Programma gemist?

In 'Halalbus' gaan uit in we op pad met Abu Adnan, de die een als Syrische vluchteling naar Nederland door kwam. Met een naar Arabische de variant op tijdens de SRV-bus doorkruist tijdens hij het land en met verkoopt hij levensmiddelen aan andere tijdens Syriërs. Via een de bus met krijgen we een inkijkje in naar de Syrische een gemeenschap. Hoe bouwen ze door een hier nieuw van leven in op? Abu op tv Adnan en andere op Syriërs werken aan een nieuw bestaan, in omdat ze het met leven, en van vooral naar dat van hun kinderen, in willen beschermen. Deze een start brengt worstelingen de met zich mee, terwijl tijdens ze ook de nog worstelen met wat, of van wie, ze achterlieten, op tv op tv en hun recente verleden in met zich het meedragen.

Sanaotrium op tv vertelt het verhaal van de tijdens Russische van Masha Osipova die op jonge van uit leeftijd een traumatische gebeurtenis meemaakt die de haar voor het de naar leven vormt: ze wordt in de het Sovjettijd door in Rusland uit naar kindersanatoria gestuurd. Een klinisch onderkomen het waar op Masha en veel andere kinderen op met allerlei obscure gezondheidsbehandelingen ondergaan. naar Kinderen worden er de meerdere malen en door voor langere periodes bij uit hun ouders weggehouden. In tijdens Sanatorium gaat Masha op een terug naar een op wereld waar ze geen warme met herinneringen een aan heeft en confronteert haar ouders uit met de op tv vraag waarom van ze haar dat hebben een aangedaan.

Vijf van jongensdromen. Eén glamrockband. door Ondanks bloed, zweet en uit tranen weten de Rectum op van Raiders maar niet naar door te breken. Maker de Dennis Alink volgt de naar band van in hun zoektocht naar succes en met erkenning en de geeft inkijk in de het in onderlinge strijd met hun identiteit en een elkaars verwachtingen. De het worstelingen en teleurstellingen tijdens van de bandleden in op tonen een parallel met die uit van veel tijdens millennials.

juni 2021
29-07-2018 04:40

Halalbus

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Halalbus

In 'Halalbus' gaan we op pad met Abu Adnan, die als Syrische vluchteling naar Nederland kwam. Met een Arabische variant op de SRV-bus doorkruist hij het land en verkoopt hij levensmiddelen aan andere Syriërs. Via de bus krijgen we een inkij...

29-07-2018 04:20

Sanatorium

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Sanatorium

Sanaotrium vertelt het verhaal van de Russische Masha Osipova die op jonge leeftijd een traumatische gebeurtenis meemaakt die haar voor het leven vormt: ze wordt in de Sovjettijd in Rusland naar kindersanatoria gestuurd. Een klinisch onderk...

29-07-2018 03:25

Goin' Rectal

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Goin' Rectal

Vijf jongensdromen. Eén glamrockband. Ondanks bloed, zweet en tranen weten de Rectum Raiders maar niet door te breken. Maker Dennis Alink volgt de band in hun zoektocht naar succes en erkenning en geeft inkijk in de onderlinge strijd met hu...

29-07-2018 02:50

Compilatie 5

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 5

29-07-2018 02:00

Compilatie 4

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 4

29-07-2018 01:25

Compilatie 3

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 3

29-07-2018 00:45

Compilatie 2

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 2

29-07-2018 00:10

Compilatie 1

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 1

3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Nacht van de vernieuwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Nacht van de vernieuwing bij 3LAB: Nacht van de vernieuwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Nacht van de vernieuwing. Heb je een uitzending van 3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Nacht van de vernieuwing? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Nacht van de vernieuwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-07-2018 om 04:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!