Programma gemist?

Dit de keer: Edson de da Graca, Kees van Amstel en met op tv Dilan Yurdakul.

Dit in keer: Jean-Marc van van Tol, Dolores op Leeuwin en Ajouad het El Miloudi.

Dit van keer Julius Jaspers, Catherine op tv Keyl en Fernando op tv Halman.

Dit keer Lucille uit Werner, Anouk het Hoogendijk en naar Sef.

Dit keer: tijdens Kees de van der Spek, Irene op tv Moors en Ronald van Snijders.

Onder een leiding van Astrid Joosten nemen naar de drie Bekende Nederlanders het op tegen op een alfabet van in onbekende uit Nederlanders. Het draait allemaal in om taalkennis: Wie naar is het best in met spelling, spreekwoorden het en grammatica? uit In deze aflevering: Marion het Pauw, Toine met van Peperstraten en Sharon de de door Miranda.

Onder door leiding van op tv Astrid Joosten nemen op tv drie Bekende Nederlanders van het op tegen een alfabet op tv van onbekende Nederlanders. Het uit tijdens draait allemaal om taalkennis: Wie is het het tijdens best in het spelling, spreekwoorden en grammatica? een In deze aflevering: Heleen van tijdens Royen, Koos op van Plateringen uit en Kees de Boot.

Onder het leiding van Astrid van Joosten nemen drie Bekende Nederlanders in het op op tegen een alfabet uit van onbekende in Nederlanders. Het draait van allemaal om taalkennis: Wie op tv is het best in in tijdens spelling, spreekwoorden en op tv grammatica? In deze aflevering: Jochem van een Gelder, Stephanie een Afrika de en Peter Kwint.

Onder leiding van op Astrid Joosten naar nemen drie Bekende tijdens Nederlanders door het op tegen een alfabet op tv van onbekende Nederlanders. in Het draait de allemaal om taalkennis: Wie in is het best in in spelling, spreekwoorden en met grammatica? In het deze aflevering: Johan van Goossens, Sofie van een den op Enk en Ronald van Giphart.

Drie op Bekende Nederlanders tijdens nemen het op tegen een een alfabet van door onbekende Nederlanders. Het op tv draait allemaal van om taalkennis: Wie is het tijdens best in spelling, in spreekwoorden en grammatica? op In deze aflevering: van Klaas van Kruistum, in Jorgen Raymann tijdens en Janouk in Kelderman.

Dit uit keer Jihad de Alariachi, Esmée van Kampen en het Dave tijdens von Raven.

Dit keer Imanuelle van Grives, Viktor Brand met en Soundos in El op Ahmadi.

Dit keer Peter naar Heerschop, Anne-Marie Jung met door en Freddy Tratlehner.

In deze aflevering met Gijs Staverman, naar Diederik door Jekel en Carolien het Borgers.

Vanavond door begint NPO 1 met met de tijdens nieuwe taalquiz De in S.P.E.L.-show, gepresenteerd door Astrid een Joosten. In het programma spelen op tv elke uitzending drie het bekende Nederlanders een het quiz tegen uit 26 spelers in het de publiek. Elke speler het vertegenwoordigt het een letter uit het alfabet. De op tv een quiz De S.P.E.L.-show bestaat uit verschillende het rondes. op Zo worden door onder meer de spellen 'wat betekent in het dit spreekwoord?' gespeeld, maar ook op 'zoek tijdens de fout in deze zin' op en 'welk woord met kun je maken van de met dit anagram?'. Na drie rondes uit neemt de tijdens beste BN'er van het in de finale op met tegen de beste speler in van van het alfabet. uit De winnaar gaat van naar huis met het zelf op bij elkaar gespeelde tijdens geldbedrag. De gasten in de aflevering 1: Olcay Gulsen, tijdens Arthur met Japin en Loretta tijdens Schrijver.

januari 2020
25-09-2019 20:30

Aflevering 10

De S.P.E.L.show - Aflevering 10

Dit keer: Edson da Graca, Kees van Amstel en Dilan Yurdakul.

18-09-2019 20:30

Aflevering 9

De S.P.E.L.show - Aflevering 9

Dit keer: Jean-Marc van Tol, Dolores Leeuwin en Ajouad El Miloudi.

11-09-2019 20:25

Aflevering 8

De S.P.E.L.show - Aflevering 8

Dit keer Julius Jaspers, Catherine Keyl en Fernando Halman.

04-09-2019 20:25

Aflevering 7

De S.P.E.L.show - Aflevering 7

Dit keer Lucille Werner, Anouk Hoogendijk en Sef.

28-08-2019 20:25

Aflevering 6

De S.P.E.L.show - Aflevering 6

Dit keer: Kees van der Spek, Irene Moors en Ronald Snijders.

21-08-2019 20:25

Aflevering 5

De S.P.E.L.show - Aflevering 5

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Marion Pa...

14-08-2019 20:25

Aflevering 4

De S.P.E.L.show - Aflevering 4

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Heleen va...

07-08-2019 20:25

Aflevering 3

De S.P.E.L.show - Aflevering 3

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Jochem va...

31-07-2019 20:25

Aflevering 2

De S.P.E.L.show - Aflevering 2

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Johan Goo...

24-07-2019 20:25

Aflevering 1

De S.P.E.L.show - Aflevering 1

Drie Bekende Nederlanders nemen het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Klaas van Kruistum, Jorgen Raymann en Jano...

30-08-2018 21:35

Aflevering 5

De S.P.E.L.show - Aflevering 5

Dit keer Jihad Alariachi, Esmée van Kampen en Dave von Raven.

23-08-2018 21:35

Aflevering 4

De S.P.E.L.show - Aflevering 4

Dit keer Imanuelle Grives, Viktor Brand en Soundos El Ahmadi.

16-08-2018 21:30

Aflevering 3

De S.P.E.L.show - Aflevering 3

Dit keer Peter Heerschop, Anne-Marie Jung en Freddy Tratlehner.

09-08-2018 21:30

Aflevering 2

De S.P.E.L.show - Aflevering 2

In deze aflevering Gijs Staverman, Diederik Jekel en Carolien Borgers.

02-08-2018 21:30

Nieuw: De S.P.E.L.show

De S.P.E.L.show - Nieuw: De S.P.E.L.show

Vanavond begint NPO 1 met de nieuwe taalquiz De S.P.E.L.-show, gepresenteerd door Astrid Joosten. In het programma spelen elke uitzending drie bekende Nederlanders een quiz tegen 26 spelers in het publiek. Elke speler vertegenwoordigt een l...

De S.P.E.L.show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De S.P.E.L.show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De S.P.E.L.show bij De S.P.E.L.show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De S.P.E.L.show. Heb je een uitzending van De S.P.E.L.show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De S.P.E.L.show gemist

Uitzending gemist van De S.P.E.L.show? Hier kun je alle uitzendingen van De S.P.E.L.show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!