Programma gemist?

Dan met Reynolds, zanger het van Imagine Dragons en lid op van uit de Mormoonse kerk, is bezorgd over van de manier naar waarop zijn kerk met naar homoseksualiteit een omgaat. Het zelfmoordcijfer tijdens van jongeren in de staat de Utah naar is enorm en Reynolds besluit in dat het een tijd is een voor verandering. Reynolds heeft naar een missie een en weet niet van de wijken. Hij een vraagt Tyler het Glenn, de leadzanger van Neon van Trees, om met door hem samen te in werken. Tyler Glenn uit was lid van de een Mormonen met en is zelf gay. De met twee mannen willen op tv met muziek en van gesproken woord de door dialoog met openen tussen op tv de kerk en de leden uit van de de LGBT-gemeenschap en naar om dit te bereiken naar starten zij het Festival het LoveLoud met in Salt Lake City. het Filmmaker Argott volgt een hoe het festival ondanks de op minimale middelen tot het stand het komt. Een concert van Imagine een Dragons is door meestal meteen uitverkocht. Nu het de heeft het meer voeten in uit aarde voordat de op kaartverkoop naar van LoveLoud een vlucht op tv neemt.

Dan Reynolds, een zanger de van Imagine Dragons door en lid van de Mormoonse op tv kerk, is bezorgd het over de manier waarop de zijn kerk met een de homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer het van jongeren in naar de staat Utah is enorm naar op tv en Reynolds besluit dat het tijdens tijd is voor verandering. op Reynolds heeft een met missie en naar weet niet van wijken. op Hij vraagt Tyler naar Glenn, de op leadzanger van door Neon Trees, om door met hem samen te op werken. Tyler Glenn door was lid van naar de de Mormonen en is zelf door gay. De twee mannen uit willen met van muziek en gesproken de woord de het dialoog openen tussen de een kerk en de tijdens leden van de LGBT gemeenschap op en om dit uit te tijdens bereiken starten tijdens zij het Festival LoveLoud in van Salt door Lake City. Filmmaker tijdens Argott volgt hoe het het festival ondanks de minimale middelen in tot stand komt. tijdens Een concert van naar Imagine Dragons is naar meestal een meteen uitverkocht. Nu naar heeft het door meer voeten in aarde voor een de kaartverkoop van Love de Loud een het vlucht het neemt.

mei 2021
31-07-2019 22:00

Believer

Believer - Believer

Dan Reynolds, zanger van Imagine Dragons en lid van de Mormoonse kerk, is bezorgd over de manier waarop zijn kerk met homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer van jongeren in de staat Utah is enorm en Reynolds besluit dat het tijd is vo...

04-08-2018 22:50

Believer

Believer - Believer

Dan Reynolds, zanger van Imagine Dragons en lid van de Mormoonse kerk, is bezorgd over de manier waarop zijn kerk met homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer van jongeren in de staat Utah is enorm en Reynolds besluit dat het tijd is vo...

Believer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Believer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Believer bij Believer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Believer. Heb je een uitzending van Believer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Believer gemist

Uitzending gemist van Believer? Hier kun je alle uitzendingen van Believer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!