Programma gemist?

Piet naar Hein Eek van brengt een bezoek van aan het oude Spaardersbad. Een een architectonische parel die in door de jaren 30 uit door crowdfunding van avant de la lettre tot stand is gekomen. op tv tijdens Hierna ruilt Piet Hein zijn auto naar de in voor de watertaxi van naar Rotterdam. Hij vaart langs met het uit voormalig tropisch zwembad door Tropicana en op tv neemt een kijkje bij tijdens de herbestemming van op tv een oude vissersboot. Hij legt naar naar aan bij Villa door Augustus, een pracht het herbestemming van watertoren tot naar hotel-restaurant die eer door doet aan ieder historisch uit detail.

Er op tv staat Piet Hein uit Eek een in flinke autorit voor de boeg: het van van Zaanstad tot Friesland. Hij start naar bij het tijdens Hembrug-terrein. Op dit voormalig uit defensieterrein werkten in de naar hoogtijdagen meer door dan 8500 mensen, op een dorp op zich. het In Den met Helder op staat nog meer militaire naar historie, het Marine uit Artillerie Waffenkommando. Een bijzonder gebouw, tijdens midden in de een van woonwijk die op het op tv punt staat om herbestemd te de worden tot museum. op Piet tijdens Hein Eek de eindigt bij de in Blokhuispoort. In de jaren het 30 was hier een o.a. de Bende met van Oss opgesloten. door Nu kun je jezelf tijdens laten 'opsluiten' in een uit van naar de hotelkamers.

De architectonische de zoektocht van Piet Hein op tv het Eek brengt hem naar Noord-Brabant. uit Veghel was ooit op de de thuisbasis van CHV: De Coöperatieve uit Handelsvereniging. Het terrein op van door bijna tien hectare is omgetoverd van tot een op plek voor kunst, cultuur, ontspanning tijdens en een bedrijvigheid. Begin 21e eeuw met kwam er naar in Breda een een bierbrouwerij leeg te staan die van langzaam een functie een krijgt. een En in Tilburg staat misschien met wel een op van de van meest geslaagde herbestemming ooit: met Museum op tv de Pont.

Piet van Hein Eek rijdt door het een oosten het van het het land, kriskras door Overijssel en Drenthe. tijdens Om te beginnen de in Hengelo. door Begin 1900 het bouwde staalfabriek op Stork hier een ijzergieterij. Nu studeren tijdens er ROC-studenten techniek. uit door In Drenthe ziet Piet Hein in volop mogelijkheden voor naar de herbestemming de van het oude Dierenpark naar Emmen. En in Deventer tijdens heeft het een oude graansilo al met een nieuwe functie op tv gekregen.

De een reis van Piet op tv Hein Eek gaat met door het midden van van het land. Hij stopt tijdens bij het tijdens voormalige TBC-sanatorium De op tv Zonnestraal. In met het Cantonspark in Baarn bezoekt door hij een de oude kas die inmiddels tijdens op weer is opgeknapt, maar in een nieuwe functie op tv voor dit gebouw vinden door blijkt nog wel het een uitdaging. Langs uit de door rivier de Waal bekijkt Piet tijdens Hein een door bijzonder fort dat door deel uitmaakt van de op Nieuwe op Hollandse Waterlinie: Fort op tv Vuren.

Vanavond uit start de het documentairereeks Herbestemming, wekelijks om 19:30 uit uur te op tv zien op NPO 2. het Hierin neemt ontwerper van Piet Hein Eek door de kijker mee tijdens langs het unieke en opvallende gebouwen in Nederland. in uit Gebouwen die na jaren trouwe dienst met in een nieuwe functie krijgen. Piet naar Hein Eek wordt een in aflevering de 1 gevolgd tijdens op bekend terrein: op tijdens industrieterrein Strijp met R, onderdeel van de voormalige op tv Philipsfabriek. Hier begon hij naar ooit zelf de met het herbestemmen van naar een oude fabriekshal. tijdens Piet op Hein neemt uit de kijker daarna mee door naar de het meest zuidelijke stad van Nederland: een Maastricht. Een van stad die door rijk is aan unieke het gebouwen, zoals het Kruisherenhotel, naar de Dominicanenkerk en tijdens het Sphinx-Kwartier. Het een contrast tussen met een geslaagde herbestemming en een een door ruwe diamant kan bijna niet groter met van zijn.

september 2020
02-09-2018 19:35

Randstad

Herbestemming - Randstad

Piet Hein Eek brengt een bezoek aan het oude Spaardersbad. Een architectonische parel die in de jaren 30 door crowdfunding avant la lettre tot stand is gekomen. Hierna ruilt Piet Hein zijn auto in voor de watertaxi van Rotterdam. Hij vaart ...

26-08-2018 19:35

Noord-Nederland

Herbestemming - Noord-Nederland

Er staat Piet Hein Eek een flinke autorit voor de boeg: van Zaanstad tot Friesland. Hij start bij het Hembrug-terrein. Op dit voormalig defensieterrein werkten in de hoogtijdagen meer dan 8500 mensen, een dorp op zich. In Den Helder staat n...

19-08-2018 19:35

Brabant

Herbestemming - Brabant

De architectonische zoektocht van Piet Hein Eek brengt hem naar Noord-Brabant. Veghel was ooit de thuisbasis van CHV: De Coöperatieve Handelsvereniging. Het terrein van bijna tien hectare is omgetoverd tot een plek voor kunst, cultuur, onts...

12-08-2018 19:30

Oost-Nederland

Herbestemming - Oost-Nederland

Piet Hein Eek rijdt door het oosten van het land, kriskras door Overijssel en Drenthe. Om te beginnen in Hengelo. Begin 1900 bouwde staalfabriek Stork hier een ijzergieterij. Nu studeren er ROC-studenten techniek. In Drenthe ziet Piet Hein ...

05-08-2018 19:35

Midden-Nederland

Herbestemming - Midden-Nederland

De reis van Piet Hein Eek gaat door het midden van het land. Hij stopt bij het voormalige TBC-sanatorium De Zonnestraal. In het Cantonspark in Baarn bezoekt hij een oude kas die inmiddels weer is opgeknapt, maar een nieuwe functie voor dit ...

29-07-2018 19:30

Nieuw: Herbestemming

Herbestemming - Nieuw: Herbestemming

Vanavond start de documentairereeks Herbestemming, wekelijks om 19:30 uur te zien op NPO 2. Hierin neemt ontwerper Piet Hein Eek de kijker mee langs unieke en opvallende gebouwen in Nederland. Gebouwen die na jaren trouwe dienst een nieuw...

Herbestemming gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herbestemming de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herbestemming bij Herbestemming liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herbestemming. Heb je een uitzending van Herbestemming gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herbestemming gemist

Uitzending gemist van Herbestemming? Hier kun je alle uitzendingen van Herbestemming kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!