Programma gemist?

Matthijs van door Nieuwkerk interviewt met presentatrice Simone Weimans en in autojournalist, musicoloog Bas van van door Putten.

Matthijs een van Nieuwkerk interviewt componist, een muzikant Henny Vrienten in en schrijfster Jolande een Withuis.

Matthijs in van Nieuwkerk interviewt het Diederik van op Vleuten en zuster van Holkje van der Veer over boeken het die er in een hun leven op tv toe deden en op tv toe een doen.

Vanavond op tv start Moby Dick, waarin Matthijs naar van Nieuwkerk, op presentator van met De Wereld Draait Door, tijdens elke aflevering twee gasten van interviewt over de van boeken die een een belangrijke rol op in hun leven met speelden. In aflevering tijdens 1: presentatrice Dieuwertje Blok en tijdens Ben Feringa, op scheikundige uit en Nobelprijswinnaar. In de overige afleveringen uit zijn de met volgende mensen te gast: - Donderdag het 16 augustus: op cabaretier het Diederik van Vleuten & uit zuster Holkje van der met Veer - het Donderdag 23 augustus: componist, tijdens muzikant Henny Vrienten tijdens & het schrijfster Jolande Withuis van - Donderdag 30 op tv augustus: presentatrice Simone op tv Weimans & autojournalist, musicoloog door Bas van door Putten

januari 2020
30-08-2018 22:25

Simone Weimans en Bas van Putten

Moby Dick - Simone Weimans en Bas van Putten

Matthijs van Nieuwkerk interviewt presentatrice Simone Weimans en autojournalist, musicoloog Bas van Putten.

23-08-2018 22:25

Henny Vrienten en Jolande Withuis

Moby Dick - Henny Vrienten en Jolande Withuis

Matthijs van Nieuwkerk interviewt componist, muzikant Henny Vrienten en schrijfster Jolande Withuis.

16-08-2018 22:25

Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer

Moby Dick - Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer

Matthijs van Nieuwkerk interviewt Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer over boeken die er in hun leven toe deden en toe doen.

09-08-2018 22:25

Nieuw: Moby Dick

Moby Dick - Nieuw: Moby Dick

Vanavond start Moby Dick, waarin Matthijs van Nieuwkerk, presentator van De Wereld Draait Door, elke aflevering twee gasten interviewt over de boeken die een belangrijke rol in hun leven speelden. In aflevering 1: presentatrice Dieuwertje ...

Moby Dick gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moby Dick de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moby Dick bij Moby Dick liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moby Dick. Heb je een uitzending van Moby Dick gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moby Dick gemist

Uitzending gemist van Moby Dick? Hier kun je alle uitzendingen van Moby Dick kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 08-09-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!