Programma gemist?

Matthijs het van Nieuwkerk interviewt presentatrice Simone tijdens Weimans en naar autojournalist, musicoloog Bas een van het Putten.

Matthijs in van Nieuwkerk op interviewt componist, muzikant Henny Vrienten en naar schrijfster Jolande op tv Withuis.

Matthijs van het Nieuwkerk interviewt Diederik naar van Vleuten en zuster de de Holkje van der tijdens Veer over boeken die met er in hun leven van toe deden van en toe een doen.

Vanavond start Moby een op Dick, waarin Matthijs de van Nieuwkerk, presentator van De Wereld door Draait Door, elke op de aflevering twee gasten op tv interviewt over de boeken op tv die een belangrijke rol in tijdens hun leven speelden. In de aflevering 1: door presentatrice Dieuwertje het Blok en in Ben Feringa, scheikundige en Nobelprijswinnaar. In naar de in overige afleveringen zijn de van volgende mensen te de gast: - Donderdag 16 augustus: cabaretier op tv Diederik uit van Vleuten & zuster uit Holkje van der Veer uit in - Donderdag 23 augustus: componist, de muzikant van Henny Vrienten & schrijfster tijdens Jolande Withuis - Donderdag een 30 augustus: presentatrice Simone van Weimans & autojournalist, de musicoloog Bas van van uit Putten

februari 2021
30-08-2018 22:25

Simone Weimans en Bas van Putten

Moby Dick - Simone Weimans en Bas van Putten

Matthijs van Nieuwkerk interviewt presentatrice Simone Weimans en autojournalist, musicoloog Bas van Putten.

23-08-2018 22:25

Henny Vrienten en Jolande Withuis

Moby Dick - Henny Vrienten en Jolande Withuis

Matthijs van Nieuwkerk interviewt componist, muzikant Henny Vrienten en schrijfster Jolande Withuis.

16-08-2018 22:25

Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer

Moby Dick - Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer

Matthijs van Nieuwkerk interviewt Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer over boeken die er in hun leven toe deden en toe doen.

09-08-2018 22:25

Nieuw: Moby Dick

Moby Dick - Nieuw: Moby Dick

Vanavond start Moby Dick, waarin Matthijs van Nieuwkerk, presentator van De Wereld Draait Door, elke aflevering twee gasten interviewt over de boeken die een belangrijke rol in hun leven speelden. In aflevering 1: presentatrice Dieuwertje ...

Moby Dick gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moby Dick de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moby Dick bij Moby Dick liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moby Dick. Heb je een uitzending van Moby Dick gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moby Dick gemist

Uitzending gemist van Moby Dick? Hier kun je alle uitzendingen van Moby Dick kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 08-09-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!