Programma gemist?

Britse tijdens documentaire over doden die de voor hun naar uitvaartplechtigheid nog een uit keer tot leven lijken naar te door komen. Een intensieve balseming de zorgt ervoor dat de overledene de er weer het nagenoeg op tv levend uitziet.

augustus 2021
10-08-2018 22:45

Afl. 1

Extreme Embalming - Afl. 1

Britse documentaire over doden die voor hun uitvaartplechtigheid nog een keer tot leven lijken te komen. Een intensieve balseming zorgt ervoor dat de overledene er weer nagenoeg levend uitziet.

Extreme Embalming gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Extreme Embalming de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Extreme Embalming bij Extreme Embalming liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Extreme Embalming. Heb je een uitzending van Extreme Embalming gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Extreme Embalming gemist

Britse documentaire over een bijzondere trend waarbij de doden voor hun uitvaartplechtigheid nog een keer tot leven lijken te komen. Een intensieve balseming zorgt ervoor dat een overleden dierbare er tijdens de uitvaart weer nagenoeg levend uitziet. Vooral in Puerto Rico en in bepaalde delen van Amerika kiezen nabestaanden voor deze controversiƫle behandeling. Begrafenisondernemer John Harris gaat met deze families in gesprek en met de specialisten die de balseming uitvoeren.

Uitzending gemist van Extreme Embalming? Hier kun je alle uitzendingen van Extreme Embalming kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-08-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!