Programma gemist?

Dan een Reynolds, zanger van Imagine Dragons de in en lid van de Mormoonse kerk, op tv een is bezorgd over de met manier waarop zijn kerk met tijdens homoseksualiteit omgaat. naar Het zelfmoordcijfer van een jongeren in de staat in Utah is enorm uit en Reynolds uit besluit dat het tijd door is in voor verandering. Reynolds tijdens heeft een missie en weet door niet van wijken. tijdens Hij vraagt Tyler de Glenn, de leadzanger naar het van Neon Trees, om met op hem samen uit te werken. Tyler Glenn door was lid van de door tijdens Mormonen en is zelf op tv gay. De op tv twee mannen willen met muziek tijdens en gesproken woord het de dialoog openen tussen tijdens op tv de kerk en op de leden van de LGBT-gemeenschap en op op om dit te bereiken starten met zij het Festival op LoveLoud op in Salt Lake City. Filmmaker tijdens Argott volgt hoe het naar van festival ondanks de minimale middelen met tot stand met komt. Een concert door van Imagine Dragons is uit meestal in meteen uitverkocht. Nu heeft op tv het meer voeten de in aarde de voordat de kaartverkoop van door LoveLoud een in vlucht neemt.

Dan Reynolds, zanger op tv van Imagine tijdens Dragons en lid op tv van op de Mormoonse kerk, op is bezorgd over de manier waarop van in zijn kerk met homoseksualiteit omgaat. van Het zelfmoordcijfer in van jongeren van in de staat Utah van is enorm en de Reynolds besluit dat door het tijd is voor tijdens verandering. Reynolds heeft op een missie het en weet niet van tijdens wijken. Hij vraagt een Tyler Glenn, de in leadzanger van Neon op tv Trees, om met in hem in samen te werken. Tyler Glenn op tv was lid van de van Mormonen de en is zelf gay. uit De twee mannen willen de met muziek op tv en gesproken een woord de dialoog door openen tussen naar de kerk en een de leden van de LGBT gemeenschap uit en om dit van te bereiken starten naar zij het Festival in op LoveLoud in Salt Lake City. Filmmaker de Argott volgt hoe tijdens het festival ondanks met door de minimale middelen tot stand op komt. Een een concert van Imagine met Dragons is meestal op meteen uitverkocht. een Nu heeft het meer tijdens voeten in aarde voor de naar kaartverkoop van van Love in Loud een vlucht naar neemt.

september 2021
31-07-2019 22:00

Believer

Believer - Believer

Dan Reynolds, zanger van Imagine Dragons en lid van de Mormoonse kerk, is bezorgd over de manier waarop zijn kerk met homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer van jongeren in de staat Utah is enorm en Reynolds besluit dat het tijd is vo...

04-08-2018 22:50

Believer

Believer - Believer

Dan Reynolds, zanger van Imagine Dragons en lid van de Mormoonse kerk, is bezorgd over de manier waarop zijn kerk met homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer van jongeren in de staat Utah is enorm en Reynolds besluit dat het tijd is vo...

Believer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Believer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Believer bij Believer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Believer. Heb je een uitzending van Believer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Believer gemist

Uitzending gemist van Believer? Hier kun je alle uitzendingen van Believer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!