Programma gemist?

In de in laatste uitzending aandacht een voor de praktische op uitvoering van van "The Earth Charter" en het een bezoek van de door Nederlandse vrijwilligers uit van stichting Young In van Prison aan uit de Polsmoor gevangenis het in Kaapstad. Victoria door Koblenco neemt ex-premier Ruud met Lubbers mee met naar een een optreden van de Ali B op het Berlage Lyceum op tijdens in Amsterdam. Ali B een leidt daar van een debat over van de klimaatsverandering en jureert een rapwedstrijd. tijdens Victoria op en Ruud gaan op tv in gesprek met met Ali B in en een aantal scholieren over in de beginselen van van het handvest van van de op tv aarde.

Daniëlla, donateur naar van ICCO, de helpt mee in door de Zuid-Afrikaanse keuken naar en bereid een maaltijd op uit een de 'schoon' oventje. Ondertussen van is Sjimmy druk in tijdens de weer met met mensen lokken in naar de demonstraties die tijdens NOVA geeft op tv over de schone manier met van het naar gebruiken van de het oventjes.

In op tv aflevering 2 op tv gaan we verder met een onze reizen in Tanzania en met Cambodja. De projecten het van Oxfam Novib tijdens door en Terre des Hommes zullen uit verder de worden toegelicht.

'Sengalese tijdens en Amerikaanse naar vrouw' is een naar partnerorganisatie van Oxfam Novib. In het Mali hebben met zij een school opgezet waarbij op tv bij de met lessen een de nieuw soort van lesmateriaal wordt gebruikt...

november 2019
01-01-2009 12:00

Bekijk hier alle afleveringen

Namens Nederland - Bekijk hier alle afleveringen

In het programma Namens Nederland staat ontwikkelingssamenwerking centraal. Sjimmy Bruijninckx verrast in het nieuwe SBS6 programma een betrokken Nederlander die mee op reis mag om het werk van een ontwikkelingsorganisatie ter plaatse te be...

01-06-2008 13:25

Aflevering 10 (slot)

Namens Nederland - Aflevering 10 (slot)

In de laatste uitzending aandacht voor de praktische uitvoering van "The Earth Charter" en het bezoek van de Nederlandse vrijwilligers van stichting Young In Prison aan de Polsmoor gevangenis in Kaapstad. Victoria Koblenco neemt ex-premier ...

20-04-2008 17:00

Aflevering 4

Namens Nederland - Aflevering 4

Daniëlla, donateur van ICCO, helpt mee in de Zuid-Afrikaanse keuken en bereid een maaltijd op een 'schoon' oventje. Ondertussen is Sjimmy druk in de weer met mensen lokken naar de demonstraties die NOVA geeft over de schone manier van het ...

06-04-2008 17:00

Aflevering 2

Namens Nederland - Aflevering 2

In aflevering 2 gaan we verder met onze reizen in Tanzania en Cambodja. De projecten van Oxfam Novib en Terre des Hommes zullen verder worden toegelicht.

30-03-2008 17:00

Aflevering 1

Namens Nederland - Aflevering 1

'Sengalese en Amerikaanse vrouw' is een partnerorganisatie van Oxfam Novib. In Mali hebben zij een school opgezet waarbij bij de lessen een nieuw soort lesmateriaal wordt gebruikt...

Namens Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Namens Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Namens Nederland bij Namens Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Namens Nederland. Heb je een uitzending van Namens Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Namens Nederland gemist

In het programma Namens Nederland staat ontwikkelingssamenwerking centraal. Sjimmy Bruijninckx verrast in het nieuwe SBS6 programma een betrokken Nederlander die mee op reis mag om het werk van een ontwikkelingsorganisatie ter plaatse te bekijken.

Uitzending gemist van Namens Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Namens Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-01-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!