Programma gemist?

De Bureau Sport in Test op tv staat dit jaar in naar het het teken van de Battle tijdens of the Sexes. Na de in van succesvolle serie over vrouwensport tijdens gaan Frank Evenblij en de Erik Dijkstra in uit deze de ultieme test voor van echte sportkenners ontdekken of een de lijfspreuk van 2017 met 'de vrouw in is de uit nieuwe man' daadwerkelijk klopt. Zowel in het het publiek met als onder de de bekende sporters nemen het mannen en vrouwen het naar tegen elkaar op. de naar Natuurlijk zijn mannen veel sterker, op tv maar waarom zouden vrouwen de tijdens niet slimmer zijn? Ze halen niet tijdens voor door niets de meeste olympische in medailles op, maar van kunnen ze ook presteren met onder de grote op de druk van de Bureau in Sport Test? In het op tv vrouwenteam in zitten onder anderen FOX van Sports-presentatrice Helene Hendriks, olympisch de turnkampioene uit Sanne Wevers en Europees kampioene voetbal een Kika van Es. uit Zij het nemen het het op tegen onder van meer presentator Jan-Joost van de Gangelen, tennisser Robin in Haase en oud-topvoetballer Royston op Drenthe. In het 25 spannende en komische sportvragen tijdens komen we erachter tijdens wie de grootste uit sportkenner naar van 2017 de is. Uiteraard kun op tv je thuis ook op tv meespelen om familie op en vrienden af te de troeven met jouw op sportkennis.

september 2020
29-07-2018 19:55

De Bureau Sport Test 2017

De Bureau Sport Test 2017 - De Bureau Sport Test 2017

De Bureau Sport Test staat dit jaar in het teken van de Battle of the Sexes. Na de succesvolle serie over vrouwensport gaan Frank Evenblij en Erik Dijkstra in deze ultieme test voor echte sportkenners ontdekken of de lijfspreuk van 2017 'de...

De Bureau Sport Test 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bureau Sport Test 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bureau Sport Test 2017 bij De Bureau Sport Test 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bureau Sport Test 2017. Heb je een uitzending van De Bureau Sport Test 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bureau Sport Test 2017 gemist

Uitzending gemist van De Bureau Sport Test 2017? Hier kun je alle uitzendingen van De Bureau Sport Test 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-07-2018 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!