Programma gemist?

Matthijs op tv van Nieuwkerk interviewt presentatrice op Simone Weimans en op tv autojournalist, musicoloog het Bas van van Putten.

Matthijs van Nieuwkerk van interviewt componist, muzikant in de Henny Vrienten en door schrijfster Jolande Withuis.

Matthijs met van Nieuwkerk interviewt met Diederik van een Vleuten en zuster Holkje van der de tijdens Veer over boeken die op er in hun de leven toe deden en uit toe uit doen.

Vanavond start uit Moby in Dick, waarin Matthijs van het Nieuwkerk, presentator van in De Wereld Draait met Door, elke aflevering twee in gasten interviewt uit over de boeken die een naar belangrijke rol door in het hun leven speelden. In aflevering 1: presentatrice uit Dieuwertje de Blok en Ben Feringa, op tv scheikundige van en Nobelprijswinnaar. In de door overige afleveringen zijn door de volgende mensen op te gast: - Donderdag de 16 augustus: cabaretier Diederik van Vleuten de & zuster met Holkje van van der Veer - Donderdag het 23 met augustus: componist, muzikant Henny Vrienten & een schrijfster Jolande Withuis naar - in Donderdag 30 met augustus: presentatrice Simone met Weimans & autojournalist, musicoloog Bas het van van Putten

juni 2021
30-08-2018 22:25

Simone Weimans en Bas van Putten

Moby Dick - Simone Weimans en Bas van Putten

Matthijs van Nieuwkerk interviewt presentatrice Simone Weimans en autojournalist, musicoloog Bas van Putten.

23-08-2018 22:25

Henny Vrienten en Jolande Withuis

Moby Dick - Henny Vrienten en Jolande Withuis

Matthijs van Nieuwkerk interviewt componist, muzikant Henny Vrienten en schrijfster Jolande Withuis.

16-08-2018 22:25

Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer

Moby Dick - Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer

Matthijs van Nieuwkerk interviewt Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer over boeken die er in hun leven toe deden en toe doen.

09-08-2018 22:25

Nieuw: Moby Dick

Moby Dick - Nieuw: Moby Dick

Vanavond start Moby Dick, waarin Matthijs van Nieuwkerk, presentator van De Wereld Draait Door, elke aflevering twee gasten interviewt over de boeken die een belangrijke rol in hun leven speelden. In aflevering 1: presentatrice Dieuwertje ...

Moby Dick gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moby Dick de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moby Dick bij Moby Dick liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moby Dick. Heb je een uitzending van Moby Dick gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moby Dick gemist

Uitzending gemist van Moby Dick? Hier kun je alle uitzendingen van Moby Dick kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 08-09-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!