Programma gemist?

Nationalisme, in kosmopolitisme en het algemeen het belang. door Zijn we in staat op tv om van van gedachten te veranderen de als het gaat met om brexit of uit om het bevoordelen van uit het eigen volk boven met nieuwkomers? Geloof jij de in belangen die de groter zijn van dan die van jezelf? op tv De Amerikaanse hoogleraar en met filosoof naar Michael Sandel gaat in gesprek door met met een groep millennials uit over morele op dilemma's. Wat doen we uit voor onszelf, wat in doen we voor de door gemeenschap?

Vraagt tijdens deze tijd om door meer nationalisten uit of om meer kosmopolieten? Deze het aflevering staat in het uit teken van gelijkheid, een migratie en met het algemeen belang. het Anno de 2018 zijn er maar weinig dingen van een niet voor geld te koop. Maar uit zouden landen zich een moeten kunnen afkopen de een als het gaat om naar het opnemen van met vluchtelingen? De Amerikaanse op tv hoogleraar en filosoof Michael uit Sandel gaat in gesprek in met een op groep millennials door over morele dilemma's. een Wat doen we uit voor onszelf, naar wat doen we een voor de gemeenschap?

Vanavond door staat privacy centraal in het van discussieprogramma met Change Your naar Mind over de morele dilemma's van door deze tijd. Zijn big de data de behulpzaam of schadelijk voor het met algemeen het belang? Vrijwel niemand heeft uit bezwaar tegen camera's die een helpen bij met het opsporen van verkeersovertredingen. op uit Maar wat als deze gegevens voor de andere doeleinden de worden naar gebruikt - bijvoorbeeld voor het uit oplossen van een met misdaad? In China is een tijdens nieuw van systeem in ontwikkeling het dat er in in het kort op neerkomt dat op tv iedereen wordt het beoordeeld op met zijn of haar gedrag in en daar wordt een op tv van score aan gekoppeld. Mensen met een van lage score uit zijn met van verschillende privileges uitgesloten. Geen gewenst op systeem vindt een het merendeel van de deelnemers. op Maar wat naar is uit het verschil met het gebruik in van tijdens Facebook (likes), of van tijdens Uber waarbij chauffeur, maar ook met klant beoordeeld wordt? tijdens in Of Airbnb? Horen wij de baas te tijdens uit zijn over onze gegevens? door Filosoof Michael door Sandel gaat in gesprek met met een het groep millennials over het privacy, big data en op algemeen belang en tijdens daagt de van kijker uit een mening te naar vormen.

Change Your met Mind is een op tv discussieprogramma over de het morele een dilemma's van deze in tijd. In aflevering 2: - uit Marktdenken Hoort alles in het in leven in te koop te zijn? het Filosoof Michael Sandel tijdens gaat in gesprek met naar een groep uit millenials over markt, het welzijn en het algemeen door belang en met daagt naar de kijker uit uit een mening te vormen. Is het gewenst op tv uit dat er een vrije wereldmarkt een in menselijke organen tijdens komt? Hoort naar prostitutie een geoorloofde vorm het van door handel te zijn? Is kannibalisme tijdens toegestaan het als het slachtoffer, al het dan niet tegen door betaling, instemt? Kortom: op tv hoort alles in het tijdens leven te koop te zijn? De de naar meerderheid van de in deelnemers is voor orgaantransplantatie. Maar als naar op er geld bij komt kijken het wordt met het een ander op verhaal. Is het bijvoorbeeld de zo - zoals Hajar op tv beweert - dat belangeloos een doneren ervoor zorgt het dat met mensen bewuster met met die keuze omgaan dan wanneer ze het ervoor worden naar betaald?

Vanavond in start Omroep Human op NPO uit 2 met seizoen in 2 een van het discussieprogramma in Change Your Mind, met over de door morele dilemma's van deze tijd. Voorheen op tv heette het programma naar What's The Right in Thing To Do? De in overheid door spreekt ons een voortdurend aan op ons gedrag. Bijvoorbeeld in door middel naar van snelheidscontroles. Door tijdens de crimineel in ons tijdens uit te volgen via een de digitale sporen die onze telefoon het achterlaat. Door tijdens met behulp door van thermische uit luchtfoto’s onze energieverspilling te een meten en het de milieuvervuiler af tijdens te straffen. In aflevering naar 1: Wat doen we voor het onszelf, wat doen van we een voor de gemeenschap? Is er op tv alleen met het eigenbelang of het bestaat er iets dat in groter is dan wijzelf, een met algemeen belang? met In naar hoeverre mag de samenleving een ons aanspreken op in ons gedrag? En nog belangrijker: naar zijn met wij in van staat om ons gedrag door te veranderen?

mei 2021
04-09-2018 23:00

Nationalisme

Change Your Mind - Nationalisme

Nationalisme, kosmopolitisme en het algemeen belang. Zijn we in staat om van gedachten te veranderen als het gaat om brexit of om het bevoordelen van het eigen volk boven nieuwkomers? Geloof jij in belangen die groter zijn dan die van jezel...

28-08-2018 22:45

Migratie

Change Your Mind - Migratie

Vraagt deze tijd om meer nationalisten of om meer kosmopolieten? Deze aflevering staat in het teken van gelijkheid, migratie en het algemeen belang. Anno 2018 zijn er maar weinig dingen niet voor geld te koop. Maar zouden landen zich moeten...

21-08-2018 22:55

Change Your Mind: discussie over privacy

Change Your Mind - Change Your Mind: discussie over privacy

Vanavond staat privacy centraal in het discussieprogramma Change Your Mind over de morele dilemma's van deze tijd. Zijn big data behulpzaam of schadelijk voor het algemeen belang? Vrijwel niemand heeft bezwaar tegen camera's die helpen bij...

14-08-2018 22:45

Change Your Mind over Marktdenken

Change Your Mind - Change Your Mind over Marktdenken

Change Your Mind is een discussieprogramma over de morele dilemma's van deze tijd. In aflevering 2: - Marktdenken Hoort alles in het leven te koop te zijn? Filosoof Michael Sandel gaat in gesprek met een groep millenials over markt, welz...

07-08-2018 22:45

Start: Change Your Mind

Change Your Mind - Start: Change Your Mind

Vanavond start Omroep Human op NPO 2 met seizoen 2 van het discussieprogramma Change Your Mind, over de morele dilemma's van deze tijd. Voorheen heette het programma What's The Right Thing To Do? De overheid spreekt ons voortdurend aan op ...

Change Your Mind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Change Your Mind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Change Your Mind bij Change Your Mind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Change Your Mind. Heb je een uitzending van Change Your Mind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Change Your Mind gemist

Uitzending gemist van Change Your Mind? Hier kun je alle uitzendingen van Change Your Mind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 04-09-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!