Programma gemist?

Seizoen een 1 - het Aflevering 104 - Talentenwedstrijd. 'House een of Talent' het begint waar andere talentshows stoppen, het namelijk bij de lancering in van de in professionele zangcarrières van van veelbelovende in artiesten.

Aflevering 100 - op House of Talent door begint waar van andere de talentshows stoppen, namelijk bij van de lancering van de een professionele zangcarrières op van veelbelovende met artiesten. Acht muzikale talenten gaan in op tv een voormalige tv- het met en radiostudio samenwonen en daar keihard op tv aan hun in solocarrière werken. Twee van ervaren op tv managers trekken met hun netwerk alle op registers door open om hun eigen naar artiesten zo in groot mogelijk een te maken, maar alles uit hangt natuurlijk een af van de artiesten zélf. Wie in heeft uit het in zich om uit een te groeien tot tijdens naar een echte superster?

Aflevering de 99 - House of een Talent de begint waar andere talentshows stoppen, namelijk het bij de naar lancering van de professionele tijdens zangcarrières van veelbelovende de artiesten. Acht uit muzikale talenten gaan in het met een voormalige tv- en van radiostudio samenwonen en op daar keihard aan hun solocarrière met met werken. Twee ervaren managers trekken met op hun netwerk alle uit registers open om in hun het eigen artiesten door zo groot mogelijk naar te maken, maar alles hangt op natuurlijk af naar van de artiesten zélf. naar Wie heeft door het in zich met om uit te door groeien tot op een echte superster?

Aflevering tijdens 61 - House of door Talent begint naar waar andere talentshows stoppen, in namelijk bij tijdens de lancering van de op professionele zangcarrières van veelbelovende het naar artiesten. Acht muzikale talenten gaan met in een voormalige tv- in en radiostudio samenwonen op en de daar keihard aan hun door solocarrière met werken. Twee ervaren managers tijdens trekken met hun netwerk alle tijdens de registers open om hun van eigen artiesten zo op groot mogelijk het te maken, maar alles hangt natuurlijk in af van de in artiesten zélf. Wie een in heeft het in zich om uit in te groeien van tot een echte naar superster?

Aflevering 55 het - House of de Talent begint een waar andere talentshows stoppen, namelijk in bij het de lancering van de een professionele een zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht een muzikale talenten gaan van in een voormalige in tv- en van radiostudio samenwonen en daar keihard uit in aan hun solocarrière werken. Twee van ervaren managers trekken uit met hun netwerk op tv alle registers met open om hun het eigen artiesten op tv zo groot mogelijk te maken, naar maar alles de hangt natuurlijk af het van de artiesten zélf. een Wie heeft het in in zich om tijdens uit door te groeien tot een van echte superster?

Aflevering 54 op tv - House of van Talent begint waar andere het talentshows tijdens stoppen, namelijk bij de een lancering een van de professionele zangcarrières uit van veelbelovende artiesten. Acht in muzikale talenten op tv gaan in een voormalige door tv- en met radiostudio samenwonen een en daar keihard aan hun tijdens solocarrière werken. Twee de ervaren managers trekken op tv met hun netwerk naar alle registers open om naar hun eigen artiesten in zo groot mogelijk de te het maken, maar alles tijdens hangt natuurlijk af van de een artiesten zélf. van Wie in heeft het in zich een om uit te groeien de tot een echte uit superster?

Aflevering 53 - met uit House of Talent tijdens begint waar andere talentshows stoppen, op tv namelijk het bij de lancering van de op tv professionele zangcarrières van veelbelovende op tv artiesten. naar Acht muzikale talenten gaan in in een voormalige in tv- en op tv radiostudio samenwonen en daar keihard het aan hun solocarrière een tijdens werken. Twee ervaren managers trekken naar met op hun netwerk alle registers open om in uit hun eigen artiesten zo groot in mogelijk te maken, door maar alles op tv hangt natuurlijk een af van de artiesten zélf. Wie in heeft het in op zich om uit tijdens te groeien het tot een met echte superster?

Aflevering 52 met - in House of Talent begint waar een andere talentshows stoppen, namelijk op met bij de lancering van op de professionele zangcarrières van op veelbelovende artiesten. uit Acht muzikale talenten gaan op in uit een voormalige tv- en radiostudio in samenwonen en de daar keihard aan hun tijdens solocarrière werken. door Twee ervaren managers naar trekken met hun de netwerk alle registers naar open om hun eigen artiesten naar zo een groot mogelijk te in maken, maar met alles hangt natuurlijk met af van de artiesten zélf. van Wie naar heeft het in zich om de uit te op groeien tot een van echte superster?

Aflevering in 51 - House op tv of Talent begint uit waar andere talentshows stoppen, namelijk naar bij met de lancering tijdens van de professionele zangcarrières van uit veelbelovende artiesten. Acht muzikale uit talenten op tv gaan in een voormalige tv- met en radiostudio samenwonen van en daar het keihard aan de hun solocarrière met werken. Twee ervaren managers uit trekken met hun naar netwerk alle registers open op om met hun eigen artiesten zo naar groot mogelijk te uit maken, maar alles hangt natuurlijk van af van de uit artiesten zélf. met Wie tijdens heeft het in op tv zich om uit de te groeien tot een echte uit superster?

Aflevering 50 - een House of het Talent begint door waar andere talentshows stoppen, een namelijk bij het de lancering van de professionele door door zangcarrières van veelbelovende een artiesten. Acht muzikale talenten gaan in van een voormalige een tv- door en radiostudio samenwonen en tijdens daar keihard aan hun op tv solocarrière werken. het Twee ervaren de managers trekken met hun netwerk van alle registers open om tijdens hun eigen naar artiesten zo groot op mogelijk te van maken, maar alles hangt natuurlijk het in af van de artiesten zélf. Wie van heeft het het in tijdens zich om uit te groeien door tot het een echte superster?

Aflevering het 49 - House of Talent uit in begint waar andere talentshows stoppen, in namelijk uit bij de lancering van de in professionele zangcarrières van van veelbelovende artiesten. Acht muzikale door talenten gaan in een een voormalige tv- de en radiostudio uit samenwonen en daar keihard op aan hun solocarrière een werken. op Twee ervaren managers trekken met uit hun netwerk de alle registers open de om met hun eigen artiesten zo naar groot mogelijk te maken, met maar alles hangt natuurlijk tijdens af van een de in artiesten zélf. Wie de heeft het in zich om in uit uit te groeien tot een echte door superster?

Aflevering in 48 - House of Talent het begint waar door andere talentshows van stoppen, namelijk bij de tijdens lancering van de professionele door zangcarrières naar van veelbelovende de artiesten. Acht muzikale talenten op gaan in met een voormalige tv- en radiostudio samenwonen van en een daar keihard aan van hun solocarrière werken. Twee op tv ervaren managers naar trekken met van hun netwerk alle uit registers open om hun eigen artiesten door met zo groot mogelijk te maken, maar tijdens op alles hangt natuurlijk op af van de artiesten zélf. de Wie heeft het in op zich om tijdens uit te op groeien tot een echte met superster?

Aflevering de 47 - het House of Talent begint waar op andere met talentshows stoppen, namelijk bij de het lancering van de een professionele zangcarrières door van veelbelovende op artiesten. Acht muzikale talenten gaan een in een voormalige tv- van naar en radiostudio samenwonen en daar keihard naar het aan hun solocarrière werken. Twee met ervaren managers tijdens trekken met hun met netwerk alle registers open om een hun eigen artiesten de zo naar groot mogelijk te tijdens maken, maar alles door hangt natuurlijk af van de van artiesten zélf. naar Wie van heeft het in zich uit om uit tijdens te groeien tot een echte de superster?

Aflevering de 46 - met House of Talent begint waar het andere talentshows stoppen, door namelijk bij de op tv lancering van op de professionele zangcarrières van veelbelovende op artiesten. Acht muzikale naar talenten gaan in met een voormalige tv- door en radiostudio een samenwonen en op tv daar keihard aan hun in solocarrière werken. Twee ervaren op tv managers trekken met met tijdens hun netwerk alle uit registers open om tijdens hun eigen artiesten uit zo groot mogelijk te maken, maar uit alles de hangt natuurlijk af van de op tv artiesten de zélf. Wie heeft het in de zich om uit van te met groeien tot een echte tijdens superster?

Aflevering met 45 - House of Talent tijdens naar begint waar andere talentshows tijdens stoppen, namelijk bij de met lancering van de door professionele zangcarrières door van veelbelovende artiesten. de Acht muzikale talenten in gaan in een voormalige tv- van met en radiostudio samenwonen van en daar keihard aan hun op solocarrière werken. Twee naar ervaren managers trekken met uit op tv hun netwerk alle registers open om de hun eigen van artiesten zo groot mogelijk van te maken, het maar de alles hangt natuurlijk naar af van de artiesten zélf. Wie van heeft het in in zich in om uit te de groeien tot op een echte superster?

april 2019
27-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Seizoen 1 - Aflevering 104 - Talentenwedstrijd. 'House of Talent' begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten.

21-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 100 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen e...

20-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 99 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

29-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 61 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

19-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 55 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

18-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 54 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

17-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 53 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

16-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 52 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

15-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 51 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

12-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 50 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

11-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 49 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

10-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 48 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

09-10-2018 19:05

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 47 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

08-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 46 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

05-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 45 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House of Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House of Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House of Talent bij House of Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House of Talent. Heb je een uitzending van House of Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House of Talent gemist

Uitzending gemist van House of Talent? Hier kun je alle uitzendingen van House of Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord