Programma gemist?

Seizoen in 1 - Aflevering tijdens 18 - uit Australische animatieserie over de het vrolijke koala Blinky de Bill. De ultieme prooi. Tijdens tijdens een wandeling in met de klas vervelen de naar kinderen zich. Blinky van bedenkt een plan om een aan juf Tibbins uit te het ontsnappen. De kinderen gaan naar een de Dodemansrots, een waar het vast wel meer te beleven in valt. Alleen in Blinky moet achterblijven door om de juf te van beschermen tegen de in vele met gevaren van de vrije tijdens natuur.

Seizoen door 1 - Aflevering van 17 - een Australische animatieserie over tijdens de vrolijke koala van Blinky Bill. Free Jacko. Jacko door is ontvoerd door mensen door die hem als huisdier willen een houden. Blinky tijdens moet een gewaagde reddingsmissie met op op touw zetten van en schakelt daarbij de door hulp in van een de ijzersterk team op met onverslaanbare door specialisten om de hagedis in naar een race van tegen de op tv klok te redden.

Seizoen op tv 1 - Aflevering uit 16 - Australische animatieserie over het de vrolijke met koala Blinky Bill. Vloek van op tv de met dubbele vloek. Blinky en Jacko op tv krijgen het het per ongeluk aan de de stok met een met machtige met paddenheks die een dubbele op vloek uitspreekt over Greenpatch. het Ze zal de vloek in een pas opheffen als Blinky haar kan een in verslaan.

Als Cranky naar zijn nieuwe hagedissenbeeld laat door overkomen, wordt Eddy van overmand door emoties. de Het is van officieel: door hij heeft heimwee! Blinky met en Jacko beseffen in dat ze van Eddy nooit terug naar een New York kunnen brengen, dus de brengen ze New op York naar het Greenpatch.

Sir Claude naar heeft al in acht van zijn met negen levens opgebruikt en wat naar de ooit een gevaarlijke kater was, naar is het nu een bang beestje. Blinky en tijdens Jacko besluiten van hem uit te helpen om zijn levens in terug te krijgen op en van sluiten daarbij een deal met uit de gemene kat: in in ruil zal hij op tv Greenpatch tijdens niet langer het lastigvallen.

Greenpatch maakt zich op tv op op voor de op tv jaarlijkse poëziewedstrijd. De veelbelovende dichter Cranky de benoemt de door ongeslagen een kampioen Jacko tot nieuwe sheriff door in een met poging om Jacko van af te leiden de van de tijdens wedstrijd.

Blinky de vindt per ongeluk een een geweldig in spel uit en meteen door is heel Greenpatch hiervan in door van de ban. Zoals verwacht duurt de het op tv niet lang voor burgemeester Cranky het met spel op tv verbiedt voor iedereen, behalve uit zichzelf. Natuurlijk zijn op tv Blinky en op Jacko boos en doen met ze in er alles aan door om hun spelletje terug te op krijgen.

Blinky en Jacko naar vinden tijdens een verloren pop die ze met de verwarren met een mensenbaby. De tijdens vrienden worden parttime tijdens ouders en een gaan ondertussen op zoek naar een de familie in van het kind. een Alleen naar is het ouderschap niet makkelijk en de Blinky het en Jacko zullen meer moeten met doen dan knuffels uit geven op tv om het kleintje tijdens te kalmeren.

Als de oude een Wombo tijdens zijn knikkers verliest, gaan met Blinky en Jacko op op tv zoek naar in de knikkers in de met tunnels van tijdens het hol een van de oude een man. Maar die het tunnels zijn veel in gevaarlijker en enger van dan gedacht en tijdens bovendien zijn ze er met niet in alleen.

Op in een dag van verschijnt er een mysterieuze, in pratende bal in Greenpatch en tijdens het duurt met niet op tv lang voor de inwoners in het de ban een raken van zijn het wijze woorden. Vooral door Jacko gaat er helemaal met in op. Blinky komt uit in er snel achter dat door de bal vooral onzin op uitkraamt en zweert in dat hij er een alles aan zal op doen in om het mysterieuze ding te vernietigen. door Maar wat tijdens moet hij daarvoor tijdens opofferen?

Een meteoriet door slaat in, vlakbij Greenpatch, door en al in snel zijn de inwoners een tijdens helemaal geobsedeerd door aliens. Blinky naar stelt het dapper voor om met de meteoriet te gaan onderzoeken en met ontdekt het meer dan hem lief het is.

Blinky en tijdens Jacko bezoeken Pablo een in zijn wegrestaurant. Tot de hun grote het verrassing is van Pablo tot het over zijn oren verliefd. Die avond in met heeft hij een date door met zijn droommeisje. Al op tv is er wel een op probleem: hij is uit nog naar nooit eerder op date uit gegaan! Blinky uit en Jacko een proberen de kale met papegaai om te toveren op tv in een uit zwoele casanova... als op hij niet steeds in zwijm valt, een een tenminste.

Blinky uit wordt gered door een koala uit tijdens die veel weg heeft van in een uit superheld. Kev is een grotere, de slimmere, dapperdere versie van in Blinky en naar het duurt niet uit lang voor iedereen hem in de officiële van 'Bewaker de van Greenpatch' noemt. Iedereen behalve Blinky, uit die zo de zijn een twijfels heeft over de uit nieuwkomer.

Greenpatch wordt opgeschrikt door door het gerucht een dat uit een gevaarlijke krokodil onderweg op tv zou zijn naar het in stadje. tijdens Blinky en Jacko op besluiten de tijdens zaak zelf in op tv handen te nemen en op tv reizen terug in naar de tijd. Ze willen het de krokodil op tv tegenhouden.

Het een eksterseizoen is de aangebroken en de inwoners naar van Greenpatch zijn de bang dat de ze zullen worden aangevallen door naar de vliegende monsters op tv die zich van bovenop Cranky's huis hebben door gevestigd. De eksters kunnen met alleen worden uit verslagen door het een nobele ridder. Dit is op duidelijk een het klusje uit voor Sir Blinky door de Dappere!

januari 2019
16-01-2019 15:16

Blinky Bill

Blinky Bill - Blinky Bill

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Australische animatieserie over de vrolijke koala Blinky Bill. De ultieme prooi. Tijdens een wandeling met de klas vervelen de kinderen zich. Blinky bedenkt een plan om aan juf Tibbins te ontsnappen. De kindere...

15-01-2019 15:11

Blinky Bill

Blinky Bill - Blinky Bill

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Australische animatieserie over de vrolijke koala Blinky Bill. Free Jacko. Jacko is ontvoerd door mensen die hem als huisdier willen houden. Blinky moet een gewaagde reddingsmissie op touw zetten en schakelt da...

14-01-2019 15:14

Blinky Bill

Blinky Bill - Blinky Bill

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Australische animatieserie over de vrolijke koala Blinky Bill. Vloek van de dubbele vloek. Blinky en Jacko krijgen het per ongeluk aan de stok met een machtige paddenheks die een dubbele vloek uitspreekt over G...

11-01-2019 15:16

Heimwee

Blinky Bill - Heimwee

Als Cranky zijn nieuwe hagedissenbeeld laat overkomen, wordt Eddy overmand door emoties. Het is officieel: hij heeft heimwee! Blinky en Jacko beseffen dat ze Eddy nooit terug naar New York kunnen brengen, dus brengen ze New York naar Greenp...

10-01-2019 15:14

Sir Claudes laatste leven

Blinky Bill - Sir Claudes laatste leven

Sir Claude heeft al acht van zijn negen levens opgebruikt en wat ooit een gevaarlijke kater was, is nu een bang beestje. Blinky en Jacko besluiten hem te helpen om zijn levens terug te krijgen en sluiten daarbij een deal met de gemene kat: ...

09-01-2019 15:15

De nieuwe sheriff

Blinky Bill - De nieuwe sheriff

Greenpatch maakt zich op voor de jaarlijkse poëziewedstrijd. De veelbelovende dichter Cranky benoemt de ongeslagen kampioen Jacko tot nieuwe sheriff in een poging om Jacko af te leiden van de wedstrijd.

09-01-2019 15:04

Golfpret

Blinky Bill - Golfpret

Blinky vindt per ongeluk een geweldig spel uit en meteen is heel Greenpatch hiervan in de ban. Zoals verwacht duurt het niet lang voor burgemeester Cranky het spel verbiedt voor iedereen, behalve zichzelf. Natuurlijk zijn Blinky en Jacko bo...

08-01-2019 15:12

Kaka-Trudy

Blinky Bill - Kaka-Trudy

Blinky en Jacko vinden een verloren pop die ze verwarren met een mensenbaby. De vrienden worden parttime ouders en gaan ondertussen op zoek naar de familie van het kind. Alleen is het ouderschap niet makkelijk en Blinky en Jacko zullen meer...

07-01-2019 15:14

Jurassic tunnel

Blinky Bill - Jurassic tunnel

Als de oude Wombo zijn knikkers verliest, gaan Blinky en Jacko op zoek naar de knikkers in de tunnels van het hol van de oude man. Maar die tunnels zijn veel gevaarlijker en enger dan gedacht en bovendien zijn ze er niet alleen.

04-01-2019 14:41

Magische bal

Blinky Bill - Magische bal

Op een dag verschijnt er een mysterieuze, pratende bal in Greenpatch en het duurt niet lang voor de inwoners in de ban raken van zijn wijze woorden. Vooral Jacko gaat er helemaal in op. Blinky komt er snel achter dat de bal vooral onzin uit...

04-01-2019 14:29

Aanval van de boomaliens

Blinky Bill - Aanval van de boomaliens

Een meteoriet slaat in, vlakbij Greenpatch, en al snel zijn de inwoners helemaal geobsedeerd door aliens. Blinky stelt dapper voor om de meteoriet te gaan onderzoeken en ontdekt meer dan hem lief is.

03-01-2019 14:44

De date

Blinky Bill - De date

Blinky en Jacko bezoeken Pablo in zijn wegrestaurant. Tot hun grote verrassing is Pablo tot over zijn oren verliefd. Die avond heeft hij een date met zijn droommeisje. Al is er wel een probleem: hij is nog nooit eerder op date gegaan! Blink...

03-01-2019 14:33

Kev

Blinky Bill - Kev

Blinky wordt gered door een koala die veel weg heeft van een superheld. Kev is een grotere, slimmere, dapperdere versie van Blinky en het duurt niet lang voor iedereen hem de officiële 'Bewaker van Greenpatch' noemt. Iedereen behalve Blinky...

02-01-2019 14:48

Tijdmachine

Blinky Bill - Tijdmachine

Greenpatch wordt opgeschrikt door het gerucht dat een gevaarlijke krokodil onderweg zou zijn naar het stadje. Blinky en Jacko besluiten de zaak zelf in handen te nemen en reizen terug in de tijd. Ze willen de krokodil tegenhouden.

02-01-2019 14:36

Blinky de Dappere

Blinky Bill - Blinky de Dappere

Het eksterseizoen is aangebroken en de inwoners van Greenpatch zijn bang dat ze zullen worden aangevallen door de vliegende monsters die zich bovenop Cranky's huis hebben gevestigd. De eksters kunnen alleen worden verslagen door een nobele ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blinky Bill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blinky Bill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blinky Bill bij Blinky Bill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blinky Bill. Heb je een uitzending van Blinky Bill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blinky Bill gemist

Animatieserie over de koala Blinky Bill. Hij gaat met zijn vriendjes op ontdekkingstocht door Australië. Er valt daar heel veel te beleven en te ontdekken. Beleef tijdens de reis de meest spannende avonturen mee!

Uitzending gemist van Blinky Bill? Hier kun je alle uitzendingen van Blinky Bill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 125
  • Laatste uitzending op 16-01-2019 om 15:16 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord