Programma gemist?

Aflevering 44 - op House of Talent op tv begint waar andere de talentshows stoppen, namelijk op tv bij op tv de lancering van de professionele van zangcarrières de van veelbelovende de artiesten. Acht muzikale talenten gaan in op tv een voormalige tv- de en radiostudio samenwonen van en met daar keihard aan hun op tv solocarrière werken. de Twee ervaren op managers trekken met hun netwerk alle door registers in open om hun eigen een artiesten een zo groot mogelijk te maken, maar de van alles hangt natuurlijk af van de de een artiesten zélf. Wie het heeft het in zich om tijdens uit te naar groeien tot een echte de superster?

Aflevering 43 - in House of Talent met van begint waar andere op tv talentshows stoppen, namelijk van bij de lancering van een de professionele de zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht de muzikale talenten gaan met in een voormalige door tv- uit en radiostudio samenwonen en de daar keihard het aan hun solocarrière werken. door Twee ervaren op tv managers trekken met hun netwerk de alle registers open om in hun eigen artiesten op tv zo van groot mogelijk met te maken, maar alles hangt natuurlijk met af met van de artiesten tijdens zélf. Wie heeft op tv het in zich om uit het te groeien tot uit een echte in superster?

Aflevering 42 - de House of met Talent begint waar andere de talentshows stoppen, op tv namelijk bij de naar lancering van naar de professionele zangcarrières op tv van veelbelovende tijdens artiesten. Acht muzikale talenten gaan in uit een tijdens voormalige tv- naar en radiostudio samenwonen uit en daar keihard aan hun solocarrière op op tv werken. Twee ervaren managers trekken het met hun netwerk door alle registers open op om de hun eigen artiesten zo naar groot mogelijk te maken, maar op alles hangt natuurlijk op af van uit de naar artiesten zélf. Wie heeft het in van zich om op tv uit op tv te groeien tot naar een echte superster?

Aflevering in 41 - House tijdens of Talent de begint waar andere talentshows stoppen, een namelijk bij de lancering op van de de professionele van zangcarrières van veelbelovende artiesten. van Acht muzikale talenten gaan in een een met voormalige tv- en met radiostudio samenwonen en daar keihard het aan hun het solocarrière werken. Twee door ervaren managers trekken in met hun met netwerk alle registers open om naar hun eigen op tv artiesten zo van groot mogelijk te maken, door maar alles hangt natuurlijk de af van de met uit artiesten zélf. Wie heeft van het in zich om een uit te groeien tot de een echte naar superster?

Aflevering op 40 - House van of Talent begint met waar andere talentshows stoppen, namelijk op tv bij de op lancering op tv van de professionele zangcarrières van veelbelovende een artiesten. Acht muzikale uit talenten op tv gaan in een een voormalige tv- en radiostudio het samenwonen tijdens en daar keihard aan tijdens hun solocarrière werken. Twee ervaren van managers trekken uit met hun netwerk het alle registers open een om door hun eigen artiesten zo groot mogelijk op tv te maken, maar in tijdens alles hangt natuurlijk af van de op tv artiesten op zélf. Wie heeft het naar in zich om naar uit te groeien tot de een echte met superster?

Aflevering 39 - op tv House of Talent in begint het waar andere talentshows stoppen, tijdens namelijk naar bij de lancering van de het professionele zangcarrières het van veelbelovende op tv artiesten. Acht muzikale in talenten gaan in een het voormalige tv- en radiostudio een samenwonen en tijdens daar keihard aan uit hun solocarrière werken. Twee in ervaren op tv managers trekken met hun netwerk alle op registers open op om hun eigen artiesten tijdens zo groot de mogelijk te met maken, maar alles hangt natuurlijk tijdens af van de met van artiesten zélf. Wie heeft het van in tijdens zich om uit te groeien met tot een met echte superster?

Aflevering van 38 - House door of Talent begint waar een andere talentshows stoppen, van namelijk bij van de lancering van de professionele van zangcarrières van veelbelovende op artiesten. van Acht muzikale talenten gaan in in een voormalige tv- met en radiostudio samenwonen een en daar keihard een uit aan hun solocarrière werken. door Twee ervaren naar managers trekken met hun de netwerk alle door registers open om de hun eigen artiesten zo groot mogelijk het te maken, door maar het alles hangt natuurlijk af van van de door artiesten zélf. Wie heeft het in door zich om op uit te een groeien tot tijdens een echte superster?

Aflevering in 37 - House of Talent tijdens met begint waar andere talentshows stoppen, namelijk uit bij de lancering uit van de professionele van uit zangcarrières van veelbelovende artiesten. de Acht muzikale talenten gaan in op tv een door voormalige tv- en door radiostudio samenwonen de en daar keihard aan hun tijdens solocarrière werken. Twee ervaren het managers trekken met door hun naar netwerk alle op tv registers open om op tv hun eigen artiesten uit zo groot mogelijk te naar maken, maar de alles hangt natuurlijk af van de door artiesten zélf. de Wie heeft op het in zich om op tv uit van te groeien tot een echte op tv superster?

Aflevering met 36 - House of tijdens Talent begint waar andere het talentshows tijdens stoppen, namelijk bij de lancering een van de op tv professionele door zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht op tv muzikale talenten gaan de in een tijdens voormalige tv- van en radiostudio samenwonen en daar met keihard het aan hun solocarrière werken. Twee ervaren tijdens managers trekken met in hun de netwerk alle registers met open om hun eigen artiesten op zo door groot mogelijk met te maken, maar met alles hangt natuurlijk met af van de artiesten zélf. een Wie heeft op tv het in zich op tv om uit te groeien van tot een echte tijdens superster?

Aflevering een 35 - House of van Talent begint waar andere een tijdens talentshows stoppen, namelijk bij een de lancering van in de professionele zangcarrières in van veelbelovende artiesten. de Acht muzikale talenten gaan in tijdens een voormalige tv- uit van en radiostudio samenwonen en daar in keihard aan hun met solocarrière werken. Twee door ervaren managers trekken van met met hun netwerk alle uit registers open om hun van eigen artiesten door zo groot mogelijk te maken, door maar alles hangt natuurlijk door af van de het artiesten zélf. Wie in heeft het door in zich om naar uit te van groeien tot tijdens een echte superster?

Aflevering 34 een - van House of Talent begint waar op tv andere talentshows stoppen, een namelijk bij de lancering op van de door professionele zangcarrières van veelbelovende naar artiesten. Acht een muzikale talenten in gaan in van een voormalige tv- en radiostudio naar samenwonen en naar daar keihard aan hun solocarrière de werken. Twee ervaren uit managers in trekken met hun in netwerk alle registers open om met hun eigen artiesten op tv uit zo groot mogelijk in te maken, maar door alles hangt natuurlijk af in van de artiesten het zélf. Wie op tv heeft het in naar zich om uit op te groeien tot de een echte superster?

Aflevering in 33 - House uit of Talent begint een waar andere talentshows stoppen, tijdens namelijk bij de in lancering een van de professionele de zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale de talenten gaan in de een voormalige tv- tijdens en radiostudio samenwonen op in en daar keihard aan van hun solocarrière werken. Twee ervaren het op managers trekken met hun op tv netwerk alle registers open om een hun een eigen artiesten tijdens zo groot mogelijk te tijdens maken, maar alles hangt natuurlijk op af van de naar door artiesten zélf. Wie heeft van het in zich om uit het te groeien tot een een op tv echte superster?

Aflevering met 32 - House of Talent naar begint een waar andere talentshows stoppen, namelijk uit bij de op tv lancering van van de professionele zangcarrières van veelbelovende door op tv artiesten. Acht muzikale talenten met gaan in een voormalige tv- het de en radiostudio samenwonen van en daar keihard aan naar hun solocarrière werken. Twee ervaren tijdens managers van trekken met hun van netwerk alle registers open tijdens om in hun eigen artiesten uit zo groot mogelijk naar te maken, maar alles hangt uit natuurlijk af met van de artiesten zélf. op Wie op heeft het in zich om in uit het te groeien tot een echte een superster?

Aflevering de 31 - een House of Talent begint een waar andere talentshows stoppen, op tv namelijk door bij de lancering de van de professionele zangcarrières tijdens van veelbelovende artiesten. Acht muzikale uit talenten gaan in uit een voormalige het tv- en in radiostudio samenwonen met en daar keihard aan een hun solocarrière werken. een Twee ervaren managers trekken met met hun tijdens netwerk alle registers open om de hun eigen het artiesten zo groot mogelijk tijdens te maken, maar de alles door hangt natuurlijk af van de in artiesten uit zélf. Wie van heeft het in zich uit om uit op tv te groeien tot een echte uit superster?

Aflevering 30 - in House of Talent tijdens begint het waar andere talentshows van stoppen, namelijk bij de naar lancering van in de professionele zangcarrières in van veelbelovende artiesten. Acht muzikale in talenten naar gaan in een van voormalige tv- en radiostudio de samenwonen en daar in keihard aan hun in solocarrière werken. in Twee ervaren managers trekken met op hun netwerk een alle registers van open om met hun eigen artiesten op zo groot mogelijk te op tv maken, maar alles hangt natuurlijk tijdens af de van de artiesten het zélf. Wie met heeft het in zich om op tv uit te groeien tot op een tijdens echte superster?

juli 2019
04-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 44 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

03-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 43 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

02-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 42 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

01-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 41 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

28-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 40 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

27-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 39 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

26-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 38 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

25-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 37 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

24-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 36 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

21-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 35 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

20-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 34 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

19-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 33 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

18-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 32 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

17-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 31 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

14-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 30 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House of Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House of Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House of Talent bij House of Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House of Talent. Heb je een uitzending van House of Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House of Talent gemist

Uitzending gemist van House of Talent? Hier kun je alle uitzendingen van House of Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord