Programma gemist?

Nationalisme, de kosmopolitisme en tijdens het algemeen belang. Zijn we tijdens in staat om door van gedachten door te veranderen als het gaat de om brexit op of om het bevoordelen in van het eigen naar volk de boven nieuwkomers? Geloof jij naar in belangen de die groter zijn met dan die naar van jezelf? De Amerikaanse hoogleraar tijdens en filosoof Michael Sandel door gaat tijdens in gesprek met een groep een millennials tijdens over morele van dilemma's. Wat doen we voor onszelf, met op wat doen we voor de met gemeenschap?

Vraagt met deze tijd om meer nationalisten uit of het om meer van kosmopolieten? Deze aflevering staat in met het teken van het gelijkheid, migratie en op het een algemeen belang. Anno in 2018 zijn er maar weinig de dingen niet voor tijdens geld te koop. een Maar zouden landen tijdens zich moeten kunnen afkopen in als op het gaat uit om het opnemen van het vluchtelingen? De met Amerikaanse hoogleraar en door filosoof Michael Sandel gaat in gesprek door met op een groep millennials over morele een dilemma's. het Wat doen we tijdens voor onszelf, van wat doen we voor in de gemeenschap?

Vanavond in staat privacy centraal in van het een discussieprogramma Change Your Mind over een de morele dilemma's door van deze tijd. Zijn big naar data behulpzaam tijdens of met schadelijk voor het algemeen belang? naar Vrijwel niemand heeft het bezwaar tegen camera's die op tv in helpen bij het met opsporen van verkeersovertredingen. door Maar wat als deze gegevens door voor andere uit doeleinden worden met gebruikt - bijvoorbeeld voor het oplossen met van een misdaad? In een China is een van nieuw van systeem in ontwikkeling naar dat er in het in kort van op neerkomt dat iedereen wordt door beoordeeld naar op zijn of haar gedrag van en daar naar wordt een score van aan gekoppeld. Mensen met op tv een lage score zijn door van verschillende privileges naar uitgesloten. Geen gewenst tijdens systeem vindt het merendeel uit van met de deelnemers. Maar wat door is het met verschil met het gebruik uit van Facebook tijdens (likes), of van uit Uber waarbij chauffeur, maar ook door klant beoordeeld wordt? op Of Airbnb? Horen wij met de baas in te zijn over op tv onze gegevens? Filosoof Michael een Sandel het gaat in gesprek de met een groep door millennials over privacy, met big data en algemeen belang uit en daagt op de kijker op tv uit een mening door te vormen.

Change Your Mind door is een een discussieprogramma over van de morele uit dilemma's van deze het tijd. In aflevering 2: - op tv Marktdenken Hoort alles door in het leven te uit koop van te zijn? Filosoof Michael naar Sandel gaat in gesprek met uit een groep op tv millenials over markt, welzijn op tv en het algemeen in belang en in daagt de kijker door uit een mening te een vormen. Is het door gewenst dat er een uit vrije wereldmarkt uit in menselijke organen door komt? Hoort prostitutie door een geoorloofde vorm van met handel te zijn? de in Is kannibalisme toegestaan met als het slachtoffer, al een dan niet van tegen betaling, instemt? Kortom: hoort het alles in een het leven te op tv koop te zijn? De meerderheid van op tv de deelnemers is de voor uit orgaantransplantatie. Maar als er geld het bij komt het kijken wordt het een de ander verhaal. Is het bijvoorbeeld tijdens zo van - zoals tijdens Hajar beweert - de dat belangeloos doneren ervoor zorgt dat het uit mensen bewuster met die keuze van omgaan naar dan wanneer ze ervoor worden van betaald?

Vanavond start Omroep op tv Human door op NPO uit 2 met seizoen 2 op van het discussieprogramma op Change Your uit Mind, over de tijdens morele dilemma's van deze van tijd. Voorheen heette het programma van What's de The Right Thing To Do? De uit overheid spreekt de ons voortdurend naar aan op met ons gedrag. Bijvoorbeeld door middel op tv van snelheidscontroles. Door op de crimineel in ons op de te volgen via de digitale op tv sporen die onze telefoon het achterlaat. Door op met behulp de van thermische een luchtfoto’s onze energieverspilling door te meten en de milieuvervuiler af op te straffen. In aflevering de op 1: Wat doen we het voor onszelf, wat een doen we in voor de gemeenschap? Is er alleen met het eigenbelang of naar de bestaat er iets dat groter is uit uit dan wijzelf, een de algemeen belang? In hoeverre mag door de in samenleving ons aanspreken op ons het gedrag? En nog belangrijker: op tv zijn wij met in staat om het ons gedrag te op veranderen?

juni 2021
04-09-2018 23:00

Nationalisme

Change Your Mind - Nationalisme

Nationalisme, kosmopolitisme en het algemeen belang. Zijn we in staat om van gedachten te veranderen als het gaat om brexit of om het bevoordelen van het eigen volk boven nieuwkomers? Geloof jij in belangen die groter zijn dan die van jezel...

28-08-2018 22:45

Migratie

Change Your Mind - Migratie

Vraagt deze tijd om meer nationalisten of om meer kosmopolieten? Deze aflevering staat in het teken van gelijkheid, migratie en het algemeen belang. Anno 2018 zijn er maar weinig dingen niet voor geld te koop. Maar zouden landen zich moeten...

21-08-2018 22:55

Change Your Mind: discussie over privacy

Change Your Mind - Change Your Mind: discussie over privacy

Vanavond staat privacy centraal in het discussieprogramma Change Your Mind over de morele dilemma's van deze tijd. Zijn big data behulpzaam of schadelijk voor het algemeen belang? Vrijwel niemand heeft bezwaar tegen camera's die helpen bij...

14-08-2018 22:45

Change Your Mind over Marktdenken

Change Your Mind - Change Your Mind over Marktdenken

Change Your Mind is een discussieprogramma over de morele dilemma's van deze tijd. In aflevering 2: - Marktdenken Hoort alles in het leven te koop te zijn? Filosoof Michael Sandel gaat in gesprek met een groep millenials over markt, welz...

07-08-2018 22:45

Start: Change Your Mind

Change Your Mind - Start: Change Your Mind

Vanavond start Omroep Human op NPO 2 met seizoen 2 van het discussieprogramma Change Your Mind, over de morele dilemma's van deze tijd. Voorheen heette het programma What's The Right Thing To Do? De overheid spreekt ons voortdurend aan op ...

Change Your Mind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Change Your Mind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Change Your Mind bij Change Your Mind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Change Your Mind. Heb je een uitzending van Change Your Mind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Change Your Mind gemist

Uitzending gemist van Change Your Mind? Hier kun je alle uitzendingen van Change Your Mind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 04-09-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!