Programma gemist?

Dan Reynolds, zanger de van Imagine naar Dragons en lid van tijdens de de Mormoonse kerk, is bezorgd over in in de manier waarop zijn kerk met de homoseksualiteit omgaat. tijdens Het een zelfmoordcijfer van jongeren in naar de staat Utah is de enorm op en Reynolds besluit dat het het tijd het is voor verandering. Reynolds heeft een tijdens missie en door weet niet van wijken. tijdens Hij vraagt door Tyler uit Glenn, de leadzanger van Neon met Trees, om op met hem samen op te werken. Tyler Glenn op was lid op tv van de Mormonen naar en is zelf gay. op De twee mannen naar willen met met muziek en gesproken tijdens woord de van dialoog openen tussen de een kerk en de leden van een de LGBT-gemeenschap naar en om dit te met van bereiken starten zij het Festival naar LoveLoud in in Salt Lake City. Filmmaker Argott naar volgt hoe het uit festival in ondanks de in minimale middelen tot stand met komt. Een het concert van Imagine van Dragons is meestal meteen op uitverkocht. Nu heeft het naar meer voeten in aarde op voordat de kaartverkoop uit van op LoveLoud een op tv vlucht neemt.

Dan in Reynolds, zanger van van Imagine Dragons van en lid van de Mormoonse op tv kerk, is bezorgd over uit de manier op waarop zijn kerk met van homoseksualiteit een omgaat. Het zelfmoordcijfer van een jongeren met in de staat Utah de is enorm en Reynolds besluit de dat het met tijd is met voor verandering. Reynolds op tv heeft een missie uit en weet niet van wijken. tijdens Hij vraagt tijdens Tyler naar Glenn, de leadzanger van het Neon Trees, om met op tv hem samen te werken. op Tyler Glenn met was lid van de de Mormonen in en is zelf een gay. De twee mannen uit willen met muziek van en gesproken woord de de dialoog openen een tussen de kerk en een de leden van op tv door de LGBT gemeenschap en om van dit te bereiken starten de naar zij het Festival LoveLoud in Salt met Lake City. tijdens Filmmaker op tv Argott volgt hoe het festival ondanks op de minimale middelen op tv uit tot stand komt. Een door concert van het Imagine Dragons is uit meestal meteen uitverkocht. een Nu heeft het meer de voeten in aarde tijdens voor de kaartverkoop van van Love Loud een vlucht met uit neemt.

juni 2020
31-07-2019 22:00

Believer

Believer - Believer

Dan Reynolds, zanger van Imagine Dragons en lid van de Mormoonse kerk, is bezorgd over de manier waarop zijn kerk met homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer van jongeren in de staat Utah is enorm en Reynolds besluit dat het tijd is vo...

04-08-2018 22:50

Believer

Believer - Believer

Dan Reynolds, zanger van Imagine Dragons en lid van de Mormoonse kerk, is bezorgd over de manier waarop zijn kerk met homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer van jongeren in de staat Utah is enorm en Reynolds besluit dat het tijd is vo...

Believer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Believer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Believer bij Believer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Believer. Heb je een uitzending van Believer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Believer gemist

Uitzending gemist van Believer? Hier kun je alle uitzendingen van Believer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!