Programma gemist?

De Bureau door Sport Test met staat dit jaar in het door op tv teken van de Battle in of the Sexes. Na de door op succesvolle serie over vrouwensport door gaan Frank Evenblij en van Erik Dijkstra in de deze ultieme test voor op tv echte in sportkenners ontdekken of de lijfspreuk uit van tijdens 2017 'de vrouw is de van tijdens nieuwe man' daadwerkelijk klopt. Zowel met in tijdens het publiek als van onder de bekende sporters nemen uit mannen en vrouwen het naar tegen elkaar op. een Natuurlijk zijn mannen een door veel sterker, maar waarom zouden vrouwen een een niet slimmer zijn? Ze de halen niet voor met niets de meeste olympische medailles uit op, maar tijdens kunnen ze een ook presteren onder de met grote van druk van de Bureau Sport Test? uit In het naar vrouwenteam de zitten onder anderen FOX Sports-presentatrice Helene op Hendriks, olympisch in turnkampioene Sanne Wevers en uit Europees kampioene voetbal tijdens Kika van Es. in Zij nemen op het op op tv tegen onder de meer presentator Jan-Joost van Gangelen, tennisser het met Robin Haase en oud-topvoetballer van Royston Drenthe. In 25 spannende tijdens door en komische sportvragen de komen we erachter wie de grootste naar sportkenner uit van 2017 is. Uiteraard in kun je thuis de ook op tv meespelen om familie en vrienden uit af te troeven op tv met jouw de sportkennis.

mei 2021
29-07-2018 19:55

De Bureau Sport Test 2017

De Bureau Sport Test 2017 - De Bureau Sport Test 2017

De Bureau Sport Test staat dit jaar in het teken van de Battle of the Sexes. Na de succesvolle serie over vrouwensport gaan Frank Evenblij en Erik Dijkstra in deze ultieme test voor echte sportkenners ontdekken of de lijfspreuk van 2017 'de...

De Bureau Sport Test 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bureau Sport Test 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bureau Sport Test 2017 bij De Bureau Sport Test 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bureau Sport Test 2017. Heb je een uitzending van De Bureau Sport Test 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bureau Sport Test 2017 gemist

Uitzending gemist van De Bureau Sport Test 2017? Hier kun je alle uitzendingen van De Bureau Sport Test 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-07-2018 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!