Programma gemist?

Amsterdam kleurt roze een tijdens een de 22e editie tijdens van de Amsterdam Gay uit Pride, met uit als hoogtepunt de wereldberoemde Canal in Parade op zaterdag tijdens 4 augustus. Presentatoren op tv Ellie Lust en op uit Rik van de Westelaken hebben uit een plekje naar aan de met Amsterdamse grachten weten te bemachtigen van om verslag te doen met de van de imposante botenparade. Een kleurrijk een sfeerverslag van één in van Nederlands grootste met op evenementen.

oktober 2019
04-08-2018 22:10

Pride Amsterdam - Canal Parade 2018

Pride Amsterdam - Canal Parade 2018 - Pride Amsterdam - Canal Parade 2018

Amsterdam kleurt roze tijdens de 22e editie van de Amsterdam Gay Pride, met als hoogtepunt de wereldberoemde Canal Parade op zaterdag 4 augustus. Presentatoren Ellie Lust en Rik van de Westelaken hebben een plekje aan de Amsterdamse grachte...

Pride Amsterdam - Canal Parade 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pride Amsterdam - Canal Parade 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pride Amsterdam - Canal Parade 2018 bij Pride Amsterdam - Canal Parade 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pride Amsterdam - Canal Parade 2018. Heb je een uitzending van Pride Amsterdam - Canal Parade 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pride Amsterdam - Canal Parade 2018 gemist

Uitzending gemist van Pride Amsterdam - Canal Parade 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Pride Amsterdam - Canal Parade 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-08-2018 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!