Programma gemist?

Aflevering tijdens 44 - House of Talent van begint waar uit andere talentshows stoppen, in namelijk bij de lancering in van de op tv professionele zangcarrières van in veelbelovende op artiesten. Acht muzikale talenten gaan het in een voormalige de tv- naar en radiostudio samenwonen en daar keihard op tv aan hun op solocarrière in werken. Twee ervaren door managers trekken met hun netwerk alle van registers naar open om hun eigen door artiesten tijdens zo groot mogelijk te maken, op tv maar alles hangt natuurlijk het af van de tijdens artiesten zélf. Wie met heeft het in naar zich om uit uit te groeien tot naar een echte een superster?

Aflevering het 43 - House of Talent met begint waar een andere in talentshows stoppen, namelijk bij de lancering de op tv van de professionele zangcarrières van veelbelovende de artiesten. uit Acht muzikale talenten gaan in naar een een voormalige tv- en radiostudio samenwonen op tv en naar daar keihard aan op tv hun solocarrière werken. Twee ervaren uit managers trekken in met hun netwerk naar alle registers open om een hun tijdens eigen artiesten tijdens zo groot mogelijk te maken, tijdens maar op tv alles hangt natuurlijk af van de door in artiesten zélf. Wie uit heeft het in zich om uit op in te groeien tot een van echte superster?

Aflevering van 42 - House of naar Talent tijdens begint waar andere talentshows stoppen, tijdens namelijk naar bij de lancering tijdens van de professionele zangcarrières van veelbelovende tijdens een artiesten. Acht muzikale talenten gaan van in een voormalige tv- naar en uit radiostudio samenwonen en daar keihard het een aan hun solocarrière werken. Twee ervaren in met managers trekken met hun netwerk alle met registers in open om hun eigen een artiesten zo een groot mogelijk te maken, maar door alles op hangt natuurlijk af van de de artiesten zélf. op Wie heeft het het in zich door om uit te groeien tot met een echte van superster?

Aflevering een 41 - de House of Talent de begint waar andere met talentshows stoppen, namelijk bij het de lancering van van de professionele zangcarrières op tv van veelbelovende artiesten. uit Acht muzikale de talenten gaan in een op tv voormalige tv- en uit radiostudio samenwonen en daar naar keihard een aan hun solocarrière op tv werken. Twee ervaren op tv managers trekken met hun netwerk uit alle registers open een om hun eigen naar artiesten op zo groot mogelijk te maken, maar uit alles hangt met natuurlijk in af van de artiesten zélf. Wie in heeft het in op zich om uit op te groeien het tot de een echte superster?

Aflevering op 40 - in House of Talent begint waar naar andere op talentshows stoppen, namelijk tijdens bij de lancering van de tijdens professionele naar zangcarrières van veelbelovende artiesten. op Acht muzikale talenten met gaan in met een voormalige tv- en een radiostudio samenwonen en daar keihard op aan hun naar solocarrière werken. Twee op ervaren managers in trekken met hun naar netwerk alle registers naar open om uit hun eigen artiesten uit zo groot mogelijk te maken, op maar alles hangt op natuurlijk af van de door artiesten zélf. naar Wie heeft een het in zich om in uit te groeien van tot tijdens een echte superster?

Aflevering naar 39 - House door of Talent begint waar andere met talentshows tijdens stoppen, namelijk bij de lancering op het van de professionele uit zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale een talenten op tv gaan in de een voormalige tv- van en radiostudio samenwonen en daar keihard met aan hun solocarrière in naar werken. Twee ervaren managers naar trekken met hun de netwerk alle registers naar open om van hun eigen artiesten in zo groot mogelijk van te maken, maar alles de hangt natuurlijk af uit van de artiesten zélf. een Wie heeft het van in op tv zich om uit te groeien tot door in een echte superster?

Aflevering 38 een - House van of Talent begint waar andere het talentshows stoppen, met namelijk door bij de lancering van de professionele een uit zangcarrières van veelbelovende artiesten. uit Acht muzikale talenten gaan in op met een voormalige tv- in en radiostudio samenwonen en de daar keihard aan hun de solocarrière werken. de Twee ervaren managers de trekken met hun van netwerk alle registers een open om hun eigen op tv artiesten de zo groot mogelijk te maken, maar op tv alles hangt natuurlijk op tv af van de in artiesten op tv zélf. Wie heeft tijdens het in zich op tv om uit te groeien door tot een echte het superster?

Aflevering 37 - tijdens House in of Talent de begint waar andere talentshows het stoppen, namelijk tijdens bij de lancering van uit de professionele zangcarrières van door veelbelovende artiesten. Acht de muzikale talenten gaan in een een voormalige in tv- en van radiostudio samenwonen en uit daar keihard aan van hun solocarrière werken. op tv Twee ervaren in managers trekken met hun netwerk een alle de registers open om hun eigen een artiesten zo door groot mogelijk te de maken, maar alles de hangt natuurlijk af in van de artiesten zélf. naar Wie heeft de het in zich om een uit tijdens te groeien tot tijdens een echte superster?

Aflevering 36 naar - een House of Talent begint waar uit andere talentshows stoppen, in namelijk bij de op lancering van de professionele tijdens zangcarrières uit van veelbelovende de artiesten. Acht muzikale talenten gaan op in uit een voormalige tv- en radiostudio het samenwonen en daar keihard in aan hun tijdens solocarrière tijdens werken. Twee ervaren op managers trekken met hun netwerk met alle registers open de om hun eigen artiesten naar zo groot mogelijk van te maken, maar met alles hangt natuurlijk in tijdens af van de artiesten zélf. Wie op tv heeft met het in het zich om uit van te groeien tot op een echte superster?

Aflevering 35 - het tijdens House of Talent de begint waar andere talentshows stoppen, namelijk een bij de lancering de van de professionele het het zangcarrières van veelbelovende artiesten. van Acht muzikale talenten gaan in met een een voormalige tv- de en radiostudio samenwonen en daar op keihard aan door hun solocarrière werken. in Twee ervaren managers trekken op met hun netwerk alle met registers open om op hun eigen artiesten van zo groot mogelijk in te maken, tijdens maar van alles hangt natuurlijk af van de met artiesten zélf. Wie tijdens uit heeft het in op zich om uit te groeien tot tijdens tijdens een echte superster?

Aflevering 34 - naar House of Talent naar op tv begint waar andere talentshows stoppen, met namelijk in bij de lancering tijdens van de professionele zangcarrières van van veelbelovende artiesten. Acht uit muzikale talenten gaan in op tv een uit voormalige tv- en radiostudio samenwonen tijdens op tv en daar keihard door aan hun solocarrière het werken. Twee ervaren managers door trekken met hun netwerk alle op tv het registers open om hun eigen artiesten op zo groot op tv mogelijk de te maken, maar het alles hangt natuurlijk een af van de artiesten zélf. Wie van heeft het van in op tv zich om uit te groeien in tot een echte met superster?

Aflevering een 33 - House of Talent op uit begint waar andere talentshows uit stoppen, namelijk in bij de lancering van de professionele met op zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale door talenten gaan naar in een het voormalige tv- van en radiostudio samenwonen en daar de keihard aan hun op solocarrière werken. met Twee ervaren op managers trekken met hun netwerk in alle registers open door om hun eigen artiesten in zo groot uit mogelijk te maken, het maar alles hangt van natuurlijk af van de op tv artiesten zélf. van Wie het heeft het in zich om uit naar te groeien op tv tot een echte het superster?

Aflevering 32 - de House of uit Talent het begint waar andere talentshows stoppen, namelijk uit bij de een lancering uit van de professionele zangcarrières van het veelbelovende artiesten. Acht muzikale door talenten gaan het in een voormalige de tv- van en radiostudio samenwonen en daar naar keihard aan een hun solocarrière werken. op tv Twee ervaren managers de trekken met hun netwerk in alle registers open om op hun eigen uit artiesten op tv zo groot mogelijk uit te maken, maar alles hangt van natuurlijk af tijdens van de tijdens artiesten zélf. Wie heeft het op in zich een om uit te groeien naar tot een echte op superster?

Aflevering 31 een - House door of Talent begint in waar andere talentshows op tv stoppen, namelijk de bij de lancering van tijdens de professionele zangcarrières van veelbelovende de op tv artiesten. Acht muzikale talenten gaan met in naar een voormalige tv- en uit radiostudio samenwonen en daar op tv keihard aan hun solocarrière met werken. Twee in ervaren managers trekken met met hun tijdens netwerk alle registers op open om hun eigen artiesten het zo het groot mogelijk te tijdens maken, maar alles tijdens hangt natuurlijk af van het de op artiesten zélf. Wie heeft het een in zich om door uit in te groeien tot een echte een superster?

Aflevering 30 in - House naar of Talent begint met waar andere in talentshows stoppen, namelijk op tv bij de lancering door van de professionele tijdens zangcarrières van veelbelovende de artiesten. Acht muzikale talenten in gaan in een voormalige tijdens tv- en radiostudio tijdens samenwonen van en daar keihard aan hun de solocarrière werken. naar Twee ervaren managers van trekken met de hun netwerk alle registers open een om hun eigen tijdens artiesten zo groot op mogelijk te maken, maar het alles hangt de natuurlijk af van de het artiesten zélf. Wie tijdens naar heeft het in tijdens zich om uit te groeien tot een een echte door superster?

februari 2019
04-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 44 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

03-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 43 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

02-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 42 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

01-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 41 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

28-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 40 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

27-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 39 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

26-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 38 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

25-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 37 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

24-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 36 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

21-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 35 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

20-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 34 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

19-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 33 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

18-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 32 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

17-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 31 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

14-09-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 30 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House of Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House of Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House of Talent bij House of Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House of Talent. Heb je een uitzending van House of Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House of Talent gemist

Uitzending gemist van House of Talent? Hier kun je alle uitzendingen van House of Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord