Programma gemist?

Piet uit Hein Eek brengt een tijdens bezoek een aan het oude Spaardersbad. de Een architectonische het parel die in de jaren het 30 door in crowdfunding avant op la lettre tot stand op is gekomen. Hierna ruilt in Piet Hein op zijn auto in voor de in het watertaxi van Rotterdam. Hij een vaart langs het het voormalig tropisch zwembad Tropicana en in tijdens neemt een kijkje bij de uit herbestemming van een een oude in vissersboot. Hij legt tijdens aan bij Villa door Augustus, een pracht herbestemming de van watertoren op tot hotel-restaurant die eer doet aan de ieder historisch naar detail.

Er staat tijdens Piet de Hein Eek een op flinke autorit voor door de boeg: van uit Zaanstad tot Friesland. met Hij start bij naar het Hembrug-terrein. Op dit voormalig uit defensieterrein werkten in van de hoogtijdagen meer dan het 8500 mensen, tijdens een dorp van op zich. In Den Helder met staat nog op tv meer naar militaire historie, het Marine Artillerie op tv Waffenkommando. in Een bijzonder gebouw, op tv midden in een woonwijk die uit op het naar punt staat om herbestemd een te worden tot museum. op Piet Hein tijdens Eek eindigt bij de het Blokhuispoort. het In de jaren 30 door was hier o.a. de de Bende van Oss van opgesloten. Nu kun van je naar jezelf laten 'opsluiten' in het een van op tv de hotelkamers.

De op tv architectonische zoektocht van Piet Hein door naar Eek brengt hem een naar Noord-Brabant. Veghel was ooit de met thuisbasis op tv van CHV: De Coöperatieve op tv Handelsvereniging. Het terrein van van naar bijna tien hectare is omgetoverd tot op tv een door plek voor kunst, cultuur, ontspanning het en bedrijvigheid. met Begin 21e eeuw uit kwam er in Breda het met een bierbrouwerij leeg met te staan die langzaam op een functie krijgt. En in uit Tilburg met staat misschien wel het een van op tv de meest geslaagde herbestemming ooit: Museum de de in Pont.

Piet Hein door Eek rijdt tijdens door het uit oosten van het het land, kriskras door Overijssel en van Drenthe. Om te naar beginnen met in Hengelo. Begin 1900 bouwde de staalfabriek Stork met hier een ijzergieterij. Nu op tv studeren een er ROC-studenten techniek. door In Drenthe ziet de Piet Hein volop mogelijkheden voor de tijdens herbestemming van van het de oude Dierenpark Emmen. En in Deventer door heeft uit een oude met graansilo al een nieuwe functie de gekregen.

De tijdens reis van in Piet Hein Eek gaat door door het door midden van het een land. Hij stopt op tv bij het voormalige TBC-sanatorium De naar Zonnestraal. op In het Cantonspark in Baarn met bezoekt hij tijdens een oude kas die inmiddels met weer is opgeknapt, de maar een nieuwe door functie voor dit van gebouw vinden in blijkt nog op tv wel een uitdaging. in Langs de rivier door de Waal bekijkt Piet Hein van een bijzonder fort op dat deel op uitmaakt van uit de Nieuwe Hollandse Waterlinie: op tv Fort tijdens Vuren.

Vanavond een start de documentairereeks Herbestemming, wekelijks een om 19:30 het uur met te zien op NPO 2. Hierin naar neemt ontwerper Piet met Hein Eek de de door kijker mee langs op tv unieke en opvallende gebouwen in het Nederland. op Gebouwen die na een jaren trouwe dienst een nieuwe van functie een krijgen. Piet Hein Eek tijdens wordt in aflevering 1 door gevolgd op bekend uit terrein: op industrieterrein Strijp het R, naar onderdeel van de naar voormalige Philipsfabriek. naar Hier begon hij het ooit zelf met het herbestemmen op van een oude met fabriekshal. Piet Hein neemt met de op kijker daarna mee naar de van meest zuidelijke stad naar uit van Nederland: Maastricht. de Een stad die rijk een is aan unieke het gebouwen, zoals het Kruisherenhotel, naar de tijdens Dominicanenkerk en het Sphinx-Kwartier. het Het contrast uit tussen een geslaagde herbestemming en op tv een ruwe diamant van kan bijna niet naar groter naar zijn.

mei 2021
02-09-2018 19:35

Randstad

Herbestemming - Randstad

Piet Hein Eek brengt een bezoek aan het oude Spaardersbad. Een architectonische parel die in de jaren 30 door crowdfunding avant la lettre tot stand is gekomen. Hierna ruilt Piet Hein zijn auto in voor de watertaxi van Rotterdam. Hij vaart ...

26-08-2018 19:35

Noord-Nederland

Herbestemming - Noord-Nederland

Er staat Piet Hein Eek een flinke autorit voor de boeg: van Zaanstad tot Friesland. Hij start bij het Hembrug-terrein. Op dit voormalig defensieterrein werkten in de hoogtijdagen meer dan 8500 mensen, een dorp op zich. In Den Helder staat n...

19-08-2018 19:35

Brabant

Herbestemming - Brabant

De architectonische zoektocht van Piet Hein Eek brengt hem naar Noord-Brabant. Veghel was ooit de thuisbasis van CHV: De Coöperatieve Handelsvereniging. Het terrein van bijna tien hectare is omgetoverd tot een plek voor kunst, cultuur, onts...

12-08-2018 19:30

Oost-Nederland

Herbestemming - Oost-Nederland

Piet Hein Eek rijdt door het oosten van het land, kriskras door Overijssel en Drenthe. Om te beginnen in Hengelo. Begin 1900 bouwde staalfabriek Stork hier een ijzergieterij. Nu studeren er ROC-studenten techniek. In Drenthe ziet Piet Hein ...

05-08-2018 19:35

Midden-Nederland

Herbestemming - Midden-Nederland

De reis van Piet Hein Eek gaat door het midden van het land. Hij stopt bij het voormalige TBC-sanatorium De Zonnestraal. In het Cantonspark in Baarn bezoekt hij een oude kas die inmiddels weer is opgeknapt, maar een nieuwe functie voor dit ...

29-07-2018 19:30

Nieuw: Herbestemming

Herbestemming - Nieuw: Herbestemming

Vanavond start de documentairereeks Herbestemming, wekelijks om 19:30 uur te zien op NPO 2. Hierin neemt ontwerper Piet Hein Eek de kijker mee langs unieke en opvallende gebouwen in Nederland. Gebouwen die na jaren trouwe dienst een nieuw...

Herbestemming gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herbestemming de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herbestemming bij Herbestemming liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herbestemming. Heb je een uitzending van Herbestemming gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herbestemming gemist

Uitzending gemist van Herbestemming? Hier kun je alle uitzendingen van Herbestemming kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!