Programma gemist?

Documentaire. Brunhilde Pomsel naar (1911-2017) werkte tijdens tot het op tv einde van het in naziregime als op tv persoonlijk secretaresse voor Joseph Goebbels, de van minister voor van Propaganda. In 2016 door gaf zij, 103 van jaar oud en op tv zeer helder tijdens van geest, voor het door eerst in haar leven een van op tv interview. Brunhilde Pomsel van zag zichzelf als een doodgewone, Duitse door vrouw die een toevallig werkte voor uit één van de hoogste op tv de nazi's. Ze is nooit van geïnteresseerd geweest in politiek en met op tv zegt niet op de naar hoogte te zijn met geweest van wat er het om haar heen gebeurde. Nooit van heeft met ze ergens spijt van gehad; op ze leefde naar een Duits een leven. Pomsel vertelt hoe charmant een Goebbels kon in zijn en met hoe hij Hitler aanbad, op maar ook in dat hij ongelooflijk van ijdel was. Aan het op tv einde van de oorlog hebben uit Sovjettroepen uit Pomsel gevangengenomen. Na vijf jaar door op in de gevangenis tijdens keerde ze terug in naar de werkende op tv wereld.

mei 2020
08-08-2018 22:45

Docu: A German Life

2Doc: A German Life - Docu: A German Life

Documentaire. Brunhilde Pomsel (1911-2017) werkte tot het einde van het naziregime als persoonlijk secretaresse voor Joseph Goebbels, de minister voor Propaganda. In 2016 gaf zij, 103 jaar oud en zeer helder van geest, voor het eerst in ha...

2Doc: A German Life gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A German Life de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A German Life bij 2Doc: A German Life liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A German Life. Heb je een uitzending van 2Doc: A German Life gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A German Life gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A German Life? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A German Life kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-08-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!