Programma gemist?

Sander Schimmelpenninck door gaat op op bezoek bij de in Haarlemse dansschool van de door familie naar Schreuder.

Sander van Schimmelpenninck gaat op bezoek naar bij in familie Westland, bekend uit van hun kazen.

Sander de Schimmelpenninck gaat op een bezoek bij de familie van Lips. De met familie Lips is op vooral bekend in van safaripark de Beekse Bergen. uit Maar de ook het Autotron, Aviodrome, uit de Brabanthallen en tal in van dierenparken een behoren tot uit de dynastie van de een West-Brabantse familie. van Vader Dirk Lips heeft zoon Dirk in jr.en tijdens dochter Leen al in de een zaak het werken, maar kunnen zij de het enorme familiekapitaal uit besturen? van Daar heeft pa Lips wel het zo z'n ideeën het over.

Sander door Schimmelpenninck gaat langs bij familie een uit Verschoor, groot geworden in met busreizen.

Sander op Schimmelpenninck gaat langs bij naar familie Slager met van Molecaten op vakantieparken.

Sander de Schimmelpenninck bezoekt kermiskoning van Frans Stuy.

Sander Schimmelpenninck de gaat op bezoek bij uit Hofleverancier Jac.Uittenbogaard uit & het Zonen, de bloembollenfamilie uit naar Noordwijkerhout.

Wie Tim met en Tom van Coronel zegt, het denkt meteen aan autoracen, het met circuit en de door Dakar Rally. op Wat niet uit iedereen weet is dat er tijdens een familiebedrijf Coronel het is, waar ook broers op tv Jip, Raymond, met vader Tom Coronel sr. door en halfbroer naar Glenn en uit halfzus Lindsay deel naar van uitmaken. Een met kartbaan, een klimbos, sportscholen, in horeca, plasma-tv's, barbecues met en sneeuwkettingen, je kan een het door zo gek niet bedenken een of de van familie ziet er wel een handel op in. De kinderen werken door ook in naar het familiebedrijf, maar bezitten zij dezelfde de naar handelsgeest?

Sander Schimmelpenninck gaat de langs bij uit de een familie Peetoom. Al vijftig op jaar is de familie naar Peetoom het een begrip in de van kapperswereld. Naamgever Rob tijdens Peetoom begon in van de jaren '70 met en het klein winkeltje met in het op tv Noord-Hollandse Santpoort-Zuid. Inmiddels op tv heeft hij veertien zaken, naar onder andere in New op York en het op Bali. Drie van door z'n vier kinderen in van zitten ook in het het familiebedrijf en op tv nu het jubileum nadert gaat op tv Rob afscheid nemen. Maar het naar zijn z'n kinderen daar wel klaar door van voor?

Gelegen tijdens in de heuvels door van het Zuid-Limburgse Schinnen van staat de tijdens bierbrouwerij van de naar familie Meens. Ze door zijn met op Alfabier de vijfde grootste brouwerij van tijdens het land tijdens en brouwen als een enige met het met water van met een 6000 jaar een oude bron. Al op tv sinds de op tv oprichting in 1890 uit gaat de bierbrouwerij over van vader uit op naar zoon. Voor naar vader Harry leverde dat, als enig op tv kind, geen problemen een het op. Voor zijn drie tijdens kinderen Michelle, Martijn op en Charlotte ligt dat een anders. Over het twee jaar tijdens neemt vader Harry afscheid en moeten met een zijn kinderen de zaak overnemen. Maar van drie kapiteins met op naar één schip, is dat nou wel op tv zo'n op goed idee?

Sander Schimmelpenninck tijdens gaat uit op bezoek bij de naar Amsterdamse schoonmaakfamilie El uit Mouden. De familie El op tv Mouden maakt een al meer dan twintig op tv jaar Amsterdam en uit omstreken schoon. Oprichtster Rahma met El Mouden werd uit op haar op tv 16e uitgehuwelijkt aan Bachir, op tv waarna ze de in tijdens Nederland kwam te wonen. Ze werkte uit tijdens aanvankelijk zelf als schoonmaakster, maar richtte de vervolgens een -inmiddels met zeer in succesvol- familiebedrijf op, dat onder uit meer naar het Rijksmuseum uit tot haar klanten kan rekenen. het Dochter Oumaima uit heeft haar tijdens moeder onlangs opgevolgd als directeur, maar uit kan Rahma het tijdens bedrijf wel uit écht naar loslaten?

Sander Schimmelpenninck naar gaat met op bezoek bij in de familie Berghof in de Maastricht, al in 140 jaar bekend van van hun koffiebranderij. De familie een Berghof, van de koffiebranderij door die dit jaar de naar precies 140 jaar bestaat, van is een begrip in Maastricht door en wordt in sinds twee jaar geleid in door zoon naar Albert Berghof. de Ze zijn de afgelopen jaren op op tv flink uitgebreid: vrouw Mireille op leidt de negen koffiezaken op en zwager Marcel uit runt de winkel. Hoewel van dochter Helga in met van eerste instantie voorbestemd was het de zaak op over te nemen, verliep de het opvolging op tv uiteindelijk toch anders. een De volgende generatie studeert van nog, maar zetten zij naar de traditie voort? tijdens En op wie is het meest geschikt om in in de de toekomst het roer het over te op tv nemen?

De het Amsterdamse kermisfamilie Stuy staat al tijdens de generaties lang op de kermis. met Frans tijdens Stuy is de de drijvende kracht achter deze flamboyante in familie. Dochter Antoinette runt met een kermis in in het Antwerpen, terwijl haar door broertje Fransje jr. zich al het aan het in warmlopen is om van de Amsterdamse tak op over te op nemen. Sander Schimmelpenninck volgt de hen in hun dagelijkse tijdens werkzaamheden en dat levert de bijzondere televisie op tv op.

Sander door Schimmelpenninck gaat op bezoek bij de van familie Westland, bekend van uit hun kazen, en van bij de Haarlemse een dansschool van de familie in Schröder.

Sander Schimmelpenninck uit gaat langs op bij familie Verschoor, tijdens groot geworden met busreizen, in en het bij familie Slager van Molecaten het vakantieparken.

augustus 2019
09-08-2019 18:30

Familie Schreuder

De Opvolgers - Familie Schreuder

Sander Schimmelpenninck gaat op bezoek bij de Haarlemse dansschool van de familie Schreuder.

08-08-2019 16:10

Familie Westland

De Opvolgers - Familie Westland

Sander Schimmelpenninck gaat op bezoek bij familie Westland, bekend van hun kazen.

07-08-2019 21:15

Familie Lips

De Opvolgers - Familie Lips

Sander Schimmelpenninck gaat op bezoek bij de familie Lips. De familie Lips is vooral bekend van safaripark de Beekse Bergen. Maar ook het Autotron, Aviodrome, de Brabanthallen en tal van dierenparken behoren tot de dynastie van de West-Bra...

07-08-2019 16:05

Familie Verschoor

De Opvolgers - Familie Verschoor

Sander Schimmelpenninck gaat langs bij familie Verschoor, groot geworden met busreizen.

06-08-2019 16:05

Familie Slager

De Opvolgers - Familie Slager

Sander Schimmelpenninck gaat langs bij familie Slager van Molecaten vakantieparken.

05-08-2019 16:10

Familie Stuy

De Opvolgers - Familie Stuy

Sander Schimmelpenninck bezoekt kermiskoning Frans Stuy.

02-08-2019 16:10

Familie Uittenbogaard

De Opvolgers - Familie Uittenbogaard

Sander Schimmelpenninck gaat op bezoek bij Hofleverancier Jac.Uittenbogaard & Zonen, de bloembollenfamilie uit Noordwijkerhout.

01-08-2019 16:05

Familie Coronel

De Opvolgers - Familie Coronel

Wie Tim en Tom Coronel zegt, denkt meteen aan autoracen, het circuit en de Dakar Rally. Wat niet iedereen weet is dat er een familiebedrijf Coronel is, waar ook broers Jip, Raymond, vader Tom Coronel sr. en halfbroer Glenn en halfzus Lindsa...

31-07-2019 21:20

Familie Peetoom

De Opvolgers - Familie Peetoom

Sander Schimmelpenninck gaat langs bij de familie Peetoom. Al vijftig jaar is de familie Peetoom een begrip in de kapperswereld. Naamgever Rob Peetoom begon in de jaren '70 met en klein winkeltje in het Noord-Hollandse Santpoort-Zuid. Inmid...

31-07-2019 16:05

Familie Meens

De Opvolgers - Familie Meens

Gelegen in de heuvels van het Zuid-Limburgse Schinnen staat de bierbrouwerij van de familie Meens. Ze zijn met Alfabier de vijfde grootste brouwerij van het land en brouwen als enige met het water van een 6000 jaar oude bron. Al sinds de op...

30-07-2019 16:05

Familie El Mouden

De Opvolgers - Familie El Mouden

Sander Schimmelpenninck gaat op bezoek bij de Amsterdamse schoonmaakfamilie El Mouden. De familie El Mouden maakt al meer dan twintig jaar Amsterdam en omstreken schoon. Oprichtster Rahma El Mouden werd op haar 16e uitgehuwelijkt aan Bachir...

29-07-2019 16:05

Familie Berghof

De Opvolgers - Familie Berghof

Sander Schimmelpenninck gaat op bezoek bij de familie Berghof in Maastricht, al 140 jaar bekend van hun koffiebranderij. De familie Berghof, van de koffiebranderij die dit jaar precies 140 jaar bestaat, is een begrip in Maastricht en wordt ...

03-11-2018 22:15

Familie Stuy

De Opvolgers - Familie Stuy

De Amsterdamse kermisfamilie Stuy staat al generaties lang op de kermis. Frans Stuy is de drijvende kracht achter deze flamboyante familie. Dochter Antoinette runt een kermis in Antwerpen, terwijl haar broertje Fransje jr. zich al aan het w...

28-08-2018 22:20

De Opvolgers

De Opvolgers - De Opvolgers

Sander Schimmelpenninck gaat op bezoek bij familie Westland, bekend van hun kazen, en bij de Haarlemse dansschool van de familie Schröder.

21-08-2018 22:15

De Opvolgers

De Opvolgers - De Opvolgers

Sander Schimmelpenninck gaat langs bij familie Verschoor, groot geworden met busreizen, en bij familie Slager van Molecaten vakantieparken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Opvolgers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Opvolgers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Opvolgers bij De Opvolgers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Opvolgers. Heb je een uitzending van De Opvolgers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Opvolgers gemist

Uitzending gemist van De Opvolgers? Hier kun je alle uitzendingen van De Opvolgers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 09-08-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord