Programma gemist?

Sir het Claude heeft tijdens al acht van zijn negen levens naar een opgebruikt en wat ooit een de gevaarlijke kater was, is naar nu een een bang beestje. de Blinky en het Jacko besluiten hem te helpen om naar zijn in levens terug te krijgen in en in sluiten daarbij een uit deal met de gemene tijdens kat: in ruil door zal hij uit Greenpatch niet langer op tv lastigvallen.

Greenpatch een maakt zich op met voor de uit jaarlijkse poëziewedstrijd. De veelbelovende dichter de Cranky in benoemt de ongeslagen de kampioen Jacko tot nieuwe sheriff in een een van poging om Jacko een af te leiden een van de tijdens wedstrijd.

Blinky met en Jacko vinden een in verloren pop tijdens die ze verwarren met naar een naar mensenbaby. De vrienden worden parttime-ouders een en gaan ondertussen van op zoek naar op tv de familie van de het kind. Alleen is op in het ouderschap niet makkelijk en tijdens Blinky en naar Jacko zullen meer moeten het doen de dan knuffels geven om het kleintje met het te kalmeren.

Als het de oude Wombo zijn op tv knikkers verliest, gaan met Blinky en in Jacko op een zoek naar de knikkers in de op tv de tunnels van het hol van het de oude op man. Maar die in tunnels zijn veel gevaarlijker en het enger dan gedacht op en in bovendien zijn ze het er niet tijdens alleen.

Op in een dag verschijnt er een op mysterieuze, pratende naar bal in van Greenpatch en uit het duurt niet lang voor de het inwoners in de uit ban raken van in het zijn wijze woorden. Vooral van Jacko gaat op er helemaal in in op. Blinky komt er al door snel achter dat de op bal vooral tijdens onzin uitkraamt de en zweert dat uit hij er alles aan zal van doen om in het mysterieuze tijdens ding te vernietigen. Maar in wat moet hij op tv daarvoor een opofferen?

Een meteoriet de slaat in, naar vlakbij Greenpatch, en al snel met zijn de inwoners uit helemaal op tv geobsedeerd door aliens. op Blinky stelt op dapper voor om uit de meteoriet te gaan onderzoeken en naar ontdekt meer uit dan hem lief in is.

Blinky op tv en Jacko uit bezoeken Pablo in door zijn wegrestaurant. Tot hun het grote verrassing is Pablo tot een over zijn oren door verliefd. Die de avond heeft hij door een date met in zijn een droommeisje. Al is er wel een in probleem: hij is het nog nooit eerder van op date gegaan! in Blinky het en Jacko naar proberen de kale van papegaai om te toveren in een het zwoele casanova... als naar hij niet een steeds in zwijm in valt, op tenminste.

Blinky wordt gered het door een van koala die veel een weg de heeft van een superheld. Kev is op tv de een grotere, slimmere, dapperdere versie van een tijdens Blinky en het duurt het niet lang op voor iedereen hem de officiële 'Bewaker van van het Greenpatch' noemt. met Iedereen behalve Blinky, die zo een zijn in twijfels heeft over de naar nieuwkomer.

Greenpatch wordt opgeschrikt van door het gerucht door dat een gevaarlijke tijdens krokodil onderweg uit zou zijn naar het uit door stadje. Blinky en uit Jacko besluiten de zaak het zelf in tijdens handen te nemen en op tv reizen terug in de tijd. een Ze door willen de krokodil uit tegenhouden.

Het tijdens eksterseizoen is aangebroken met en de inwoners van het Greenpatch zijn bang dat de ze zullen worden op tv aangevallen door de naar op tv vliegende monsters die zich in bovenop Cranky's huis op tv hebben gevestigd. De eksters kunnen op tv alleen een worden verslagen door op een nobele ridder. Dit is in duidelijk een de klusje het voor Sir Blinky de in Dappere!

Spike geniet het van zijn leuke verjaardagsfeestje tijdens tot Cranky naar plots opduikt en de op pret bederft: uit hij tijdens laat alle ballonnen ontploffen en legt de het op feestje plat. Blinky op en Jacko besluiten om door voor eens en van altijd in een einde te maken aan het met pretbedervende een gedrag van de hun burgemeester.

Blinky en tijdens Jacko in kruipen in de huid met van echte superhelden als het ze op tv een jonge potoroe redden die met vastzit naar in een boom. De potoroe de is zo naar overweldigd door van hun moed, dat ze ook een tijdens in superheld wil worden. Al de is er één op tv probleem: het in enige waar de potoroe echt goed op in is, een is chaos uit veroorzaken.

Er door komt geritsel uit de in bosjes, een naar raar gegrom op tv dat Greenpatch 's nachts wakker tijdens houdt. van Om nog maar te zwijgen uit van de het gestolen honing! Dat kan door maar een in ding betekenen... Bunyip! Het kleine op stadje staat de op stelten en het van is op aan Blinky en Jacko om naar het gevaarlijke dier van te door stoppen.

Het op tv is bloedheet het in Greenpatch en de door de warmte lijkt iedereen met zijn verstand te verliezen. in Cranky een besluit van een de situatie gebruik naar te maken om de verwarde van Greenpatchians in de val in te lokken. Blinky het het en zijn beste vriend Jacko door gaan op avontuur om de op hun vrienden te redden en door verkoeling te brengen op tijdens een hete in zomerdag.

Elk jaar het opnieuw wordt in het toneelstukje dat burgemeester naar Cranky opvoert door voor Oprichtersdag slechter. Het is in uit een web van leugens met een van de artistiek tintje om een de corrupte burgemeester te op verheerlijken. Als Cranky door in zijn nieuwste toneelstuk op kritiek levert op Blinky's uit vader, van komt de jonge koala met in met verweer. Het is tijd op tv dat iedereen het échte in verhaal achter van de stichting van van Greenpatch hoort.

juli 2020
08-03-2020 15:12

Sir Claudes laatste leven

Blinky Bill - Sir Claudes laatste leven

Sir Claude heeft al acht van zijn negen levens opgebruikt en wat ooit een gevaarlijke kater was, is nu een bang beestje. Blinky en Jacko besluiten hem te helpen om zijn levens terug te krijgen en sluiten daarbij een deal met de gemene kat: ...

07-03-2020 15:15

De nieuwe sheriff

Blinky Bill - De nieuwe sheriff

Greenpatch maakt zich op voor de jaarlijkse poëziewedstrijd. De veelbelovende dichter Cranky benoemt de ongeslagen kampioen Jacko tot nieuwe sheriff in een poging om Jacko af te leiden van de wedstrijd.

01-03-2020 15:12

Kaka-Trudy

Blinky Bill - Kaka-Trudy

Blinky en Jacko vinden een verloren pop die ze verwarren met een mensenbaby. De vrienden worden parttime-ouders en gaan ondertussen op zoek naar de familie van het kind. Alleen is het ouderschap niet makkelijk en Blinky en Jacko zullen meer...

29-02-2020 15:11

Jurassic tunnel

Blinky Bill - Jurassic tunnel

Als de oude Wombo zijn knikkers verliest, gaan Blinky en Jacko op zoek naar de knikkers in de tunnels van het hol van de oude man. Maar die tunnels zijn veel gevaarlijker en enger dan gedacht en bovendien zijn ze er niet alleen.

23-02-2020 15:13

Magische bal

Blinky Bill - Magische bal

Op een dag verschijnt er een mysterieuze, pratende bal in Greenpatch en het duurt niet lang voor de inwoners in de ban raken van zijn wijze woorden. Vooral Jacko gaat er helemaal in op. Blinky komt er al snel achter dat de bal vooral onzin ...

22-02-2020 15:09

Aanval van de boomaliens

Blinky Bill - Aanval van de boomaliens

Een meteoriet slaat in, vlakbij Greenpatch, en al snel zijn de inwoners helemaal geobsedeerd door aliens. Blinky stelt dapper voor om de meteoriet te gaan onderzoeken en ontdekt meer dan hem lief is.

16-02-2020 15:16

De date

Blinky Bill - De date

Blinky en Jacko bezoeken Pablo in zijn wegrestaurant. Tot hun grote verrassing is Pablo tot over zijn oren verliefd. Die avond heeft hij een date met zijn droommeisje. Al is er wel een probleem: hij is nog nooit eerder op date gegaan! Blink...

15-02-2020 15:14

Kev

Blinky Bill - Kev

Blinky wordt gered door een koala die veel weg heeft van een superheld. Kev is een grotere, slimmere, dapperdere versie van Blinky en het duurt niet lang voor iedereen hem de officiële 'Bewaker van Greenpatch' noemt. Iedereen behalve Blinky...

09-02-2020 15:12

Tijdmachine

Blinky Bill - Tijdmachine

Greenpatch wordt opgeschrikt door het gerucht dat een gevaarlijke krokodil onderweg zou zijn naar het stadje. Blinky en Jacko besluiten de zaak zelf in handen te nemen en reizen terug in de tijd. Ze willen de krokodil tegenhouden.

08-02-2020 15:15

Blinky de Dappere

Blinky Bill - Blinky de Dappere

Het eksterseizoen is aangebroken en de inwoners van Greenpatch zijn bang dat ze zullen worden aangevallen door de vliegende monsters die zich bovenop Cranky's huis hebben gevestigd. De eksters kunnen alleen worden verslagen door een nobele ...

02-02-2020 15:14

Cranky de clown

Blinky Bill - Cranky de clown

Spike geniet van zijn leuke verjaardagsfeestje tot Cranky plots opduikt en de pret bederft: hij laat alle ballonnen ontploffen en legt het feestje plat. Blinky en Jacko besluiten om voor eens en altijd een einde te maken aan het pretbederve...

01-02-2020 15:09

Superhelden

Blinky Bill - Superhelden

Blinky en Jacko kruipen in de huid van echte superhelden als ze een jonge potoroe redden die vastzit in een boom. De potoroe is zo overweldigd door hun moed, dat ze ook een superheld wil worden. Al is er één probleem: het enige waar de poto...

26-01-2020 15:07

De Bunyip-jager

Blinky Bill - De Bunyip-jager

Er komt geritsel uit de bosjes, een raar gegrom dat Greenpatch 's nachts wakker houdt. Om nog maar te zwijgen van de gestolen honing! Dat kan maar een ding betekenen... Bunyip! Het kleine stadje staat op stelten en het is aan Blinky en Jack...

25-01-2020 15:17

Breinvries

Blinky Bill - Breinvries

Het is bloedheet in Greenpatch en door de warmte lijkt iedereen zijn verstand te verliezen. Cranky besluit van de situatie gebruik te maken om de verwarde Greenpatchians in de val te lokken. Blinky en zijn beste vriend Jacko gaan op avontuu...

19-01-2020 15:14

Oprichtersdag

Blinky Bill - Oprichtersdag

Elk jaar opnieuw wordt het toneelstukje dat burgemeester Cranky opvoert voor Oprichtersdag slechter. Het is een web van leugens met een artistiek tintje om de corrupte burgemeester te verheerlijken. Als Cranky in zijn nieuwste toneelstuk kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 27. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blinky Bill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blinky Bill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blinky Bill bij Blinky Bill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blinky Bill. Heb je een uitzending van Blinky Bill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blinky Bill gemist

Animatieserie over de koala Blinky Bill. Hij gaat met zijn vriendjes op ontdekkingstocht door Australië. Er valt daar heel veel te beleven en te ontdekken. Beleef tijdens de reis de meest spannende avonturen mee!

Uitzending gemist van Blinky Bill? Hier kun je alle uitzendingen van Blinky Bill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 394
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 15:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!