Programma gemist?

In de laatste uit uitzending van aandacht voor de de praktische uitvoering van "The met Earth Charter" een en het bezoek van in de Nederlandse vrijwilligers van uit stichting Young In met op Prison aan de Polsmoor gevangenis een in Kaapstad. de Victoria Koblenco neemt ex-premier de Ruud Lubbers mee het naar een optreden in van Ali B op in het Berlage door Lyceum in Amsterdam. Ali op B leidt daar uit een debat over op de klimaatsverandering uit en jureert een tijdens rapwedstrijd. Victoria een en Ruud gaan in door gesprek met Ali in B en de een aantal het scholieren over de beginselen van naar het handvest een van de op aarde.

Daniëlla, donateur op van ICCO, helpt mee de in de een Zuid-Afrikaanse keuken en met bereid een van maaltijd op een 'schoon' uit oventje. Ondertussen het is Sjimmy druk in door de weer met het mensen lokken naar tijdens de demonstraties door die NOVA op tv geeft over de schone op tv manier van het gebruiken van op de naar oventjes.

In op aflevering 2 op tv gaan we verder met onze de reizen in Tanzania in en Cambodja. De projecten op tv het van Oxfam Novib uit en Terre des Hommes op tv zullen verder worden met toegelicht.

'Sengalese en Amerikaanse door tijdens vrouw' is een partnerorganisatie van de Oxfam met Novib. In Mali hebben op zij een school opgezet op tv waarbij bij de van lessen met een nieuw soort van lesmateriaal wordt gebruikt...

januari 2021
01-01-2009 12:00

Bekijk hier alle afleveringen

Namens Nederland - Bekijk hier alle afleveringen

In het programma Namens Nederland staat ontwikkelingssamenwerking centraal. Sjimmy Bruijninckx verrast in het nieuwe SBS6 programma een betrokken Nederlander die mee op reis mag om het werk van een ontwikkelingsorganisatie ter plaatse te be...

01-06-2008 13:25

Aflevering 10 (slot)

Namens Nederland - Aflevering 10 (slot)

In de laatste uitzending aandacht voor de praktische uitvoering van "The Earth Charter" en het bezoek van de Nederlandse vrijwilligers van stichting Young In Prison aan de Polsmoor gevangenis in Kaapstad. Victoria Koblenco neemt ex-premier ...

20-04-2008 17:00

Aflevering 4

Namens Nederland - Aflevering 4

Daniëlla, donateur van ICCO, helpt mee in de Zuid-Afrikaanse keuken en bereid een maaltijd op een 'schoon' oventje. Ondertussen is Sjimmy druk in de weer met mensen lokken naar de demonstraties die NOVA geeft over de schone manier van het ...

06-04-2008 17:00

Aflevering 2

Namens Nederland - Aflevering 2

In aflevering 2 gaan we verder met onze reizen in Tanzania en Cambodja. De projecten van Oxfam Novib en Terre des Hommes zullen verder worden toegelicht.

30-03-2008 17:00

Aflevering 1

Namens Nederland - Aflevering 1

'Sengalese en Amerikaanse vrouw' is een partnerorganisatie van Oxfam Novib. In Mali hebben zij een school opgezet waarbij bij de lessen een nieuw soort lesmateriaal wordt gebruikt...

Namens Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Namens Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Namens Nederland bij Namens Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Namens Nederland. Heb je een uitzending van Namens Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Namens Nederland gemist

In het programma Namens Nederland staat ontwikkelingssamenwerking centraal. Sjimmy Bruijninckx verrast in het nieuwe SBS6 programma een betrokken Nederlander die mee op reis mag om het werk van een ontwikkelingsorganisatie ter plaatse te bekijken.

Uitzending gemist van Namens Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Namens Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-01-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!