Programma gemist?

Nationalisme, uit kosmopolitisme en het tijdens algemeen belang. Zijn de we in naar staat om van gedachten te veranderen op als het in gaat om naar brexit of om het op bevoordelen van het eigen op tv volk naar boven nieuwkomers? Geloof jij in op belangen van die groter zijn een dan die uit van jezelf? De Amerikaanse hoogleraar en een filosoof Michael Sandel het met gaat in gesprek door met een groep millennials met over morele dilemma's. Wat het doen we voor onszelf, op met wat doen we voor de de gemeenschap?

Vraagt deze van tijd om het meer nationalisten of om meer op tv kosmopolieten? het Deze aflevering staat in de het teken van op tv gelijkheid, op migratie en het algemeen belang. Anno een 2018 tijdens zijn er maar weinig tijdens dingen op niet voor geld te koop. door Maar zouden van landen zich uit moeten kunnen afkopen het als het gaat om van het opnemen van vluchtelingen? op tv De Amerikaanse hoogleraar van en filosoof Michael in Sandel gaat in in gesprek een met een groep millennials over een morele met dilemma's. Wat doen we voor door onszelf, wat doen door we voor de op tv gemeenschap?

Vanavond staat privacy van tijdens centraal in het discussieprogramma Change Your naar een Mind over de morele dilemma's van naar deze tijd. Zijn door big data behulpzaam een of schadelijk op voor het uit algemeen belang? Vrijwel niemand op tv heeft bezwaar tegen camera's die het helpen bij door het van opsporen van verkeersovertredingen. Maar wat in als van deze gegevens voor andere op tv doeleinden worden op tv gebruikt - bijvoorbeeld voor het oplossen in van een misdaad? In met China is een in een nieuw systeem in op ontwikkeling dat er in het met kort een op neerkomt dat iedereen wordt beoordeeld een met op zijn of haar gedrag op en een daar wordt een score aan gekoppeld. door Mensen van met een naar lage score zijn van verschillende het privileges uit uitgesloten. Geen gewenst systeem in vindt het merendeel van de op deelnemers. met Maar wat is het verschil met met het naar gebruik van Facebook een (likes), of van in Uber waarbij chauffeur, maar ook op klant uit beoordeeld wordt? Of Airbnb? Horen wij uit het de baas te zijn over onze tijdens gegevens? Filosoof op Michael Sandel op tv gaat in gesprek met het een groep millennials uit over tijdens privacy, big data en in algemeen belang en daagt het de tijdens kijker uit een mening te op tv vormen.

Change Your Mind het is een discussieprogramma tijdens over uit de morele dilemma's de van deze tijd. In aflevering de naar 2: - Marktdenken Hoort het alles in het het leven te koop op tv te zijn? Filosoof Michael van Sandel gaat in het gesprek met een op tv groep millenials over markt, uit welzijn in en het algemeen belang en de daagt de kijker uit een een mening te van vormen. Is het gewenst tijdens dat er een op tv een vrije wereldmarkt in menselijke organen de komt? Hoort uit prostitutie een geoorloofde vorm van van naar handel te zijn? Is in kannibalisme toegestaan het als het slachtoffer, al op tv dan niet tegen betaling, met instemt? Kortom: hoort op tv alles in het leven te op tijdens koop te zijn? De door meerderheid van de door deelnemers is voor orgaantransplantatie. in Maar als er geld bij door komt het kijken wordt het in een ander verhaal. Is het bijvoorbeeld het zo - het zoals Hajar beweert in - dat belangeloos naar doneren ervoor zorgt in dat door mensen bewuster met die van keuze omgaan dan wanneer de ze ervoor tijdens worden betaald?

Vanavond start op Omroep van Human op NPO met 2 met seizoen 2 van het op tv discussieprogramma Change het Your met Mind, over de uit morele dilemma's van deze met tijd. Voorheen heette het programma met What's The met Right Thing To op Do? De overheid een spreekt ons voortdurend aan op het ons gedrag. Bijvoorbeeld een door middel van op snelheidscontroles. Door met de crimineel in ons met te een volgen via de digitale sporen in die onze telefoon op tv tijdens achterlaat. Door met behulp van thermische op luchtfoto’s in onze energieverspilling het te meten en de milieuvervuiler af het te straffen. In aflevering op tv 1: van Wat doen we voor onszelf, een wat in doen we voor de gemeenschap? de Is door er alleen het eigenbelang naar of bestaat tijdens er iets door dat groter is dan wijzelf, een de van algemeen belang? In hoeverre mag de op samenleving ons aanspreken een op tijdens ons gedrag? En nog belangrijker: uit zijn wij in op met staat om ons gedrag te van veranderen?

januari 2021
04-09-2018 23:00

Nationalisme

Change Your Mind - Nationalisme

Nationalisme, kosmopolitisme en het algemeen belang. Zijn we in staat om van gedachten te veranderen als het gaat om brexit of om het bevoordelen van het eigen volk boven nieuwkomers? Geloof jij in belangen die groter zijn dan die van jezel...

28-08-2018 22:45

Migratie

Change Your Mind - Migratie

Vraagt deze tijd om meer nationalisten of om meer kosmopolieten? Deze aflevering staat in het teken van gelijkheid, migratie en het algemeen belang. Anno 2018 zijn er maar weinig dingen niet voor geld te koop. Maar zouden landen zich moeten...

21-08-2018 22:55

Change Your Mind: discussie over privacy

Change Your Mind - Change Your Mind: discussie over privacy

Vanavond staat privacy centraal in het discussieprogramma Change Your Mind over de morele dilemma's van deze tijd. Zijn big data behulpzaam of schadelijk voor het algemeen belang? Vrijwel niemand heeft bezwaar tegen camera's die helpen bij...

14-08-2018 22:45

Change Your Mind over Marktdenken

Change Your Mind - Change Your Mind over Marktdenken

Change Your Mind is een discussieprogramma over de morele dilemma's van deze tijd. In aflevering 2: - Marktdenken Hoort alles in het leven te koop te zijn? Filosoof Michael Sandel gaat in gesprek met een groep millenials over markt, welz...

07-08-2018 22:45

Start: Change Your Mind

Change Your Mind - Start: Change Your Mind

Vanavond start Omroep Human op NPO 2 met seizoen 2 van het discussieprogramma Change Your Mind, over de morele dilemma's van deze tijd. Voorheen heette het programma What's The Right Thing To Do? De overheid spreekt ons voortdurend aan op ...

Change Your Mind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Change Your Mind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Change Your Mind bij Change Your Mind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Change Your Mind. Heb je een uitzending van Change Your Mind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Change Your Mind gemist

Uitzending gemist van Change Your Mind? Hier kun je alle uitzendingen van Change Your Mind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 04-09-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!