Programma gemist?

Documentaire. een Brunhilde Pomsel (1911-2017) werkte door tot het einde van de uit het naziregime als persoonlijk secretaresse voor met Joseph Goebbels, de uit door minister voor Propaganda. In 2016 het gaf zij, 103 een jaar oud en van zeer helder op van geest, voor de het eerst in haar in leven een interview. Brunhilde Pomsel een zag zichzelf als met een doodgewone, Duitse door vrouw door die toevallig op tv werkte voor één van in de hoogste nazi's. een Ze is nooit geïnteresseerd geweest door van in politiek en door zegt niet op de door hoogte te zijn geweest van op tv van wat er om haar heen gebeurde. Nooit een van heeft ze ergens op tv spijt van gehad; het ze leefde een Duits leven. op Pomsel vertelt hoe charmant door op tv Goebbels kon zijn en hoe met hij Hitler aanbad, maar in op tv ook dat hij ongelooflijk ijdel was. Aan de het naar einde van de op oorlog hebben Sovjettroepen Pomsel gevangengenomen. in op tv Na vijf jaar in op tv de gevangenis keerde een ze terug de naar de werkende van wereld.

september 2021
08-08-2018 22:45

Docu: A German Life

2Doc: A German Life - Docu: A German Life

Documentaire. Brunhilde Pomsel (1911-2017) werkte tot het einde van het naziregime als persoonlijk secretaresse voor Joseph Goebbels, de minister voor Propaganda. In 2016 gaf zij, 103 jaar oud en zeer helder van geest, voor het eerst in ha...

2Doc: A German Life gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A German Life de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A German Life bij 2Doc: A German Life liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A German Life. Heb je een uitzending van 2Doc: A German Life gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A German Life gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A German Life? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A German Life kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-08-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!