Programma gemist?

Vanavond door is de finale van De met naar Nieuwe Lekkerbek. De naar overgebleven finalisten bereiden een hun innovatieve eetsensatie, terwijl ze worden in bijgestaan door Marlijn tijdens op Weerdenburg en André in van Duin. De een jury beslist op basis op tv van originaliteit, kwaliteit en smakelijkheid naar wie uit De Nieuwe Lekkerbek wordt. In tijdens een met ruim 70 minuten op durende finale kiest de jury naar van De de Nieuwe Lekkerbek uit wie van de met twaalf overgebleven finalisten tijdens de felbegeerde titel op De Nieuwe Lekkerbek in de in wacht sleept. De finalisten hebben van onder in begeleiding van professionals uit op tv het een vak hun producten doorontwikkeld en op tv krijgen in een het eindpitch de laatste kans uit om naar de jury met te overtuigen. Uiteraard worden met de producten ter plekke nog uit een keer het klaar gemaakt en proeft door de jury van of de de doorontwikkeling ook echt een succes op is. op tv Tussen alle kookvoorbereidingen, tijdens pitches en op proefmomenten blikken we de terug op ontroerende en grappige de momenten uit de afgelopen op tv de auditieafleveringen. Na alle verbeterde producten te hebben in gezien tijdens en geproefd, maakt een de jury een de top drie op tijdens basis van de door bekende criteria: originaliteit, kwaliteit de en de smakelijkheid. Als de drie overgebleven van kanshebbers bekend zijn, geeft van uit de jury individueel punten met in de vorm uit van lekkerbekjes. tijdens Elk jurylid kan maximaal 5 op lekkerbekjes van geven en elke kandidaat kan uit maximaal 20 tijdens lekkerbekjes verdienen. Wie ontvangt de van meeste uit lekkerbekjes van de op tv jury en heeft daarmee het De Nieuwe Lekkerbek gewonnen? De het twaalf van eetsensaties zijn: de Citadelle, het de gezonde babyvoeding, de naar pittige sucijsjes, de naar op tv lasagneschijf, de Gruun Groenteplakken, het de Kaaswafel, de pofferstokken, in de tijdens BREAKfast Chef, de Rotikroket, tijdens de Aerpelmik, de Waffeltjes en op naar de paellaschijf.

Het Waffeltje is tijdens een tijdens koekje dat op tv door zowel honden met als mensen gegeten de kan worden. Wat vindt de de jury van dit door koekje? Verder uit proeft de jury verder van een nieuw soort sportersijs, het een kroket gemaakt van uit koeienuiers, in pofferstokken gevuld met hagelslag en door in kaas, mayonaise op een basis van banaan en bier gemaakt een van een de woekerende duizendknoop. Tevens in geeft de jury een in wildcard weg voor de op finale. een Tijdens de eerste 3 het afleveringen van stuurden Robert, Daan, Ellen en Alain op tv met een aantal mensen naar huis. op 4 van hen mogen door nogmaals van hun gerecht aan de naar jury presenteren. met Wie gaat er alsnog in mee op tv naar de finale?

Het afbakbrood voor een de sporters wordt gemaakt van met bierborstel: het restproduct met van bierbrouwsel. door Doorgaans wordt dit naar als veevoer gebruikt. op Bierborstel zit vol met proteïne, tijdens iets wat sporters goed op tv uit kunnen gebruiken bij van het herstel van in spieren. Verder krijgt de jury kruidenballetjes door voorgeschoteld van waar een de 'elixer van onsterfelijheidskruid' uit in verwerkt is. De op kruidenballetjes dragen bij de aan gezondheid en met geluk. Er komen door ook weer tijdens gezonde en duurzame eetsensaties aan bod, met uit zoals: groenteverf, ontbijt op uit een machine, een op tv stand-up salad en naar een stripboek vol met van lekkere recepten. Verder van bezoekt Janny een lokale bierbrouwerij uit en op drinkt ze naar een biertje op Kasteel Amerongen. naar Marlijn tijdens gaat langs bij een bedrijf dat het compost de maakt.

Er komen van weer veel in vernieuwende gerechten van en eetsensaties langs de jury. uit Waaronder een hartige versie op van de het stroopwafel: de in kaaswafel. Dit is een op combinatie van de twee Nederlandse klassiekers en de de hoop is van natuurlijk dat op tv dit een nieuwe klassieker wordt. van Ook met wordt er een basissaus gepresenteerd. uit Deze saus is door in uniek, omdat deze overal de bij past, maar uit niet bij alles hetzelfde smaakt. door Verder tijdens zien we een speelse uitvinding, het door namelijk: een datingspel met bitterballen. van Marlijn en het André proberen het de uit. Er komen ook gezonde een en in duurzame eetsensaties aan het bod, zoals: kebab van uit paddenstoelen, op tv krekelburgers en veganistisch brood. Tot slot gaan tijdens Janny op de zoek naar op tv de oorsprong van het stroopwafels. Marlijn met neemt een kijkje bij de moderne landbouw en met duikt in door een ?bright box?.

Vanavond in begint De het Nieuwe Lekkerbek op NPO 1. van In deze talentenjacht van tijdens het Omroep MAX, gepresenteerd op door Marlijn Weerdenburg van en André van uit Duin, presenteren thuiskoks, hobbychefs, van culinaire uitvinders, gastronomen en door lekkerbekken de hun unieke, eigen het recept. Ze presenteren dat recept tijdens aan een op tv vakkundige jury, bestaande uit Robert in Kranenborg, van Ellen Scholtens, Daan Fabere en Alain tijdens uit Caron. Ook Janny het van der Heijden van een Heel Holland Bakt het krijgt een op tv rol in De Nieuwe van Lekkerbek.

januari 2020
29-08-2018 20:35

Finale: De Nieuwe Lekkerbek

De Nieuwe Lekkerbek - Finale: De Nieuwe Lekkerbek

Vanavond is de finale van De Nieuwe Lekkerbek. De overgebleven finalisten bereiden hun innovatieve eetsensatie, terwijl ze worden bijgestaan door Marlijn Weerdenburg en André van Duin. De jury beslist op basis van originaliteit, kwaliteit e...

22-08-2018 20:35

De Nieuwe Lekkerbek

De Nieuwe Lekkerbek - De Nieuwe Lekkerbek

Het Waffeltje is een koekje dat door zowel honden als mensen gegeten kan worden. Wat vindt de jury van dit koekje? Verder proeft de jury verder een nieuw soort sportersijs, een kroket gemaakt van koeienuiers, pofferstokken gevuld met hagel...

15-08-2018 20:35

Groenteverf & brood van bierborstel

De Nieuwe Lekkerbek - Groenteverf & brood van bierborstel

Het afbakbrood voor sporters wordt gemaakt van bierborstel: het restproduct van bierbrouwsel. Doorgaans wordt dit als veevoer gebruikt. Bierborstel zit vol met proteïne, iets wat sporters goed kunnen gebruiken bij het herstel van spieren. ...

08-08-2018 20:30

Kaaswafels & krekelburgers

De Nieuwe Lekkerbek - Kaaswafels & krekelburgers

Er komen weer veel vernieuwende gerechten en eetsensaties langs de jury. Waaronder een hartige versie van de stroopwafel: de kaaswafel. Dit is een combinatie van twee Nederlandse klassiekers en de hoop is natuurlijk dat dit een nieuwe klass...

01-08-2018 20:35

Nieuw: De Nieuwe Lekkerbek

De Nieuwe Lekkerbek - Nieuw: De Nieuwe Lekkerbek

Vanavond begint De Nieuwe Lekkerbek op NPO 1. In deze talentenjacht van Omroep MAX, gepresenteerd door Marlijn Weerdenburg en André van Duin, presenteren thuiskoks, hobbychefs, culinaire uitvinders, gastronomen en lekkerbekken hun unieke, e...

De Nieuwe Lekkerbek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Lekkerbek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Lekkerbek bij De Nieuwe Lekkerbek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Lekkerbek. Heb je een uitzending van De Nieuwe Lekkerbek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Lekkerbek gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Lekkerbek? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Lekkerbek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!