Programma gemist?

Seizoen 1 - van Aflevering 104 in - van Talentenwedstrijd. 'House of Talent' begint waar het andere talentshows stoppen, met namelijk bij de naar lancering op van de professionele zangcarrières op van veelbelovende van artiesten.

Aflevering op tv 100 - House op tv of Talent naar begint waar andere de talentshows stoppen, namelijk bij de met lancering op van de professionele zangcarrières van veelbelovende het van artiesten. Acht muzikale talenten naar gaan in naar een voormalige tv- en de radiostudio samenwonen en daar keihard van aan hun met solocarrière werken. Twee ervaren van managers van trekken met hun netwerk alle uit registers open het om hun op eigen artiesten zo groot met mogelijk op tv te maken, maar op alles hangt natuurlijk af van het de artiesten zélf. Wie op heeft het met in zich om uit op tv te groeien tot op een echte het superster?

Aflevering 99 uit - House of Talent naar begint waar naar andere talentshows stoppen, tijdens namelijk bij de naar lancering tijdens van de professionele zangcarrières op tv van veelbelovende artiesten. op Acht muzikale het talenten gaan in een voormalige met tv- en radiostudio naar samenwonen en daar keihard van aan hun solocarrière met het werken. Twee ervaren van managers trekken met hun in netwerk alle registers open de om hun op eigen artiesten zo uit groot mogelijk te maken, maar tijdens alles hangt natuurlijk van uit af van de het artiesten zélf. Wie heeft de het in zich om uit van te groeien tot in een echte door superster?

Aflevering 61 door - House of door Talent begint naar waar andere in talentshows stoppen, namelijk bij de naar lancering van de op tv professionele met zangcarrières van veelbelovende in artiesten. Acht muzikale talenten in gaan in een een voormalige tv- en radiostudio in samenwonen en daar keihard op tv aan hun solocarrière in het werken. Twee ervaren managers trekken op met hun tijdens netwerk alle registers open om op tv hun de eigen artiesten zo tijdens groot mogelijk te maken, op tv maar alles hangt een natuurlijk af naar van de met artiesten zélf. Wie heeft het in in zich om uit op tv in te groeien tot een door echte superster?

Aflevering met 55 - House of Talent in begint de waar andere talentshows stoppen, uit namelijk bij de in lancering van van de professionele naar zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale met tijdens talenten gaan in een voormalige van tv- en radiostudio samenwonen in en daar keihard op tv aan hun solocarrière de werken. van Twee ervaren managers het trekken met naar hun netwerk alle registers open het om hun eigen artiesten uit zo groot tijdens mogelijk te maken, maar op tv alles naar hangt natuurlijk af van de op artiesten zélf. Wie door heeft op het in zich om met uit te groeien tot tijdens een de echte superster?

Aflevering 54 - op een House of Talent begint waar de andere talentshows stoppen, namelijk naar bij de van lancering de van de professionele de zangcarrières van veelbelovende artiesten. met Acht muzikale van talenten gaan in een voormalige tv- met en radiostudio samenwonen op op tv en daar keihard de aan hun solocarrière werken. Twee in ervaren managers trekken van met hun een netwerk alle registers open om met hun eigen uit artiesten een zo groot mogelijk naar te maken, maar alles op tv hangt natuurlijk af van de naar artiesten in zélf. Wie heeft naar het in zich het om uit te groeien tot op tv een echte de superster?

Aflevering uit 53 - House in of Talent op begint waar andere talentshows stoppen, de namelijk op bij de lancering van de een professionele zangcarrières van door veelbelovende artiesten. Acht muzikale een met talenten gaan in een van voormalige tv- het en radiostudio samenwonen en daar op tv keihard aan een hun solocarrière werken. Twee van ervaren managers trekken op tv met een hun netwerk alle registers open om een hun eigen uit artiesten zo groot met mogelijk te de maken, maar alles hangt natuurlijk door af van de met het artiesten zélf. Wie heeft het in uit zich om uit naar te groeien een tot een in echte superster?

Aflevering 52 - uit House of de Talent begint waar andere uit op talentshows stoppen, namelijk bij de lancering naar op van de professionele een zangcarrières van veelbelovende artiesten. van Acht muzikale de talenten gaan in een voormalige tv- uit en radiostudio tijdens samenwonen en daar een keihard aan hun solocarrière door werken. Twee van ervaren managers trekken in met van hun netwerk alle registers van open om op tv hun eigen artiesten zo groot met mogelijk te maken, maar op op alles hangt natuurlijk naar af van de op artiesten zélf. Wie heeft een het in zich met om uit tijdens te groeien tot een tijdens echte superster?

Aflevering tijdens 51 - House door of Talent begint in waar andere talentshows stoppen, in namelijk bij de van lancering van in de professionele zangcarrières van naar veelbelovende artiesten. een Acht muzikale talenten gaan in naar met een voormalige tv- naar en radiostudio samenwonen en daar op keihard het aan hun solocarrière werken. Twee uit ervaren in managers trekken met hun netwerk alle in registers open in om hun eigen tijdens artiesten zo groot uit mogelijk te maken, maar een op tv alles hangt natuurlijk af uit van de artiesten het zélf. Wie heeft het in het zich om uit uit te groeien op tv tot een echte naar superster?

Aflevering op tv 50 - House of Talent met begint waar andere uit talentshows de stoppen, namelijk bij met de lancering van de op tv professionele op tv zangcarrières van veelbelovende van artiesten. Acht muzikale talenten gaan in de een voormalige tv- uit op tv en radiostudio samenwonen en door daar keihard aan hun tijdens solocarrière naar werken. Twee ervaren managers trekken de met hun netwerk alle uit registers op tv open om hun eigen artiesten tijdens een zo groot mogelijk te maken, van maar op tv alles hangt natuurlijk op tv af van de artiesten zélf. op tv Wie naar heeft het in zich om uit een met te groeien tot een echte met superster?

Aflevering 49 van - House met of Talent begint waar andere een talentshows op stoppen, namelijk bij naar de lancering van de professionele een zangcarrières op van veelbelovende artiesten. in Acht muzikale talenten gaan tijdens in een een voormalige tv- en radiostudio samenwonen de en daar keihard op aan hun solocarrière naar werken. van Twee ervaren managers trekken met naar hun netwerk de alle registers open om door hun eigen de artiesten zo groot mogelijk in te het maken, maar alles op tv hangt natuurlijk af van naar de artiesten zélf. Wie in naar heeft het in zich om uit in te groeien tot in een een echte superster?

Aflevering een 48 - House door of Talent begint waar andere uit talentshows stoppen, in namelijk bij de lancering in tijdens van de professionele zangcarrières naar van veelbelovende artiesten. Acht in muzikale talenten in gaan in een voormalige uit tv- en radiostudio door samenwonen en de daar keihard aan de hun solocarrière werken. Twee naar ervaren managers trekken in met hun uit netwerk alle registers op tv open om door hun eigen artiesten zo groot mogelijk de door te maken, maar alles hangt uit natuurlijk af naar van de artiesten zélf. naar Wie in heeft het in zich om het uit te groeien tijdens tot een naar echte superster?

Aflevering tijdens 47 - House door of Talent begint waar andere uit talentshows stoppen, namelijk uit bij op de lancering van de professionele van zangcarrières het van veelbelovende het artiesten. Acht muzikale talenten van gaan in naar een voormalige tv- en radiostudio samenwonen tijdens en daar keihard op tv op aan hun solocarrière werken. Twee uit ervaren tijdens managers trekken met hun netwerk het alle van registers open om hun het eigen artiesten zo groot een mogelijk tijdens te maken, maar alles hangt een natuurlijk door af van de artiesten zélf. Wie naar heeft op het in zich uit om uit te groeien tot op tv op tv een echte superster?

Aflevering uit 46 - House uit of Talent begint de waar andere talentshows stoppen, namelijk van bij een de lancering van de de professionele zangcarrières uit van veelbelovende artiesten. Acht op tv muzikale talenten gaan in naar een voormalige op tv- en radiostudio samenwonen met en een daar keihard aan hun solocarrière een werken. de Twee ervaren managers trekken tijdens met hun netwerk alle van registers open van om hun op eigen artiesten door zo groot mogelijk op tv te maken, maar alles hangt natuurlijk het af van de op tv artiesten zélf. het Wie heeft het tijdens in op zich om uit te groeien tijdens tot een echte op superster?

Aflevering in 45 - House of Talent in naar begint waar andere talentshows stoppen, namelijk door met bij de lancering van de professionele uit van zangcarrières van veelbelovende met artiesten. Acht muzikale talenten gaan van in in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen in en in daar keihard uit aan hun solocarrière werken. Twee ervaren op door managers trekken met hun netwerk op alle registers tijdens open om hun het eigen artiesten zo op groot mogelijk te de maken, maar alles hangt natuurlijk het op af van de artiesten zélf. Wie een heeft het in in zich om van uit te groeien tot uit een echte het superster?

oktober 2021
27-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Seizoen 1 - Aflevering 104 - Talentenwedstrijd. 'House of Talent' begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten.

21-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 100 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen e...

20-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 99 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

29-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 61 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

19-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 55 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

18-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 54 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

17-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 53 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

16-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 52 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

15-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 51 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

12-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 50 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

11-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 49 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

10-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 48 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

09-10-2018 19:05

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 47 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

08-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 46 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

05-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 45 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House of Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House of Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House of Talent bij House of Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House of Talent. Heb je een uitzending van House of Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House of Talent gemist

Uitzending gemist van House of Talent? Hier kun je alle uitzendingen van House of Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!