Programma gemist?

Sir Claude heeft naar al acht van in zijn negen naar levens op tv opgebruikt en wat ooit een op gevaarlijke kater was, een is nu in een bang beestje. Blinky van en Jacko op besluiten hem te helpen op tv om door zijn levens terug op te krijgen en op sluiten daarbij een deal met op de gemene kat: in in op tv ruil zal hij Greenpatch niet van langer uit lastigvallen.

Greenpatch op maakt zich op voor de in de jaarlijkse poëziewedstrijd. De het veelbelovende dichter Cranky benoemt op de ongeslagen kampioen met Jacko tot met nieuwe sheriff in een poging op tv om Jacko af te in leiden van van de van wedstrijd.

Blinky in en Jacko vinden het een verloren in pop die ze in verwarren met een mensenbaby. op De vrienden van worden parttime-ouders en gaan ondertussen op tijdens zoek tijdens naar de familie van in het kind. Alleen door is tijdens het ouderschap niet door makkelijk en Blinky en van Jacko zullen meer moeten doen het dan knuffels geven op tv om het kleintje met te met kalmeren.

Als de met oude Wombo zijn een knikkers verliest, op gaan Blinky en tijdens Jacko op zoek naar de op knikkers tijdens in de tunnels van tijdens het in hol van de van oude man. Maar die tunnels zijn naar veel gevaarlijker van en enger dan gedacht van naar en bovendien zijn ze op er niet naar alleen.

Op een dag van op verschijnt er een mysterieuze, pratende de bal door in Greenpatch en van het duurt niet lang naar voor de een inwoners in de uit ban raken van zijn wijze tijdens woorden. met Vooral Jacko gaat op tv er helemaal in op. het Blinky komt er al naar snel achter dat van de een bal vooral onzin uitkraamt en zweert uit dat hij op er alles aan op zal doen om een het mysterieuze het ding te vernietigen. Maar wat in moet hij het daarvoor door opofferen?

Een een meteoriet slaat de in, vlakbij Greenpatch, en al uit snel zijn in de inwoners helemaal van geobsedeerd door aliens. met Blinky stelt dapper op voor om de meteoriet te op gaan onderzoeken met en ontdekt naar meer dan hem lief de is.

Blinky en op Jacko uit bezoeken Pablo in zijn wegrestaurant. Tot op hun naar grote verrassing is tijdens Pablo tot over zijn naar oren verliefd. Die avond in de heeft hij een date met zijn in droommeisje. de Al is met er wel een probleem: het hij is nog nooit de eerder op het date gegaan! Blinky en Jacko van proberen de naar kale papegaai om op tv te toveren door in een van zwoele casanova... als hij niet naar steeds in van zwijm valt, de tenminste.

Blinky het wordt gered door een koala op tv die naar veel weg heeft van een naar de superheld. Kev is een grotere, slimmere, op dapperdere door versie van Blinky en met het een duurt niet lang voor met iedereen hem de officiële 'Bewaker door van Greenpatch' in noemt. Iedereen naar behalve Blinky, die zo het zijn tijdens twijfels heeft over de de nieuwkomer.

Greenpatch naar wordt opgeschrikt door het van gerucht dat een gevaarlijke op krokodil onderweg met zou zijn naar tijdens het stadje. naar Blinky en door Jacko besluiten de zaak zelf in het handen te nemen tijdens en reizen op tv terug in het de tijd. Ze willen de uit uit krokodil tegenhouden.

Het eksterseizoen is door aangebroken naar en de op inwoners van Greenpatch in zijn bang dat ze zullen worden een met aangevallen door de vliegende monsters die de zich het bovenop Cranky's huis hebben door gevestigd. De op tv eksters kunnen alleen worden verslagen het door door een nobele ridder. uit Dit is duidelijk een in klusje een voor Sir Blinky de van Dappere!

Spike geniet van het zijn in leuke verjaardagsfeestje tot Cranky plots een op opduikt en de pret bederft: op hij de laat alle ballonnen tijdens ontploffen en legt het naar feestje plat. Blinky en in Jacko besluiten om van voor eens en altijd op uit een einde te maken op tv aan het pretbedervende op gedrag van hun uit burgemeester.

Blinky met en Jacko kruipen een in de huid van een echte superhelden als ze een een het jonge potoroe redden die op tv vastzit in een de boom. De potoroe is tijdens op zo overweldigd door een hun moed, dat ze op tv ook een superheld wil naar worden. Al met is er door één probleem: het enige het waar de potoroe echt van goed in is, is van met chaos veroorzaken.

Er door komt geritsel uit de een bosjes, een raar gegrom door dat Greenpatch 's het nachts tijdens wakker houdt. Om nog maar in te naar zwijgen van de in gestolen honing! Dat kan maar in een ding een betekenen... tijdens Bunyip! Het kleine tijdens stadje staat op in stelten en het is het aan Blinky en op tv Jacko om het gevaarlijke op tv dier te op tv stoppen.

Het is bloedheet uit op in Greenpatch en door de warmte het lijkt iedereen zijn een verstand te uit verliezen. Cranky besluit het van de de situatie gebruik in te maken om de verwarde Greenpatchians op tv in de val uit te een lokken. Blinky en met zijn beste vriend Jacko gaan een tijdens op avontuur om hun vrienden van te redden en verkoeling de op tv te brengen op een hete van zomerdag.

Elk jaar opnieuw een wordt het toneelstukje naar dat burgemeester Cranky een opvoert naar voor Oprichtersdag de slechter. Het is een de web van leugens met op een artistiek met tintje om de corrupte het burgemeester te verheerlijken. Als van Cranky de in zijn nieuwste toneelstuk kritiek van levert op tv op Blinky's de vader, komt de de jonge koala in verweer. Het uit is tijd dat van iedereen het échte verhaal op achter de een stichting van in Greenpatch hoort.

oktober 2020
08-03-2020 15:12

Sir Claudes laatste leven

Blinky Bill - Sir Claudes laatste leven

Sir Claude heeft al acht van zijn negen levens opgebruikt en wat ooit een gevaarlijke kater was, is nu een bang beestje. Blinky en Jacko besluiten hem te helpen om zijn levens terug te krijgen en sluiten daarbij een deal met de gemene kat: ...

07-03-2020 15:15

De nieuwe sheriff

Blinky Bill - De nieuwe sheriff

Greenpatch maakt zich op voor de jaarlijkse poëziewedstrijd. De veelbelovende dichter Cranky benoemt de ongeslagen kampioen Jacko tot nieuwe sheriff in een poging om Jacko af te leiden van de wedstrijd.

01-03-2020 15:12

Kaka-Trudy

Blinky Bill - Kaka-Trudy

Blinky en Jacko vinden een verloren pop die ze verwarren met een mensenbaby. De vrienden worden parttime-ouders en gaan ondertussen op zoek naar de familie van het kind. Alleen is het ouderschap niet makkelijk en Blinky en Jacko zullen meer...

29-02-2020 15:11

Jurassic tunnel

Blinky Bill - Jurassic tunnel

Als de oude Wombo zijn knikkers verliest, gaan Blinky en Jacko op zoek naar de knikkers in de tunnels van het hol van de oude man. Maar die tunnels zijn veel gevaarlijker en enger dan gedacht en bovendien zijn ze er niet alleen.

23-02-2020 15:13

Magische bal

Blinky Bill - Magische bal

Op een dag verschijnt er een mysterieuze, pratende bal in Greenpatch en het duurt niet lang voor de inwoners in de ban raken van zijn wijze woorden. Vooral Jacko gaat er helemaal in op. Blinky komt er al snel achter dat de bal vooral onzin ...

22-02-2020 15:09

Aanval van de boomaliens

Blinky Bill - Aanval van de boomaliens

Een meteoriet slaat in, vlakbij Greenpatch, en al snel zijn de inwoners helemaal geobsedeerd door aliens. Blinky stelt dapper voor om de meteoriet te gaan onderzoeken en ontdekt meer dan hem lief is.

16-02-2020 15:16

De date

Blinky Bill - De date

Blinky en Jacko bezoeken Pablo in zijn wegrestaurant. Tot hun grote verrassing is Pablo tot over zijn oren verliefd. Die avond heeft hij een date met zijn droommeisje. Al is er wel een probleem: hij is nog nooit eerder op date gegaan! Blink...

15-02-2020 15:14

Kev

Blinky Bill - Kev

Blinky wordt gered door een koala die veel weg heeft van een superheld. Kev is een grotere, slimmere, dapperdere versie van Blinky en het duurt niet lang voor iedereen hem de officiële 'Bewaker van Greenpatch' noemt. Iedereen behalve Blinky...

09-02-2020 15:12

Tijdmachine

Blinky Bill - Tijdmachine

Greenpatch wordt opgeschrikt door het gerucht dat een gevaarlijke krokodil onderweg zou zijn naar het stadje. Blinky en Jacko besluiten de zaak zelf in handen te nemen en reizen terug in de tijd. Ze willen de krokodil tegenhouden.

08-02-2020 15:15

Blinky de Dappere

Blinky Bill - Blinky de Dappere

Het eksterseizoen is aangebroken en de inwoners van Greenpatch zijn bang dat ze zullen worden aangevallen door de vliegende monsters die zich bovenop Cranky's huis hebben gevestigd. De eksters kunnen alleen worden verslagen door een nobele ...

02-02-2020 15:14

Cranky de clown

Blinky Bill - Cranky de clown

Spike geniet van zijn leuke verjaardagsfeestje tot Cranky plots opduikt en de pret bederft: hij laat alle ballonnen ontploffen en legt het feestje plat. Blinky en Jacko besluiten om voor eens en altijd een einde te maken aan het pretbederve...

01-02-2020 15:09

Superhelden

Blinky Bill - Superhelden

Blinky en Jacko kruipen in de huid van echte superhelden als ze een jonge potoroe redden die vastzit in een boom. De potoroe is zo overweldigd door hun moed, dat ze ook een superheld wil worden. Al is er één probleem: het enige waar de poto...

26-01-2020 15:07

De Bunyip-jager

Blinky Bill - De Bunyip-jager

Er komt geritsel uit de bosjes, een raar gegrom dat Greenpatch 's nachts wakker houdt. Om nog maar te zwijgen van de gestolen honing! Dat kan maar een ding betekenen... Bunyip! Het kleine stadje staat op stelten en het is aan Blinky en Jack...

25-01-2020 15:17

Breinvries

Blinky Bill - Breinvries

Het is bloedheet in Greenpatch en door de warmte lijkt iedereen zijn verstand te verliezen. Cranky besluit van de situatie gebruik te maken om de verwarde Greenpatchians in de val te lokken. Blinky en zijn beste vriend Jacko gaan op avontuu...

19-01-2020 15:14

Oprichtersdag

Blinky Bill - Oprichtersdag

Elk jaar opnieuw wordt het toneelstukje dat burgemeester Cranky opvoert voor Oprichtersdag slechter. Het is een web van leugens met een artistiek tintje om de corrupte burgemeester te verheerlijken. Als Cranky in zijn nieuwste toneelstuk kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 27. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blinky Bill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blinky Bill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blinky Bill bij Blinky Bill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blinky Bill. Heb je een uitzending van Blinky Bill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blinky Bill gemist

Animatieserie over de koala Blinky Bill. Hij gaat met zijn vriendjes op ontdekkingstocht door Australië. Er valt daar heel veel te beleven en te ontdekken. Beleef tijdens de reis de meest spannende avonturen mee!

Uitzending gemist van Blinky Bill? Hier kun je alle uitzendingen van Blinky Bill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 394
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 15:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!