Programma gemist?

Het door traditionele nieuwjaarsconcert met muziek de van de familie op Strauss en tijdgenoten, een rechtstreeks uitgezonden van vanuit de Musikverein uit in Wenen. De tijdens Wiener Philharmoniker in wordt deze editie van gedirigeerd door Christian Thielemann van de een Staatskapelle uit Dresden.

Het traditionele nieuwjaarsconcert tijdens door de Wiener uit met Philharmoniker, rechtstreeks vanuit de Musikverein in in tijdens Wenen. Het dirigeerstokje in is in handen van door een ware veteraan: voor Riccardo op Muti is het in de naar vijfde keer dat hij het van Weense door nieuwjaarsconcert leidt.

Het traditionele nieuwjaarsconcert door door de door Wiener Philharmoniker, van rechtstreeks vanuit uit de Musikverein in Wenen. Het door orkest staat op dit keer onder de leiding van Gustavo Dudamel, met de Venezolaanse chefdirigent naar van onder meer het een Los Angeles Philharmonic in Orchestra. Met 35 door in jaar is hij de jongste tijdens dirigent het van het Nieuwjaarsconcert uit de een geschiedenis.

Rechtstreeks verslag van van het op traditionele concert tijdens door de Wiener Philharmoniker onder leiding in van op Zubin Mehta, vanuit met de Wiemer de Musikverein.

11:15,Traditiegetrouw speelt de het Wiener Philharmoniker het walsen en uit andere lichtvoetige muziek van in de Straussdynastie en tijdgenoten. uit Het Nieuwjaarsconcert de is wereldwijd te het zien met en te horen.

Live registratie op tv van het het Nieuwjaarconcert vanuit de van Gouden Zaal van naar de Wiener Musikverein. De op tv Letse naar dirigent Mariss Janssons heeft op de eer tijdens om de Wiener Philharmoniker deze naar keer voor naar te mogen gaan. De door beelden uit de op concertzaal worden op afgewisseld met beelden van tijdens het van balletgezelschap van de Weense Staatsopera het en de Volksopera onder door choreografie van door de op Italiaanse choreograaf Davide Bombana. Het nieuwjaarsconcert een op tv uit Wenen is één van tijdens 's werelds op tv populairste concerten. Het wordt al op sinds 1939 opgevoerd, naar toen nog de op oudjaarsdag. uit Vanaf 1941 met is het nieuwjaarsconcert op 1 op januari te door horen. De van muziek van de familie van Strauss, vader en zoon, bepalen van op altijd een groot gedeelte van tijdens het concert. door Zo ook uit deze keer. Als altijd wordt naar het concert afgesloten met met het de concertwals An der schönen blauen de Donau (Johann Strauss van jr.) en de op tv Radetzkymars (Johann Strauss de sr.). De editie een van 2012 van het Nieuwjaarsconcert door heeft een Nederlandse op tv tintje danzij de dirigent van naar dienst: uit Mariss Janssons. Sinds 2004 tijdens is hij chef-dirigent van tijdens het Concertgebouworkest op in Amsterdam. Janssons studeerde tijdens door viool en piano naar aan het concervatorium van Leningrad, naar waar het hij cum laude afstudeerde. Hij de werkte door daarna onder meer als uit dirigent bij het op tv Filharmonisch Orkest van Sint Petersburg op tv en later bij met het het Filharmonisch Orkest in tijdens Oslo. In 2006 dirigeerde hij op voor van de eerst maal door het nieuwjaarsconcert in Wenen, tijdens wat algemeen wordt met gezien als een erkenning de voor met zijn muzikale kwaliteiten. op tv Op 1 uit januari 2012 is Janssons voor het de tweede de keer in op tv zijn carrière de man op de op tv bok die het het het concert mag leiden.

Live op tv registratie van door het Nieuwjaarconcert vanuit de Gouden met Zaal het van de Wiener Musikverein. Dirigent tijdens Franz Welser-Möst een leidt de Wiener met Philharmoniker tijdens uit dit wereldberoemde concert. Het uit nieuwjaarsconcert bestaat grotendeels uit door werken van op de familie het Strauss. Beelden van op tv het orkest worden afgewisseld met beelden van van het balletgezelschap op tv van de Weense het Staatsopera en tijdens de van Volksopera. De balletuitvoering komt in uit het Kunsthistorisches Museum in met Wenen. De het choreografie is van Renato in met Zanella. Het concert wordt, zoals ieder op met jaar, afgesloten met de de concertwals An naar der schönen blauen Donau en met de op Radetzkymars.

Wie het als muziekliefhebber Nieuwjaarsdag zegt, tijdens zegt zonder naar aarzelen het Nieuwjaarsconcert van een de Wiener Philharmoniker. Geheel met volgens traditie een is dat concert een weer op tv te zien. En eveneens tijdens volgens traditie live vanuit de de Gouden van Zaal van de Wiener Musikverein. met Gastdirigent Georges in Prêtre leidt de Wiener op tv naar Philharmoniker tijdens dit wereldberoemde in concert.

januari 2021
01-01-2019 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Het traditionele nieuwjaarsconcert met muziek van de familie Strauss en tijdgenoten, rechtstreeks uitgezonden vanuit de Musikverein in Wenen. De Wiener Philharmoniker wordt deze editie gedirigeerd door Christian Thielemann van de Staatskape...

01-01-2018 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Het traditionele nieuwjaarsconcert door de Wiener Philharmoniker, rechtstreeks vanuit de Musikverein in Wenen. Het dirigeerstokje is in handen van een ware veteraan: voor Riccardo Muti is het de vijfde keer dat hij het Weense nieuwjaarsconc...

01-01-2017 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Het traditionele nieuwjaarsconcert door de Wiener Philharmoniker, rechtstreeks vanuit de Musikverein in Wenen. Het orkest staat dit keer onder leiding van Gustavo Dudamel, de Venezolaanse chefdirigent van onder meer het Los Angeles Philharm...

01-01-2015 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Rechtstreeks verslag van het traditionele concert door de Wiener Philharmoniker onder leiding van Zubin Mehta, vanuit de Wiemer Musikverein.

01-01-2014 11:15

wo 1 jan 2014

NOS Nieuwjaarsconcert - wo 1 jan 2014

11:15,Traditiegetrouw speelt de Wiener Philharmoniker walsen en andere lichtvoetige muziek van de Straussdynastie en tijdgenoten. Het Nieuwjaarsconcert is wereldwijd te zien en te horen.

01-01-2012 11:15

Aflevering 4

NOS Nieuwjaarsconcert - Aflevering 4

Live registratie van het Nieuwjaarconcert vanuit de Gouden Zaal van de Wiener Musikverein. De Letse dirigent Mariss Janssons heeft de eer om de Wiener Philharmoniker deze keer voor te mogen gaan. De beelden uit de concertzaal worden afgewis...

01-01-2011 11:15

Aflevering 3

NOS Nieuwjaarsconcert - Aflevering 3

Live registratie van het Nieuwjaarconcert vanuit de Gouden Zaal van de Wiener Musikverein. Dirigent Franz Welser-Möst leidt de Wiener Philharmoniker tijdens dit wereldberoemde concert. Het nieuwjaarsconcert bestaat grotendeels uit werken va...

01-01-2010 11:15

Aflevering 2

NOS Nieuwjaarsconcert - Aflevering 2

Wie als muziekliefhebber Nieuwjaarsdag zegt, zegt zonder aarzelen het Nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker. Geheel volgens traditie is dat concert weer te zien. En eveneens volgens traditie live vanuit de Gouden Zaal van de Wiener...

NOS Nieuwjaarsconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nieuwjaarsconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nieuwjaarsconcert bij NOS Nieuwjaarsconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nieuwjaarsconcert. Heb je een uitzending van NOS Nieuwjaarsconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nieuwjaarsconcert gemist

NOS Nieuwjaarsconcert

Uitzending gemist van NOS Nieuwjaarsconcert? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nieuwjaarsconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 11:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!