Programma gemist?

Vanavond is de de van finale van De Nieuwe een Lekkerbek. De overgebleven finalisten de bereiden het hun innovatieve eetsensatie, terwijl ze tijdens worden bijgestaan door Marlijn in Weerdenburg en door André op tv van Duin. De met jury beslist op van basis van originaliteit, met kwaliteit en smakelijkheid wie De Nieuwe uit Lekkerbek wordt. In op een van ruim 70 minuten naar durende finale kiest de op tv jury van op De Nieuwe Lekkerbek een wie van de twaalf overgebleven naar finalisten de felbegeerde het titel De Nieuwe van Lekkerbek door in de wacht sleept. De finalisten het hebben onder begeleiding van door professionals uit het in vak hun producten van doorontwikkeld de en krijgen in een in eindpitch de laatste kans van naar om de jury te in overtuigen. Uiteraard worden de producten tijdens ter plekke de nog een op keer klaar de gemaakt en proeft de jury door of de door doorontwikkeling ook echt tijdens een succes de is. Tussen alle kookvoorbereidingen, pitches naar en tijdens proefmomenten blikken we tijdens terug op ontroerende en grappige van momenten de uit de afgelopen auditieafleveringen. Na alle door verbeterde op tv producten te hebben gezien het en geproefd, op maakt de jury het een top drie op basis de van de een bekende criteria: originaliteit, op kwaliteit en smakelijkheid. Als de tijdens drie overgebleven kanshebbers tijdens bekend zijn, geeft met de jury individueel een punten in de door vorm de van lekkerbekjes. het Elk jurylid kan maximaal 5 de lekkerbekjes geven op en elke kandidaat kan door maximaal 20 lekkerbekjes van verdienen. van Wie ontvangt de meeste lekkerbekjes uit van de jury en de op tv heeft daarmee De Nieuwe op Lekkerbek gewonnen? De uit twaalf eetsensaties zijn: op tv de Citadelle, de gezonde babyvoeding, op tv de pittige sucijsjes, de door lasagneschijf, de naar Gruun Groenteplakken, de Kaaswafel, in de pofferstokken, de door BREAKfast de Chef, de een Rotikroket, de Aerpelmik, de door Waffeltjes en de het paellaschijf.

Het Waffeltje van is een koekje dat van door zowel naar honden als door mensen gegeten kan worden. naar Wat vindt de door jury van dit koekje? Verder uit proeft de jury in verder een op tv nieuw soort van sportersijs, een in kroket gemaakt van koeienuiers, in pofferstokken gevuld met hagelslag van en kaas, met mayonaise op basis van tijdens banaan en bier gemaakt van op van de woekerende duizendknoop. Tevens geeft op tv de uit jury een wildcard op weg voor de in finale. Tijdens de tijdens eerste 3 afleveringen op tv stuurden Robert, Daan, Ellen en het Alain in een aantal mensen door naar huis. 4 het van hen mogen nogmaals hun gerecht de aan op tv de jury presenteren. Wie uit gaat er op alsnog mee naar de het finale?

Het afbakbrood naar voor een sporters wordt gemaakt van bierborstel: het een restproduct tijdens van bierbrouwsel. Doorgaans op tv wordt dit de als veevoer gebruikt. Bierborstel zit met vol op tv met proteïne, iets wat sporters goed naar kunnen gebruiken bij op tv de het herstel van spieren. Verder krijgt van de jury kruidenballetjes de voorgeschoteld het waar een 'elixer van naar onsterfelijheidskruid' in verwerkt de is. De kruidenballetjes op dragen bij aan een gezondheid en geluk. van Er van komen ook weer gezonde op en duurzame de eetsensaties aan bod, op tv zoals: groenteverf, ontbijt uit een machine, het een de stand-up salad uit en een stripboek vol met de lekkere recepten. Verder bezoekt Janny het een op tv lokale bierbrouwerij en tijdens drinkt ze een biertje het op Kasteel Amerongen. de Marlijn gaat een langs bij een in bedrijf dat met compost maakt.

Er komen weer met de veel vernieuwende gerechten en eetsensaties een langs door de jury. Waaronder de een hartige versie uit van de stroopwafel: de kaaswafel. Dit door is een een combinatie van twee Nederlandse het klassiekers en de de in hoop is natuurlijk dat dit een met nieuwe klassieker wordt. het in Ook wordt er een basissaus door gepresenteerd. de Deze saus is uniek, omdat de deze overal tijdens bij past, uit maar niet bij alles hetzelfde tijdens smaakt. Verder zien we op tv een speelse naar uitvinding, namelijk: een uit datingspel met bitterballen. op Marlijn uit en André proberen het uit. de Er komen ook van gezonde en duurzame de eetsensaties aan bod, zoals: met kebab van paddenstoelen, met krekelburgers en veganistisch uit brood. Tot slot gaan door Janny met op zoek naar in de oorsprong van tijdens stroopwafels. Marlijn tijdens neemt een kijkje bij moderne landbouw naar en een duikt in een tijdens ?bright box?.

Vanavond van begint De Nieuwe Lekkerbek naar op de NPO 1. In uit deze talentenjacht van Omroep MAX, gepresenteerd uit door Marlijn op tv Weerdenburg naar en André van Duin, presenteren op thuiskoks, een hobbychefs, culinaire uitvinders, gastronomen op en lekkerbekken hun met unieke, eigen van recept. Ze presenteren dat recept op aan een vakkundige van jury, bestaande door uit Robert Kranenborg, Ellen op tv Scholtens, Daan Fabere een en Alain op Caron. Ook Janny van der Heijden op tv door van Heel Holland tijdens Bakt krijgt een rol de in De Nieuwe naar Lekkerbek.

september 2021
29-08-2018 20:35

Finale: De Nieuwe Lekkerbek

De Nieuwe Lekkerbek - Finale: De Nieuwe Lekkerbek

Vanavond is de finale van De Nieuwe Lekkerbek. De overgebleven finalisten bereiden hun innovatieve eetsensatie, terwijl ze worden bijgestaan door Marlijn Weerdenburg en André van Duin. De jury beslist op basis van originaliteit, kwaliteit e...

22-08-2018 20:35

De Nieuwe Lekkerbek

De Nieuwe Lekkerbek - De Nieuwe Lekkerbek

Het Waffeltje is een koekje dat door zowel honden als mensen gegeten kan worden. Wat vindt de jury van dit koekje? Verder proeft de jury verder een nieuw soort sportersijs, een kroket gemaakt van koeienuiers, pofferstokken gevuld met hagel...

15-08-2018 20:35

Groenteverf & brood van bierborstel

De Nieuwe Lekkerbek - Groenteverf & brood van bierborstel

Het afbakbrood voor sporters wordt gemaakt van bierborstel: het restproduct van bierbrouwsel. Doorgaans wordt dit als veevoer gebruikt. Bierborstel zit vol met proteïne, iets wat sporters goed kunnen gebruiken bij het herstel van spieren. ...

08-08-2018 20:30

Kaaswafels & krekelburgers

De Nieuwe Lekkerbek - Kaaswafels & krekelburgers

Er komen weer veel vernieuwende gerechten en eetsensaties langs de jury. Waaronder een hartige versie van de stroopwafel: de kaaswafel. Dit is een combinatie van twee Nederlandse klassiekers en de hoop is natuurlijk dat dit een nieuwe klass...

01-08-2018 20:35

Nieuw: De Nieuwe Lekkerbek

De Nieuwe Lekkerbek - Nieuw: De Nieuwe Lekkerbek

Vanavond begint De Nieuwe Lekkerbek op NPO 1. In deze talentenjacht van Omroep MAX, gepresenteerd door Marlijn Weerdenburg en André van Duin, presenteren thuiskoks, hobbychefs, culinaire uitvinders, gastronomen en lekkerbekken hun unieke, e...

De Nieuwe Lekkerbek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Lekkerbek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Lekkerbek bij De Nieuwe Lekkerbek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Lekkerbek. Heb je een uitzending van De Nieuwe Lekkerbek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Lekkerbek gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Lekkerbek? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Lekkerbek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!