verkoopt hij met levensmiddelen aan andere Syriërs. Via naar de bus krijgen de we een van inkijkje in de Syrische gemeenschap. van Hoe in bouwen ze een tijdens hier nieuw leven op? Abu in Adnan een en andere Syriërs werken aan een een nieuw bestaan, van omdat een ze het door leven, en vooral dat van de hun kinderen, willen beschermen. door Deze start van brengt naar worstelingen met zich mee, terwijl de ze op ook nog worstelen met wat, of van wie, ze achterlieten, uit en hun recente de verleden met in zich tijdens meedragen.

Sanaotrium vertelt het tijdens verhaal van met de de Russische Masha Osipova die op een jonge leeftijd een traumatische met gebeurtenis het meemaakt die op tv haar voor het leven vormt: van ze tijdens wordt in de in Sovjettijd in Rusland naar met kindersanatoria gestuurd. Een klinisch met onderkomen op tv waar Masha en veel andere kinderen met allerlei tijdens obscure gezondheidsbehandelingen ondergaan. door Kinderen worden door er meerdere malen en voor langere een periodes bij de hun ouders op tv weggehouden. In Sanatorium gaat Masha naar met terug naar een wereld waar in ze geen warme herinneringen op tv aan heeft en naar confronteert haar een ouders met het de vraag waarom ze op haar van dat hebben aangedaan.

Vijf door jongensdromen. Eén glamrockband. Ondanks een bloed, door zweet en tranen weten de Rectum naar Raiders maar van niet door te breken. uit uit Maker Dennis Alink tijdens volgt de band uit in hun zoektocht een naar succes en erkenning en het geeft inkijk in door de onderlinge op strijd met hun van identiteit en naar elkaars verwachtingen. De worstelingen een en teleurstellingen van in de bandleden tonen een parallel op tv met een die van veel in millennials.

november 2019
29-07-2018 04:40

Halalbus

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Halalbus

In 'Halalbus' gaan we op pad met Abu Adnan, die als Syrische vluchteling naar Nederland kwam. Met een Arabische variant op de SRV-bus doorkruist hij het land en verkoopt hij levensmiddelen aan andere Syriërs. Via de bus krijgen we een inkij...

29-07-2018 04:20

Sanatorium

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Sanatorium

Sanaotrium vertelt het verhaal van de Russische Masha Osipova die op jonge leeftijd een traumatische gebeurtenis meemaakt die haar voor het leven vormt: ze wordt in de Sovjettijd in Rusland naar kindersanatoria gestuurd. Een klinisch onderk...

29-07-2018 03:25

Goin' Rectal

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Goin' Rectal

Vijf jongensdromen. Eén glamrockband. Ondanks bloed, zweet en tranen weten de Rectum Raiders maar niet door te breken. Maker Dennis Alink volgt de band in hun zoektocht naar succes en erkenning en geeft inkijk in de onderlinge strijd met hu...

29-07-2018 02:50

Compilatie 5

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 5

29-07-2018 02:00

Compilatie 4

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 4

29-07-2018 01:25

Compilatie 3

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 3

29-07-2018 00:45

Compilatie 2

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 2

29-07-2018 00:10

Compilatie 1

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 1

3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Nacht van de vernieuwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Nacht van de vernieuwing bij 3LAB: Nacht van de vernieuwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Nacht van de vernieuwing. Heb je een uitzending van 3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Nacht van de vernieuwing? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Nacht van de vernieuwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-07-2018 om 04:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!