Programma gemist?

Op een dag het op verschijnt er een mysterieuze, pratende naar bal in Greenpatch met en tijdens het duurt niet lang voor met de inwoners naar in de de ban raken van zijn wijze op woorden. van Vooral Jacko gaat door er helemaal in met op. Blinky komt er al snel op tv achter dat van de bal vooral een onzin uitkraamt met en zweert dat hij er naar in alles aan zal naar doen om het in mysterieuze ding te vernietigen. Maar wat op tv moet hij daarvoor in door opofferen?

Een een meteoriet slaat in, vlakbij Greenpatch, van en uit al snel zijn de inwoners tijdens helemaal geobsedeerd door door naar aliens. Blinky stelt dapper voor om door de meteoriet te de gaan onderzoeken en op tv ontdekt meer met dan hem in lief is.

Blinky uit en Jacko bezoeken Pablo in het zijn door wegrestaurant. Tot door hun grote verrassing het is Pablo tot tijdens over zijn oren verliefd. in Die avond heeft het hij een date op met zijn droommeisje. een Al is er wel op tv een probleem: hij is een in nog nooit eerder op op date gegaan! Blinky van en Jacko proberen de op tv kale door papegaai om te toveren in in een zwoele casanova... het als hij niet met steeds in zwijm valt, met een tenminste.

Blinky een wordt gered door een koala van die veel weg van heeft van een een superheld. Kev door is een een grotere, slimmere, dapperdere versie op van Blinky en het een duurt het niet lang voor iedereen hem tijdens op de officiële 'Bewaker van het Greenpatch' noemt. Iedereen uit behalve Blinky, die van zo zijn twijfels heeft de over de tijdens nieuwkomer.

Greenpatch wordt een opgeschrikt door het gerucht tijdens dat een uit gevaarlijke krokodil onderweg zou op zijn tijdens naar het de stadje. Blinky en Jacko besluiten de naar op tv zaak zelf in door handen te nemen en reizen terug tijdens in het de tijd. een Ze willen de krokodil in tegenhouden.

Het eksterseizoen is de aangebroken de en de inwoners van Greenpatch een zijn bang dat van ze zullen worden naar aangevallen door het de vliegende monsters die uit zich bovenop Cranky's tijdens in huis hebben gevestigd. De eksters kunnen uit alleen op tv worden verslagen door een nobele naar ridder. Dit naar is naar duidelijk een klusje op tv voor Sir Blinky de tijdens Dappere!

Spike in geniet van zijn leuke tijdens verjaardagsfeestje op tot Cranky plots door opduikt en de pret de bederft: hij laat alle ballonnen naar ontploffen en op tv legt het op feestje plat. een Blinky en Jacko besluiten om voor een eens en altijd naar op een einde te op tv maken aan het pretbedervende gedrag op van hun een burgemeester.

Blinky en op tv Jacko kruipen op tv in de huid van echte op naar superhelden als ze een jonge op tv potoroe redden met die vastzit tijdens in een boom. De potoroe is met zo naar overweldigd door hun moed, dat op tv de ze ook een superheld wil worden. tijdens Al is door er een één probleem: het enige uit waar de potoroe echt van goed in is, door is met chaos veroorzaken.

Er komt tijdens geritsel uit van de bosjes, een raar gegrom de dat met Greenpatch 's nachts wakker houdt. van het Om nog maar te zwijgen in van de gestolen het honing! Dat de kan maar een ding betekenen... het een Bunyip! Het kleine stadje de staat op stelten met en het is aan Blinky een naar en Jacko om het gevaarlijke de dier in te stoppen.

Het op is bloedheet in Greenpatch en de door de een warmte lijkt iedereen op zijn verstand te verliezen. op tv Cranky besluit tijdens van de situatie gebruik uit te maken een om de uit verwarde Greenpatchians in de val van te lokken. Blinky tijdens en op zijn beste vriend Jacko op gaan op avontuur om het hun vrienden op te redden en verkoeling naar te brengen op naar een hete uit zomerdag.

Elk jaar opnieuw van met wordt het toneelstukje dat burgemeester in Cranky opvoert met voor Oprichtersdag slechter. Het naar is een naar web van leugens naar met een artistiek tintje om het de in corrupte burgemeester te uit verheerlijken. Als Cranky in in zijn nieuwste toneelstuk kritiek tijdens levert het op Blinky's vader, komt de door jonge met koala in verweer. Het tijdens is tijd dat de iedereen door het échte verhaal achter de stichting het uit van Greenpatch hoort.

Blinky's een vader is terug tijdens in Greenpatch. uit De vrolijke gezinsreünie is tijdens maar van met korte duur als Cranky, de helemaal verbitterd door de terugkomst op tv van Bill tijdens Koala, de man uitdaagt met om een te bewijzen met dat hij niet zo dapper in en nobel naar is als iedereen naar denkt.

Blinky heeft er tijdens altijd al van de tijdens gedroomd een van de beroemde van Vliegende op tv Ratzo's te worden. van Als de knotsgekke een trapeze-act naar de stad een komt, twijfelt hij er een dan ook geen tijdens seconde aan om naar zijn kans tijdens te wagen. Maar een hun komst met brengt ook heel wat problemen naar met zich met mee. De Vliegende Ratzo's op hebben duidelijk meer op in petto dan enkele door mooie tijdens kunstjes.

Blinky in en Jacko van vinden een doos naar die van een vrachtwagen afgevallen is. door Ze kruipen tijdens in de doos met en komen zo terecht tijdens op de op Dozenplaneet. Maar als tijdens ze op ontdekking een gaan op met de planeet, tijdens stuiten ze al snel in op nieuwe uit problemen.

Het eksterseizoen de is aangebroken en de een op tv inwoners van Greenpatch zijn bang het dat ze zullen worden uit aangevallen door de in vliegende monsters van die zich bovenop Cranky's in huis hebben door gevestigd. De eksters kunnen naar alleen worden tijdens verslagen het door een nobele uit ridder. Dit is een duidelijk een klusje voor Sir Blinky naar de de Dappere!

februari 2020
23-02-2020 15:13

Magische bal

Blinky Bill - Magische bal

Op een dag verschijnt er een mysterieuze, pratende bal in Greenpatch en het duurt niet lang voor de inwoners in de ban raken van zijn wijze woorden. Vooral Jacko gaat er helemaal in op. Blinky komt er al snel achter dat de bal vooral onzin ...

22-02-2020 15:09

Aanval van de boomaliens

Blinky Bill - Aanval van de boomaliens

Een meteoriet slaat in, vlakbij Greenpatch, en al snel zijn de inwoners helemaal geobsedeerd door aliens. Blinky stelt dapper voor om de meteoriet te gaan onderzoeken en ontdekt meer dan hem lief is.

16-02-2020 15:16

De date

Blinky Bill - De date

Blinky en Jacko bezoeken Pablo in zijn wegrestaurant. Tot hun grote verrassing is Pablo tot over zijn oren verliefd. Die avond heeft hij een date met zijn droommeisje. Al is er wel een probleem: hij is nog nooit eerder op date gegaan! Blink...

15-02-2020 15:14

Kev

Blinky Bill - Kev

Blinky wordt gered door een koala die veel weg heeft van een superheld. Kev is een grotere, slimmere, dapperdere versie van Blinky en het duurt niet lang voor iedereen hem de officiële 'Bewaker van Greenpatch' noemt. Iedereen behalve Blinky...

09-02-2020 15:12

Tijdmachine

Blinky Bill - Tijdmachine

Greenpatch wordt opgeschrikt door het gerucht dat een gevaarlijke krokodil onderweg zou zijn naar het stadje. Blinky en Jacko besluiten de zaak zelf in handen te nemen en reizen terug in de tijd. Ze willen de krokodil tegenhouden.

08-02-2020 15:15

Blinky de Dappere

Blinky Bill - Blinky de Dappere

Het eksterseizoen is aangebroken en de inwoners van Greenpatch zijn bang dat ze zullen worden aangevallen door de vliegende monsters die zich bovenop Cranky's huis hebben gevestigd. De eksters kunnen alleen worden verslagen door een nobele ...

02-02-2020 15:14

Cranky de clown

Blinky Bill - Cranky de clown

Spike geniet van zijn leuke verjaardagsfeestje tot Cranky plots opduikt en de pret bederft: hij laat alle ballonnen ontploffen en legt het feestje plat. Blinky en Jacko besluiten om voor eens en altijd een einde te maken aan het pretbederve...

01-02-2020 15:09

Superhelden

Blinky Bill - Superhelden

Blinky en Jacko kruipen in de huid van echte superhelden als ze een jonge potoroe redden die vastzit in een boom. De potoroe is zo overweldigd door hun moed, dat ze ook een superheld wil worden. Al is er één probleem: het enige waar de poto...

26-01-2020 15:07

De Bunyip-jager

Blinky Bill - De Bunyip-jager

Er komt geritsel uit de bosjes, een raar gegrom dat Greenpatch 's nachts wakker houdt. Om nog maar te zwijgen van de gestolen honing! Dat kan maar een ding betekenen... Bunyip! Het kleine stadje staat op stelten en het is aan Blinky en Jack...

25-01-2020 15:17

Breinvries

Blinky Bill - Breinvries

Het is bloedheet in Greenpatch en door de warmte lijkt iedereen zijn verstand te verliezen. Cranky besluit van de situatie gebruik te maken om de verwarde Greenpatchians in de val te lokken. Blinky en zijn beste vriend Jacko gaan op avontuu...

19-01-2020 15:14

Oprichtersdag

Blinky Bill - Oprichtersdag

Elk jaar opnieuw wordt het toneelstukje dat burgemeester Cranky opvoert voor Oprichtersdag slechter. Het is een web van leugens met een artistiek tintje om de corrupte burgemeester te verheerlijken. Als Cranky in zijn nieuwste toneelstuk kr...

18-01-2020 15:12

De kippenpadproef

Blinky Bill - De kippenpadproef

Blinky's vader is terug in Greenpatch. De vrolijke gezinsreünie is maar van korte duur als Cranky, helemaal verbitterd door de terugkomst van Bill Koala, de man uitdaagt om te bewijzen dat hij niet zo dapper en nobel is als iedereen denkt.

12-01-2020 15:10

Vliegend circus

Blinky Bill - Vliegend circus

Blinky heeft er altijd al van gedroomd een van de beroemde Vliegende Ratzo's te worden. Als de knotsgekke trapeze-act naar de stad komt, twijfelt hij er dan ook geen seconde aan om zijn kans te wagen. Maar hun komst brengt ook heel wat prob...

12-01-2020 09:30

Dozenplaneet

Blinky Bill - Dozenplaneet

Blinky en Jacko vinden een doos die van een vrachtwagen afgevallen is. Ze kruipen in de doos en komen zo terecht op de Dozenplaneet. Maar als ze op ontdekking gaan op de planeet, stuiten ze al snel op nieuwe problemen.

12-01-2020 09:18

Blinky de Dappere

Blinky Bill - Blinky de Dappere

Het eksterseizoen is aangebroken en de inwoners van Greenpatch zijn bang dat ze zullen worden aangevallen door de vliegende monsters die zich bovenop Cranky's huis hebben gevestigd. De eksters kunnen alleen worden verslagen door een nobele ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blinky Bill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blinky Bill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blinky Bill bij Blinky Bill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blinky Bill. Heb je een uitzending van Blinky Bill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blinky Bill gemist

Animatieserie over de koala Blinky Bill. Hij gaat met zijn vriendjes op ontdekkingstocht door Australië. Er valt daar heel veel te beleven en te ontdekken. Beleef tijdens de reis de meest spannende avonturen mee!

Uitzending gemist van Blinky Bill? Hier kun je alle uitzendingen van Blinky Bill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 390
  • Laatste uitzending op 23-02-2020 om 15:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!