Programma gemist?

Piet tijdens Hein Eek op tv brengt een bezoek aan het tijdens oude Spaardersbad. Een op architectonische parel naar die in de jaren door 30 door crowdfunding met avant la lettre de tot stand in is gekomen. op Hierna ruilt Piet Hein zijn uit auto in voor de van watertaxi de van Rotterdam. Hij vaart langs door het voormalig tropisch op tv zwembad Tropicana en een neemt een tijdens kijkje bij de herbestemming tijdens van een in oude naar vissersboot. Hij legt aan bij met Villa Augustus, het een pracht herbestemming van met watertoren tot hotel-restaurant uit die uit eer doet aan ieder een historisch detail.

Er staat op tv Piet Hein Eek een tijdens flinke autorit voor in de op boeg: van het Zaanstad tot Friesland. Hij een start bij het tijdens Hembrug-terrein. Op dit naar voormalig defensieterrein werkten in de de hoogtijdagen meer door dan 8500 mensen, een door de dorp op zich. op In Den Helder staat het nog meer militaire historie, het met Marine Artillerie Waffenkommando. tijdens Een op tv bijzonder gebouw, midden een in een het woonwijk die op het in punt staat om de herbestemd te worden tot de museum. Piet Hein op Eek eindigt bij de door Blokhuispoort. tijdens In de jaren 30 het was hier in o.a. de Bende van het Oss opgesloten. Nu kun op je in jezelf laten 'opsluiten' in met een van de naar hotelkamers.

De architectonische door zoektocht van Piet door Hein Eek met brengt hem door naar Noord-Brabant. Veghel het was ooit de op tv thuisbasis van CHV: De op Coöperatieve Handelsvereniging. Het de terrein van door bijna tien hectare is van omgetoverd tot door een plek voor kunst, met cultuur, ontspanning en bedrijvigheid. Begin op op 21e eeuw kwam er het in Breda een bierbrouwerij in leeg te staan die tijdens langzaam een het functie krijgt. En tijdens in de Tilburg staat misschien uit wel een van de de meest geslaagde herbestemming van ooit: Museum de met Pont.

Piet een Hein Eek uit rijdt door het oosten van het van land, kriskras door van Overijssel in en Drenthe. van Om te beginnen in door Hengelo. Begin 1900 bouwde staalfabriek naar het Stork hier een ijzergieterij. op tv Nu studeren er ROC-studenten techniek. op In Drenthe tijdens ziet Piet Hein volop van van mogelijkheden voor de herbestemming van het uit oude Dierenpark Emmen. uit En in naar Deventer heeft in een oude tijdens graansilo al een nieuwe uit functie gekregen.

De reis van tijdens Piet Hein op tv Eek een gaat door het midden van het de in land. Hij stopt bij het door voormalige TBC-sanatorium door De Zonnestraal. In het Cantonspark door in Baarn bezoekt door hij een het oude een kas die inmiddels weer is uit opgeknapt, maar een een nieuwe functie voor van dit tijdens gebouw vinden blijkt nog wel een door uitdaging. de Langs de op rivier de Waal bekijkt Piet naar Hein een bijzonder fort op tv dat deel uitmaakt naar uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie: Fort met naar Vuren.

Vanavond naar start de naar documentairereeks Herbestemming, wekelijks de om 19:30 uur te zien op tijdens NPO 2. Hierin van op neemt ontwerper Piet Hein Eek de een kijker mee een langs unieke en in opvallende van gebouwen in Nederland. Gebouwen die na tijdens jaren een trouwe dienst een nieuwe functie door krijgen. Piet de Hein Eek wordt in in aflevering op 1 gevolgd op bekend terrein: in op industrieterrein door Strijp R, onderdeel door van de een voormalige Philipsfabriek. Hier begon met hij ooit het zelf met op het herbestemmen van een oude fabriekshal. het Piet Hein op neemt met de kijker daarna mee naar het de meest zuidelijke op stad van de Nederland: Maastricht. Een stad die uit met rijk is aan unieke gebouwen, het zoals het Kruisherenhotel, de een in Dominicanenkerk en het het Sphinx-Kwartier. Het contrast tussen een geslaagde door herbestemming en een in ruwe diamant op tv kan bijna niet groter van het zijn.

september 2021
02-09-2018 19:35

Randstad

Herbestemming - Randstad

Piet Hein Eek brengt een bezoek aan het oude Spaardersbad. Een architectonische parel die in de jaren 30 door crowdfunding avant la lettre tot stand is gekomen. Hierna ruilt Piet Hein zijn auto in voor de watertaxi van Rotterdam. Hij vaart ...

26-08-2018 19:35

Noord-Nederland

Herbestemming - Noord-Nederland

Er staat Piet Hein Eek een flinke autorit voor de boeg: van Zaanstad tot Friesland. Hij start bij het Hembrug-terrein. Op dit voormalig defensieterrein werkten in de hoogtijdagen meer dan 8500 mensen, een dorp op zich. In Den Helder staat n...

19-08-2018 19:35

Brabant

Herbestemming - Brabant

De architectonische zoektocht van Piet Hein Eek brengt hem naar Noord-Brabant. Veghel was ooit de thuisbasis van CHV: De Coöperatieve Handelsvereniging. Het terrein van bijna tien hectare is omgetoverd tot een plek voor kunst, cultuur, onts...

12-08-2018 19:30

Oost-Nederland

Herbestemming - Oost-Nederland

Piet Hein Eek rijdt door het oosten van het land, kriskras door Overijssel en Drenthe. Om te beginnen in Hengelo. Begin 1900 bouwde staalfabriek Stork hier een ijzergieterij. Nu studeren er ROC-studenten techniek. In Drenthe ziet Piet Hein ...

05-08-2018 19:35

Midden-Nederland

Herbestemming - Midden-Nederland

De reis van Piet Hein Eek gaat door het midden van het land. Hij stopt bij het voormalige TBC-sanatorium De Zonnestraal. In het Cantonspark in Baarn bezoekt hij een oude kas die inmiddels weer is opgeknapt, maar een nieuwe functie voor dit ...

29-07-2018 19:30

Nieuw: Herbestemming

Herbestemming - Nieuw: Herbestemming

Vanavond start de documentairereeks Herbestemming, wekelijks om 19:30 uur te zien op NPO 2. Hierin neemt ontwerper Piet Hein Eek de kijker mee langs unieke en opvallende gebouwen in Nederland. Gebouwen die na jaren trouwe dienst een nieuw...

Herbestemming gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herbestemming de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herbestemming bij Herbestemming liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herbestemming. Heb je een uitzending van Herbestemming gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herbestemming gemist

Uitzending gemist van Herbestemming? Hier kun je alle uitzendingen van Herbestemming kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!