Programma gemist?

Matthijs van tijdens Nieuwkerk tijdens interviewt presentatrice Simone Weimans door en autojournalist, musicoloog Bas van door een Putten.

Matthijs van Nieuwkerk op tv interviewt componist, naar muzikant Henny Vrienten en door naar schrijfster Jolande Withuis.

Matthijs van de Nieuwkerk interviewt Diederik van van Vleuten en het zuster met Holkje van der naar Veer over boeken die er van in hun leven uit toe naar deden en toe door doen.

Vanavond start het Moby Dick, waarin Matthijs van met van Nieuwkerk, presentator van De een Wereld op Draait Door, elke aflevering twee tijdens gasten interviewt over op de het boeken die een de belangrijke rol in hun leven speelden. In tijdens aflevering 1: op tv presentatrice Dieuwertje van Blok en tijdens Ben Feringa, scheikundige en Nobelprijswinnaar. In uit de overige afleveringen met zijn de volgende mensen door te gast: - tijdens Donderdag 16 augustus: naar cabaretier Diederik van Vleuten het in & zuster Holkje op van der Veer - Donderdag 23 op naar augustus: componist, muzikant de Henny Vrienten & schrijfster Jolande Withuis naar - Donderdag 30 uit augustus: presentatrice Simone een Weimans & met autojournalist, musicoloog van Bas van de Putten

december 2021
30-08-2018 22:25

Simone Weimans en Bas van Putten

Moby Dick - Simone Weimans en Bas van Putten

Matthijs van Nieuwkerk interviewt presentatrice Simone Weimans en autojournalist, musicoloog Bas van Putten.

23-08-2018 22:25

Henny Vrienten en Jolande Withuis

Moby Dick - Henny Vrienten en Jolande Withuis

Matthijs van Nieuwkerk interviewt componist, muzikant Henny Vrienten en schrijfster Jolande Withuis.

16-08-2018 22:25

Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer

Moby Dick - Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer

Matthijs van Nieuwkerk interviewt Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer over boeken die er in hun leven toe deden en toe doen.

09-08-2018 22:25

Nieuw: Moby Dick

Moby Dick - Nieuw: Moby Dick

Vanavond start Moby Dick, waarin Matthijs van Nieuwkerk, presentator van De Wereld Draait Door, elke aflevering twee gasten interviewt over de boeken die een belangrijke rol in hun leven speelden. In aflevering 1: presentatrice Dieuwertje ...

Moby Dick gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moby Dick de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moby Dick bij Moby Dick liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moby Dick. Heb je een uitzending van Moby Dick gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moby Dick gemist

Uitzending gemist van Moby Dick? Hier kun je alle uitzendingen van Moby Dick kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 08-09-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!