Programma gemist?

Nationalisme, op tv kosmopolitisme en het algemeen de belang. Zijn we in in de staat om van gedachten te op veranderen als het gaat door om brexit in of om de het bevoordelen de van het eigen volk boven nieuwkomers? op in Geloof jij in met belangen die groter zijn met dan die van jezelf? De naar Amerikaanse van hoogleraar en filosoof met Michael Sandel gaat naar in gesprek de met een groep millennials over van morele dilemma's. van Wat doen we op tv voor onszelf, wat doen we van tijdens voor de gemeenschap?

Vraagt deze uit tijd om meer nationalisten het met of om meer uit kosmopolieten? Deze aflevering staat tijdens in het teken een van gelijkheid, migratie uit en het algemeen belang. Anno met 2018 op tv zijn er door maar weinig dingen niet voor geld van door te koop. Maar zouden landen tijdens zich de moeten kunnen afkopen tijdens als het gaat om een het opnemen van vluchtelingen? De van Amerikaanse in hoogleraar en door filosoof Michael Sandel gaat met in gesprek met met een groep millennials over tijdens morele dilemma's. Wat doen het we voor op tv onszelf, wat doen we met door voor de gemeenschap?

Vanavond de staat privacy op tv centraal in het tijdens discussieprogramma Change Your Mind op tv over de morele tijdens dilemma's van met deze tijd. Zijn big data behulpzaam op tv of schadelijk de voor het algemeen het belang? Vrijwel een niemand heeft bezwaar op tegen camera's die helpen bij in het opsporen van verkeersovertredingen. in op tv Maar wat als deze gegevens de voor in andere doeleinden worden gebruikt door - bijvoorbeeld voor de het oplossen van een misdaad? In een China de is een nieuw systeem het in de ontwikkeling dat er van in het kort op neerkomt dat een het iedereen wordt beoordeeld op uit zijn of haar gedrag en van daar van wordt een score aan het gekoppeld. Mensen met een van lage uit score zijn van tijdens verschillende privileges uitgesloten. Geen gewenst systeem een tijdens vindt het merendeel van van de deelnemers. Maar op tv wat is het uit verschil met het in gebruik van Facebook (likes), of de van Uber in waarbij chauffeur, maar in ook klant beoordeeld wordt? tijdens Of Airbnb? Horen uit wij de van baas te zijn de over onze gegevens? met Filosoof Michael Sandel gaat in naar van gesprek met een groep millennials naar over de privacy, big data het en algemeen belang en met daagt de een kijker uit een mening in te vormen.

Change tijdens Your Mind is een van discussieprogramma over de met morele dilemma's van deze tijdens tijd. op tv In aflevering 2: - Marktdenken een Hoort op alles in het leven naar te koop te zijn? met Filosoof Michael Sandel gaat door in gesprek met naar een op tv groep millenials het over markt, welzijn en het een algemeen in belang en daagt de door kijker uit in een mening te het vormen. Is het gewenst dat er een de vrije naar wereldmarkt in menselijke het organen komt? Hoort de prostitutie een geoorloofde vorm in van handel te met zijn? Is de kannibalisme toegestaan als het slachtoffer, tijdens al naar dan niet een tegen betaling, instemt? Kortom: met hoort alles in het leven naar te de koop te zijn? De meerderheid van naar de deelnemers is voor van orgaantransplantatie. Maar in als er geld bij op komt kijken wordt met het op tv een ander verhaal. Is tijdens het bijvoorbeeld zo - een zoals Hajar tijdens beweert - dat belangeloos doneren uit ervoor tijdens zorgt dat mensen een bewuster met die keuze de omgaan in dan wanneer ze ervoor op worden betaald?

Vanavond start het Omroep op tv Human op NPO 2 met seizoen het 2 op tv van het discussieprogramma naar Change Your Mind, met over de morele dilemma's van op deze door tijd. Voorheen heette uit het programma op What's The Right Thing To Do? De het overheid tijdens spreekt ons voortdurend van aan op ons in gedrag. Bijvoorbeeld door middel van uit snelheidscontroles. Door de de crimineel door in ons op te volgen via de digitale de sporen die onze op tv telefoon achterlaat. Door met het behulp van thermische door luchtfoto’s onze energieverspilling uit te tijdens meten en de milieuvervuiler in af te op straffen. In aflevering op 1: Wat doen we voor in onszelf, wat doen in we voor de gemeenschap? in Is er alleen een van het eigenbelang of bestaat er uit iets dat groter is op dan wijzelf, een een algemeen tijdens belang? In hoeverre uit mag de naar samenleving ons aanspreken op het ons gedrag? van En nog belangrijker: zijn door wij in staat om ons het gedrag te op veranderen?

november 2019
04-09-2018 23:00

Nationalisme

Change Your Mind - Nationalisme

Nationalisme, kosmopolitisme en het algemeen belang. Zijn we in staat om van gedachten te veranderen als het gaat om brexit of om het bevoordelen van het eigen volk boven nieuwkomers? Geloof jij in belangen die groter zijn dan die van jezel...

28-08-2018 22:45

Migratie

Change Your Mind - Migratie

Vraagt deze tijd om meer nationalisten of om meer kosmopolieten? Deze aflevering staat in het teken van gelijkheid, migratie en het algemeen belang. Anno 2018 zijn er maar weinig dingen niet voor geld te koop. Maar zouden landen zich moeten...

21-08-2018 22:55

Change Your Mind: discussie over privacy

Change Your Mind - Change Your Mind: discussie over privacy

Vanavond staat privacy centraal in het discussieprogramma Change Your Mind over de morele dilemma's van deze tijd. Zijn big data behulpzaam of schadelijk voor het algemeen belang? Vrijwel niemand heeft bezwaar tegen camera's die helpen bij...

14-08-2018 22:45

Change Your Mind over Marktdenken

Change Your Mind - Change Your Mind over Marktdenken

Change Your Mind is een discussieprogramma over de morele dilemma's van deze tijd. In aflevering 2: - Marktdenken Hoort alles in het leven te koop te zijn? Filosoof Michael Sandel gaat in gesprek met een groep millenials over markt, welz...

07-08-2018 22:45

Start: Change Your Mind

Change Your Mind - Start: Change Your Mind

Vanavond start Omroep Human op NPO 2 met seizoen 2 van het discussieprogramma Change Your Mind, over de morele dilemma's van deze tijd. Voorheen heette het programma What's The Right Thing To Do? De overheid spreekt ons voortdurend aan op ...

Change Your Mind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Change Your Mind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Change Your Mind bij Change Your Mind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Change Your Mind. Heb je een uitzending van Change Your Mind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Change Your Mind gemist

Uitzending gemist van Change Your Mind? Hier kun je alle uitzendingen van Change Your Mind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 04-09-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!