Programma gemist?

In de door laatste uitzending aandacht van voor de praktische uitvoering uit door van "The Earth Charter" en het in bezoek met van de Nederlandse met vrijwilligers van stichting in Young In Prison aan op de een Polsmoor gevangenis in in Kaapstad. Victoria Koblenco neemt ex-premier naar Ruud Lubbers mee naar naar een tijdens optreden van van Ali B op het door Berlage Lyceum door in Amsterdam. Ali B van leidt daar op tv een debat over naar de klimaatsverandering en jureert een rapwedstrijd. in op Victoria en Ruud gaan uit in gesprek met op tv Ali B en een aantal van de scholieren over de beginselen op van het handvest het van de een aarde.

Daniëlla, door donateur van ICCO, helpt mee op tv in op de Zuid-Afrikaanse keuken en de bereid een tijdens maaltijd op een 'schoon' tijdens oventje. in Ondertussen is Sjimmy tijdens druk in de weer door met mensen lokken met naar de demonstraties die op tv NOVA geeft over de het schone manier van van in het gebruiken van op tv de oventjes.

In aflevering door 2 gaan op we verder met onze naar reizen in Tanzania en het Cambodja. op De projecten van met Oxfam Novib en de Terre des Hommes zullen verder naar worden van toegelicht.

'Sengalese de en Amerikaanse vrouw' is het een partnerorganisatie van tijdens Oxfam Novib. tijdens In Mali op hebben zij een een school opgezet waarbij bij de het lessen een in nieuw soort lesmateriaal wordt tijdens gebruikt...

mei 2021
01-01-2009 12:00

Bekijk hier alle afleveringen

Namens Nederland - Bekijk hier alle afleveringen

In het programma Namens Nederland staat ontwikkelingssamenwerking centraal. Sjimmy Bruijninckx verrast in het nieuwe SBS6 programma een betrokken Nederlander die mee op reis mag om het werk van een ontwikkelingsorganisatie ter plaatse te be...

01-06-2008 13:25

Aflevering 10 (slot)

Namens Nederland - Aflevering 10 (slot)

In de laatste uitzending aandacht voor de praktische uitvoering van "The Earth Charter" en het bezoek van de Nederlandse vrijwilligers van stichting Young In Prison aan de Polsmoor gevangenis in Kaapstad. Victoria Koblenco neemt ex-premier ...

20-04-2008 17:00

Aflevering 4

Namens Nederland - Aflevering 4

Daniëlla, donateur van ICCO, helpt mee in de Zuid-Afrikaanse keuken en bereid een maaltijd op een 'schoon' oventje. Ondertussen is Sjimmy druk in de weer met mensen lokken naar de demonstraties die NOVA geeft over de schone manier van het ...

06-04-2008 17:00

Aflevering 2

Namens Nederland - Aflevering 2

In aflevering 2 gaan we verder met onze reizen in Tanzania en Cambodja. De projecten van Oxfam Novib en Terre des Hommes zullen verder worden toegelicht.

30-03-2008 17:00

Aflevering 1

Namens Nederland - Aflevering 1

'Sengalese en Amerikaanse vrouw' is een partnerorganisatie van Oxfam Novib. In Mali hebben zij een school opgezet waarbij bij de lessen een nieuw soort lesmateriaal wordt gebruikt...

Namens Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Namens Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Namens Nederland bij Namens Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Namens Nederland. Heb je een uitzending van Namens Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Namens Nederland gemist

In het programma Namens Nederland staat ontwikkelingssamenwerking centraal. Sjimmy Bruijninckx verrast in het nieuwe SBS6 programma een betrokken Nederlander die mee op reis mag om het werk van een ontwikkelingsorganisatie ter plaatse te bekijken.

Uitzending gemist van Namens Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Namens Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-01-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!