Programma gemist?

Vanavond naar is de vierde en laatste een tijdens aflevering van Laat mij door maar lopen, een waarin zeven mensen gevolgd worden met die in drie op weken 500 kilometer van tijdens de op tv wereldberoemde pelgrimsroute naar Santiago de door een Compostela lopen. Het is op nog een paar dagen op tot eindbestemming Santiago door de Compostela. op tv De pelgrims houden op het deze aflevering niet droog, maken op tv een zware klim de tijdens en overnachten in een prachtig in klooster. In in Laat mij maar lopen volgt MAX uit vier naar vrouwen en drie mannen de die in drie weken op tv van Salamanca een naar Santiago tijdens de Compostela lopen. Het van wandelen van in deze eeuwenoude pelgrimstocht is een op de enorme uitdaging, zowel fysiek van als mentaal. Hoge temperaturen, de soms desolate etappes, blaren met en snurkende op medepelgrims; niets door blijft onze wandelaars door bespaard. Ze slapen in een stapelbedden en uit als bagage hebben ze tijdens slechts een rugzak met tijdens de het hoognodige bij met zich. De pelgrims hebben allemaal zo hun op eigen redenen om naar het een iconische pad naar Santiago uit de Compostela te bewandelen: het op om iets los te laten door of iets te met verwerken.

De wandelaars zijn door over de helft, van ze uit hebben al meer dan 250 op tv kilometer gelopen naar en Santiago in de Compostela komt steeds tijdens dichterbij. een De schrik zit een er goed in. in Een bosbrand komt gevaarlijk op dichtbij en onze op pelgrims vertrekken in door het holst van de een nacht noodgedwongen naar uit de van albergue van Asturianos. Carlos gaat op tv naar door de dokter, hij heeft blaren uit en naar last van zijn door schenen. De grote vraag is: de kan de hij verder kan lopen? En uit San met is verdwaald, maar het wordt na een zware dag feestelijk het een onthaald door de bewoners tijdens van het kleine plaatsje in Campobecceros.

De het eeuwenoude pelgrimstocht naar Santiago uit de Compostela is op voor veel in mensen een van manier om iets in te verwerken. Het overlijden van dierbare, de een nare scheiding het de of een burn-out. De 7 met wandelaars hebben zo hun met door eigen reden om 3 weken uit uit een rugzak te op tv leven. naar Dit keer een wacht onze pelgrims een in pittige klim, vertelt op Louise over tijdens de impact van de door ziekte van op haar man op haar door gezin en worden de door lopers blij verrast met door een heerlijk tijdens pelgrimsmenu van 'de beste in kok van door Spanje': in Teo.

In het nieuwe op door programma Laat mij maar lopen, vanaf tijdens vanavond tijdens vier weken lang op op NPO van 1, volgt MAX zeven pelgrims die uit in 3 weken op met 500 kilometer afleggen met om uiteindelijk in Santiago de op Compostela uit op te komen. 4 vrouwen een en 3 op mannen tussen de 25 en de 75 jaar maken een een met tocht zonder enkele tijdens vorm van luxe. Uitgerust met de naar slechts een rugzak en een tijdens paar goede met loopschoenen. De wandelaars lopen op een hun in eigen tempo, kennen het elkaar niet en hebben op tv ieder naar hun eigen redenen om van de prachtige, maar vaak barre door en op tv zware tocht de te lopen.

mei 2021
22-08-2018 21:35

Slot: Laat mij maar lopen

Laat mij maar lopen - Slot: Laat mij maar lopen

Vanavond is de vierde en laatste aflevering van Laat mij maar lopen, waarin zeven mensen gevolgd worden die in drie weken 500 kilometer van de wereldberoemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostela lopen. Het is nog een paar dagen tot ei...

15-08-2018 21:30

Aflevering 3

Laat mij maar lopen - Aflevering 3

De wandelaars zijn over de helft, ze hebben al meer dan 250 kilometer gelopen en Santiago de Compostela komt steeds dichterbij. De schrik zit er goed in. Een bosbrand komt gevaarlijk dichtbij en onze pelgrims vertrekken in het holst van de ...

08-08-2018 21:30

Aflevering 2

Laat mij maar lopen - Aflevering 2

De eeuwenoude pelgrimstocht naar Santiago de Compostela is voor veel mensen een manier om iets te verwerken. Het overlijden van dierbare, een nare scheiding of een burn-out. De 7 wandelaars hebben zo hun eigen reden om 3 weken uit een rugza...

01-08-2018 21:35

Nieuw: Laat mij maar lopen

Laat mij maar lopen - Nieuw: Laat mij maar lopen

In het nieuwe programma Laat mij maar lopen, vanaf vanavond vier weken lang op NPO 1, volgt MAX zeven pelgrims die in 3 weken 500 kilometer afleggen om uiteindelijk in Santiago de Compostela uit te komen. 4 vrouwen en 3 mannen tussen de 2...

Laat mij maar lopen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Laat mij maar lopen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Laat mij maar lopen bij Laat mij maar lopen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Laat mij maar lopen. Heb je een uitzending van Laat mij maar lopen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Laat mij maar lopen gemist

Uitzending gemist van Laat mij maar lopen? Hier kun je alle uitzendingen van Laat mij maar lopen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-08-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!