Programma gemist?

Dit keer: Edson op tv het da Graca, Kees van op tv Amstel en op Dilan Yurdakul.

Dit keer: Jean-Marc met van Tol, de Dolores Leeuwin uit en Ajouad El de Miloudi.

Dit keer Julius door Jaspers, Catherine Keyl van en Fernando van Halman.

Dit een keer Lucille van Werner, Anouk Hoogendijk en een Sef.

Dit keer: Kees naar van der op Spek, Irene Moors door en Ronald het Snijders.

Onder leiding van tijdens Astrid het Joosten nemen drie met Bekende Nederlanders het op naar tegen een van alfabet van onbekende Nederlanders. de Het de draait allemaal om taalkennis: het Wie is een het best in spelling, op tv spreekwoorden en grammatica? met In deze een aflevering: Marion Pauw, Toine van Peperstraten door en Sharon de uit op tv Miranda.

Onder door leiding van Astrid op Joosten nemen drie een Bekende Nederlanders de het op tegen door een alfabet van onbekende met Nederlanders. Het draait allemaal van om taalkennis: Wie op is het best naar in spelling, spreekwoorden en met het grammatica? In deze op tv aflevering: Heleen van Royen, Koos van een Plateringen en van Kees op Boot.

Onder tijdens leiding van Astrid Joosten naar nemen drie Bekende met Nederlanders het op door tegen in een alfabet van onbekende Nederlanders. Het het met draait allemaal om taalkennis: Wie tijdens is het uit best in spelling, spreekwoorden in en grammatica? In deze het aflevering: Jochem van op tv Gelder, tijdens Stephanie Afrika en Peter van Kwint.

Onder op leiding van op tv Astrid Joosten nemen drie het Bekende Nederlanders het op tegen het een alfabet op tv van door onbekende Nederlanders. Het in draait allemaal om taalkennis: Wie is op op het best in spelling, spreekwoorden en in grammatica? in In deze aflevering: tijdens Johan Goossens, tijdens Sofie van den Enk en Ronald tijdens van Giphart.

Drie Bekende tijdens Nederlanders een nemen het op door tegen een alfabet de van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal tijdens in om taalkennis: Wie is het best door tijdens in spelling, spreekwoorden en grammatica? In het de deze aflevering: Klaas naar van Kruistum, Jorgen Raymann en Janouk door van Kelderman.

Dit op tv keer Jihad Alariachi, Esmée naar van Kampen en Dave het von in Raven.

Dit keer tijdens Imanuelle Grives, Viktor met Brand en Soundos El in in Ahmadi.

Dit keer in Peter Heerschop, Anne-Marie Jung op tv uit en Freddy Tratlehner.

In deze aflevering het Gijs uit Staverman, Diederik Jekel en tijdens Carolien met Borgers.

Vanavond van begint NPO 1 met het de nieuwe taalquiz De de S.P.E.L.-show, tijdens gepresenteerd door tijdens Astrid Joosten. In het programma met spelen elke uitzending drie van uit bekende Nederlanders een quiz een tegen 26 tijdens spelers in het publiek. Elke speler op vertegenwoordigt een tijdens letter uit het naar alfabet. De quiz De S.P.E.L.-show op met bestaat uit verschillende rondes. op tv Zo worden onder meer een de spellen door 'wat betekent dit spreekwoord?' van gespeeld, maar ook door 'zoek de fout in van deze op zin' en met 'welk woord kun je naar maken van door dit anagram?'. Na drie rondes neemt in de beste BN'er door het uit in de finale op tegen naar de beste het speler met van het alfabet. De winnaar de gaat naar huis tijdens met het zelf bij de tijdens elkaar gespeelde geldbedrag. De gasten in aflevering het naar 1: Olcay Gulsen, Arthur het Japin en Loretta op Schrijver.

juli 2020
25-09-2019 20:30

Aflevering 10

De S.P.E.L.show - Aflevering 10

Dit keer: Edson da Graca, Kees van Amstel en Dilan Yurdakul.

18-09-2019 20:30

Aflevering 9

De S.P.E.L.show - Aflevering 9

Dit keer: Jean-Marc van Tol, Dolores Leeuwin en Ajouad El Miloudi.

11-09-2019 20:25

Aflevering 8

De S.P.E.L.show - Aflevering 8

Dit keer Julius Jaspers, Catherine Keyl en Fernando Halman.

04-09-2019 20:25

Aflevering 7

De S.P.E.L.show - Aflevering 7

Dit keer Lucille Werner, Anouk Hoogendijk en Sef.

28-08-2019 20:25

Aflevering 6

De S.P.E.L.show - Aflevering 6

Dit keer: Kees van der Spek, Irene Moors en Ronald Snijders.

21-08-2019 20:25

Aflevering 5

De S.P.E.L.show - Aflevering 5

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Marion Pa...

14-08-2019 20:25

Aflevering 4

De S.P.E.L.show - Aflevering 4

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Heleen va...

07-08-2019 20:25

Aflevering 3

De S.P.E.L.show - Aflevering 3

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Jochem va...

31-07-2019 20:25

Aflevering 2

De S.P.E.L.show - Aflevering 2

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Johan Goo...

24-07-2019 20:25

Aflevering 1

De S.P.E.L.show - Aflevering 1

Drie Bekende Nederlanders nemen het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Klaas van Kruistum, Jorgen Raymann en Jano...

30-08-2018 21:35

Aflevering 5

De S.P.E.L.show - Aflevering 5

Dit keer Jihad Alariachi, Esmée van Kampen en Dave von Raven.

23-08-2018 21:35

Aflevering 4

De S.P.E.L.show - Aflevering 4

Dit keer Imanuelle Grives, Viktor Brand en Soundos El Ahmadi.

16-08-2018 21:30

Aflevering 3

De S.P.E.L.show - Aflevering 3

Dit keer Peter Heerschop, Anne-Marie Jung en Freddy Tratlehner.

09-08-2018 21:30

Aflevering 2

De S.P.E.L.show - Aflevering 2

In deze aflevering Gijs Staverman, Diederik Jekel en Carolien Borgers.

02-08-2018 21:30

Nieuw: De S.P.E.L.show

De S.P.E.L.show - Nieuw: De S.P.E.L.show

Vanavond begint NPO 1 met de nieuwe taalquiz De S.P.E.L.-show, gepresenteerd door Astrid Joosten. In het programma spelen elke uitzending drie bekende Nederlanders een quiz tegen 26 spelers in het publiek. Elke speler vertegenwoordigt een l...

De S.P.E.L.show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De S.P.E.L.show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De S.P.E.L.show bij De S.P.E.L.show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De S.P.E.L.show. Heb je een uitzending van De S.P.E.L.show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De S.P.E.L.show gemist

Uitzending gemist van De S.P.E.L.show? Hier kun je alle uitzendingen van De S.P.E.L.show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!