Programma gemist?

Dit een keer: Edson da Graca, Kees op tv van Amstel en de Dilan een Yurdakul.

Dit keer: Jean-Marc uit van het Tol, Dolores Leeuwin naar en Ajouad door El Miloudi.

Dit met keer Julius door Jaspers, Catherine Keyl en een Fernando Halman.

Dit op keer Lucille Werner, Anouk door Hoogendijk en door Sef.

Dit keer: op Kees van der het Spek, naar Irene Moors en een Ronald Snijders.

Onder met leiding van Astrid Joosten een nemen drie tijdens Bekende Nederlanders uit het op tegen een naar alfabet van op tv onbekende Nederlanders. Het draait op allemaal om op taalkennis: Wie is het best het in door spelling, spreekwoorden en met grammatica? In deze aflevering: op tv Marion Pauw, Toine de van Peperstraten en Sharon de door op Miranda.

Onder van leiding van Astrid Joosten nemen uit drie een Bekende Nederlanders het op op tv tegen een alfabet van het met onbekende Nederlanders. Het van draait allemaal om taalkennis: Wie de is het best een in spelling, spreekwoorden op en grammatica? in In deze aflevering: Heleen van tijdens op Royen, Koos van Plateringen met en Kees een Boot.

Onder van leiding van Astrid Joosten tijdens nemen drie Bekende Nederlanders door het op tegen het een op alfabet van onbekende door Nederlanders. Het draait in allemaal om van taalkennis: Wie is een het best in spelling, spreekwoorden en de op tv grammatica? In deze aflevering: Jochem een van Gelder, Stephanie op tv Afrika met en Peter Kwint.

Onder in leiding van in Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders door met het op tegen een op alfabet van onbekende Nederlanders. Het op tv met draait allemaal om een taalkennis: Wie is tijdens het best in spelling, uit spreekwoorden en grammatica? In met deze aflevering: Johan Goossens, door de Sofie van den tijdens Enk en Ronald een Giphart.

Drie door Bekende Nederlanders nemen naar het op een tegen een alfabet van onbekende van Nederlanders. Het uit draait allemaal om taalkennis: Wie een is het best tijdens in spelling, spreekwoorden in en van grammatica? In deze aflevering: Klaas met op tv van Kruistum, Jorgen Raymann en Janouk in een Kelderman.

Dit keer Jihad met Alariachi, Esmée van naar Kampen en Dave op tv von door Raven.

Dit keer het Imanuelle de Grives, Viktor Brand en Soundos El een een Ahmadi.

Dit keer door Peter op Heerschop, Anne-Marie Jung en de Freddy Tratlehner.

In deze aflevering in Gijs Staverman, tijdens Diederik Jekel en Carolien uit een Borgers.

Vanavond met begint NPO 1 een met de nieuwe taalquiz op De S.P.E.L.-show, in gepresenteerd door Astrid naar Joosten. In het tijdens programma spelen elke uitzending van drie bekende door Nederlanders een quiz tegen 26 uit naar spelers in het publiek. Elke met speler vertegenwoordigt een met letter uit in het alfabet. De op tv quiz De S.P.E.L.-show op tv bestaat uit verschillende rondes. Zo naar worden op tv onder meer de spellen 'wat betekent in dit spreekwoord?' gespeeld, in maar ook 'zoek op tv de fout op tv in deze in zin' en 'welk woord in kun je maken van uit het dit anagram?'. Na drie op rondes neemt de beste BN'er in het in de op finale op naar tegen de tijdens beste speler in van het alfabet. De op winnaar gaat naar het huis met het met zelf bij elkaar gespeelde geldbedrag. De de gasten in door aflevering 1: Olcay Gulsen, van Arthur Japin tijdens en Loretta het Schrijver.

maart 2021
25-09-2019 20:30

Aflevering 10

De S.P.E.L.show - Aflevering 10

Dit keer: Edson da Graca, Kees van Amstel en Dilan Yurdakul.

18-09-2019 20:30

Aflevering 9

De S.P.E.L.show - Aflevering 9

Dit keer: Jean-Marc van Tol, Dolores Leeuwin en Ajouad El Miloudi.

11-09-2019 20:25

Aflevering 8

De S.P.E.L.show - Aflevering 8

Dit keer Julius Jaspers, Catherine Keyl en Fernando Halman.

04-09-2019 20:25

Aflevering 7

De S.P.E.L.show - Aflevering 7

Dit keer Lucille Werner, Anouk Hoogendijk en Sef.

28-08-2019 20:25

Aflevering 6

De S.P.E.L.show - Aflevering 6

Dit keer: Kees van der Spek, Irene Moors en Ronald Snijders.

21-08-2019 20:25

Aflevering 5

De S.P.E.L.show - Aflevering 5

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Marion Pa...

14-08-2019 20:25

Aflevering 4

De S.P.E.L.show - Aflevering 4

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Heleen va...

07-08-2019 20:25

Aflevering 3

De S.P.E.L.show - Aflevering 3

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Jochem va...

31-07-2019 20:25

Aflevering 2

De S.P.E.L.show - Aflevering 2

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Johan Goo...

24-07-2019 20:25

Aflevering 1

De S.P.E.L.show - Aflevering 1

Drie Bekende Nederlanders nemen het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Klaas van Kruistum, Jorgen Raymann en Jano...

30-08-2018 21:35

Aflevering 5

De S.P.E.L.show - Aflevering 5

Dit keer Jihad Alariachi, Esmée van Kampen en Dave von Raven.

23-08-2018 21:35

Aflevering 4

De S.P.E.L.show - Aflevering 4

Dit keer Imanuelle Grives, Viktor Brand en Soundos El Ahmadi.

16-08-2018 21:30

Aflevering 3

De S.P.E.L.show - Aflevering 3

Dit keer Peter Heerschop, Anne-Marie Jung en Freddy Tratlehner.

09-08-2018 21:30

Aflevering 2

De S.P.E.L.show - Aflevering 2

In deze aflevering Gijs Staverman, Diederik Jekel en Carolien Borgers.

02-08-2018 21:30

Nieuw: De S.P.E.L.show

De S.P.E.L.show - Nieuw: De S.P.E.L.show

Vanavond begint NPO 1 met de nieuwe taalquiz De S.P.E.L.-show, gepresenteerd door Astrid Joosten. In het programma spelen elke uitzending drie bekende Nederlanders een quiz tegen 26 spelers in het publiek. Elke speler vertegenwoordigt een l...

De S.P.E.L.show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De S.P.E.L.show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De S.P.E.L.show bij De S.P.E.L.show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De S.P.E.L.show. Heb je een uitzending van De S.P.E.L.show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De S.P.E.L.show gemist

Uitzending gemist van De S.P.E.L.show? Hier kun je alle uitzendingen van De S.P.E.L.show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!