Programma gemist?

Piet Hein Eek de brengt een bezoek de aan het een oude Spaardersbad. Een architectonische op parel die in in de jaren naar 30 met door crowdfunding avant tijdens la lettre tot stand is in gekomen. Hierna tijdens ruilt Piet op Hein zijn auto met in voor de naar watertaxi van Rotterdam. op Hij vaart langs het voormalig tropisch een zwembad in Tropicana en neemt een op tv kijkje bij de tijdens herbestemming van een oude naar vissersboot. Hij op legt aan het bij Villa Augustus, een pracht tijdens herbestemming van uit watertoren tot hotel-restaurant uit die eer doet het aan ieder historisch op detail.

Er op staat Piet tijdens Hein Eek een flinke autorit voor in de boeg: de van Zaanstad tot Friesland. van naar Hij start bij het Hembrug-terrein. Op naar dit voormalig uit defensieterrein werkten een in de hoogtijdagen meer dan het op 8500 mensen, een op tv dorp op zich. tijdens In Den Helder staat uit nog meer militaire historie, uit het de Marine Artillerie Waffenkommando. Een bijzonder de gebouw, midden het in een woonwijk die op uit het punt op tv staat van om herbestemd te uit worden tot museum. Piet Hein een Eek op eindigt bij de met Blokhuispoort. In de naar jaren 30 was hier o.a. de uit Bende tijdens van Oss opgesloten. Nu kun de naar je jezelf laten 'opsluiten' in met een op tv van de hotelkamers.

De architectonische zoektocht door van Piet Hein met Eek op tv brengt hem naar Noord-Brabant. door Veghel was ooit de op thuisbasis het van CHV: De Coöperatieve het Handelsvereniging. een Het terrein van bijna tien door hectare is tijdens omgetoverd tot een plek op tv voor van kunst, cultuur, ontspanning het en bedrijvigheid. Begin 21e naar eeuw kwam er in Breda door een bierbrouwerij van leeg te staan tijdens die tijdens langzaam een functie krijgt. En door in Tilburg staat naar misschien wel een het van naar de meest geslaagde herbestemming ooit: Museum op tv de van Pont.

Piet Hein Eek op tv rijdt de door het oosten van van het land, kriskras door in Overijssel en Drenthe. tijdens op tv Om te beginnen door in Hengelo. Begin 1900 tijdens bouwde staalfabriek Stork naar hier een ijzergieterij. Nu studeren in er ROC-studenten van techniek. In Drenthe ziet in Piet naar Hein volop mogelijkheden voor in de herbestemming van van het oude Dierenpark Emmen. naar En van in Deventer heeft tijdens een oude graansilo uit al een nieuwe door functie gekregen.

De van reis van in Piet Hein Eek naar gaat door het midden van het door door land. Hij stopt naar bij het voormalige TBC-sanatorium De Zonnestraal. in In het in Cantonspark in Baarn bezoekt het met hij een oude kas die inmiddels tijdens weer is opgeknapt, naar maar het een nieuwe functie voor dit een gebouw in vinden blijkt nog naar wel een met uitdaging. Langs de rivier de Waal op tv een bekijkt Piet Hein een bijzonder de fort dat deel uitmaakt het van de Nieuwe met Hollandse naar Waterlinie: Fort het Vuren.

Vanavond door start de documentairereeks Herbestemming, wekelijks op tv om op 19:30 uur te uit zien op NPO 2. uit Hierin door neemt ontwerper Piet Hein Eek in de kijker met mee langs unieke naar en opvallende gebouwen een in Nederland. Gebouwen met die na jaren het trouwe dienst een nieuwe op tv functie krijgen. Piet van Hein Eek wordt in op tv aflevering 1 naar gevolgd op bekend terrein: op op naar industrieterrein Strijp R, onderdeel van naar de voormalige het Philipsfabriek. Hier begon het hij ooit zelf met het het herbestemmen de van een de oude fabriekshal. Piet tijdens Hein neemt de kijker daarna door op mee naar de meest zuidelijke stad in een van Nederland: Maastricht. Een stad met die rijk is aan naar unieke door gebouwen, zoals het Kruisherenhotel, een de op tv Dominicanenkerk en het naar Sphinx-Kwartier. Het contrast tussen een naar geslaagde tijdens herbestemming en een ruwe diamant kan op bijna niet groter naar door zijn.

november 2019
02-09-2018 19:35

Randstad

Herbestemming - Randstad

Piet Hein Eek brengt een bezoek aan het oude Spaardersbad. Een architectonische parel die in de jaren 30 door crowdfunding avant la lettre tot stand is gekomen. Hierna ruilt Piet Hein zijn auto in voor de watertaxi van Rotterdam. Hij vaart ...

26-08-2018 19:35

Noord-Nederland

Herbestemming - Noord-Nederland

Er staat Piet Hein Eek een flinke autorit voor de boeg: van Zaanstad tot Friesland. Hij start bij het Hembrug-terrein. Op dit voormalig defensieterrein werkten in de hoogtijdagen meer dan 8500 mensen, een dorp op zich. In Den Helder staat n...

19-08-2018 19:35

Brabant

Herbestemming - Brabant

De architectonische zoektocht van Piet Hein Eek brengt hem naar Noord-Brabant. Veghel was ooit de thuisbasis van CHV: De Coöperatieve Handelsvereniging. Het terrein van bijna tien hectare is omgetoverd tot een plek voor kunst, cultuur, onts...

12-08-2018 19:30

Oost-Nederland

Herbestemming - Oost-Nederland

Piet Hein Eek rijdt door het oosten van het land, kriskras door Overijssel en Drenthe. Om te beginnen in Hengelo. Begin 1900 bouwde staalfabriek Stork hier een ijzergieterij. Nu studeren er ROC-studenten techniek. In Drenthe ziet Piet Hein ...

05-08-2018 19:35

Midden-Nederland

Herbestemming - Midden-Nederland

De reis van Piet Hein Eek gaat door het midden van het land. Hij stopt bij het voormalige TBC-sanatorium De Zonnestraal. In het Cantonspark in Baarn bezoekt hij een oude kas die inmiddels weer is opgeknapt, maar een nieuwe functie voor dit ...

29-07-2018 19:30

Nieuw: Herbestemming

Herbestemming - Nieuw: Herbestemming

Vanavond start de documentairereeks Herbestemming, wekelijks om 19:30 uur te zien op NPO 2. Hierin neemt ontwerper Piet Hein Eek de kijker mee langs unieke en opvallende gebouwen in Nederland. Gebouwen die na jaren trouwe dienst een nieuw...

Herbestemming gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herbestemming de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herbestemming bij Herbestemming liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herbestemming. Heb je een uitzending van Herbestemming gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herbestemming gemist

Uitzending gemist van Herbestemming? Hier kun je alle uitzendingen van Herbestemming kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!