Programma gemist?

Documentaire. op tv Brunhilde Pomsel (1911-2017) werkte door tot het einde van het het naziregime als in van persoonlijk secretaresse voor van Joseph Goebbels, de minister voor Propaganda. In de 2016 gaf op tv zij, in 103 jaar oud en uit zeer helder van geest, voor op tv uit het eerst in haar leven een naar interview. Brunhilde Pomsel van met zag zichzelf als een doodgewone, Duitse het vrouw die een toevallig werkte voor naar één van de hoogste tijdens een nazi's. Ze is nooit geïnteresseerd geweest in in de politiek en zegt door niet op door de hoogte te zijn van geweest van wat er op om de haar heen gebeurde. Nooit heeft in ze ergens spijt van het gehad; ze leefde van een het Duits leven. Pomsel vertelt hoe van charmant Goebbels kon van zijn en van hoe hij van Hitler aanbad, maar ook dat hij op tv ongelooflijk ijdel op tv was. Aan het einde door van de met oorlog hebben Sovjettroepen Pomsel het gevangengenomen. Na vijf jaar van in de gevangenis tijdens naar keerde ze terug naar de de werkende het wereld.

mei 2021
08-08-2018 22:45

Docu: A German Life

2Doc: A German Life - Docu: A German Life

Documentaire. Brunhilde Pomsel (1911-2017) werkte tot het einde van het naziregime als persoonlijk secretaresse voor Joseph Goebbels, de minister voor Propaganda. In 2016 gaf zij, 103 jaar oud en zeer helder van geest, voor het eerst in ha...

2Doc: A German Life gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A German Life de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A German Life bij 2Doc: A German Life liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A German Life. Heb je een uitzending van 2Doc: A German Life gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A German Life gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A German Life? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A German Life kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-08-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!