Programma gemist?

Vanavond is de met vierde op en laatste aflevering op van Laat mij maar op lopen, waarin de zeven mensen gevolgd worden de die tijdens in drie weken 500 kilometer van met de wereldberoemde van pelgrimsroute naar Santiago tijdens de Compostela lopen. Het is tijdens tijdens nog een paar van dagen tot eindbestemming Santiago op de Compostela. De pelgrims in houden het deze aflevering van niet droog, maken een tijdens een zware klim en van overnachten in een de prachtig klooster. In Laat mij maar met lopen volgt uit MAX vier vrouwen met en door drie mannen die in drie weken het naar van Salamanca naar Santiago de Compostela van in lopen. Het wandelen met van deze eeuwenoude met pelgrimstocht is een enorme uitdaging, in zowel fysiek als mentaal. op een Hoge temperaturen, soms het desolate etappes, blaren tijdens en snurkende medepelgrims; niets met blijft onze wandelaars bespaard. op Ze slapen in de stapelbedden en als op bagage hebben naar ze slechts door een rugzak met op tv het hoognodige bij de zich. De pelgrims hebben allemaal tijdens zo hun eigen redenen om met het iconische pad van in naar Santiago de met Compostela te bewandelen: om het iets los de te laten of iets uit te verwerken.

De naar wandelaars zijn over de in helft, ze hebben de al meer dan met 250 kilometer gelopen en door Santiago de Compostela in komt steeds dichterbij. tijdens De schrik het zit op tv er goed in. Een bosbrand door komt gevaarlijk dichtbij met en onze pelgrims met vertrekken op in het holst van met de nacht noodgedwongen uit een de tijdens albergue van Asturianos. Carlos gaat in naar de dokter, door hij heeft naar blaren en het last van zijn door schenen. De grote door vraag is: kan naar hij verder kan de lopen? En San is verdwaald, maar een wordt in na een van zware dag feestelijk onthaald met door de bewoners de van het kleine plaatsje van Campobecceros.

De eeuwenoude het pelgrimstocht naar naar Santiago de Compostela door is voor op tv veel mensen een manier tijdens om iets te met verwerken. Het overlijden van met dierbare, een nare op tv scheiding op of een burn-out. naar De 7 wandelaars hebben zo hun met eigen reden om naar 3 weken uit op een rugzak tijdens te leven. met Dit keer wacht onze een pelgrims een pittige klim, met naar vertelt Louise over de impact van naar de ziekte met van op tv haar man op haar gezin tijdens en worden tijdens de lopers de blij verrast met een heerlijk op pelgrimsmenu met van 'de beste kok van Spanje': op tv in Teo.

In het van nieuwe het programma Laat mij maar lopen, vanaf in van vanavond vier weken lang op op NPO 1, volgt MAX op tv zeven pelgrims die van in op 3 weken 500 kilometer op tv afleggen om met uiteindelijk in Santiago naar de Compostela uit door te komen. 4 een vrouwen en 3 mannen met tussen het de 25 en naar 75 jaar maken een tijdens tocht zonder een enkele vorm van op tv luxe. Uitgerust met slechts een rugzak naar en een op paar goede loopschoenen. door De met wandelaars lopen op hun eigen de tempo, kennen elkaar niet door en hebben ieder door hun eigen op redenen om met de prachtige, maar de vaak barre met en zware tocht in te lopen.

januari 2021
22-08-2018 21:35

Slot: Laat mij maar lopen

Laat mij maar lopen - Slot: Laat mij maar lopen

Vanavond is de vierde en laatste aflevering van Laat mij maar lopen, waarin zeven mensen gevolgd worden die in drie weken 500 kilometer van de wereldberoemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostela lopen. Het is nog een paar dagen tot ei...

15-08-2018 21:30

Aflevering 3

Laat mij maar lopen - Aflevering 3

De wandelaars zijn over de helft, ze hebben al meer dan 250 kilometer gelopen en Santiago de Compostela komt steeds dichterbij. De schrik zit er goed in. Een bosbrand komt gevaarlijk dichtbij en onze pelgrims vertrekken in het holst van de ...

08-08-2018 21:30

Aflevering 2

Laat mij maar lopen - Aflevering 2

De eeuwenoude pelgrimstocht naar Santiago de Compostela is voor veel mensen een manier om iets te verwerken. Het overlijden van dierbare, een nare scheiding of een burn-out. De 7 wandelaars hebben zo hun eigen reden om 3 weken uit een rugza...

01-08-2018 21:35

Nieuw: Laat mij maar lopen

Laat mij maar lopen - Nieuw: Laat mij maar lopen

In het nieuwe programma Laat mij maar lopen, vanaf vanavond vier weken lang op NPO 1, volgt MAX zeven pelgrims die in 3 weken 500 kilometer afleggen om uiteindelijk in Santiago de Compostela uit te komen. 4 vrouwen en 3 mannen tussen de 2...

Laat mij maar lopen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Laat mij maar lopen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Laat mij maar lopen bij Laat mij maar lopen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Laat mij maar lopen. Heb je een uitzending van Laat mij maar lopen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Laat mij maar lopen gemist

Uitzending gemist van Laat mij maar lopen? Hier kun je alle uitzendingen van Laat mij maar lopen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-08-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!