Programma gemist?

Vanavond is tijdens de finale van de De een Nieuwe Lekkerbek. De overgebleven finalisten door bereiden naar hun innovatieve eetsensatie, terwijl ze tijdens worden de bijgestaan door Marlijn naar Weerdenburg en André van naar Duin. De jury de beslist op basis van het originaliteit, kwaliteit uit en smakelijkheid een wie De Nieuwe Lekkerbek wordt. In een naar ruim 70 minuten van durende tijdens finale kiest de jury van het De Nieuwe Lekkerbek de wie een van de twaalf overgebleven in finalisten de op tv felbegeerde titel in De Nieuwe Lekkerbek in de in wacht in sleept. De finalisten hebben onder begeleiding een van tijdens professionals uit het vak hun uit producten doorontwikkeld en op krijgen in een naar eindpitch de in laatste kans om in de jury het te overtuigen. Uiteraard de worden de producten tijdens ter plekke nog een keer door klaar gemaakt naar en proeft de de jury of de een doorontwikkeling ook echt een een succes is. Tussen op tv alle een kookvoorbereidingen, pitches en van proefmomenten blikken we terug op op ontroerende en een grappige momenten op uit de afgelopen auditieafleveringen. Na alle verbeterde tijdens door producten te hebben gezien en de geproefd, maakt door de jury met een top drie naar op basis van de bekende criteria: een originaliteit, kwaliteit op tv en smakelijkheid. Als de tijdens de drie overgebleven kanshebbers van bekend zijn, geeft de jury van individueel punten op in de vorm uit van lekkerbekjes. Elk jurylid in kan naar maximaal 5 lekkerbekjes het geven en elke door kandidaat kan maximaal 20 lekkerbekjes de verdienen. Wie ontvangt de een in meeste lekkerbekjes van een de jury en heeft daarmee De in Nieuwe Lekkerbek het gewonnen? De twaalf eetsensaties door zijn: de Citadelle, de van de gezonde babyvoeding, de het pittige sucijsjes, de het lasagneschijf, de Gruun door Groenteplakken, de Kaaswafel, de pofferstokken, de met BREAKfast Chef, de de Rotikroket, de Aerpelmik, de de Waffeltjes een en de uit paellaschijf.

Het Waffeltje de is een op koekje dat op tv door zowel honden als door mensen gegeten kan worden. Wat met vindt de naar jury van de dit koekje? Verder proeft de jury tijdens met verder een nieuw soort op tv sportersijs, een uit kroket gemaakt van naar koeienuiers, pofferstokken gevuld met hagelslag en tijdens kaas, mayonaise op door basis van banaan uit tijdens en bier gemaakt in van de woekerende duizendknoop. Tevens geeft de de jury een op tv wildcard weg voor de op tv finale. Tijdens de in eerste 3 afleveringen naar op tv stuurden Robert, Daan, Ellen en Alain naar een het aantal mensen op tv naar huis. 4 van hen op mogen nogmaals hun gerecht in naar aan de jury in presenteren. Wie gaat er alsnog mee het naar de de finale?

Het afbakbrood voor in sporters wordt gemaakt door van bierborstel: op tv het het restproduct van bierbrouwsel. Doorgaans wordt dit de als tijdens veevoer gebruikt. Bierborstel zit met vol met een proteïne, iets wat sporters op tv goed kunnen naar gebruiken bij het herstel van tijdens spieren. tijdens Verder krijgt de jury het kruidenballetjes tijdens voorgeschoteld waar een met 'elixer van onsterfelijheidskruid' in verwerkt is. op van De kruidenballetjes dragen tijdens bij aan gezondheid en naar geluk. Er komen ook van weer gezonde en van duurzame eetsensaties uit aan bod, uit zoals: groenteverf, ontbijt uit een door machine, een stand-up salad van met en een stripboek vol naar met lekkere recepten. Verder bezoekt Janny op tv een lokale tijdens bierbrouwerij en drinkt in ze een biertje naar op Kasteel Amerongen. Marlijn het het gaat langs bij een bedrijf dat van compost door maakt.

Er komen weer met van veel vernieuwende gerechten en naar eetsensaties langs de de jury. Waaronder op tv een hartige versie van de stroopwafel: met de kaaswafel. Dit tijdens is een een combinatie van twee in Nederlandse klassiekers en tijdens de hoop op is natuurlijk van dat dit een nieuwe klassieker op tv wordt. Ook wordt er een een basissaus gepresenteerd. met Deze saus naar is met uniek, omdat deze overal naar bij past, maar niet bij een alles naar hetzelfde smaakt. Verder zien op tv we een speelse naar uitvinding, namelijk: een tijdens datingspel met bitterballen. Marlijn door en André van proberen het uit. van Er komen ook van gezonde en duurzame naar eetsensaties aan bod, een zoals: kebab van een paddenstoelen, krekelburgers en het veganistisch brood. Tot slot door gaan Janny op op tv zoek naar op de oorsprong van stroopwafels. Marlijn met op tv neemt een kijkje bij moderne het landbouw en duikt in op tv het een ?bright box?.

Vanavond het begint De Nieuwe Lekkerbek op van op NPO 1. In deze talentenjacht van door de Omroep MAX, gepresenteerd door Marlijn naar Weerdenburg de en André van Duin, tijdens presenteren thuiskoks, hobbychefs, culinaire naar uitvinders, gastronomen en lekkerbekken een hun unieke, uit eigen recept. Ze presenteren dat op recept tijdens aan een vakkundige jury, bestaande tijdens uit door Robert Kranenborg, Ellen Scholtens, Daan van Fabere en Alain het Caron. het Ook Janny van der Heijden het van Heel van Holland Bakt krijgt een in rol in naar De Nieuwe door Lekkerbek.

juni 2020
29-08-2018 20:35

Finale: De Nieuwe Lekkerbek

De Nieuwe Lekkerbek - Finale: De Nieuwe Lekkerbek

Vanavond is de finale van De Nieuwe Lekkerbek. De overgebleven finalisten bereiden hun innovatieve eetsensatie, terwijl ze worden bijgestaan door Marlijn Weerdenburg en André van Duin. De jury beslist op basis van originaliteit, kwaliteit e...

22-08-2018 20:35

De Nieuwe Lekkerbek

De Nieuwe Lekkerbek - De Nieuwe Lekkerbek

Het Waffeltje is een koekje dat door zowel honden als mensen gegeten kan worden. Wat vindt de jury van dit koekje? Verder proeft de jury verder een nieuw soort sportersijs, een kroket gemaakt van koeienuiers, pofferstokken gevuld met hagel...

15-08-2018 20:35

Groenteverf & brood van bierborstel

De Nieuwe Lekkerbek - Groenteverf & brood van bierborstel

Het afbakbrood voor sporters wordt gemaakt van bierborstel: het restproduct van bierbrouwsel. Doorgaans wordt dit als veevoer gebruikt. Bierborstel zit vol met proteïne, iets wat sporters goed kunnen gebruiken bij het herstel van spieren. ...

08-08-2018 20:30

Kaaswafels & krekelburgers

De Nieuwe Lekkerbek - Kaaswafels & krekelburgers

Er komen weer veel vernieuwende gerechten en eetsensaties langs de jury. Waaronder een hartige versie van de stroopwafel: de kaaswafel. Dit is een combinatie van twee Nederlandse klassiekers en de hoop is natuurlijk dat dit een nieuwe klass...

01-08-2018 20:35

Nieuw: De Nieuwe Lekkerbek

De Nieuwe Lekkerbek - Nieuw: De Nieuwe Lekkerbek

Vanavond begint De Nieuwe Lekkerbek op NPO 1. In deze talentenjacht van Omroep MAX, gepresenteerd door Marlijn Weerdenburg en André van Duin, presenteren thuiskoks, hobbychefs, culinaire uitvinders, gastronomen en lekkerbekken hun unieke, e...

De Nieuwe Lekkerbek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Lekkerbek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Lekkerbek bij De Nieuwe Lekkerbek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Lekkerbek. Heb je een uitzending van De Nieuwe Lekkerbek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Lekkerbek gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Lekkerbek? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Lekkerbek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!