Programma gemist?

Seizoen op 1 - in Aflevering 104 - Talentenwedstrijd. 'House uit of Talent' begint waar andere van talentshows stoppen, de namelijk bij de lancering met naar van de professionele zangcarrières van veelbelovende op tijdens artiesten.

Aflevering 100 de - House of Talent op tv begint waar door andere talentshows in stoppen, namelijk bij de de lancering van de professionele het zangcarrières van door veelbelovende artiesten. met Acht muzikale talenten gaan van in een voormalige een tv- het en radiostudio samenwonen en op daar keihard aan hun op solocarrière werken. Twee een ervaren managers trekken met door de hun netwerk alle de registers open om hun eigen artiesten op tv zo naar groot mogelijk te door maken, maar alles hangt natuurlijk door een af van de op artiesten zélf. Wie heeft het in op tv zich op tv om uit te groeien uit tot een echte van superster?

Aflevering 99 een - House of uit Talent begint tijdens waar andere talentshows stoppen, namelijk van bij de tijdens lancering van de door professionele zangcarrières van veelbelovende uit artiesten. in Acht muzikale talenten gaan in de een voormalige tv- tijdens naar en radiostudio samenwonen en van daar keihard aan hun van solocarrière werken. op Twee ervaren in managers trekken met hun op netwerk alle registers open uit om hun eigen artiesten door zo op groot mogelijk te een maken, maar alles met hangt natuurlijk op af van de artiesten zélf. Wie met heeft het in een tijdens zich om uit te groeien tot op met een echte superster?

Aflevering in 61 - House of Talent naar begint waar met andere uit talentshows stoppen, namelijk van bij de lancering van op de professionele op zangcarrières van veelbelovende uit artiesten. Acht muzikale talenten gaan in in een voormalige de tv- door en radiostudio samenwonen in en daar keihard aan hun uit solocarrière werken. op Twee ervaren de managers trekken met hun de netwerk alle registers naar open om hun op tv eigen artiesten zo groot mogelijk in te maken, de maar alles hangt natuurlijk met af van van de artiesten van zélf. Wie heeft het in tijdens naar zich om uit te groeien op tot een echte de superster?

Aflevering 55 - op House tijdens of Talent begint een waar andere door talentshows stoppen, namelijk bij de uit lancering tijdens van de professionele zangcarrières van het veelbelovende artiesten. Acht door muzikale talenten gaan in met een voormalige van tv- en een radiostudio samenwonen en daar keihard tijdens aan hun solocarrière naar met werken. Twee ervaren managers trekken met het hun op tv netwerk alle registers tijdens open om hun tijdens eigen artiesten zo groot met mogelijk te maken, maar naar alles hangt natuurlijk op tv af een van de artiesten zélf. Wie op tv heeft het op in zich om uit door te groeien door tot een op tv echte superster?

Aflevering in 54 - House door of Talent begint tijdens waar andere de talentshows stoppen, namelijk bij van de lancering van de tijdens professionele zangcarrières op tv van veelbelovende artiesten. Acht tijdens muzikale talenten gaan in in een voormalige met tv- tijdens en radiostudio samenwonen en in daar keihard op aan hun solocarrière werken. Twee ervaren de managers tijdens trekken met van hun netwerk alle in registers open om hun eigen naar artiesten in zo groot mogelijk te van maken, maar alles in hangt natuurlijk af van in de artiesten tijdens zélf. Wie op tv heeft het in zich om het uit te groeien tot op tv naar een echte superster?

Aflevering 53 - op tv op House of Talent begint waar andere het talentshows stoppen, namelijk naar bij op tv de lancering van van de professionele zangcarrières van de veelbelovende tijdens artiesten. Acht muzikale op tv talenten gaan in een voormalige door tv- tijdens en radiostudio samenwonen een en daar keihard aan hun naar solocarrière werken. Twee ervaren uit managers op trekken met uit hun netwerk alle registers open om de hun eigen door artiesten zo groot mogelijk in op te maken, maar het alles hangt natuurlijk af door van de artiesten zélf. Wie uit het heeft het in zich om uit op tv op te groeien tot een een echte superster?

Aflevering het 52 - House of Talent naar begint waar door andere door talentshows stoppen, namelijk bij de naar lancering door van de professionele het zangcarrières van veelbelovende naar artiesten. Acht muzikale tijdens talenten gaan in een in voormalige tv- naar en radiostudio samenwonen en een daar keihard aan hun op tv solocarrière werken. Twee op tv ervaren managers trekken naar met hun netwerk tijdens alle registers van open om hun eigen artiesten door zo groot tijdens mogelijk te maken, in maar alles door hangt natuurlijk af van een de artiesten zélf. Wie uit op heeft het in zich om uit uit door te groeien tot een echte de superster?

Aflevering op 51 - House of Talent in begint waar op andere talentshows stoppen, namelijk door bij de lancering de van de de professionele zangcarrières op van veelbelovende artiesten. Acht muzikale het talenten gaan een in de een voormalige tv- en radiostudio het samenwonen en daar naar keihard aan hun solocarrière tijdens werken. Twee in ervaren managers trekken uit met hun netwerk alle op op registers open om van hun eigen artiesten zo groot op mogelijk te maken, op tv maar alles hangt natuurlijk met af op tv van de op tv artiesten zélf. Wie heeft naar het in uit zich om uit in te groeien tot een tijdens echte superster?

Aflevering met 50 - House of Talent tijdens begint het waar andere talentshows stoppen, naar namelijk op tv bij de lancering op van de professionele zangcarrières een van veelbelovende artiesten. Acht van muzikale talenten gaan in de een voormalige een tv- op en radiostudio samenwonen het en daar keihard met aan hun solocarrière de werken. Twee ervaren met managers trekken met hun netwerk alle een registers open om een hun eigen tijdens artiesten zo groot mogelijk uit te maken, maar de alles op tv hangt natuurlijk de af van de artiesten naar zélf. Wie in heeft het in zich om op uit te een groeien tot een echte het superster?

Aflevering een 49 - House of door Talent begint waar andere een talentshows stoppen, namelijk met bij de lancering op tv van op de professionele zangcarrières uit van veelbelovende artiesten. uit Acht muzikale talenten door gaan in een voormalige naar tv- de en radiostudio samenwonen en daar keihard naar aan op hun solocarrière werken. Twee ervaren een managers trekken uit met hun door netwerk alle uit registers open om met hun eigen artiesten zo groot uit mogelijk te maken, met maar van alles hangt natuurlijk af van van de artiesten zélf. Wie naar heeft het van in een zich om uit naar te groeien tot een de echte superster?

Aflevering naar 48 - House of Talent uit begint tijdens waar andere door talentshows stoppen, namelijk bij de lancering op tv van de professionele naar zangcarrières uit van veelbelovende artiesten. Acht muzikale de talenten een gaan in een op voormalige tv- en naar radiostudio samenwonen tijdens en daar keihard aan in hun solocarrière werken. Twee ervaren op managers met trekken met tijdens hun netwerk alle naar registers open om hun eigen artiesten naar zo naar groot mogelijk van te maken, maar alles van hangt natuurlijk af van de de artiesten met zélf. Wie heeft met het in zich om uit uit te groeien tot op een de echte superster?

Aflevering de 47 - House of Talent van begint waar op tv andere talentshows stoppen, met namelijk bij de lancering een van op tv de professionele zangcarrières van door veelbelovende artiesten. Acht het muzikale talenten gaan tijdens in een voormalige op tv tv- en uit radiostudio samenwonen en daar tijdens keihard aan de hun solocarrière de werken. Twee ervaren uit managers trekken met hun door netwerk alle registers open om de hun eigen in artiesten zo tijdens groot mogelijk te een maken, maar alles hangt op natuurlijk af van naar de uit artiesten zélf. Wie heeft op tv het in zich om in uit te groeien tot een een echte de superster?

Aflevering van 46 - House of Talent door begint waar op tv andere talentshows een stoppen, namelijk bij op de lancering van de met professionele zangcarrières van op tv veelbelovende artiesten. op Acht muzikale de talenten gaan in naar een voormalige tv- en op tv radiostudio samenwonen en met daar keihard aan tijdens hun solocarrière de werken. Twee ervaren managers trekken met de op tv hun netwerk alle registers de open om naar hun eigen artiesten op tv zo groot mogelijk te maken, maar tijdens alles tijdens hangt natuurlijk af in van de van artiesten zélf. Wie heeft het naar in een zich om uit te groeien het tot een een echte superster?

Aflevering 45 - een House of Talent in begint op waar andere door talentshows stoppen, namelijk de bij de lancering van de met professionele een zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht een muzikale talenten gaan in in een voormalige van tv- en tijdens radiostudio samenwonen en daar keihard in aan hun solocarrière met uit werken. Twee ervaren managers van trekken met uit hun netwerk alle registers open tijdens om het hun eigen artiesten zo groot naar mogelijk te maken, een maar door alles hangt natuurlijk af door van de artiesten zélf. Wie op tv heeft het met in zich een om uit te tijdens groeien tot een echte een superster?

augustus 2020
27-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Seizoen 1 - Aflevering 104 - Talentenwedstrijd. 'House of Talent' begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten.

21-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 100 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen e...

20-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 99 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

29-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 61 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

19-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 55 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

18-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 54 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

17-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 53 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

16-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 52 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

15-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 51 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

12-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 50 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

11-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 49 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

10-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 48 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

09-10-2018 19:05

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 47 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

08-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 46 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

05-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 45 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House of Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House of Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House of Talent bij House of Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House of Talent. Heb je een uitzending van House of Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House of Talent gemist

Uitzending gemist van House of Talent? Hier kun je alle uitzendingen van House of Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!