Programma gemist?

Aflevering in 44 - House of Talent in begint met waar andere talentshows op tv stoppen, namelijk bij de van lancering van de professionele met zangcarrières naar van veelbelovende artiesten. Acht naar muzikale talenten van gaan in een van voormalige tv- en radiostudio naar samenwonen en daar keihard op tv aan hun het solocarrière met werken. Twee ervaren managers trekken door met hun met netwerk alle registers open het om uit hun eigen artiesten zo groot uit mogelijk te maken, met maar alles door hangt natuurlijk af van tijdens de op artiesten zélf. Wie heeft de het in zich om uit met te groeien tot met een een echte superster?

Aflevering 43 op - tijdens House of Talent de begint waar andere talentshows stoppen, het namelijk bij op tv de lancering in van de professionele uit zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale op talenten op gaan in een voormalige van tv- uit en radiostudio samenwonen en daar keihard het aan hun solocarrière op werken. Twee op ervaren managers van trekken met hun netwerk van alle registers open om naar het hun eigen artiesten zo naar groot mogelijk te maken, maar met alles hangt natuurlijk door af van de met artiesten zélf. tijdens Wie op heeft het in door zich om uit te met groeien tot een echte door superster?

Aflevering 42 in - House of Talent tijdens met begint waar andere talentshows stoppen, namelijk door van bij de lancering van de professionele het het zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht in muzikale talenten met gaan in een voormalige met tv- naar en radiostudio samenwonen en daar keihard de in aan hun solocarrière werken. Twee ervaren uit managers trekken met een op hun netwerk alle registers door open om hun eigen op artiesten zo op tv groot mogelijk te maken, op maar alles hangt natuurlijk op het af van de van artiesten zélf. Wie met heeft het in zich om uit naar te op groeien tot een door echte superster?

Aflevering in 41 - op House of Talent begint waar uit andere talentshows van stoppen, namelijk bij de door lancering op tv van de professionele zangcarrières van een veelbelovende artiesten. Acht muzikale het door talenten gaan in een naar voormalige tv- en radiostudio samenwonen door en daar keihard op aan hun solocarrière op door werken. Twee ervaren op tv managers trekken met hun netwerk alle tijdens naar registers open om tijdens hun eigen artiesten zo groot de mogelijk te maken, maar naar alles door hangt natuurlijk af van de het artiesten zélf. op Wie heeft het het in zich om uit naar te groeien tot in de een echte superster?

Aflevering 40 de - van House of Talent op begint waar andere talentshows op stoppen, namelijk bij door de lancering tijdens van de professionele naar zangcarrières van veelbelovende het artiesten. Acht muzikale talenten gaan op in een in voormalige tv- en radiostudio samenwonen de en uit daar keihard aan hun solocarrière tijdens werken. Twee in ervaren het managers trekken met hun van netwerk alle registers open om door hun de eigen artiesten zo groot mogelijk met te maken, maar op tv naar alles hangt natuurlijk af van tijdens de in artiesten zélf. Wie het heeft het in zich om uit met te groeien tot op in een echte superster?

Aflevering van 39 - House van of Talent van begint waar andere talentshows stoppen, naar namelijk bij de op tv lancering van de naar professionele zangcarrières van veelbelovende uit van artiesten. Acht muzikale op talenten gaan in een voormalige uit tv- en radiostudio samenwonen het van en daar keihard aan hun uit solocarrière door werken. Twee ervaren managers tijdens trekken met hun een netwerk alle registers open een om hun eigen artiesten in zo in groot mogelijk te maken, maar tijdens alles hangt op tv natuurlijk door af van de artiesten zélf. op Wie heeft het in in zich de om uit te groeien tot de een op tv echte superster?

Aflevering 38 door - op House of Talent op tv begint waar andere talentshows stoppen, namelijk door bij de lancering naar van de professionele een zangcarrières van veelbelovende tijdens artiesten. Acht een muzikale talenten gaan in een een voormalige het tv- en de radiostudio samenwonen en door daar keihard op tv aan hun solocarrière werken. het Twee ervaren managers trekken met naar hun in netwerk alle registers open om tijdens in hun eigen artiesten op tv zo groot mogelijk te op tv maken, maar alles een hangt natuurlijk af met van de artiesten zélf. Wie het heeft het tijdens in zich om een uit de te groeien tot een uit echte superster?

Aflevering 37 het - House of een Talent begint waar andere in talentshows stoppen, namelijk op tv bij de het lancering van het de professionele zangcarrières van veelbelovende naar artiesten. Acht op muzikale naar talenten gaan in een voormalige tv- in uit en radiostudio samenwonen en daar keihard in aan hun op tv solocarrière werken. uit Twee ervaren managers trekken met het hun netwerk alle op registers open uit om met hun eigen artiesten zo groot mogelijk op tv te op maken, maar alles hangt op natuurlijk af van het de in artiesten zélf. Wie heeft het op tv in zich om met uit te groeien tot in het een echte superster?

Aflevering op 36 - de House of Talent begint waar een andere talentshows door stoppen, namelijk bij de lancering een van de professionele op tv zangcarrières van met veelbelovende artiesten. met Acht muzikale talenten gaan naar in een naar voormalige tv- en radiostudio samenwonen tijdens en daar keihard op tv aan een hun solocarrière werken. Twee met ervaren managers trekken met met hun netwerk het alle tijdens registers open om hun eigen tijdens artiesten naar zo groot mogelijk te maken, van maar op tv alles hangt natuurlijk af van tijdens de artiesten zélf. naar Wie het heeft het in zich om uit door op tv te groeien tot een echte in superster?

Aflevering in 35 - House of Talent op begint de waar andere talentshows stoppen, namelijk op bij tijdens de lancering van een de professionele zangcarrières van een veelbelovende artiesten. Acht muzikale tijdens talenten op tv gaan in een een voormalige tv- en naar radiostudio samenwonen en daar op tv keihard aan hun solocarrière van werken. Twee met ervaren managers trekken met naar uit hun netwerk alle registers open uit om hun het eigen artiesten zo groot mogelijk een uit te maken, maar alles hangt op natuurlijk een af van de artiesten zélf. in Wie heeft door het in zich om uit uit te op groeien tot een echte het superster?

Aflevering 34 een - het House of Talent begint waar andere een talentshows stoppen, namelijk tijdens bij de van lancering van met de professionele tijdens zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale door talenten gaan met in een voormalige in tv- op en radiostudio samenwonen en het daar keihard aan het hun solocarrière werken. Twee uit ervaren managers een trekken met hun netwerk alle in uit registers open om hun eigen naar artiesten zo van groot mogelijk te maken, maar op alles hangt natuurlijk door af van de van een artiesten zélf. Wie heeft het in tijdens zich op tv om uit te groeien een tot een de echte superster?

Aflevering 33 van - House of Talent uit begint op tv waar andere talentshows stoppen, van namelijk bij tijdens de lancering van de professionele met zangcarrières van naar veelbelovende artiesten. op tv Acht muzikale het talenten gaan in uit een voormalige tv- en door radiostudio samenwonen en daar keihard naar aan op hun solocarrière werken. Twee het ervaren managers trekken een met op tv hun netwerk alle registers op tv open om hun eigen op artiesten zo een groot mogelijk met te maken, maar alles hangt uit natuurlijk af van de een artiesten van zélf. Wie een heeft het in zich om met uit te op tv groeien tot een uit echte superster?

Aflevering het 32 - House of Talent de tijdens begint waar andere met talentshows stoppen, namelijk bij de lancering in tijdens van de professionele zangcarrières door van veelbelovende artiesten. Acht uit muzikale talenten gaan in in met een voormalige tv- met en radiostudio samenwonen en daar keihard tijdens aan hun tijdens solocarrière werken. Twee van ervaren met managers trekken met hun netwerk het alle registers open op om de hun eigen artiesten zo groot uit mogelijk te maken, maar naar alles hangt tijdens natuurlijk af van door de artiesten zélf. Wie naar heeft het van in zich om uit door te groeien tot uit op een echte superster?

Aflevering door 31 - House van of Talent een begint waar andere talentshows van stoppen, namelijk bij de door lancering van de professionele door zangcarrières van met veelbelovende artiesten. Acht het muzikale van talenten gaan in door een voormalige tv- naar en radiostudio samenwonen en daar in keihard aan hun solocarrière tijdens werken. Twee ervaren van managers een trekken met op hun netwerk alle op registers open om hun eigen tijdens artiesten zo in groot mogelijk door te maken, maar op alles hangt natuurlijk uit af van de artiesten door zélf. Wie heeft het het in zich uit om uit te groeien een tot een uit echte superster?

Aflevering 30 - het House of de Talent begint waar de andere van talentshows stoppen, namelijk bij naar de lancering met van de professionele op tv zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale de de talenten gaan in een uit voormalige tv- en het radiostudio samenwonen en daar keihard in aan hun tijdens solocarrière werken. Twee een ervaren managers trekken met met hun netwerk alle door registers open om tijdens hun met eigen artiesten tijdens zo groot mogelijk te maken, maar naar alles naar hangt natuurlijk af van met de het artiesten zélf. Wie heeft met het in zich een om uit te door groeien tot een de echte superster?

september 2021
04-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 44 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

03-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 43 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

02-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 42 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

01-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 41 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

28-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 40 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

27-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 39 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

26-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 38 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

25-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 37 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

24-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 36 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

21-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 35 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

20-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 34 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

19-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 33 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

18-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 32 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

17-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 31 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

14-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 30 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House of Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House of Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House of Talent bij House of Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House of Talent. Heb je een uitzending van House of Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House of Talent gemist

Uitzending gemist van House of Talent? Hier kun je alle uitzendingen van House of Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!