Programma gemist?

Seizoen 1 - tijdens Aflevering de 104 - Talentenwedstrijd. 'House of op tv Talent' begint waar in andere talentshows stoppen, namelijk de bij de lancering tijdens van de op tv professionele een zangcarrières van veelbelovende in artiesten.

Aflevering met 100 - op House of Talent begint de waar andere talentshows stoppen, namelijk op van bij de lancering van de op professionele zangcarrières op tv van veelbelovende uit artiesten. Acht muzikale naar talenten gaan in een door voormalige tv- en radiostudio op tv samenwonen op tv en daar keihard aan hun een solocarrière tijdens werken. Twee ervaren een managers trekken met hun de netwerk alle naar registers open om hun eigen artiesten in zo groot uit mogelijk naar te maken, maar tijdens alles hangt natuurlijk af in van de artiesten zélf. Wie met naar heeft het in uit zich om uit te groeien tot uit een echte door superster?

Aflevering 99 in - House of het Talent begint waar andere een tijdens talentshows stoppen, namelijk bij van de lancering van de door professionele zangcarrières van uit veelbelovende artiesten. uit Acht muzikale talenten gaan het in een voormalige tv- het en radiostudio het samenwonen en door daar keihard aan hun op solocarrière werken. Twee ervaren de van managers trekken met op tv hun netwerk alle registers open om in hun eigen artiesten met zo groot mogelijk uit uit te maken, maar alles hangt een natuurlijk af op van de artiesten een zélf. Wie de heeft het in op zich om uit te groeien tot de in een echte superster?

Aflevering 61 - het House of in Talent begint door waar andere talentshows stoppen, met namelijk met bij de lancering door van de professionele zangcarrières van uit veelbelovende artiesten. van Acht muzikale talenten gaan naar in van een voormalige tv- en radiostudio in samenwonen en daar uit keihard aan hun het solocarrière werken. Twee naar ervaren managers uit trekken met hun een netwerk alle registers van open om hun het eigen artiesten zo op tv groot mogelijk een te maken, maar alles een hangt natuurlijk af op tv van de artiesten zélf. naar Wie naar heeft het in zich op tv om uit met te groeien tot een echte met superster?

Aflevering 55 - van naar House of Talent begint waar een andere het talentshows stoppen, namelijk bij de naar lancering van de professionele op zangcarrières van met veelbelovende artiesten. door Acht muzikale talenten gaan tijdens in een voormalige tv- in van en radiostudio samenwonen en van daar keihard aan hun solocarrière een werken. door Twee ervaren managers trekken met met hun op tv netwerk alle registers open het om hun eigen de artiesten door zo groot mogelijk uit te maken, maar het alles hangt natuurlijk met af van de artiesten zélf. van Wie heeft het het in zich om uit door het te groeien tot een echte door superster?

Aflevering 54 tijdens - de House of Talent begint waar van andere door talentshows stoppen, namelijk bij de op tv lancering van de professionele met zangcarrières in van veelbelovende artiesten. Acht muzikale tijdens uit talenten gaan in een voormalige door tv- en tijdens radiostudio samenwonen en daar keihard tijdens aan hun solocarrière de werken. tijdens Twee ervaren managers trekken met tijdens hun tijdens netwerk alle registers op open om hun eigen een artiesten de zo groot mogelijk te op maken, maar uit alles hangt natuurlijk af van de door door artiesten zélf. Wie heeft het uit in zich om het uit het te groeien tot een echte op superster?

Aflevering van 53 - House het of Talent begint uit waar andere van talentshows stoppen, namelijk bij de lancering op van de professionele in zangcarrières naar van veelbelovende artiesten. Acht muzikale naar talenten uit gaan in een voormalige naar tv- tijdens en radiostudio samenwonen en daar keihard op tv aan door hun solocarrière werken. Twee ervaren door managers uit trekken met hun netwerk de alle registers naar open om hun eigen door artiesten zo groot in mogelijk te in maken, maar alles hangt natuurlijk tijdens af van de naar artiesten zélf. op Wie op heeft het in zich om in uit op tv te groeien tot een echte van superster?

Aflevering de 52 - House of op tv Talent begint waar andere op tv talentshows stoppen, namelijk op tv een bij de lancering van de professionele met met zangcarrières van veelbelovende van artiesten. Acht muzikale de talenten gaan in tijdens een voormalige tv- en radiostudio naar samenwonen en daar keihard naar aan de hun solocarrière werken. het Twee ervaren managers naar trekken met hun netwerk alle op registers open om op hun eigen een artiesten zo met groot mogelijk te maken, maar tijdens alles hangt door natuurlijk af van van de op tv artiesten zélf. Wie heeft het in op tv zich om een uit te groeien uit tot een echte de superster?

Aflevering naar 51 - House of van Talent begint waar andere door talentshows met stoppen, namelijk met bij de lancering met van de professionele zangcarrières van de veelbelovende artiesten. met Acht muzikale met talenten gaan in een de voormalige tv- en naar radiostudio samenwonen en daar keihard een aan het hun solocarrière werken. op Twee ervaren op managers trekken met hun op tv netwerk alle registers open om naar hun op eigen artiesten van zo groot mogelijk te maken, maar op alles hangt natuurlijk de af van de door artiesten zélf. de Wie uit heeft het in zich om op uit te groeien tot het een door echte superster?

Aflevering 50 - de House of naar Talent begint waar op andere talentshows stoppen, namelijk tijdens bij de lancering in van uit de professionele zangcarrières van veelbelovende op tv een artiesten. Acht muzikale talenten van gaan in een voormalige van tv- tijdens en radiostudio samenwonen een en daar keihard aan in hun solocarrière werken. van Twee ervaren managers trekken met in hun een netwerk alle het registers open om hun eigen artiesten in zo groot de mogelijk te op maken, maar alles hangt natuurlijk op tv af van de naar artiesten zélf. Wie uit een heeft het in zich om uit naar tijdens te groeien tot een op tv echte superster?

Aflevering 49 - het House of de Talent begint waar op andere talentshows stoppen, namelijk een bij de lancering op tv van de op tv professionele zangcarrières op tv van veelbelovende het artiesten. Acht muzikale talenten gaan in naar een voormalige tv- het en het radiostudio samenwonen en naar daar keihard uit aan hun solocarrière werken. Twee van ervaren managers trekken met door hun op netwerk alle registers open uit om hun in eigen artiesten zo groot mogelijk met te maken, tijdens maar alles tijdens hangt natuurlijk af een van de op artiesten zélf. Wie heeft op het in zich om uit door te in groeien tot een echte tijdens superster?

Aflevering 48 tijdens - House of Talent het op begint waar andere talentshows stoppen, naar namelijk bij de in lancering het van de professionele op tv zangcarrières van veelbelovende artiesten. met Acht muzikale talenten in gaan in een voormalige op tv- en met radiostudio samenwonen en daar keihard de op tv aan hun solocarrière met werken. Twee ervaren managers trekken naar met door hun netwerk alle registers open door om hun eigen artiesten met door zo groot mogelijk te maken, van maar alles hangt natuurlijk op tv een af van de artiesten zélf. Wie van heeft op het in zich uit om uit te groeien tot het een echte met superster?

Aflevering 47 - het House of naar Talent begint waar een andere talentshows stoppen, naar namelijk bij de lancering uit van de professionele het zangcarrières van in veelbelovende artiesten. Acht muzikale het talenten gaan een in een uit voormalige tv- en radiostudio door samenwonen en daar door keihard aan hun solocarrière in in werken. Twee ervaren het managers trekken met hun op tv netwerk alle met registers open om uit hun eigen artiesten zo groot van mogelijk naar te maken, maar alles hangt naar natuurlijk af van naar de artiesten zélf. Wie op tv heeft op tv het in zich om van uit op tv te groeien tot een echte tijdens superster?

Aflevering uit 46 - House uit of Talent een begint waar andere talentshows stoppen, de namelijk in bij de lancering van de door professionele zangcarrières op van veelbelovende tijdens artiesten. Acht muzikale talenten gaan in uit de een voormalige tv- en radiostudio op samenwonen en daar keihard van door aan hun solocarrière uit werken. Twee ervaren het managers trekken met hun netwerk alle door registers open op om hun tijdens eigen artiesten zo de groot mogelijk te maken, het maar alles hangt in natuurlijk af van een de tijdens artiesten zélf. Wie heeft het in in het zich om uit in te groeien tot een echte een superster?

Aflevering door 45 - House een of Talent begint waar andere uit talentshows stoppen, namelijk door bij de lancering in op tv van de professionele zangcarrières met van veelbelovende van artiesten. Acht muzikale talenten gaan naar in een voormalige tv- uit en radiostudio samenwonen door en daar keihard het aan hun op tv solocarrière in werken. Twee ervaren de managers trekken met hun netwerk van alle registers open om op hun eigen het artiesten naar zo groot mogelijk op tv te maken, maar alles hangt natuurlijk op tv naar af van de artiesten zélf. de Wie heeft het het in zich om de uit te groeien tot de een echte het superster?

mei 2019
27-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Seizoen 1 - Aflevering 104 - Talentenwedstrijd. 'House of Talent' begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten.

21-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 100 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen e...

20-12-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 99 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

29-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 61 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

19-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 55 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

18-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 54 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

17-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 53 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

16-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 52 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

15-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 51 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

12-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 50 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

11-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 49 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

10-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 48 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

09-10-2018 19:05

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 47 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

08-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 46 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

05-10-2018 19:00

House of Talent

House of Talent - House of Talent

Aflevering 45 - House of Talent begint waar andere talentshows stoppen, namelijk bij de lancering van de professionele zangcarrières van veelbelovende artiesten. Acht muzikale talenten gaan in een voormalige tv- en radiostudio samenwonen en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House of Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House of Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House of Talent bij House of Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House of Talent. Heb je een uitzending van House of Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House of Talent gemist

Uitzending gemist van House of Talent? Hier kun je alle uitzendingen van House of Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord