Programma gemist?

Piet Hein door Eek brengt een bezoek in van aan het oude Spaardersbad. Een architectonische de parel die de in tijdens de jaren 30 door crowdfunding avant door la lettre tot naar stand door is gekomen. op Hierna ruilt Piet Hein zijn auto tijdens in voor de op tv watertaxi uit van Rotterdam. Hij vaart op tv langs het voormalig uit tropisch op zwembad Tropicana en neemt een kijkje uit bij de herbestemming tijdens uit van een oude vissersboot. Hij uit legt aan door bij Villa Augustus, een pracht op tv herbestemming van watertoren op tot in hotel-restaurant die eer doet aan met ieder historisch uit detail.

Er staat Piet tijdens Hein Eek met een flinke autorit van voor het de boeg: van Zaanstad tot op tv Friesland. Hij start de bij het Hembrug-terrein. Op de dit voormalig de defensieterrein tijdens werkten in de hoogtijdagen in meer dan 8500 van mensen, een dorp op zich. van In van Den Helder staat nog meer met militaire in historie, het Marine uit Artillerie Waffenkommando. het Een bijzonder gebouw, midden in een uit woonwijk die de op het punt door staat het om herbestemd te van worden tot museum. Piet naar Hein Eek van eindigt bij de Blokhuispoort. In uit de jaren 30 op tv was hier o.a. op tv de Bende van Oss in tijdens opgesloten. Nu kun naar je jezelf laten 'opsluiten' in tijdens een door van de hotelkamers.

De architectonische tijdens zoektocht van Piet Hein tijdens Eek brengt het hem naar uit Noord-Brabant. Veghel door was ooit de op tv thuisbasis van CHV: tijdens De Coöperatieve Handelsvereniging. Het terrein van op tv bijna tien een hectare is omgetoverd uit tot een de plek voor kunst, cultuur, tijdens ontspanning en bedrijvigheid. een Begin 21e eeuw kwam een er de in Breda een bierbrouwerij op leeg te op staan die langzaam een door functie uit krijgt. En in op Tilburg staat misschien wel een van op tv de meest in geslaagde herbestemming ooit: Museum van de de Pont.

Piet het Hein Eek de rijdt door het oosten van het uit land, kriskras met door uit Overijssel en Drenthe. Om in te beginnen tijdens in Hengelo. Begin het 1900 bouwde staalfabriek Stork in hier een ijzergieterij. door Nu studeren er tijdens ROC-studenten techniek. het In Drenthe ziet Piet in Hein volop mogelijkheden van voor de herbestemming van het met oude de Dierenpark Emmen. En in Deventer de heeft een oude door graansilo een al een tijdens nieuwe functie gekregen.

De reis van op met Piet Hein Eek gaat door de het midden van van het land. een Hij stopt door bij het voormalige TBC-sanatorium De Zonnestraal. van In uit het Cantonspark in Baarn bezoekt op tv hij een op tv oude in kas die inmiddels weer is opgeknapt, in maar een naar nieuwe functie op tv voor dit gebouw van vinden blijkt nog wel uit een uitdaging. Langs de van rivier de Waal op bekijkt Piet Hein in een bijzonder het fort op tv dat deel uitmaakt van de op tv Nieuwe Hollandse Waterlinie: door Fort naar Vuren.

Vanavond het start de een documentairereeks Herbestemming, wekelijks door om 19:30 uur te zien tijdens op uit NPO 2. Hierin neemt ontwerper Piet op tv Hein van Eek de door kijker mee langs unieke en opvallende met gebouwen in Nederland. van Gebouwen die de na jaren trouwe met dienst een nieuwe functie door krijgen. Piet Hein op Eek wordt door in aflevering met 1 gevolgd op op bekend terrein: naar op industrieterrein Strijp R, onderdeel van in door de voormalige Philipsfabriek. een Hier begon hij ooit tijdens zelf met het herbestemmen op van een oude fabriekshal. van Piet het Hein neemt de tijdens kijker daarna op mee naar de meest zuidelijke stad tijdens van de Nederland: Maastricht. Een stad een die rijk op tv is aan tijdens unieke gebouwen, zoals het Kruisherenhotel, de uit uit Dominicanenkerk en het Sphinx-Kwartier. een Het contrast tussen een geslaagde het herbestemming en een uit ruwe diamant naar kan in bijna niet groter het zijn.

juni 2020
02-09-2018 19:35

Randstad

Herbestemming - Randstad

Piet Hein Eek brengt een bezoek aan het oude Spaardersbad. Een architectonische parel die in de jaren 30 door crowdfunding avant la lettre tot stand is gekomen. Hierna ruilt Piet Hein zijn auto in voor de watertaxi van Rotterdam. Hij vaart ...

26-08-2018 19:35

Noord-Nederland

Herbestemming - Noord-Nederland

Er staat Piet Hein Eek een flinke autorit voor de boeg: van Zaanstad tot Friesland. Hij start bij het Hembrug-terrein. Op dit voormalig defensieterrein werkten in de hoogtijdagen meer dan 8500 mensen, een dorp op zich. In Den Helder staat n...

19-08-2018 19:35

Brabant

Herbestemming - Brabant

De architectonische zoektocht van Piet Hein Eek brengt hem naar Noord-Brabant. Veghel was ooit de thuisbasis van CHV: De Coöperatieve Handelsvereniging. Het terrein van bijna tien hectare is omgetoverd tot een plek voor kunst, cultuur, onts...

12-08-2018 19:30

Oost-Nederland

Herbestemming - Oost-Nederland

Piet Hein Eek rijdt door het oosten van het land, kriskras door Overijssel en Drenthe. Om te beginnen in Hengelo. Begin 1900 bouwde staalfabriek Stork hier een ijzergieterij. Nu studeren er ROC-studenten techniek. In Drenthe ziet Piet Hein ...

05-08-2018 19:35

Midden-Nederland

Herbestemming - Midden-Nederland

De reis van Piet Hein Eek gaat door het midden van het land. Hij stopt bij het voormalige TBC-sanatorium De Zonnestraal. In het Cantonspark in Baarn bezoekt hij een oude kas die inmiddels weer is opgeknapt, maar een nieuwe functie voor dit ...

29-07-2018 19:30

Nieuw: Herbestemming

Herbestemming - Nieuw: Herbestemming

Vanavond start de documentairereeks Herbestemming, wekelijks om 19:30 uur te zien op NPO 2. Hierin neemt ontwerper Piet Hein Eek de kijker mee langs unieke en opvallende gebouwen in Nederland. Gebouwen die na jaren trouwe dienst een nieuw...

Herbestemming gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herbestemming de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herbestemming bij Herbestemming liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herbestemming. Heb je een uitzending van Herbestemming gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herbestemming gemist

Uitzending gemist van Herbestemming? Hier kun je alle uitzendingen van Herbestemming kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!