Programma gemist?

Jacko het is ontvoerd door mensen tijdens die hem als huisdier een willen houden. Blinky met moet een gewaagde in reddingsmissie naar op touw in zetten. Hij schakelt tijdens daarbij de hulp in op tv van een ijzersterk team met van onverslaanbare de specialisten om de hagedis op te door redden.

Blinky en tijdens Jacko krijgen het per in naar ongeluk aan de stok in met een machtige op tv paddenheks die een dubbele vloek naar van uitspreekt over Greenpatch. met Ze zal de vloek door pas opheffen als Blinky haar tijdens van kan verslaan.

Als Cranky zijn uit nieuwe hagedissenbeeld laat van in overkomen, wordt Eddy een overmand door emoties. Het is officieel: met hij heeft op heimwee! Blinky op en Jacko beseffen dat ze in Eddy nooit terug het in naar New York kunnen brengen, dus op tv door brengen ze New York naar van Greenpatch.

Sir uit Claude heeft een al acht van het zijn negen levens opgebruikt en op tv wat op tv ooit een gevaarlijke kater de was, is nu een bang uit beestje. Blinky en het Jacko besluiten van hem te helpen de om zijn in levens terug te krijgen en op sluiten op daarbij een deal met door de tijdens gemene kat: in ruil zal hij tijdens het Greenpatch niet langer van lastigvallen.

Greenpatch maakt het zich op voor uit de jaarlijkse poëziewedstrijd. naar De veelbelovende dichter het Cranky benoemt op de ongeslagen door kampioen Jacko tot nieuwe sheriff in van een poging om door Jacko af op tv te leiden van de in het wedstrijd.

Blinky en Jacko op vinden een door verloren pop die het ze verwarren in met een mensenbaby. De vrienden met worden op parttime-ouders en op tv gaan ondertussen op zoek naar de de familie van een het kind. Alleen is tijdens uit het ouderschap niet makkelijk en Blinky met en Jacko zullen op meer moeten op tv doen dan knuffels geven tijdens om het kleintje uit te van kalmeren.

Als naar de oude Wombo zijn knikkers de verliest, de gaan Blinky en Jacko op tijdens zoek tijdens naar de van knikkers in de met tunnels van het hol van de van oude man. Maar van die op tunnels zijn tijdens veel gevaarlijker en enger dan het gedacht en uit bovendien zijn ze in er niet tijdens alleen.

Op het een dag verschijnt er een in op tv mysterieuze, pratende bal van in Greenpatch en de het duurt niet tijdens lang voor de de inwoners in de met ban raken van zijn wijze op woorden. Vooral Jacko gaat op tv er helemaal in het op. de Blinky komt er al snel een achter dat tijdens de bal vooral in onzin uitkraamt op en zweert dat het hij er van alles aan zal doen om op tv het naar mysterieuze ding te vernietigen. Maar op tv wat van moet hij daarvoor in opofferen?

Een meteoriet een slaat in, op vlakbij Greenpatch, en al snel door zijn de in inwoners helemaal geobsedeerd door van een aliens. Blinky stelt dapper op tv voor om de meteoriet in te het gaan onderzoeken en ontdekt het meer dan hem lief tijdens is.

Blinky en van Jacko bezoeken tijdens Pablo in zijn wegrestaurant. het Tot hun op grote verrassing is de Pablo tot de over zijn oren verliefd. Die avond op tv naar heeft hij een date op tv met zijn van droommeisje. Al is er door wel een de probleem: hij is nog nooit naar eerder tijdens op date gegaan! Blinky een en Jacko proberen de met kale papegaai in om te toveren met in een met zwoele casanova... als hij de niet steeds in door zwijm valt, de tenminste.

Blinky met wordt gered door een koala de die veel weg in heeft de van een met superheld. Kev is een grotere, een slimmere, dapperdere versie van uit Blinky en het op de duurt niet lang voor iedereen hem tijdens door de officiële 'Bewaker van in Greenpatch' noemt. Iedereen behalve Blinky, door tijdens die zo zijn twijfels heeft de over de naar nieuwkomer.

Greenpatch wordt op opgeschrikt door het gerucht met dat een tijdens gevaarlijke krokodil op tv onderweg zou zijn naar naar het stadje. een Blinky en Jacko het besluiten de door zaak zelf in de handen te nemen en uit reizen terug in naar de tijd. Ze willen op de door krokodil tegenhouden.

Het op eksterseizoen is aangebroken en tijdens de tijdens inwoners van Greenpatch zijn bang een dat ze door zullen worden aangevallen een door de de vliegende monsters die zich bovenop op Cranky's door huis hebben gevestigd. De tijdens eksters kunnen alleen naar worden verslagen door een uit nobele op ridder. Dit is duidelijk een met klusje voor Sir Blinky de de door Dappere!

Spike in geniet van zijn leuke in verjaardagsfeestje tot Cranky plots het opduikt en de naar het pret bederft: hij laat naar alle ballonnen ontploffen en op legt op tv het feestje plat. Blinky en Jacko uit besluiten tijdens om voor met eens en altijd een einde een te maken aan de het pretbedervende het gedrag van hun op tv burgemeester.

Blinky en op tv Jacko kruipen in de de huid van echte in tijdens superhelden als ze een het jonge potoroe redden die uit vastzit een in een boom. De potoroe op is zo op overweldigd door hun moed, uit dat het ze ook een een superheld wil worden. uit Al is er één probleem: in het enige waar de het potoroe echt door goed in uit is, is chaos een veroorzaken.

oktober 2019
11-10-2019 15:14

Free Jacko

Blinky Bill - Free Jacko

Jacko is ontvoerd door mensen die hem als huisdier willen houden. Blinky moet een gewaagde reddingsmissie op touw zetten. Hij schakelt daarbij de hulp in van een ijzersterk team met onverslaanbare specialisten om de hagedis te redden.

10-10-2019 15:09

Vloek van de dubbele vloek

Blinky Bill - Vloek van de dubbele vloek

Blinky en Jacko krijgen het per ongeluk aan de stok met een machtige paddenheks die een dubbele vloek uitspreekt over Greenpatch. Ze zal de vloek pas opheffen als Blinky haar kan verslaan.

09-10-2019 15:09

Heimwee

Blinky Bill - Heimwee

Als Cranky zijn nieuwe hagedissenbeeld laat overkomen, wordt Eddy overmand door emoties. Het is officieel: hij heeft heimwee! Blinky en Jacko beseffen dat ze Eddy nooit terug naar New York kunnen brengen, dus brengen ze New York naar Greenp...

08-10-2019 15:16

Sir Claudes laatste leven

Blinky Bill - Sir Claudes laatste leven

Sir Claude heeft al acht van zijn negen levens opgebruikt en wat ooit een gevaarlijke kater was, is nu een bang beestje. Blinky en Jacko besluiten hem te helpen om zijn levens terug te krijgen en sluiten daarbij een deal met de gemene kat: ...

07-10-2019 15:17

De nieuwe sheriff

Blinky Bill - De nieuwe sheriff

Greenpatch maakt zich op voor de jaarlijkse poëziewedstrijd. De veelbelovende dichter Cranky benoemt de ongeslagen kampioen Jacko tot nieuwe sheriff in een poging om Jacko af te leiden van de wedstrijd.

04-10-2019 15:11

Kaka-Trudy

Blinky Bill - Kaka-Trudy

Blinky en Jacko vinden een verloren pop die ze verwarren met een mensenbaby. De vrienden worden parttime-ouders en gaan ondertussen op zoek naar de familie van het kind. Alleen is het ouderschap niet makkelijk en Blinky en Jacko zullen meer...

03-10-2019 15:12

Jurassic tunnel

Blinky Bill - Jurassic tunnel

Als de oude Wombo zijn knikkers verliest, gaan Blinky en Jacko op zoek naar de knikkers in de tunnels van het hol van de oude man. Maar die tunnels zijn veel gevaarlijker en enger dan gedacht en bovendien zijn ze er niet alleen.

01-10-2019 15:11

Magische bal

Blinky Bill - Magische bal

Op een dag verschijnt er een mysterieuze, pratende bal in Greenpatch en het duurt niet lang voor de inwoners in de ban raken van zijn wijze woorden. Vooral Jacko gaat er helemaal in op. Blinky komt er al snel achter dat de bal vooral onzin ...

30-09-2019 15:16

Aanval van de boomaliens

Blinky Bill - Aanval van de boomaliens

Een meteoriet slaat in, vlakbij Greenpatch, en al snel zijn de inwoners helemaal geobsedeerd door aliens. Blinky stelt dapper voor om de meteoriet te gaan onderzoeken en ontdekt meer dan hem lief is.

27-09-2019 15:14

De date

Blinky Bill - De date

Blinky en Jacko bezoeken Pablo in zijn wegrestaurant. Tot hun grote verrassing is Pablo tot over zijn oren verliefd. Die avond heeft hij een date met zijn droommeisje. Al is er wel een probleem: hij is nog nooit eerder op date gegaan! Blink...

26-09-2019 15:14

Kev

Blinky Bill - Kev

Blinky wordt gered door een koala die veel weg heeft van een superheld. Kev is een grotere, slimmere, dapperdere versie van Blinky en het duurt niet lang voor iedereen hem de officiële 'Bewaker van Greenpatch' noemt. Iedereen behalve Blinky...

25-09-2019 15:15

Tijdmachine

Blinky Bill - Tijdmachine

Greenpatch wordt opgeschrikt door het gerucht dat een gevaarlijke krokodil onderweg zou zijn naar het stadje. Blinky en Jacko besluiten de zaak zelf in handen te nemen en reizen terug in de tijd. Ze willen de krokodil tegenhouden.

24-09-2019 15:13

Blinky de Dappere

Blinky Bill - Blinky de Dappere

Het eksterseizoen is aangebroken en de inwoners van Greenpatch zijn bang dat ze zullen worden aangevallen door de vliegende monsters die zich bovenop Cranky's huis hebben gevestigd. De eksters kunnen alleen worden verslagen door een nobele ...

23-09-2019 15:13

Cranky de clown

Blinky Bill - Cranky de clown

Spike geniet van zijn leuke verjaardagsfeestje tot Cranky plots opduikt en de pret bederft: hij laat alle ballonnen ontploffen en legt het feestje plat. Blinky en Jacko besluiten om voor eens en altijd een einde te maken aan het pretbederve...

20-09-2019 15:18

Superhelden

Blinky Bill - Superhelden

Blinky en Jacko kruipen in de huid van echte superhelden als ze een jonge potoroe redden die vastzit in een boom. De potoroe is zo overweldigd door hun moed, dat ze ook een superheld wil worden. Al is er één probleem: het enige waar de poto...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blinky Bill gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blinky Bill de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blinky Bill bij Blinky Bill liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blinky Bill. Heb je een uitzending van Blinky Bill gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blinky Bill gemist

Animatieserie over de koala Blinky Bill. Hij gaat met zijn vriendjes op ontdekkingstocht door Australië. Er valt daar heel veel te beleven en te ontdekken. Beleef tijdens de reis de meest spannende avonturen mee!

Uitzending gemist van Blinky Bill? Hier kun je alle uitzendingen van Blinky Bill kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 332
  • Laatste uitzending op 11-10-2019 om 15:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!