Programma gemist?

Vanavond het is de vierde en laatste van in aflevering van Laat mij maar lopen, een uit waarin zeven mensen gevolgd worden die van op tv in drie weken 500 kilometer door van de wereldberoemde pelgrimsroute door uit naar Santiago de Compostela lopen. Het uit is op nog een paar dagen tot eindbestemming naar Santiago de Compostela. de De pelgrims uit houden op tv het deze aflevering niet droog, maken naar een zware tijdens klim een en overnachten in een prachtig klooster. In uit de Laat mij maar lopen volgt MAX uit vier vrouwen uit en drie mannen tijdens die in drie weken het de van Salamanca naar Santiago de Compostela naar lopen. Het met wandelen van naar deze eeuwenoude pelgrimstocht is met een op tv enorme uitdaging, zowel fysiek het als mentaal. Hoge de temperaturen, soms desolate een etappes, blaren en snurkende medepelgrims; de niets blijft onze uit wandelaars bespaard. Ze uit het slapen in stapelbedden en als bagage tijdens hebben ze slechts uit van een rugzak met het tijdens hoognodige bij zich. De pelgrims hebben op tv allemaal zo hun met eigen redenen door om het iconische van pad een naar Santiago de Compostela te bewandelen: tijdens om iets uit los naar te laten of iets te het verwerken.

De wandelaars met zijn over de door helft, ze hebben al in meer dan tijdens 250 kilometer gelopen en het Santiago de Compostela met komt steeds dichterbij. uit De het schrik zit er goed door in. op tv Een bosbrand komt gevaarlijk in dichtbij en van onze pelgrims vertrekken in het in holst van de nacht een noodgedwongen met uit de albergue van uit Asturianos. het Carlos gaat naar van de dokter, hij een heeft blaren en last van het zijn van schenen. De grote vraag is: kan op tv hij op verder kan naar lopen? En San is verdwaald, door maar wordt na een de zware uit dag feestelijk onthaald door de van in bewoners van het kleine op plaatsje Campobecceros.

De eeuwenoude pelgrimstocht de de naar Santiago de Compostela is voor een veel mensen met een manier tijdens om iets te verwerken. op tv Het uit overlijden van dierbare, een nare tijdens scheiding van of een burn-out. De tijdens 7 wandelaars op hebben zo hun eigen reden om op 3 weken door uit een rugzak te een leven. Dit keer tijdens wacht onze met pelgrims een pittige klim, op vertelt Louise de over de impact van naar de ziekte uit van haar het man op haar naar gezin en worden de lopers op blij naar verrast met een heerlijk pelgrimsmenu de het van 'de beste op kok van Spanje': het Teo.

In uit het nieuwe programma Laat door mij maar lopen, uit vanaf vanavond vier weken in lang op van NPO 1, volgt MAX in zeven tijdens pelgrims die in in 3 weken 500 kilometer in afleggen om uiteindelijk in het Santiago op de Compostela uit te komen. op een 4 vrouwen en 3 mannen het tussen de 25 en in het 75 jaar maken een tocht de zonder enkele vorm van van luxe. Uitgerust in met door slechts een rugzak en uit een paar op tv goede loopschoenen. De wandelaars op lopen op hun op tv eigen tempo, kennen elkaar niet met een en hebben ieder hun eigen redenen door om de prachtige, met naar maar vaak barre en zware in tocht te naar lopen.

januari 2020
22-08-2018 21:35

Slot: Laat mij maar lopen

Laat mij maar lopen - Slot: Laat mij maar lopen

Vanavond is de vierde en laatste aflevering van Laat mij maar lopen, waarin zeven mensen gevolgd worden die in drie weken 500 kilometer van de wereldberoemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostela lopen. Het is nog een paar dagen tot ei...

15-08-2018 21:30

Aflevering 3

Laat mij maar lopen - Aflevering 3

De wandelaars zijn over de helft, ze hebben al meer dan 250 kilometer gelopen en Santiago de Compostela komt steeds dichterbij. De schrik zit er goed in. Een bosbrand komt gevaarlijk dichtbij en onze pelgrims vertrekken in het holst van de ...

08-08-2018 21:30

Aflevering 2

Laat mij maar lopen - Aflevering 2

De eeuwenoude pelgrimstocht naar Santiago de Compostela is voor veel mensen een manier om iets te verwerken. Het overlijden van dierbare, een nare scheiding of een burn-out. De 7 wandelaars hebben zo hun eigen reden om 3 weken uit een rugza...

01-08-2018 21:35

Nieuw: Laat mij maar lopen

Laat mij maar lopen - Nieuw: Laat mij maar lopen

In het nieuwe programma Laat mij maar lopen, vanaf vanavond vier weken lang op NPO 1, volgt MAX zeven pelgrims die in 3 weken 500 kilometer afleggen om uiteindelijk in Santiago de Compostela uit te komen. 4 vrouwen en 3 mannen tussen de 2...

Laat mij maar lopen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Laat mij maar lopen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Laat mij maar lopen bij Laat mij maar lopen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Laat mij maar lopen. Heb je een uitzending van Laat mij maar lopen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Laat mij maar lopen gemist

Uitzending gemist van Laat mij maar lopen? Hier kun je alle uitzendingen van Laat mij maar lopen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-08-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!