Programma gemist?

In de met laatste uitzending aandacht de voor de praktische uitvoering naar in van "The Earth een Charter" en het bezoek de van de het Nederlandse vrijwilligers van stichting het Young In Prison aan de de van Polsmoor gevangenis in Kaapstad. Victoria uit Koblenco neemt ex-premier uit Ruud Lubbers door mee naar een optreden naar van in Ali B op tijdens het Berlage Lyceum in Amsterdam. Ali de met B leidt daar een een debat over in de klimaatsverandering en jureert een tijdens rapwedstrijd. Victoria en van Ruud met gaan in gesprek met het Ali B en een naar aantal scholieren over naar de beginselen uit van het handvest van van de op tv aarde.

Daniëlla, met donateur van ICCO, helpt tijdens mee in de Zuid-Afrikaanse de op keuken en bereid een een maaltijd op een 'schoon' in oventje. Ondertussen naar is Sjimmy naar druk in de weer met op mensen lokken het naar de demonstraties die NOVA van in geeft over de schone manier van door het een gebruiken van op de oventjes.

In aflevering een 2 gaan we verder naar met een onze reizen in Tanzania van en Cambodja. tijdens De projecten van Oxfam op Novib uit en Terre des Hommes op tv zullen verder een worden toegelicht.

'Sengalese van en Amerikaanse vrouw' is met een op tv partnerorganisatie van Oxfam Novib. met In Mali hebben zij een in school het opgezet waarbij bij op de lessen een nieuw soort uit lesmateriaal wordt op tv gebruikt...

april 2020
01-01-2009 12:00

Bekijk hier alle afleveringen

Namens Nederland - Bekijk hier alle afleveringen

In het programma Namens Nederland staat ontwikkelingssamenwerking centraal. Sjimmy Bruijninckx verrast in het nieuwe SBS6 programma een betrokken Nederlander die mee op reis mag om het werk van een ontwikkelingsorganisatie ter plaatse te be...

01-06-2008 13:25

Aflevering 10 (slot)

Namens Nederland - Aflevering 10 (slot)

In de laatste uitzending aandacht voor de praktische uitvoering van "The Earth Charter" en het bezoek van de Nederlandse vrijwilligers van stichting Young In Prison aan de Polsmoor gevangenis in Kaapstad. Victoria Koblenco neemt ex-premier ...

20-04-2008 17:00

Aflevering 4

Namens Nederland - Aflevering 4

Daniëlla, donateur van ICCO, helpt mee in de Zuid-Afrikaanse keuken en bereid een maaltijd op een 'schoon' oventje. Ondertussen is Sjimmy druk in de weer met mensen lokken naar de demonstraties die NOVA geeft over de schone manier van het ...

06-04-2008 17:00

Aflevering 2

Namens Nederland - Aflevering 2

In aflevering 2 gaan we verder met onze reizen in Tanzania en Cambodja. De projecten van Oxfam Novib en Terre des Hommes zullen verder worden toegelicht.

30-03-2008 17:00

Aflevering 1

Namens Nederland - Aflevering 1

'Sengalese en Amerikaanse vrouw' is een partnerorganisatie van Oxfam Novib. In Mali hebben zij een school opgezet waarbij bij de lessen een nieuw soort lesmateriaal wordt gebruikt...

Namens Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Namens Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Namens Nederland bij Namens Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Namens Nederland. Heb je een uitzending van Namens Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Namens Nederland gemist

In het programma Namens Nederland staat ontwikkelingssamenwerking centraal. Sjimmy Bruijninckx verrast in het nieuwe SBS6 programma een betrokken Nederlander die mee op reis mag om het werk van een ontwikkelingsorganisatie ter plaatse te bekijken.

Uitzending gemist van Namens Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Namens Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-01-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!