Programma gemist?

In de een laatste uitzending het aandacht voor de praktische uitvoering uit van "The Earth uit Charter" naar en het tijdens bezoek van de Nederlandse in vrijwilligers van het stichting Young In Prison aan de in op tv Polsmoor gevangenis in op Kaapstad. Victoria Koblenco naar neemt ex-premier Ruud Lubbers mee het naar een in optreden van Ali B op met de het Berlage Lyceum in de Amsterdam. Ali naar B leidt daar een debat de over de op klimaatsverandering en jureert een rapwedstrijd. naar op tv Victoria en Ruud op tv gaan in gesprek met Ali B op tv en een een aantal scholieren tijdens over de beginselen op tv van het handvest van het de op tv aarde.

Daniëlla, donateur van een ICCO, helpt uit mee in de uit Zuid-Afrikaanse keuken en met bereid een op maaltijd op een 'schoon' op tv oventje. Ondertussen tijdens is Sjimmy in druk in de weer met van mensen lokken naar de uit op tv demonstraties die NOVA geeft over de een schone tijdens manier van het gebruiken het van in de oventjes.

In het aflevering 2 gaan we tijdens verder met uit onze reizen in naar Tanzania en Cambodja. De projecten van van Oxfam Novib in naar en Terre des met Hommes zullen verder worden door toegelicht.

'Sengalese van en Amerikaanse vrouw' een is een partnerorganisatie van Oxfam op Novib. In Mali uit hebben zij in een van school opgezet waarbij bij de lessen tijdens in een nieuw soort door lesmateriaal wordt gebruikt...

augustus 2020
01-01-2009 12:00

Bekijk hier alle afleveringen

Namens Nederland - Bekijk hier alle afleveringen

In het programma Namens Nederland staat ontwikkelingssamenwerking centraal. Sjimmy Bruijninckx verrast in het nieuwe SBS6 programma een betrokken Nederlander die mee op reis mag om het werk van een ontwikkelingsorganisatie ter plaatse te be...

01-06-2008 13:25

Aflevering 10 (slot)

Namens Nederland - Aflevering 10 (slot)

In de laatste uitzending aandacht voor de praktische uitvoering van "The Earth Charter" en het bezoek van de Nederlandse vrijwilligers van stichting Young In Prison aan de Polsmoor gevangenis in Kaapstad. Victoria Koblenco neemt ex-premier ...

20-04-2008 17:00

Aflevering 4

Namens Nederland - Aflevering 4

Daniëlla, donateur van ICCO, helpt mee in de Zuid-Afrikaanse keuken en bereid een maaltijd op een 'schoon' oventje. Ondertussen is Sjimmy druk in de weer met mensen lokken naar de demonstraties die NOVA geeft over de schone manier van het ...

06-04-2008 17:00

Aflevering 2

Namens Nederland - Aflevering 2

In aflevering 2 gaan we verder met onze reizen in Tanzania en Cambodja. De projecten van Oxfam Novib en Terre des Hommes zullen verder worden toegelicht.

30-03-2008 17:00

Aflevering 1

Namens Nederland - Aflevering 1

'Sengalese en Amerikaanse vrouw' is een partnerorganisatie van Oxfam Novib. In Mali hebben zij een school opgezet waarbij bij de lessen een nieuw soort lesmateriaal wordt gebruikt...

Namens Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Namens Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Namens Nederland bij Namens Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Namens Nederland. Heb je een uitzending van Namens Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Namens Nederland gemist

In het programma Namens Nederland staat ontwikkelingssamenwerking centraal. Sjimmy Bruijninckx verrast in het nieuwe SBS6 programma een betrokken Nederlander die mee op reis mag om het werk van een ontwikkelingsorganisatie ter plaatse te bekijken.

Uitzending gemist van Namens Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Namens Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-01-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!