Programma gemist?

Dit het keer: Edson een da Graca, Kees van Amstel en van een Dilan Yurdakul.

Dit keer: Jean-Marc het naar van Tol, Dolores Leeuwin en in Ajouad El van Miloudi.

Dit keer Julius op Jaspers, Catherine Keyl op tv en Fernando op Halman.

Dit keer met Lucille de Werner, Anouk Hoogendijk en een Sef.

Dit in keer: Kees door van der Spek, Irene Moors en een Ronald tijdens Snijders.

Onder een leiding van Astrid Joosten een nemen drie Bekende een Nederlanders het op op tegen een op tv alfabet van onbekende in Nederlanders. Het draait op allemaal om op tv taalkennis: Wie is in het best in spelling, spreekwoorden van en grammatica? In in deze aflevering: Marion uit Pauw, Toine van een Peperstraten en Sharon de op tv naar Miranda.

Onder de leiding van Astrid Joosten nemen op tv met drie Bekende Nederlanders het uit op tegen een alfabet in van onbekende de Nederlanders. Het draait uit allemaal om op tv taalkennis: Wie is het naar best in spelling, op tv spreekwoorden en de grammatica? In deze het aflevering: Heleen van Royen, Koos uit van een Plateringen en Kees met Boot.

Onder uit leiding van uit Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders naar het in op tegen een uit alfabet van onbekende Nederlanders. Het in op tv draait allemaal om taalkennis: de Wie is het best van in de spelling, spreekwoorden en grammatica? In uit deze aflevering: op tv Jochem van Gelder, Stephanie uit Afrika en Peter het Kwint.

Onder op leiding van Astrid naar Joosten nemen drie Bekende tijdens Nederlanders in het op tegen een uit alfabet van onbekende Nederlanders. Het door op draait allemaal om taalkennis: Wie uit is tijdens het best in in spelling, spreekwoorden en grammatica? op tv In deze aflevering: Johan Goossens, met Sofie van van den het Enk en Ronald in Giphart.

Drie Bekende een Nederlanders het nemen het op tegen op een alfabet van onbekende Nederlanders. in Het naar draait allemaal om taalkennis: van Wie is het in best in spelling, door spreekwoorden en grammatica? In een deze aflevering: Klaas op tv door van Kruistum, Jorgen Raymann op tv en Janouk een Kelderman.

Dit keer naar Jihad Alariachi, Esmée van van Kampen en op Dave in von Raven.

Dit keer een Imanuelle Grives, het Viktor Brand op en Soundos El op Ahmadi.

Dit keer met Peter Heerschop, naar Anne-Marie Jung en Freddy op Tratlehner.

In deze aflevering met Gijs Staverman, Diederik op Jekel de en Carolien in Borgers.

Vanavond begint het NPO 1 uit met de nieuwe tijdens taalquiz De S.P.E.L.-show, gepresenteerd de door Astrid Joosten. In op een het programma spelen elke uitzending op tv drie bekende Nederlanders een van quiz tegen 26 uit spelers in het tijdens publiek. Elke op speler vertegenwoordigt een letter tijdens van uit het alfabet. De quiz De S.P.E.L.-show op tv bestaat uit verschillende het rondes. Zo uit worden onder meer een de spellen naar 'wat betekent in dit spreekwoord?' gespeeld, de maar ook 'zoek de fout in door deze zin' en op 'welk woord kun uit je maken door van dit anagram?'. Na uit drie rondes de neemt de beste met BN'er het in op de finale het op tegen de beste op tv speler met van het alfabet. op De winnaar gaat naar tijdens huis met het in zelf bij elkaar van gespeelde geldbedrag. De gasten in aflevering op 1: in Olcay Gulsen, Arthur Japin de en Loretta de Schrijver.

januari 2020
25-09-2019 20:30

Aflevering 10

De S.P.E.L.show - Aflevering 10

Dit keer: Edson da Graca, Kees van Amstel en Dilan Yurdakul.

18-09-2019 20:30

Aflevering 9

De S.P.E.L.show - Aflevering 9

Dit keer: Jean-Marc van Tol, Dolores Leeuwin en Ajouad El Miloudi.

11-09-2019 20:25

Aflevering 8

De S.P.E.L.show - Aflevering 8

Dit keer Julius Jaspers, Catherine Keyl en Fernando Halman.

04-09-2019 20:25

Aflevering 7

De S.P.E.L.show - Aflevering 7

Dit keer Lucille Werner, Anouk Hoogendijk en Sef.

28-08-2019 20:25

Aflevering 6

De S.P.E.L.show - Aflevering 6

Dit keer: Kees van der Spek, Irene Moors en Ronald Snijders.

21-08-2019 20:25

Aflevering 5

De S.P.E.L.show - Aflevering 5

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Marion Pa...

14-08-2019 20:25

Aflevering 4

De S.P.E.L.show - Aflevering 4

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Heleen va...

07-08-2019 20:25

Aflevering 3

De S.P.E.L.show - Aflevering 3

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Jochem va...

31-07-2019 20:25

Aflevering 2

De S.P.E.L.show - Aflevering 2

Onder leiding van Astrid Joosten nemen drie Bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Johan Goo...

24-07-2019 20:25

Aflevering 1

De S.P.E.L.show - Aflevering 1

Drie Bekende Nederlanders nemen het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: Wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? In deze aflevering: Klaas van Kruistum, Jorgen Raymann en Jano...

30-08-2018 21:35

Aflevering 5

De S.P.E.L.show - Aflevering 5

Dit keer Jihad Alariachi, Esmée van Kampen en Dave von Raven.

23-08-2018 21:35

Aflevering 4

De S.P.E.L.show - Aflevering 4

Dit keer Imanuelle Grives, Viktor Brand en Soundos El Ahmadi.

16-08-2018 21:30

Aflevering 3

De S.P.E.L.show - Aflevering 3

Dit keer Peter Heerschop, Anne-Marie Jung en Freddy Tratlehner.

09-08-2018 21:30

Aflevering 2

De S.P.E.L.show - Aflevering 2

In deze aflevering Gijs Staverman, Diederik Jekel en Carolien Borgers.

02-08-2018 21:30

Nieuw: De S.P.E.L.show

De S.P.E.L.show - Nieuw: De S.P.E.L.show

Vanavond begint NPO 1 met de nieuwe taalquiz De S.P.E.L.-show, gepresenteerd door Astrid Joosten. In het programma spelen elke uitzending drie bekende Nederlanders een quiz tegen 26 spelers in het publiek. Elke speler vertegenwoordigt een l...

De S.P.E.L.show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De S.P.E.L.show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De S.P.E.L.show bij De S.P.E.L.show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De S.P.E.L.show. Heb je een uitzending van De S.P.E.L.show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De S.P.E.L.show gemist

Uitzending gemist van De S.P.E.L.show? Hier kun je alle uitzendingen van De S.P.E.L.show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!