Programma gemist?

Het met traditionele nieuwjaarsconcert met muziek van met de in familie Strauss en tijdgenoten, rechtstreeks met uitgezonden vanuit de een Musikverein de in Wenen. de De Wiener Philharmoniker wordt deze editie van gedirigeerd door door Christian Thielemann van de de Staatskapelle van Dresden.

Het traditionele nieuwjaarsconcert tijdens door door de Wiener Philharmoniker, rechtstreeks vanuit een de Musikverein in in Wenen. Het van dirigeerstokje van is in handen met van een ware veteraan: voor Riccardo uit op tv Muti is het de op tv vijfde keer dat de hij het Weense nieuwjaarsconcert op leidt.

Het traditionele nieuwjaarsconcert in door de Wiener de Philharmoniker, rechtstreeks vanuit in naar de Musikverein in Wenen. met Het orkest staat dit keer door onder leiding van een Gustavo Dudamel, de van Venezolaanse chefdirigent van met onder door meer het de Los Angeles Philharmonic op Orchestra. Met 35 door jaar is hij de naar jongste dirigent van van het Nieuwjaarsconcert de uit de geschiedenis.

Rechtstreeks verslag op van het traditionele op tv concert door door de Wiener Philharmoniker onder leiding in van Zubin op tv Mehta, vanuit de op Wiemer van Musikverein.

11:15,Traditiegetrouw speelt de naar Wiener Philharmoniker naar walsen naar en andere lichtvoetige muziek van de door Straussdynastie en tijdgenoten. het Het Nieuwjaarsconcert is met wereldwijd te zien op tv en van te horen.

Live een registratie van een het Nieuwjaarconcert vanuit de Gouden Zaal door van het de Wiener op tv Musikverein. De Letse dirigent Mariss Janssons op tv heeft de eer met om de door Wiener Philharmoniker deze keer het door voor te mogen gaan. De beelden het uit de concertzaal op tv worden door afgewisseld met beelden van het op tv van balletgezelschap van de Weense Staatsopera tijdens en de Volksopera naar onder choreografie van de op tv Italiaanse een choreograaf Davide Bombana. Het op tv nieuwjaarsconcert uit Wenen is het één van uit 's werelds populairste concerten. in Het wordt op al sinds met 1939 opgevoerd, het toen nog op oudjaarsdag. Vanaf 1941 van van is het nieuwjaarsconcert op de 1 januari te horen. uit De muziek van naar de familie tijdens Strauss, vader en tijdens zoon, bepalen altijd een groot op tv gedeelte van van het concert. Zo ook op deze met keer. Als altijd naar wordt het concert een afgesloten met de concertwals met An der schönen in blauen Donau (Johann van Strauss jr.) in en de Radetzkymars uit (Johann Strauss sr.). De de editie 2012 van de het Nieuwjaarsconcert heeft de een Nederlandse tintje danzij tijdens de dirigent het van uit dienst: Mariss Janssons. Sinds 2004 de is tijdens hij chef-dirigent van het Concertgebouworkest van in Amsterdam. met Janssons studeerde viool van en piano aan het uit concervatorium van Leningrad, de waar hij uit cum laude afstudeerde. Hij door werkte daarna onder door meer als dirigent bij uit door het Filharmonisch Orkest in van Sint Petersburg tijdens en later bij de het Filharmonisch Orkest in op tv Oslo. In 2006 door dirigeerde hij voor de de eerst maal het nieuwjaarsconcert naar in Wenen, wat op tv algemeen wordt van gezien in als een erkenning voor zijn de muzikale kwaliteiten. Op naar 1 januari 2012 de is Janssons op tv voor de tweede keer in in zijn carrière in de man op door de door bok die het concert mag naar leiden.

Live van registratie van het naar Nieuwjaarconcert vanuit de Gouden het Zaal van op tv de Wiener Musikverein. Dirigent een Franz Welser-Möst van leidt de Wiener Philharmoniker tijdens een dit wereldberoemde concert. het in Het nieuwjaarsconcert bestaat een grotendeels uit werken van op tv de familie Strauss. Beelden van naar van het orkest worden afgewisseld met op tv beelden van van het balletgezelschap van de Weense uit Staatsopera op en de Volksopera. De het balletuitvoering komt uit het het Kunsthistorisches het Museum in Wenen. De choreografie uit is van door Renato Zanella. Het op concert wordt, een zoals ieder jaar, afgesloten met de de van concertwals An door der schönen blauen Donau en de door naar Radetzkymars.

Wie als muziekliefhebber het Nieuwjaarsdag zegt, zegt tijdens zonder aarzelen het naar Nieuwjaarsconcert van door de Wiener Philharmoniker. Geheel met volgens naar traditie is op dat concert weer te zien. En tijdens eveneens door volgens traditie live op tv vanuit de Gouden Zaal in van de Wiener in Musikverein. Gastdirigent naar Georges Prêtre van leidt de Wiener Philharmoniker tijdens dit een wereldberoemde naar concert.

september 2021
01-01-2019 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Het traditionele nieuwjaarsconcert met muziek van de familie Strauss en tijdgenoten, rechtstreeks uitgezonden vanuit de Musikverein in Wenen. De Wiener Philharmoniker wordt deze editie gedirigeerd door Christian Thielemann van de Staatskape...

01-01-2018 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Het traditionele nieuwjaarsconcert door de Wiener Philharmoniker, rechtstreeks vanuit de Musikverein in Wenen. Het dirigeerstokje is in handen van een ware veteraan: voor Riccardo Muti is het de vijfde keer dat hij het Weense nieuwjaarsconc...

01-01-2017 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Het traditionele nieuwjaarsconcert door de Wiener Philharmoniker, rechtstreeks vanuit de Musikverein in Wenen. Het orkest staat dit keer onder leiding van Gustavo Dudamel, de Venezolaanse chefdirigent van onder meer het Los Angeles Philharm...

01-01-2015 11:15

NOS Nieuwjaarsconcert

NOS Nieuwjaarsconcert - NOS Nieuwjaarsconcert

Rechtstreeks verslag van het traditionele concert door de Wiener Philharmoniker onder leiding van Zubin Mehta, vanuit de Wiemer Musikverein.

01-01-2014 11:15

wo 1 jan 2014

NOS Nieuwjaarsconcert - wo 1 jan 2014

11:15,Traditiegetrouw speelt de Wiener Philharmoniker walsen en andere lichtvoetige muziek van de Straussdynastie en tijdgenoten. Het Nieuwjaarsconcert is wereldwijd te zien en te horen.

01-01-2012 11:15

Aflevering 4

NOS Nieuwjaarsconcert - Aflevering 4

Live registratie van het Nieuwjaarconcert vanuit de Gouden Zaal van de Wiener Musikverein. De Letse dirigent Mariss Janssons heeft de eer om de Wiener Philharmoniker deze keer voor te mogen gaan. De beelden uit de concertzaal worden afgewis...

01-01-2011 11:15

Aflevering 3

NOS Nieuwjaarsconcert - Aflevering 3

Live registratie van het Nieuwjaarconcert vanuit de Gouden Zaal van de Wiener Musikverein. Dirigent Franz Welser-Möst leidt de Wiener Philharmoniker tijdens dit wereldberoemde concert. Het nieuwjaarsconcert bestaat grotendeels uit werken va...

01-01-2010 11:15

Aflevering 2

NOS Nieuwjaarsconcert - Aflevering 2

Wie als muziekliefhebber Nieuwjaarsdag zegt, zegt zonder aarzelen het Nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker. Geheel volgens traditie is dat concert weer te zien. En eveneens volgens traditie live vanuit de Gouden Zaal van de Wiener...

NOS Nieuwjaarsconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nieuwjaarsconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nieuwjaarsconcert bij NOS Nieuwjaarsconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nieuwjaarsconcert. Heb je een uitzending van NOS Nieuwjaarsconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nieuwjaarsconcert gemist

NOS Nieuwjaarsconcert

Uitzending gemist van NOS Nieuwjaarsconcert? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nieuwjaarsconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 11:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!