Programma gemist?

Nationalisme, de kosmopolitisme en het in algemeen belang. Zijn we uit in staat in om van op gedachten te veranderen als het het gaat om brexit van of om het in bevoordelen van het eigen op tv volk de boven nieuwkomers? Geloof jij door in belangen die groter een zijn naar dan die van jezelf? de De Amerikaanse van hoogleraar en in filosoof Michael Sandel gaat in gesprek de met een het groep millennials over morele naar dilemma's. een Wat doen we voor van onszelf, wat tijdens doen we voor door de gemeenschap?

Vraagt deze van tijd om meer nationalisten met of om meer uit kosmopolieten? Deze door aflevering het staat in het de teken van gelijkheid, migratie en het tijdens door algemeen belang. Anno de 2018 zijn er maar weinig dingen de niet tijdens voor geld te koop. Maar op tv zouden landen op zich moeten de kunnen afkopen als op het gaat om van het opnemen van vluchtelingen? tijdens De Amerikaanse hoogleraar en door filosoof Michael op Sandel gaat in gesprek van met een van groep millennials over morele de dilemma's. Wat doen naar naar we voor onszelf, door wat doen we met voor de gemeenschap?

Vanavond staat van privacy centraal naar in het discussieprogramma op Change Your Mind over de een morele dilemma's van een deze tijdens tijd. Zijn big op tv data behulpzaam of schadelijk voor het tijdens naar algemeen belang? Vrijwel niemand heeft bezwaar van tegen camera's die op tv het helpen bij het opsporen van door verkeersovertredingen. Maar de wat als het deze gegevens voor andere doeleinden worden een gebruikt - van bijvoorbeeld voor het oplossen het op tv van een misdaad? In China is door een van nieuw systeem in ontwikkeling in dat er in het kort de op neerkomt dat het iedereen op wordt beoordeeld op tijdens zijn of haar gedrag en op daar wordt naar een score aan tijdens gekoppeld. Mensen met een tijdens lage score door zijn van verschillende op privileges uitgesloten. Geen gewenst systeem uit vindt het met merendeel van de met deelnemers. Maar met wat is het door verschil met door het gebruik van Facebook (likes), door of van Uber waarbij door chauffeur, maar ook een klant uit beoordeeld wordt? het Of Airbnb? Horen wij de baas met te zijn over onze het de gegevens? Filosoof Michael Sandel gaat door in gesprek met naar een groep op tv millennials over privacy, het big data en algemeen belang door op en daagt de kijker uit de een met mening te vormen.

Change Your op tv Mind is een in discussieprogramma over in de morele een dilemma's van deze een tijd. In aflevering 2: - Marktdenken op Hoort alles op tv in het leven in te koop te uit zijn? Filosoof Michael het Sandel gaat naar in gesprek met een naar groep millenials het over markt, welzijn en het op tv algemeen belang en de daagt de op kijker uit een mening te uit van vormen. Is het gewenst dat op er een vrije naar wereldmarkt in in menselijke organen komt? Hoort prostitutie een op tv geoorloofde vorm van door handel in te zijn? Is kannibalisme toegestaan van als het slachtoffer, tijdens door al dan niet tegen betaling, met instemt? Kortom: hoort alles naar in het uit leven te koop te door zijn? De het meerderheid van de naar deelnemers is voor in orgaantransplantatie. Maar als er tijdens geld bij komt kijken met wordt het een ander van verhaal. Is het bijvoorbeeld naar zo op tv - zoals Hajar beweert - van dat belangeloos doneren uit ervoor zorgt dat de mensen het bewuster met de die keuze omgaan dan wanneer van ze ervoor worden uit betaald?

Vanavond start Omroep de Human op NPO uit 2 met uit seizoen 2 van het met het discussieprogramma Change Your Mind, over de de morele van dilemma's van deze tijd. van Voorheen heette het programma de What's in The Right Thing uit To Do? De overheid spreekt het ons voortdurend aan op de ons uit gedrag. Bijvoorbeeld door middel van door naar snelheidscontroles. Door de crimineel in ons op tv te het volgen via de digitale sporen op tv die op tv onze telefoon achterlaat. door Door met behulp van het thermische tijdens luchtfoto’s onze energieverspilling te meten een en op tv de milieuvervuiler af naar te straffen. In aflevering 1: Wat doen het we in voor onszelf, op tv wat doen we van voor de gemeenschap? Is er alleen tijdens het op eigenbelang of in bestaat er iets een dat groter is dan met wijzelf, een algemeen een belang? In hoeverre mag in de het samenleving ons aanspreken een op ons gedrag? het En nog belangrijker: het zijn wij in staat om ons een gedrag te het veranderen?

mei 2020
04-09-2018 23:00

Nationalisme

Change Your Mind - Nationalisme

Nationalisme, kosmopolitisme en het algemeen belang. Zijn we in staat om van gedachten te veranderen als het gaat om brexit of om het bevoordelen van het eigen volk boven nieuwkomers? Geloof jij in belangen die groter zijn dan die van jezel...

28-08-2018 22:45

Migratie

Change Your Mind - Migratie

Vraagt deze tijd om meer nationalisten of om meer kosmopolieten? Deze aflevering staat in het teken van gelijkheid, migratie en het algemeen belang. Anno 2018 zijn er maar weinig dingen niet voor geld te koop. Maar zouden landen zich moeten...

21-08-2018 22:55

Change Your Mind: discussie over privacy

Change Your Mind - Change Your Mind: discussie over privacy

Vanavond staat privacy centraal in het discussieprogramma Change Your Mind over de morele dilemma's van deze tijd. Zijn big data behulpzaam of schadelijk voor het algemeen belang? Vrijwel niemand heeft bezwaar tegen camera's die helpen bij...

14-08-2018 22:45

Change Your Mind over Marktdenken

Change Your Mind - Change Your Mind over Marktdenken

Change Your Mind is een discussieprogramma over de morele dilemma's van deze tijd. In aflevering 2: - Marktdenken Hoort alles in het leven te koop te zijn? Filosoof Michael Sandel gaat in gesprek met een groep millenials over markt, welz...

07-08-2018 22:45

Start: Change Your Mind

Change Your Mind - Start: Change Your Mind

Vanavond start Omroep Human op NPO 2 met seizoen 2 van het discussieprogramma Change Your Mind, over de morele dilemma's van deze tijd. Voorheen heette het programma What's The Right Thing To Do? De overheid spreekt ons voortdurend aan op ...

Change Your Mind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Change Your Mind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Change Your Mind bij Change Your Mind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Change Your Mind. Heb je een uitzending van Change Your Mind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Change Your Mind gemist

Uitzending gemist van Change Your Mind? Hier kun je alle uitzendingen van Change Your Mind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 04-09-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!