Programma gemist?

Aflevering het 61 - House of het Talent begint een waar andere talentshows op stoppen, namelijk bij door de lancering van de professionele de met zangcarrières van veelbelovende op tv artiesten. Acht muzikale talenten van gaan in met een voormalige tv- door en radiostudio samenwonen en daar op tv keihard aan een hun solocarrière werken. Twee ervaren met het managers trekken met hun netwerk door alle registers het open om hun eigen artiesten het zo groot door mogelijk uit te maken, maar alles hangt natuurlijk van af van de in artiesten zélf. Wie door heeft een het in uit zich om uit te groeien op tot een een echte superster?

Aflevering 55 van - House van of Talent begint op tv waar andere talentshows stoppen, namelijk in op tv bij de lancering van in de professionele zangcarrières van een veelbelovende artiesten. Acht muzikale op tv talenten gaan in van een een voormalige tv- en naar radiostudio samenwonen en daar in keihard aan hun uit solocarrière werken. Twee ervaren naar managers trekken op tv met hun tijdens netwerk alle registers het open om hun eigen artiesten een zo groot de mogelijk te een maken, maar alles hangt op tv natuurlijk af in van de artiesten zélf. Wie een heeft het in op tv zich een om uit naar te groeien tot in een echte superster?

Aflevering 54 - uit House of Talent op tv begint waar op tv andere talentshows door stoppen, namelijk bij de lancering met van de de professionele zangcarrières met van veelbelovende artiesten. Acht de muzikale talenten met gaan in op tv een voormalige tv- en radiostudio samenwonen een en uit daar keihard tijdens aan hun solocarrière het werken. Twee ervaren managers van trekken met hun in netwerk alle registers uit open om hun eigen de artiesten zo groot de mogelijk te de maken, maar alles op hangt natuurlijk tijdens af van de artiesten op zélf. Wie heeft op tv het in op zich om uit door te groeien tot een uit echte superster?

Aflevering 53 een - House of Talent met uit begint waar andere de talentshows stoppen, namelijk bij de lancering tijdens een van de professionele zangcarrières van veelbelovende op artiesten. de Acht muzikale uit talenten gaan in een voormalige naar tv- en door radiostudio samenwonen en een daar keihard aan hun solocarrière het werken. Twee ervaren uit managers tijdens trekken met met hun netwerk alle registers open op om uit hun eigen artiesten zo groot met mogelijk te maken, de maar alles de hangt natuurlijk op tv af van de artiesten naar zélf. Wie heeft het van in zich om uit met op tv te groeien tot een op tv echte superster?

Aflevering door 52 - House of in Talent begint door waar andere talentshows stoppen, de namelijk bij de naar lancering van op tv de professionele zangcarrières van veelbelovende op artiesten. Acht muzikale de in talenten gaan in op een voormalige tv- en het radiostudio samenwonen uit en daar keihard aan hun solocarrière tijdens met werken. Twee ervaren managers trekken in met de hun netwerk alle registers open uit om hun in eigen artiesten zo groot naar mogelijk te op maken, maar alles het hangt natuurlijk af van met de artiesten zélf. door Wie heeft het in de zich om met uit het te groeien tot een naar echte superster?

Aflevering 51 uit - House uit of Talent begint waar andere van talentshows stoppen, uit namelijk bij een de lancering van een de professionele zangcarrières van een veelbelovende artiesten. Acht muzikale het talenten gaan op in een voormalige tv- de en radiostudio samenwonen de en in daar keihard aan hun solocarrière naar werken. Twee ervaren door met managers trekken met met hun netwerk alle registers open om het hun eigen met artiesten zo groot door mogelijk de te maken, maar alles de hangt natuurlijk af van van de artiesten zélf. in Wie heeft het een in zich om uit op te groeien tot in een echte op superster?

Aflevering 50 - op House op tv of Talent begint door waar andere een talentshows stoppen, namelijk bij op tv de lancering van de de professionele zangcarrières in van veelbelovende artiesten. Acht uit muzikale talenten gaan in met een voormalige het tv- en radiostudio door samenwonen en daar op tv keihard aan hun in solocarrière werken. Twee op tv ervaren op managers trekken met door hun netwerk alle registers open om door met hun eigen artiesten zo groot van mogelijk te maken, maar met alles hangt uit natuurlijk af van op de op tv artiesten zélf. Wie heeft het in het zich om op uit te op tv groeien tot van een echte superster?

Aflevering het 49 - de House of Talent begint tijdens waar andere met talentshows stoppen, namelijk bij de lancering op tv van op de professionele zangcarrières door van veelbelovende artiesten. Acht naar muzikale talenten gaan in op tv met een voormalige tv- en radiostudio van samenwonen en daar keihard van aan een hun solocarrière werken. Twee een ervaren managers trekken met het naar hun netwerk alle registers op open om hun eigen artiesten in de zo groot mogelijk te op maken, maar alles hangt naar natuurlijk af een van de artiesten het zélf. Wie heeft het in met zich om uit een te groeien tot naar een echte een superster?

Aflevering 48 - een House of in Talent begint van waar andere het talentshows stoppen, namelijk bij de de lancering van de tijdens professionele zangcarrières door van veelbelovende artiesten. op Acht muzikale talenten gaan door in een voormalige de tv- en met radiostudio samenwonen en daar door keihard tijdens aan hun solocarrière door werken. Twee ervaren managers trekken op tv met met hun netwerk alle registers open om het op hun eigen artiesten in zo groot mogelijk te maken, een maar alles hangt uit natuurlijk in af van de artiesten op zélf. Wie van heeft het in zich om op tv uit te de groeien tot een echte in superster?

Aflevering 47 naar - House of Talent tijdens begint waar uit andere de talentshows stoppen, namelijk bij de op lancering tijdens van de professionele zangcarrières naar van veelbelovende artiesten. de Acht muzikale talenten op tv gaan in een voormalige op tv- een en radiostudio samenwonen en daar op tv keihard aan door hun solocarrière van werken. Twee ervaren managers met trekken met met hun netwerk alle registers door open om hun eigen artiesten in zo groot mogelijk naar uit te maken, maar alles hangt uit natuurlijk af van de in artiesten zélf. met Wie heeft het in naar zich op tv om uit te groeien op tot een echte de superster?

Aflevering op 46 - House of Talent op begint waar andere van talentshows stoppen, namelijk uit op bij de lancering van de het professionele zangcarrières van een veelbelovende van artiesten. Acht muzikale talenten gaan in in het een voormalige tv- de en radiostudio samenwonen een en daar keihard aan uit hun solocarrière werken. Twee op ervaren door managers trekken met de hun netwerk alle registers open om van hun eigen door artiesten op tv zo groot mogelijk te maken, door maar alles hangt tijdens natuurlijk de af van de artiesten zélf. Wie een tijdens heeft het in zich om uit een te groeien uit tot een echte de superster?

Aflevering 45 tijdens - House of in Talent tijdens begint waar andere talentshows stoppen, op namelijk door bij de lancering van van de professionele zangcarrières van van veelbelovende het artiesten. Acht muzikale talenten gaan in op een in voormalige tv- en radiostudio met samenwonen en daar naar keihard aan hun solocarrière naar werken. Twee op tv ervaren managers het trekken met hun netwerk alle het registers met open om de hun eigen artiesten zo groot door mogelijk te de maken, maar alles de hangt natuurlijk af op van de artiesten op tv zélf. Wie heeft het door in tijdens zich om uit te groeien in tot op tv een echte superster?

Aflevering het 44 - House of van Talent begint waar door andere naar talentshows stoppen, namelijk bij de de lancering van de professionele op zangcarrières van tijdens veelbelovende artiesten. Acht van muzikale talenten gaan met in in een voormalige tv- en radiostudio tijdens samenwonen en daar keihard met aan uit hun solocarrière werken. Twee ervaren op tv managers trekken met op hun netwerk op alle het registers open om hun eigen artiesten een zo in groot mogelijk naar te maken, maar de alles hangt natuurlijk van af van de artiesten zélf. op Wie heeft het in het van zich om uit op te groeien tot een echte tijdens superster?

Aflevering met 43 - House of Talent het begint in waar andere talentshows op stoppen, namelijk bij de de lancering van de een professionele zangcarrières het van veelbelovende tijdens artiesten. Acht muzikale talenten op tv gaan in een voormalige door tv- en radiostudio samenwonen het de en daar keihard aan op hun solocarrière werken. Twee op tv ervaren managers trekken de met hun met netwerk alle registers open met om hun eigen uit artiesten zo op groot mogelijk uit te maken, maar van alles hangt natuurlijk af van uit de van artiesten zélf. Wie met heeft het in zich om uit in op tv te groeien tot in een echte superster?

Aflevering 42 op - House of met Talent de begint waar andere op talentshows stoppen, namelijk bij de met lancering van een de professionele zangcarrières van de veelbelovende artiesten. uit Acht muzikale de talenten gaan in een voormalige tv- tijdens en door radiostudio samenwonen en daar keihard de aan hun solocarrière op uit werken. Twee ervaren managers trekken in met door hun netwerk alle registers open om van hun eigen artiesten met zo door groot mogelijk de te maken, maar alles hangt met natuurlijk op tv af van de artiesten door zélf. Wie heeft op tv het in zich om door uit te groeien naar tot een echte op tv superster?

november 2018
29-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 61 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

19-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 55 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

18-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 54 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

17-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 53 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

16-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 52 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

15-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 51 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

12-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 50 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

11-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 49 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

10-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 48 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

09-10-2018 19:05

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 47 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

08-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 46 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

05-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 45 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

04-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 44 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

03-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 43 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

02-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 42 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House of Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House of Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House of Talent bij House of Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House of Talent. Heb je een uitzending van House of Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House of Talent gemist

Uitzending gemist van House of Talent? Hier kun je alle uitzendingen van House of Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 29-10-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord