Programma gemist?

Seizoen door 1 - Aflevering 104 - een Talentenwedstrijd. 'House van of Talent' begint waar andere de op tv talentshows stoppen, namelijk bij de lancering door van de professionele een zangcarrières van van veelbelovende tijdens artiesten.

Aflevering 100 in - House uit of Talent begint waar andere een talentshows tijdens stoppen, namelijk bij een de lancering uit van de professionele zangcarrières van veelbelovende uit in artiesten. Acht muzikale talenten de gaan in een voormalige op tv- en radiostudio samenwonen op tv en van daar keihard aan hun solocarrière in werken. een Twee ervaren op tv managers trekken met hun netwerk het alle tijdens registers open om hun eigen artiesten op tv zo groot de mogelijk te op maken, maar alles hangt van natuurlijk een af van de artiesten op tv zélf. Wie heeft het op in zich de om uit te op groeien tot een echte tijdens superster?

Aflevering 99 uit - tijdens House of Talent begint waar tijdens andere talentshows stoppen, namelijk op tv bij de lancering tijdens van de professionele uit zangcarrières op tv van veelbelovende artiesten. op tv Acht muzikale talenten het gaan in een een voormalige tv- en naar radiostudio samenwonen door en daar keihard aan hun van solocarrière werken. Twee het ervaren managers trekken uit met hun netwerk alle op in registers open om hun eigen van artiesten in zo groot mogelijk te maken, maar de alles hangt natuurlijk in af van tijdens de artiesten door zélf. Wie uit heeft het in op zich om uit te tijdens groeien tot een echte uit superster?

Aflevering 61 op - House of Talent door in begint waar andere talentshows tijdens stoppen, namelijk bij de in lancering van de met professionele van zangcarrières van veelbelovende artiesten. met Acht muzikale talenten tijdens gaan in naar een voormalige tv- het en radiostudio samenwonen en met daar keihard met aan hun solocarrière werken. Twee het ervaren managers trekken op tv met naar hun netwerk alle registers open door om hun eigen door artiesten op tv zo groot mogelijk te maken, maar op alles hangt op natuurlijk af van door de artiesten in zélf. Wie heeft tijdens het in zich om de uit in te groeien tot uit een echte superster?

Aflevering door 55 - House of een Talent begint waar van andere talentshows in stoppen, namelijk bij de met lancering van de op professionele zangcarrières uit van veelbelovende artiesten. Acht muzikale uit talenten gaan in door een voormalige in tv- op tv en radiostudio samenwonen en daar een keihard aan op tv hun solocarrière werken. Twee ervaren in managers trekken met door hun het netwerk alle registers open om in hun eigen een artiesten een zo groot mogelijk te maken, het maar met alles hangt natuurlijk af tijdens van de artiesten van zélf. Wie heeft het in naar zich om met uit te door groeien tot tijdens een echte superster?

Aflevering de 54 - een House of Talent uit begint waar andere talentshows het stoppen, namelijk uit bij de lancering van de een professionele zangcarrières een van veelbelovende artiesten. Acht op tv muzikale talenten gaan in met de een voormalige tv- door en radiostudio samenwonen en daar uit keihard aan hun op tv solocarrière werken. tijdens Twee ervaren managers trekken uit met hun netwerk naar alle registers naar open om hun eigen artiesten op tv zo groot mogelijk een te maken, op tv maar alles hangt tijdens natuurlijk af van de door artiesten zélf. Wie naar heeft uit het in zich van om uit te groeien op tv tot een echte naar superster?

Aflevering 53 van - naar House of Talent begint naar waar andere in talentshows stoppen, namelijk bij de naar lancering van naar de professionele zangcarrières tijdens van veelbelovende artiesten. op Acht muzikale talenten gaan op tv in een de voormalige tv- en radiostudio samenwonen de en daar van keihard met aan hun solocarrière werken. Twee een ervaren door managers trekken met de hun netwerk alle registers open om het door hun eigen artiesten zo met groot mogelijk van te maken, maar het alles hangt natuurlijk af van op tv de op artiesten zélf. Wie heeft met het in op zich om uit door te groeien tot een echte de superster?

Aflevering 52 met - House of door Talent begint waar andere op met talentshows stoppen, namelijk bij de lancering de van de professionele een zangcarrières van door veelbelovende artiesten. naar Acht muzikale talenten de gaan in een voormalige tv- door met en radiostudio samenwonen uit en daar keihard het aan hun solocarrière werken. op tv Twee ervaren managers trekken met met hun netwerk tijdens alle in registers open om hun eigen op tv artiesten zo groot mogelijk door te met maken, maar alles met hangt natuurlijk af uit van de artiesten zélf. Wie op op heeft het in zich om het uit door te groeien tot de een echte superster?

Aflevering door 51 - House uit of Talent een begint waar andere talentshows stoppen, de namelijk bij de lancering naar van de het professionele van zangcarrières van veelbelovende artiesten. uit Acht muzikale talenten gaan in met met een voormalige tv- en radiostudio samenwonen op van en daar keihard aan hun met solocarrière werken. met Twee ervaren managers trekken naar met naar hun netwerk alle een registers open om hun op eigen artiesten zo groot op mogelijk door te maken, maar alles hangt natuurlijk uit af door van de artiesten het zélf. Wie heeft op tv het in zich om de uit van te groeien tot een echte een superster?

Aflevering 50 - uit House of in Talent begint waar andere op tv talentshows stoppen, namelijk in bij de lancering in in van de professionele een zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale uit talenten gaan tijdens in een voormalige van tv- op en radiostudio samenwonen en het daar keihard aan hun op tv solocarrière werken. met Twee ervaren managers trekken met van hun netwerk alle de de registers open om hun eigen de artiesten met zo groot mogelijk te maken, maar de alles het hangt natuurlijk af van naar de artiesten zélf. door Wie heeft in het in in zich om uit te groeien tot op met een echte superster?

Aflevering 49 - naar House of in Talent begint met waar andere talentshows stoppen, in namelijk het bij de lancering van de op tv professionele tijdens zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht het muzikale talenten gaan van in een van voormalige tv- en naar radiostudio samenwonen en daar keihard naar naar aan hun solocarrière werken. Twee ervaren door managers trekken van met hun netwerk alle in registers open in om hun eigen op artiesten zo groot mogelijk het tijdens te maken, maar uit alles hangt natuurlijk op tv af van de artiesten zélf. Wie in heeft het met in zich om met uit te groeien op tot een tijdens echte superster?

Aflevering een 48 - House het of Talent begint waar van andere talentshows stoppen, namelijk uit door bij de lancering van de naar professionele door zangcarrières van veelbelovende met artiesten. Acht muzikale talenten op tv gaan in een voormalige tv- een en radiostudio samenwonen een en daar keihard op aan het hun solocarrière de werken. Twee ervaren managers met trekken met hun netwerk op tv alle registers open om tijdens hun eigen naar artiesten zo groot uit mogelijk te maken, maar op alles hangt natuurlijk op tv van af van de artiesten het zélf. Wie het heeft het in zich om uit naar te groeien naar tot een door echte superster?

Aflevering 47 - van House of Talent van begint op tv waar andere talentshows op stoppen, namelijk bij een de lancering van de tijdens professionele zangcarrières van veelbelovende uit artiesten. Acht van muzikale talenten op gaan in een voormalige met tv- en radiostudio op tv samenwonen en daar het keihard aan van hun solocarrière werken. Twee uit ervaren managers de trekken met hun netwerk alle door registers uit open om hun eigen een artiesten zo in groot mogelijk de te maken, maar op tv alles hangt natuurlijk af van een de naar artiesten zélf. Wie heeft het van in op zich om uit te groeien naar tot een echte tijdens superster?

Aflevering met 46 - House of Talent naar begint waar andere een talentshows stoppen, naar namelijk de bij de lancering van de door professionele zangcarrières van door veelbelovende de artiesten. Acht muzikale op tv talenten gaan in op een voormalige tv- en radiostudio samenwonen de en door daar keihard aan uit hun solocarrière uit werken. Twee ervaren managers trekken door met naar hun netwerk alle registers open om een hun op eigen artiesten zo groot mogelijk door te met maken, maar tijdens alles hangt natuurlijk af in van de artiesten uit zélf. Wie met heeft het in zich om met uit een te groeien tot een echte tijdens superster?

Aflevering door 45 - het House of Talent begint waar op andere talentshows stoppen, namelijk het bij de lancering het van de uit professionele zangcarrières van een veelbelovende artiesten. Acht op tv muzikale op talenten gaan in van een voormalige tv- op tv en radiostudio samenwonen en daar keihard van aan uit hun solocarrière van werken. Twee ervaren managers van trekken met hun netwerk door alle registers open om op tv hun eigen artiesten op in zo groot mogelijk naar te maken, maar het alles hangt natuurlijk af door van de artiesten zélf. met Wie heeft het in met zich om uit de te op groeien tot een echte naar superster?

april 2020
27-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Seizoen 1 - Aflevering 104 - Talentenwedstrijd. 'House of Talent' begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten.

21-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 100 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen e...

20-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 99 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

29-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 61 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

19-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 55 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

18-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 54 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

17-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 53 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

16-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 52 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

15-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 51 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

12-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 50 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

11-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 49 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

10-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 48 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

09-10-2018 19:05

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 47 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

08-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 46 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

05-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 45 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House of Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House of Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House of Talent bij House of Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House of Talent. Heb je een uitzending van House of Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House of Talent gemist

Uitzending gemist van House of Talent? Hier kun je alle uitzendingen van House of Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!