Programma gemist?

Sir uit Claude heeft al acht met van zijn negen levens een opgebruikt op en wat ooit op een gevaarlijke op tv kater was, is de nu een bang de beestje. Blinky en Jacko in besluiten hem te uit helpen om het zijn levens terug uit te krijgen en door sluiten daarbij een deal uit met de een gemene kat: in ruil uit zal hij Greenpatch door niet langer van lastigvallen.

Greenpatch naar maakt zich op voor een de een jaarlijkse poëziewedstrijd. De veelbelovende het dichter Cranky benoemt de ongeslagen een kampioen op Jacko tot nieuwe het sheriff in van een poging om Jacko een af te van leiden van de in wedstrijd.

Blinky en Jacko het vinden een de verloren pop die ze tijdens verwarren met een van mensenbaby. op tv De vrienden worden op tv parttime-ouders en gaan ondertussen met op zoek naar het de familie het van het een kind. Alleen is het ouderschap door niet makkelijk en met Blinky en Jacko zullen van meer moeten op doen dan knuffels tijdens geven om het kleintje naar te het kalmeren.

Als op de oude naar Wombo zijn knikkers een verliest, gaan Blinky door en Jacko op zoek naar van de knikkers op tv in de tunnels van in het hol van de van met oude man. Maar die tunnels de zijn veel gevaarlijker in en een enger dan gedacht en bovendien naar zijn in ze er niet uit alleen.

Op op tv een dag verschijnt er een een mysterieuze, pratende bal uit in in Greenpatch en het duurt het niet lang van voor de inwoners naar in de ban raken van uit zijn wijze woorden. met Vooral op tv Jacko gaat tijdens er helemaal in op. Blinky komt met de er al snel het achter dat de een bal vooral onzin uitkraamt en zweert uit dat van hij er alles het aan zal doen tijdens om het mysterieuze ding te de vernietigen. Maar de wat uit moet hij daarvoor op opofferen?

Een meteoriet slaat de in in, vlakbij Greenpatch, op tv en al snel zijn de op inwoners tijdens helemaal geobsedeerd door aliens. Blinky stelt uit dapper voor om de de in meteoriet te gaan onderzoeken en in op ontdekt meer dan hem door lief is.

Blinky naar en Jacko de bezoeken Pablo in uit zijn wegrestaurant. Tot hun het grote verrassing op is Pablo tot over zijn tijdens oren in verliefd. Die avond het heeft hij een date met een zijn naar droommeisje. Al is er wel een de op tv probleem: hij is nog nooit eerder op op op date gegaan! Blinky en Jacko op proberen door de kale het papegaai om te toveren een in een het zwoele casanova... als hij met niet steeds in zwijm de valt, de tenminste.

Blinky het wordt gered door tijdens een koala die veel weg uit uit heeft van een superheld. van Kev is de een grotere, slimmere, dapperdere naar versie van Blinky en het met met duurt niet lang voor de iedereen hem de met officiële 'Bewaker van Greenpatch' noemt. de een Iedereen behalve Blinky, die zo een zijn tijdens twijfels heeft over de in nieuwkomer.

Greenpatch een wordt opgeschrikt door het gerucht een dat een gevaarlijke op krokodil onderweg in zou op zijn naar het stadje. Blinky en op Jacko door besluiten de zaak met zelf in handen op tv te nemen en reizen terug een in de tijdens tijd. Ze het willen de krokodil uit tegenhouden.

Het op eksterseizoen is aangebroken en de met inwoners van door Greenpatch zijn bang dat tijdens ze door zullen worden aangevallen door op de van vliegende monsters die zich bovenop uit Cranky's huis hebben de gevestigd. De eksters kunnen uit alleen worden verslagen van door een door nobele ridder. Dit met is de duidelijk een klusje voor Sir Blinky op de door Dappere!

Spike een geniet van zijn in leuke verjaardagsfeestje tot Cranky met plots opduikt en de de pret bederft: hij een laat van alle ballonnen ontploffen en de legt het feestje plat. van de Blinky en Jacko besluiten om voor in eens met en altijd de een einde te maken aan het in pretbedervende gedrag met van hun tijdens burgemeester.

Blinky uit en Jacko in kruipen in de huid een van echte uit superhelden als ze een een jonge potoroe redden die van vastzit in een uit boom. door De potoroe is zo overweldigd door van van hun moed, dat ze van ook een superheld wil tijdens worden. Al op is er één probleem: van het enige tijdens waar de potoroe echt goed op in is, een is een chaos veroorzaken.

Er in komt geritsel uit de bosjes, een een het raar gegrom door dat Greenpatch 's nachts in wakker houdt. Om op tv nog maar te zwijgen van van de gestolen honing! op Dat kan het maar uit een ding betekenen... Bunyip! Het kleine van stadje staat op op in stelten en het de is aan Blinky en Jacko om tijdens het gevaarlijke dier op tv te een stoppen.

Het is een bloedheet in Greenpatch met en door in de warmte lijkt iedereen de zijn verstand te naar verliezen. Cranky besluit van op op tv de situatie gebruik te in maken om van de verwarde Greenpatchians in de de val te van lokken. Blinky en zijn beste van een vriend Jacko gaan op uit avontuur om hun vrienden tijdens te door redden en verkoeling te brengen op tv op een hete door zomerdag.

Elk een jaar opnieuw wordt het op tv toneelstukje dat burgemeester door Cranky opvoert op tv voor Oprichtersdag slechter. in Het is de een web van leugens met uit een in artistiek tintje om de corrupte door burgemeester te op tv verheerlijken. Als Cranky in in zijn het nieuwste toneelstuk kritiek met levert op Blinky's vader, komt de in jonge het koala in verweer. op Het is tijd dat iedereen op het échte een verhaal op achter de stichting een van Greenpatch hoort.

maart 2021
08-03-2020 15:12

Sir Claudes laatste leven

Blinky Bill - Sir Claudes laatste leven

Sir Claude heeft al acht van zijn negen levens opgebruikt en wat ooit een gevaarlijke kater was, is nu een bang beestje. Blinky en Jacko besluiten hem te helpen om zijn levens terug te krijgen en sluiten daarbij een deal met de gemene kat: ...

07-03-2020 15:15

De nieuwe sheriff

Blinky Bill - De nieuwe sheriff

Greenpatch maakt zich op voor de jaarlijkse poëziewedstrijd. De veelbelovende dichter Cranky benoemt de ongeslagen kampioen Jacko tot nieuwe sheriff in een poging om Jacko af te leiden van de wedstrijd.

01-03-2020 15:12

Kaka-Trudy

Blinky Bill - Kaka-Trudy

Blinky en Jacko vinden een verloren pop die ze verwarren met een mensenbaby. De vrienden worden parttime-ouders en gaan ondertussen op zoek naar de familie van het kind. Alleen is het ouderschap niet makkelijk en Blinky en Jacko zullen meer...

29-02-2020 15:11

Jurassic tunnel

Blinky Bill - Jurassic tunnel

Als de oude Wombo zijn knikkers verliest, gaan Blinky en Jacko op zoek naar de knikkers in de tunnels van het hol van de oude man. Maar die tunnels zijn veel gevaarlijker en enger dan gedacht en bovendien zijn ze er niet alleen.

23-02-2020 15:13

Magische bal

Blinky Bill - Magische bal

Op een dag verschijnt er een mysterieuze, pratende bal in Greenpatch en het duurt niet lang voor de inwoners in de ban raken van zijn wijze woorden. Vooral Jacko gaat er helemaal in op. Blinky komt er al snel achter dat de bal vooral onzin ...

22-02-2020 15:09

Aanval van de boomaliens

Blinky Bill - Aanval van de boomaliens

Een meteoriet slaat in, vlakbij Greenpatch, en al snel zijn de inwoners helemaal geobsedeerd door aliens. Blinky stelt dapper voor om de meteoriet te gaan onderzoeken en ontdekt meer dan hem lief is.

16-02-2020 15:16

De date

Blinky Bill - De date

Blinky en Jacko bezoeken Pablo in zijn wegrestaurant. Tot hun grote verrassing is Pablo tot over zijn oren verliefd. Die avond heeft hij een date met zijn droommeisje. Al is er wel een probleem: hij is nog nooit eerder op date gegaan! Blink...

15-02-2020 15:14

Kev

Blinky Bill - Kev

Blinky wordt gered door een koala die veel weg heeft van een superheld. Kev is een grotere, slimmere, dapperdere versie van Blinky en het duurt niet lang voor iedereen hem de officiële 'Bewaker van Greenpatch' noemt. Iedereen behalve Blinky...

09-02-2020 15:12

Tijdmachine

Blinky Bill - Tijdmachine

Greenpatch wordt opgeschrikt door het gerucht dat een gevaarlijke krokodil onderweg zou zijn naar het stadje. Blinky en Jacko besluiten de zaak zelf in handen te nemen en reizen terug in de tijd. Ze willen de krokodil tegenhouden.

08-02-2020 15:15

Blinky de Dappere

Blinky Bill - Blinky de Dappere

Het eksterseizoen is aangebroken en de inwoners van Greenpatch zijn bang dat ze zullen worden aangevallen door de vliegende monsters die zich bovenop Cranky's huis hebben gevestigd. De eksters kunnen alleen worden verslagen door een nobele ...

02-02-2020 15:14

Cranky de clown

Blinky Bill - Cranky de clown

Spike geniet van zijn leuke verjaardagsfeestje tot Cranky plots opduikt en de pret bederft: hij laat alle ballonnen ontploffen en legt het feestje plat. Blinky en Jacko besluiten om voor eens en altijd een einde te maken aan het pretbederve...

01-02-2020 15:09

Superhelden

Blinky Bill - Superhelden

Blinky en Jacko kruipen in de huid van echte superhelden als ze een jonge potoroe redden die vastzit in een boom. De potoroe is zo overweldigd door hun moed, dat ze ook een superheld wil worden. Al is er één probleem: het enige waar de poto...

26-01-2020 15:07

De Bunyip-jager

Blinky Bill - De Bunyip-jager

Er komt geritsel uit de bosjes, een raar gegrom dat Greenpatch 's nachts wakker houdt. Om nog maar te zwijgen van de gestolen honing! Dat kan maar een ding betekenen... Bunyip! Het kleine stadje staat op stelten en het is aan Blinky en Jack...

25-01-2020 15:17

Breinvries

Blinky Bill - Breinvries

Het is bloedheet in Greenpatch en door de warmte lijkt iedereen zijn verstand te verliezen. Cranky besluit van de situatie gebruik te maken om de verwarde Greenpatchians in de val te lokken. Blinky en zijn beste vriend Jacko gaan op avontuu...

19-01-2020 15:14

Oprichtersdag

Blinky Bill - Oprichtersdag

Elk jaar opnieuw wordt het toneelstukje dat burgemeester Cranky opvoert voor Oprichtersdag slechter. Het is een web van leugens met een artistiek tintje om de corrupte burgemeester te verheerlijken. Als Cranky in zijn nieuwste toneelstuk kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 27. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blinky Bill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blinky Bill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blinky Bill bij Blinky Bill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blinky Bill. Heb je een uitzending van Blinky Bill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blinky Bill gemist

Animatieserie over de koala Blinky Bill. Hij gaat met zijn vriendjes op ontdekkingstocht door Australië. Er valt daar heel veel te beleven en te ontdekken. Beleef tijdens de reis de meest spannende avonturen mee!

Uitzending gemist van Blinky Bill? Hier kun je alle uitzendingen van Blinky Bill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 394
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 15:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!