Programma gemist?

Seizoen van 1 - Aflevering 104 van - Talentenwedstrijd. 'House of Talent' uit begint waar andere door in talentshows stoppen, namelijk bij de lancering de van de professionele met het zangcarrières van veelbelovende uit artiesten.

Aflevering tijdens 100 - House of Talent de begint waar andere een talentshows het stoppen, namelijk van bij de lancering van de van professionele het zangcarrières van veelbelovende artiesten. naar Acht muzikale talenten het gaan in een voormalige tv- met in en radiostudio samenwonen en in daar keihard aan hun van solocarrière werken. een Twee ervaren managers trekken het met hun tijdens netwerk alle in registers open om hun eigen de artiesten zo de groot mogelijk een te maken, maar met alles hangt natuurlijk af op van de in artiesten zélf. Wie heeft het in uit zich op om uit te groeien in tot een echte tijdens superster?

Aflevering 99 - naar naar House of Talent begint waar andere op tv talentshows stoppen, namelijk het bij de lancering door van de de professionele zangcarrières van veelbelovende op tv artiesten. Acht muzikale met talenten gaan in op het een voormalige tv- naar en radiostudio samenwonen en daar keihard met uit aan hun solocarrière werken. door Twee ervaren managers trekken met naar hun netwerk alle uit registers open om uit een hun eigen artiesten zo met groot mogelijk in te maken, maar alles een hangt natuurlijk af van de naar artiesten zélf. in Wie van heeft het in zich om met uit een te groeien tot een echte tijdens superster?

Aflevering op tv 61 - House of Talent een van begint waar andere talentshows stoppen, namelijk uit bij naar de lancering de van de professionele zangcarrières van het veelbelovende artiesten. Acht muzikale op tv uit talenten gaan in een van voormalige tv- en van radiostudio samenwonen een en daar keihard aan hun solocarrière de met werken. Twee ervaren managers een trekken met hun netwerk door alle registers door open om op hun eigen artiesten zo groot mogelijk tijdens te maken, maar op alles hangt in natuurlijk af van uit de artiesten tijdens zélf. Wie op tv heeft het in zich om uit op te een groeien tot door een echte superster?

Aflevering 55 - op House of door Talent een begint waar andere tijdens talentshows stoppen, namelijk een bij de lancering met van de professionele zangcarrières van veelbelovende uit artiesten. Acht naar muzikale talenten gaan tijdens in door een voormalige tv- en radiostudio de samenwonen en tijdens daar keihard aan hun door solocarrière werken. Twee het ervaren managers van trekken met hun in netwerk alle registers het open om hun het eigen artiesten zo groot mogelijk met te maken, maar door alles op hangt natuurlijk af van de de artiesten zélf. Wie de heeft in het in op tv zich om uit op te groeien tot een de echte superster?

Aflevering 54 de - de House of Talent begint met waar andere talentshows stoppen, tijdens namelijk bij de lancering tijdens van van de professionele zangcarrières van in veelbelovende op artiesten. Acht muzikale talenten gaan in door een voormalige op tv tv- op en radiostudio samenwonen de en daar keihard aan naar hun solocarrière werken. Twee ervaren naar managers trekken met naar hun netwerk alle in registers uit open om hun eigen op artiesten zo groot tijdens mogelijk te maken, tijdens maar alles in hangt natuurlijk af van de met artiesten zélf. Wie de heeft het in door zich om uit door te van groeien tot het een echte superster?

Aflevering uit 53 - House of een Talent begint het waar andere talentshows stoppen, met namelijk bij de van lancering van uit de professionele zangcarrières van veelbelovende met artiesten. Acht het muzikale talenten gaan in de een de voormalige tv- en radiostudio naar samenwonen en op tv daar keihard aan van hun solocarrière werken. Twee ervaren op tv tijdens managers trekken met hun naar netwerk alle registers open een om hun eigen door artiesten door zo groot mogelijk uit te maken, maar op tv alles hangt natuurlijk af van de door artiesten zélf. uit Wie heeft het van in zich om het uit de te groeien tot een echte in superster?

Aflevering van 52 - House een of Talent begint het waar andere talentshows stoppen, namelijk van bij op de lancering van de naar professionele zangcarrières van veelbelovende op artiesten. Acht muzikale naar talenten gaan in met een voormalige van tv- en radiostudio samenwonen de en daar keihard door aan in hun solocarrière werken. Twee met ervaren managers van trekken met hun naar netwerk alle registers open om tijdens hun eigen artiesten een zo op tv groot mogelijk met te maken, maar tijdens alles hangt natuurlijk van af van de artiesten zélf. op tv Wie heeft het in naar zich om naar uit te groeien door tot een echte op tv superster?

Aflevering 51 op - House of tijdens Talent begint waar andere het op tv talentshows stoppen, namelijk een bij de lancering van de op tv professionele zangcarrières de van veelbelovende artiesten. Acht in muzikale talenten gaan op tv in het een voormalige tv- en radiostudio samenwonen op tv en op daar keihard tijdens aan hun solocarrière werken. Twee ervaren in managers trekken met van hun in netwerk alle registers open tijdens om de hun eigen artiesten zo groot mogelijk van te maken, een maar op tv alles hangt natuurlijk een af van de artiesten tijdens zélf. Wie heeft het de in zich om op tv uit te groeien in tot een echte naar superster?

Aflevering 50 in - de House of Talent door begint waar andere talentshows stoppen, namelijk de bij de van lancering van het de professionele zangcarrières van veelbelovende het artiesten. Acht muzikale naar naar talenten gaan in een voormalige tv- van de en radiostudio samenwonen en daar keihard een aan hun op tv solocarrière werken. het Twee ervaren managers trekken met tijdens hun netwerk alle in op tv registers open om hun op tv eigen artiesten zo groot mogelijk uit uit te maken, maar alles hangt natuurlijk door af van de de artiesten zélf. uit Wie heeft een het in zich om uit met te een groeien tot van een echte superster?

Aflevering 49 - in House of Talent een begint waar andere tijdens van talentshows stoppen, namelijk bij de lancering een van op tv de professionele in zangcarrières van veelbelovende door artiesten. Acht muzikale talenten gaan door in een voormalige tv- in en de radiostudio samenwonen uit en daar keihard op tv aan hun solocarrière werken. Twee ervaren uit managers trekken naar met in hun netwerk alle registers open op om hun tijdens eigen artiesten zo groot mogelijk de te maken, maar op tv alles van hangt natuurlijk af van de van artiesten zélf. Wie naar op heeft het in door zich om uit in te groeien tot een uit echte superster?

Aflevering 48 - het House of door Talent begint waar tijdens andere talentshows stoppen, het namelijk bij de de lancering van de professionele een zangcarrières uit van veelbelovende naar artiesten. Acht muzikale met talenten gaan in een de voormalige tv- en in radiostudio samenwonen en door daar keihard aan hun solocarrière het werken. Twee op ervaren managers trekken in met van hun netwerk alle registers open de om hun eigen van artiesten zo groot van mogelijk te maken, een maar de alles hangt natuurlijk af uit van de artiesten van zélf. Wie heeft het op in tijdens zich om uit te groeien tijdens tot een echte door superster?

Aflevering 47 op tv - House of Talent met begint waar met andere talentshows stoppen, uit namelijk bij de het lancering van de tijdens professionele van zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale uit talenten uit gaan in uit een voormalige tv- en radiostudio samenwonen op en van daar keihard aan hun solocarrière de werken. door Twee ervaren managers trekken met op tv hun netwerk tijdens alle van registers open om hun eigen artiesten op met zo groot mogelijk te naar maken, maar alles tijdens hangt natuurlijk af van naar de artiesten met zélf. Wie tijdens heeft het in zich om uit met tijdens te groeien tot een tijdens echte superster?

Aflevering 46 met - House of met Talent begint op waar andere talentshows het stoppen, namelijk bij door de lancering van een de professionele zangcarrières uit van veelbelovende artiesten. Acht een muzikale talenten gaan op tv in een uit voormalige tv- en een radiostudio samenwonen en daar keihard in aan hun solocarrière het werken. met Twee ervaren door managers trekken met hun van netwerk alle registers open een om in hun eigen artiesten zo groot het mogelijk te maken, maar uit alles uit hangt natuurlijk af van een de artiesten zélf. op Wie heeft het met in zich om naar uit te groeien tot door een echte in superster?

Aflevering 45 op - House uit of Talent begint waar de andere talentshows stoppen, namelijk een bij de lancering uit van de professionele het zangcarrières van uit veelbelovende artiesten. het Acht muzikale talenten een gaan in een voormalige uit tv- en op radiostudio samenwonen en daar met keihard aan hun de solocarrière werken. Twee tijdens ervaren managers op trekken met hun netwerk alle van van registers open om hun eigen artiesten een zo uit groot mogelijk te de maken, maar alles hangt met natuurlijk af met van de artiesten de zélf. Wie heeft het uit in zich naar om uit te groeien tot de een echte het superster?

december 2020
27-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Seizoen 1 - Aflevering 104 - Talentenwedstrijd. 'House of Talent' begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten.

21-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 100 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen e...

20-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 99 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

29-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 61 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

19-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 55 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

18-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 54 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

17-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 53 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

16-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 52 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

15-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 51 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

12-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 50 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

11-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 49 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

10-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 48 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

09-10-2018 19:05

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 47 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

08-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 46 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

05-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 45 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House of Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House of Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House of Talent bij House of Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House of Talent. Heb je een uitzending van House of Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House of Talent gemist

Uitzending gemist van House of Talent? Hier kun je alle uitzendingen van House of Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!