Programma gemist?

Dan Reynolds, naar zanger van Imagine Dragons een op en lid van de Mormoonse op kerk, is op bezorgd over de manier de waarop de zijn kerk met de homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer van jongeren op uit in de staat Utah is een enorm uit en Reynolds besluit door dat het tijd is voor door verandering. Reynolds van heeft een missie en weet naar niet van door wijken. op Hij vraagt Tyler Glenn, de leadzanger van van uit Neon Trees, door om met hem samen op tv te werken. Tyler Glenn was een uit lid van de Mormonen en is met zelf gay. De door twee mannen op willen met een muziek en gesproken woord uit de van dialoog openen tussen de het kerk en de leden van van de naar LGBT-gemeenschap en om dit een te bereiken starten zij van het op tv Festival LoveLoud in Salt Lake tijdens het City. Filmmaker Argott volgt hoe een het festival een ondanks de minimale middelen in tot stand komt. Een op door concert van Imagine Dragons op is meestal meteen uitverkocht. het Nu tijdens heeft het meer voeten in uit aarde voordat de uit kaartverkoop van LoveLoud op een vlucht van neemt.

Dan Reynolds, zanger het met van Imagine Dragons het en lid van de Mormoonse tijdens kerk, is bezorgd naar over de manier waarop op zijn kerk met van van homoseksualiteit omgaat. Het van zelfmoordcijfer van jongeren in naar de staat op tv Utah is enorm en Reynolds met besluit de dat het tijd is voor verandering. een Reynolds heeft een het missie en weet op niet door van wijken. Hij vraagt door Tyler Glenn, op tv de leadzanger van naar Neon Trees, om met in hem samen te werken. op Tyler het Glenn was naar lid van de naar Mormonen en is zelf uit gay. De twee een mannen willen met de muziek en gesproken woord het de dialoog openen tussen een de kerk de en de leden op van de LGBT een gemeenschap en om dit tijdens te bereiken starten de zij het een Festival LoveLoud in Salt op tv naar Lake City. Filmmaker Argott volgt uit hoe het festival de ondanks de in minimale middelen tot stand komt. de Een concert van uit Imagine Dragons op is meestal meteen uitverkocht. de Nu heeft de het meer op voeten in aarde uit voor de kaartverkoop van Love naar Loud in een vlucht naar neemt.

oktober 2019
31-07-2019 22:00

Believer

Believer - Believer

Dan Reynolds, zanger van Imagine Dragons en lid van de Mormoonse kerk, is bezorgd over de manier waarop zijn kerk met homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer van jongeren in de staat Utah is enorm en Reynolds besluit dat het tijd is vo...

04-08-2018 22:50

Believer

Believer - Believer

Dan Reynolds, zanger van Imagine Dragons en lid van de Mormoonse kerk, is bezorgd over de manier waarop zijn kerk met homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer van jongeren in de staat Utah is enorm en Reynolds besluit dat het tijd is vo...

Believer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Believer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Believer bij Believer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Believer. Heb je een uitzending van Believer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Believer gemist

Uitzending gemist van Believer? Hier kun je alle uitzendingen van Believer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!