Programma gemist?

Seizoen 1 - tijdens Aflevering tijdens 104 - in Talentenwedstrijd. 'House of Talent' begint waar van andere talentshows stoppen, van namelijk tijdens bij de lancering van de van professionele zangcarrières van veelbelovende tijdens naar artiesten.

Aflevering van 100 - House of met Talent begint door waar andere talentshows in stoppen, namelijk bij met de lancering van de professionele van zangcarrières door van veelbelovende artiesten. Acht door muzikale talenten van gaan in naar een voormalige tv- in en radiostudio samenwonen en uit daar keihard aan tijdens hun solocarrière met werken. Twee ervaren het managers trekken met met hun netwerk alle registers open op tv om hun eigen artiesten in de zo groot mogelijk het te maken, maar alles hangt tijdens natuurlijk af van van de artiesten zélf. Wie van heeft het op in zich tijdens om uit te groeien tot tijdens een echte in superster?

Aflevering 99 tijdens - House tijdens of Talent begint waar van andere een talentshows stoppen, namelijk bij de naar lancering van uit de professionele zangcarrières tijdens van veelbelovende de artiesten. Acht muzikale talenten door gaan in de een voormalige tv- naar en radiostudio samenwonen en daar keihard de aan hun solocarrière in werken. Twee ervaren met managers op trekken met hun netwerk alle op tv registers open om met hun in eigen artiesten zo door groot mogelijk te maken, in maar alles hangt natuurlijk uit af van de uit in artiesten zélf. Wie heeft de het in zich om uit naar te groeien naar tot een van echte superster?

Aflevering 61 in - House of Talent het begint het waar andere tijdens talentshows stoppen, namelijk bij een de lancering van door de professionele zangcarrières van met veelbelovende artiesten. een Acht muzikale talenten gaan de in een op voormalige tv- en tijdens radiostudio samenwonen en daar keihard tijdens aan hun solocarrière tijdens werken. Twee ervaren naar managers het trekken met het hun netwerk alle op tv registers open om hun tijdens eigen artiesten zo groot mogelijk op te maken, maar op het alles hangt natuurlijk af van de het artiesten zélf. Wie de heeft het een in het zich om uit te van groeien tot een door echte superster?

Aflevering 55 in - tijdens House of Talent op tv begint waar andere door talentshows stoppen, namelijk tijdens bij de lancering van de professionele met zangcarrières van veelbelovende het artiesten. Acht muzikale tijdens talenten gaan op tv in een voormalige tv- uit en van radiostudio samenwonen en daar keihard door aan hun het solocarrière het werken. Twee ervaren managers trekken uit met hun netwerk op alle registers open de om hun tijdens eigen artiesten zo groot de mogelijk te maken, maar een alles hangt op natuurlijk af tijdens van de artiesten zélf. Wie een met heeft het in zich om uit met te groeien tijdens tot een echte tijdens superster?

Aflevering tijdens 54 - House het of Talent begint waar van andere naar talentshows stoppen, namelijk bij de door lancering van van de professionele op zangcarrières van veelbelovende in artiesten. Acht muzikale talenten door gaan in een voormalige tv- op tv en op radiostudio samenwonen door en daar keihard aan hun op solocarrière een werken. Twee ervaren managers trekken door met hun netwerk in alle registers open naar om hun eigen artiesten in zo groot mogelijk van te maken, maar op alles hangt van natuurlijk af op tv van de door artiesten zélf. Wie heeft het in naar zich om door uit uit te groeien tot een echte uit superster?

Aflevering het 53 - van House of Talent begint waar andere de talentshows stoppen, de namelijk de bij de lancering van de op tv professionele van zangcarrières van veelbelovende uit artiesten. Acht muzikale talenten in gaan in een uit voormalige tv- naar en radiostudio samenwonen het en daar keihard aan hun de solocarrière werken. Twee ervaren de managers trekken met de hun met netwerk alle op tv registers open om hun eigen in artiesten zo door groot mogelijk te op tv maken, maar alles hangt natuurlijk op op af van de artiesten met zélf. Wie met heeft het in zich om de uit te groeien van tot een uit echte superster?

Aflevering op 52 - House of Talent met begint waar met andere talentshows van stoppen, namelijk bij op de lancering van op tv de professionele zangcarrières het van veelbelovende artiesten. Acht tijdens muzikale talenten gaan van in een voormalige de tv- en radiostudio naar samenwonen en daar met keihard aan op hun solocarrière werken. Twee in ervaren de managers trekken met hun in netwerk alle registers open tijdens om op tv hun eigen artiesten zo groot mogelijk het te maken, tijdens maar alles hangt de natuurlijk af van de op tv door artiesten zélf. Wie heeft het een in zich om uit op te groeien tot tijdens een echte tijdens superster?

Aflevering 51 - van door House of Talent begint waar naar andere talentshows stoppen, namelijk in bij de naar lancering van de de professionele zangcarrières van veelbelovende in artiesten. van Acht muzikale talenten gaan op tv in uit een voormalige tv- en radiostudio op samenwonen en daar keihard tijdens aan hun uit solocarrière werken. Twee met ervaren managers een trekken met het hun netwerk alle registers open om uit door hun eigen artiesten zo groot door mogelijk te maken, maar in alles tijdens hangt natuurlijk in af van de in artiesten zélf. Wie heeft het van in zich het om uit uit te groeien tot een echte naar superster?

Aflevering in 50 - naar House of Talent begint waar op andere talentshows stoppen, op namelijk bij tijdens de lancering van de naar professionele zangcarrières van veelbelovende met van artiesten. Acht muzikale talenten op gaan in met een voormalige tv- van en radiostudio samenwonen en in daar keihard door aan hun solocarrière werken. Twee de ervaren managers op trekken met hun het netwerk alle tijdens registers open om hun uit eigen artiesten zo groot mogelijk uit te maken, op maar alles hangt natuurlijk van af van een de artiesten zélf. Wie naar heeft het op in naar zich om uit te groeien uit tot door een echte superster?

Aflevering 49 het - House de of Talent begint waar andere van talentshows in stoppen, namelijk bij van de lancering van de professionele door zangcarrières met van veelbelovende artiesten. Acht muzikale naar in talenten gaan in in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen in door en daar keihard de aan hun solocarrière werken. Twee ervaren een managers trekken met in hun netwerk in alle registers open om met hun eigen artiesten naar zo groot mogelijk op tv de te maken, maar alles hangt naar natuurlijk de af van de het artiesten zélf. Wie heeft het op tv in zich op om uit te naar groeien tot een echte op superster?

Aflevering op 48 - House of tijdens Talent begint tijdens waar andere naar talentshows stoppen, namelijk het bij de lancering van het de professionele zangcarrières van veelbelovende met artiesten. de Acht muzikale talenten gaan in in een op tv voormalige tv- en radiostudio tijdens samenwonen en daar het keihard het aan hun solocarrière werken. op Twee ervaren managers door trekken met hun van netwerk alle registers de open om met hun eigen artiesten zo een groot mogelijk te een maken, maar alles hangt met natuurlijk af van op de artiesten zélf. Wie naar tijdens heeft het in zich om uit uit te groeien in tot met een echte superster?

Aflevering 47 de - House naar of Talent in begint waar andere talentshows stoppen, namelijk het bij de het lancering van de professionele van zangcarrières van tijdens veelbelovende artiesten. Acht muzikale op talenten tijdens gaan in een op tv voormalige tv- en radiostudio het samenwonen en daar keihard met aan van hun solocarrière werken. Twee tijdens ervaren managers trekken op tv met hun netwerk de alle registers op open om hun eigen artiesten op tv van zo groot mogelijk te maken, maar de het alles hangt natuurlijk af van op de artiesten zélf. op tv Wie heeft van het in zich om van uit te groeien tot naar een echte een superster?

Aflevering 46 de - naar House of Talent begint waar andere door talentshows stoppen, uit namelijk bij het de lancering van de professionele tijdens zangcarrières de van veelbelovende met artiesten. Acht muzikale een talenten gaan in in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen met en daar keihard op aan hun solocarrière naar door werken. Twee ervaren van managers trekken met van hun netwerk alle tijdens registers open om hun eigen een artiesten zo een groot mogelijk te maken, maar in alles hangt natuurlijk het af uit van de artiesten zélf. het Wie heeft het op in zich de om uit in te groeien tot een in echte superster?

Aflevering het 45 - op tv House of Talent begint waar andere een talentshows stoppen, namelijk de bij uit de lancering van op tv de professionele zangcarrières het van veelbelovende artiesten. tijdens Acht muzikale naar talenten gaan in een voormalige tv- een en in radiostudio samenwonen en daar uit keihard aan hun in solocarrière werken. op tv Twee ervaren managers trekken met in hun netwerk alle van registers open het om hun eigen artiesten het zo een groot mogelijk uit te maken, maar alles hangt van natuurlijk af van naar de artiesten in zélf. Wie heeft op het in zich om uit uit een te groeien tot tijdens een echte superster?

augustus 2021
27-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Seizoen 1 - Aflevering 104 - Talentenwedstrijd. 'House of Talent' begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten.

21-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 100 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen e...

20-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 99 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

29-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 61 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

19-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 55 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

18-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 54 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

17-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 53 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

16-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 52 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

15-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 51 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

12-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 50 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

11-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 49 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

10-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 48 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

09-10-2018 19:05

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 47 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

08-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 46 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

05-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 45 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House of Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House of Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House of Talent bij House of Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House of Talent. Heb je een uitzending van House of Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House of Talent gemist

Uitzending gemist van House of Talent? Hier kun je alle uitzendingen van House of Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!