Programma gemist?

Dan door Reynolds, zanger van een Imagine Dragons een en lid van de Mormoonse de kerk, is op tv bezorgd over de door manier waarop zijn kerk tijdens met homoseksualiteit een omgaat. Het zelfmoordcijfer van met jongeren op tv in de staat de Utah is enorm de en Reynolds besluit dat het in tijd is voor van verandering. Reynolds heeft een door missie naar en weet niet van in wijken. het Hij vraagt Tyler van Glenn, de leadzanger van Neon Trees, op het om met hem samen in te werken. Tyler uit Glenn was lid het van de Mormonen en is het zelf het gay. De twee mannen willen uit uit met muziek en gesproken woord de een dialoog openen een tussen van de kerk en de leden het van het de LGBT-gemeenschap en om dit op te bereiken starten met zij het Festival in LoveLoud in Salt uit Lake naar City. Filmmaker Argott volgt hoe het op festival het ondanks de op tv minimale middelen tot stand van komt. Een concert van door Imagine Dragons is meestal op meteen tijdens uitverkocht. Nu heeft het met meer voeten in aarde door voordat de tijdens kaartverkoop van LoveLoud door een op tv vlucht neemt.

Dan Reynolds, tijdens zanger van Imagine Dragons op tv op en lid van de Mormoonse door kerk, is een bezorgd over de manier op tv waarop zijn kerk met op een homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer van jongeren met in de door staat Utah de is enorm en Reynolds tijdens besluit dat het op tv tijd is voor verandering. uit met Reynolds heeft een missie naar en weet niet van in wijken. Hij vraagt Tyler op tv Glenn, de de leadzanger van Neon een Trees, om op tv met hem het samen te werken. uit Tyler Glenn was lid van de naar Mormonen en in is zelf gay. een De twee mannen met willen met muziek en op tv gesproken op tv woord de dialoog openen de tussen uit de kerk en de leden van door de LGBT gemeenschap het naar en om dit te bereiken uit starten zij op het Festival op tv LoveLoud in Salt Lake van City. Filmmaker van Argott volgt hoe het festival ondanks uit de tijdens minimale middelen tot op tv stand komt. Een concert van tijdens van Imagine Dragons is meestal meteen de uitverkocht. Nu heeft door het van meer voeten in aarde voor de in tijdens kaartverkoop van Love naar Loud een vlucht van neemt.

oktober 2021
31-07-2019 22:00

Believer

Believer - Believer

Dan Reynolds, zanger van Imagine Dragons en lid van de Mormoonse kerk, is bezorgd over de manier waarop zijn kerk met homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer van jongeren in de staat Utah is enorm en Reynolds besluit dat het tijd is vo...

04-08-2018 22:50

Believer

Believer - Believer

Dan Reynolds, zanger van Imagine Dragons en lid van de Mormoonse kerk, is bezorgd over de manier waarop zijn kerk met homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer van jongeren in de staat Utah is enorm en Reynolds besluit dat het tijd is vo...

Believer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Believer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Believer bij Believer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Believer. Heb je een uitzending van Believer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Believer gemist

Uitzending gemist van Believer? Hier kun je alle uitzendingen van Believer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!