Programma gemist?

Documentaire. Brunhilde Pomsel de (1911-2017) op tv werkte tot het einde van met het naziregime van als door persoonlijk secretaresse voor een Joseph Goebbels, de minister voor Propaganda. In van 2016 gaf het zij, 103 op tv jaar oud en zeer helder op tv door van geest, voor het van eerst in haar leven een van interview. de Brunhilde Pomsel in zag zichzelf als een tijdens doodgewone, Duitse naar vrouw die toevallig werkte op voor één van de de hoogste nazi's. Ze de is nooit geïnteresseerd geweest een in politiek en in zegt op tv niet op door de hoogte te zijn geweest de van wat er in om haar heen gebeurde. Nooit in heeft ze een ergens spijt van gehad; tijdens in ze leefde een in Duits leven. Pomsel vertelt de hoe charmant Goebbels kon het zijn en van hoe hij met Hitler aanbad, maar ook dat tijdens hij ongelooflijk ijdel het was. Aan het de einde van de oorlog tijdens hebben Sovjettroepen Pomsel gevangengenomen. uit Na vijf jaar van in op de gevangenis op keerde ze terug naar de een werkende op wereld.

september 2020
08-08-2018 22:45

Docu: A German Life

2Doc: A German Life - Docu: A German Life

Documentaire. Brunhilde Pomsel (1911-2017) werkte tot het einde van het naziregime als persoonlijk secretaresse voor Joseph Goebbels, de minister voor Propaganda. In 2016 gaf zij, 103 jaar oud en zeer helder van geest, voor het eerst in ha...

2Doc: A German Life gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A German Life de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A German Life bij 2Doc: A German Life liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A German Life. Heb je een uitzending van 2Doc: A German Life gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A German Life gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A German Life? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A German Life kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-08-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!