Programma gemist?

Sir Claude heeft op al acht van het zijn negen het levens opgebruikt en op tv wat ooit het een gevaarlijke op tv kater was, is nu naar een bang beestje. Blinky en van Jacko besluiten het hem naar te helpen om zijn levens de terug te uit krijgen en door sluiten daarbij een deal met de uit gemene kat: in uit een ruil zal hij naar Greenpatch niet langer uit lastigvallen.

Greenpatch het maakt zich in op voor de het jaarlijkse poëziewedstrijd. De veelbelovende dichter de Cranky benoemt de ongeslagen uit kampioen Jacko tijdens tot nieuwe op sheriff in een poging om uit tijdens Jacko af te leiden op van de tijdens wedstrijd.

Blinky het en Jacko vinden een verloren met pop die naar ze verwarren met met een mensenbaby. naar De vrienden op tv worden parttime-ouders en in gaan ondertussen op zoek naar met de naar familie van het kind. tijdens Alleen is het ouderschap van niet makkelijk en uit Blinky uit en Jacko zullen met meer moeten doen tijdens dan knuffels geven om het door kleintje te door kalmeren.

Als de op tv oude Wombo uit zijn knikkers in verliest, gaan Blinky met en Jacko op tijdens zoek naar de knikkers tijdens in de tunnels van op het hol van het de oude op tv man. Maar die tunnels op tv zijn veel gevaarlijker en in enger dan door gedacht en bovendien zijn tijdens ze er niet uit uit alleen.

Op een op tv dag een verschijnt er een mysterieuze, uit pratende bal in in Greenpatch en het duurt niet in lang voor de op inwoners op in de de ban raken van zijn tijdens wijze woorden. met Vooral Jacko gaat op tv er helemaal in op. Blinky komt de er al met snel achter dat de door door bal vooral onzin uitkraamt en naar zweert dat hij er de alles aan zal tijdens doen om het een mysterieuze ding van te vernietigen. Maar wat uit moet in hij daarvoor de opofferen?

Een het meteoriet slaat in, vlakbij Greenpatch, de en naar al snel zijn de naar inwoners helemaal naar geobsedeerd door aliens. Blinky stelt op dapper het voor om de meteoriet te de gaan onderzoeken in en ontdekt door meer dan hem in lief is.

Blinky van en Jacko bezoeken naar Pablo in op tv zijn wegrestaurant. Tot hun naar grote verrassing is Pablo het tot over zijn oren de verliefd. Die avond een heeft hij een een date op met zijn de droommeisje. Al is er wel een een probleem: hij is op nog nooit een eerder op date van gegaan! Blinky en Jacko het proberen de kale de papegaai om te door toveren de in een zwoele in casanova... als hij op tv niet steeds in in zwijm valt, op tenminste.

Blinky wordt gered met door een koala in die veel weg in heeft een van een superheld. op tv Kev is een uit grotere, slimmere, door dapperdere versie van Blinky en het op tv op tv duurt niet lang voor op tv iedereen hem de officiële uit 'Bewaker het van Greenpatch' noemt. een Iedereen behalve Blinky, die zo op zijn twijfels uit heeft over op de nieuwkomer.

Greenpatch een wordt opgeschrikt door het naar gerucht een dat een gevaarlijke uit krokodil onderweg zou zijn naar het in stadje. Blinky van en Jacko besluiten op de zaak zelf in met door handen te nemen op en reizen terug in op de tijd. een Ze willen de krokodil van tegenhouden.

Het eksterseizoen op tv is van aangebroken en de inwoners door van Greenpatch zijn tijdens bang dat ze uit zullen worden aangevallen door op tv de vliegende monsters die een zich bovenop een Cranky's huis hebben gevestigd. de De door eksters kunnen alleen worden verslagen op tv door een naar nobele van ridder. Dit is duidelijk op een klusje voor Sir een Blinky de met Dappere!

Spike geniet tijdens van op tv zijn leuke verjaardagsfeestje tot van Cranky plots tijdens opduikt en de pret de bederft: hij laat alle op ballonnen ontploffen en op legt het het feestje plat. Blinky met en Jacko op tv besluiten om voor eens en de altijd een einde te naar maken op tv aan het het pretbedervende gedrag van hun op burgemeester.

Blinky en Jacko op tv kruipen de in de huid door van echte naar superhelden als ze een jonge een potoroe redden die het vastzit in een op boom. in De potoroe is zo overweldigd op door hun moed, naar dat ze ook een van op tv superheld wil worden. Al door is er één probleem: uit het uit enige waar de potoroe met echt goed in is, is uit chaos door veroorzaken.

Er komt in geritsel uit op tv de bosjes, de een raar gegrom dat Greenpatch tijdens 's tijdens nachts wakker houdt. Om nog in maar te zwijgen naar van de gestolen met honing! Dat kan het maar uit een ding betekenen... door Bunyip! Het kleine stadje staat op op stelten en een het is aan Blinky in en Jacko om naar het gevaarlijke dier uit te van stoppen.

Het is op bloedheet een in Greenpatch en door de op warmte een lijkt iedereen zijn verstand te door verliezen. naar Cranky besluit van de tijdens situatie gebruik op te maken om de verwarde Greenpatchians met in tijdens de val een te lokken. Blinky tijdens en zijn beste vriend Jacko gaan op tv op avontuur om de hun vrienden uit te het redden en verkoeling te met brengen op een hete in zomerdag.

Elk de jaar opnieuw wordt het op tv toneelstukje dat in burgemeester Cranky opvoert voor op Oprichtersdag slechter. Het in is een door web van leugens met de een artistiek tintje van om uit de corrupte burgemeester te in verheerlijken. Als Cranky in zijn door nieuwste toneelstuk in kritiek levert op van Blinky's vader, het komt de jonge koala tijdens in tijdens verweer. Het is tijd dat iedereen van het échte verhaal op achter met de stichting van uit Greenpatch hoort.

juni 2021
08-03-2020 15:12

Sir Claudes laatste leven

Blinky Bill - Sir Claudes laatste leven

Sir Claude heeft al acht van zijn negen levens opgebruikt en wat ooit een gevaarlijke kater was, is nu een bang beestje. Blinky en Jacko besluiten hem te helpen om zijn levens terug te krijgen en sluiten daarbij een deal met de gemene kat: ...

07-03-2020 15:15

De nieuwe sheriff

Blinky Bill - De nieuwe sheriff

Greenpatch maakt zich op voor de jaarlijkse poëziewedstrijd. De veelbelovende dichter Cranky benoemt de ongeslagen kampioen Jacko tot nieuwe sheriff in een poging om Jacko af te leiden van de wedstrijd.

01-03-2020 15:12

Kaka-Trudy

Blinky Bill - Kaka-Trudy

Blinky en Jacko vinden een verloren pop die ze verwarren met een mensenbaby. De vrienden worden parttime-ouders en gaan ondertussen op zoek naar de familie van het kind. Alleen is het ouderschap niet makkelijk en Blinky en Jacko zullen meer...

29-02-2020 15:11

Jurassic tunnel

Blinky Bill - Jurassic tunnel

Als de oude Wombo zijn knikkers verliest, gaan Blinky en Jacko op zoek naar de knikkers in de tunnels van het hol van de oude man. Maar die tunnels zijn veel gevaarlijker en enger dan gedacht en bovendien zijn ze er niet alleen.

23-02-2020 15:13

Magische bal

Blinky Bill - Magische bal

Op een dag verschijnt er een mysterieuze, pratende bal in Greenpatch en het duurt niet lang voor de inwoners in de ban raken van zijn wijze woorden. Vooral Jacko gaat er helemaal in op. Blinky komt er al snel achter dat de bal vooral onzin ...

22-02-2020 15:09

Aanval van de boomaliens

Blinky Bill - Aanval van de boomaliens

Een meteoriet slaat in, vlakbij Greenpatch, en al snel zijn de inwoners helemaal geobsedeerd door aliens. Blinky stelt dapper voor om de meteoriet te gaan onderzoeken en ontdekt meer dan hem lief is.

16-02-2020 15:16

De date

Blinky Bill - De date

Blinky en Jacko bezoeken Pablo in zijn wegrestaurant. Tot hun grote verrassing is Pablo tot over zijn oren verliefd. Die avond heeft hij een date met zijn droommeisje. Al is er wel een probleem: hij is nog nooit eerder op date gegaan! Blink...

15-02-2020 15:14

Kev

Blinky Bill - Kev

Blinky wordt gered door een koala die veel weg heeft van een superheld. Kev is een grotere, slimmere, dapperdere versie van Blinky en het duurt niet lang voor iedereen hem de officiële 'Bewaker van Greenpatch' noemt. Iedereen behalve Blinky...

09-02-2020 15:12

Tijdmachine

Blinky Bill - Tijdmachine

Greenpatch wordt opgeschrikt door het gerucht dat een gevaarlijke krokodil onderweg zou zijn naar het stadje. Blinky en Jacko besluiten de zaak zelf in handen te nemen en reizen terug in de tijd. Ze willen de krokodil tegenhouden.

08-02-2020 15:15

Blinky de Dappere

Blinky Bill - Blinky de Dappere

Het eksterseizoen is aangebroken en de inwoners van Greenpatch zijn bang dat ze zullen worden aangevallen door de vliegende monsters die zich bovenop Cranky's huis hebben gevestigd. De eksters kunnen alleen worden verslagen door een nobele ...

02-02-2020 15:14

Cranky de clown

Blinky Bill - Cranky de clown

Spike geniet van zijn leuke verjaardagsfeestje tot Cranky plots opduikt en de pret bederft: hij laat alle ballonnen ontploffen en legt het feestje plat. Blinky en Jacko besluiten om voor eens en altijd een einde te maken aan het pretbederve...

01-02-2020 15:09

Superhelden

Blinky Bill - Superhelden

Blinky en Jacko kruipen in de huid van echte superhelden als ze een jonge potoroe redden die vastzit in een boom. De potoroe is zo overweldigd door hun moed, dat ze ook een superheld wil worden. Al is er één probleem: het enige waar de poto...

26-01-2020 15:07

De Bunyip-jager

Blinky Bill - De Bunyip-jager

Er komt geritsel uit de bosjes, een raar gegrom dat Greenpatch 's nachts wakker houdt. Om nog maar te zwijgen van de gestolen honing! Dat kan maar een ding betekenen... Bunyip! Het kleine stadje staat op stelten en het is aan Blinky en Jack...

25-01-2020 15:17

Breinvries

Blinky Bill - Breinvries

Het is bloedheet in Greenpatch en door de warmte lijkt iedereen zijn verstand te verliezen. Cranky besluit van de situatie gebruik te maken om de verwarde Greenpatchians in de val te lokken. Blinky en zijn beste vriend Jacko gaan op avontuu...

19-01-2020 15:14

Oprichtersdag

Blinky Bill - Oprichtersdag

Elk jaar opnieuw wordt het toneelstukje dat burgemeester Cranky opvoert voor Oprichtersdag slechter. Het is een web van leugens met een artistiek tintje om de corrupte burgemeester te verheerlijken. Als Cranky in zijn nieuwste toneelstuk kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 27. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blinky Bill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blinky Bill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blinky Bill bij Blinky Bill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blinky Bill. Heb je een uitzending van Blinky Bill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blinky Bill gemist

Animatieserie over de koala Blinky Bill. Hij gaat met zijn vriendjes op ontdekkingstocht door Australië. Er valt daar heel veel te beleven en te ontdekken. Beleef tijdens de reis de meest spannende avonturen mee!

Uitzending gemist van Blinky Bill? Hier kun je alle uitzendingen van Blinky Bill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 394
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 15:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!