Programma gemist?

Het van traditionele nieuwjaarsconcert van met muziek van op tv de familie Strauss en tijdgenoten, rechtstreeks op tv uitgezonden vanuit de de Musikverein met in Wenen. De naar Wiener Philharmoniker wordt deze editie op tv in gedirigeerd door Christian Thielemann uit van de Staatskapelle door Dresden.

Het een traditionele nieuwjaarsconcert door het de Wiener Philharmoniker, rechtstreeks vanuit de op de Musikverein in Wenen. een Het dirigeerstokje is tijdens in handen van een naar ware veteraan: met voor Riccardo Muti is het naar de vijfde keer in dat hij het in Weense nieuwjaarsconcert de leidt.

Het tijdens traditionele nieuwjaarsconcert door de een Wiener Philharmoniker, rechtstreeks met vanuit de Musikverein in van Wenen. in Het orkest staat met dit keer door onder leiding van Gustavo Dudamel, de met Venezolaanse chefdirigent op tv van onder meer het een Los Angeles met Philharmonic Orchestra. Met met 35 jaar is hij door de het jongste dirigent van naar het Nieuwjaarsconcert uit een de geschiedenis.

Rechtstreeks uit verslag van tijdens het traditionele concert naar door de Wiener Philharmoniker van onder leiding van door Zubin Mehta, vanuit de de Wiemer een Musikverein.

11:15,Traditiegetrouw een speelt de Wiener Philharmoniker walsen tijdens en op tv andere lichtvoetige muziek door van de Straussdynastie en tijdgenoten. naar Het Nieuwjaarsconcert is op tv wereldwijd op te zien en te van horen.

Live op registratie van het Nieuwjaarconcert vanuit op de naar Gouden Zaal van in de Wiener Musikverein. De Letse tijdens dirigent Mariss Janssons de heeft de uit eer om tijdens de Wiener de Philharmoniker deze keer voor te mogen de gaan. De door beelden uit de met concertzaal worden afgewisseld met van beelden van het het balletgezelschap van de het Weense Staatsopera en het de Volksopera op onder choreografie op tv van de Italiaanse op choreograaf Davide het Bombana. Het nieuwjaarsconcert uit de Wenen is één van met 's werelds populairste concerten. naar uit Het wordt al naar sinds 1939 opgevoerd, toen nog uit op naar oudjaarsdag. Vanaf 1941 is met het nieuwjaarsconcert op tv op 1 januari te de horen. De muziek van met de familie Strauss, naar vader en op tv zoon, bepalen altijd een op groot gedeelte op van het concert. Zo ook door door deze keer. Als altijd wordt het op concert afgesloten een met de concertwals het An der schönen blauen de Donau (Johann Strauss tijdens in jr.) en de Radetzkymars naar (Johann Strauss sr.). op tv De editie 2012 in van het Nieuwjaarsconcert heeft een door op tv Nederlandse tintje danzij met de dirigent van de dienst: Mariss Janssons. Sinds tijdens 2004 is hij chef-dirigent van de het in Concertgebouworkest in Amsterdam. Janssons door studeerde viool een en piano aan het concervatorium met naar van Leningrad, waar hij uit cum laude afstudeerde. Hij door werkte in daarna onder meer naar als dirigent bij in het Filharmonisch Orkest van op tv Sint Petersburg en later bij de het Filharmonisch tijdens Orkest in Oslo. In door 2006 dirigeerde op hij voor de op tv eerst maal met het nieuwjaarsconcert in Wenen, in wat algemeen wordt uit gezien het als een erkenning voor in zijn muzikale naar kwaliteiten. Op 1 januari 2012 is de Janssons van voor de tweede keer naar in zijn carrière door de tijdens man op de bok die het van van concert mag leiden.

Live registratie van de het naar Nieuwjaarconcert vanuit de Gouden naar Zaal van op de Wiener Musikverein. Dirigent Franz in Welser-Möst leidt de uit Wiener Philharmoniker een tijdens op dit wereldberoemde concert. Het nieuwjaarsconcert bestaat op tv grotendeels van uit werken van in de familie Strauss. tijdens Beelden van het op tv orkest worden afgewisseld met het beelden tijdens van het balletgezelschap van uit de Weense uit Staatsopera en de Volksopera. op tv De balletuitvoering komt uit met het Kunsthistorisches Museum in van met Wenen. De choreografie is tijdens van Renato Zanella. Het concert van in wordt, zoals ieder naar jaar, afgesloten met de tijdens concertwals An der schönen op tv blauen Donau met en de met Radetzkymars.

Wie als muziekliefhebber de Nieuwjaarsdag uit zegt, zegt zonder aarzelen in het Nieuwjaarsconcert naar van de uit Wiener Philharmoniker. Geheel volgens traditie naar is dat een concert weer te door zien. En eveneens volgens traditie op live op vanuit de Gouden Zaal van uit de Wiener Musikverein. uit Gastdirigent Georges Prêtre de leidt tijdens de Wiener Philharmoniker tijdens op tv dit wereldberoemde een concert.

mei 2021
01-01-2019 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Het traditionele nieuwjaarsconcert met muziek van de familie Strauss en tijdgenoten, rechtstreeks uitgezonden vanuit de Musikverein in Wenen. De Wiener Philharmoniker wordt deze editie gedirigeerd door Christian Thielemann van de Staatskape...

01-01-2018 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Het traditionele nieuwjaarsconcert door de Wiener Philharmoniker, rechtstreeks vanuit de Musikverein in Wenen. Het dirigeerstokje is in handen van een ware veteraan: voor Riccardo Muti is het de vijfde keer dat hij het Weense nieuwjaarsconc...

01-01-2017 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Het traditionele nieuwjaarsconcert door de Wiener Philharmoniker, rechtstreeks vanuit de Musikverein in Wenen. Het orkest staat dit keer onder leiding van Gustavo Dudamel, de Venezolaanse chefdirigent van onder meer het Los Angeles Philharm...

01-01-2015 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Rechtstreeks verslag van het traditionele concert door de Wiener Philharmoniker onder leiding van Zubin Mehta, vanuit de Wiemer Musikverein.

01-01-2014 11:15

wo 1 jan 2014

NOS Nieuwjaarsconcert - wo 1 jan 2014

11:15,Traditiegetrouw speelt de Wiener Philharmoniker walsen en andere lichtvoetige muziek van de Straussdynastie en tijdgenoten. Het Nieuwjaarsconcert is wereldwijd te zien en te horen.

01-01-2012 11:15

Aflevering 4

NOS Nieuwjaarsconcert - Aflevering 4

Live registratie van het Nieuwjaarconcert vanuit de Gouden Zaal van de Wiener Musikverein. De Letse dirigent Mariss Janssons heeft de eer om de Wiener Philharmoniker deze keer voor te mogen gaan. De beelden uit de concertzaal worden afgewis...

01-01-2011 11:15

Aflevering 3

NOS Nieuwjaarsconcert - Aflevering 3

Live registratie van het Nieuwjaarconcert vanuit de Gouden Zaal van de Wiener Musikverein. Dirigent Franz Welser-Möst leidt de Wiener Philharmoniker tijdens dit wereldberoemde concert. Het nieuwjaarsconcert bestaat grotendeels uit werken va...

01-01-2010 11:15

Aflevering 2

NOS Nieuwjaarsconcert - Aflevering 2

Wie als muziekliefhebber Nieuwjaarsdag zegt, zegt zonder aarzelen het Nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker. Geheel volgens traditie is dat concert weer te zien. En eveneens volgens traditie live vanuit de Gouden Zaal van de Wiener...

NOS Nieuwjaarsconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nieuwjaarsconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nieuwjaarsconcert bij NOS Nieuwjaarsconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nieuwjaarsconcert. Heb je een uitzending van NOS Nieuwjaarsconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nieuwjaarsconcert gemist

NOS Nieuwjaarsconcert

Uitzending gemist van NOS Nieuwjaarsconcert? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nieuwjaarsconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 11:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!