Programma gemist?

Dit met keer: Edson da Graca, het Kees van van Amstel en Dilan op tv Yurdakul.

Dit naar keer: Jean-Marc van Tol, Dolores in uit Leeuwin en Ajouad El op tv Miloudi.

Dit keer Julius de Jaspers, Catherine uit Keyl door en Fernando Halman.

Dit keer Lucille op Werner, Anouk Hoogendijk tijdens en van Sef.

Dit op keer: Kees van een der Spek, in Irene Moors en Ronald met Snijders.

Onder in leiding van Astrid Joosten nemen uit drie Bekende de Nederlanders het op op tv tegen een alfabet van het onbekende Nederlanders. het Het draait allemaal een om taalkennis: Wie een is van het best in spelling, spreekwoorden en door op grammatica? In deze op tv aflevering: Marion Pauw, Toine van Peperstraten uit tijdens en Sharon de door Miranda.

Onder door leiding van Astrid Joosten nemen naar drie Bekende Nederlanders naar het op naar tegen een op alfabet van onbekende Nederlanders. Het het draait een allemaal om taalkennis: Wie is van op het best in spelling, spreekwoorden en in grammatica? door In deze op tv aflevering: Heleen van naar Royen, Koos van met Plateringen en Kees op Boot.

Onder leiding van van Astrid uit Joosten nemen drie Bekende Nederlanders op het tijdens op tegen in een alfabet van onbekende op tv Nederlanders. Het draait een allemaal om op tv taalkennis: Wie is het best in het spelling, spreekwoorden een en grammatica? In deze met aflevering: Jochem van door Gelder, een Stephanie Afrika en op tv Peter Kwint.

Onder het leiding van uit Astrid Joosten nemen tijdens drie Bekende Nederlanders het op uit tegen een alfabet van naar uit onbekende Nederlanders. Het draait op tv allemaal om taalkennis: Wie met is naar het best in spelling, spreekwoorden en de grammatica? In de deze aflevering: Johan Goossens, van Sofie van tijdens den Enk de en Ronald in Giphart.

Drie Bekende Nederlanders met het nemen het op tegen op tv een alfabet op van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal op om taalkennis: een Wie is het best in in spelling, in spreekwoorden met en grammatica? In deze tijdens aflevering: Klaas door van Kruistum, Jorgen Raymann en naar Janouk tijdens Kelderman.

Dit door keer Jihad Alariachi, op Esmée van Kampen en op tv Dave naar von Raven.

Dit keer Imanuelle naar Grives, in Viktor Brand en door Soundos El met Ahmadi.

Dit in keer Peter de Heerschop, Anne-Marie Jung en Freddy uit Tratlehner.

In deze aflevering in Gijs Staverman, Diederik naar Jekel en naar Carolien een Borgers.

Vanavond tijdens begint NPO 1 met naar de nieuwe taalquiz de De met S.P.E.L.-show, gepresenteerd door Astrid een Joosten. In het programma spelen op tijdens elke uitzending drie bekende Nederlanders een van quiz van tegen 26 spelers van in het naar publiek. Elke speler uit vertegenwoordigt een letter uit het een alfabet. De quiz De de S.P.E.L.-show bestaat uit met verschillende rondes. Zo van worden onder naar meer de spellen tijdens 'wat betekent dit door spreekwoord?' gespeeld, de maar ook 'zoek het de fout in deze zin' van en 'welk het woord kun je in maken van dit anagram?'. Na door drie rondes neemt op tv de van beste BN'er in het in de finale naar op tegen de beste speler uit van het het alfabet. De in winnaar gaat naar huis naar met naar het zelf bij elkaar een gespeelde geldbedrag. De in gasten in aflevering 1: tijdens Olcay Gulsen, Arthur door Japin en Loretta het Schrijver.

oktober 2020
25-09-2019 20:30

Aflevering 10

De S.P.E.L.show - Aflevering 10

Dit keer: Edson da Graca, Kees van Amstel en Dilan Yurdakul.

18-09-2019 20:30

Aflevering 9

De S.P.E.L.show - Aflevering 9

Dit keer: Jean-Marc van Tol, Dolores Leeuwin en Ajouad El Miloudi.

11-09-2019 20:25

Aflevering 8

De S.P.E.L.show - Aflevering 8

Dit keer Julius Jaspers, Catherine Keyl en Fernando Halman.

04-09-2019 20:25

Aflevering 7

De S.P.E.L.show - Aflevering 7

Dit keer Lucille Werner, Anouk Hoogendijk en Sef.

28-08-2019 20:25

Aflevering 6

De S.P.E.L.show - Aflevering 6

Dit keer: Kees van der Spek, Irene Moors en Ronald Snijders.

21-08-2019 20:25

Aflevering 5

De S.P.E.L.show - Aflevering 5

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Marion Pa...

14-08-2019 20:25

Aflevering 4

De S.P.E.L.show - Aflevering 4

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Heleen va...

07-08-2019 20:25

Aflevering 3

De S.P.E.L.show - Aflevering 3

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Jochem va...

31-07-2019 20:25

Aflevering 2

De S.P.E.L.show - Aflevering 2

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Johan Goo...

24-07-2019 20:25

Aflevering 1

De S.P.E.L.show - Aflevering 1

Drie Bekende Nederlanders nemen het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Klaas van Kruistum, Jorgen Raymann en Jano...

30-08-2018 21:35

Aflevering 5

De S.P.E.L.show - Aflevering 5

Dit keer Jihad Alariachi, Esmée van Kampen en Dave von Raven.

23-08-2018 21:35

Aflevering 4

De S.P.E.L.show - Aflevering 4

Dit keer Imanuelle Grives, Viktor Brand en Soundos El Ahmadi.

16-08-2018 21:30

Aflevering 3

De S.P.E.L.show - Aflevering 3

Dit keer Peter Heerschop, Anne-Marie Jung en Freddy Tratlehner.

09-08-2018 21:30

Aflevering 2

De S.P.E.L.show - Aflevering 2

In deze aflevering Gijs Staverman, Diederik Jekel en Carolien Borgers.

02-08-2018 21:30

Nieuw: De S.P.E.L.show

De S.P.E.L.show - Nieuw: De S.P.E.L.show

Vanavond begint NPO 1 met de nieuwe taalquiz De S.P.E.L.-show, gepresenteerd door Astrid Joosten. In het programma spelen elke uitzending drie bekende Nederlanders een quiz tegen 26 spelers in het publiek. Elke speler vertegenwoordigt een l...

De S.P.E.L.show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De S.P.E.L.show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De S.P.E.L.show bij De S.P.E.L.show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De S.P.E.L.show. Heb je een uitzending van De S.P.E.L.show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De S.P.E.L.show gemist

Uitzending gemist van De S.P.E.L.show? Hier kun je alle uitzendingen van De S.P.E.L.show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!