Programma gemist?

Vanavond is met de finale op van De Nieuwe Lekkerbek. De in overgebleven finalisten een bereiden hun innovatieve eetsensatie, naar in terwijl ze worden naar bijgestaan door Marlijn Weerdenburg en André een van Duin. naar De een jury beslist op basis van tijdens originaliteit, kwaliteit en smakelijkheid het uit wie De Nieuwe Lekkerbek van wordt. In een ruim op 70 minuten durende finale kiest met de jury van op op De Nieuwe Lekkerbek in wie van de twaalf overgebleven een finalisten de felbegeerde titel de De op Nieuwe Lekkerbek van in de wacht door sleept. De finalisten hebben onder begeleiding door van op tv professionals uit het een vak hun producten doorontwikkeld een en krijgen in op een eindpitch de met laatste kans om met de jury te overtuigen. Uiteraard op worden de uit producten ter plekke nog op van een keer klaar gemaakt met en proeft de tijdens jury of de doorontwikkeling ook het echt het een succes is. uit Tussen alle kookvoorbereidingen, pitches en op tv proefmomenten blikken tijdens we van terug op ontroerende en grappige momenten van uit de afgelopen op auditieafleveringen. Na alle naar verbeterde producten naar te hebben gezien en geproefd, van maakt de de jury een door top drie op van basis van de naar bekende criteria: originaliteit, kwaliteit naar en smakelijkheid. Als de in uit drie overgebleven kanshebbers bekend zijn, op tv geeft de met jury individueel door punten in de vorm van op tv lekkerbekjes. het Elk jurylid kan maximaal de 5 lekkerbekjes geven en op tv elke het kandidaat kan maximaal in 20 lekkerbekjes verdienen. Wie ontvangt uit de meeste naar lekkerbekjes van de de jury en heeft daarmee een De de Nieuwe Lekkerbek gewonnen? De twaalf naar eetsensaties zijn: de op tv Citadelle, de gezonde met babyvoeding, de pittige de sucijsjes, de lasagneschijf, het de Gruun door Groenteplakken, de Kaaswafel, de pofferstokken, de met op tv BREAKfast Chef, de Rotikroket, de van Aerpelmik, de Waffeltjes het en de door paellaschijf.

Het met Waffeltje is een een koekje dat door zowel tijdens honden als mensen gegeten het op tv kan worden. Wat vindt de jury met van dit koekje? Verder tijdens proeft de de jury verder een nieuw in soort naar sportersijs, een kroket van gemaakt van koeienuiers, pofferstokken gevuld door met hagelslag tijdens en kaas, het mayonaise op basis van van banaan op en bier gemaakt van de woekerende op tv duizendknoop. Tevens geeft door de uit jury een wildcard uit weg voor de finale. op tv Tijdens de eerste 3 met afleveringen stuurden Robert, Daan, tijdens Ellen op en Alain een aantal mensen door naar huis. 4 tijdens van naar hen mogen met nogmaals hun gerecht van aan de jury presenteren. Wie gaat tijdens er alsnog mee een naar de naar finale?

Het afbakbrood uit voor in sporters wordt gemaakt van bierborstel: tijdens het naar restproduct van bierbrouwsel. Doorgaans door wordt dit als het veevoer gebruikt. Bierborstel zit vol in in met proteïne, iets wat sporters een goed kunnen gebruiken bij de het herstel het van spieren. in Verder krijgt de het jury kruidenballetjes voorgeschoteld tijdens waar een de 'elixer van onsterfelijheidskruid' in verwerkt op is. De uit kruidenballetjes dragen bij aan in gezondheid en van geluk. Er komen ook weer op naar gezonde en duurzame eetsensaties aan tijdens bod, zoals: groenteverf, op tv ontbijt uit een een machine, een stand-up salad op en een door stripboek vol van met lekkere recepten. Verder het bezoekt Janny een lokale de bierbrouwerij tijdens en drinkt ze een op tv biertje op het Kasteel Amerongen. Marlijn gaat langs naar bij de een bedrijf dat compost op maakt.

Er komen het weer veel vernieuwende gerechten met en de eetsensaties langs de jury. Waaronder in een hartige uit versie met van de stroopwafel: de op kaaswafel. Dit op is een combinatie van door twee Nederlandse klassiekers de en de hoop van is natuurlijk dat dit een van nieuwe klassieker wordt. naar Ook met wordt er een basissaus op gepresenteerd. Deze saus de is op tv uniek, omdat deze overal op tv bij past, maar niet door bij alles hetzelfde smaakt. van Verder op zien we een uit speelse uitvinding, namelijk: een datingspel het met bitterballen. Marlijn in uit en André proberen het uit. op Er komen op tv ook gezonde naar en duurzame eetsensaties aan bod, zoals: tijdens kebab van in paddenstoelen, de krekelburgers en veganistisch brood. Tot slot de gaan Janny op zoek naar naar de oorsprong een van stroopwafels. met Marlijn neemt een kijkje een de bij moderne landbouw en duikt op tv in een ?bright op box?.

Vanavond van begint De Nieuwe Lekkerbek op tv op NPO 1. In op deze talentenjacht van het tijdens Omroep MAX, gepresenteerd door Marlijn in Weerdenburg en André met van Duin, de presenteren thuiskoks, door hobbychefs, culinaire uitvinders, gastronomen en lekkerbekken op tv hun unieke, eigen uit op recept. Ze presenteren dat recept aan een op tv vakkundige jury, het bestaande uit met Robert Kranenborg, Ellen in Scholtens, Daan Fabere en een Alain Caron. Ook Janny het van der uit Heijden een van Heel Holland Bakt krijgt het een rol de in De de Nieuwe Lekkerbek.

mei 2021
29-08-2018 20:35

Finale: De Nieuwe Lekkerbek

De Nieuwe Lekkerbek - Finale: De Nieuwe Lekkerbek

Vanavond is de finale van De Nieuwe Lekkerbek. De overgebleven finalisten bereiden hun innovatieve eetsensatie, terwijl ze worden bijgestaan door Marlijn Weerdenburg en André van Duin. De jury beslist op basis van originaliteit, kwaliteit e...

22-08-2018 20:35

De Nieuwe Lekkerbek

De Nieuwe Lekkerbek - De Nieuwe Lekkerbek

Het Waffeltje is een koekje dat door zowel honden als mensen gegeten kan worden. Wat vindt de jury van dit koekje? Verder proeft de jury verder een nieuw soort sportersijs, een kroket gemaakt van koeienuiers, pofferstokken gevuld met hagel...

15-08-2018 20:35

Groenteverf & brood van bierborstel

De Nieuwe Lekkerbek - Groenteverf & brood van bierborstel

Het afbakbrood voor sporters wordt gemaakt van bierborstel: het restproduct van bierbrouwsel. Doorgaans wordt dit als veevoer gebruikt. Bierborstel zit vol met proteïne, iets wat sporters goed kunnen gebruiken bij het herstel van spieren. ...

08-08-2018 20:30

Kaaswafels & krekelburgers

De Nieuwe Lekkerbek - Kaaswafels & krekelburgers

Er komen weer veel vernieuwende gerechten en eetsensaties langs de jury. Waaronder een hartige versie van de stroopwafel: de kaaswafel. Dit is een combinatie van twee Nederlandse klassiekers en de hoop is natuurlijk dat dit een nieuwe klass...

01-08-2018 20:35

Nieuw: De Nieuwe Lekkerbek

De Nieuwe Lekkerbek - Nieuw: De Nieuwe Lekkerbek

Vanavond begint De Nieuwe Lekkerbek op NPO 1. In deze talentenjacht van Omroep MAX, gepresenteerd door Marlijn Weerdenburg en André van Duin, presenteren thuiskoks, hobbychefs, culinaire uitvinders, gastronomen en lekkerbekken hun unieke, e...

De Nieuwe Lekkerbek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Lekkerbek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Lekkerbek bij De Nieuwe Lekkerbek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Lekkerbek. Heb je een uitzending van De Nieuwe Lekkerbek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Lekkerbek gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Lekkerbek? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Lekkerbek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!