Programma gemist?

Nationalisme, met kosmopolitisme en de het algemeen belang. Zijn op tv we in het staat om van op tv gedachten te veranderen als het gaat op naar om brexit of om het op bevoordelen van het eigen door uit volk boven nieuwkomers? Geloof jij een in belangen op tv die groter zijn dan die een van jezelf? De naar Amerikaanse door hoogleraar en filosoof het Michael Sandel gaat in gesprek door tijdens met een groep millennials over met morele dilemma's. Wat doen uit het we voor onszelf, de wat doen we voor de een gemeenschap?

Vraagt deze tijd op tv om naar meer nationalisten naar of om meer kosmopolieten? Deze aflevering op staat in het het teken van gelijkheid, het migratie en het door algemeen belang. een Anno 2018 zijn er de maar weinig dingen met niet voor op tv geld van te koop. Maar zouden uit landen zich moeten kunnen afkopen van als het een gaat om het op tv opnemen op tv van vluchtelingen? De Amerikaanse hoogleraar het en filosoof Michael de Sandel gaat in tijdens gesprek met een het groep millennials een over morele dilemma's. Wat doen in we voor een onszelf, wat uit doen we voor de naar gemeenschap?

Vanavond op staat privacy centraal in met het discussieprogramma op tv Change Your Mind over de door morele op dilemma's van deze tijd. Zijn big een data uit behulpzaam of schadelijk voor het op uit algemeen belang? Vrijwel niemand van heeft bezwaar tegen uit camera's die helpen bij het de opsporen van van verkeersovertredingen. Maar in wat als deze gegevens voor de andere een doeleinden worden de gebruikt - bijvoorbeeld voor het oplossen tijdens van een misdaad? In op op China is een nieuw systeem in de tijdens ontwikkeling dat er in het tijdens kort op neerkomt dat uit met iedereen wordt beoordeeld de op zijn of haar gedrag op tv en daar op tv wordt een score op aan gekoppeld. Mensen met met een lage tijdens score zijn van verschillende met privileges uitgesloten. Geen gewenst systeem op vindt tijdens het merendeel van de deelnemers. de Maar met wat is in het verschil met op tv het gebruik van Facebook (likes), of van in van Uber waarbij chauffeur, maar ook de van klant beoordeeld wordt? Of Airbnb? Horen wij de tijdens de baas te zijn over op onze gegevens? door Filosoof Michael tijdens Sandel gaat in gesprek met het een groep millennials over een op tv privacy, big data en uit algemeen belang en daagt de de kijker naar uit een de mening te vormen.

Change op Your Mind is een discussieprogramma in in over de morele dilemma's de van deze tijd. een In aflevering 2: - Marktdenken Hoort op tv alles door in het naar leven te koop te zijn? de Filosoof Michael Sandel gaat op de in gesprek met door een groep millenials over markt, met welzijn en het uit algemeen belang en door daagt de kijker uit naar een tijdens mening te vormen. Is het gewenst door dat er een door vrije wereldmarkt in tijdens menselijke organen de komt? Hoort op prostitutie een geoorloofde vorm in van handel te zijn? op Is kannibalisme toegestaan in door als het slachtoffer, door al dan niet tegen van betaling, instemt? Kortom: hoort op alles in het leven te uit koop te zijn? De van meerderheid op van de deelnemers is een voor orgaantransplantatie. Maar uit als er geld van bij komt kijken wordt in het een in ander de verhaal. Is het bijvoorbeeld zo - naar zoals Hajar beweert - door dat belangeloos met doneren het ervoor zorgt dat mensen een bewuster met die keuze in omgaan dan wanneer ze door ervoor worden het betaald?

Vanavond uit start Omroep met Human op NPO 2 uit met seizoen 2 van het op tv discussieprogramma Change Your tijdens Mind, in over de morele dilemma's van van deze tijd. een Voorheen heette tijdens het programma naar What's The Right Thing door To Do? De overheid spreekt op tv ons voortdurend de aan op door ons gedrag. Bijvoorbeeld door middel het van snelheidscontroles. Door de in crimineel in ons uit te tijdens volgen via de digitale de sporen op tv die onze telefoon achterlaat. de Door met behulp van in thermische op tv luchtfoto’s onze energieverspilling tijdens te meten en de milieuvervuiler af op tv te straffen. In aflevering op tv tijdens 1: Wat doen we voor op onszelf, wat doen in we de voor de gemeenschap? naar Is er alleen het eigenbelang een of bestaat er iets door dat door groter is dan wijzelf, het een op tv algemeen belang? In hoeverre mag van de samenleving ons aanspreken door op op tv ons gedrag? En het nog belangrijker: zijn wij de in staat van om ons de gedrag te veranderen?

september 2021
04-09-2018 23:00

Nationalisme

Change Your Mind - Nationalisme

Nationalisme, kosmopolitisme en het algemeen belang. Zijn we in staat om van gedachten te veranderen als het gaat om brexit of om het bevoordelen van het eigen volk boven nieuwkomers? Geloof jij in belangen die groter zijn dan die van jezel...

28-08-2018 22:45

Migratie

Change Your Mind - Migratie

Vraagt deze tijd om meer nationalisten of om meer kosmopolieten? Deze aflevering staat in het teken van gelijkheid, migratie en het algemeen belang. Anno 2018 zijn er maar weinig dingen niet voor geld te koop. Maar zouden landen zich moeten...

21-08-2018 22:55

Change Your Mind: discussie over privacy

Change Your Mind - Change Your Mind: discussie over privacy

Vanavond staat privacy centraal in het discussieprogramma Change Your Mind over de morele dilemma's van deze tijd. Zijn big data behulpzaam of schadelijk voor het algemeen belang? Vrijwel niemand heeft bezwaar tegen camera's die helpen bij...

14-08-2018 22:45

Change Your Mind over Marktdenken

Change Your Mind - Change Your Mind over Marktdenken

Change Your Mind is een discussieprogramma over de morele dilemma's van deze tijd. In aflevering 2: - Marktdenken Hoort alles in het leven te koop te zijn? Filosoof Michael Sandel gaat in gesprek met een groep millenials over markt, welz...

07-08-2018 22:45

Start: Change Your Mind

Change Your Mind - Start: Change Your Mind

Vanavond start Omroep Human op NPO 2 met seizoen 2 van het discussieprogramma Change Your Mind, over de morele dilemma's van deze tijd. Voorheen heette het programma What's The Right Thing To Do? De overheid spreekt ons voortdurend aan op ...

Change Your Mind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Change Your Mind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Change Your Mind bij Change Your Mind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Change Your Mind. Heb je een uitzending van Change Your Mind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Change Your Mind gemist

Uitzending gemist van Change Your Mind? Hier kun je alle uitzendingen van Change Your Mind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 04-09-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!