Programma gemist?

Seizoen 1 in - in Aflevering 104 - Talentenwedstrijd. 'House of Talent' uit begint waar op tv andere talentshows stoppen, namelijk met bij tijdens de lancering van de met professionele een zangcarrières van veelbelovende uit artiesten.

Aflevering 100 - op House of Talent door met begint waar andere talentshows stoppen, namelijk met bij de lancering uit uit van de professionele op zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht het muzikale talenten gaan in in een het voormalige tv- door en radiostudio samenwonen en tijdens daar keihard aan hun tijdens solocarrière werken. Twee ervaren de managers in trekken met hun netwerk alle in registers open tijdens om hun van eigen artiesten zo groot een mogelijk te maken, maar op tv alles hangt op tv natuurlijk van af van de artiesten zélf. door Wie heeft het het in zich naar om uit te op tv groeien tot een echte in superster?

Aflevering 99 - op tv uit House of Talent begint waar andere van talentshows in stoppen, namelijk bij de naar lancering van de de professionele zangcarrières van in veelbelovende artiesten. van Acht muzikale in talenten gaan in een voormalige de tv- een en radiostudio samenwonen en daar keihard het een aan hun solocarrière werken. Twee ervaren in managers in trekken met hun netwerk alle op registers open op om hun eigen artiesten in zo groot mogelijk in te maken, maar op op tv alles hangt natuurlijk af van op tv de artiesten het zélf. Wie heeft de het in zich om uit uit te groeien tot met een echte in superster?

Aflevering in 61 - House of in Talent begint waar een andere talentshows stoppen, namelijk in bij de door lancering tijdens van de professionele zangcarrières van de veelbelovende artiesten. Acht muzikale door talenten gaan met in een voormalige naar tv- en in radiostudio samenwonen tijdens en daar keihard aan hun solocarrière de werken. Twee van ervaren managers trekken met het hun netwerk van alle registers open om met hun eigen artiesten in het zo groot mogelijk tijdens te maken, maar alles door hangt natuurlijk af van de de artiesten zélf. op tv Wie heeft het in het een zich om uit door te groeien tot een in echte superster?

Aflevering met 55 - House of op Talent begint met waar andere talentshows van stoppen, namelijk bij tijdens de lancering van de professionele op zangcarrières van veelbelovende op artiesten. Acht tijdens muzikale talenten naar gaan in van een voormalige tv- en radiostudio met samenwonen en daar keihard met aan hun solocarrière de werken. Twee het ervaren uit managers trekken met de hun netwerk alle registers naar open om van hun eigen artiesten zo groot mogelijk door te in maken, maar op tv alles hangt natuurlijk af van de de artiesten zélf. op Wie heeft het tijdens in naar zich om uit te groeien door tot een door echte superster?

Aflevering 54 - van naar House of Talent begint waar andere door talentshows stoppen, namelijk het bij op de lancering van uit de professionele zangcarrières de van veelbelovende artiesten. Acht muzikale het talenten gaan in naar een voormalige van tv- en uit radiostudio samenwonen en daar keihard uit aan met hun solocarrière werken. Twee van ervaren managers de trekken met hun netwerk alle in uit registers open om hun eigen artiesten de zo naar groot mogelijk een te maken, maar het alles hangt natuurlijk af van de door artiesten zélf. Wie een in heeft het in zich om uit door te groeien een tot een echte tijdens superster?

Aflevering een 53 - House of naar Talent begint waar andere uit talentshows stoppen, namelijk door bij met de lancering een van de professionele zangcarrières van met veelbelovende een artiesten. Acht muzikale talenten de gaan in een een voormalige tv- en naar radiostudio samenwonen en daar keihard door aan hun solocarrière van werken. Twee ervaren het naar managers trekken met hun netwerk alle van registers open naar om hun naar eigen artiesten op tv zo groot mogelijk te maken, een maar alles met hangt natuurlijk af in van de de artiesten zélf. Wie heeft het in in zich in om uit te groeien tijdens tot op een echte superster?

Aflevering 52 uit - House of Talent door begint waar door andere talentshows door stoppen, namelijk bij op de lancering van met de professionele zangcarrières in van veelbelovende artiesten. uit Acht muzikale talenten gaan in naar een uit voormalige tv- en radiostudio naar samenwonen en daar keihard met op aan hun solocarrière werken. door Twee ervaren managers tijdens trekken met hun op tv netwerk alle registers naar open om hun eigen naar artiesten zo groot mogelijk op tv te maken, maar van alles hangt met natuurlijk af van van de artiesten zélf. uit Wie heeft van het in naar zich om uit te uit groeien tot naar een echte superster?

Aflevering uit 51 - op House of Talent begint waar andere uit talentshows stoppen, namelijk uit bij de lancering op tv door van de professionele zangcarrières van veelbelovende op tv artiesten. een Acht muzikale talenten gaan in in door een voormalige tv- en naar radiostudio samenwonen en de daar keihard aan hun uit solocarrière werken. op Twee ervaren managers naar trekken met hun een netwerk alle registers open een om hun de eigen artiesten zo de groot mogelijk te maken, door maar alles hangt uit natuurlijk naar af van de artiesten zélf. op Wie uit heeft het in zich om door uit te groeien tot de een echte op superster?

Aflevering tijdens 50 - House of van Talent begint met waar andere talentshows het stoppen, namelijk bij de uit lancering van door de professionele zangcarrières van in veelbelovende artiesten. Acht muzikale tijdens van talenten gaan in door een voormalige tv- en de radiostudio samenwonen in en daar keihard aan uit hun solocarrière van werken. Twee ervaren managers trekken met het hun uit netwerk alle registers open op tv om hun tijdens eigen artiesten zo groot tijdens mogelijk op tv te maken, maar alles het hangt natuurlijk af van de de artiesten zélf. op tv Wie heeft het in in zich om uit op te groeien tot op uit een echte superster?

Aflevering 49 - tijdens House of Talent met begint waar uit andere talentshows stoppen, naar namelijk op tv bij de lancering tijdens van de professionele zangcarrières in van veelbelovende artiesten. Acht muzikale in talenten gaan in op tv op een voormalige tv- op tv en radiostudio samenwonen en daar een keihard aan van hun solocarrière werken. op Twee ervaren managers trekken met in hun netwerk alle het registers open het om in hun eigen artiesten in zo groot mogelijk te uit maken, maar alles de hangt natuurlijk af op van de artiesten zélf. Wie van de heeft het in zich met om uit te in groeien tot op een echte superster?

Aflevering 48 in - House door of Talent begint waar van andere talentshows stoppen, namelijk in bij het de lancering van de in professionele zangcarrières tijdens van veelbelovende van artiesten. Acht muzikale talenten gaan van in een voormalige tv- de en radiostudio samenwonen een en daar keihard de aan hun solocarrière de werken. een Twee ervaren managers trekken met tijdens door hun netwerk alle registers open om van een hun eigen artiesten zo groot uit mogelijk te maken, maar naar alles hangt natuurlijk met af van uit de artiesten door zélf. Wie tijdens heeft het in van zich om uit te groeien tot op tv een echte naar superster?

Aflevering 47 het - House of in Talent uit begint waar andere talentshows stoppen, uit namelijk bij de tijdens lancering van de uit professionele zangcarrières van veelbelovende met artiesten. Acht muzikale in talenten gaan in in op tv een voormalige tv- en het radiostudio samenwonen en daar van keihard tijdens aan hun solocarrière werken. Twee ervaren tijdens managers trekken met naar op hun netwerk alle registers open om de op tv hun eigen artiesten zo door groot mogelijk te door maken, maar alles hangt de natuurlijk af op tv van de artiesten zélf. Wie uit door heeft het in zich om uit met naar te groeien tot een echte tijdens superster?

Aflevering in 46 - naar House of Talent begint uit waar andere talentshows stoppen, namelijk van het bij de lancering van de professionele van zangcarrières van een veelbelovende artiesten. Acht muzikale tijdens talenten gaan het in een voormalige tv- tijdens en radiostudio het samenwonen en daar keihard het aan hun de solocarrière werken. Twee het ervaren managers trekken met een op hun netwerk alle registers open om door hun eigen op tv artiesten naar zo groot mogelijk te tijdens maken, maar op alles hangt natuurlijk af van van de artiesten naar zélf. Wie heeft het een in op tv zich om uit te groeien het tot een echte een superster?

Aflevering met 45 - House of met Talent begint waar andere van talentshows stoppen, van namelijk bij door de lancering in van de professionele zangcarrières van een veelbelovende artiesten. het Acht muzikale talenten gaan in naar een voormalige uit tv- tijdens en radiostudio samenwonen en in daar keihard in aan hun solocarrière door werken. Twee ervaren managers trekken op met hun op netwerk alle registers open de om hun het eigen artiesten zo groot mogelijk op tv te maken, in maar alles hangt natuurlijk in af uit van de artiesten een zélf. Wie heeft het in van zich op tv om uit op tv te groeien tot een echte door superster?

januari 2019
27-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Seizoen 1 - Aflevering 104 - Talentenwedstrijd. 'House of Talent' begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten.

21-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 100 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen e...

20-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 99 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

29-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 61 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

19-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 55 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

18-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 54 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

17-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 53 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

16-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 52 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

15-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 51 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

12-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 50 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

11-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 49 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

10-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 48 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

09-10-2018 19:05

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 47 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

08-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 46 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

05-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 45 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House of Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House of Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House of Talent bij House of Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House of Talent. Heb je een uitzending van House of Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House of Talent gemist

Uitzending gemist van House of Talent? Hier kun je alle uitzendingen van House of Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord