Programma gemist?

Dan Reynolds, de zanger van Imagine Dragons de en lid van van de Mormoonse een kerk, is naar bezorgd over de manier waarop op tv zijn een kerk met homoseksualiteit omgaat. Het van tijdens zelfmoordcijfer van jongeren het in de staat Utah is enorm op uit en Reynolds besluit dat op tv het tijd op tv is voor verandering. Reynolds naar heeft een missie en weet de niet van wijken. tijdens de Hij vraagt Tyler Glenn, op tv de leadzanger van Neon door Trees, de om met hem samen te op werken. Tyler het Glenn was lid van de met Mormonen naar en is zelf door gay. De twee van mannen willen met van muziek en gesproken woord naar de dialoog openen met tussen door de kerk en de leden van van op de LGBT-gemeenschap en een om dit te bereiken starten naar zij het Festival uit LoveLoud in Salt op tv Lake City. Filmmaker het Argott volgt een hoe het festival ondanks het de minimale middelen met tot met stand komt. Een concert van tijdens Imagine Dragons tijdens is meestal meteen het uitverkocht. Nu heeft in het meer voeten in naar aarde uit voordat de kaartverkoop op tv van LoveLoud een vlucht uit neemt.

Dan het Reynolds, zanger van Imagine van Dragons en lid van uit de op Mormoonse kerk, is de bezorgd over op tv de manier waarop zijn kerk met naar homoseksualiteit omgaat. door Het zelfmoordcijfer van op tv jongeren in de het staat Utah is door enorm een en Reynolds besluit dat op het tijd is tijdens voor verandering. Reynolds heeft een tijdens missie op tv en weet op niet van wijken. door Hij vraagt Tyler Glenn, de leadzanger uit van Neon de Trees, om met door hem samen te werken. op tv Tyler Glenn op tv was lid van de een in Mormonen en is zelf in gay. De twee mannen willen van met muziek met en met gesproken woord de dialoog het openen tussen in de kerk en de leden van van de LGBT gemeenschap met en om een dit te bereiken starten door zij het op Festival LoveLoud van in Salt Lake City. Filmmaker tijdens Argott volgt met hoe het festival ondanks uit de minimale met middelen tot stand komt. van op Een concert van Imagine Dragons is het meestal op tv meteen uitverkocht. Nu een heeft het tijdens meer voeten in aarde voor de van kaartverkoop van van Love op Loud een vlucht met neemt.

januari 2020
31-07-2019 22:00

Believer

Believer - Believer

Dan Reynolds, zanger van Imagine Dragons en lid van de Mormoonse kerk, is bezorgd over de manier waarop zijn kerk met homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer van jongeren in de staat Utah is enorm en Reynolds besluit dat het tijd is vo...

04-08-2018 22:50

Believer

Believer - Believer

Dan Reynolds, zanger van Imagine Dragons en lid van de Mormoonse kerk, is bezorgd over de manier waarop zijn kerk met homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer van jongeren in de staat Utah is enorm en Reynolds besluit dat het tijd is vo...

Believer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Believer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Believer bij Believer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Believer. Heb je een uitzending van Believer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Believer gemist

Uitzending gemist van Believer? Hier kun je alle uitzendingen van Believer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!