Programma gemist?

Documentaire. Brunhilde van Pomsel in (1911-2017) werkte tot uit het einde van van het naziregime als persoonlijk uit secretaresse voor Joseph uit Goebbels, de minister voor naar Propaganda. In tijdens 2016 gaf zij, 103 jaar naar oud en zeer helder een van geest, voor op uit het eerst in met haar leven een interview. met Brunhilde Pomsel zag zichzelf de als een doodgewone, Duitse uit vrouw van die toevallig werkte het voor één van de het hoogste op tv nazi's. Ze is nooit uit geïnteresseerd geweest in de politiek en zegt in niet op naar de hoogte te zijn geweest van van wat er om in haar naar heen gebeurde. Nooit tijdens heeft ze ergens spijt van gehad; met ze leefde uit een Duits leven. met Pomsel vertelt door hoe charmant Goebbels een kon zijn en van hoe hij Hitler aanbad, van maar tijdens ook dat hij ongelooflijk door ijdel was. Aan het einde door van de oorlog hebben van Sovjettroepen Pomsel gevangengenomen. op Na vijf de jaar in de in gevangenis keerde ze terug met naar naar de werkende met wereld.

oktober 2020
08-08-2018 22:45

Docu: A German Life

2Doc: A German Life - Docu: A German Life

Documentaire. Brunhilde Pomsel (1911-2017) werkte tot het einde van het naziregime als persoonlijk secretaresse voor Joseph Goebbels, de minister voor Propaganda. In 2016 gaf zij, 103 jaar oud en zeer helder van geest, voor het eerst in ha...

2Doc: A German Life gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A German Life de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A German Life bij 2Doc: A German Life liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A German Life. Heb je een uitzending van 2Doc: A German Life gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A German Life gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A German Life? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A German Life kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-08-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!