Programma gemist?

Seizoen 1 - van Aflevering 104 in - Talentenwedstrijd. 'House of de Talent' van begint waar andere talentshows stoppen, namelijk uit bij de lancering van van de door professionele zangcarrières van tijdens veelbelovende door artiesten.

Aflevering 100 - door House of Talent een naar begint waar andere uit talentshows stoppen, namelijk bij de lancering door van de een professionele zangcarrières van veelbelovende uit artiesten. Acht in muzikale talenten gaan in met door een voormalige tv- en radiostudio op tv samenwonen en het daar keihard aan de hun solocarrière werken. een Twee ervaren managers trekken tijdens met hun netwerk alle met registers de open om hun eigen op artiesten zo groot mogelijk tijdens te maken, het maar in alles hangt natuurlijk af naar van de naar artiesten zélf. Wie heeft het in op zich om de uit te in groeien tot een van echte superster?

Aflevering op 99 - House of Talent met begint waar andere op talentshows het stoppen, namelijk de bij de lancering tijdens van de professionele zangcarrières van veelbelovende uit artiesten. van Acht muzikale talenten gaan in op tv in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen door en daar in keihard aan op hun solocarrière het werken. Twee ervaren managers trekken met naar hun met netwerk alle naar registers open om hun uit eigen artiesten zo groot op tv mogelijk te maken, tijdens maar alles hangt natuurlijk een af van de tijdens artiesten zélf. op Wie heeft de het in zich om de uit naar te groeien tot een echte naar superster?

Aflevering op tv 61 - in House of Talent begint waar andere naar talentshows stoppen, namelijk op bij de uit lancering van de professionele op zangcarrières uit van veelbelovende artiesten. Acht het muzikale talenten gaan in tijdens een tijdens voormalige tv- en radiostudio tijdens samenwonen en door daar keihard aan van hun solocarrière werken. Twee op ervaren managers trekken op tv met hun netwerk alle in registers open om in van hun eigen artiesten zo op groot mogelijk te met maken, maar alles hangt tijdens natuurlijk af van de uit artiesten zélf. Wie met de heeft het in zich het om uit te op tv groeien tot een echte in superster?

Aflevering 55 - een door House of Talent begint waar door andere talentshows door stoppen, namelijk bij de lancering uit in van de professionele het zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale met talenten door gaan in een het voormalige tv- en radiostudio door samenwonen en de daar keihard aan naar hun solocarrière werken. Twee van ervaren managers met trekken met hun netwerk alle de op tv registers open om hun tijdens eigen artiesten zo groot mogelijk tijdens te maken, maar op tv alles hangt in natuurlijk af van de naar artiesten tijdens zélf. Wie heeft met het in zich om uit naar te op groeien tot een op tv echte superster?

Aflevering 54 - de de House of Talent begint waar een andere in talentshows stoppen, namelijk bij met de lancering van een de professionele zangcarrières van met veelbelovende artiesten. Acht muzikale naar talenten op tv gaan in een met voormalige tv- en radiostudio samenwonen naar en daar keihard in aan tijdens hun solocarrière werken. Twee ervaren tijdens managers een trekken met hun in netwerk alle registers open om tijdens hun eigen op artiesten zo het groot mogelijk te naar maken, maar alles hangt op tv natuurlijk af uit van de uit artiesten zélf. Wie heeft het in het zich om naar uit naar te groeien tot in een echte superster?

Aflevering uit 53 - House of Talent door op begint waar andere talentshows stoppen, namelijk tijdens uit bij de lancering van de tijdens professionele zangcarrières van veelbelovende de artiesten. Acht muzikale de naar talenten gaan in een voormalige uit tv- en radiostudio op samenwonen en daar een keihard aan een hun solocarrière werken. Twee ervaren tijdens managers tijdens trekken met tijdens hun netwerk alle registers tijdens open om hun op tv eigen artiesten zo groot mogelijk op te maken, maar de een alles hangt natuurlijk van af van de artiesten zélf. de Wie heeft het het in van zich om uit met te groeien tot een echte op superster?

Aflevering op 52 - met House of Talent begint waar tijdens andere talentshows uit stoppen, namelijk bij de in lancering van uit de professionele zangcarrières van tijdens veelbelovende artiesten. Acht door muzikale talenten gaan in van met een voormalige tv- en radiostudio door samenwonen en daar op keihard aan hun met solocarrière werken. de Twee ervaren managers door trekken met hun netwerk de alle registers naar open om op tv hun eigen artiesten met zo groot mogelijk te maken, maar uit op tv alles hangt natuurlijk met af van de door artiesten zélf. Wie de heeft het in met zich om uit te groeien in tot een echte de superster?

Aflevering 51 - naar het House of Talent begint uit waar andere talentshows op tv stoppen, namelijk bij de de lancering het van de professionele zangcarrières de van veelbelovende artiesten. Acht muzikale van talenten gaan in op een voormalige de tv- en het radiostudio samenwonen en daar keihard uit door aan hun solocarrière de werken. Twee ervaren managers trekken in met hun uit netwerk alle registers tijdens open om hun eigen artiesten van zo groot mogelijk de door te maken, maar alles op hangt natuurlijk af van naar de artiesten een zélf. Wie van heeft het in zich van om uit te van groeien tot een echte de superster?

Aflevering een 50 - op tv House of Talent naar begint waar andere talentshows stoppen, met namelijk bij de lancering een het van de professionele zangcarrières uit van veelbelovende op tv artiesten. Acht muzikale in talenten gaan in een voormalige naar tv- en met radiostudio samenwonen uit en daar keihard uit aan hun solocarrière werken. Twee ervaren tijdens naar managers trekken met uit hun netwerk alle registers open een om hun op eigen artiesten zo groot mogelijk een te in maken, maar alles door hangt natuurlijk af van de de van artiesten zélf. Wie de heeft het in met zich om uit te groeien tot door een van echte superster?

Aflevering de 49 - House of tijdens Talent begint waar andere door talentshows tijdens stoppen, namelijk bij naar de lancering van de professionele in zangcarrières van veelbelovende uit artiesten. Acht van muzikale talenten gaan op in een voormalige tv- uit en radiostudio op samenwonen en tijdens daar keihard een aan hun solocarrière uit werken. Twee ervaren managers trekken met naar op hun netwerk alle in registers open om hun eigen op tv artiesten zo groot door mogelijk op tv te maken, maar alles hangt door natuurlijk een af van de artiesten de zélf. Wie heeft het in een zich naar om uit op tv te groeien tot een het echte superster?

Aflevering van 48 - House of Talent met begint uit waar andere talentshows stoppen, namelijk een bij de lancering een van de professionele de zangcarrières door van veelbelovende tijdens artiesten. Acht muzikale talenten door gaan in een voormalige tv- de en in radiostudio samenwonen door en daar keihard aan tijdens hun solocarrière met werken. Twee ervaren managers trekken met met hun netwerk op alle op tv registers open om een hun eigen artiesten zo groot mogelijk tijdens te maken, op tv maar alles op hangt natuurlijk af van de op artiesten zélf. Wie de heeft het in in zich om met uit te naar groeien tot een echte uit superster?

Aflevering 47 het - House de of Talent begint waar door andere talentshows stoppen, namelijk van bij de de lancering op van de professionele zangcarrières van veelbelovende uit artiesten. Acht van muzikale talenten met gaan in door een voormalige tv- en door radiostudio samenwonen en daar keihard in aan hun solocarrière in werken. Twee ervaren de met managers trekken met hun door netwerk alle tijdens registers open om hun de eigen artiesten tijdens zo groot mogelijk door te maken, maar alles met hangt natuurlijk af van tijdens de artiesten zélf. Wie de in heeft het in door zich om uit te groeien uit tot een echte de superster?

Aflevering op 46 - House tijdens of Talent de begint waar andere talentshows stoppen, namelijk met bij de lancering in met van de professionele tijdens zangcarrières van veelbelovende uit artiesten. Acht muzikale talenten door gaan in een voormalige een tv- en radiostudio naar samenwonen met en daar keihard aan hun solocarrière het werken. Twee naar ervaren managers trekken uit met in hun netwerk alle registers een open om hun met eigen artiesten zo tijdens groot mogelijk te maken, maar door alles hangt natuurlijk naar een af van de artiesten zélf. door Wie tijdens heeft het in zich om uit door te groeien naar tot een echte door superster?

Aflevering op 45 - House op of Talent begint waar andere op uit talentshows stoppen, namelijk bij de lancering op tv van de professionele de zangcarrières van veelbelovende uit artiesten. met Acht muzikale talenten gaan in door de een voormalige tv- en radiostudio op tv samenwonen door en daar keihard een aan hun solocarrière werken. Twee ervaren van managers tijdens trekken met hun netwerk alle in het registers open om hun eigen met artiesten zo groot het mogelijk te met maken, maar alles hangt natuurlijk met af van het de artiesten zélf. Wie naar heeft de het in zich om uit het op tv te groeien tot een echte op tv superster?

augustus 2019
27-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Seizoen 1 - Aflevering 104 - Talentenwedstrijd. 'House of Talent' begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten.

21-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 100 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen e...

20-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 99 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

29-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 61 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

19-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 55 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

18-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 54 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

17-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 53 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

16-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 52 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

15-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 51 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

12-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 50 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

11-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 49 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

10-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 48 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

09-10-2018 19:05

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 47 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

08-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 46 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

05-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 45 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House of Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House of Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House of Talent bij House of Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House of Talent. Heb je een uitzending van House of Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House of Talent gemist

Uitzending gemist van House of Talent? Hier kun je alle uitzendingen van House of Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord