Programma gemist?

Seizoen uit 1 - Aflevering tijdens 104 - een Talentenwedstrijd. 'House of Talent' begint waar een andere op talentshows stoppen, namelijk bij de lancering een van de professionele tijdens tijdens zangcarrières van veelbelovende met artiesten.

Aflevering van 100 - House of op tv Talent begint waar andere door talentshows stoppen, namelijk naar bij de lancering een van de in professionele zangcarrières in van veelbelovende artiesten. Acht muzikale in tijdens talenten gaan in een naar voormalige tv- door en radiostudio samenwonen en het daar keihard aan hun solocarrière naar werken. Twee op tv ervaren managers trekken met de hun het netwerk alle registers open om door hun uit eigen artiesten zo in groot mogelijk het te maken, maar alles hangt natuurlijk op af de van de artiesten zélf. uit Wie heeft met het in zich om tijdens uit op tv te groeien tot het een echte superster?

Aflevering op tv 99 - met House of Talent de begint waar andere talentshows stoppen, namelijk uit op tv bij de lancering van de professionele op tv zangcarrières van veelbelovende op artiesten. Acht op tv muzikale een talenten gaan in een de voormalige tv- en radiostudio samenwonen op tv en daar keihard in het aan hun solocarrière werken. de Twee ervaren managers trekken in met hun tijdens netwerk alle registers open uit om hun eigen tijdens artiesten zo door groot mogelijk te maken, tijdens maar alles uit hangt natuurlijk af van de de artiesten zélf. Wie op heeft van het in zich om het uit te naar groeien tot een echte met superster?

Aflevering 61 uit - House met of Talent begint waar andere de talentshows stoppen, namelijk een van bij de lancering op tv van de professionele zangcarrières in van veelbelovende artiesten. Acht muzikale met talenten gaan uit in een tijdens voormalige tv- van en radiostudio samenwonen van en daar keihard aan naar hun solocarrière naar werken. Twee ervaren managers trekken met uit hun met netwerk alle registers met open om hun eigen artiesten met zo groot mogelijk een te maken, maar in alles een hangt natuurlijk op tv af van de artiesten zélf. op tv Wie heeft het in met zich op om uit te groeien het tot een uit echte superster?

Aflevering de 55 - met House of Talent het begint waar andere talentshows stoppen, namelijk naar bij de lancering naar het van de professionele zangcarrières van naar veelbelovende artiesten. Acht muzikale door talenten naar gaan in het een voormalige tv- naar en radiostudio samenwonen en daar op tv keihard aan uit hun solocarrière werken. Twee een ervaren managers trekken met de hun het netwerk alle het registers open om een hun eigen artiesten zo uit groot mogelijk door te maken, maar de alles hangt natuurlijk af van de in artiesten zélf. Wie tijdens heeft het in met zich om met uit te groeien tijdens tot een echte naar superster?

Aflevering 54 op - House of Talent op begint waar andere op tv talentshows stoppen, uit namelijk bij de lancering naar in van de professionele uit zangcarrières van veelbelovende artiesten. op tv Acht muzikale talenten uit gaan in een voormalige tv- naar en naar radiostudio samenwonen en op daar keihard aan hun de solocarrière werken. Twee het ervaren managers trekken met naar hun in netwerk alle registers open om de hun op tv eigen artiesten zo groot op tv mogelijk te maken, maar het met alles hangt natuurlijk van af van de door artiesten zélf. Wie heeft naar het in zich door om uit te groeien van tot een in echte superster?

Aflevering op 53 - House of Talent uit begint op waar andere naar talentshows stoppen, namelijk van bij de lancering van de tijdens professionele op zangcarrières van veelbelovende een artiesten. Acht muzikale talenten gaan van in van een voormalige tv- en radiostudio samenwonen de en naar daar keihard aan hun solocarrière de werken. Twee ervaren een managers trekken met een hun netwerk uit alle een registers open om hun eigen tijdens artiesten zo het groot mogelijk te tijdens maken, maar alles hangt naar natuurlijk door af van de artiesten zélf. tijdens Wie heeft het in op in zich om uit te groeien een tot de een echte superster?

Aflevering 52 een - van House of Talent begint waar uit andere talentshows stoppen, met namelijk bij de met lancering op van de professionele een zangcarrières van veelbelovende artiesten. in Acht muzikale talenten gaan een in een voormalige tv- uit door en radiostudio samenwonen en op daar keihard aan hun van solocarrière werken. Twee ervaren naar managers op tv trekken met hun netwerk alle een registers open uit om uit hun eigen artiesten naar zo groot mogelijk op tv te maken, maar alles hangt op natuurlijk naar af van de artiesten zélf. Wie met heeft het in een zich om door uit te op tv groeien tot naar een echte superster?

Aflevering 51 op - House of een Talent begint waar andere op talentshows tijdens stoppen, namelijk bij op tv de lancering een van de professionele zangcarrières van het veelbelovende artiesten. naar Acht muzikale talenten op tv gaan in een voormalige tv- van en radiostudio samenwonen uit en tijdens daar keihard van aan hun solocarrière werken. Twee uit ervaren managers op tv trekken met hun netwerk naar alle een registers open om hun eigen artiesten van zo groot een mogelijk te maken, met maar alles hangt natuurlijk naar af in van de artiesten zélf. tijdens Wie heeft uit het in het zich om uit te een groeien tot een echte naar superster?

Aflevering 50 door - House of uit Talent begint de waar andere talentshows stoppen, namelijk uit van bij de lancering van de een professionele zangcarrières van veelbelovende naar artiesten. Acht naar muzikale het talenten gaan in tijdens een voormalige tv- en radiostudio tijdens samenwonen een en daar keihard aan naar hun solocarrière werken. met Twee ervaren managers trekken met op tv in hun netwerk alle registers open met om hun eigen van artiesten zo groot op mogelijk te van maken, maar alles het hangt natuurlijk af van in de artiesten zélf. het Wie een heeft het in zich om uit met de te groeien tot een echte tijdens superster?

Aflevering door 49 - een House of Talent begint waar het andere van talentshows stoppen, namelijk het bij de lancering op van de professionele zangcarrières van veelbelovende op artiesten. Acht een muzikale talenten gaan in met een de voormalige tv- en radiostudio door samenwonen en daar op tv keihard in aan hun solocarrière werken. Twee naar ervaren managers trekken met op hun netwerk het alle registers open om tijdens van hun eigen artiesten naar zo groot mogelijk te maken, maar tijdens alles hangt natuurlijk op tv het af van de artiesten zélf. door Wie naar heeft het in zich om in uit het te groeien tot het een echte superster?

Aflevering 48 in - House op tv of Talent begint waar tijdens andere talentshows stoppen, namelijk de bij het de lancering van de professionele met een zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht uit muzikale talenten op tv gaan in een voormalige het tv- en radiostudio samenwonen op tv en daar door keihard tijdens aan hun solocarrière werken. door Twee ervaren een managers trekken met hun netwerk uit alle registers open naar om op hun eigen artiesten op tv zo groot mogelijk het te maken, maar alles hangt op natuurlijk het af van de artiesten zélf. Wie de tijdens heeft het in zich om het uit naar te groeien tot in een echte superster?

Aflevering 47 - uit op House of Talent begint waar andere tijdens talentshows stoppen, namelijk op bij de lancering het van de op professionele zangcarrières van van veelbelovende op tv artiesten. Acht muzikale het talenten gaan in een voormalige de tv- en radiostudio tijdens samenwonen uit en daar keihard aan hun uit solocarrière werken. Twee ervaren op tv een managers trekken met hun uit netwerk alle een registers open om van hun eigen artiesten zo groot uit mogelijk te maken, maar de op tv alles hangt natuurlijk af van de met artiesten het zélf. Wie heeft het in op tv zich om met uit te groeien tot naar een echte door superster?

Aflevering 46 door - de House of Talent begint door waar andere talentshows de stoppen, namelijk bij uit de lancering van tijdens de professionele zangcarrières van veelbelovende op artiesten. Acht op muzikale talenten gaan in een een het voormalige tv- en radiostudio samenwonen uit en daar keihard naar naar aan hun solocarrière werken. Twee in ervaren managers trekken met door de hun netwerk alle registers open op tv om hun eigen met artiesten zo met groot mogelijk te maken, maar een alles hangt een natuurlijk af van in de artiesten zélf. Wie met heeft op tv het in op zich om uit te groeien tot in een echte de superster?

Aflevering op 45 - House of het Talent begint waar tijdens andere tijdens talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van van de professionele van zangcarrières van de veelbelovende in artiesten. Acht muzikale talenten gaan een in van een voormalige tv- en tijdens radiostudio samenwonen en de daar keihard aan het hun solocarrière tijdens werken. Twee ervaren managers trekken met door hun een netwerk alle registers open de om hun eigen tijdens artiesten zo groot mogelijk in een te maken, maar alles hangt met natuurlijk af van de op artiesten zélf. door Wie heeft met het in op tv zich om uit te groeien tot tijdens een naar echte superster?

april 2021
27-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Seizoen 1 - Aflevering 104 - Talentenwedstrijd. 'House of Talent' begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten.

21-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 100 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen e...

20-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 99 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

29-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 61 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

19-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 55 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

18-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 54 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

17-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 53 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

16-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 52 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

15-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 51 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

12-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 50 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

11-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 49 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

10-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 48 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

09-10-2018 19:05

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 47 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

08-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 46 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

05-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 45 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House of Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House of Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House of Talent bij House of Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House of Talent. Heb je een uitzending van House of Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House of Talent gemist

Uitzending gemist van House of Talent? Hier kun je alle uitzendingen van House of Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!