Programma gemist?

In door 'Halalbus' gaan we in op pad in met Abu Adnan, op die als Syrische vluchteling naar Nederland een naar kwam. Met een door Arabische variant op de naar SRV-bus doorkruist hij het land door en verkoopt hij op levensmiddelen aan op tv andere Syriërs. het Via de bus uit krijgen we een inkijkje naar in de Syrische met gemeenschap. Hoe bouwen ze van een hier op nieuw leven op? op tv Abu met Adnan en andere Syriërs werken aan door van een nieuw bestaan, omdat ze in het leven, een en vooral dat van door hun de kinderen, willen beschermen. Deze start door brengt met worstelingen met zich mee, naar terwijl ze van ook nog worstelen met de wat, of wie, van ze achterlieten, en hun in recente verleden met met zich in meedragen.

Sanaotrium vertelt van het verhaal van de tijdens een Russische Masha Osipova die op jonge naar op leeftijd een traumatische gebeurtenis meemaakt die met naar haar voor het leven door vormt: ze een wordt in de Sovjettijd in Rusland op naar kindersanatoria uit gestuurd. Een klinisch onderkomen op tv waar Masha het en veel uit andere kinderen op tv allerlei obscure gezondheidsbehandelingen ondergaan. Kinderen worden door er op meerdere malen en voor met langere periodes op bij hun ouders weggehouden. In naar Sanatorium uit gaat Masha van terug naar een wereld het waar ze geen uit warme herinneringen aan op heeft en door confronteert haar ouders het met de vraag waarom de ze haar tijdens dat hebben aangedaan.

Vijf jongensdromen. de Eén glamrockband. Ondanks bloed, een zweet en tranen de van weten de Rectum Raiders naar maar niet door een te breken. Maker Dennis met Alink volgt op de band in hun zoektocht het een naar succes en in erkenning en geeft inkijk een in de van onderlinge strijd met hun identiteit en uit elkaars verwachtingen. van De worstelingen in en teleurstellingen een van de bandleden tonen een parallel tijdens op met die van veel het millennials.

februari 2020
29-07-2018 04:40

Halalbus

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Halalbus

In 'Halalbus' gaan we op pad met Abu Adnan, die als Syrische vluchteling naar Nederland kwam. Met een Arabische variant op de SRV-bus doorkruist hij het land en verkoopt hij levensmiddelen aan andere Syriërs. Via de bus krijgen we een inkij...

29-07-2018 04:20

Sanatorium

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Sanatorium

Sanaotrium vertelt het verhaal van de Russische Masha Osipova die op jonge leeftijd een traumatische gebeurtenis meemaakt die haar voor het leven vormt: ze wordt in de Sovjettijd in Rusland naar kindersanatoria gestuurd. Een klinisch onderk...

29-07-2018 03:25

Goin' Rectal

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Goin' Rectal

Vijf jongensdromen. Eén glamrockband. Ondanks bloed, zweet en tranen weten de Rectum Raiders maar niet door te breken. Maker Dennis Alink volgt de band in hun zoektocht naar succes en erkenning en geeft inkijk in de onderlinge strijd met hu...

29-07-2018 02:50

Compilatie 5

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 5

29-07-2018 02:00

Compilatie 4

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 4

29-07-2018 01:25

Compilatie 3

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 3

29-07-2018 00:45

Compilatie 2

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 2

29-07-2018 00:10

Compilatie 1

3LAB: Nacht van de vernieuwing - Compilatie 1

3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Nacht van de vernieuwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Nacht van de vernieuwing bij 3LAB: Nacht van de vernieuwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Nacht van de vernieuwing. Heb je een uitzending van 3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Nacht van de vernieuwing gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Nacht van de vernieuwing? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Nacht van de vernieuwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-07-2018 om 04:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!