Programma gemist?

Documentaire. Brunhilde Pomsel met (1911-2017) op tv werkte tot het van einde van tijdens het naziregime als persoonlijk secretaresse voor een Joseph Goebbels, de uit minister voor Propaganda. In door 2016 gaf zij, door 103 jaar de oud en zeer naar helder tijdens van geest, voor het op eerst in haar leven de een interview. in Brunhilde Pomsel zag zichzelf als uit het een doodgewone, Duitse vrouw die door toevallig werkte voor één door van de uit hoogste nazi's. Ze op is nooit in geïnteresseerd geweest door in politiek en zegt naar niet op de hoogte te van zijn op geweest van wat er tijdens om haar heen naar gebeurde. Nooit heeft van ze ergens de spijt van gehad; ze leefde tijdens een Duits op tv leven. Pomsel vertelt hoe het charmant Goebbels op tv kon zijn en hoe hij van tijdens Hitler aanbad, maar ook een dat hij ongelooflijk ijdel was. Aan van het in einde van in de oorlog hebben Sovjettroepen Pomsel gevangengenomen. op Na vijf jaar op van in de gevangenis keerde ze op tv terug naar de door werkende in wereld.

januari 2021
08-08-2018 22:45

Docu: A German Life

2Doc: A German Life - Docu: A German Life

Documentaire. Brunhilde Pomsel (1911-2017) werkte tot het einde van het naziregime als persoonlijk secretaresse voor Joseph Goebbels, de minister voor Propaganda. In 2016 gaf zij, 103 jaar oud en zeer helder van geest, voor het eerst in ha...

2Doc: A German Life gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A German Life de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A German Life bij 2Doc: A German Life liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A German Life. Heb je een uitzending van 2Doc: A German Life gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A German Life gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A German Life? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A German Life kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-08-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!