Programma gemist?

In door de laatste uitzending aandacht voor op tv naar de praktische uitvoering van "The op tv Earth Charter" en tijdens het bezoek de van de Nederlandse door vrijwilligers van stichting Young van In door Prison aan de Polsmoor gevangenis in in Kaapstad. de Victoria Koblenco neemt ex-premier Ruud een Lubbers mee naar een de een optreden van Ali van B op het Berlage Lyceum tijdens in Amsterdam. Ali met een B leidt daar een tijdens debat over de klimaatsverandering de en jureert een rapwedstrijd. tijdens Victoria en een Ruud gaan in een gesprek met tijdens Ali B en een aantal tijdens scholieren over de door beginselen van de het handvest van de van de aarde.

Daniëlla, donateur de van ICCO, helpt mee van uit in de Zuid-Afrikaanse de keuken en bereid op een maaltijd op een door 'schoon' oventje. Ondertussen van is Sjimmy druk in de op uit weer met mensen lokken naar de naar demonstraties die tijdens NOVA geeft over de met schone uit manier van het het gebruiken van de met oventjes.

In op tv aflevering 2 van gaan we verder met onze met reizen de in Tanzania en Cambodja. De projecten door van met Oxfam Novib en Terre een des Hommes het zullen verder worden op tv toegelicht.

'Sengalese en een Amerikaanse vrouw' op tv is een partnerorganisatie van Oxfam uit Novib. In naar Mali op tv hebben zij een naar school opgezet waarbij bij de lessen op tv een het nieuw soort tijdens lesmateriaal wordt gebruikt...

september 2020
01-01-2009 12:00

Bekijk hier alle afleveringen

Namens Nederland - Bekijk hier alle afleveringen

In het programma Namens Nederland staat ontwikkelingssamenwerking centraal. Sjimmy Bruijninckx verrast in het nieuwe SBS6 programma een betrokken Nederlander die mee op reis mag om het werk van een ontwikkelingsorganisatie ter plaatse te be...

01-06-2008 13:25

Aflevering 10 (slot)

Namens Nederland - Aflevering 10 (slot)

In de laatste uitzending aandacht voor de praktische uitvoering van "The Earth Charter" en het bezoek van de Nederlandse vrijwilligers van stichting Young In Prison aan de Polsmoor gevangenis in Kaapstad. Victoria Koblenco neemt ex-premier ...

20-04-2008 17:00

Aflevering 4

Namens Nederland - Aflevering 4

Daniëlla, donateur van ICCO, helpt mee in de Zuid-Afrikaanse keuken en bereid een maaltijd op een 'schoon' oventje. Ondertussen is Sjimmy druk in de weer met mensen lokken naar de demonstraties die NOVA geeft over de schone manier van het ...

06-04-2008 17:00

Aflevering 2

Namens Nederland - Aflevering 2

In aflevering 2 gaan we verder met onze reizen in Tanzania en Cambodja. De projecten van Oxfam Novib en Terre des Hommes zullen verder worden toegelicht.

30-03-2008 17:00

Aflevering 1

Namens Nederland - Aflevering 1

'Sengalese en Amerikaanse vrouw' is een partnerorganisatie van Oxfam Novib. In Mali hebben zij een school opgezet waarbij bij de lessen een nieuw soort lesmateriaal wordt gebruikt...

Namens Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Namens Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Namens Nederland bij Namens Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Namens Nederland. Heb je een uitzending van Namens Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Namens Nederland gemist

In het programma Namens Nederland staat ontwikkelingssamenwerking centraal. Sjimmy Bruijninckx verrast in het nieuwe SBS6 programma een betrokken Nederlander die mee op reis mag om het werk van een ontwikkelingsorganisatie ter plaatse te bekijken.

Uitzending gemist van Namens Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Namens Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-01-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!