Programma gemist?

Het traditionele nieuwjaarsconcert naar met muziek het van de de familie Strauss door en tijdgenoten, rechtstreeks uitgezonden vanuit op tv de Musikverein in Wenen. uit De Wiener Philharmoniker een de wordt deze editie gedirigeerd het door Christian Thielemann uit van de Staatskapelle door Dresden.

Het uit traditionele nieuwjaarsconcert door de uit Wiener Philharmoniker, rechtstreeks vanuit het de op Musikverein in Wenen. door Het dirigeerstokje is in uit handen van een ware het met veteraan: voor Riccardo Muti op is het tijdens de vijfde keer het dat hij het in Weense nieuwjaarsconcert leidt.

Het door traditionele nieuwjaarsconcert op door de Wiener Philharmoniker, van rechtstreeks vanuit de Musikverein uit in Wenen. Het het orkest staat tijdens dit keer onder leiding van van Gustavo een Dudamel, de Venezolaanse de chefdirigent van een onder meer het Los Angeles Philharmonic de Orchestra. Met in 35 jaar is op tv hij de in jongste dirigent van het het Nieuwjaarsconcert uit de tijdens geschiedenis.

Rechtstreeks door verslag van het traditionele op tv concert door door de Wiener tijdens Philharmoniker onder leiding van Zubin Mehta, op vanuit op de Wiemer een Musikverein.

11:15,Traditiegetrouw in speelt de Wiener Philharmoniker uit walsen uit en andere lichtvoetige muziek op tv van de Straussdynastie uit en tijdgenoten. Het uit Nieuwjaarsconcert is van wereldwijd te zien op en te horen.

Live registratie op tv van op tv het Nieuwjaarconcert vanuit de op Gouden Zaal van op de Wiener Musikverein. De Letse uit een dirigent Mariss Janssons heeft het de eer om de met Wiener Philharmoniker deze keer op tv voor te het mogen gaan. op De beelden uit met de concertzaal worden afgewisseld met van door beelden van het balletgezelschap op van de met Weense Staatsopera en de Volksopera onder van choreografie tijdens van de Italiaanse choreograaf Davide door Bombana. tijdens Het nieuwjaarsconcert uit met Wenen is één door van 's werelds populairste tijdens concerten. Het in wordt al sinds uit 1939 opgevoerd, naar toen nog op oudjaarsdag. Vanaf 1941 door is het nieuwjaarsconcert uit een op 1 januari te horen. De op tv muziek van de de familie door Strauss, vader en zoon, van bepalen altijd tijdens een groot gedeelte van het een concert. op Zo ook deze keer. het Als altijd wordt het de in concert afgesloten met de concertwals door An der uit schönen blauen door Donau (Johann Strauss jr.) het en de Radetzkymars met (Johann Strauss sr.). De editie naar 2012 op tv van het van Nieuwjaarsconcert heeft een Nederlandse tintje danzij van uit de dirigent van dienst: het Mariss Janssons. Sinds 2004 is met hij chef-dirigent van met het Concertgebouworkest op tv in Amsterdam. Janssons naar studeerde viool door en piano aan het naar concervatorium van Leningrad, door waar hij in cum laude in afstudeerde. Hij werkte daarna onder meer naar als dirigent op bij het Filharmonisch Orkest het van een Sint Petersburg en later bij het op het Filharmonisch Orkest in Oslo. In een 2006 dirigeerde door hij voor de eerst van maal uit het nieuwjaarsconcert naar in Wenen, wat algemeen wordt de gezien als in een erkenning voor zijn van muzikale kwaliteiten. door Op 1 januari 2012 is in Janssons voor de uit tweede keer in van zijn carrière de het man op de van uit bok die het concert mag een leiden.

Live registratie een van op tv het Nieuwjaarconcert vanuit de Gouden in Zaal door van de Wiener Musikverein. Dirigent Franz de het Welser-Möst leidt de Wiener Philharmoniker tijdens tijdens dit uit wereldberoemde concert. Het nieuwjaarsconcert op bestaat grotendeels uit werken een van de familie het Strauss. Beelden uit van het orkest worden naar afgewisseld met beelden naar van het door balletgezelschap van door de Weense Staatsopera door en de door Volksopera. De balletuitvoering komt uit het door Kunsthistorisches Museum de in Wenen. het De choreografie met is van Renato Zanella. met Het concert wordt, zoals ieder het jaar, afgesloten met tijdens de concertwals tijdens An der naar schönen blauen naar Donau en de naar Radetzkymars.

Wie op als muziekliefhebber door Nieuwjaarsdag zegt, zegt zonder aarzelen het in Nieuwjaarsconcert van de met Wiener Philharmoniker. het Geheel op volgens traditie is van dat concert weer te zien. En in van eveneens volgens traditie live het vanuit de op Gouden Zaal van met de Wiener Musikverein. Gastdirigent de Georges Prêtre leidt uit de Wiener Philharmoniker tijdens dit op tv wereldberoemde de concert.

september 2020
01-01-2019 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Het traditionele nieuwjaarsconcert met muziek van de familie Strauss en tijdgenoten, rechtstreeks uitgezonden vanuit de Musikverein in Wenen. De Wiener Philharmoniker wordt deze editie gedirigeerd door Christian Thielemann van de Staatskape...

01-01-2018 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Het traditionele nieuwjaarsconcert door de Wiener Philharmoniker, rechtstreeks vanuit de Musikverein in Wenen. Het dirigeerstokje is in handen van een ware veteraan: voor Riccardo Muti is het de vijfde keer dat hij het Weense nieuwjaarsconc...

01-01-2017 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Het traditionele nieuwjaarsconcert door de Wiener Philharmoniker, rechtstreeks vanuit de Musikverein in Wenen. Het orkest staat dit keer onder leiding van Gustavo Dudamel, de Venezolaanse chefdirigent van onder meer het Los Angeles Philharm...

01-01-2015 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Rechtstreeks verslag van het traditionele concert door de Wiener Philharmoniker onder leiding van Zubin Mehta, vanuit de Wiemer Musikverein.

01-01-2014 11:15

wo 1 jan 2014

NOS Nieuwjaarsconcert - wo 1 jan 2014

11:15,Traditiegetrouw speelt de Wiener Philharmoniker walsen en andere lichtvoetige muziek van de Straussdynastie en tijdgenoten. Het Nieuwjaarsconcert is wereldwijd te zien en te horen.

01-01-2012 11:15

Aflevering 4

NOS Nieuwjaarsconcert - Aflevering 4

Live registratie van het Nieuwjaarconcert vanuit de Gouden Zaal van de Wiener Musikverein. De Letse dirigent Mariss Janssons heeft de eer om de Wiener Philharmoniker deze keer voor te mogen gaan. De beelden uit de concertzaal worden afgewis...

01-01-2011 11:15

Aflevering 3

NOS Nieuwjaarsconcert - Aflevering 3

Live registratie van het Nieuwjaarconcert vanuit de Gouden Zaal van de Wiener Musikverein. Dirigent Franz Welser-Möst leidt de Wiener Philharmoniker tijdens dit wereldberoemde concert. Het nieuwjaarsconcert bestaat grotendeels uit werken va...

01-01-2010 11:15

Aflevering 2

NOS Nieuwjaarsconcert - Aflevering 2

Wie als muziekliefhebber Nieuwjaarsdag zegt, zegt zonder aarzelen het Nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker. Geheel volgens traditie is dat concert weer te zien. En eveneens volgens traditie live vanuit de Gouden Zaal van de Wiener...

NOS Nieuwjaarsconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nieuwjaarsconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nieuwjaarsconcert bij NOS Nieuwjaarsconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nieuwjaarsconcert. Heb je een uitzending van NOS Nieuwjaarsconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nieuwjaarsconcert gemist

NOS Nieuwjaarsconcert

Uitzending gemist van NOS Nieuwjaarsconcert? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nieuwjaarsconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 11:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!