Programma gemist?

Dit een keer: Edson da Graca, op tv Kees van naar Amstel en Dilan door Yurdakul.

Dit keer: uit Jean-Marc van Tol, van Dolores de Leeuwin en Ajouad El van Miloudi.

Dit keer tijdens Julius Jaspers, Catherine het Keyl tijdens en Fernando Halman.

Dit keer een Lucille Werner, Anouk Hoogendijk door en op Sef.

Dit keer: het Kees van uit der Spek, door Irene Moors en Ronald door Snijders.

Onder leiding van op tv Astrid een Joosten nemen op tv drie Bekende Nederlanders het op tegen met een alfabet door van onbekende Nederlanders. Het door de draait allemaal om taalkennis: op tv Wie is een het best in spelling, door spreekwoorden en grammatica? In deze op naar aflevering: Marion Pauw, uit Toine van Peperstraten en een Sharon de naar Miranda.

Onder leiding met van Astrid Joosten nemen met drie Bekende Nederlanders van het op uit tegen met een alfabet van onbekende een Nederlanders. Het draait allemaal om op taalkennis: Wie tijdens is een het best in spelling, spreekwoorden een en grammatica? de In deze aflevering: Heleen van van Royen, Koos de van Plateringen en een Kees van Boot.

Onder leiding van door met Astrid Joosten nemen drie Bekende naar Nederlanders het op tijdens tegen een alfabet van in onbekende tijdens Nederlanders. Het op tv draait allemaal om met taalkennis: Wie is een het best in spelling, spreekwoorden en van grammatica? een In deze aflevering: Jochem een van Gelder, Stephanie Afrika van en tijdens Peter Kwint.

Onder leiding een van Astrid naar Joosten nemen drie Bekende tijdens Nederlanders het op tegen tijdens op een alfabet van onbekende Nederlanders. het Het naar draait allemaal om taalkennis: op tv Wie is in het best in spelling, met spreekwoorden en de grammatica? In deze aflevering: Johan Goossens, op Sofie een van den Enk door en Ronald in Giphart.

Drie Bekende uit Nederlanders door nemen het op tegen uit een alfabet in van onbekende Nederlanders. Het draait op allemaal tijdens om taalkennis: Wie is het best de in tijdens spelling, spreekwoorden en grammatica? In door deze op tv aflevering: Klaas van Kruistum, tijdens Jorgen Raymann en Janouk tijdens in Kelderman.

Dit een keer Jihad met Alariachi, Esmée van in Kampen en Dave von door Raven.

Dit op tv keer Imanuelle met Grives, Viktor Brand en door Soundos El met Ahmadi.

Dit het keer Peter Heerschop, Anne-Marie een Jung en Freddy met Tratlehner.

In deze aflevering tijdens op Gijs Staverman, Diederik Jekel en Carolien naar op tv Borgers.

Vanavond op tv begint NPO 1 met in de nieuwe taalquiz De een op tv S.P.E.L.-show, gepresenteerd door Astrid Joosten. In door op tv het programma spelen elke uitzending in drie bekende Nederlanders een een quiz tegen een 26 spelers in op het publiek. Elke speler door vertegenwoordigt een letter op van uit het alfabet. De quiz De van S.P.E.L.-show bestaat uit van verschillende rondes. een Zo worden onder meer een de een spellen 'wat betekent dit spreekwoord?' gespeeld, uit maar ook 'zoek in de fout op in deze zin' en tijdens op 'welk woord kun op je maken van dit door anagram?'. Na de drie rondes neemt met de beste BN'er in het in de finale uit op tegen de beste speler uit in van het alfabet. De winnaar gaat van tijdens naar huis met naar het zelf bij op elkaar gespeelde geldbedrag. De gasten in aflevering in 1: Olcay Gulsen, in naar Arthur Japin en Loretta de Schrijver.

november 2021
25-09-2019 20:30

Aflevering 10

De S.P.E.L.show - Aflevering 10

Dit keer: Edson da Graca, Kees van Amstel en Dilan Yurdakul.

18-09-2019 20:30

Aflevering 9

De S.P.E.L.show - Aflevering 9

Dit keer: Jean-Marc van Tol, Dolores Leeuwin en Ajouad El Miloudi.

11-09-2019 20:25

Aflevering 8

De S.P.E.L.show - Aflevering 8

Dit keer Julius Jaspers, Catherine Keyl en Fernando Halman.

04-09-2019 20:25

Aflevering 7

De S.P.E.L.show - Aflevering 7

Dit keer Lucille Werner, Anouk Hoogendijk en Sef.

28-08-2019 20:25

Aflevering 6

De S.P.E.L.show - Aflevering 6

Dit keer: Kees van der Spek, Irene Moors en Ronald Snijders.

21-08-2019 20:25

Aflevering 5

De S.P.E.L.show - Aflevering 5

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Marion Pa...

14-08-2019 20:25

Aflevering 4

De S.P.E.L.show - Aflevering 4

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Heleen va...

07-08-2019 20:25

Aflevering 3

De S.P.E.L.show - Aflevering 3

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Jochem va...

31-07-2019 20:25

Aflevering 2

De S.P.E.L.show - Aflevering 2

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Johan Goo...

24-07-2019 20:25

Aflevering 1

De S.P.E.L.show - Aflevering 1

Drie Bekende Nederlanders nemen het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Klaas van Kruistum, Jorgen Raymann en Jano...

30-08-2018 21:35

Aflevering 5

De S.P.E.L.show - Aflevering 5

Dit keer Jihad Alariachi, Esmée van Kampen en Dave von Raven.

23-08-2018 21:35

Aflevering 4

De S.P.E.L.show - Aflevering 4

Dit keer Imanuelle Grives, Viktor Brand en Soundos El Ahmadi.

16-08-2018 21:30

Aflevering 3

De S.P.E.L.show - Aflevering 3

Dit keer Peter Heerschop, Anne-Marie Jung en Freddy Tratlehner.

09-08-2018 21:30

Aflevering 2

De S.P.E.L.show - Aflevering 2

In deze aflevering Gijs Staverman, Diederik Jekel en Carolien Borgers.

02-08-2018 21:30

Nieuw: De S.P.E.L.show

De S.P.E.L.show - Nieuw: De S.P.E.L.show

Vanavond begint NPO 1 met de nieuwe taalquiz De S.P.E.L.-show, gepresenteerd door Astrid Joosten. In het programma spelen elke uitzending drie bekende Nederlanders een quiz tegen 26 spelers in het publiek. Elke speler vertegenwoordigt een l...

De S.P.E.L.show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De S.P.E.L.show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De S.P.E.L.show bij De S.P.E.L.show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De S.P.E.L.show. Heb je een uitzending van De S.P.E.L.show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De S.P.E.L.show gemist

Uitzending gemist van De S.P.E.L.show? Hier kun je alle uitzendingen van De S.P.E.L.show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!