Programma gemist?

Aflevering 14 de - met House of Talent begint waar andere een talentshows stoppen, uit namelijk bij de met lancering de van de professionele de zangcarrières van veelbelovende artiesten. in Acht muzikale talenten gaan van in een voormalige tv- uit en door radiostudio samenwonen en daar het keihard op tv aan hun solocarrière tijdens werken. Twee ervaren naar managers trekken met het hun netwerk alle in registers open om hun eigen van artiesten zo met groot mogelijk te maken, uit maar alles tijdens hangt natuurlijk af van naar de artiesten zélf. Wie een heeft het tijdens in zich om de uit te groeien tot de een echte een superster?

Aflevering 13 tijdens - van House of Talent begint waar andere in talentshows stoppen, naar namelijk bij de de lancering van de professionele in de zangcarrières van veelbelovende artiesten. de Acht muzikale talenten gaan op tv in een het voormalige tv- en radiostudio van samenwonen op tv en daar keihard door aan hun solocarrière werken. Twee met ervaren met managers trekken met hun netwerk alle tijdens registers door open om uit hun eigen artiesten zo groot mogelijk op te met maken, maar alles het hangt natuurlijk af van een de de artiesten zélf. Wie heeft het in het zich van om uit te groeien op tot een echte door superster?

Aflevering het 12 - House het of Talent uit begint waar andere talentshows op tv stoppen, namelijk bij de de lancering van de professionele een zangcarrières van tijdens veelbelovende artiesten. Acht met muzikale talenten gaan uit in een voormalige tv- met en radiostudio een samenwonen op en daar keihard aan hun op tv solocarrière werken. Twee ervaren een managers trekken op met hun door netwerk alle registers open in om in hun eigen artiesten zo in groot mogelijk te maken, op maar alles het hangt natuurlijk af van uit de artiesten zélf. Wie naar heeft het van in zich een om uit te in groeien tot een echte door superster?

Aflevering op 11 - House of door Talent in begint waar andere uit talentshows stoppen, namelijk bij de lancering op het van de professionele zangcarrières van veelbelovende op tv een artiesten. Acht muzikale op talenten gaan in met een voormalige tv- en radiostudio het samenwonen op tv en daar keihard aan hun solocarrière met in werken. Twee ervaren managers trekken met een hun de netwerk alle registers op open om hun eigen artiesten de zo groot mogelijk tijdens te maken, maar met naar alles hangt natuurlijk van af van de artiesten zélf. Wie het naar heeft het in uit zich om uit te groeien tot de door een echte superster?

Aflevering van 10 - de House of Talent begint waar andere naar talentshows stoppen, namelijk een met bij de lancering van van de professionele zangcarrières van veelbelovende met artiesten. Acht tijdens muzikale door talenten gaan in het een voormalige tv- en radiostudio samenwonen de en daar keihard tijdens op aan hun solocarrière werken. Twee de ervaren managers trekken met door hun netwerk alle met registers open uit om hun eigen artiesten uit zo uit groot mogelijk in te maken, maar alles hangt het natuurlijk af de van de artiesten zélf. Wie uit heeft het uit in op tv zich om uit te op tv groeien tot uit een echte superster?

Aflevering 9 een - op tv House of Talent begint een waar andere talentshows het stoppen, namelijk bij door de lancering van de professionele een zangcarrières een van veelbelovende in artiesten. Acht muzikale door talenten gaan in een voormalige uit tv- en radiostudio samenwonen naar van en daar keihard aan hun van solocarrière werken. Twee ervaren met managers trekken in met door hun netwerk alle in registers open om uit hun eigen artiesten zo door groot mogelijk te naar maken, maar alles hangt natuurlijk op tv af van met de met artiesten zélf. Wie heeft een het in tijdens zich om uit te groeien van tot tijdens een echte superster?

Aflevering het 8 - House in of Talent op tv begint waar andere talentshows stoppen, namelijk tijdens bij een de lancering van de door professionele zangcarrières van het veelbelovende artiesten. Acht de muzikale talenten gaan door in een een voormalige tv- en het radiostudio samenwonen en daar op keihard op aan hun solocarrière werken. Twee ervaren een op tv managers trekken met hun netwerk alle naar het registers open om tijdens hun eigen artiesten zo door groot mogelijk te maken, in maar alles hangt een natuurlijk af van in de artiesten zélf. door Wie het heeft het in zich om uit op te naar groeien tot een echte in superster?

Aflevering op 7 - House met of Talent begint waar andere op in talentshows stoppen, namelijk bij op tv de lancering van met de professionele zangcarrières in van veelbelovende een artiesten. Acht muzikale naar talenten gaan in een naar voormalige tv- en tijdens radiostudio samenwonen en daar keihard in aan hun op solocarrière op werken. Twee ervaren met managers trekken met hun met netwerk alle registers door open om hun eigen artiesten een zo groot door mogelijk te maken, maar op op alles hangt natuurlijk af uit van de artiesten op tv zélf. Wie heeft het uit in zich met om uit te groeien op tv tot een echte naar superster?

Aflevering tijdens 6 - in House of Talent de begint waar andere talentshows stoppen, namelijk het bij de de lancering van van de professionele door zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale het talenten de gaan in een voormalige tv- een en het radiostudio samenwonen de en daar keihard aan in hun solocarrière werken. met Twee ervaren managers op tv trekken met hun netwerk van alle registers het open om hun eigen artiesten op zo groot mogelijk in te maken, maar het in alles hangt natuurlijk af van de een artiesten zélf. Wie in heeft het het in zich om uit tijdens te uit groeien tot een echte naar superster?

Aflevering 5 - in House door of Talent een begint waar andere talentshows in stoppen, namelijk bij de lancering in van uit de professionele de zangcarrières van veelbelovende de artiesten. Acht muzikale uit talenten gaan in een voormalige met tv- en radiostudio samenwonen in tijdens en daar keihard het aan hun solocarrière werken. Twee ervaren tijdens managers trekken in met hun netwerk alle een registers open om in hun eigen naar artiesten zo groot mogelijk naar te maken, maar naar op alles hangt natuurlijk af van met de het artiesten zélf. Wie heeft uit het in naar zich om uit te groeien tot uit een echte door superster?

Aflevering 2 - uit House de of Talent door begint waar andere door talentshows stoppen, namelijk bij de de lancering van de uit professionele op tv zangcarrières van veelbelovende van artiesten. Acht muzikale tijdens talenten gaan in een voormalige door tv- en radiostudio op samenwonen en daar keihard tijdens aan hun solocarrière door werken. uit Twee ervaren managers de trekken met hun netwerk tijdens alle registers open naar om het hun eigen artiesten zo groot mogelijk van te maken, door maar alles de hangt natuurlijk af een van de artiesten zélf. met Wie heeft het tijdens in zich door om uit een te groeien tot een op echte superster?

Vanaf op vanavond begint SBS6 uit met hun dagelijkse realityshow op tv House of het Talent, die voortaan het elke werkdag om 19:00 uur van naar te zien is. In tijdens een voormalige radio- en op tv tv-studio gaan acht de muzikale talenten het aan het werk om op tv hun op solocarrière tot een succes door te maken. Waar talentenjachten een stoppen, is het op tv in in dit realityprogramma juist de weg erna op die door gevolgd wordt. Professionele zangcarrières van een veelbelovende door artiesten worden gelanceerd. Lees meer over van deze het gloednieuwe show op gids.tv/programma/house-of-talent. Kandidaten door die door ook écht geld verdienen met tijdens hun muziek, in en scoren op op sociale media, maken meer van kans een om te blijven in de 'het huis'. Er zijn uit niet slechts volks- in en popzangers in op tv het het huis aanwezig, maar ook uit rockers en naar dj's.

februari 2019
23-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 14 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

22-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 13 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

21-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 12 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

20-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 11 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

17-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 10 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

16-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 9 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en ...

15-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 8 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en ...

14-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 7 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en ...

13-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 6 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en ...

10-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 5 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en ...

07-08-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 2 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en ...

06-08-2018 19:00

Nieuw: House of Talent

House of Talent - Nieuw: House of Talent

Vanaf vanavond begint SBS6 met hun dagelijkse realityshow House of Talent, die voortaan elke werkdag om 19:00 uur te zien is. In een voormalige radio- en tv-studio gaan acht muzikale talenten aan het werk om hun solocarrière tot een succe...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House of Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House of Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House of Talent bij House of Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House of Talent. Heb je een uitzending van House of Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House of Talent gemist

Uitzending gemist van House of Talent? Hier kun je alle uitzendingen van House of Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord