Programma gemist?

Sander een Schimmelpenninck gaat uit op bezoek bij het familie Westland, bekend van hun het kazen, en op tv bij de tijdens Haarlemse dansschool van de op familie Schröder.

Sander op Schimmelpenninck gaat het langs bij familie Verschoor, groot tijdens geworden met met busreizen, en op tv bij familie Slager van Molecaten tijdens vakantieparken.

Aflevering 3 van in De Opvolgers, op een realityreeks met Quote-hoofdredacteur door Sander op tv Schimmelpenninck waarin een hij familiebedrijven volgt die naar het stokje tijdens gaan doorgeven aan in een ander. In deze aflevering onder meer: tijdens in kermiskoning Frans Stuy. Sander Schimmelpenninck in gaat op bezoek tijdens bij kermiskoning Frans met Stuy en zijn familie, het en bij een Hofleverancier Jac. Uittenbogaard & Zonen, het de tijdens bloembollenfamilie uit van Noordwijkerhout.

Sander de Schimmelpenninck gaat de op bezoek bij de familie in van Tim en het Tom Coronel en bij van de op Limburgse bierbrouwerij van het de familie door Meens.

Vanavond op tv start de realityreeks De uit Opvolgers met Quote-hoofdredacteur Sander van naar Schimmelpenninck. Het programma is elke uit dinsdag in om 22:15 uur te zien tijdens op op tv NPO 1. De journalist en door winnaar van naar De Slimste Mens gaat de in De Opvolgers op op onderzoek uit naar in de wereld tijdens van families die al het generaties lang een uit bedrijf delen en nu het op uit zoek zijn naar in een nieuwe eigenaar. In aflevering 1 uit gaat Sander een Schimmelpenninck op bezoek bij het de familie Berghof tijdens in een Maastricht, al 140 jaar bekend de het van hun koffiebranderij, en bij de de Amsterdamse de schoonmaakfamilie El naar Mouden.

november 2019
28-08-2018 22:20

De Opvolgers

De Opvolgers - De Opvolgers

Sander Schimmelpenninck gaat op bezoek bij familie Westland, bekend van hun kazen, en bij de Haarlemse dansschool van de familie Schröder.

21-08-2018 22:15

De Opvolgers

De Opvolgers - De Opvolgers

Sander Schimmelpenninck gaat langs bij familie Verschoor, groot geworden met busreizen, en bij familie Slager van Molecaten vakantieparken.

14-08-2018 22:15

De Opvolgers met o.a. kermiskoning Frans Stuy

De Opvolgers - De Opvolgers met o.a. kermiskoning Frans Stuy

Aflevering 3 van De Opvolgers, een realityreeks met Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck waarin hij familiebedrijven volgt die het stokje gaan doorgeven aan een ander. In deze aflevering onder meer: kermiskoning Frans Stuy. Sander...

07-08-2018 22:15

De Opvolgers

De Opvolgers - De Opvolgers

Sander Schimmelpenninck gaat op bezoek bij de familie van Tim en Tom Coronel en bij de Limburgse bierbrouwerij van de familie Meens.

31-07-2018 22:15

Nieuw: De Opvolgers

De Opvolgers - Nieuw: De Opvolgers

Vanavond start de realityreeks De Opvolgers met Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck. Het programma is elke dinsdag om 22:15 uur te zien op NPO 1. De journalist en winnaar van De Slimste Mens gaat in De Opvolgers op onderzoek uit i...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Opvolgers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Opvolgers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Opvolgers bij De Opvolgers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Opvolgers. Heb je een uitzending van De Opvolgers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Opvolgers gemist

Uitzending gemist van De Opvolgers? Hier kun je alle uitzendingen van De Opvolgers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!