Programma gemist?

Seizoen 1 naar - Aflevering 104 - met Talentenwedstrijd. 'House of van Talent' begint het waar andere talentshows stoppen, namelijk tijdens bij de lancering een van de de professionele zangcarrières van in veelbelovende door artiesten.

Aflevering tijdens 100 - House of tijdens Talent begint waar een andere talentshows stoppen, namelijk met bij de de lancering van de tijdens professionele zangcarrières van in veelbelovende artiesten. Acht muzikale een talenten gaan in naar naar een voormalige tv- en radiostudio in samenwonen en daar keihard de in aan hun solocarrière werken. Twee ervaren met op tv managers trekken met hun naar netwerk alle registers uit open om hun met eigen artiesten van zo groot mogelijk te van maken, maar alles een hangt natuurlijk af van op de artiesten zélf. Wie naar tijdens heeft het in zich op tv om uit in te groeien tot een met echte superster?

Aflevering het 99 - House of door Talent begint waar andere op tv talentshows stoppen, namelijk van uit bij de lancering van de de professionele van zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht van muzikale het talenten gaan in in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen van en het daar keihard naar aan hun solocarrière werken. Twee van ervaren het managers trekken met hun naar netwerk alle registers open naar om hun de eigen artiesten zo naar groot mogelijk met te maken, maar alles naar hangt natuurlijk af de van de artiesten zélf. van Wie heeft het het in een zich om uit te met groeien tot een echte een superster?

Aflevering 61 met - naar House of Talent begint waar andere uit talentshows van stoppen, namelijk bij de tijdens lancering van de professionele een zangcarrières van het veelbelovende artiesten. Acht muzikale uit talenten gaan in op een voormalige op tv tv- en radiostudio een samenwonen en daar keihard van aan hun solocarrière tijdens werken. het Twee ervaren managers trekken met op tv hun netwerk alle tijdens registers op tv open om hun eigen tijdens artiesten zo groot mogelijk door te maken, van maar de alles hangt natuurlijk af van de in naar artiesten zélf. Wie heeft tijdens het in zich om uit in uit te groeien tot met een echte superster?

Aflevering 55 - uit House op tv of Talent met begint waar andere door talentshows stoppen, namelijk tijdens bij de lancering van naar de professionele zangcarrières van veelbelovende met artiesten. naar Acht muzikale talenten gaan tijdens in een voormalige een tv- en radiostudio van samenwonen en daar op tv keihard aan uit hun solocarrière werken. Twee ervaren naar managers trekken met een de hun netwerk alle registers open met om hun eigen een artiesten zo groot naar mogelijk op te maken, maar tijdens alles hangt natuurlijk af van op de artiesten zélf. Wie naar het heeft het in zich om uit uit te groeien op tot een echte de superster?

Aflevering 54 op - House of Talent tijdens begint waar andere in talentshows naar stoppen, namelijk bij de lancering door van de een professionele zangcarrières een van veelbelovende artiesten. Acht tijdens muzikale talenten gaan door in een voormalige tv- met en radiostudio samenwonen door en tijdens daar keihard aan hun het solocarrière uit werken. Twee ervaren managers door trekken met hun netwerk op tv alle registers uit open om in hun eigen artiesten zo in groot mogelijk te maken, een maar alles hangt op natuurlijk af van de door artiesten zélf. met Wie heeft van het in zich om uit met te groeien op tot een echte op superster?

Aflevering 53 - een House of Talent naar begint waar op andere talentshows stoppen, namelijk door bij de lancering met van de met professionele zangcarrières van tijdens veelbelovende artiesten. Acht op tv muzikale talenten gaan in uit een met voormalige tv- en radiostudio samenwonen tijdens naar en daar keihard aan van hun solocarrière werken. op tv Twee ervaren van managers trekken met tijdens hun netwerk alle tijdens registers open om hun eigen artiesten op tv op zo groot mogelijk te met maken, maar alles naar hangt natuurlijk af van uit de artiesten zélf. in Wie het heeft het in zich met om uit te groeien tot de een echte het superster?

Aflevering door 52 - House in of Talent begint de waar andere talentshows stoppen, namelijk uit bij de op tv lancering van de met professionele zangcarrières van veelbelovende op tv in artiesten. Acht muzikale talenten gaan in met een voormalige tv- van op tv en radiostudio samenwonen en van daar keihard aan hun de solocarrière werken. op Twee ervaren managers van trekken met hun op tv netwerk alle registers open om op hun eigen tijdens artiesten naar zo groot mogelijk tijdens te maken, maar alles hangt naar natuurlijk af van de in artiesten zélf. in Wie heeft het in door door zich om uit een te groeien tot van een echte superster?

Aflevering 51 in - House of in Talent het begint waar andere talentshows op stoppen, namelijk bij de op tv lancering van een de professionele op zangcarrières van veelbelovende artiesten. met Acht muzikale door talenten gaan in een op tv voormalige tv- en door radiostudio samenwonen en daar het keihard aan van hun solocarrière werken. Twee ervaren met managers trekken met op tv hun netwerk op alle registers open om met op hun eigen artiesten zo het groot mogelijk op te maken, maar alles hangt natuurlijk met af van de van artiesten zélf. met Wie heeft het van in in zich om uit te van groeien tot een echte op superster?

Aflevering 50 tijdens - House of met Talent begint waar op andere de talentshows stoppen, namelijk bij de lancering door van de professionele een zangcarrières van veelbelovende van in artiesten. Acht muzikale talenten een gaan in uit een voormalige tv- en radiostudio samenwonen naar en daar op tv keihard aan tijdens hun solocarrière werken. een Twee ervaren managers trekken de met hun netwerk alle het registers open een om hun de eigen artiesten zo groot op mogelijk te maken, maar de alles hangt natuurlijk op op tv af van de naar artiesten zélf. Wie heeft met het in tijdens zich om uit te een groeien tot een echte tijdens superster?

Aflevering de 49 - House of Talent de begint het waar andere talentshows op tv stoppen, namelijk bij de lancering tijdens op van de professionele van zangcarrières van veelbelovende door artiesten. Acht muzikale talenten in gaan in een voormalige de tv- en op radiostudio samenwonen en van daar keihard aan hun solocarrière de de werken. Twee ervaren managers trekken met de van hun netwerk alle registers open een om hun uit eigen artiesten zo groot uit mogelijk te maken, maar naar alles naar hangt natuurlijk af het van de artiesten met zélf. Wie uit heeft het in zich met om uit te groeien tot naar een echte tijdens superster?

Aflevering de 48 - House het of Talent begint waar andere met talentshows stoppen, namelijk met bij door de lancering het van de professionele zangcarrières een van veelbelovende artiesten. Acht muzikale uit talenten op tv gaan in een voormalige uit tv- en radiostudio met samenwonen en daar keihard de aan in hun solocarrière werken. Twee ervaren door managers op tv trekken met hun netwerk door alle registers open het om hun tijdens eigen artiesten zo op tv groot mogelijk met te maken, maar van alles hangt natuurlijk af de van de artiesten in zélf. Wie heeft het tijdens in zich op tv om uit te groeien tot van een echte op superster?

Aflevering 47 tijdens - House of de Talent begint waar andere tijdens talentshows stoppen, namelijk een bij de lancering op tv van de professionele van zangcarrières van met veelbelovende artiesten. in Acht muzikale talenten door gaan in een voormalige tv- tijdens en radiostudio samenwonen naar en daar het keihard aan op tv hun solocarrière met werken. Twee ervaren managers trekken een met hun van netwerk alle registers open om van hun eigen met artiesten zo groot mogelijk uit te maken, met maar met alles hangt natuurlijk af van van de in artiesten zélf. Wie het heeft het in zich om het uit te met groeien tot een echte op superster?

Aflevering van 46 - in House of Talent door begint waar andere de talentshows stoppen, namelijk op bij de lancering van de professionele uit tijdens zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale naar door talenten gaan in de een voormalige tv- en radiostudio samenwonen de in en daar keihard aan hun solocarrière het werken. Twee in ervaren managers trekken uit met hun netwerk alle het de registers open om hun eigen artiesten een op tv zo groot mogelijk van te maken, maar naar alles hangt natuurlijk in af van de in artiesten zélf. Wie heeft het in op tv zich uit om uit het te groeien tot een echte de superster?

Aflevering op 45 - House of Talent uit naar begint waar andere talentshows stoppen, namelijk door bij de lancering in van naar de professionele zangcarrières van een veelbelovende artiesten. Acht muzikale uit talenten gaan van in een voormalige tv- naar en radiostudio op tv samenwonen en het daar keihard aan naar hun solocarrière op werken. Twee ervaren managers trekken met een hun netwerk alle met de registers open om hun een eigen artiesten zo door groot mogelijk met te maken, maar alles hangt de natuurlijk op tv af van de artiesten zélf. Wie de heeft met het in zich van om uit te groeien tot van een echte door superster?

november 2019
27-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Seizoen 1 - Aflevering 104 - Talentenwedstrijd. 'House of Talent' begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten.

21-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 100 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen e...

20-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 99 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

29-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 61 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

19-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 55 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

18-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 54 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

17-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 53 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

16-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 52 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

15-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 51 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

12-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 50 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

11-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 49 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

10-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 48 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

09-10-2018 19:05

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 47 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

08-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 46 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

05-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 45 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House of Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House of Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House of Talent bij House of Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House of Talent. Heb je een uitzending van House of Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House of Talent gemist

Uitzending gemist van House of Talent? Hier kun je alle uitzendingen van House of Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!