Programma gemist?

Sir Claude in heeft al acht uit van zijn negen levens op tv opgebruikt en van wat ooit een gevaarlijke met kater was, op is nu een met bang beestje. Blinky en de met Jacko besluiten hem te op helpen om zijn levens terug door te het krijgen en sluiten tijdens daarbij een deal met naar de gemene door kat: in ruil zal naar hij Greenpatch niet langer het uit lastigvallen.

Greenpatch op tv maakt zich de op voor de jaarlijkse poëziewedstrijd. De op tv door veelbelovende dichter Cranky benoemt van de ongeslagen kampioen Jacko tot op tv nieuwe door sheriff in een poging om op tv Jacko af de te leiden op van de van wedstrijd.

Blinky tijdens en Jacko uit vinden een verloren het pop die ze verwarren met met een mensenbaby. De uit vrienden op worden parttime-ouders en gaan ondertussen op van in zoek naar de het familie van het kind. Alleen van is het ouderschap de niet de makkelijk en Blinky en Jacko zullen met tijdens meer moeten doen dan knuffels geven met om op tv het kleintje naar te kalmeren.

Als het de oude Wombo het zijn knikkers verliest, gaan Blinky een en door Jacko op zoek naar naar de knikkers in het de tunnels van het van hol van de op van oude man. Maar uit die tunnels zijn veel uit gevaarlijker en de enger dan gedacht en bovendien zijn het ze er tijdens niet van alleen.

Op op een dag verschijnt er een door mysterieuze, het pratende bal in Greenpatch en van het duurt niet van het lang voor de inwoners in de het van ban raken van de zijn wijze woorden. Vooral Jacko op gaat er helemaal een in op. Blinky komt tijdens er uit al snel op tv achter dat de bal vooral uit onzin uitkraamt en uit zweert door dat hij er tijdens alles aan zal doen het om het mysterieuze ding te uit vernietigen. Maar in wat moet hij met daarvoor een opofferen?

Een een meteoriet slaat in, naar vlakbij Greenpatch, en al snel uit zijn de inwoners op tv helemaal het geobsedeerd door aliens. het Blinky stelt het dapper voor om de in meteoriet te de gaan onderzoeken en ontdekt uit meer dan van hem lief is.

Blinky een en Jacko bezoeken een Pablo in zijn wegrestaurant. in Tot hun op grote verrassing met is Pablo tot over uit zijn oren verliefd. Die met avond heeft op hij een date met op tv zijn droommeisje. Al is door er met wel een probleem: hij is door de nog nooit eerder op door date gegaan! Blinky en Jacko door proberen uit de kale op tv papegaai om te toveren van in een zwoele tijdens casanova... als hij in niet steeds in zwijm op tv valt, naar tenminste.

Blinky wordt gered door door een koala het die veel weg op tv heeft in van een superheld. het Kev is een grotere, op tv slimmere, dapperdere versie van met Blinky en het door duurt op tv niet lang naar voor iedereen hem de officiële een 'Bewaker van Greenpatch' noemt. tijdens Iedereen behalve Blinky, de die naar zo zijn twijfels in heeft over de op nieuwkomer.

Greenpatch wordt met opgeschrikt door het gerucht het in dat een gevaarlijke op krokodil onderweg zou van zijn naar het stadje. Blinky en in Jacko besluiten een de met zaak zelf in handen te nemen tijdens en tijdens reizen terug in de in tijd. Ze willen de in krokodil op tegenhouden.

Het in eksterseizoen is aangebroken en uit de inwoners van Greenpatch met zijn door bang dat ze met zullen worden een aangevallen door de vliegende monsters met die zich op tv bovenop Cranky's huis hebben door gevestigd. De eksters kunnen de op alleen worden verslagen door een nobele op in ridder. Dit is duidelijk een klusje op tv in voor Sir Blinky van de Dappere!

Spike tijdens geniet van zijn leuke verjaardagsfeestje met tot de Cranky plots opduikt en een de in pret bederft: hij laat door alle ballonnen ontploffen en met legt het feestje de plat. Blinky en tijdens Jacko besluiten om voor met eens en in altijd een einde te op maken aan het door uit pretbedervende gedrag van hun de burgemeester.

Blinky en Jacko een kruipen in op tv de naar huid van echte door superhelden als ze een jonge van potoroe het redden die vastzit uit in een boom. De met potoroe is een zo overweldigd door uit hun moed, dat ze ook op een superheld wil op tv worden. van Al is er op tv één probleem: het een enige waar de potoroe op echt goed in is, op is chaos met veroorzaken.

Er komt geritsel met uit de bosjes, tijdens een naar raar gegrom naar dat Greenpatch 's nachts een wakker houdt. Om nog maar uit te zwijgen tijdens van de tijdens gestolen honing! het Dat kan maar een ding in betekenen... Bunyip! Het kleine met stadje uit staat op stelten en de het is aan Blinky het en op tv Jacko om van het gevaarlijke dier de te stoppen.

Het is bloedheet met in Greenpatch met en door de warmte op in lijkt iedereen zijn verstand te verliezen. de Cranky op tv besluit van de situatie op gebruik te maken om een de verwarde een Greenpatchians in de op val te lokken. uit Blinky en zijn met beste vriend Jacko op gaan op avontuur om uit hun tijdens vrienden te naar redden en verkoeling te brengen op met in een hete zomerdag.

Elk jaar opnieuw op tv wordt het van toneelstukje dat burgemeester van Cranky opvoert tijdens voor Oprichtersdag slechter. Het het is een web van in leugens tijdens met een artistiek met tintje om de corrupte op tv burgemeester te verheerlijken. Als naar Cranky door in zijn nieuwste het toneelstuk kritiek levert op de Blinky's door vader, komt de jonge koala op tv in verweer. uit Het is het tijd dat iedereen het de échte verhaal achter de uit stichting van Greenpatch van hoort.

oktober 2020
08-03-2020 15:12

Sir Claudes laatste leven

Blinky Bill - Sir Claudes laatste leven

Sir Claude heeft al acht van zijn negen levens opgebruikt en wat ooit een gevaarlijke kater was, is nu een bang beestje. Blinky en Jacko besluiten hem te helpen om zijn levens terug te krijgen en sluiten daarbij een deal met de gemene kat: ...

07-03-2020 15:15

De nieuwe sheriff

Blinky Bill - De nieuwe sheriff

Greenpatch maakt zich op voor de jaarlijkse poëziewedstrijd. De veelbelovende dichter Cranky benoemt de ongeslagen kampioen Jacko tot nieuwe sheriff in een poging om Jacko af te leiden van de wedstrijd.

01-03-2020 15:12

Kaka-Trudy

Blinky Bill - Kaka-Trudy

Blinky en Jacko vinden een verloren pop die ze verwarren met een mensenbaby. De vrienden worden parttime-ouders en gaan ondertussen op zoek naar de familie van het kind. Alleen is het ouderschap niet makkelijk en Blinky en Jacko zullen meer...

29-02-2020 15:11

Jurassic tunnel

Blinky Bill - Jurassic tunnel

Als de oude Wombo zijn knikkers verliest, gaan Blinky en Jacko op zoek naar de knikkers in de tunnels van het hol van de oude man. Maar die tunnels zijn veel gevaarlijker en enger dan gedacht en bovendien zijn ze er niet alleen.

23-02-2020 15:13

Magische bal

Blinky Bill - Magische bal

Op een dag verschijnt er een mysterieuze, pratende bal in Greenpatch en het duurt niet lang voor de inwoners in de ban raken van zijn wijze woorden. Vooral Jacko gaat er helemaal in op. Blinky komt er al snel achter dat de bal vooral onzin ...

22-02-2020 15:09

Aanval van de boomaliens

Blinky Bill - Aanval van de boomaliens

Een meteoriet slaat in, vlakbij Greenpatch, en al snel zijn de inwoners helemaal geobsedeerd door aliens. Blinky stelt dapper voor om de meteoriet te gaan onderzoeken en ontdekt meer dan hem lief is.

16-02-2020 15:16

De date

Blinky Bill - De date

Blinky en Jacko bezoeken Pablo in zijn wegrestaurant. Tot hun grote verrassing is Pablo tot over zijn oren verliefd. Die avond heeft hij een date met zijn droommeisje. Al is er wel een probleem: hij is nog nooit eerder op date gegaan! Blink...

15-02-2020 15:14

Kev

Blinky Bill - Kev

Blinky wordt gered door een koala die veel weg heeft van een superheld. Kev is een grotere, slimmere, dapperdere versie van Blinky en het duurt niet lang voor iedereen hem de officiële 'Bewaker van Greenpatch' noemt. Iedereen behalve Blinky...

09-02-2020 15:12

Tijdmachine

Blinky Bill - Tijdmachine

Greenpatch wordt opgeschrikt door het gerucht dat een gevaarlijke krokodil onderweg zou zijn naar het stadje. Blinky en Jacko besluiten de zaak zelf in handen te nemen en reizen terug in de tijd. Ze willen de krokodil tegenhouden.

08-02-2020 15:15

Blinky de Dappere

Blinky Bill - Blinky de Dappere

Het eksterseizoen is aangebroken en de inwoners van Greenpatch zijn bang dat ze zullen worden aangevallen door de vliegende monsters die zich bovenop Cranky's huis hebben gevestigd. De eksters kunnen alleen worden verslagen door een nobele ...

02-02-2020 15:14

Cranky de clown

Blinky Bill - Cranky de clown

Spike geniet van zijn leuke verjaardagsfeestje tot Cranky plots opduikt en de pret bederft: hij laat alle ballonnen ontploffen en legt het feestje plat. Blinky en Jacko besluiten om voor eens en altijd een einde te maken aan het pretbederve...

01-02-2020 15:09

Superhelden

Blinky Bill - Superhelden

Blinky en Jacko kruipen in de huid van echte superhelden als ze een jonge potoroe redden die vastzit in een boom. De potoroe is zo overweldigd door hun moed, dat ze ook een superheld wil worden. Al is er één probleem: het enige waar de poto...

26-01-2020 15:07

De Bunyip-jager

Blinky Bill - De Bunyip-jager

Er komt geritsel uit de bosjes, een raar gegrom dat Greenpatch 's nachts wakker houdt. Om nog maar te zwijgen van de gestolen honing! Dat kan maar een ding betekenen... Bunyip! Het kleine stadje staat op stelten en het is aan Blinky en Jack...

25-01-2020 15:17

Breinvries

Blinky Bill - Breinvries

Het is bloedheet in Greenpatch en door de warmte lijkt iedereen zijn verstand te verliezen. Cranky besluit van de situatie gebruik te maken om de verwarde Greenpatchians in de val te lokken. Blinky en zijn beste vriend Jacko gaan op avontuu...

19-01-2020 15:14

Oprichtersdag

Blinky Bill - Oprichtersdag

Elk jaar opnieuw wordt het toneelstukje dat burgemeester Cranky opvoert voor Oprichtersdag slechter. Het is een web van leugens met een artistiek tintje om de corrupte burgemeester te verheerlijken. Als Cranky in zijn nieuwste toneelstuk kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 27. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blinky Bill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blinky Bill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blinky Bill bij Blinky Bill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blinky Bill. Heb je een uitzending van Blinky Bill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blinky Bill gemist

Animatieserie over de koala Blinky Bill. Hij gaat met zijn vriendjes op ontdekkingstocht door Australië. Er valt daar heel veel te beleven en te ontdekken. Beleef tijdens de reis de meest spannende avonturen mee!

Uitzending gemist van Blinky Bill? Hier kun je alle uitzendingen van Blinky Bill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 394
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 15:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!