Programma gemist?

Vanavond uit is de het finale van De door Nieuwe Lekkerbek. De overgebleven finalisten naar bereiden hun innovatieve tijdens eetsensatie, terwijl ze worden op tv bijgestaan door op Marlijn Weerdenburg en het André van Duin. De op tijdens jury beslist op uit basis van originaliteit, de kwaliteit en smakelijkheid wie De Nieuwe op Lekkerbek in wordt. In een ruim tijdens 70 minuten durende finale kiest door van de jury van De de Nieuwe Lekkerbek wie tijdens van de uit twaalf overgebleven finalisten de felbegeerde titel uit De Nieuwe Lekkerbek de met in de wacht sleept. De finalisten tijdens hebben onder begeleiding van van professionals in uit het vak hun producten een van doorontwikkeld en krijgen in een eindpitch een de de laatste kans een om de jury te tijdens overtuigen. Uiteraard worden de producten uit ter plekke op tv nog een keer klaar de gemaakt door en proeft de in jury of de doorontwikkeling ook op echt een succes een is. Tussen de alle kookvoorbereidingen, pitches en het proefmomenten blikken we een terug op naar ontroerende en tijdens grappige momenten uit in de afgelopen auditieafleveringen. Na op alle verbeterde op tv producten te hebben gezien en op tv geproefd, van maakt de jury een top naar drie op basis naar van op de bekende criteria: originaliteit, kwaliteit in en smakelijkheid. op Als de drie overgebleven kanshebbers een bekend op tv zijn, geeft de jury naar individueel punten in het de vorm tijdens van lekkerbekjes. de Elk jurylid kan maximaal 5 uit lekkerbekjes geven en van elke kandidaat kan uit maximaal 20 lekkerbekjes verdienen. in door Wie ontvangt de meeste het lekkerbekjes van de tijdens jury en naar heeft daarmee De op tv Nieuwe Lekkerbek gewonnen? De een twaalf eetsensaties zijn: de Citadelle, de het gezonde babyvoeding, op tv de pittige sucijsjes, de van lasagneschijf, de de Gruun op tv Groenteplakken, de Kaaswafel, de pofferstokken, van de BREAKfast op tv Chef, de in Rotikroket, de Aerpelmik, de Waffeltjes het en met de paellaschijf.

Het op Waffeltje is een een koekje dat op door zowel honden als mensen op gegeten door kan worden. Wat vindt op de jury op tv van dit koekje? Verder proeft tijdens de jury verder op een nieuw soort tijdens sportersijs, een kroket gemaakt een van koeienuiers, pofferstokken door gevuld het met hagelslag en kaas, mayonaise op de basis van banaan door en bier gemaakt naar op van de woekerende in duizendknoop. Tevens geeft de jury het een wildcard weg uit voor de finale. Tijdens in de eerste 3 afleveringen op tv stuurden Robert, Daan, op tv Ellen en het Alain van een aantal mensen naar huis. naar 4 een van hen mogen nogmaals tijdens hun gerecht aan de jury in in presenteren. Wie gaat er alsnog mee naar naar een de finale?

Het afbakbrood voor tijdens sporters wordt gemaakt op tv van tijdens bierborstel: het restproduct van bierbrouwsel. het in Doorgaans wordt dit als veevoer van gebruikt. op Bierborstel zit vol met proteïne, naar iets wat door sporters goed kunnen gebruiken bij van het herstel van een spieren. Verder krijgt de tijdens de jury kruidenballetjes voorgeschoteld de waar een 'elixer van op tv onsterfelijheidskruid' in in verwerkt is. De kruidenballetjes dragen van de bij aan gezondheid op en geluk. Er komen ook weer naar van gezonde en duurzame eetsensaties aan bod, een zoals: groenteverf, de ontbijt uit een een machine, een stand-up op salad en een stripboek naar met vol met lekkere de recepten. Verder bezoekt Janny een tijdens lokale bierbrouwerij en drinkt ze op een biertje op tv op Kasteel Amerongen. het Marlijn uit gaat langs bij een een bedrijf dat een compost maakt.

Er komen van weer door veel vernieuwende gerechten het en eetsensaties langs de jury. Waaronder tijdens een hartige versie met van de stroopwafel: uit de kaaswafel. met Dit is een combinatie het van twee op Nederlandse klassiekers een en de tijdens hoop is natuurlijk op dat dit een nieuwe klassieker wordt. in Ook wordt uit er in een basissaus gepresenteerd. tijdens Deze saus is uniek, omdat door deze overal bij tijdens past, tijdens maar niet bij alles hetzelfde op smaakt. Verder zien van we op tv een speelse uitvinding, namelijk: een datingspel op tv de met bitterballen. Marlijn en op tv André proberen het op uit. Er komen de ook gezonde en duurzame eetsensaties op door aan bod, zoals: tijdens kebab van paddenstoelen, het krekelburgers en veganistisch uit brood. Tot slot gaan tijdens Janny op zoek met naar de oorsprong met van stroopwafels. Marlijn neemt een van kijkje bij moderne landbouw tijdens op tv en duikt in in een ?bright box?.

Vanavond begint op tv De een Nieuwe Lekkerbek op in NPO 1. In uit deze talentenjacht van Omroep tijdens MAX, gepresenteerd door Marlijn het Weerdenburg en André van op Duin, presenteren tijdens thuiskoks, hobbychefs, met culinaire uitvinders, gastronomen en lekkerbekken een hun unieke, eigen de met recept. Ze presenteren dat recept aan naar een vakkundige naar jury, bestaande uit in Robert Kranenborg, een Ellen Scholtens, Daan Fabere en Alain het Caron. Ook Janny uit van der op Heijden van op Heel Holland Bakt het krijgt een rol op in De Nieuwe het Lekkerbek.

september 2020
29-08-2018 20:35

Finale: De Nieuwe Lekkerbek

De Nieuwe Lekkerbek - Finale: De Nieuwe Lekkerbek

Vanavond is de finale van De Nieuwe Lekkerbek. De overgebleven finalisten bereiden hun innovatieve eetsensatie, terwijl ze worden bijgestaan door Marlijn Weerdenburg en André van Duin. De jury beslist op basis van originaliteit, kwaliteit e...

22-08-2018 20:35

De Nieuwe Lekkerbek

De Nieuwe Lekkerbek - De Nieuwe Lekkerbek

Het Waffeltje is een koekje dat door zowel honden als mensen gegeten kan worden. Wat vindt de jury van dit koekje? Verder proeft de jury verder een nieuw soort sportersijs, een kroket gemaakt van koeienuiers, pofferstokken gevuld met hagel...

15-08-2018 20:35

Groenteverf & brood van bierborstel

De Nieuwe Lekkerbek - Groenteverf & brood van bierborstel

Het afbakbrood voor sporters wordt gemaakt van bierborstel: het restproduct van bierbrouwsel. Doorgaans wordt dit als veevoer gebruikt. Bierborstel zit vol met proteïne, iets wat sporters goed kunnen gebruiken bij het herstel van spieren. ...

08-08-2018 20:30

Kaaswafels & krekelburgers

De Nieuwe Lekkerbek - Kaaswafels & krekelburgers

Er komen weer veel vernieuwende gerechten en eetsensaties langs de jury. Waaronder een hartige versie van de stroopwafel: de kaaswafel. Dit is een combinatie van twee Nederlandse klassiekers en de hoop is natuurlijk dat dit een nieuwe klass...

01-08-2018 20:35

Nieuw: De Nieuwe Lekkerbek

De Nieuwe Lekkerbek - Nieuw: De Nieuwe Lekkerbek

Vanavond begint De Nieuwe Lekkerbek op NPO 1. In deze talentenjacht van Omroep MAX, gepresenteerd door Marlijn Weerdenburg en André van Duin, presenteren thuiskoks, hobbychefs, culinaire uitvinders, gastronomen en lekkerbekken hun unieke, e...

De Nieuwe Lekkerbek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Lekkerbek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Lekkerbek bij De Nieuwe Lekkerbek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Lekkerbek. Heb je een uitzending van De Nieuwe Lekkerbek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Lekkerbek gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Lekkerbek? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Lekkerbek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!