Programma gemist?

Seizoen tijdens 1 - met Aflevering 19 - de Australische animatieserie over de vrolijke naar koala de Blinky Bill. Dozenplaneet. Blinky en het Jacko vinden een doos die van van een op vrachtwagen afgevallen naar is. Ze kruipen in de op doos en in komen zo terecht op naar de Dozenplaneet. Maar van als ze op de ontdekking op gaan op de planeet, van stoten ze al van snel op op nieuwe problemen.

Tijdens een een wandeling met op de klas vervelen de kinderen van zich. Blinky van bedenkt door een plan om de aan juf Tibbins te ontsnappen. tijdens De door kinderen gaan naar de Dodemansrots, de waar van vast wel meer te uit beleven valt.

Jacko de is ontvoerd door mensen die met hem als van huisdier van willen houden. Blinky moet naar een gewaagde reddingsmissie op touw uit zetten. tijdens Hij schakelt daarbij op tv de hulp in het van een in ijzersterk team met onverslaanbare specialisten om een de hagedis door te een redden.

Blinky door en Jacko krijgen het de per ongeluk aan met de stok met een uit machtige paddenheks in die een de dubbele vloek uitspreekt van over Greenpatch. Ze zal de naar vloek pas opheffen naar als op Blinky haar kan door verslaan.

Als van Cranky zijn nieuwe hagedissenbeeld laat door overkomen, wordt Eddy het overmand door naar emoties. de Het is officieel: hij heeft heimwee! van Blinky en tijdens Jacko beseffen tijdens dat ze met Eddy nooit terug naar in New York kunnen brengen, uit dus brengen de ze New York naar uit Greenpatch.

Sir het Claude heeft door al acht van zijn negen naar levens opgebruikt en wat uit ooit een gevaarlijke met kater was, is op nu een een bang beestje. Blinky en een Jacko door besluiten hem op tv te helpen om zijn op tv levens terug door te krijgen en sluiten daarbij een de deal het met de gemene uit kat: in naar ruil zal hij naar Greenpatch niet langer van lastigvallen.

Greenpatch maakt naar zich op voor in de jaarlijkse poëziewedstrijd. het De veelbelovende een dichter Cranky benoemt de op tv ongeslagen kampioen op tv Jacko tot het nieuwe sheriff in een poging het om Jacko af te naar leiden op van de met wedstrijd.

Blinky een en Jacko van vinden een verloren pop die door ze verwarren met op een mensenbaby. De vrienden uit worden parttime-ouders en in de gaan ondertussen op zoek naar op de familie van het uit kind. Alleen met is het in ouderschap niet makkelijk naar en Blinky en Jacko de zullen op tv meer moeten doen dan op knuffels geven om een het kleintje te het kalmeren.

Als door de oude Wombo zijn knikkers op verliest, de gaan Blinky en uit Jacko op met zoek naar de het knikkers in de tunnels van een het hol van met de oude man. op Maar die tunnels naar zijn veel in gevaarlijker en enger dan van gedacht en bovendien in zijn ze er door niet op alleen.

Op uit een dag verschijnt van er een naar mysterieuze, pratende bal in Greenpatch en door het duurt op niet lang voor de door inwoners in met de ban raken van op zijn op tv wijze woorden. Vooral tijdens Jacko gaat er in helemaal in op. Blinky met komt er uit al snel achter uit dat de bal vooral onzin in in uitkraamt en zweert dat hij het er alles aan zal met doen om naar het mysterieuze ding met te vernietigen. op tv Maar wat moet hij daarvoor naar naar opofferen?

Een meteoriet tijdens slaat met in, vlakbij Greenpatch, en al naar snel zijn naar de inwoners tijdens helemaal geobsedeerd door aliens. Blinky stelt van de dapper voor om de meteoriet te op gaan onderzoeken en de ontdekt meer dan de hem lief het is.

Blinky en Jacko met bezoeken Pablo in van zijn door wegrestaurant. Tot het hun grote verrassing is Pablo in tot over zijn een oren verliefd. tijdens Die avond heeft hij een een op tv date met zijn droommeisje. Al is op tv er wel een van probleem: hij tijdens is tijdens nog nooit eerder naar op date gegaan! Blinky naar en Jacko door proberen de kale papegaai om op tv te toveren de in een uit zwoele casanova... als tijdens hij niet steeds een in zwijm valt, een tenminste.

Blinky op tv wordt gered door een koala de die veel een weg heeft tijdens van een van superheld. Kev is een grotere, het slimmere, naar dapperdere versie van op tv Blinky en het duurt niet op tv lang voor iedereen met hem de officiële 'Bewaker uit naar van Greenpatch' noemt. Iedereen behalve op tv Blinky, op die zo zijn op tv twijfels heeft over van de nieuwkomer.

Greenpatch een wordt opgeschrikt door het in gerucht dat door een gevaarlijke uit krokodil onderweg zou zijn naar de het stadje. Blinky van en Jacko besluiten op de zaak naar zelf in handen te op nemen een en reizen terug in een de tijd. Ze willen het de de krokodil tegenhouden.

Het eksterseizoen op is aangebroken en tijdens de uit inwoners van Greenpatch zijn bang dat op tv ze zullen worden een de aangevallen door de vliegende uit monsters die zich uit bovenop Cranky's op huis hebben gevestigd. De op eksters kunnen alleen de worden verslagen door een nobele de ridder. door Dit is op duidelijk een klusje uit voor Sir Blinky uit de Dappere!

maart 2019
18-03-2019 15:09

Blinky Bill

Blinky Bill - Blinky Bill

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Australische animatieserie over de vrolijke koala Blinky Bill. Dozenplaneet. Blinky en Jacko vinden een doos die van een vrachtwagen afgevallen is. Ze kruipen in de doos en komen zo terecht op de Dozenplaneet. ...

15-03-2019 15:10

De ultieme prooi

Blinky Bill - De ultieme prooi

Tijdens een wandeling met de klas vervelen de kinderen zich. Blinky bedenkt een plan om aan juf Tibbins te ontsnappen. De kinderen gaan naar de Dodemansrots, waar vast wel meer te beleven valt.

14-03-2019 15:11

Free Jacko

Blinky Bill - Free Jacko

Jacko is ontvoerd door mensen die hem als huisdier willen houden. Blinky moet een gewaagde reddingsmissie op touw zetten. Hij schakelt daarbij de hulp in van een ijzersterk team met onverslaanbare specialisten om de hagedis te redden.

13-03-2019 15:11

Vloek van de dubbele vloek

Blinky Bill - Vloek van de dubbele vloek

Blinky en Jacko krijgen het per ongeluk aan de stok met een machtige paddenheks die een dubbele vloek uitspreekt over Greenpatch. Ze zal de vloek pas opheffen als Blinky haar kan verslaan.

12-03-2019 15:12

Heimwee

Blinky Bill - Heimwee

Als Cranky zijn nieuwe hagedissenbeeld laat overkomen, wordt Eddy overmand door emoties. Het is officieel: hij heeft heimwee! Blinky en Jacko beseffen dat ze Eddy nooit terug naar New York kunnen brengen, dus brengen ze New York naar Greenp...

11-03-2019 15:15

Sir Claudes laatste leven

Blinky Bill - Sir Claudes laatste leven

Sir Claude heeft al acht van zijn negen levens opgebruikt en wat ooit een gevaarlijke kater was, is nu een bang beestje. Blinky en Jacko besluiten hem te helpen om zijn levens terug te krijgen en sluiten daarbij een deal met de gemene kat: ...

10-03-2019 10:21

De nieuwe sheriff

Blinky Bill - De nieuwe sheriff

Greenpatch maakt zich op voor de jaarlijkse poëziewedstrijd. De veelbelovende dichter Cranky benoemt de ongeslagen kampioen Jacko tot nieuwe sheriff in een poging om Jacko af te leiden van de wedstrijd.

10-03-2019 10:09

Kaka-Trudy

Blinky Bill - Kaka-Trudy

Blinky en Jacko vinden een verloren pop die ze verwarren met een mensenbaby. De vrienden worden parttime-ouders en gaan ondertussen op zoek naar de familie van het kind. Alleen is het ouderschap niet makkelijk en Blinky en Jacko zullen meer...

10-03-2019 09:57

Jurassic tunnel

Blinky Bill - Jurassic tunnel

Als de oude Wombo zijn knikkers verliest, gaan Blinky en Jacko op zoek naar de knikkers in de tunnels van het hol van de oude man. Maar die tunnels zijn veel gevaarlijker en enger dan gedacht en bovendien zijn ze er niet alleen.

10-03-2019 09:45

Magische bal

Blinky Bill - Magische bal

Op een dag verschijnt er een mysterieuze, pratende bal in Greenpatch en het duurt niet lang voor de inwoners in de ban raken van zijn wijze woorden. Vooral Jacko gaat er helemaal in op. Blinky komt er al snel achter dat de bal vooral onzin ...

10-03-2019 09:32

Aanval van de boomaliens

Blinky Bill - Aanval van de boomaliens

Een meteoriet slaat in, vlakbij Greenpatch, en al snel zijn de inwoners helemaal geobsedeerd door aliens. Blinky stelt dapper voor om de meteoriet te gaan onderzoeken en ontdekt meer dan hem lief is.

10-03-2019 09:20

De date

Blinky Bill - De date

Blinky en Jacko bezoeken Pablo in zijn wegrestaurant. Tot hun grote verrassing is Pablo tot over zijn oren verliefd. Die avond heeft hij een date met zijn droommeisje. Al is er wel een probleem: hij is nog nooit eerder op date gegaan! Blink...

10-03-2019 09:07

Kev

Blinky Bill - Kev

Blinky wordt gered door een koala die veel weg heeft van een superheld. Kev is een grotere, slimmere, dapperdere versie van Blinky en het duurt niet lang voor iedereen hem de officiële 'Bewaker van Greenpatch' noemt. Iedereen behalve Blinky...

10-03-2019 08:55

Tijdmachine

Blinky Bill - Tijdmachine

Greenpatch wordt opgeschrikt door het gerucht dat een gevaarlijke krokodil onderweg zou zijn naar het stadje. Blinky en Jacko besluiten de zaak zelf in handen te nemen en reizen terug in de tijd. Ze willen de krokodil tegenhouden.

10-03-2019 08:42

Blinky de Dappere

Blinky Bill - Blinky de Dappere

Het eksterseizoen is aangebroken en de inwoners van Greenpatch zijn bang dat ze zullen worden aangevallen door de vliegende monsters die zich bovenop Cranky's huis hebben gevestigd. De eksters kunnen alleen worden verslagen door een nobele ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blinky Bill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blinky Bill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blinky Bill bij Blinky Bill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blinky Bill. Heb je een uitzending van Blinky Bill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blinky Bill gemist

Animatieserie over de koala Blinky Bill. Hij gaat met zijn vriendjes op ontdekkingstocht door Australië. Er valt daar heel veel te beleven en te ontdekken. Beleef tijdens de reis de meest spannende avonturen mee!

Uitzending gemist van Blinky Bill? Hier kun je alle uitzendingen van Blinky Bill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 18-03-2019 om 15:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord