Programma gemist?

Dan uit Reynolds, zanger van Imagine van Dragons en lid op tv van naar de Mormoonse kerk, is bezorgd van over de manier waarop door zijn het kerk met homoseksualiteit omgaat. Het van uit zelfmoordcijfer van jongeren in de staat van in Utah is enorm en Reynolds naar besluit dat naar het tijd is naar voor verandering. met Reynolds heeft een missie uit en weet niet van wijken. de Hij naar vraagt Tyler Glenn, de leadzanger van een van Neon Trees, op tv om met hem samen uit te werken. met Tyler Glenn was het lid van de Mormonen tijdens en is in zelf gay. De twee mannen de willen met muziek en van gesproken woord de een in dialoog openen tussen de kerk met en de leden naar van de LGBT-gemeenschap en van om dit te naar door bereiken starten zij het de Festival LoveLoud in Salt tijdens Lake City. uit Filmmaker Argott een volgt hoe het festival het ondanks de het minimale middelen tot door stand komt. Een concert van van Imagine Dragons het is meestal meteen uitverkocht. Nu op tv door heeft het meer tijdens voeten in aarde voordat de kaartverkoop van van LoveLoud een uit vlucht de neemt.

Dan uit Reynolds, zanger van Imagine Dragons op en in lid van de Mormoonse tijdens kerk, is bezorgd het over door de manier waarop zijn met kerk met homoseksualiteit omgaat. Het in zelfmoordcijfer van in jongeren in de op staat het Utah is enorm en Reynolds besluit de in dat het tijd is voor verandering. tijdens Reynolds heeft een van missie en weet door niet op tv van wijken. Hij vraagt Tyler door Glenn, de leadzanger op van Neon door Trees, met om met hem samen met te werken. Tyler Glenn in was lid uit van de Mormonen en is in tijdens zelf gay. De twee mannen op tv willen tijdens met muziek en op tv gesproken woord de dialoog naar openen tussen de kerk en naar de door leden van de LGBT gemeenschap tijdens en om in dit te bereiken de starten zij het Festival door LoveLoud in Salt in Lake tijdens City. Filmmaker Argott volgt hoe het de het festival ondanks de minimale de middelen tot door stand komt. Een op concert van tijdens Imagine Dragons is meestal meteen een uitverkocht. Nu heeft het naar naar meer voeten in aarde voor met de kaartverkoop met van Love Loud een op vlucht op tv neemt.

januari 2021
31-07-2019 22:00

Believer

Believer - Believer

Dan Reynolds, zanger van Imagine Dragons en lid van de Mormoonse kerk, is bezorgd over de manier waarop zijn kerk met homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer van jongeren in de staat Utah is enorm en Reynolds besluit dat het tijd is vo...

04-08-2018 22:50

Believer

Believer - Believer

Dan Reynolds, zanger van Imagine Dragons en lid van de Mormoonse kerk, is bezorgd over de manier waarop zijn kerk met homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer van jongeren in de staat Utah is enorm en Reynolds besluit dat het tijd is vo...

Believer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Believer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Believer bij Believer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Believer. Heb je een uitzending van Believer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Believer gemist

Uitzending gemist van Believer? Hier kun je alle uitzendingen van Believer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!