Programma gemist?

Matthijs een van Nieuwkerk interviewt presentatrice op Simone de Weimans en autojournalist, musicoloog Bas van uit het Putten.

Matthijs het van Nieuwkerk interviewt een componist, muzikant Henny Vrienten en op op tv schrijfster Jolande Withuis.

Matthijs van Nieuwkerk op interviewt Diederik van naar Vleuten door en zuster Holkje van het der Veer over van boeken die uit er in naar hun leven toe deden op tv en toe uit doen.

Vanavond de start Moby Dick, waarin tijdens Matthijs van Nieuwkerk, presentator door de van De Wereld Draait tijdens Door, elke aflevering twee gasten met in interviewt over de boeken die een tijdens belangrijke rol het in hun op tv leven speelden. In in aflevering 1: presentatrice Dieuwertje Blok en met Ben Feringa, met scheikundige en een Nobelprijswinnaar. In de overige uit afleveringen zijn de volgende mensen de te gast: - Donderdag tijdens tijdens 16 augustus: cabaretier Diederik uit van Vleuten & zuster Holkje op tv van der een Veer - naar Donderdag 23 een augustus: componist, muzikant in Henny Vrienten & schrijfster naar Jolande Withuis - van Donderdag 30 van augustus: presentatrice Simone Weimans & de autojournalist, musicoloog Bas van het de Putten

oktober 2020
30-08-2018 22:25

Simone Weimans en Bas van Putten

Moby Dick - Simone Weimans en Bas van Putten

Matthijs van Nieuwkerk interviewt presentatrice Simone Weimans en autojournalist, musicoloog Bas van Putten.

23-08-2018 22:25

Henny Vrienten en Jolande Withuis

Moby Dick - Henny Vrienten en Jolande Withuis

Matthijs van Nieuwkerk interviewt componist, muzikant Henny Vrienten en schrijfster Jolande Withuis.

16-08-2018 22:25

Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer

Moby Dick - Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer

Matthijs van Nieuwkerk interviewt Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer over boeken die er in hun leven toe deden en toe doen.

09-08-2018 22:25

Nieuw: Moby Dick

Moby Dick - Nieuw: Moby Dick

Vanavond start Moby Dick, waarin Matthijs van Nieuwkerk, presentator van De Wereld Draait Door, elke aflevering twee gasten interviewt over de boeken die een belangrijke rol in hun leven speelden. In aflevering 1: presentatrice Dieuwertje ...

Moby Dick gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moby Dick de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moby Dick bij Moby Dick liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moby Dick. Heb je een uitzending van Moby Dick gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moby Dick gemist

Uitzending gemist van Moby Dick? Hier kun je alle uitzendingen van Moby Dick kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 08-09-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!