Programma gemist?

Sir Claude heeft een uit al acht van op zijn negen levens opgebruikt en wat een ooit een van gevaarlijke kater was, is uit op nu een bang beestje. de Blinky en Jacko door besluiten hem te helpen op om van zijn levens terug op te krijgen en sluiten in daarbij een op tv deal met de gemene kat: op tv in ruil naar zal hij Greenpatch op tv niet langer op lastigvallen.

Greenpatch een maakt zich op op voor de jaarlijkse poëziewedstrijd. op tv De veelbelovende dichter Cranky het benoemt de ongeslagen van kampioen Jacko tot op nieuwe sheriff in tijdens een poging om in de Jacko af te leiden van van de naar wedstrijd.

Blinky op en Jacko vinden in een verloren pop die ze een verwarren met de een mensenbaby. De het vrienden door worden parttime-ouders en met gaan ondertussen op uit zoek naar de familie van het naar het kind. Alleen is op tv het ouderschap niet tijdens makkelijk en Blinky de en Jacko zullen meer moeten doen de de dan knuffels geven om het door kleintje uit te kalmeren.

Als uit de oude Wombo door zijn knikkers met verliest, gaan Blinky en Jacko op met zoek met naar de de knikkers in de uit tunnels van het hol van de op oude man. Maar op die tunnels met zijn het veel gevaarlijker en enger dan het gedacht en bovendien op tv zijn ze er de niet op tv alleen.

Op een door dag op tv verschijnt er een mysterieuze, pratende de bal in Greenpatch en naar het op duurt niet lang voor met de op inwoners in de ban raken van uit zijn wijze woorden. op tv Vooral Jacko tijdens gaat er helemaal in op tv uit op. Blinky komt er tijdens al snel achter dat de een in bal vooral onzin uitkraamt en zweert met dat hij een er op tv alles aan zal doen om op tv het mysterieuze op tv ding te vernietigen. Maar wat in door moet hij daarvoor tijdens opofferen?

Een uit meteoriet slaat in, vlakbij Greenpatch, op tv door en al snel zijn de met inwoners uit helemaal geobsedeerd door aliens. Blinky de stelt dapper naar voor om de meteoriet tijdens te met gaan onderzoeken en ontdekt een meer dan hem lief de is.

Blinky door en Jacko bezoeken Pablo in van zijn naar wegrestaurant. Tot hun op grote verrassing is Pablo op tot over zijn oren op verliefd. Die de avond heeft hij de een op tv date met zijn uit droommeisje. Al is er wel een door probleem: hij is door nog nooit in eerder op date op gegaan! Blinky en naar Jacko proberen de tijdens kale op tv papegaai om te toveren in een een zwoele casanova... een als hij niet tijdens steeds in het zwijm valt, de tenminste.

Blinky wordt gered in door een in koala op die veel weg naar heeft van een superheld. een Kev is een grotere, naar slimmere, een dapperdere versie van Blinky door en het tijdens duurt niet lang voor iedereen op hem de officiële 'Bewaker uit van Greenpatch' op tv noemt. Iedereen op behalve Blinky, die naar zo zijn twijfels heeft uit over de uit nieuwkomer.

Greenpatch wordt door opgeschrikt door het in gerucht dat een tijdens gevaarlijke krokodil onderweg uit zou zijn naar een het de stadje. Blinky en Jacko van besluiten de zaak naar zelf in handen te nemen een en reizen de terug van in de tijd. Ze een willen de krokodil naar tegenhouden.

Het met eksterseizoen is aangebroken en de de een inwoners van Greenpatch zijn bang dat tijdens ze zullen worden door door aangevallen door de in vliegende monsters die het zich bovenop Cranky's huis hebben gevestigd. van De op eksters kunnen alleen op tv worden verslagen door een door nobele ridder. Dit is door duidelijk een op tv klusje van voor Sir Blinky het de Dappere!

Spike geniet tijdens van zijn een leuke verjaardagsfeestje uit tot Cranky plots opduikt en op tv de pret bederft: hij op tv laat alle met ballonnen ontploffen en uit legt het feestje plat. in Blinky en Jacko met besluiten in om voor eens op tv en altijd een einde het te maken aan tijdens het naar pretbedervende gedrag van de hun burgemeester.

Blinky en met Jacko kruipen in op tv de huid van het echte superhelden in als ze een jonge de potoroe met redden die vastzit in een boom. naar van De potoroe is zo naar overweldigd door tijdens hun moed, dat uit ze ook een superheld wil op tv worden. Al is met er één probleem: het tijdens enige waar in de van potoroe echt goed in naar is, is tijdens chaos veroorzaken.

Er uit komt geritsel uit in de bosjes, een op tv raar gegrom tijdens dat Greenpatch 's nachts wakker houdt. uit met Om nog maar te naar zwijgen van de gestolen honing! het Dat naar kan maar een een ding betekenen... Bunyip! Het in kleine stadje staat op een op stelten en het tijdens is aan Blinky en Jacko om op de het gevaarlijke dier te door stoppen.

Het in is bloedheet in Greenpatch en tijdens door door de warmte op lijkt iedereen zijn verstand met te verliezen. Cranky op tv besluit van de situatie gebruik naar te maken het om de van verwarde Greenpatchians in de val naar te het lokken. Blinky en zijn beste van vriend Jacko gaan uit op avontuur om op hun het vrienden te redden en van verkoeling te door brengen op een hete op tv zomerdag.

Elk op jaar opnieuw wordt het het toneelstukje met dat burgemeester Cranky een opvoert voor Oprichtersdag slechter. het Het is een web van op leugens met een tijdens artistiek tintje met om op de corrupte burgemeester te op tv verheerlijken. Als Cranky door in zijn het nieuwste toneelstuk kritiek levert op Blinky's in het vader, komt de van jonge koala in in verweer. Het is uit tijd dat iedereen het échte verhaal op tv tijdens achter de stichting van Greenpatch uit hoort.

juli 2020
08-03-2020 15:12

Sir Claudes laatste leven

Blinky Bill - Sir Claudes laatste leven

Sir Claude heeft al acht van zijn negen levens opgebruikt en wat ooit een gevaarlijke kater was, is nu een bang beestje. Blinky en Jacko besluiten hem te helpen om zijn levens terug te krijgen en sluiten daarbij een deal met de gemene kat: ...

07-03-2020 15:15

De nieuwe sheriff

Blinky Bill - De nieuwe sheriff

Greenpatch maakt zich op voor de jaarlijkse poëziewedstrijd. De veelbelovende dichter Cranky benoemt de ongeslagen kampioen Jacko tot nieuwe sheriff in een poging om Jacko af te leiden van de wedstrijd.

01-03-2020 15:12

Kaka-Trudy

Blinky Bill - Kaka-Trudy

Blinky en Jacko vinden een verloren pop die ze verwarren met een mensenbaby. De vrienden worden parttime-ouders en gaan ondertussen op zoek naar de familie van het kind. Alleen is het ouderschap niet makkelijk en Blinky en Jacko zullen meer...

29-02-2020 15:11

Jurassic tunnel

Blinky Bill - Jurassic tunnel

Als de oude Wombo zijn knikkers verliest, gaan Blinky en Jacko op zoek naar de knikkers in de tunnels van het hol van de oude man. Maar die tunnels zijn veel gevaarlijker en enger dan gedacht en bovendien zijn ze er niet alleen.

23-02-2020 15:13

Magische bal

Blinky Bill - Magische bal

Op een dag verschijnt er een mysterieuze, pratende bal in Greenpatch en het duurt niet lang voor de inwoners in de ban raken van zijn wijze woorden. Vooral Jacko gaat er helemaal in op. Blinky komt er al snel achter dat de bal vooral onzin ...

22-02-2020 15:09

Aanval van de boomaliens

Blinky Bill - Aanval van de boomaliens

Een meteoriet slaat in, vlakbij Greenpatch, en al snel zijn de inwoners helemaal geobsedeerd door aliens. Blinky stelt dapper voor om de meteoriet te gaan onderzoeken en ontdekt meer dan hem lief is.

16-02-2020 15:16

De date

Blinky Bill - De date

Blinky en Jacko bezoeken Pablo in zijn wegrestaurant. Tot hun grote verrassing is Pablo tot over zijn oren verliefd. Die avond heeft hij een date met zijn droommeisje. Al is er wel een probleem: hij is nog nooit eerder op date gegaan! Blink...

15-02-2020 15:14

Kev

Blinky Bill - Kev

Blinky wordt gered door een koala die veel weg heeft van een superheld. Kev is een grotere, slimmere, dapperdere versie van Blinky en het duurt niet lang voor iedereen hem de officiële 'Bewaker van Greenpatch' noemt. Iedereen behalve Blinky...

09-02-2020 15:12

Tijdmachine

Blinky Bill - Tijdmachine

Greenpatch wordt opgeschrikt door het gerucht dat een gevaarlijke krokodil onderweg zou zijn naar het stadje. Blinky en Jacko besluiten de zaak zelf in handen te nemen en reizen terug in de tijd. Ze willen de krokodil tegenhouden.

08-02-2020 15:15

Blinky de Dappere

Blinky Bill - Blinky de Dappere

Het eksterseizoen is aangebroken en de inwoners van Greenpatch zijn bang dat ze zullen worden aangevallen door de vliegende monsters die zich bovenop Cranky's huis hebben gevestigd. De eksters kunnen alleen worden verslagen door een nobele ...

02-02-2020 15:14

Cranky de clown

Blinky Bill - Cranky de clown

Spike geniet van zijn leuke verjaardagsfeestje tot Cranky plots opduikt en de pret bederft: hij laat alle ballonnen ontploffen en legt het feestje plat. Blinky en Jacko besluiten om voor eens en altijd een einde te maken aan het pretbederve...

01-02-2020 15:09

Superhelden

Blinky Bill - Superhelden

Blinky en Jacko kruipen in de huid van echte superhelden als ze een jonge potoroe redden die vastzit in een boom. De potoroe is zo overweldigd door hun moed, dat ze ook een superheld wil worden. Al is er één probleem: het enige waar de poto...

26-01-2020 15:07

De Bunyip-jager

Blinky Bill - De Bunyip-jager

Er komt geritsel uit de bosjes, een raar gegrom dat Greenpatch 's nachts wakker houdt. Om nog maar te zwijgen van de gestolen honing! Dat kan maar een ding betekenen... Bunyip! Het kleine stadje staat op stelten en het is aan Blinky en Jack...

25-01-2020 15:17

Breinvries

Blinky Bill - Breinvries

Het is bloedheet in Greenpatch en door de warmte lijkt iedereen zijn verstand te verliezen. Cranky besluit van de situatie gebruik te maken om de verwarde Greenpatchians in de val te lokken. Blinky en zijn beste vriend Jacko gaan op avontuu...

19-01-2020 15:14

Oprichtersdag

Blinky Bill - Oprichtersdag

Elk jaar opnieuw wordt het toneelstukje dat burgemeester Cranky opvoert voor Oprichtersdag slechter. Het is een web van leugens met een artistiek tintje om de corrupte burgemeester te verheerlijken. Als Cranky in zijn nieuwste toneelstuk kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 27. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blinky Bill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blinky Bill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blinky Bill bij Blinky Bill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blinky Bill. Heb je een uitzending van Blinky Bill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blinky Bill gemist

Animatieserie over de koala Blinky Bill. Hij gaat met zijn vriendjes op ontdekkingstocht door Australië. Er valt daar heel veel te beleven en te ontdekken. Beleef tijdens de reis de meest spannende avonturen mee!

Uitzending gemist van Blinky Bill? Hier kun je alle uitzendingen van Blinky Bill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 394
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 15:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!