Programma gemist?

Het op traditionele nieuwjaarsconcert met naar muziek van de familie tijdens Strauss en tijdgenoten, tijdens rechtstreeks uitgezonden vanuit de in tijdens Musikverein in Wenen. De de Wiener Philharmoniker wordt door deze editie een gedirigeerd door Christian Thielemann op tv van de op tv Staatskapelle Dresden.

Het traditionele tijdens nieuwjaarsconcert door de door Wiener Philharmoniker, rechtstreeks op vanuit de op Musikverein in Wenen. Het door dirigeerstokje is op tv in handen van een tijdens ware veteraan: voor Riccardo een Muti is op tv het de de vijfde keer dat tijdens hij het Weense nieuwjaarsconcert op tv leidt.

Het het traditionele nieuwjaarsconcert uit door de Wiener Philharmoniker, van rechtstreeks vanuit de Musikverein een in uit Wenen. Het orkest staat van dit keer op onder leiding van Gustavo Dudamel, de op tv Venezolaanse chefdirigent met van onder meer het in Los Angeles in Philharmonic Orchestra. tijdens Met 35 door jaar is hij de jongste op dirigent een van het Nieuwjaarsconcert uit de het geschiedenis.

Rechtstreeks met verslag van het traditionele op tv concert door de Wiener door Philharmoniker onder een leiding van Zubin Mehta, een vanuit door de Wiemer tijdens Musikverein.

11:15,Traditiegetrouw speelt tijdens de Wiener uit Philharmoniker walsen uit en andere lichtvoetige muziek van van de Straussdynastie en tijdgenoten. uit Het Nieuwjaarsconcert het is de wereldwijd te zien met en te horen.

Live het registratie van tijdens het Nieuwjaarconcert vanuit de het Gouden Zaal van de de Wiener Musikverein. De Letse op tv dirigent Mariss Janssons de uit heeft de eer om met de Wiener door Philharmoniker deze keer het voor te mogen gaan. De van beelden uit van de concertzaal worden op afgewisseld met beelden van in het balletgezelschap van op tv de naar Weense Staatsopera en de Volksopera onder de choreografie van door de Italiaanse choreograaf het Davide Bombana. Het nieuwjaarsconcert in uit Wenen tijdens is één van 's met in werelds populairste concerten. van Het wordt al sinds op tv 1939 opgevoerd, toen de nog op oudjaarsdag. Vanaf op 1941 is uit het nieuwjaarsconcert naar op 1 januari te horen. een De muziek met van de familie Strauss, vader op tv en zoon, door bepalen altijd een op tv groot op gedeelte van het concert. Zo door ook deze het keer. Als altijd wordt het een concert afgesloten tijdens met uit de concertwals An met der schönen blauen Donau (Johann Strauss met uit jr.) en de Radetzkymars in (Johann Strauss sr.). De een editie de 2012 van het Nieuwjaarsconcert heeft met een op tv Nederlandse tintje danzij de dirigent van in dienst: Mariss Janssons. tijdens Sinds met 2004 is hij chef-dirigent van van het van Concertgebouworkest in Amsterdam. Janssons de studeerde met viool en piano aan tijdens het concervatorium van Leningrad, waar op tv hij cum het laude afstudeerde. Hij een werkte daarna met onder meer als dirigent bij op tv het Filharmonisch van Orkest van het Sint Petersburg met en later bij het Filharmonisch met Orkest in op tv Oslo. In 2006 dirigeerde in hij voor de door eerst maal het nieuwjaarsconcert op in een Wenen, wat algemeen door wordt gezien met als een erkenning voor zijn de muzikale kwaliteiten. op tv Op 1 in januari 2012 is Janssons voor de de op tweede keer in zijn carrière met de man op de van uit bok die het concert in mag leiden.

Live van registratie van een het Nieuwjaarconcert vanuit tijdens de Gouden Zaal van de in Wiener Musikverein. de Dirigent Franz Welser-Möst door leidt de Wiener Philharmoniker met tijdens dit naar wereldberoemde concert. Het nieuwjaarsconcert van bestaat het grotendeels uit werken van de door familie Strauss. Beelden van uit het orkest worden tijdens afgewisseld met van beelden van het balletgezelschap van van de Weense een Staatsopera en op de van Volksopera. De balletuitvoering komt uit het een Kunsthistorisches Museum in in Wenen. op tv De choreografie is van in Renato Zanella. Het naar concert wordt, zoals ieder op tv jaar, afgesloten op met de concertwals op tv An der schönen in blauen Donau op tv en de in Radetzkymars.

Wie als door muziekliefhebber van Nieuwjaarsdag zegt, zegt zonder aarzelen in het Nieuwjaarsconcert op tv van de van Wiener Philharmoniker. Geheel volgens met traditie is dat concert op weer te zien. op En eveneens volgens traditie uit tijdens live vanuit de Gouden een Zaal van het de Wiener Musikverein. Gastdirigent van Georges Prêtre op leidt de Wiener Philharmoniker uit tijdens dit wereldberoemde uit concert.

juni 2020
01-01-2019 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Het traditionele nieuwjaarsconcert met muziek van de familie Strauss en tijdgenoten, rechtstreeks uitgezonden vanuit de Musikverein in Wenen. De Wiener Philharmoniker wordt deze editie gedirigeerd door Christian Thielemann van de Staatskape...

01-01-2018 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Het traditionele nieuwjaarsconcert door de Wiener Philharmoniker, rechtstreeks vanuit de Musikverein in Wenen. Het dirigeerstokje is in handen van een ware veteraan: voor Riccardo Muti is het de vijfde keer dat hij het Weense nieuwjaarsconc...

01-01-2017 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Het traditionele nieuwjaarsconcert door de Wiener Philharmoniker, rechtstreeks vanuit de Musikverein in Wenen. Het orkest staat dit keer onder leiding van Gustavo Dudamel, de Venezolaanse chefdirigent van onder meer het Los Angeles Philharm...

01-01-2015 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Rechtstreeks verslag van het traditionele concert door de Wiener Philharmoniker onder leiding van Zubin Mehta, vanuit de Wiemer Musikverein.

01-01-2014 11:15

wo 1 jan 2014

NOS Nieuwjaarsconcert - wo 1 jan 2014

11:15,Traditiegetrouw speelt de Wiener Philharmoniker walsen en andere lichtvoetige muziek van de Straussdynastie en tijdgenoten. Het Nieuwjaarsconcert is wereldwijd te zien en te horen.

01-01-2012 11:15

Aflevering 4

NOS Nieuwjaarsconcert - Aflevering 4

Live registratie van het Nieuwjaarconcert vanuit de Gouden Zaal van de Wiener Musikverein. De Letse dirigent Mariss Janssons heeft de eer om de Wiener Philharmoniker deze keer voor te mogen gaan. De beelden uit de concertzaal worden afgewis...

01-01-2011 11:15

Aflevering 3

NOS Nieuwjaarsconcert - Aflevering 3

Live registratie van het Nieuwjaarconcert vanuit de Gouden Zaal van de Wiener Musikverein. Dirigent Franz Welser-Möst leidt de Wiener Philharmoniker tijdens dit wereldberoemde concert. Het nieuwjaarsconcert bestaat grotendeels uit werken va...

01-01-2010 11:15

Aflevering 2

NOS Nieuwjaarsconcert - Aflevering 2

Wie als muziekliefhebber Nieuwjaarsdag zegt, zegt zonder aarzelen het Nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker. Geheel volgens traditie is dat concert weer te zien. En eveneens volgens traditie live vanuit de Gouden Zaal van de Wiener...

NOS Nieuwjaarsconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nieuwjaarsconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nieuwjaarsconcert bij NOS Nieuwjaarsconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nieuwjaarsconcert. Heb je een uitzending van NOS Nieuwjaarsconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nieuwjaarsconcert gemist

NOS Nieuwjaarsconcert

Uitzending gemist van NOS Nieuwjaarsconcert? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nieuwjaarsconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 11:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!