Programma gemist?

Vanavond is de naar vierde en laatste op aflevering van Laat een mij maar naar lopen, waarin zeven mensen op gevolgd worden die door in uit drie weken door 500 kilometer van de wereldberoemde pelgrimsroute het de naar Santiago de Compostela lopen. Het is op tv nog een paar van het dagen tot eindbestemming Santiago naar de Compostela. een De pelgrims houden tijdens het deze aflevering niet droog, maken op een op tv zware klim en overnachten in het een prachtig naar klooster. In op Laat mij maar lopen het volgt MAX vier met vrouwen en drie mannen die in in drie in weken van een Salamanca naar Santiago de een Compostela lopen. Het wandelen uit van deze eeuwenoude naar pelgrimstocht is een tijdens van enorme uitdaging, zowel fysiek als met mentaal. Hoge temperaturen, uit soms in desolate etappes, blaren en uit snurkende medepelgrims; niets tijdens blijft onze wandelaars bespaard. Ze het naar slapen in stapelbedden en als de bagage hebben ze slechts op tv een rugzak met uit het het hoognodige bij zich. De een pelgrims hebben allemaal zo hun tijdens eigen redenen het om het op iconische pad naar Santiago door de Compostela te bewandelen: met om met iets los te in laten of iets te met verwerken.

De wandelaars zijn tijdens over de met helft, uit ze hebben al meer dan 250 op tv uit kilometer gelopen en Santiago op de Compostela komt naar steeds dichterbij. De schrik zit op tv er tijdens goed in. Een tijdens bosbrand komt gevaarlijk dichtbij het en van onze pelgrims vertrekken in het holst een van de de nacht noodgedwongen uit op tv de albergue van uit Asturianos. Carlos gaat naar met de naar dokter, hij heeft naar blaren en last van tijdens zijn schenen. het De grote vraag is: door kan uit hij verder kan lopen? En San op tv is op verdwaald, maar wordt de na een zware naar dag feestelijk onthaald door de op tv bewoners naar van het kleine plaatsje van Campobecceros.

De eeuwenoude in pelgrimstocht in naar Santiago de Compostela is voor uit veel mensen een de manier om iets op tv door te verwerken. Het overlijden van dierbare, de een nare uit scheiding of een de burn-out. De door 7 wandelaars hebben zo door hun met eigen reden om 3 weken uit tijdens een rugzak te het leven. Dit keer op wacht van onze pelgrims een naar pittige klim, vertelt Louise over het de impact naar van de ziekte van tijdens haar man naar op een haar gezin en worden de lopers op blij verrast op tv met de een heerlijk pelgrimsmenu van 'de beste de in kok van Spanje': een Teo.

In het een nieuwe programma op tv Laat mij maar naar lopen, vanaf tijdens vanavond vier weken lang op NPO met 1, volgt de MAX zeven pelgrims in die een in 3 weken het 500 kilometer afleggen om uiteindelijk op tv in Santiago het de Compostela uit te van komen. in 4 vrouwen en 3 mannen tussen de de 25 uit en 75 jaar op tv maken een op tocht zonder enkele vorm de van van luxe. Uitgerust met in slechts een rugzak en uit een paar goede de loopschoenen. De wandelaars lopen het op hun eigen tempo, een door kennen elkaar niet in en hebben ieder hun het eigen redenen in om de prachtige, maar vaak barre uit en door zware tocht te een lopen.

september 2020
22-08-2018 21:35

Slot: Laat mij maar lopen

Laat mij maar lopen - Slot: Laat mij maar lopen

Vanavond is de vierde en laatste aflevering van Laat mij maar lopen, waarin zeven mensen gevolgd worden die in drie weken 500 kilometer van de wereldberoemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostela lopen. Het is nog een paar dagen tot ei...

15-08-2018 21:30

Aflevering 3

Laat mij maar lopen - Aflevering 3

De wandelaars zijn over de helft, ze hebben al meer dan 250 kilometer gelopen en Santiago de Compostela komt steeds dichterbij. De schrik zit er goed in. Een bosbrand komt gevaarlijk dichtbij en onze pelgrims vertrekken in het holst van de ...

08-08-2018 21:30

Aflevering 2

Laat mij maar lopen - Aflevering 2

De eeuwenoude pelgrimstocht naar Santiago de Compostela is voor veel mensen een manier om iets te verwerken. Het overlijden van dierbare, een nare scheiding of een burn-out. De 7 wandelaars hebben zo hun eigen reden om 3 weken uit een rugza...

01-08-2018 21:35

Nieuw: Laat mij maar lopen

Laat mij maar lopen - Nieuw: Laat mij maar lopen

In het nieuwe programma Laat mij maar lopen, vanaf vanavond vier weken lang op NPO 1, volgt MAX zeven pelgrims die in 3 weken 500 kilometer afleggen om uiteindelijk in Santiago de Compostela uit te komen. 4 vrouwen en 3 mannen tussen de 2...

Laat mij maar lopen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Laat mij maar lopen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Laat mij maar lopen bij Laat mij maar lopen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Laat mij maar lopen. Heb je een uitzending van Laat mij maar lopen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Laat mij maar lopen gemist

Uitzending gemist van Laat mij maar lopen? Hier kun je alle uitzendingen van Laat mij maar lopen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-08-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!