Programma gemist?

Documentaire. het Brunhilde Pomsel (1911-2017) werkte tot op tv het op tv einde van het naziregime door als persoonlijk secretaresse voor het Joseph op tv Goebbels, de een minister voor Propaganda. In 2016 gaf tijdens zij, 103 door jaar oud de en zeer helder van geest, voor de het eerst in uit haar leven een op interview. Brunhilde Pomsel de zag op zichzelf als een doodgewone, de Duitse vrouw die toevallig in werkte voor één door van de van hoogste nazi's. op Ze is nooit geïnteresseerd door geweest in door politiek en zegt niet het op de hoogte op te zijn geweest door van wat er om naar haar heen met gebeurde. Nooit door heeft ze ergens spijt met van gehad; ze leefde in een Duits door leven. Pomsel vertelt hoe tijdens charmant Goebbels naar kon zijn en hoe door hij Hitler het aanbad, maar ook uit dat hij ongelooflijk in ijdel was. Aan het het einde van de oorlog in hebben Sovjettroepen in Pomsel gevangengenomen. naar Na vijf jaar in de door gevangenis op keerde ze terug naar de werkende naar door wereld.

februari 2020
08-08-2018 22:45

Docu: A German Life

2Doc: A German Life - Docu: A German Life

Documentaire. Brunhilde Pomsel (1911-2017) werkte tot het einde van het naziregime als persoonlijk secretaresse voor Joseph Goebbels, de minister voor Propaganda. In 2016 gaf zij, 103 jaar oud en zeer helder van geest, voor het eerst in ha...

2Doc: A German Life gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A German Life de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A German Life bij 2Doc: A German Life liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A German Life. Heb je een uitzending van 2Doc: A German Life gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A German Life gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A German Life? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A German Life kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-08-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!