Programma gemist?

Vanavond van is de vierde en tijdens laatste aflevering van in Laat mij maar met lopen, waarin zeven op mensen gevolgd worden tijdens die in drie weken tijdens 500 kilometer tijdens van naar de wereldberoemde pelgrimsroute naar Santiago de door Compostela de lopen. Het is nog een paar het op tv dagen tot eindbestemming Santiago de op tv Compostela. De door pelgrims houden het deze van aflevering niet droog, in maken in een zware klim en overnachten in in een prachtig klooster. In naar Laat de mij maar lopen met volgt MAX vier vrouwen en naar op tv drie mannen die in van drie weken in van Salamanca naar in Santiago de Compostela lopen. Het op wandelen van deze eeuwenoude tijdens tijdens pelgrimstocht is een de enorme uitdaging, zowel fysiek als op mentaal. Hoge temperaturen, op soms desolate etappes, van blaren en snurkende de medepelgrims; niets blijft onze van wandelaars bespaard. Ze op slapen naar in stapelbedden door en als bagage hebben uit ze slechts een rugzak met in door het hoognodige bij het zich. De pelgrims hebben het allemaal zo hun eigen redenen om met het in iconische pad naar Santiago een de Compostela te bewandelen: in om in iets los te laten of tijdens tijdens iets te verwerken.

De naar wandelaars zijn een over de helft, ze hebben al op meer dan de 250 kilometer gelopen van en Santiago de de Compostela komt steeds dichterbij. een tijdens De schrik zit uit er goed in. Een bosbrand komt tijdens gevaarlijk het dichtbij en onze pelgrims vertrekken uit naar in het holst van de de nacht noodgedwongen door uit de albergue van van Asturianos. Carlos van gaat naar de in dokter, hij heeft blaren uit en in last van zijn schenen. De grote het vraag is: kan de hij verder kan in lopen? En van San is in verdwaald, maar wordt na uit een zware naar dag feestelijk onthaald door de in bewoners van van het kleine het plaatsje Campobecceros.

De eeuwenoude pelgrimstocht met naar tijdens Santiago de Compostela is in voor naar veel mensen een manier om het iets te een verwerken. Het overlijden van dierbare, naar een uit nare scheiding of een burn-out. met De 7 door wandelaars hebben zo hun door eigen in reden om 3 op tv weken uit op tv een rugzak te leven. Dit keer een wacht onze tijdens pelgrims een pittige naar klim, vertelt Louise het over de impact uit van uit de ziekte van met haar man op van haar gezin en worden de in lopers op blij verrast met een uit heerlijk pelgrimsmenu van 'de een beste kok van van Spanje': een Teo.

In het nieuwe op programma een Laat mij maar lopen, vanaf uit het vanavond vier weken lang op tijdens NPO 1, de volgt MAX zeven naar pelgrims die in 3 door weken 500 kilometer afleggen op om uiteindelijk een in Santiago het de Compostela uit te komen. van 4 uit vrouwen en 3 door mannen tussen de 25 en in 75 in jaar maken een tocht door zonder op enkele vorm van luxe. van Uitgerust met slechts een rugzak de op en een paar goede loopschoenen. De het wandelaars lopen van op op hun eigen tempo, kennen elkaar niet het en de hebben ieder hun tijdens eigen redenen om uit de prachtige, maar vaak het barre en zware tocht van te op lopen.

mei 2020
22-08-2018 21:35

Slot: Laat mij maar lopen

Laat mij maar lopen - Slot: Laat mij maar lopen

Vanavond is de vierde en laatste aflevering van Laat mij maar lopen, waarin zeven mensen gevolgd worden die in drie weken 500 kilometer van de wereldberoemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostela lopen. Het is nog een paar dagen tot ei...

15-08-2018 21:30

Aflevering 3

Laat mij maar lopen - Aflevering 3

De wandelaars zijn over de helft, ze hebben al meer dan 250 kilometer gelopen en Santiago de Compostela komt steeds dichterbij. De schrik zit er goed in. Een bosbrand komt gevaarlijk dichtbij en onze pelgrims vertrekken in het holst van de ...

08-08-2018 21:30

Aflevering 2

Laat mij maar lopen - Aflevering 2

De eeuwenoude pelgrimstocht naar Santiago de Compostela is voor veel mensen een manier om iets te verwerken. Het overlijden van dierbare, een nare scheiding of een burn-out. De 7 wandelaars hebben zo hun eigen reden om 3 weken uit een rugza...

01-08-2018 21:35

Nieuw: Laat mij maar lopen

Laat mij maar lopen - Nieuw: Laat mij maar lopen

In het nieuwe programma Laat mij maar lopen, vanaf vanavond vier weken lang op NPO 1, volgt MAX zeven pelgrims die in 3 weken 500 kilometer afleggen om uiteindelijk in Santiago de Compostela uit te komen. 4 vrouwen en 3 mannen tussen de 2...

Laat mij maar lopen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Laat mij maar lopen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Laat mij maar lopen bij Laat mij maar lopen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Laat mij maar lopen. Heb je een uitzending van Laat mij maar lopen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Laat mij maar lopen gemist

Uitzending gemist van Laat mij maar lopen? Hier kun je alle uitzendingen van Laat mij maar lopen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-08-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!