Programma gemist?

Seizoen 1 een - in Aflevering 23 - Australische animatieserie over in uit de vrolijke koala Blinky Bill. Golfpret. Blinky tijdens vindt per ongeluk een een geweldig spel het uit en in meteen is heel Greenpatch een hiervan in de in ban. Zoals tijdens verwacht, duurt het uit niet lang voor burgemeester Cranky het het spel het verbiedt voor iedereen, een behalve zichzelf. in Natuurlijk zijn Blinky en Jacko het boos en tijdens doen ze er alles naar aan om hun door spelletje door terug te de krijgen.

Seizoen op 1 - Aflevering 22 naar - Australische het animatieserie over de de vrolijke koala Blinky Bill. De op ontsnapping. Burgemeester Cranky de houdt zijn jaarlijkse door speech en de kinderen zijn een bang om het zich dood met te vervelen. Blinky op bedenkt een een ontsnappingsplan om de verveling te de voorkomen.

Seizoen 1 de - Aflevering 21 tijdens - Australische animatieserie het over de vrolijke koala van Blinky Bill. Echo de Echo. Blinky en Jacko helpen naar Robert bij met zijn tijdens zoektocht naar zijn bril. een Plots neemt hun schattenjacht een naar de onverwachte wending wanneer ze van het mysterieuze geheim achter in het de Echopunt ontdekken.

Wombo vraagt de Blinky en Jacko een om zijn moestuin naar te beschermen tegen een het genadeloze zwerm tijdens vogels die de tuin uit maar al te naar door graag wil innemen. Wat begon een als een rustige zaterdagmiddag, een verandert in al snel in een heuse uit oorlogsstrijd op tv om de naar compostheuvel.

Blinky en Jacko door vinden een doos op door die van een vrachtwagen op tv afgevallen is. Ze kruipen in tijdens de doos en het komen op tv zo terecht op de een Dozenplaneet. Maar als in ze op ontdekking gaan tijdens op door de planeet, stoten met ze al naar snel op nieuwe op problemen.

Tijdens uit een wandeling met de klas uit vervelen de kinderen een zich. Blinky bedenkt op een plan om in aan juf Tibbins naar te ontsnappen. De op tv kinderen het gaan naar op tv de Dodemansrots, waar vast van wel meer te tijdens beleven valt. Alleen Blinky moet naar achterblijven een om de juf te beschermen een tegen de vele op tv gevaren van de tijdens door vrije natuur.

Jacko is ontvoerd in de door mensen die hem als huisdier met willen houden. Blinky op tv moet een gewaagde van reddingsmissie op tv op touw zetten met en schakelt daarbij met de hulp in van het een ijzersterk team met tijdens onverslaanbare specialisten in om op tv de hagedis in een een race tegen op de klok te van redden.

Blinky en Jacko een krijgen met het per ongeluk aan op tv de stok met door een machtige paddenheks die het een dubbele vloek op tv uitspreekt over met Greenpatch. het Ze zal de vloek pas in opheffen als Blinky op tv haar kan in verslaan.

Als in Cranky zijn nieuwe tijdens hagedissenbeeld laat op tv overkomen, wordt Eddy overmand door emoties. in Het in is officieel: hij heeft heimwee! de uit Blinky en Jacko op tv beseffen dat ze tijdens Eddy nooit terug van naar New York kunnen op tv brengen, dus brengen ze door New uit York naar Greenpatch.

Sir Claude met heeft al van acht van zijn negen uit levens opgebruikt en een wat ooit een naar gevaarlijke tijdens kater was, is nu de een bang beestje. Blinky in en Jacko besluiten op hem te op helpen om zijn levens het terug te uit krijgen en sluiten daarbij van een deal met de tijdens op tv gemene kat: in ruil de zal hij van Greenpatch niet langer uit lastigvallen.

Greenpatch maakt van zich op voor op tv de een jaarlijkse poëziewedstrijd. De veelbelovende dichter Cranky op benoemt de door ongeslagen kampioen in Jacko tot nieuwe het sheriff in een poging de om het Jacko af te het leiden van de naar wedstrijd.

Blinky op vindt per ongeluk een tijdens geweldig spel uit en naar meteen is op tv heel Greenpatch hiervan in van de ban. van Zoals verwacht duurt op tv het niet lang tijdens voor burgemeester Cranky naar het spel verbiedt voor uit iedereen, de behalve zichzelf. Natuurlijk op tv zijn Blinky en Jacko boos een en doen een ze er alles aan een om hun spelletje tijdens terug te in krijgen.

Blinky een en Jacko vinden van een verloren pop in die ze verwarren van met een in mensenbaby. De vrienden worden met parttime ouders en gaan ondertussen door op in zoek naar de familie van naar het kind. Alleen in is het ouderschap door niet het makkelijk en Blinky en Jacko tijdens zullen meer op moeten doen dan van knuffels geven op om het kleintje te tijdens kalmeren.

Als de een oude Wombo zijn knikkers het verliest, gaan Blinky door en Jacko op uit het zoek naar de knikkers tijdens in de tunnels van de het hol van tijdens de oude man. Maar in die tunnels zijn in veel gevaarlijker en op tv enger dan uit gedacht en bovendien zijn door ze er op niet met alleen.

Op uit een dag op verschijnt er een naar mysterieuze, pratende bal in naar Greenpatch en het duurt tijdens niet lang voor de het inwoners in de een ban raken met van zijn de wijze woorden. in Vooral Jacko gaat naar er helemaal in op. Blinky komt in er tijdens snel achter van dat de bal vooral onzin van uitkraamt en uit zweert dat hij er door alles aan zal doen in uit om het mysterieuze ding te in vernietigen. Maar wat van moet hij daarvoor naar opofferen?

januari 2019
23-01-2019 15:11

Blinky Bill

Blinky Bill - Blinky Bill

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Australische animatieserie over de vrolijke koala Blinky Bill. Golfpret. Blinky vindt per ongeluk een geweldig spel uit en meteen is heel Greenpatch hiervan in de ban. Zoals verwacht, duurt het niet lang voor b...

22-01-2019 15:12

Blinky Bill

Blinky Bill - Blinky Bill

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Australische animatieserie over de vrolijke koala Blinky Bill. De ontsnapping. Burgemeester Cranky houdt zijn jaarlijkse speech en de kinderen zijn bang om zich dood te vervelen. Blinky bedenkt een ontsnappings...

21-01-2019 15:16

Blinky Bill

Blinky Bill - Blinky Bill

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Australische animatieserie over de vrolijke koala Blinky Bill. Echo Echo. Blinky en Jacko helpen Robert bij zijn zoektocht naar zijn bril. Plots neemt hun schattenjacht een onverwachte wending wanneer ze het my...

18-01-2019 15:13

Operatie Kabouter

Blinky Bill - Operatie Kabouter

Wombo vraagt Blinky en Jacko om zijn moestuin te beschermen tegen een genadeloze zwerm vogels die de tuin maar al te graag wil innemen. Wat begon als een rustige zaterdagmiddag, verandert al snel in een heuse oorlogsstrijd om de compostheuv...

17-01-2019 15:14

Dozenplaneet

Blinky Bill - Dozenplaneet

Blinky en Jacko vinden een doos die van een vrachtwagen afgevallen is. Ze kruipen in de doos en komen zo terecht op de Dozenplaneet. Maar als ze op ontdekking gaan op de planeet, stoten ze al snel op nieuwe problemen.

16-01-2019 15:16

De ultieme prooi

Blinky Bill - De ultieme prooi

Tijdens een wandeling met de klas vervelen de kinderen zich. Blinky bedenkt een plan om aan juf Tibbins te ontsnappen. De kinderen gaan naar de Dodemansrots, waar vast wel meer te beleven valt. Alleen Blinky moet achterblijven om de juf te ...

15-01-2019 15:11

Free Jacko

Blinky Bill - Free Jacko

Jacko is ontvoerd door mensen die hem als huisdier willen houden. Blinky moet een gewaagde reddingsmissie op touw zetten en schakelt daarbij de hulp in van een ijzersterk team met onverslaanbare specialisten om de hagedis in een race tegen ...

14-01-2019 15:14

Vloek van de dubbele vloek

Blinky Bill - Vloek van de dubbele vloek

Blinky en Jacko krijgen het per ongeluk aan de stok met een machtige paddenheks die een dubbele vloek uitspreekt over Greenpatch. Ze zal de vloek pas opheffen als Blinky haar kan verslaan.

11-01-2019 15:16

Heimwee

Blinky Bill - Heimwee

Als Cranky zijn nieuwe hagedissenbeeld laat overkomen, wordt Eddy overmand door emoties. Het is officieel: hij heeft heimwee! Blinky en Jacko beseffen dat ze Eddy nooit terug naar New York kunnen brengen, dus brengen ze New York naar Greenp...

10-01-2019 15:14

Sir Claudes laatste leven

Blinky Bill - Sir Claudes laatste leven

Sir Claude heeft al acht van zijn negen levens opgebruikt en wat ooit een gevaarlijke kater was, is nu een bang beestje. Blinky en Jacko besluiten hem te helpen om zijn levens terug te krijgen en sluiten daarbij een deal met de gemene kat: ...

09-01-2019 15:15

De nieuwe sheriff

Blinky Bill - De nieuwe sheriff

Greenpatch maakt zich op voor de jaarlijkse poëziewedstrijd. De veelbelovende dichter Cranky benoemt de ongeslagen kampioen Jacko tot nieuwe sheriff in een poging om Jacko af te leiden van de wedstrijd.

09-01-2019 15:04

Golfpret

Blinky Bill - Golfpret

Blinky vindt per ongeluk een geweldig spel uit en meteen is heel Greenpatch hiervan in de ban. Zoals verwacht duurt het niet lang voor burgemeester Cranky het spel verbiedt voor iedereen, behalve zichzelf. Natuurlijk zijn Blinky en Jacko bo...

08-01-2019 15:12

Kaka-Trudy

Blinky Bill - Kaka-Trudy

Blinky en Jacko vinden een verloren pop die ze verwarren met een mensenbaby. De vrienden worden parttime ouders en gaan ondertussen op zoek naar de familie van het kind. Alleen is het ouderschap niet makkelijk en Blinky en Jacko zullen meer...

07-01-2019 15:14

Jurassic tunnel

Blinky Bill - Jurassic tunnel

Als de oude Wombo zijn knikkers verliest, gaan Blinky en Jacko op zoek naar de knikkers in de tunnels van het hol van de oude man. Maar die tunnels zijn veel gevaarlijker en enger dan gedacht en bovendien zijn ze er niet alleen.

04-01-2019 14:41

Magische bal

Blinky Bill - Magische bal

Op een dag verschijnt er een mysterieuze, pratende bal in Greenpatch en het duurt niet lang voor de inwoners in de ban raken van zijn wijze woorden. Vooral Jacko gaat er helemaal in op. Blinky komt er snel achter dat de bal vooral onzin uit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blinky Bill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blinky Bill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blinky Bill bij Blinky Bill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blinky Bill. Heb je een uitzending van Blinky Bill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blinky Bill gemist

Animatieserie over de koala Blinky Bill. Hij gaat met zijn vriendjes op ontdekkingstocht door Australië. Er valt daar heel veel te beleven en te ontdekken. Beleef tijdens de reis de meest spannende avonturen mee!

Uitzending gemist van Blinky Bill? Hier kun je alle uitzendingen van Blinky Bill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 130
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord