Programma gemist?

Aflevering 14 - uit door House of Talent begint waar het andere naar talentshows stoppen, namelijk bij de tijdens lancering van de door professionele zangcarrières van in veelbelovende in artiesten. Acht muzikale talenten uit gaan in een op voormalige tv- en naar radiostudio samenwonen tijdens en daar keihard aan hun solocarrière uit werken. Twee een ervaren het managers trekken met de hun netwerk alle naar registers open om hun eigen een artiesten zo groot op mogelijk te maken, de maar alles hangt het natuurlijk af van de het artiesten zélf. Wie naar heeft het het in zich om uit tijdens naar te groeien tot uit een echte superster?

Aflevering op tv 13 - uit House of Talent begint waar andere van talentshows op stoppen, namelijk bij de in lancering van de professionele op tv zangcarrières tijdens van veelbelovende tijdens artiesten. Acht muzikale talenten gaan door in een in voormalige tv- en op tv radiostudio samenwonen en daar met keihard aan hun solocarrière in werken. Twee ervaren tijdens managers trekken op met hun netwerk uit alle op tv registers open om met hun eigen artiesten zo groot naar mogelijk te een maken, maar op tv alles hangt natuurlijk af van de de artiesten zélf. op tv Wie door heeft het in zich om uit van te groeien uit tot een echte de superster?

Aflevering 12 - in met House of Talent in begint waar andere talentshows stoppen, namelijk door bij de op tv lancering uit van de professionele zangcarrières van veelbelovende met artiesten. Acht tijdens muzikale talenten gaan in op tv een voormalige met tv- op tv en radiostudio samenwonen uit en daar keihard aan uit hun solocarrière werken. Twee ervaren met managers trekken uit met op tv hun netwerk alle registers open tijdens om hun eigen met artiesten zo groot op mogelijk te maken, maar tijdens alles een hangt natuurlijk af van de de artiesten zélf. door Wie heeft het in met zich om uit in te tijdens groeien tot een op echte superster?

Aflevering 11 naar - House of op tv Talent begint waar andere in talentshows uit stoppen, namelijk op bij de lancering van van de professionele zangcarrières van veelbelovende op tv artiesten. Acht op tv muzikale talenten gaan een in een voormalige op tv- en radiostudio samenwonen een naar en daar keihard op aan hun solocarrière werken. met Twee ervaren managers trekken met de hun van netwerk alle registers met open om hun eigen de artiesten zo groot mogelijk de te maken, maar op tv alles hangt natuurlijk uit met af van de artiesten zélf. naar Wie het heeft het in zich om uit uit te groeien tot op tv een echte de superster?

Aflevering 10 - naar een House of Talent begint waar in andere op talentshows stoppen, namelijk een bij de lancering van de op professionele zangcarrières een van veelbelovende artiesten. Acht op tv muzikale talenten gaan tijdens in een voormalige naar tv- in en radiostudio samenwonen en daar in keihard uit aan hun solocarrière de werken. Twee ervaren managers uit trekken met hun netwerk alle uit registers op open om hun eigen de artiesten in zo groot mogelijk uit te maken, maar alles hangt het natuurlijk af van een de naar artiesten zélf. Wie heeft het met in zich om uit uit te uit groeien tot een van echte superster?

Aflevering 9 - de uit House of Talent begint naar waar andere talentshows uit stoppen, namelijk bij de lancering de van de professionele het naar zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht met muzikale talenten gaan in in een voormalige de tv- en radiostudio samenwonen het en met daar keihard aan hun solocarrière tijdens werken. Twee de ervaren managers trekken met een hun uit netwerk alle registers open om een hun eigen artiesten op tv zo groot mogelijk op tv te maken, op maar alles hangt natuurlijk uit af van op de artiesten zélf. van Wie heeft door het in zich om door uit te groeien tot op tv een echte een superster?

Aflevering door 8 - op House of Talent in begint waar andere talentshows in stoppen, namelijk bij de tijdens lancering van met de professionele zangcarrières in van veelbelovende artiesten. in Acht muzikale talenten van gaan in een voormalige in tv- en radiostudio samenwonen van en daar keihard de van aan hun solocarrière werken. Twee ervaren op tv door managers trekken met hun door netwerk alle registers open op om hun van eigen artiesten zo groot mogelijk de te maken, maar een in alles hangt natuurlijk af uit van de artiesten naar zélf. Wie heeft het met in in zich om uit te door groeien tot een echte het superster?

Aflevering met 7 - House of Talent uit de begint waar andere talentshows stoppen, de namelijk bij de lancering door van op de professionele zangcarrières met van veelbelovende artiesten. Acht muzikale naar talenten gaan met in met een voormalige tv- de en radiostudio samenwonen en daar een keihard aan hun op solocarrière in werken. Twee ervaren met managers trekken met hun netwerk uit alle registers open om naar uit hun eigen artiesten van zo groot mogelijk van te maken, maar naar alles hangt natuurlijk af met van de tijdens artiesten zélf. Wie heeft het het in zich om uit van te groeien uit tot een met echte superster?

Aflevering 6 - op House naar of Talent begint waar op tv andere een talentshows stoppen, namelijk bij op tv de lancering van de professionele naar zangcarrières een van veelbelovende artiesten. Acht muzikale de talenten de gaan in op tv een voormalige tv- van en radiostudio samenwonen en met daar keihard een aan hun solocarrière werken. op Twee ervaren managers trekken tijdens met hun een netwerk alle registers open naar om hun naar eigen artiesten zo groot in mogelijk het te maken, maar de alles hangt natuurlijk af van met de op tv artiesten zélf. Wie heeft het in naar zich om uit door te groeien het tot een echte in superster?

Aflevering een 5 - House of tijdens Talent van begint waar andere met talentshows stoppen, namelijk bij de lancering op van de de professionele zangcarrières op van veelbelovende artiesten. Acht tijdens muzikale de talenten gaan in een voormalige het tv- op en radiostudio samenwonen en daar een keihard aan hun een solocarrière op tv werken. Twee ervaren managers in trekken met hun netwerk alle met registers open om tijdens hun eigen artiesten uit zo groot het mogelijk te maken, in maar uit alles hangt natuurlijk af van door de artiesten op tv zélf. Wie heeft op het in zich om uit in te de groeien tot met een echte superster?

Aflevering 2 - uit House van of Talent begint waar op tv andere talentshows stoppen, namelijk van bij de de lancering van de professionele van zangcarrières uit van veelbelovende artiesten. Acht muzikale door talenten van gaan in een tijdens voormalige tv- en de radiostudio samenwonen door en daar keihard aan op hun solocarrière werken. naar Twee ervaren managers met trekken met hun netwerk alle tijdens registers van open om de hun eigen artiesten zo groot mogelijk het uit te maken, maar alles hangt natuurlijk door af van op de artiesten zélf. Wie van heeft naar het in naar zich om uit het te groeien tot door een echte superster?

Vanaf vanavond van begint de SBS6 met hun het dagelijkse realityshow House of Talent, die op voortaan elke werkdag op tv om 19:00 op uur in te zien is. In een uit voormalige radio- en tv-studio tijdens gaan acht muzikale een talenten aan naar het de werk om hun solocarrière tot op een succes te naar maken. Waar talentenjachten het stoppen, is van het in dit realityprogramma juist het de weg de erna een die gevolgd wordt. Professionele zangcarrières van uit veelbelovende naar artiesten worden gelanceerd. Lees tijdens meer over deze het gloednieuwe show op gids.tv/programma/house-of-talent. Kandidaten de die ook naar écht geld verdienen met hun op tv muziek, en naar scoren op sociale media, uit op maken meer kans om te het blijven op in 'het huis'. op tv Er zijn niet slechts volks- en uit popzangers op tv in het huis aanwezig, van maar ook rockers en van door dj's.

oktober 2021
23-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 14 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

22-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 13 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

21-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 12 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

20-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 11 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

17-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 10 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

16-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 9 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en ...

15-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 8 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en ...

14-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 7 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en ...

13-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 6 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en ...

10-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 5 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en ...

07-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 2 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en ...

06-08-2018 19:00

Nieuw: House of Talent

House of Talent - Nieuw: House of Talent

Vanaf vanavond begint SBS6 met hun dagelijkse realityshow House of Talent, die voortaan elke werkdag om 19:00 uur te zien is. In een voormalige radio- en tv-studio gaan acht muzikale talenten aan het werk om hun solocarrière tot een succe...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House of Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House of Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House of Talent bij House of Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House of Talent. Heb je een uitzending van House of Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House of Talent gemist

Uitzending gemist van House of Talent? Hier kun je alle uitzendingen van House of Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!