Programma gemist?

Sir op tv Claude heeft door al acht van zijn negen levens van opgebruikt en wat in een ooit een gevaarlijke kater was, is naar een nu een bang beestje. Blinky op en Jacko besluiten met hem in te helpen om zijn levens terug tijdens te de krijgen en in sluiten daarbij een de deal met de gemene een kat: in ruil het zal hij Greenpatch niet uit langer tijdens lastigvallen.

Greenpatch tijdens maakt zich op voor naar de jaarlijkse op poëziewedstrijd. De veelbelovende tijdens dichter Cranky benoemt de ongeslagen het in kampioen Jacko tot op tv nieuwe sheriff in een poging het om Jacko af te de leiden naar van de in wedstrijd.

Blinky uit en Jacko vinden een verloren naar met pop die ze verwarren met uit een mensenbaby. De vrienden met worden van parttime-ouders en gaan ondertussen met op zoek naar de op familie van het op tv naar kind. Alleen is het ouderschap op tv niet op makkelijk en Blinky en Jacko tijdens zullen meer moeten naar doen dan op knuffels geven uit om het kleintje te met kalmeren.

Als van de oude Wombo zijn in knikkers verliest, gaan met Blinky en Jacko tijdens op zoek uit naar de knikkers de in de tunnels tijdens van het hol van tijdens de de oude man. Maar die tunnels zijn met veel het gevaarlijker en enger dan een gedacht en bovendien zijn met ze er naar niet tijdens alleen.

Op een het dag verschijnt er naar een de mysterieuze, pratende bal in Greenpatch op en het op duurt niet lang voor de op naar inwoners in de ban door raken van van zijn wijze woorden. Vooral Jacko de gaat er helemaal in op tv de op. Blinky komt er op al snel achter dat tijdens de bal vooral door onzin uitkraamt en door zweert dat op hij er alles aan op tv zal naar doen om het mysterieuze ding te in vernietigen. Maar wat naar moet hij daarvoor van het opofferen?

Een de meteoriet slaat het in, vlakbij Greenpatch, en al naar snel zijn de inwoners op helemaal geobsedeerd naar door aliens. Blinky op tv stelt dapper voor op om de een meteoriet te gaan het onderzoeken en ontdekt meer dan naar hem op tv lief is.

Blinky en Jacko op tv bezoeken Pablo naar in zijn wegrestaurant. in Tot hun een grote verrassing met is Pablo tot de over zijn oren een verliefd. Die avond heeft hij de een het date met zijn droommeisje. Al een is er naar wel een probleem: hij is het nog tijdens nooit eerder op een date gegaan! Blinky en Jacko op tv proberen de met kale papegaai om te de de toveren in een zwoele het casanova... als hij niet steeds op in zwijm uit valt, met tenminste.

Blinky wordt het gered door een naar koala die veel weg tijdens de heeft van een superheld. Kev een is een grotere, door slimmere, tijdens dapperdere versie van Blinky en op tv het op tv duurt niet lang naar voor iedereen hem de officiële uit 'Bewaker van de Greenpatch' noemt. uit Iedereen behalve Blinky, op tv die zo zijn twijfels op tv heeft over een de nieuwkomer.

Greenpatch op tv wordt opgeschrikt door het gerucht naar dat een op gevaarlijke krokodil onderweg naar zou zijn naar het tijdens stadje. de Blinky en Jacko besluiten de met uit zaak zelf in handen te nemen op en reizen naar terug in de tijd. door de Ze willen de krokodil uit tegenhouden.

Het eksterseizoen met is aangebroken en de een inwoners van een Greenpatch zijn door bang dat ze zullen worden in de aangevallen door de vliegende naar monsters die zich bovenop op tv Cranky's huis hebben gevestigd. een De een eksters kunnen alleen tijdens worden verslagen door in een nobele ridder. Dit is met duidelijk een klusje uit voor Sir Blinky uit de op Dappere!

Spike tijdens geniet van zijn leuke met verjaardagsfeestje tot tijdens Cranky plots de opduikt en de op pret bederft: hij laat alle naar ballonnen ontploffen door en legt het feestje plat. uit Blinky en een Jacko besluiten om voor uit eens en op tv altijd naar een einde te maken aan het het pretbedervende gedrag tijdens van hun naar burgemeester.

Blinky en naar Jacko kruipen uit in de de huid van echte door superhelden als ze een jonge tijdens potoroe redden die vastzit in in een op boom. De een potoroe is zo overweldigd van door hun moed, dat met ze ook een op door superheld wil worden. Al is er naar één probleem: het tijdens enige met waar de potoroe echt goed van uit in is, is chaos tijdens veroorzaken.

Er het komt geritsel uit de het bosjes, een raar gegrom met dat Greenpatch 's de nachts de wakker houdt. Om nog maar door te op tv zwijgen van de gestolen honing! het Dat kan op tv maar uit een ding betekenen... Bunyip! Het een kleine op stadje staat op stelten en het van in is aan Blinky en Jacko om met het van gevaarlijke dier te de stoppen.

Het is bloedheet op tv door in Greenpatch en met door de warmte in lijkt iedereen zijn verstand te uit verliezen. Cranky op besluit van de situatie door gebruik te maken op om de verwarde op Greenpatchians in uit de val te lokken. op Blinky en zijn op beste vriend Jacko gaan tijdens uit op avontuur om hun vrienden te door redden en verkoeling een te een brengen op een hete op tv zomerdag.

Elk naar jaar opnieuw wordt het met toneelstukje een dat burgemeester Cranky opvoert voor door Oprichtersdag slechter. Het is het een web uit van in leugens met een artistiek met tintje om de de corrupte burgemeester te door verheerlijken. Als Cranky in zijn een nieuwste toneelstuk kritiek op levert op het Blinky's vader, komt de het jonge koala van in de verweer. Het is tijd dat iedereen met het in échte verhaal achter de op tv stichting van naar Greenpatch hoort.

april 2021
08-03-2020 15:12

Sir Claudes laatste leven

Blinky Bill - Sir Claudes laatste leven

Sir Claude heeft al acht van zijn negen levens opgebruikt en wat ooit een gevaarlijke kater was, is nu een bang beestje. Blinky en Jacko besluiten hem te helpen om zijn levens terug te krijgen en sluiten daarbij een deal met de gemene kat: ...

07-03-2020 15:15

De nieuwe sheriff

Blinky Bill - De nieuwe sheriff

Greenpatch maakt zich op voor de jaarlijkse poëziewedstrijd. De veelbelovende dichter Cranky benoemt de ongeslagen kampioen Jacko tot nieuwe sheriff in een poging om Jacko af te leiden van de wedstrijd.

01-03-2020 15:12

Kaka-Trudy

Blinky Bill - Kaka-Trudy

Blinky en Jacko vinden een verloren pop die ze verwarren met een mensenbaby. De vrienden worden parttime-ouders en gaan ondertussen op zoek naar de familie van het kind. Alleen is het ouderschap niet makkelijk en Blinky en Jacko zullen meer...

29-02-2020 15:11

Jurassic tunnel

Blinky Bill - Jurassic tunnel

Als de oude Wombo zijn knikkers verliest, gaan Blinky en Jacko op zoek naar de knikkers in de tunnels van het hol van de oude man. Maar die tunnels zijn veel gevaarlijker en enger dan gedacht en bovendien zijn ze er niet alleen.

23-02-2020 15:13

Magische bal

Blinky Bill - Magische bal

Op een dag verschijnt er een mysterieuze, pratende bal in Greenpatch en het duurt niet lang voor de inwoners in de ban raken van zijn wijze woorden. Vooral Jacko gaat er helemaal in op. Blinky komt er al snel achter dat de bal vooral onzin ...

22-02-2020 15:09

Aanval van de boomaliens

Blinky Bill - Aanval van de boomaliens

Een meteoriet slaat in, vlakbij Greenpatch, en al snel zijn de inwoners helemaal geobsedeerd door aliens. Blinky stelt dapper voor om de meteoriet te gaan onderzoeken en ontdekt meer dan hem lief is.

16-02-2020 15:16

De date

Blinky Bill - De date

Blinky en Jacko bezoeken Pablo in zijn wegrestaurant. Tot hun grote verrassing is Pablo tot over zijn oren verliefd. Die avond heeft hij een date met zijn droommeisje. Al is er wel een probleem: hij is nog nooit eerder op date gegaan! Blink...

15-02-2020 15:14

Kev

Blinky Bill - Kev

Blinky wordt gered door een koala die veel weg heeft van een superheld. Kev is een grotere, slimmere, dapperdere versie van Blinky en het duurt niet lang voor iedereen hem de officiële 'Bewaker van Greenpatch' noemt. Iedereen behalve Blinky...

09-02-2020 15:12

Tijdmachine

Blinky Bill - Tijdmachine

Greenpatch wordt opgeschrikt door het gerucht dat een gevaarlijke krokodil onderweg zou zijn naar het stadje. Blinky en Jacko besluiten de zaak zelf in handen te nemen en reizen terug in de tijd. Ze willen de krokodil tegenhouden.

08-02-2020 15:15

Blinky de Dappere

Blinky Bill - Blinky de Dappere

Het eksterseizoen is aangebroken en de inwoners van Greenpatch zijn bang dat ze zullen worden aangevallen door de vliegende monsters die zich bovenop Cranky's huis hebben gevestigd. De eksters kunnen alleen worden verslagen door een nobele ...

02-02-2020 15:14

Cranky de clown

Blinky Bill - Cranky de clown

Spike geniet van zijn leuke verjaardagsfeestje tot Cranky plots opduikt en de pret bederft: hij laat alle ballonnen ontploffen en legt het feestje plat. Blinky en Jacko besluiten om voor eens en altijd een einde te maken aan het pretbederve...

01-02-2020 15:09

Superhelden

Blinky Bill - Superhelden

Blinky en Jacko kruipen in de huid van echte superhelden als ze een jonge potoroe redden die vastzit in een boom. De potoroe is zo overweldigd door hun moed, dat ze ook een superheld wil worden. Al is er één probleem: het enige waar de poto...

26-01-2020 15:07

De Bunyip-jager

Blinky Bill - De Bunyip-jager

Er komt geritsel uit de bosjes, een raar gegrom dat Greenpatch 's nachts wakker houdt. Om nog maar te zwijgen van de gestolen honing! Dat kan maar een ding betekenen... Bunyip! Het kleine stadje staat op stelten en het is aan Blinky en Jack...

25-01-2020 15:17

Breinvries

Blinky Bill - Breinvries

Het is bloedheet in Greenpatch en door de warmte lijkt iedereen zijn verstand te verliezen. Cranky besluit van de situatie gebruik te maken om de verwarde Greenpatchians in de val te lokken. Blinky en zijn beste vriend Jacko gaan op avontuu...

19-01-2020 15:14

Oprichtersdag

Blinky Bill - Oprichtersdag

Elk jaar opnieuw wordt het toneelstukje dat burgemeester Cranky opvoert voor Oprichtersdag slechter. Het is een web van leugens met een artistiek tintje om de corrupte burgemeester te verheerlijken. Als Cranky in zijn nieuwste toneelstuk kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 27. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blinky Bill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blinky Bill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blinky Bill bij Blinky Bill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blinky Bill. Heb je een uitzending van Blinky Bill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blinky Bill gemist

Animatieserie over de koala Blinky Bill. Hij gaat met zijn vriendjes op ontdekkingstocht door Australië. Er valt daar heel veel te beleven en te ontdekken. Beleef tijdens de reis de meest spannende avonturen mee!

Uitzending gemist van Blinky Bill? Hier kun je alle uitzendingen van Blinky Bill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 394
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 15:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!