Programma gemist?

De Bureau in Sport Test staat naar dit jaar in het het teken van de de Battle of the het tijdens Sexes. Na de succesvolle serie over op vrouwensport gaan op Frank Evenblij en door Erik Dijkstra door in deze ultieme op tv test voor echte sportkenners ontdekken de of de lijfspreuk het op van 2017 'de op vrouw is de nieuwe man' naar daadwerkelijk klopt. Zowel in op het publiek als een onder de bekende het sporters tijdens nemen mannen door en vrouwen het tegen elkaar op. in Natuurlijk met zijn mannen veel van sterker, maar waarom zouden vrouwen tijdens niet slimmer zijn? de Ze halen het niet voor niets tijdens de meeste olympische de medailles op tv op, maar kunnen ze ook presteren van onder de op grote de druk van de Bureau Sport in Test? de In het vrouwenteam zitten onder anderen op tv naar FOX Sports-presentatrice Helene van Hendriks, olympisch turnkampioene Sanne Wevers naar en Europees door kampioene voetbal Kika van het Es. Zij nemen het naar op tegen onder op meer presentator door Jan-Joost van Gangelen, een tennisser Robin met Haase en oud-topvoetballer Royston van Drenthe. In 25 spannende uit en door komische sportvragen komen we erachter op een wie de grootste naar sportkenner van 2017 is. Uiteraard door kun je thuis ook van meespelen het om familie van en vrienden af te door troeven met jouw van sportkennis.

oktober 2021
29-07-2018 19:55

De Bureau Sport Test 2017

De Bureau Sport Test 2017 - De Bureau Sport Test 2017

De Bureau Sport Test staat dit jaar in het teken van de Battle of the Sexes. Na de succesvolle serie over vrouwensport gaan Frank Evenblij en Erik Dijkstra in deze ultieme test voor echte sportkenners ontdekken of de lijfspreuk van 2017 'de...

De Bureau Sport Test 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bureau Sport Test 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bureau Sport Test 2017 bij De Bureau Sport Test 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bureau Sport Test 2017. Heb je een uitzending van De Bureau Sport Test 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bureau Sport Test 2017 gemist

Uitzending gemist van De Bureau Sport Test 2017? Hier kun je alle uitzendingen van De Bureau Sport Test 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-07-2018 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!