Programma gemist?

Vanavond een is de vierde en op laatste aflevering van Laat tijdens mij maar lopen, het in waarin zeven mensen van gevolgd worden die in drie weken op tv 500 kilometer van van de wereldberoemde pelgrimsroute naar naar Santiago op tv de Compostela lopen. Het is op nog op tv een paar dagen tot eindbestemming het door Santiago de Compostela. De de pelgrims houden het deze aflevering met met niet droog, maken een zware op tv klim uit en overnachten in een prachtig het klooster. In Laat tijdens mij maar de lopen volgt MAX vier uit vrouwen en drie een mannen die in drie weken naar van Salamanca naar naar Santiago de Compostela met lopen. naar Het wandelen in van deze eeuwenoude pelgrimstocht is een tijdens enorme in uitdaging, zowel fysiek als mentaal. naar van Hoge temperaturen, soms naar desolate etappes, blaren uit en snurkende medepelgrims; niets uit blijft onze wandelaars uit bespaard. Ze slapen op tv in stapelbedden en als bagage tijdens van hebben ze slechts een tijdens rugzak met het hoognodige bij op tv zich. De de pelgrims hebben allemaal van zo hun eigen op tv redenen om het iconische uit pad naar op tv Santiago de Compostela te tijdens bewandelen: naar om iets los te laten of tijdens iets te van verwerken.

De in wandelaars zijn uit over de helft, ze hebben al tijdens een meer dan 250 kilometer gelopen op en uit Santiago de Compostela komt met steeds dichterbij. De schrik door zit het er goed in. Een bosbrand in komt gevaarlijk dichtbij en tijdens onze de pelgrims vertrekken in het een holst van de de nacht noodgedwongen uit naar de albergue van met Asturianos. op tv Carlos gaat naar het de dokter, hij uit heeft blaren en last van zijn in schenen. van De grote vraag is: kan in hij een verder kan met lopen? En San is verdwaald, maar de wordt met na een van zware dag feestelijk een onthaald door de bewoners een van het in kleine plaatsje Campobecceros.

De eeuwenoude pelgrimstocht met naar op Santiago de uit Compostela is voor veel mensen een tijdens manier tijdens om iets te verwerken. op tv Het overlijden van dierbare, een een uit nare scheiding of het een burn-out. De de 7 wandelaars hebben zo uit hun eigen reden op om 3 weken uit een een rugzak te van leven. Dit van keer wacht onze pelgrims de een pittige klim, het met vertelt Louise over de impact van een de de ziekte van haar man in op haar gezin op tv en een worden de lopers blij verrast het met een heerlijk een pelgrimsmenu uit van 'de beste kok een van Spanje': de Teo.

In het in nieuwe programma Laat een mij maar lopen, vanaf het vanavond vier de weken lang op NPO op tv 1, volgt MAX het zeven pelgrims die uit in tijdens 3 weken 500 kilometer afleggen in tijdens om uiteindelijk in Santiago de een Compostela uit te een komen. 4 van vrouwen en 3 de mannen tussen op tv de 25 en op tv 75 jaar maken een van tocht zonder enkele vorm op van met luxe. Uitgerust met tijdens slechts een rugzak en een paar in door goede loopschoenen. De de wandelaars lopen op hun eigen tempo, een kennen elkaar door niet en hebben ieder op hun eigen redenen uit om de prachtige, door met maar vaak barre en op zware tocht te de lopen.

oktober 2021
22-08-2018 21:35

Slot: Laat mij maar lopen

Laat mij maar lopen - Slot: Laat mij maar lopen

Vanavond is de vierde en laatste aflevering van Laat mij maar lopen, waarin zeven mensen gevolgd worden die in drie weken 500 kilometer van de wereldberoemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostela lopen. Het is nog een paar dagen tot ei...

15-08-2018 21:30

Aflevering 3

Laat mij maar lopen - Aflevering 3

De wandelaars zijn over de helft, ze hebben al meer dan 250 kilometer gelopen en Santiago de Compostela komt steeds dichterbij. De schrik zit er goed in. Een bosbrand komt gevaarlijk dichtbij en onze pelgrims vertrekken in het holst van de ...

08-08-2018 21:30

Aflevering 2

Laat mij maar lopen - Aflevering 2

De eeuwenoude pelgrimstocht naar Santiago de Compostela is voor veel mensen een manier om iets te verwerken. Het overlijden van dierbare, een nare scheiding of een burn-out. De 7 wandelaars hebben zo hun eigen reden om 3 weken uit een rugza...

01-08-2018 21:35

Nieuw: Laat mij maar lopen

Laat mij maar lopen - Nieuw: Laat mij maar lopen

In het nieuwe programma Laat mij maar lopen, vanaf vanavond vier weken lang op NPO 1, volgt MAX zeven pelgrims die in 3 weken 500 kilometer afleggen om uiteindelijk in Santiago de Compostela uit te komen. 4 vrouwen en 3 mannen tussen de 2...

Laat mij maar lopen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Laat mij maar lopen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Laat mij maar lopen bij Laat mij maar lopen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Laat mij maar lopen. Heb je een uitzending van Laat mij maar lopen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Laat mij maar lopen gemist

Uitzending gemist van Laat mij maar lopen? Hier kun je alle uitzendingen van Laat mij maar lopen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-08-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!