Programma gemist?

Aflevering een 61 - House of het Talent begint waar andere op talentshows stoppen, namelijk op tv bij de lancering naar met van de professionele zangcarrières van op veelbelovende door artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een een voormalige tv- uit en radiostudio een samenwonen en daar keihard de aan door hun solocarrière op werken. Twee ervaren managers het trekken met hun netwerk alle met registers de open om hun eigen van artiesten tijdens zo groot mogelijk te maken, naar maar op tv alles hangt natuurlijk af van een de artiesten een zélf. Wie heeft het in de zich om uit op te groeien tot het naar een echte superster?

Aflevering op 55 - House of Talent het begint waar andere op talentshows stoppen, de namelijk bij de de lancering van de professionele de uit zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht een muzikale uit talenten gaan in een voormalige tv- naar en radiostudio samenwonen het en daar met keihard aan hun van solocarrière werken. Twee van ervaren managers op tv trekken met hun het netwerk alle registers naar open om de hun eigen artiesten zo groot uit mogelijk te met maken, maar alles door hangt natuurlijk af op tv van de artiesten zélf. Wie de heeft het het in op tv zich om uit te groeien de tot een het echte superster?

Aflevering de 54 - een House of Talent begint een waar andere talentshows een stoppen, namelijk bij met de lancering van de professionele een zangcarrières van op veelbelovende artiesten. Acht muzikale uit talenten gaan met in naar een voormalige tv- naar en radiostudio samenwonen en met daar keihard aan de hun solocarrière in werken. Twee ervaren van managers trekken met hun netwerk alle op van registers open om hun eigen artiesten het zo groot mogelijk van te maken, maar in van alles hangt natuurlijk af van de in artiesten in zélf. Wie tijdens heeft het in zich om uit van te groeien tot van een echte uit superster?

Aflevering naar 53 - van House of Talent in begint waar andere door talentshows stoppen, namelijk bij de met lancering door van de professionele zangcarrières van veelbelovende tijdens artiesten. Acht tijdens muzikale talenten naar gaan in een voormalige met tv- tijdens en radiostudio samenwonen en daar van keihard aan op hun solocarrière werken. de Twee ervaren managers trekken met met hun netwerk alle door registers in open om hun eigen op tv artiesten zo groot van mogelijk te maken, tijdens maar op alles hangt natuurlijk af van naar de tijdens artiesten zélf. Wie de heeft het in uit zich om uit te door groeien tot door een echte superster?

Aflevering 52 - tijdens House of in Talent begint waar de andere talentshows stoppen, door namelijk bij de lancering een van door de professionele zangcarrières op van veelbelovende artiesten. Acht muzikale naar op talenten gaan in een voormalige tv- door en radiostudio door samenwonen en daar op tv keihard aan het hun solocarrière op werken. Twee ervaren van managers trekken met in hun netwerk alle registers open in om de hun eigen artiesten zo op tv groot mogelijk te het maken, maar alles hangt natuurlijk het af van de met artiesten zélf. het Wie heeft op het in zich naar om uit te tijdens groeien tot een echte naar superster?

Aflevering 51 - door House of uit Talent begint de waar andere talentshows stoppen, namelijk door bij de in lancering van op de professionele zangcarrières van uit veelbelovende artiesten. Acht muzikale door talenten door gaan in een het voormalige tv- en radiostudio samenwonen op en daar keihard in aan hun op solocarrière werken. Twee van ervaren managers trekken op tv met hun naar netwerk alle registers open uit om hun met eigen artiesten zo groot mogelijk uit te met maken, maar alles de hangt natuurlijk van af van de artiesten op tv zélf. Wie heeft het de in zich het om uit te groeien tot naar in een echte superster?

Aflevering 50 - door House of door Talent de begint waar andere talentshows op stoppen, namelijk bij de lancering van van de door professionele zangcarrières op tv van veelbelovende artiesten. met Acht muzikale talenten gaan in van een voormalige tijdens tv- en de radiostudio samenwonen uit en daar keihard aan hun solocarrière op tv werken. Twee van ervaren met managers trekken met hun netwerk in alle registers met open om hun het eigen artiesten zo met groot mogelijk te maken, maar door alles hangt tijdens natuurlijk af van de naar artiesten op zélf. Wie heeft het tijdens in zich de om uit te groeien op tot naar een echte superster?

Aflevering 49 - uit House of Talent een begint waar andere tijdens het talentshows stoppen, namelijk bij de lancering in met van de professionele op zangcarrières van veelbelovende artiesten. door Acht muzikale talenten uit gaan in een de voormalige tv- en radiostudio tijdens samenwonen in en daar keihard aan hun solocarrière naar in werken. Twee ervaren een managers trekken met hun netwerk een alle registers open om de hun eigen artiesten een zo groot mogelijk van te maken, maar op alles naar hangt natuurlijk af van in de naar artiesten zélf. Wie heeft het in het zich om uit op tv te groeien de tot een echte op superster?

Aflevering naar 48 - House of naar Talent begint waar andere naar naar talentshows stoppen, namelijk bij de op tv lancering een van de professionele tijdens zangcarrières van veelbelovende artiesten. op Acht muzikale de talenten gaan in op tv een voormalige tv- en de radiostudio samenwonen en met daar keihard aan hun een solocarrière werken. Twee ervaren van met managers trekken met hun netwerk alle naar registers open met om hun eigen van artiesten door zo groot mogelijk te maken, naar maar alles hangt de natuurlijk af een van de artiesten zélf. Wie door tijdens heeft het in uit zich om uit te met groeien tot een echte de superster?

Aflevering een 47 - House van of Talent begint tijdens waar andere talentshows stoppen, namelijk uit bij de de lancering tijdens van de professionele zangcarrières van veelbelovende naar tijdens artiesten. Acht muzikale op tv talenten gaan in een een voormalige tv- en radiostudio samenwonen door en van daar keihard in aan hun solocarrière van werken. Twee ervaren managers naar trekken met hun netwerk tijdens alle registers naar open om hun eigen artiesten in op tv zo groot mogelijk te maken, van maar op tv alles hangt natuurlijk door af van de artiesten op tv zélf. Wie in heeft het in op tv zich om uit te door groeien tot een op tv echte superster?

Aflevering 46 tijdens - het House of Talent door begint waar andere naar talentshows stoppen, namelijk bij tijdens de lancering van de een professionele zangcarrières van in veelbelovende artiesten. Acht het muzikale talenten gaan door in de een voormalige tv- het en radiostudio samenwonen en daar tijdens keihard aan hun solocarrière met werken. Twee ervaren naar een managers trekken met hun netwerk tijdens alle registers uit open om hun naar eigen artiesten met zo groot mogelijk te maken, op tv maar alles hangt natuurlijk naar af van uit de artiesten zélf. op tv Wie heeft het in op tv zich op om uit te groeien tot tijdens een echte naar superster?

Aflevering 45 uit - House of Talent een begint uit waar andere talentshows stoppen, namelijk uit bij de op lancering van de professionele de in zangcarrières van veelbelovende artiesten. het Acht muzikale van talenten gaan in een voormalige uit tv- en radiostudio samenwonen door en daar de keihard tijdens aan hun solocarrière werken. door Twee ervaren managers met trekken met op hun netwerk alle registers open om een hun met eigen artiesten zo groot door mogelijk te naar maken, maar op alles hangt natuurlijk tijdens af van de artiesten zélf. tijdens Wie een heeft het in de zich om uit te op groeien tot een echte een superster?

Aflevering 44 - het House of tijdens Talent begint op tv waar andere met talentshows stoppen, namelijk bij de van lancering in van de professionele de zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht de muzikale talenten gaan tijdens in een door voormalige tv- uit en radiostudio samenwonen en van daar keihard de aan hun solocarrière werken. in Twee ervaren op tv managers trekken met op tv hun netwerk alle registers open op tv om hun eigen op artiesten de zo groot mogelijk met te maken, maar alles van hangt natuurlijk af in van de op tv artiesten zélf. Wie van heeft het in zich om van uit te groeien het tot een echte van superster?

Aflevering een 43 - in House of Talent begint waar in andere talentshows op tv stoppen, namelijk bij de een lancering van de professionele naar zangcarrières van veelbelovende het artiesten. Acht de muzikale in talenten gaan in een voormalige tv- op tv en in radiostudio samenwonen en het daar keihard aan hun solocarrière door werken. Twee ervaren tijdens managers tijdens trekken met met hun netwerk alle registers het open om hun op tv eigen artiesten zo groot uit mogelijk te in maken, maar alles hangt op natuurlijk af van in de artiesten door zélf. Wie het heeft het in zich om uit door te groeien tot de een echte naar superster?

Aflevering 42 - uit House of het Talent begint waar andere door talentshows stoppen, namelijk tijdens bij de van lancering van de het professionele zangcarrières van veelbelovende uit artiesten. Acht de muzikale talenten uit gaan in uit een voormalige tv- en radiostudio samenwonen naar het en daar keihard aan hun het solocarrière werken. uit Twee ervaren managers de trekken met hun netwerk alle een registers open een om hun het eigen artiesten zo groot mogelijk een te met maken, maar alles van hangt natuurlijk af van de in uit artiesten zélf. Wie heeft het in het zich om uit tijdens te door groeien tot een echte een superster?

november 2018
29-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 61 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

19-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 55 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

18-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 54 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

17-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 53 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

16-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 52 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

15-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 51 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

12-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 50 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

11-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 49 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

10-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 48 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

09-10-2018 19:05

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 47 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

08-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 46 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

05-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 45 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

04-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 44 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

03-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 43 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

02-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 42 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House of Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House of Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House of Talent bij House of Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House of Talent. Heb je een uitzending van House of Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House of Talent gemist

Uitzending gemist van House of Talent? Hier kun je alle uitzendingen van House of Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 29-10-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord