Programma gemist?

Dit de keer: Edson da op Graca, Kees van Amstel en uit tijdens Dilan Yurdakul.

Dit keer: op tv Jean-Marc van op tv Tol, Dolores van Leeuwin en Ajouad El het Miloudi.

Dit keer naar Julius naar Jaspers, Catherine Keyl en een Fernando Halman.

Dit keer Lucille door Werner, Anouk van Hoogendijk en door Sef.

Dit keer: op tv Kees de van der Spek, Irene Moors naar en Ronald het Snijders.

Onder leiding uit van door Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders naar het op tegen door een alfabet van op tv door onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om uit taalkennis: naar Wie is het het best in van spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze tijdens aflevering: Marion Pauw, het Toine van Peperstraten het en Sharon de een in Miranda.

Onder door leiding van van Astrid Joosten nemen drie tijdens Bekende Nederlanders het op naar tegen een met alfabet van onbekende op Nederlanders. Het draait allemaal de om de taalkennis: Wie is het best in op spelling, het spreekwoorden en grammatica? het In deze de aflevering: Heleen van Royen, Koos van door Plateringen de en Kees op Boot.

Onder op tv leiding van de Astrid Joosten nemen met drie Bekende Nederlanders uit het op tegen een op alfabet van onbekende Nederlanders. Het door draait allemaal het om taalkennis: de Wie is het best in het spelling, spreekwoorden en op grammatica? In deze door aflevering: Jochem van een de Gelder, Stephanie Afrika en een Peter Kwint.

Onder in leiding van uit Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders op tv het op tv op tegen door een alfabet van onbekende uit Nederlanders. Het draait allemaal door om op taalkennis: Wie is tijdens het best in spelling, een spreekwoorden en grammatica? van In deze aflevering: Johan Goossens, op tv Sofie van het den Enk tijdens en Ronald door Giphart.

Drie Bekende een Nederlanders nemen het met op tegen een alfabet uit van onbekende Nederlanders. tijdens Het de draait allemaal om een taalkennis: Wie van is het best in spelling, spreekwoorden het en grammatica? In het op tv deze aflevering: Klaas van Kruistum, door Jorgen Raymann op en Janouk uit Kelderman.

Dit in keer Jihad Alariachi, Esmée van door Kampen met en Dave von door Raven.

Dit tijdens keer Imanuelle Grives, naar Viktor Brand en Soundos El een met Ahmadi.

Dit uit keer Peter Heerschop, Anne-Marie tijdens Jung en Freddy de Tratlehner.

In tijdens deze aflevering Gijs Staverman, Diederik tijdens op Jekel en Carolien de Borgers.

Vanavond de begint NPO 1 naar met de de nieuwe taalquiz De van S.P.E.L.-show, gepresenteerd door Astrid Joosten. In met het programma door spelen elke door uitzending drie bekende Nederlanders een het met quiz tegen 26 spelers in het uit publiek. in Elke speler vertegenwoordigt van een letter uit van het alfabet. De quiz uit De S.P.E.L.-show bestaat uit door verschillende de rondes. Zo worden onder meer met de spellen een 'wat betekent uit dit spreekwoord?' gespeeld, maar tijdens ook 'zoek van de fout in deze zin' van en een 'welk woord kun je tijdens maken van dit anagram?'. Na van op tv drie rondes neemt de van beste BN'er het het in de finale uit op tegen de het beste speler van het alfabet. met De winnaar gaat het naar met huis met naar het zelf bij elkaar gespeelde naar geldbedrag. De op gasten in aflevering 1: Olcay tijdens Gulsen, Arthur een Japin en Loretta het Schrijver.

juni 2021
25-09-2019 20:30

Aflevering 10

De S.P.E.L.show - Aflevering 10

Dit keer: Edson da Graca, Kees van Amstel en Dilan Yurdakul.

18-09-2019 20:30

Aflevering 9

De S.P.E.L.show - Aflevering 9

Dit keer: Jean-Marc van Tol, Dolores Leeuwin en Ajouad El Miloudi.

11-09-2019 20:25

Aflevering 8

De S.P.E.L.show - Aflevering 8

Dit keer Julius Jaspers, Catherine Keyl en Fernando Halman.

04-09-2019 20:25

Aflevering 7

De S.P.E.L.show - Aflevering 7

Dit keer Lucille Werner, Anouk Hoogendijk en Sef.

28-08-2019 20:25

Aflevering 6

De S.P.E.L.show - Aflevering 6

Dit keer: Kees van der Spek, Irene Moors en Ronald Snijders.

21-08-2019 20:25

Aflevering 5

De S.P.E.L.show - Aflevering 5

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Marion Pa...

14-08-2019 20:25

Aflevering 4

De S.P.E.L.show - Aflevering 4

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Heleen va...

07-08-2019 20:25

Aflevering 3

De S.P.E.L.show - Aflevering 3

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Jochem va...

31-07-2019 20:25

Aflevering 2

De S.P.E.L.show - Aflevering 2

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Johan Goo...

24-07-2019 20:25

Aflevering 1

De S.P.E.L.show - Aflevering 1

Drie Bekende Nederlanders nemen het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Klaas van Kruistum, Jorgen Raymann en Jano...

30-08-2018 21:35

Aflevering 5

De S.P.E.L.show - Aflevering 5

Dit keer Jihad Alariachi, Esmée van Kampen en Dave von Raven.

23-08-2018 21:35

Aflevering 4

De S.P.E.L.show - Aflevering 4

Dit keer Imanuelle Grives, Viktor Brand en Soundos El Ahmadi.

16-08-2018 21:30

Aflevering 3

De S.P.E.L.show - Aflevering 3

Dit keer Peter Heerschop, Anne-Marie Jung en Freddy Tratlehner.

09-08-2018 21:30

Aflevering 2

De S.P.E.L.show - Aflevering 2

In deze aflevering Gijs Staverman, Diederik Jekel en Carolien Borgers.

02-08-2018 21:30

Nieuw: De S.P.E.L.show

De S.P.E.L.show - Nieuw: De S.P.E.L.show

Vanavond begint NPO 1 met de nieuwe taalquiz De S.P.E.L.-show, gepresenteerd door Astrid Joosten. In het programma spelen elke uitzending drie bekende Nederlanders een quiz tegen 26 spelers in het publiek. Elke speler vertegenwoordigt een l...

De S.P.E.L.show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De S.P.E.L.show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De S.P.E.L.show bij De S.P.E.L.show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De S.P.E.L.show. Heb je een uitzending van De S.P.E.L.show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De S.P.E.L.show gemist

Uitzending gemist van De S.P.E.L.show? Hier kun je alle uitzendingen van De S.P.E.L.show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!