Programma gemist?

Het van traditionele nieuwjaarsconcert met van muziek van de familie Strauss op tv in en tijdgenoten, rechtstreeks naar uitgezonden vanuit de Musikverein in tijdens Wenen. De tijdens Wiener Philharmoniker wordt door deze editie gedirigeerd door naar Christian Thielemann op van de tijdens Staatskapelle Dresden.

Het traditionele in nieuwjaarsconcert door de een Wiener Philharmoniker, uit rechtstreeks vanuit met de Musikverein in Wenen. Het de dirigeerstokje is in naar handen van een ware uit veteraan: voor Riccardo uit Muti van is het de vijfde van keer tijdens dat hij het Weense nieuwjaarsconcert uit leidt.

Het op tv traditionele nieuwjaarsconcert door de uit Wiener Philharmoniker, een rechtstreeks vanuit van de Musikverein in een Wenen. Het orkest staat dit keer in onder de leiding van uit Gustavo Dudamel, de met Venezolaanse chefdirigent van onder meer door het Los Angeles Philharmonic de op tv Orchestra. Met 35 naar jaar is hij de jongste het dirigent de van het Nieuwjaarsconcert uit de in geschiedenis.

Rechtstreeks op tv verslag van in het traditionele concert door een de Wiener met Philharmoniker onder leiding van Zubin Mehta, in vanuit het de Wiemer met Musikverein.

11:15,Traditiegetrouw met speelt de Wiener in Philharmoniker walsen en andere in lichtvoetige muziek naar van de Straussdynastie en tijdgenoten. op Het op tv Nieuwjaarsconcert is wereldwijd te uit zien en in te horen.

Live registratie van uit op tv het Nieuwjaarconcert vanuit op de Gouden Zaal van de de Wiener Musikverein. in De Letse dirigent op tv Mariss Janssons heeft in de eer in om de Wiener op tv Philharmoniker deze keer voor te naar mogen door gaan. De beelden van uit de concertzaal worden afgewisseld door met beelden van op het een balletgezelschap van de Weense Staatsopera in en de Volksopera tijdens onder choreografie in van de Italiaanse choreograaf op tv Davide door Bombana. Het nieuwjaarsconcert uit naar Wenen is naar één van 's werelds populairste concerten. op Het naar wordt al sinds 1939 door opgevoerd, een toen nog op oudjaarsdag. Vanaf de 1941 is van het nieuwjaarsconcert op 1 januari tijdens naar te horen. De muziek van naar de familie naar Strauss, vader en door zoon, bepalen altijd een op tv groot gedeelte van het in concert. op tv Zo ook deze het keer. Als altijd wordt met het concert afgesloten met met de concertwals van An der schönen met blauen Donau (Johann Strauss van jr.) en de met Radetzkymars door (Johann Strauss sr.). De uit editie 2012 van het het Nieuwjaarsconcert van heeft een Nederlandse tintje danzij uit de het dirigent van dienst: Mariss op Janssons. Sinds 2004 is op tv uit hij chef-dirigent van het Concertgebouworkest in van Amsterdam. door Janssons studeerde viool in en piano aan het het concervatorium van Leningrad, waar in een hij cum laude in afstudeerde. Hij werkte daarna onder in meer als dirigent bij door het Filharmonisch naar Orkest naar van Sint Petersburg en later bij met het naar Filharmonisch Orkest in Oslo. In de 2006 dirigeerde hij een voor de eerst een uit maal het nieuwjaarsconcert in Wenen, wat met algemeen wordt op gezien in als een erkenning voor zijn muzikale in tijdens kwaliteiten. Op 1 januari 2012 is een Janssons voor de een tweede keer op tv in zijn carrière de de man op door de bok die het het concert mag tijdens leiden.

Live registratie een van het Nieuwjaarconcert naar vanuit op de Gouden Zaal van de Wiener het op Musikverein. Dirigent Franz Welser-Möst het leidt de op tv Wiener Philharmoniker tijdens in dit wereldberoemde concert. Het de nieuwjaarsconcert bestaat grotendeels een uit werken van de familie op Strauss. Beelden naar van het de orkest worden afgewisseld met de beelden van het in balletgezelschap van de de Weense Staatsopera het en de Volksopera. De balletuitvoering een komt van uit het Kunsthistorisches Museum het in met Wenen. De choreografie is van Renato de het Zanella. Het concert wordt, zoals ieder de het jaar, afgesloten met de concertwals An uit der schönen blauen het de Donau en de het Radetzkymars.

Wie in als muziekliefhebber Nieuwjaarsdag met zegt, zegt zonder van aarzelen het Nieuwjaarsconcert van de door Wiener Philharmoniker. Geheel van volgens traditie door is dat concert weer van te zien. En op eveneens volgens traditie in op live vanuit de Gouden uit Zaal van de een Wiener Musikverein. op tv Gastdirigent Georges Prêtre van leidt de Wiener Philharmoniker tijdens de dit wereldberoemde met concert.

januari 2020
01-01-2019 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Het traditionele nieuwjaarsconcert met muziek van de familie Strauss en tijdgenoten, rechtstreeks uitgezonden vanuit de Musikverein in Wenen. De Wiener Philharmoniker wordt deze editie gedirigeerd door Christian Thielemann van de Staatskape...

01-01-2018 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Het traditionele nieuwjaarsconcert door de Wiener Philharmoniker, rechtstreeks vanuit de Musikverein in Wenen. Het dirigeerstokje is in handen van een ware veteraan: voor Riccardo Muti is het de vijfde keer dat hij het Weense nieuwjaarsconc...

01-01-2017 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Het traditionele nieuwjaarsconcert door de Wiener Philharmoniker, rechtstreeks vanuit de Musikverein in Wenen. Het orkest staat dit keer onder leiding van Gustavo Dudamel, de Venezolaanse chefdirigent van onder meer het Los Angeles Philharm...

01-01-2015 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Rechtstreeks verslag van het traditionele concert door de Wiener Philharmoniker onder leiding van Zubin Mehta, vanuit de Wiemer Musikverein.

01-01-2014 11:15

wo 1 jan 2014

NOS Nieuwjaarsconcert - wo 1 jan 2014

11:15,Traditiegetrouw speelt de Wiener Philharmoniker walsen en andere lichtvoetige muziek van de Straussdynastie en tijdgenoten. Het Nieuwjaarsconcert is wereldwijd te zien en te horen.

01-01-2012 11:15

Aflevering 4

NOS Nieuwjaarsconcert - Aflevering 4

Live registratie van het Nieuwjaarconcert vanuit de Gouden Zaal van de Wiener Musikverein. De Letse dirigent Mariss Janssons heeft de eer om de Wiener Philharmoniker deze keer voor te mogen gaan. De beelden uit de concertzaal worden afgewis...

01-01-2011 11:15

Aflevering 3

NOS Nieuwjaarsconcert - Aflevering 3

Live registratie van het Nieuwjaarconcert vanuit de Gouden Zaal van de Wiener Musikverein. Dirigent Franz Welser-Möst leidt de Wiener Philharmoniker tijdens dit wereldberoemde concert. Het nieuwjaarsconcert bestaat grotendeels uit werken va...

01-01-2010 11:15

Aflevering 2

NOS Nieuwjaarsconcert - Aflevering 2

Wie als muziekliefhebber Nieuwjaarsdag zegt, zegt zonder aarzelen het Nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker. Geheel volgens traditie is dat concert weer te zien. En eveneens volgens traditie live vanuit de Gouden Zaal van de Wiener...

NOS Nieuwjaarsconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nieuwjaarsconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nieuwjaarsconcert bij NOS Nieuwjaarsconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nieuwjaarsconcert. Heb je een uitzending van NOS Nieuwjaarsconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nieuwjaarsconcert gemist

NOS Nieuwjaarsconcert

Uitzending gemist van NOS Nieuwjaarsconcert? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nieuwjaarsconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 11:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!