Programma gemist?

Seizoen 1 - de Aflevering 24 door - Australische animatieserie over op de op vrolijke koala Blinky Bill. Jacko op tv zonder een vrees. Bij het opstaan een wordt Jacko plots overvallen een door een enorme vrees: alles het en op tv iedereen jaagt hem de kast uit op. Blinky van beseft een dat er maar één oplossing is door het voor een irrationele angst: een op tv irrationele remedie! naar Hij gaat met Jacko het langs bij de oude naar op tv paddenheks, die Jacko weer kiplekker laat de voelen. Misschien zelfs op een tijdens beetje té door lekker.

Seizoen 1 - door Aflevering 23 - uit Australische animatieserie tijdens over de door vrolijke koala op tv Blinky Bill. Golfpret. Blinky vindt per ongeluk met een geweldig spel naar uit en meteen een is uit heel Greenpatch hiervan in de ban. van Zoals verwacht, de duurt het niet de lang voor burgemeester op Cranky het het spel verbiedt voor iedereen behalve door op zichzelf. Natuurlijk zijn Blinky en naar Jacko boos en doen naar ze er met alles aan in om hun spelletje terug naar te uit krijgen.

Burgemeester op Cranky houdt zijn op tv jaarlijkse speech en de kinderen uit zijn bang om van zich van dood te vervelen. Blinky een bedenkt een naar ontsnappingsplan om de in verveling te op tv voorkomen.

Blinky en de Jacko uit helpen Robert bij zijn zoektocht naar de zijn bril. Plots de neemt van hun schattenjacht een onverwachte het wending wanneer in ze het naar mysterieuze geheim achter het Echopunt de ontdekken.

Wombo uit vraagt Blinky en Jacko de om op tv zijn moestuin te beschermen tegen een een genadeloze zwerm door vogels in die de tuin maar het al te van graag wil innemen. Wat door begon als op een rustige zaterdagmiddag, verandert al uit snel in een de heuse in oorlogsstrijd om de de compostheuvel.

Blinky door en Jacko door vinden een doos die van een een met vrachtwagen afgevallen is. uit Ze kruipen in de doos en een komen zo terecht tijdens op naar de Dozenplaneet. Maar als ze op tv op ontdekking een gaan op de naar planeet, stoten ze uit al snel op van nieuwe de problemen.

Tijdens tijdens een wandeling van met de klas vervelen de de kinderen door zich. Blinky bedenkt een plan om de uit aan juf Tibbins te naar ontsnappen. De kinderen gaan naar met de Dodemansrots, waar naar vast door wel meer te in beleven valt. Alleen Blinky moet de achterblijven om de een juf te beschermen het tegen de vele van gevaren van uit de vrije met natuur.

Jacko is een ontvoerd door mensen tijdens die tijdens hem als huisdier willen houden. in Blinky een moet een gewaagde reddingsmissie op de touw zetten naar en schakelt daarbij de hulp in in van een op een ijzersterk team met onverslaanbare tijdens specialisten om de op hagedis in een race tegen het de klok te tijdens met redden.

Blinky het en Jacko krijgen het per op tv ongeluk aan de door stok met uit een machtige paddenheks naar die naar een dubbele vloek uitspreekt op over Greenpatch. de Ze zal de van vloek pas opheffen als tijdens Blinky haar kan in verslaan.

Als door Cranky zijn nieuwe naar hagedissenbeeld laat overkomen, wordt Eddy uit in overmand door emoties. Het is officieel: op tv op hij heeft heimwee! Blinky en met Jacko beseffen op tv dat ze Eddy in nooit terug naar New York het kunnen in brengen, dus brengen ze van New in York naar Greenpatch.

Sir Claude naar heeft van al acht van zijn negen levens met uit opgebruikt en wat met ooit een gevaarlijke een kater was, is uit nu een bang beestje. naar Blinky en Jacko besluiten hem uit te het helpen om zijn van levens terug te krijgen en uit sluiten daarbij van een deal met door de gemene kat: op in ruil zal de hij Greenpatch niet langer door door lastigvallen.

Greenpatch naar maakt zich op voor naar de jaarlijkse poëziewedstrijd. De uit uit veelbelovende dichter Cranky benoemt een de ongeslagen kampioen Jacko naar tot van nieuwe sheriff in in een poging om op tv Jacko af te leiden van op tv de een wedstrijd.

Blinky tijdens en Jacko het vinden een verloren pop die op ze verwarren met een een mensenbaby. op De vrienden naar worden parttime ouders en het gaan ondertussen op uit zoek naar de uit familie van het kind. Alleen op tv is het ouderschap van niet van makkelijk en Blinky in en Jacko zullen meer door moeten doen dan uit knuffels geven om het uit kleintje te met kalmeren.

Als de de oude Wombo zijn knikkers van verliest, gaan Blinky op en Jacko de op zoek naar de met knikkers in tijdens de tunnels uit van het hol van de door oude tijdens man. Maar die tunnels uit zijn veel door gevaarlijker en enger dan gedacht een en bovendien met zijn ze er op tv niet naar alleen.

Op een dag een verschijnt door er een het mysterieuze, pratende bal in tijdens Greenpatch en het duurt met niet lang voor de de van inwoners in de ban de raken van zijn met wijze woorden. Vooral door Jacko gaat er helemaal met in op. Blinky naar komt er uit snel achter dat de bal uit tijdens vooral onzin uitkraamt en zweert dat een hij er alles van aan zal op doen een om het mysterieuze het ding te vernietigen. Maar wat moet een naar hij daarvoor opofferen?

november 2018
20-11-2018 15:08

Blinky Bill

Blinky Bill - Blinky Bill

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Australische animatieserie over de vrolijke koala Blinky Bill. Jacko zonder vrees. Bij het opstaan wordt Jacko plots overvallen door een enorme vrees: alles en iedereen jaagt hem de kast op. Blinky beseft dat e...

19-11-2018 15:08

Blinky Bill

Blinky Bill - Blinky Bill

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Australische animatieserie over de vrolijke koala Blinky Bill. Golfpret. Blinky vindt per ongeluk een geweldig spel uit en meteen is heel Greenpatch hiervan in de ban. Zoals verwacht, duurt het niet lang voor b...

16-11-2018 15:18

De ontsnapping

Blinky Bill - De ontsnapping

Burgemeester Cranky houdt zijn jaarlijkse speech en de kinderen zijn bang om zich dood te vervelen. Blinky bedenkt een ontsnappingsplan om de verveling te voorkomen.

15-11-2018 15:22

Echo echo

Blinky Bill - Echo echo

Blinky en Jacko helpen Robert bij zijn zoektocht naar zijn bril. Plots neemt hun schattenjacht een onverwachte wending wanneer ze het mysterieuze geheim achter het Echopunt ontdekken.

14-11-2018 15:20

Operatie Kabouter

Blinky Bill - Operatie Kabouter

Wombo vraagt Blinky en Jacko om zijn moestuin te beschermen tegen een genadeloze zwerm vogels die de tuin maar al te graag wil innemen. Wat begon als een rustige zaterdagmiddag, verandert al snel in een heuse oorlogsstrijd om de compostheuv...

13-11-2018 15:19

Dozenplaneet

Blinky Bill - Dozenplaneet

Blinky en Jacko vinden een doos die van een vrachtwagen afgevallen is. Ze kruipen in de doos en komen zo terecht op de Dozenplaneet. Maar als ze op ontdekking gaan op de planeet, stoten ze al snel op nieuwe problemen.

12-11-2018 15:19

De ultieme prooi

Blinky Bill - De ultieme prooi

Tijdens een wandeling met de klas vervelen de kinderen zich. Blinky bedenkt een plan om aan juf Tibbins te ontsnappen. De kinderen gaan naar de Dodemansrots, waar vast wel meer te beleven valt. Alleen Blinky moet achterblijven om de juf te ...

09-11-2018 15:20

Free Jacko

Blinky Bill - Free Jacko

Jacko is ontvoerd door mensen die hem als huisdier willen houden. Blinky moet een gewaagde reddingsmissie op touw zetten en schakelt daarbij de hulp in van een ijzersterk team met onverslaanbare specialisten om de hagedis in een race tegen ...

08-11-2018 15:19

Vloek van de dubbele vloek

Blinky Bill - Vloek van de dubbele vloek

Blinky en Jacko krijgen het per ongeluk aan de stok met een machtige paddenheks die een dubbele vloek uitspreekt over Greenpatch. Ze zal de vloek pas opheffen als Blinky haar kan verslaan.

07-11-2018 15:21

Heimwee

Blinky Bill - Heimwee

Als Cranky zijn nieuwe hagedissenbeeld laat overkomen, wordt Eddy overmand door emoties. Het is officieel: hij heeft heimwee! Blinky en Jacko beseffen dat ze Eddy nooit terug naar New York kunnen brengen, dus brengen ze New York naar Greenp...

06-11-2018 15:14

Sir Claudes laatste leven

Blinky Bill - Sir Claudes laatste leven

Sir Claude heeft al acht van zijn negen levens opgebruikt en wat ooit een gevaarlijke kater was, is nu een bang beestje. Blinky en Jacko besluiten hem te helpen om zijn levens terug te krijgen en sluiten daarbij een deal met de gemene kat: ...

05-11-2018 15:13

De nieuwe sheriff

Blinky Bill - De nieuwe sheriff

Greenpatch maakt zich op voor de jaarlijkse poëziewedstrijd. De veelbelovende dichter Cranky benoemt de ongeslagen kampioen Jacko tot nieuwe sheriff in een poging om Jacko af te leiden van de wedstrijd.

02-11-2018 15:22

Kaka-Trudy

Blinky Bill - Kaka-Trudy

Blinky en Jacko vinden een verloren pop die ze verwarren met een mensenbaby. De vrienden worden parttime ouders en gaan ondertussen op zoek naar de familie van het kind. Alleen is het ouderschap niet makkelijk en Blinky en Jacko zullen meer...

01-11-2018 15:21

Jurassic tunnel

Blinky Bill - Jurassic tunnel

Als de oude Wombo zijn knikkers verliest, gaan Blinky en Jacko op zoek naar de knikkers in de tunnels van het hol van de oude man. Maar die tunnels zijn veel gevaarlijker en enger dan gedacht en bovendien zijn ze er niet alleen.

30-10-2018 15:29

Magische bal

Blinky Bill - Magische bal

Op een dag verschijnt er een mysterieuze, pratende bal in Greenpatch en het duurt niet lang voor de inwoners in de ban raken van zijn wijze woorden. Vooral Jacko gaat er helemaal in op. Blinky komt er snel achter dat de bal vooral onzin uit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blinky Bill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blinky Bill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blinky Bill bij Blinky Bill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blinky Bill. Heb je een uitzending van Blinky Bill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blinky Bill gemist

Animatieserie over de koala Blinky Bill. Hij gaat met zijn vriendjes op ontdekkingstocht door Australië. Er valt daar heel veel te beleven en te ontdekken. Beleef tijdens de reis de meest spannende avonturen mee!

Uitzending gemist van Blinky Bill? Hier kun je alle uitzendingen van Blinky Bill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 76
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 15:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord