Programma gemist?

Matthijs van van Nieuwkerk interviewt presentatrice Simone het Weimans en door autojournalist, musicoloog uit Bas van op tv Putten.

Matthijs naar van Nieuwkerk interviewt componist, naar muzikant het Henny Vrienten en schrijfster Jolande op tv Withuis.

Matthijs het van Nieuwkerk interviewt Diederik van een Vleuten en in zuster Holkje van der naar het Veer over boeken die er de in hun een leven toe deden en toe in een doen.

Vanavond de start Moby Dick, het waarin Matthijs van Nieuwkerk, in presentator van met De Wereld Draait Door, een elke aflevering twee op tv gasten interviewt over tijdens de boeken op tv die een belangrijke rol door in van hun leven speelden. In door aflevering 1: presentatrice Dieuwertje Blok en in Ben van Feringa, scheikundige en de Nobelprijswinnaar. In de de overige afleveringen zijn de volgende mensen naar te gast: - Donderdag van het 16 augustus: cabaretier Diederik van Vleuten een & een zuster Holkje van op der Veer - Donderdag op tv 23 augustus: het componist, muzikant Henny op Vrienten & naar schrijfster Jolande Withuis - Donderdag 30 naar augustus: presentatrice Simone op tv Weimans & autojournalist, tijdens het musicoloog Bas van naar Putten

juli 2020
30-08-2018 22:25

Simone Weimans en Bas van Putten

Moby Dick - Simone Weimans en Bas van Putten

Matthijs van Nieuwkerk interviewt presentatrice Simone Weimans en autojournalist, musicoloog Bas van Putten.

23-08-2018 22:25

Henny Vrienten en Jolande Withuis

Moby Dick - Henny Vrienten en Jolande Withuis

Matthijs van Nieuwkerk interviewt componist, muzikant Henny Vrienten en schrijfster Jolande Withuis.

16-08-2018 22:25

Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer

Moby Dick - Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer

Matthijs van Nieuwkerk interviewt Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer over boeken die er in hun leven toe deden en toe doen.

09-08-2018 22:25

Nieuw: Moby Dick

Moby Dick - Nieuw: Moby Dick

Vanavond start Moby Dick, waarin Matthijs van Nieuwkerk, presentator van De Wereld Draait Door, elke aflevering twee gasten interviewt over de boeken die een belangrijke rol in hun leven speelden. In aflevering 1: presentatrice Dieuwertje ...

Moby Dick gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moby Dick de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moby Dick bij Moby Dick liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moby Dick. Heb je een uitzending van Moby Dick gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moby Dick gemist

Uitzending gemist van Moby Dick? Hier kun je alle uitzendingen van Moby Dick kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 08-09-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!