Programma gemist?

Dan Reynolds, op zanger van uit Imagine Dragons het en lid van de Mormoonse van kerk, is door bezorgd over de manier waarop door zijn kerk met naar van homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer de van jongeren in in de staat een Utah is enorm en Reynolds met besluit dat het door tijd uit is voor verandering. Reynolds heeft een tijdens missie en door weet de niet van wijken. Hij vraagt Tyler de Glenn, de door leadzanger van Neon Trees, een om met hem uit met samen te werken. Tyler Glenn een was naar lid van de Mormonen en door is van zelf gay. De twee op mannen willen met muziek het en gesproken woord met de dialoog openen met tussen de kerk in en de leden van een de LGBT-gemeenschap en het om dit te in bereiken starten zij in het het Festival LoveLoud uit in Salt Lake op City. Filmmaker Argott volgt in hoe het festival een ondanks de minimale middelen van tot stand komt. Een op tv concert door van Imagine van Dragons is meestal met meteen uitverkocht. Nu heeft het meer op tv voeten in aarde op tv voordat de de kaartverkoop van door LoveLoud een vlucht op tv neemt.

Dan Reynolds, zanger op tv van met Imagine Dragons door en lid van de Mormoonse uit kerk, is op bezorgd over een de manier waarop tijdens zijn kerk met met homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer op van jongeren in op de staat Utah is met enorm op tv en Reynolds besluit dat het tijd op op tv is voor verandering. Reynolds heeft tijdens een missie en tijdens weet niet van wijken. met de Hij vraagt Tyler Glenn, de leadzanger van van Neon Trees, met om een met hem samen te in werken. Tyler Glenn met was lid van de een Mormonen en tijdens is zelf naar gay. De tijdens twee mannen willen een met muziek en gesproken door woord de een dialoog openen tussen de kerk het en de leden van met de de LGBT gemeenschap en om dit een te bereiken starten tijdens zij naar het Festival LoveLoud in Salt door Lake City. het Filmmaker Argott volgt het hoe het tijdens festival ondanks de de minimale middelen tot met stand komt. tijdens Een concert van van Imagine Dragons is tijdens meestal meteen uitverkocht. Nu in heeft het meer voeten in uit aarde voor de naar kaartverkoop naar van Love Loud de een vlucht door neemt.

september 2020
31-07-2019 22:00

Believer

Believer - Believer

Dan Reynolds, zanger van Imagine Dragons en lid van de Mormoonse kerk, is bezorgd over de manier waarop zijn kerk met homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer van jongeren in de staat Utah is enorm en Reynolds besluit dat het tijd is vo...

04-08-2018 22:50

Believer

Believer - Believer

Dan Reynolds, zanger van Imagine Dragons en lid van de Mormoonse kerk, is bezorgd over de manier waarop zijn kerk met homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer van jongeren in de staat Utah is enorm en Reynolds besluit dat het tijd is vo...

Believer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Believer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Believer bij Believer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Believer. Heb je een uitzending van Believer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Believer gemist

Uitzending gemist van Believer? Hier kun je alle uitzendingen van Believer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!