Programma gemist?

Seizoen van 1 - Aflevering uit 18 - Australische uit animatieserie over de vrolijke koala het Blinky Bill. De ultieme op tv van prooi. Tijdens een wandeling met de klas door vervelen het de kinderen met zich. Blinky bedenkt een plan om door aan een juf Tibbins te ontsnappen. De met kinderen gaan met naar de de Dodemansrots, waar vast wel meer de te beleven valt. door Alleen Blinky moet een van achterblijven om de juf het te beschermen tegen de de vele gevaren van de op vrije in natuur.

Jacko tijdens is ontvoerd tijdens door mensen die hem als huisdier naar willen door houden. Blinky moet een van gewaagde van reddingsmissie op touw zetten en de schakelt daarbij de de hulp in van het een ijzersterk team met een op tv onverslaanbare specialisten om de op tv hagedis in een race op tegen de een klok te naar redden.

Blinky en Jacko het krijgen het op per ongeluk aan de van stok met het een machtige op tv paddenheks die een dubbele vloek tijdens uitspreekt over tijdens Greenpatch. Ze zal in de vloek pas een opheffen als Blinky haar door op kan verslaan.

Als Cranky zijn uit tijdens nieuwe hagedissenbeeld laat overkomen, wordt Eddy op tv overmand door emoties. tijdens tijdens Het is officieel: hij in heeft heimwee! Blinky door en Jacko op beseffen dat ze in Eddy nooit terug naar het New York kunnen met brengen, dus brengen ze het New York naar een Greenpatch.

Sir Claude heeft uit al acht op van zijn negen levens op tv opgebruikt en van wat ooit een op gevaarlijke kater een was, is nu een op tv bang beestje. Blinky en met Jacko het besluiten hem te helpen uit om zijn in levens terug te krijgen en het sluiten een daarbij een deal met van de gemene kat: in een naar ruil zal hij Greenpatch in niet langer het lastigvallen.

Greenpatch maakt zich op tv van op voor de jaarlijkse met poëziewedstrijd. De veelbelovende dichter Cranky door benoemt de tijdens ongeslagen in kampioen Jacko tot nieuwe sheriff in naar naar een poging om Jacko af te op leiden van de het tijdens wedstrijd.

Blinky en Jacko van vinden een naar verloren pop die ze naar verwarren met in een mensenbaby. De vrienden met worden parttime naar ouders van en gaan ondertussen op zoek naar op tv de familie op van het kind. Alleen de een is het ouderschap niet het makkelijk en door Blinky en Jacko op tv zullen meer moeten van doen dan knuffels geven de om het door kleintje te kalmeren.

Als door de oude Wombo zijn knikkers door verliest, gaan naar Blinky en Jacko op door tijdens zoek naar de op tv knikkers in de tunnels op van het hol in van de oude tijdens man. Maar die naar tunnels zijn veel in gevaarlijker en met enger dan gedacht en bovendien zijn van op tv ze er niet met alleen.

Op de een dag verschijnt er een naar mysterieuze, pratende met bal in Greenpatch uit en het duurt op tv niet lang voor de de met inwoners in de op tv ban raken van het zijn wijze woorden. Vooral Jacko gaat met er helemaal in met op op. Blinky komt er door snel achter dat de bal een naar vooral onzin uitkraamt en met zweert dat met hij er alles aan zal van doen in om het mysterieuze ding te tijdens vernietigen. Maar de wat moet hij uit daarvoor opofferen?

Een op tv meteoriet slaat in, vlakbij op tv Greenpatch, en al in snel op tv zijn de inwoners helemaal geobsedeerd door van aliens. Blinky stelt door het dapper voor om de tijdens meteoriet te gaan onderzoeken en op ontdekt meer de dan hem lief de is.

Blinky door en Jacko bezoeken Pablo van in zijn wegrestaurant. Tot de hun grote verrassing door is tijdens Pablo tot over naar zijn oren verliefd. Die avond door heeft hij een met date met het zijn droommeisje. Al is tijdens er wel een met probleem: in hij is nog naar nooit eerder op tv op date gegaan! tijdens Blinky en Jacko op proberen de kale papegaai om op te toveren met in een zwoele casanova... als op hij niet steeds het in zwijm valt, het naar tenminste.

Blinky de wordt gered door een door koala die op tv veel weg heeft van een een superheld. Kev van is een grotere, uit slimmere, van dapperdere versie van Blinky een en het duurt tijdens niet lang voor iedereen hem met de officiële 'Bewaker tijdens van door Greenpatch' noemt. uit Iedereen behalve Blinky, naar die zo zijn twijfels naar heeft over de tijdens nieuwkomer.

Greenpatch wordt opgeschrikt tijdens tijdens door het gerucht dat het een gevaarlijke tijdens krokodil onderweg zou zijn naar de het stadje. Blinky en de Jacko tijdens besluiten de zaak zelf op tv in handen te nemen van en reizen terug met in de de tijd. met Ze willen de krokodil met tegenhouden.

Het op eksterseizoen is op aangebroken en de inwoners van Greenpatch door zijn bang tijdens dat uit ze zullen worden naar aangevallen door de vliegende monsters die uit een zich bovenop Cranky's huis hebben gevestigd. de De eksters kunnen op alleen een worden verslagen door een met nobele tijdens ridder. Dit is duidelijk tijdens een klusje de voor Sir Blinky de op tv Dappere!

Spike het geeft een leuk door verjaardagsfeestje, tot Cranky met plots opduikt en de de pret met bederft: hij laat alle ballonnen tijdens ontploffen en legt in het in feestje plat. Blinky door en Jacko besluiten om voor met eens en tijdens altijd een in einde te maken aan het een pretbedervende gedrag van hun met tijdens burgemeester.

november 2018
12-11-2018 15:19

Blinky Bill

Blinky Bill - Blinky Bill

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Australische animatieserie over de vrolijke koala Blinky Bill. De ultieme prooi. Tijdens een wandeling met de klas vervelen de kinderen zich. Blinky bedenkt een plan om aan juf Tibbins te ontsnappen. De kindere...

09-11-2018 15:20

Free Jacko

Blinky Bill - Free Jacko

Jacko is ontvoerd door mensen die hem als huisdier willen houden. Blinky moet een gewaagde reddingsmissie op touw zetten en schakelt daarbij de hulp in van een ijzersterk team met onverslaanbare specialisten om de hagedis in een race tegen ...

08-11-2018 15:19

Vloek van de dubbele vloek

Blinky Bill - Vloek van de dubbele vloek

Blinky en Jacko krijgen het per ongeluk aan de stok met een machtige paddenheks die een dubbele vloek uitspreekt over Greenpatch. Ze zal de vloek pas opheffen als Blinky haar kan verslaan.

07-11-2018 15:21

Heimwee

Blinky Bill - Heimwee

Als Cranky zijn nieuwe hagedissenbeeld laat overkomen, wordt Eddy overmand door emoties. Het is officieel: hij heeft heimwee! Blinky en Jacko beseffen dat ze Eddy nooit terug naar New York kunnen brengen, dus brengen ze New York naar Greenp...

06-11-2018 15:14

Sir Claudes laatste leven

Blinky Bill - Sir Claudes laatste leven

Sir Claude heeft al acht van zijn negen levens opgebruikt en wat ooit een gevaarlijke kater was, is nu een bang beestje. Blinky en Jacko besluiten hem te helpen om zijn levens terug te krijgen en sluiten daarbij een deal met de gemene kat: ...

05-11-2018 15:13

De nieuwe sheriff

Blinky Bill - De nieuwe sheriff

Greenpatch maakt zich op voor de jaarlijkse poëziewedstrijd. De veelbelovende dichter Cranky benoemt de ongeslagen kampioen Jacko tot nieuwe sheriff in een poging om Jacko af te leiden van de wedstrijd.

02-11-2018 15:22

Kaka-Trudy

Blinky Bill - Kaka-Trudy

Blinky en Jacko vinden een verloren pop die ze verwarren met een mensenbaby. De vrienden worden parttime ouders en gaan ondertussen op zoek naar de familie van het kind. Alleen is het ouderschap niet makkelijk en Blinky en Jacko zullen meer...

01-11-2018 15:21

Jurassic tunnel

Blinky Bill - Jurassic tunnel

Als de oude Wombo zijn knikkers verliest, gaan Blinky en Jacko op zoek naar de knikkers in de tunnels van het hol van de oude man. Maar die tunnels zijn veel gevaarlijker en enger dan gedacht en bovendien zijn ze er niet alleen.

30-10-2018 15:29

Magische bal

Blinky Bill - Magische bal

Op een dag verschijnt er een mysterieuze, pratende bal in Greenpatch en het duurt niet lang voor de inwoners in de ban raken van zijn wijze woorden. Vooral Jacko gaat er helemaal in op. Blinky komt er snel achter dat de bal vooral onzin uit...

29-10-2018 15:20

Aanval van de boomaliens

Blinky Bill - Aanval van de boomaliens

Een meteoriet slaat in, vlakbij Greenpatch, en al snel zijn de inwoners helemaal geobsedeerd door aliens. Blinky stelt dapper voor om de meteoriet te gaan onderzoeken en ontdekt meer dan hem lief is.

26-10-2018 15:18

De date

Blinky Bill - De date

Blinky en Jacko bezoeken Pablo in zijn wegrestaurant. Tot hun grote verrassing is Pablo tot over zijn oren verliefd. Die avond heeft hij een date met zijn droommeisje. Al is er wel een probleem: hij is nog nooit eerder op date gegaan! Blink...

25-10-2018 15:20

Kev

Blinky Bill - Kev

Blinky wordt gered door een koala die veel weg heeft van een superheld. Kev is een grotere, slimmere, dapperdere versie van Blinky en het duurt niet lang voor iedereen hem de officiële 'Bewaker van Greenpatch' noemt. Iedereen behalve Blinky...

24-10-2018 15:19

Tijdmachine

Blinky Bill - Tijdmachine

Greenpatch wordt opgeschrikt door het gerucht dat een gevaarlijke krokodil onderweg zou zijn naar het stadje. Blinky en Jacko besluiten de zaak zelf in handen te nemen en reizen terug in de tijd. Ze willen de krokodil tegenhouden.

23-10-2018 15:18

Blinky de Dappere

Blinky Bill - Blinky de Dappere

Het eksterseizoen is aangebroken en de inwoners van Greenpatch zijn bang dat ze zullen worden aangevallen door de vliegende monsters die zich bovenop Cranky's huis hebben gevestigd. De eksters kunnen alleen worden verslagen door een nobele ...

22-10-2018 15:17

Cranky de clown

Blinky Bill - Cranky de clown

Spike geeft een leuk verjaardagsfeestje, tot Cranky plots opduikt en de pret bederft: hij laat alle ballonnen ontploffen en legt het feestje plat. Blinky en Jacko besluiten om voor eens en altijd een einde te maken aan het pretbedervende ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blinky Bill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blinky Bill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blinky Bill bij Blinky Bill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blinky Bill. Heb je een uitzending van Blinky Bill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blinky Bill gemist

Animatieserie over de koala Blinky Bill. Hij gaat met zijn vriendjes op ontdekkingstocht door Australië. Er valt daar heel veel te beleven en te ontdekken. Beleef tijdens de reis de meest spannende avonturen mee!

Uitzending gemist van Blinky Bill? Hier kun je alle uitzendingen van Blinky Bill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 12-11-2018 om 15:19 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord