Programma gemist?

De uit Bureau Sport tijdens Test staat dit op tv jaar in het teken van op de Battle op tv of the in Sexes. Na de het succesvolle serie over vrouwensport gaan op tv Frank Evenblij in en Erik Dijkstra in de deze ultieme test voor in echte sportkenners door ontdekken op tv of de lijfspreuk van 2017 tijdens 'de vrouw is de op tv nieuwe uit man' daadwerkelijk klopt. in Zowel in het op publiek als een onder de bekende op tv sporters nemen mannen en vrouwen met het tegen op tv elkaar op. tijdens Natuurlijk zijn mannen veel sterker, op maar waarom van zouden vrouwen naar niet slimmer zijn? naar Ze halen niet voor door niets de meeste op tv olympische medailles op, maar kunnen de ze ook presteren een onder de op tv grote op druk van de de Bureau Sport Test? In op tv het vrouwenteam zitten met onder anderen FOX Sports-presentatrice het Helene Hendriks, olympisch door turnkampioene tijdens Sanne Wevers en Europees kampioene uit voetbal Kika van Es. met uit Zij nemen het op op tv tegen onder een meer presentator Jan-Joost van Gangelen, tennisser door Robin tijdens Haase en oud-topvoetballer Royston Drenthe. op tv uit In 25 spannende en komische in sportvragen komen we erachter een uit wie de grootste sportkenner een van 2017 is. in Uiteraard kun op tv je thuis ook op meespelen om familie en vrienden af op tv te troeven met uit met jouw sportkennis.

november 2019
29-07-2018 19:55

De Bureau Sport Test 2017

De Bureau Sport Test 2017 - De Bureau Sport Test 2017

De Bureau Sport Test staat dit jaar in het teken van de Battle of the Sexes. Na de succesvolle serie over vrouwensport gaan Frank Evenblij en Erik Dijkstra in deze ultieme test voor echte sportkenners ontdekken of de lijfspreuk van 2017 'de...

De Bureau Sport Test 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bureau Sport Test 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bureau Sport Test 2017 bij De Bureau Sport Test 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bureau Sport Test 2017. Heb je een uitzending van De Bureau Sport Test 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bureau Sport Test 2017 gemist

Uitzending gemist van De Bureau Sport Test 2017? Hier kun je alle uitzendingen van De Bureau Sport Test 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-07-2018 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!