Programma gemist?

Elk uit jaar opnieuw de wordt het toneelstukje dat burgemeester Cranky uit in opvoert voor Oprichtersdag tijdens slechter. Het is een web van van leugens met de een artistiek tintje de om de corrupte een burgemeester te van verheerlijken. Als de Cranky in zijn nieuwste het toneelstuk kritiek levert met op Blinky's uit vader, komt de jonge op koala in verweer. van Het is tijdens tijd dat iedereen het échte verhaal tijdens achter de met stichting van Greenpatch het hoort.

Blinky's vader is op terug tijdens in Greenpatch. De de vrolijke gezinsreünie is maar tijdens van naar korte duur als door Cranky, helemaal verbitterd door de tijdens terugkomst op van Bill Koala, de naar man uitdaagt door om te bewijzen naar dat hij niet de zo dapper en nobel is als tijdens tijdens iedereen denkt.

Blinky heeft uit er altijd al een van gedroomd een van het de beroemde op Vliegende Ratzo's te op worden. in Als de knotsgekke trapeze-act naar met de op tv stad komt, twijfelt hij er dan tijdens ook geen seconde van aan om zijn tijdens kans te op wagen. door Maar hun komst brengt ook uit heel wat problemen het met zich mee. met De de Vliegende Ratzo's hebben duidelijk meer in in petto dan enkele op mooie uit kunstjes.

Blinky naar en Jacko vinden een doos het de die van een vrachtwagen naar afgevallen is. Ze een kruipen in uit de doos en uit komen zo terecht op tv op de Dozenplaneet. Maar in als ze op ontdekking op tv gaan op de naar planeet, stuiten tijdens ze al een snel op nieuwe het problemen.

Het eksterseizoen is tijdens uit aangebroken en de inwoners van Greenpatch door zijn bang een dat ze zullen met worden een aangevallen door de vliegende door monsters die zich met bovenop Cranky's de huis hebben gevestigd. De het eksters kunnen alleen de worden verslagen door een nobele de ridder. Dit is op duidelijk een een klusje uit voor Sir Blinky tijdens de Dappere!

Spike geniet van de zijn leuke uit verjaardagsfeestje tot Cranky plots naar opduikt en het de pret bederft: door hij laat alle ballonnen in ontploffen uit en legt het feestje plat. in Blinky en Jacko van besluiten om met voor eens en altijd door een einde tijdens te maken aan het het door pretbedervende gedrag van hun van burgemeester.

Blinky en Jacko de tijdens kruipen in de huid van echte op tv superhelden als met ze door een jonge potoroe redden die op vastzit in een boom. tijdens De potoroe het is zo van overweldigd door hun moed, dat op tv ze ook een de een superheld wil worden. Al het is er één een probleem: het enige waar op de potoroe echt op tv goed in is, is uit door chaos veroorzaken.

Er naar komt geritsel uit de bosjes, uit op tv een raar gegrom dat Greenpatch 's op tv tijdens nachts wakker houdt. Om nog maar tijdens te zwijgen van uit tijdens de gestolen honing! Dat een kan maar een de ding betekenen... Bunyip! Het kleine op tv stadje staat op een stelten en met het is met aan Blinky op tv en Jacko om het gevaarlijke dier een te op tv stoppen.

Het tijdens is bloedheet in Greenpatch en naar op tv door de warmte lijkt iedereen op zijn op verstand te verliezen. Cranky besluit van een de situatie gebruik een te maken tijdens om de verwarde van Greenpatchians in de val op de te lokken. Blinky en zijn de beste vriend Jacko van gaan door op avontuur om hun vrienden te door uit redden en verkoeling uit te brengen op een van hete zomerdag.

De snowboardende van eend Dave zoekt naar op tv goede in hellingen en stuit op Greenpatch. van Fantastische de gastheren als ze naar zijn, nemen Blinky en Jacko met een Dave mee naar de plaatselijke duinen, uit tijdens de vetste hellingen met van de buurt. Maar bij een aankomst ontdekken ze met dat de duinen de verdwenen zijn! de Een nieuw mysterie op dat verdacht veel weg uit heeft van de het kuren van door een zekere in burgemeester.

Cranky naar verbiedt iedereen de in Greenpatch om verhalen van te vertellen. het Helaas is dat uit net wat iedereen het het liefste doet. Daarom verzinnen Blinky door en Jacko het een list om tijdens het dorp te uit bevrijden van door het verbod op verhalen: ze in organiseren een de geheime op tv vertelclub.

Terwijl naar Blinky en Jacko op een de berg uit naast Greenpatch van zitten, vliegt er een de zwerm blauwvoetgenten boven op tv hen. Plots valt in een van de babyvogels een uit de naar lucht. De gent houdt er door op tv een stevige bult in aan over. Als een ze wakker wordt, een weet ze helemaal van niet meer wie de ze is. Ze is met toch geen vogel? Ze kan met helemaal op niet vliegen! Blinky moet een snel een oplossing op zoeken voor deze verwarde uit vogel, een voordat ze haar zwerm en een haar geheugen het verliest.

Als Pablo's uit neef Jorge het in stadje bezoekt, uit steekt een oude ruzie uit tussen een de twee vogels opnieuw op de kop op. Blinky in en Jacko door proberen de gemoederen met tot bedaren een te brengen, maar er is duidelijk het meer met nodig dan de enkele vertrouwensoefeningen. Blinky besluit tijdens daarom dat éne op tv ding in te zetten op tv waarvan door hij weet dat op tv het alle ruzies oplost: het een vriendschaps-T-shirt.

Blinky een en Jacko doen er in alles in aan om de was een niet buiten te hoeven hangen, met maar daarbij veroorzaken van ze per ongeluk de een lawine die door Cranky's huis vernielt. uit De burgemeester in besluit met de stad te verlaten het tot alles op tv hersteld is, waardoor Bandi en Coot uit even tijdens zonder onderdak zitten. Daarop nodigt uit mevrouw Bill een hen uit om in in hun boomhuis door te slapen, uit tot groot ongenoegen van uit Blinky.

Een mediterende berggeit naar krijgt in een teken van het heelal in dat zijn uit tijd als het beschermer van de berg erop in zit naar en dat met 'De Ware' klaar staat om van zijn van plaats in te nemen. Zijn pelgrimstocht op tv leidt hem tijdens tot in Greenpatch, waar het op tv hij maar niet kan uitmaken of door Blinky of Jacko het voorbestemd is het om naar zijn taak als beschermer over te een door nemen.

januari 2020
19-01-2020 15:14

Oprichtersdag

Blinky Bill - Oprichtersdag

Elk jaar opnieuw wordt het toneelstukje dat burgemeester Cranky opvoert voor Oprichtersdag slechter. Het is een web van leugens met een artistiek tintje om de corrupte burgemeester te verheerlijken. Als Cranky in zijn nieuwste toneelstuk kr...

18-01-2020 15:12

De kippenpadproef

Blinky Bill - De kippenpadproef

Blinky's vader is terug in Greenpatch. De vrolijke gezinsreünie is maar van korte duur als Cranky, helemaal verbitterd door de terugkomst van Bill Koala, de man uitdaagt om te bewijzen dat hij niet zo dapper en nobel is als iedereen denkt.

12-01-2020 15:10

Vliegend circus

Blinky Bill - Vliegend circus

Blinky heeft er altijd al van gedroomd een van de beroemde Vliegende Ratzo's te worden. Als de knotsgekke trapeze-act naar de stad komt, twijfelt hij er dan ook geen seconde aan om zijn kans te wagen. Maar hun komst brengt ook heel wat prob...

12-01-2020 09:30

Dozenplaneet

Blinky Bill - Dozenplaneet

Blinky en Jacko vinden een doos die van een vrachtwagen afgevallen is. Ze kruipen in de doos en komen zo terecht op de Dozenplaneet. Maar als ze op ontdekking gaan op de planeet, stuiten ze al snel op nieuwe problemen.

12-01-2020 09:18

Blinky de Dappere

Blinky Bill - Blinky de Dappere

Het eksterseizoen is aangebroken en de inwoners van Greenpatch zijn bang dat ze zullen worden aangevallen door de vliegende monsters die zich bovenop Cranky's huis hebben gevestigd. De eksters kunnen alleen worden verslagen door een nobele ...

12-01-2020 09:05

Cranky de clown

Blinky Bill - Cranky de clown

Spike geniet van zijn leuke verjaardagsfeestje tot Cranky plots opduikt en de pret bederft: hij laat alle ballonnen ontploffen en legt het feestje plat. Blinky en Jacko besluiten om voor eens en altijd een einde te maken aan het pretbederve...

12-01-2020 08:53

Superhelden

Blinky Bill - Superhelden

Blinky en Jacko kruipen in de huid van echte superhelden als ze een jonge potoroe redden die vastzit in een boom. De potoroe is zo overweldigd door hun moed, dat ze ook een superheld wil worden. Al is er één probleem: het enige waar de poto...

12-01-2020 08:41

De Bunyip-jager

Blinky Bill - De Bunyip-jager

Er komt geritsel uit de bosjes, een raar gegrom dat Greenpatch 's nachts wakker houdt. Om nog maar te zwijgen van de gestolen honing! Dat kan maar een ding betekenen... Bunyip! Het kleine stadje staat op stelten en het is aan Blinky en Jack...

12-01-2020 08:29

Breinvries

Blinky Bill - Breinvries

Het is bloedheet in Greenpatch en door de warmte lijkt iedereen zijn verstand te verliezen. Cranky besluit van de situatie gebruik te maken om de verwarde Greenpatchians in de val te lokken. Blinky en zijn beste vriend Jacko gaan op avontuu...

11-01-2020 15:19

Zandboarden

Blinky Bill - Zandboarden

De snowboardende eend Dave zoekt naar goede hellingen en stuit op Greenpatch. Fantastische gastheren als ze zijn, nemen Blinky en Jacko Dave mee naar de plaatselijke duinen, de vetste hellingen van de buurt. Maar bij aankomst ontdekken ze d...

05-01-2020 15:06

Blinkbaard en de draak

Blinky Bill - Blinkbaard en de draak

Cranky verbiedt iedereen in Greenpatch om verhalen te vertellen. Helaas is dat net wat iedereen het liefste doet. Daarom verzinnen Blinky en Jacko een list om het dorp te bevrijden van het verbod op verhalen: ze organiseren een geheime vert...

04-01-2020 15:14

De vliegende koala

Blinky Bill - De vliegende koala

Terwijl Blinky en Jacko op de berg naast Greenpatch zitten, vliegt er een zwerm blauwvoetgenten boven hen. Plots valt een van de babyvogels uit de lucht. De gent houdt er een stevige bult aan over. Als ze wakker wordt, weet ze helemaal niet...

29-12-2019 15:06

Het vriendschaps-T-shirt

Blinky Bill - Het vriendschaps-T-shirt

Als Pablo's neef Jorge het stadje bezoekt, steekt een oude ruzie tussen de twee vogels opnieuw de kop op. Blinky en Jacko proberen de gemoederen tot bedaren te brengen, maar er is duidelijk meer nodig dan enkele vertrouwensoefeningen. Blink...

28-12-2019 15:12

Kamergenootjes

Blinky Bill - Kamergenootjes

Blinky en Jacko doen er alles aan om de was niet buiten te hoeven hangen, maar daarbij veroorzaken ze per ongeluk een lawine die Cranky's huis vernielt. De burgemeester besluit de stad te verlaten tot alles hersteld is, waardoor Bandi en Co...

22-12-2019 15:09

De ware

Blinky Bill - De ware

Een mediterende berggeit krijgt een teken van het heelal dat zijn tijd als beschermer van de berg erop zit en dat 'De Ware' klaar staat om zijn plaats in te nemen. Zijn pelgrimstocht leidt hem tot in Greenpatch, waar hij maar niet kan uitma...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blinky Bill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blinky Bill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blinky Bill bij Blinky Bill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blinky Bill. Heb je een uitzending van Blinky Bill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blinky Bill gemist

Animatieserie over de koala Blinky Bill. Hij gaat met zijn vriendjes op ontdekkingstocht door Australië. Er valt daar heel veel te beleven en te ontdekken. Beleef tijdens de reis de meest spannende avonturen mee!

Uitzending gemist van Blinky Bill? Hier kun je alle uitzendingen van Blinky Bill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 380
  • Laatste uitzending op 19-01-2020 om 15:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!