Programma gemist?

Aflevering een 14 - House van of Talent door begint waar andere talentshows stoppen, met namelijk bij de tijdens lancering van de tijdens professionele zangcarrières met van veelbelovende artiesten. Acht muzikale het talenten het gaan in door een voormalige tv- en radiostudio op samenwonen en daar op keihard het aan hun solocarrière werken. tijdens Twee ervaren managers trekken op tv met hun tijdens netwerk alle registers een open om van hun eigen artiesten zo groot mogelijk het het te maken, maar door alles hangt natuurlijk af van de met artiesten in zélf. Wie heeft het op in van zich om uit te een groeien tot door een echte superster?

Aflevering 13 het - House of Talent een uit begint waar andere talentshows de stoppen, namelijk bij van de lancering met van de professionele zangcarrières de van veelbelovende het artiesten. Acht muzikale talenten gaan in van een voormalige op tv- en radiostudio samenwonen door en van daar keihard het aan hun solocarrière werken. Twee op ervaren managers op tv trekken met hun netwerk door alle registers open om van hun eigen door artiesten zo op groot mogelijk te maken, maar door alles hangt natuurlijk op tv af van de met artiesten door zélf. Wie heeft het in het zich op om uit te groeien tot de een in echte superster?

Aflevering 12 uit - House of Talent van begint waar andere uit talentshows een stoppen, namelijk bij de lancering in van de van professionele zangcarrières uit van veelbelovende artiesten. door Acht muzikale talenten gaan de in een voormalige een tv- en radiostudio een samenwonen op tv en daar keihard door aan hun solocarrière een werken. Twee ervaren managers trekken met in hun netwerk alle de registers open om met hun door eigen artiesten zo groot naar mogelijk tijdens te maken, maar alles hangt natuurlijk de door af van de artiesten zélf. op tv Wie heeft het in naar op tv zich om uit te groeien in tot een het echte superster?

Aflevering in 11 - tijdens House of Talent begint waar andere een talentshows door stoppen, namelijk bij op de lancering met van de professionele zangcarrières van veelbelovende door artiesten. van Acht muzikale talenten gaan in een van een voormalige tv- tijdens en radiostudio samenwonen en daar keihard van in aan hun solocarrière tijdens werken. Twee ervaren managers trekken met het uit hun netwerk alle registers door open om naar hun eigen artiesten met zo groot mogelijk te maken, maar tijdens alles hangt door natuurlijk af door van de tijdens artiesten zélf. Wie heeft uit het in zich in om uit naar te groeien tot een het echte superster?

Aflevering 10 - de House of Talent op begint waar in andere talentshows van stoppen, namelijk bij de lancering van uit van de professionele een zangcarrières van veelbelovende artiesten. tijdens Acht muzikale talenten gaan in met een een voormalige tv- en op radiostudio samenwonen en daar keihard het op aan hun solocarrière op tv werken. Twee ervaren managers op tv trekken met hun uit netwerk alle registers open om met tijdens hun eigen artiesten zo groot mogelijk op te maken, maar op alles hangt uit natuurlijk af op van de artiesten zélf. Wie naar de heeft het in door zich om uit te uit groeien tot door een echte superster?

Aflevering op tv 9 - House of met Talent begint met waar andere talentshows stoppen, met namelijk bij tijdens de lancering van de professionele de door zangcarrières van veelbelovende met artiesten. Acht muzikale talenten gaan door in naar een voormalige tv- en radiostudio samenwonen een en naar daar keihard aan hun tijdens solocarrière naar werken. Twee ervaren uit managers trekken met op hun netwerk alle registers open door om de hun eigen artiesten zo groot naar mogelijk te de maken, maar alles hangt tijdens natuurlijk af uit van de een artiesten zélf. Wie heeft in het in door zich om uit te groeien het tot door een echte superster?

Aflevering 8 - op tv de House of Talent begint de waar andere talentshows stoppen, van namelijk tijdens bij de lancering van de professionele de zangcarrières van veelbelovende naar artiesten. Acht muzikale uit talenten gaan een in een een voormalige tv- en radiostudio samenwonen met en daar een keihard aan hun solocarrière uit werken. met Twee ervaren managers trekken met naar hun door netwerk alle registers op tv open om hun eigen het artiesten zo groot mogelijk de te op maken, maar alles hangt natuurlijk door met af van de artiesten zélf. Wie op tv heeft het in tijdens zich door om uit te een groeien tot een echte in superster?

Aflevering het 7 - op tv House of Talent begint waar andere op tv talentshows stoppen, op namelijk bij de uit lancering van van de professionele zangcarrières van op tv veelbelovende tijdens artiesten. Acht muzikale talenten van gaan in tijdens een voormalige tv- en met radiostudio samenwonen en door daar keihard aan door hun solocarrière werken. Twee tijdens ervaren managers met trekken met hun tijdens netwerk alle registers open naar om op tv hun eigen artiesten zo groot in mogelijk te maken, maar tijdens alles hangt op tv natuurlijk in af van de artiesten zélf. Wie het heeft het uit in zich om met uit op te groeien tot een echte in superster?

Aflevering 6 door - de House of Talent begint waar andere met talentshows stoppen, namelijk op tv bij de lancering door van de professionele uit zangcarrières van veelbelovende van artiesten. Acht naar muzikale talenten met gaan in een voormalige de tv- en radiostudio samenwonen het in en daar keihard aan hun solocarrière op een werken. Twee ervaren managers trekken op met hun netwerk alle tijdens registers op open om hun eigen in artiesten zo groot mogelijk het met te maken, maar de alles hangt natuurlijk af van de de artiesten op zélf. Wie op tv heeft het in een zich om uit te groeien door tot een op echte superster?

Aflevering 5 - met House op tv of Talent begint waar andere in talentshows stoppen, namelijk in tijdens bij de lancering van van de professionele de zangcarrières van veelbelovende artiesten. van Acht muzikale uit talenten gaan in een uit voormalige tv- en radiostudio op samenwonen en daar keihard door aan met hun solocarrière een werken. Twee ervaren managers door trekken met hun een netwerk alle de registers open om hun eigen artiesten door van zo groot mogelijk door te maken, maar alles hangt op tv natuurlijk af op van de artiesten door zélf. Wie heeft op het in zich om uit uit tijdens te groeien tot een echte door superster?

Aflevering de 2 - House tijdens of Talent begint waar een andere talentshows in stoppen, namelijk tijdens bij de lancering van de professionele in zangcarrières van een veelbelovende artiesten. Acht muzikale op talenten gaan in met een voormalige naar tv- en radiostudio samenwonen tijdens uit en daar keihard aan hun op tv solocarrière werken. de Twee ervaren managers trekken tijdens met hun netwerk alle van registers open om het hun eigen artiesten uit zo groot mogelijk van te maken, maar de alles hangt natuurlijk van af van het de artiesten zélf. door Wie heeft met het in zich met om uit te groeien naar tot een echte tijdens superster?

Vanaf uit vanavond begint SBS6 met tijdens hun dagelijkse naar realityshow House op tv of Talent, die met voortaan elke werkdag om 19:00 in uur te tijdens zien is. In door een voormalige radio- en tv-studio tijdens gaan acht van muzikale talenten aan het uit een werk om hun solocarrière het tot een succes in te maken. Waar talentenjachten van stoppen, is op tv het in dit in realityprogramma juist de het weg erna die gevolgd wordt. op naar Professionele zangcarrières van in veelbelovende artiesten worden gelanceerd. Lees meer tijdens over de deze gloednieuwe show op gids.tv/programma/house-of-talent. Kandidaten op tv die ook écht geld op tv verdienen met hun door muziek, en tijdens scoren op sociale van media, maken in meer kans de om te blijven in het 'het huis'. een Er zijn niet slechts volks- in en popzangers in het met huis het aanwezig, maar in ook rockers en het dj's.

augustus 2019
23-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 14 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

22-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 13 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

21-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 12 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

20-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 11 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

17-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 10 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

16-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 9 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en ...

15-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 8 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en ...

14-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 7 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en ...

13-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 6 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en ...

10-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 5 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en ...

07-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 2 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en ...

06-08-2018 19:00

Nieuw: House of Talent

House of Talent - Nieuw: House of Talent

Vanaf vanavond begint SBS6 met hun dagelijkse realityshow House of Talent, die voortaan elke werkdag om 19:00 uur te zien is. In een voormalige radio- en tv-studio gaan acht muzikale talenten aan het werk om hun solocarrière tot een succe...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House of Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House of Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House of Talent bij House of Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House of Talent. Heb je een uitzending van House of Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House of Talent gemist

Uitzending gemist van House of Talent? Hier kun je alle uitzendingen van House of Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord