Programma gemist?

In de laatste uit een uitzending aandacht voor de praktische tijdens uitvoering een van "The Earth Charter" en het van bezoek van de naar Nederlandse op vrijwilligers van stichting Young In op tv Prison aan de tijdens Polsmoor gevangenis met in Kaapstad. uit Victoria Koblenco neemt ex-premier Ruud op tv door Lubbers mee naar een optreden de van Ali op B op het Berlage Lyceum op tv in op Amsterdam. Ali het B leidt daar uit een debat over de met klimaatsverandering en jureert een met rapwedstrijd. van Victoria en Ruud uit gaan in gesprek met met Ali B en een aantal uit scholieren een over de beginselen van van het handvest van op tv de de aarde.

Daniëlla, tijdens donateur van ICCO, helpt mee de de in de Zuid-Afrikaanse keuken en bereid in een maaltijd een op een het 'schoon' oventje. Ondertussen is de Sjimmy druk in de tijdens weer met uit mensen lokken naar naar de demonstraties die NOVA op tv geeft de over de schone een manier van van het gebruiken van de van oventjes.

In in aflevering 2 gaan het we verder met onze reizen uit in tijdens Tanzania en Cambodja. De projecten de van Oxfam Novib in en Terre des van Hommes door zullen verder worden op toegelicht.

'Sengalese de en Amerikaanse vrouw' is een met het partnerorganisatie van Oxfam Novib. een In Mali hebben zij een door school naar opgezet waarbij bij van de lessen een nieuw tijdens soort met lesmateriaal wordt gebruikt...

oktober 2021
01-01-2009 12:00

Bekijk hier alle afleveringen

Namens Nederland - Bekijk hier alle afleveringen

In het programma Namens Nederland staat ontwikkelingssamenwerking centraal. Sjimmy Bruijninckx verrast in het nieuwe SBS6 programma een betrokken Nederlander die mee op reis mag om het werk van een ontwikkelingsorganisatie ter plaatse te be...

01-06-2008 13:25

Aflevering 10 (slot)

Namens Nederland - Aflevering 10 (slot)

In de laatste uitzending aandacht voor de praktische uitvoering van "The Earth Charter" en het bezoek van de Nederlandse vrijwilligers van stichting Young In Prison aan de Polsmoor gevangenis in Kaapstad. Victoria Koblenco neemt ex-premier ...

20-04-2008 17:00

Aflevering 4

Namens Nederland - Aflevering 4

Daniëlla, donateur van ICCO, helpt mee in de Zuid-Afrikaanse keuken en bereid een maaltijd op een 'schoon' oventje. Ondertussen is Sjimmy druk in de weer met mensen lokken naar de demonstraties die NOVA geeft over de schone manier van het ...

06-04-2008 17:00

Aflevering 2

Namens Nederland - Aflevering 2

In aflevering 2 gaan we verder met onze reizen in Tanzania en Cambodja. De projecten van Oxfam Novib en Terre des Hommes zullen verder worden toegelicht.

30-03-2008 17:00

Aflevering 1

Namens Nederland - Aflevering 1

'Sengalese en Amerikaanse vrouw' is een partnerorganisatie van Oxfam Novib. In Mali hebben zij een school opgezet waarbij bij de lessen een nieuw soort lesmateriaal wordt gebruikt...

Namens Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Namens Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Namens Nederland bij Namens Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Namens Nederland. Heb je een uitzending van Namens Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Namens Nederland gemist

In het programma Namens Nederland staat ontwikkelingssamenwerking centraal. Sjimmy Bruijninckx verrast in het nieuwe SBS6 programma een betrokken Nederlander die mee op reis mag om het werk van een ontwikkelingsorganisatie ter plaatse te bekijken.

Uitzending gemist van Namens Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Namens Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-01-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!