Programma gemist?

Sir van Claude heeft van al acht van zijn door negen levens opgebruikt de en wat ooit de een gevaarlijke kater was, op tv is nu een bang naar beestje. Blinky en een Jacko op tv besluiten hem te helpen om een het zijn levens terug uit te krijgen en sluiten daarbij de een deal uit met de met gemene kat: in ruil zal hij een tijdens Greenpatch niet langer met lastigvallen.

Greenpatch op tv maakt zich tijdens op voor de jaarlijkse poëziewedstrijd. De uit veelbelovende dichter op tv Cranky tijdens benoemt de ongeslagen kampioen naar Jacko tot nieuwe sheriff in van een in poging om Jacko af te het leiden van uit de in wedstrijd.

Blinky en Jacko tijdens vinden een verloren in pop met die ze in verwarren met een mensenbaby. De uit vrienden worden parttime-ouders door en gaan naar ondertussen op zoek de naar de familie naar van het door kind. Alleen is in het ouderschap niet makkelijk en Blinky in en in Jacko zullen in meer moeten doen dan tijdens knuffels geven om het kleintje tijdens te van kalmeren.

Als het de oude Wombo zijn in knikkers verliest, tijdens gaan Blinky op tv en Jacko op zoek naar de door knikkers met in de tunnels van naar het hol tijdens van de van oude man. Maar die tunnels zijn een veel een gevaarlijker en enger tijdens dan gedacht en bovendien zijn uit ze er niet door op alleen.

Op een dag door verschijnt er een van mysterieuze, een pratende bal van in Greenpatch en het duurt niet door lang voor de naar inwoners in de met ban het raken van zijn wijze tijdens woorden. Vooral Jacko gaat naar uit er helemaal in op. Blinky de komt een er al snel achter dat de het bal vooral onzin op tv uitkraamt en zweert op tv op dat hij er alles aan door zal doen om tijdens het mysterieuze ding door te naar vernietigen. Maar wat moet met hij daarvoor op opofferen?

Een uit meteoriet slaat in, vlakbij het Greenpatch, en op al snel zijn een de inwoners helemaal tijdens geobsedeerd door aliens. naar Blinky stelt uit dapper voor om de meteoriet te het gaan van onderzoeken en ontdekt van meer dan door hem lief is.

Blinky op tv en Jacko de bezoeken Pablo in zijn wegrestaurant. Tot naar hun grote verrassing naar is Pablo met tot over zijn tijdens oren verliefd. Die avond uit heeft met hij een date tijdens met zijn droommeisje. op tv Al is er wel een een probleem: hij van is nog door nooit eerder op date gegaan! van Blinky en op Jacko proberen de in kale papegaai van om te van toveren in een uit zwoele casanova... als hij niet een steeds op in zwijm valt, met tenminste.

Blinky naar wordt gered door een op tv koala die een veel weg heeft van de een superheld. Kev met is een met grotere, slimmere, dapperdere versie van de van Blinky en het met duurt niet lang voor het iedereen hem uit de officiële 'Bewaker van een Greenpatch' noemt. Iedereen behalve Blinky, een die zo van zijn door twijfels heeft over de uit nieuwkomer.

Greenpatch door wordt opgeschrikt door het gerucht de dat door een gevaarlijke krokodil onderweg met zou het zijn naar het naar stadje. Blinky en Jacko besluiten de op tv zaak van zelf in handen te nemen op tv en reizen op terug in de op tv tijd. Ze door willen de krokodil van tegenhouden.

Het een eksterseizoen is aangebroken van en de inwoners van tijdens Greenpatch zijn van bang dat ze zullen het worden aangevallen door de de een vliegende monsters die zich bovenop Cranky's op huis uit hebben gevestigd. De door eksters kunnen alleen worden verslagen uit door een een nobele ridder. Dit met is op duidelijk een klusje voor in Sir Blinky de het Dappere!

Spike tijdens geniet van zijn uit leuke verjaardagsfeestje tijdens tot Cranky plots opduikt en de met pret bederft: van hij laat door alle ballonnen de ontploffen en legt het het feestje plat. Blinky en het Jacko besluiten om voor van de eens en altijd een einde een te maken aan het op pretbedervende gedrag een van hun van burgemeester.

Blinky en Jacko het kruipen uit in de huid van tijdens echte superhelden als ze uit een naar jonge potoroe door redden die vastzit in een op tv boom. van De potoroe is zo overweldigd door in hun moed, naar dat ze ook een de superheld wil in worden. de Al is er één uit probleem: het uit enige waar de in potoroe echt goed in is, is naar chaos met veroorzaken.

Er komt geritsel met uit de de bosjes, een raar het gegrom met dat Greenpatch 's nachts wakker de houdt. in Om nog maar op te zwijgen van de gestolen de honing! Dat kan maar in het een ding betekenen... Bunyip! Het het kleine stadje staat op in stelten van en het naar is aan Blinky naar en Jacko om op tv het gevaarlijke dier te het stoppen.

Het tijdens is bloedheet uit in Greenpatch en naar door de warmte met lijkt iedereen zijn verstand te verliezen. van Cranky besluit tijdens van op de situatie gebruik te maken om uit de tijdens verwarde Greenpatchians in de val op tv te lokken. met Blinky en van zijn beste vriend Jacko in gaan op de avontuur om door hun vrienden te redden en het verkoeling te brengen op het een hete op zomerdag.

Elk in jaar opnieuw wordt het de toneelstukje dat het burgemeester Cranky opvoert voor met Oprichtersdag slechter. Het van is een tijdens web van leugens met van een in artistiek tintje om de corrupte burgemeester op tv te verheerlijken. Als op door Cranky in zijn nieuwste naar toneelstuk kritiek in levert op Blinky's vader, de komt de jonge van koala in verweer. Het uit is tijd het dat iedereen een het échte verhaal achter de de stichting van Greenpatch tijdens hoort.

december 2021
08-03-2020 15:12

Sir Claudes laatste leven

Blinky Bill - Sir Claudes laatste leven

Sir Claude heeft al acht van zijn negen levens opgebruikt en wat ooit een gevaarlijke kater was, is nu een bang beestje. Blinky en Jacko besluiten hem te helpen om zijn levens terug te krijgen en sluiten daarbij een deal met de gemene kat: ...

07-03-2020 15:15

De nieuwe sheriff

Blinky Bill - De nieuwe sheriff

Greenpatch maakt zich op voor de jaarlijkse poëziewedstrijd. De veelbelovende dichter Cranky benoemt de ongeslagen kampioen Jacko tot nieuwe sheriff in een poging om Jacko af te leiden van de wedstrijd.

01-03-2020 15:12

Kaka-Trudy

Blinky Bill - Kaka-Trudy

Blinky en Jacko vinden een verloren pop die ze verwarren met een mensenbaby. De vrienden worden parttime-ouders en gaan ondertussen op zoek naar de familie van het kind. Alleen is het ouderschap niet makkelijk en Blinky en Jacko zullen meer...

29-02-2020 15:11

Jurassic tunnel

Blinky Bill - Jurassic tunnel

Als de oude Wombo zijn knikkers verliest, gaan Blinky en Jacko op zoek naar de knikkers in de tunnels van het hol van de oude man. Maar die tunnels zijn veel gevaarlijker en enger dan gedacht en bovendien zijn ze er niet alleen.

23-02-2020 15:13

Magische bal

Blinky Bill - Magische bal

Op een dag verschijnt er een mysterieuze, pratende bal in Greenpatch en het duurt niet lang voor de inwoners in de ban raken van zijn wijze woorden. Vooral Jacko gaat er helemaal in op. Blinky komt er al snel achter dat de bal vooral onzin ...

22-02-2020 15:09

Aanval van de boomaliens

Blinky Bill - Aanval van de boomaliens

Een meteoriet slaat in, vlakbij Greenpatch, en al snel zijn de inwoners helemaal geobsedeerd door aliens. Blinky stelt dapper voor om de meteoriet te gaan onderzoeken en ontdekt meer dan hem lief is.

16-02-2020 15:16

De date

Blinky Bill - De date

Blinky en Jacko bezoeken Pablo in zijn wegrestaurant. Tot hun grote verrassing is Pablo tot over zijn oren verliefd. Die avond heeft hij een date met zijn droommeisje. Al is er wel een probleem: hij is nog nooit eerder op date gegaan! Blink...

15-02-2020 15:14

Kev

Blinky Bill - Kev

Blinky wordt gered door een koala die veel weg heeft van een superheld. Kev is een grotere, slimmere, dapperdere versie van Blinky en het duurt niet lang voor iedereen hem de officiële 'Bewaker van Greenpatch' noemt. Iedereen behalve Blinky...

09-02-2020 15:12

Tijdmachine

Blinky Bill - Tijdmachine

Greenpatch wordt opgeschrikt door het gerucht dat een gevaarlijke krokodil onderweg zou zijn naar het stadje. Blinky en Jacko besluiten de zaak zelf in handen te nemen en reizen terug in de tijd. Ze willen de krokodil tegenhouden.

08-02-2020 15:15

Blinky de Dappere

Blinky Bill - Blinky de Dappere

Het eksterseizoen is aangebroken en de inwoners van Greenpatch zijn bang dat ze zullen worden aangevallen door de vliegende monsters die zich bovenop Cranky's huis hebben gevestigd. De eksters kunnen alleen worden verslagen door een nobele ...

02-02-2020 15:14

Cranky de clown

Blinky Bill - Cranky de clown

Spike geniet van zijn leuke verjaardagsfeestje tot Cranky plots opduikt en de pret bederft: hij laat alle ballonnen ontploffen en legt het feestje plat. Blinky en Jacko besluiten om voor eens en altijd een einde te maken aan het pretbederve...

01-02-2020 15:09

Superhelden

Blinky Bill - Superhelden

Blinky en Jacko kruipen in de huid van echte superhelden als ze een jonge potoroe redden die vastzit in een boom. De potoroe is zo overweldigd door hun moed, dat ze ook een superheld wil worden. Al is er één probleem: het enige waar de poto...

26-01-2020 15:07

De Bunyip-jager

Blinky Bill - De Bunyip-jager

Er komt geritsel uit de bosjes, een raar gegrom dat Greenpatch 's nachts wakker houdt. Om nog maar te zwijgen van de gestolen honing! Dat kan maar een ding betekenen... Bunyip! Het kleine stadje staat op stelten en het is aan Blinky en Jack...

25-01-2020 15:17

Breinvries

Blinky Bill - Breinvries

Het is bloedheet in Greenpatch en door de warmte lijkt iedereen zijn verstand te verliezen. Cranky besluit van de situatie gebruik te maken om de verwarde Greenpatchians in de val te lokken. Blinky en zijn beste vriend Jacko gaan op avontuu...

19-01-2020 15:14

Oprichtersdag

Blinky Bill - Oprichtersdag

Elk jaar opnieuw wordt het toneelstukje dat burgemeester Cranky opvoert voor Oprichtersdag slechter. Het is een web van leugens met een artistiek tintje om de corrupte burgemeester te verheerlijken. Als Cranky in zijn nieuwste toneelstuk kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 27. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blinky Bill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blinky Bill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blinky Bill bij Blinky Bill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blinky Bill. Heb je een uitzending van Blinky Bill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blinky Bill gemist

Animatieserie over de koala Blinky Bill. Hij gaat met zijn vriendjes op ontdekkingstocht door Australië. Er valt daar heel veel te beleven en te ontdekken. Beleef tijdens de reis de meest spannende avonturen mee!

Uitzending gemist van Blinky Bill? Hier kun je alle uitzendingen van Blinky Bill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 394
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 15:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!