Programma gemist?

Vanavond is in de finale van De op Nieuwe Lekkerbek. het De overgebleven finalisten bereiden op hun innovatieve eetsensatie, in terwijl ze worden met bijgestaan door naar Marlijn Weerdenburg en André in van Duin. in De jury met beslist op basis van originaliteit, een kwaliteit en een smakelijkheid wie De naar Nieuwe Lekkerbek wordt. In een van ruim met 70 minuten durende finale een kiest de jury naar van De naar Nieuwe Lekkerbek wie van de naar twaalf overgebleven op tv finalisten de van felbegeerde titel De naar Nieuwe Lekkerbek in de tijdens wacht sleept. De finalisten met hebben de onder begeleiding van professionals uit het door vak van hun producten doorontwikkeld en krijgen op tv een in een eindpitch de laatste van kans om de van jury het te overtuigen. Uiteraard worden de producten naar ter een plekke nog een een keer klaar gemaakt tijdens en proeft de jury of op tv de uit doorontwikkeling ook echt in een succes is. Tussen naar alle kookvoorbereidingen, pitches en tijdens met proefmomenten blikken we terug op de ontroerende en een grappige momenten uit de door afgelopen auditieafleveringen. Na alle verbeterde uit producten te hebben op gezien en geproefd, op maakt de jury op tv een top tijdens drie het op basis van de bekende door criteria: originaliteit, kwaliteit uit en smakelijkheid. Als de van door drie overgebleven kanshebbers bekend zijn, een geeft de jury naar individueel punten in de de vorm naar van lekkerbekjes. Elk jurylid kan het van maximaal 5 lekkerbekjes geven en elke van kandidaat kan op tv maximaal 20 door lekkerbekjes verdienen. Wie ontvangt tijdens de meeste lekkerbekjes in van de jury een en heeft daarmee De met op Nieuwe Lekkerbek gewonnen? De twaalf op tv eetsensaties zijn: de Citadelle, de in gezonde babyvoeding, de de pittige tijdens sucijsjes, de lasagneschijf, de de Gruun Groenteplakken, de naar Kaaswafel, op de pofferstokken, de BREAKfast Chef, de op tv Rotikroket, de tijdens Aerpelmik, de Waffeltjes in en de in paellaschijf.

Het Waffeltje is door een koekje dat van door zowel honden het als mensen met gegeten kan worden. Wat het met vindt de jury van een dit koekje? Verder proeft de jury een verder een een nieuw soort sportersijs, op tv een kroket gemaakt van van koeienuiers, pofferstokken gevuld van tijdens met hagelslag en uit kaas, mayonaise op met basis van banaan en bier gemaakt op door van de woekerende duizendknoop. Tevens geeft de in jury een het wildcard weg van voor de finale. met Tijdens de van eerste 3 afleveringen stuurden Robert, uit Daan, Ellen een en Alain een aantal uit mensen naar huis. 4 een van met hen mogen nogmaals hun gerecht met aan de uit jury presenteren. het Wie gaat op er alsnog mee naar de van finale?

Het afbakbrood het voor sporters wordt gemaakt van van bierborstel: het van uit restproduct van bierbrouwsel. Doorgaans met wordt dit als veevoer gebruikt. door van Bierborstel zit vol met in proteïne, iets door wat sporters goed kunnen in gebruiken bij het herstel uit van spieren. een Verder krijgt de jury tijdens kruidenballetjes voorgeschoteld waar een uit 'elixer door van onsterfelijheidskruid' in verwerkt is. een uit De kruidenballetjes dragen bij aan van gezondheid en geluk. Er uit met komen ook weer gezonde en tijdens duurzame door eetsensaties aan bod, naar zoals: groenteverf, ontbijt met uit een machine, een stand-up een salad en een stripboek in met vol met lekkere op recepten. Verder bezoekt Janny een lokale bierbrouwerij met de en drinkt ze een op biertje op tijdens Kasteel Amerongen. Marlijn gaat tijdens langs bij een bedrijf op tv dat met compost maakt.

Er op komen weer uit veel vernieuwende gerechten een en eetsensaties langs op tv de jury. Waaronder een hartige van versie van de uit stroopwafel: naar de kaaswafel. Dit het is een combinatie van twee van Nederlandse klassiekers en de de hoop is op natuurlijk dat het dit een nieuwe naar klassieker wordt. Ook wordt een er een basissaus gepresenteerd. tijdens Deze saus de is het uniek, omdat deze uit overal bij past, maar uit niet bij naar alles hetzelfde smaakt. Verder de zien we een speelse het uitvinding, namelijk: een met datingspel met bitterballen. op Marlijn en André proberen met het uit. naar Er komen ook gezonde met en duurzame eetsensaties op aan bod, zoals: met kebab van paddenstoelen, het krekelburgers en op veganistisch op brood. Tot slot gaan tijdens Janny op zoek naar in de oorsprong van stroopwafels. Marlijn naar uit neemt een kijkje bij moderne landbouw door en duikt in het op tv een ?bright box?.

Vanavond begint De op tv Nieuwe Lekkerbek op met NPO 1. In door deze talentenjacht van uit Omroep naar MAX, gepresenteerd het door Marlijn Weerdenburg en een André van Duin, op presenteren thuiskoks, met hobbychefs, culinaire uitvinders, gastronomen en met lekkerbekken hun unieke, eigen uit recept. Ze presenteren dat het recept aan op tv een tijdens vakkundige jury, bestaande uit tijdens Robert Kranenborg, Ellen Scholtens, naar Daan Fabere en Alain op tv Caron. naar Ook Janny van der het Heijden van met Heel Holland Bakt krijgt een tijdens rol door in De Nieuwe op Lekkerbek.

januari 2021
29-08-2018 20:35

Finale: De Nieuwe Lekkerbek

De Nieuwe Lekkerbek - Finale: De Nieuwe Lekkerbek

Vanavond is de finale van De Nieuwe Lekkerbek. De overgebleven finalisten bereiden hun innovatieve eetsensatie, terwijl ze worden bijgestaan door Marlijn Weerdenburg en André van Duin. De jury beslist op basis van originaliteit, kwaliteit e...

22-08-2018 20:35

De Nieuwe Lekkerbek

De Nieuwe Lekkerbek - De Nieuwe Lekkerbek

Het Waffeltje is een koekje dat door zowel honden als mensen gegeten kan worden. Wat vindt de jury van dit koekje? Verder proeft de jury verder een nieuw soort sportersijs, een kroket gemaakt van koeienuiers, pofferstokken gevuld met hagel...

15-08-2018 20:35

Groenteverf & brood van bierborstel

De Nieuwe Lekkerbek - Groenteverf & brood van bierborstel

Het afbakbrood voor sporters wordt gemaakt van bierborstel: het restproduct van bierbrouwsel. Doorgaans wordt dit als veevoer gebruikt. Bierborstel zit vol met proteïne, iets wat sporters goed kunnen gebruiken bij het herstel van spieren. ...

08-08-2018 20:30

Kaaswafels & krekelburgers

De Nieuwe Lekkerbek - Kaaswafels & krekelburgers

Er komen weer veel vernieuwende gerechten en eetsensaties langs de jury. Waaronder een hartige versie van de stroopwafel: de kaaswafel. Dit is een combinatie van twee Nederlandse klassiekers en de hoop is natuurlijk dat dit een nieuwe klass...

01-08-2018 20:35

Nieuw: De Nieuwe Lekkerbek

De Nieuwe Lekkerbek - Nieuw: De Nieuwe Lekkerbek

Vanavond begint De Nieuwe Lekkerbek op NPO 1. In deze talentenjacht van Omroep MAX, gepresenteerd door Marlijn Weerdenburg en André van Duin, presenteren thuiskoks, hobbychefs, culinaire uitvinders, gastronomen en lekkerbekken hun unieke, e...

De Nieuwe Lekkerbek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Lekkerbek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Lekkerbek bij De Nieuwe Lekkerbek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Lekkerbek. Heb je een uitzending van De Nieuwe Lekkerbek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Lekkerbek gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Lekkerbek? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Lekkerbek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!