Programma gemist?

De vijf naar vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, de Mia en Stephanie van de zien hun stad verpauperen met met afval op en graffiti, en er is niemand een naar die er iets tegen doet. op Ze besluiten uit een team op tijdens te richten om door hun stad te beschermen. door Ze moeten alleen nog van een naam met verzinnen voor het met team...

De AlvahBots van het dr. Alvah het controleren een groot deel in van Heartlake City. in de Mia is ervan uit overtuigd dat ze door een de wagen zonder coureur van in uit de weg is gereden. De op meiden krijgen hulp uit in onverwachte in hoek.

De meiden hebben uit een break de nodig van door de trainingen het op het circuit de en gaan naar het park. In door op tv het meer zwemt uit een groot wezen rond een dat de mensen laat door schrikken. Is het het een monster? De met meiden gaan in op onderzoek met uit.

De meiden van genieten van de een dagje in op het resort. Ze ontdekken het dat de baai wordt in bedreigd door haaien tijdens een en een drijvende afvalberg en komen in in het actie.

De op tv meiden hebben een nieuwe hobby: uit racen op tv op het circuit! Andrea's van temperament stort de meiden uit in tijdens een nieuw avontuur: op tv een wedstrijd tegen de bekende uit coureur een Vicky Roman.

De meiden ontdekken het dat bijna op alle winkels op in de kunstenaarsbuurt leegstaan. Ze op tv bedenken een een plan om de het winkel tijdens van Hazel een metamorfose te geven, door zodat uit er nieuwe klanten naar komen.

Stephanie doet met mee aan een sportwedstrijd, de maar verliest omdat uit er vals wordt op tv gespeeld. De meiden van komen uit in contact met van een geheimzinnige groep die het de valsspelers een in de de gaten houdt.

De meiden op proberen het nog steeds Pranksy te met vinden, die tijdens overal in de stad zijn graffititags in achterlaat. Ze het komen terecht in het uit het bos, waar ze een beginnende brand met ontdekken. het Kunnen ze het vuur op tv op tijd tijdens blussen?

Andrea uit vraagt haar in zusje, Liz, om met haar een mee te doen door en beroemd te in worden. Maar Liz heeft met helemaal geen zin uit om een door beroemde zangeres te uit worden. op Toch ontdekken ze dat ze het meer op elkaar lijken een het dan ze dachten.

Een op graffitikunstenaar, Pranksy, vernielt de met muurschildering van Emma. Als uit op tv de meiden naar hem op van zoek het gaan, ontdekken ze een verlaten op tv brandweerstation. Ze besluiten een er hun nieuwe thuisbasis uit van van te maken.

De met vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, van Mia het en Stephanie zien hun stad naar verpauperen met met afval op en graffiti, en er het is niemand die er in iets tegen doet. met Ze besluiten een door team op op te richten om uit hun stad een te beschermen. Ze op tv moeten alleen nog naar een naam verzinnen voor het op team...

De dag van de de grote het race is aangebroken. Emma met hoort bij toeval met op tv belangrijke informatie, maar een kan ze die uit op tijd doorspelen aan de haar team? in Lukt het de meiden om uit de vals spelende uit dr. naar Alvah te verslaan en de op race te tijdens winnen?

Een groot deel tijdens van Heartlake het City het wordt gecontroleerd door de naar AlvahBots van dr. uit Alvah. Mia is het ervan overtuigd met dat ze door op een wagen zonder coureur het van de weg is gereden. uit De meiden krijgen door hulp uit onverwachte naar in hoek.

Een een groot deel van Heartlake City van de wordt gecontroleerd door de AlvahBots van de dr. Alvah. Mia op is op ervan overtuigd dat ze de door op een wagen zonder naar coureur van de weg is op tv gereden. De met meiden krijgen hulp uit de onverwachte op tv hoek.

In tijdens Old Town op tv ontdekt Andrea iets over Hazels verleden uit dat de meiden het op kan helpen bij de naar grote race. Maar als Mia op tv op tv een ongeluk krijgt, is het nog van maar de vraag het of ze gaan in tijdens winnen...

april 2019
23-03-2019 11:31

Welcome to Heartlake City

LEGO Friends: Girls On A Mission - Welcome to Heartlake City

De vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie zien hun stad verpauperen met afval en graffiti, en er is niemand die er iets tegen doet. Ze besluiten een team op te richten om hun stad te beschermen. Ze moeten alleen nog een naa...

16-03-2019 11:27

Attack of the Alvahbots

LEGO Friends: Girls On A Mission - Attack of the Alvahbots

De AlvahBots van dr. Alvah controleren een groot deel van Heartlake City. Mia is ervan overtuigd dat ze door een wagen zonder coureur van de weg is gereden. De meiden krijgen hulp uit onverwachte hoek.

09-03-2019 11:27

The lake monster

LEGO Friends: Girls On A Mission - The lake monster

De meiden hebben een break nodig van de trainingen op het circuit en gaan naar het park. In het meer zwemt een groot wezen rond dat de mensen laat schrikken. Is het een monster? De meiden gaan op onderzoek uit.

02-03-2019 11:31

Escape from trash island

LEGO Friends: Girls On A Mission - Escape from trash island

De meiden genieten van een dagje in het resort. Ze ontdekken dat de baai wordt bedreigd door haaien en een drijvende afvalberg en komen in actie.

23-02-2019 11:27

The daft & the furious

LEGO Friends: Girls On A Mission - The daft & the furious

De meiden hebben een nieuwe hobby: racen op het circuit! Andrea's temperament stort de meiden in een nieuw avontuur: een wedstrijd tegen de bekende coureur Vicky Roman.

16-02-2019 11:30

Fashionably old

LEGO Friends: Girls On A Mission - Fashionably old

De meiden ontdekken dat bijna alle winkels in de kunstenaarsbuurt leegstaan. Ze bedenken een plan om de winkel van Hazel een metamorfose te geven, zodat er nieuwe klanten komen.

09-02-2019 11:31

Shadow group

LEGO Friends: Girls On A Mission - Shadow group

Stephanie doet mee aan een sportwedstrijd, maar verliest omdat er vals wordt gespeeld. De meiden komen in contact met een geheimzinnige groep die de valsspelers in de gaten houdt.

03-02-2019 11:55

Into the woods

LEGO Friends: Girls On A Mission - Into the woods

De meiden proberen nog steeds Pranksy te vinden, die overal in de stad zijn graffititags achterlaat. Ze komen terecht in het bos, waar ze een beginnende brand ontdekken. Kunnen ze het vuur op tijd blussen?

02-02-2019 11:44

Sister act

LEGO Friends: Girls On A Mission - Sister act

Andrea vraagt haar zusje, Liz, om met haar mee te doen en beroemd te worden. Maar Liz heeft helemaal geen zin om een beroemde zangeres te worden. Toch ontdekken ze dat ze meer op elkaar lijken dan ze dachten.

27-01-2019 11:48

Friendship house

LEGO Friends: Girls On A Mission - Friendship house

Een graffitikunstenaar, Pranksy, vernielt de muurschildering van Emma. Als de meiden naar hem op zoek gaan, ontdekken ze een verlaten brandweerstation. Ze besluiten er hun nieuwe thuisbasis van te maken.

26-01-2019 11:42

Welcome to Heartlake City

LEGO Friends: Girls On A Mission - Welcome to Heartlake City

De vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie zien hun stad verpauperen met afval en graffiti, en er is niemand die er iets tegen doet. Ze besluiten een team op te richten om hun stad te beschermen. Ze moeten alleen nog een naa...

20-01-2019 11:49

The grand prix

LEGO Friends: Girls On A Mission - The grand prix

De dag van de grote race is aangebroken. Emma hoort bij toeval belangrijke informatie, maar kan ze die op tijd doorspelen aan haar team? Lukt het de meiden om de vals spelende dr. Alvah te verslaan en de race te winnen?

19-01-2019 11:40

Attack of the Alvahbots

LEGO Friends: Girls On A Mission - Attack of the Alvahbots

Een groot deel van Heartlake City wordt gecontroleerd door de AlvahBots van dr. Alvah. Mia is ervan overtuigd dat ze door een wagen zonder coureur van de weg is gereden. De meiden krijgen hulp uit onverwachte hoek.

13-01-2019 11:57

Attack of the Alvahbots

LEGO Friends: Girls On A Mission - Attack of the Alvahbots

Een groot deel van Heartlake City wordt gecontroleerd door de AlvahBots van dr. Alvah. Mia is ervan overtuigd dat ze door een wagen zonder coureur van de weg is gereden. De meiden krijgen hulp uit onverwachte hoek.

12-01-2019 11:41

Together again

LEGO Friends: Girls On A Mission - Together again

In Old Town ontdekt Andrea iets over Hazels verleden dat de meiden kan helpen bij de grote race. Maar als Mia een ongeluk krijgt, is het nog maar de vraag of ze gaan winnen...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LEGO Friends: Girls On A Mission bij LEGO Friends: Girls On A Mission liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LEGO Friends: Girls On A Mission. Heb je een uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist

Animatieserie over de vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Ze werken samen om van hun woonplaats Heartlake City een veiligere, schonere en leukere stad te maken. Hun vrije tijd brengen ze door op het racecircuit, waar ze trainen voor een wedstrijd tegen de wereldkampioen.

Uitzending gemist van LEGO Friends: Girls On A Mission? Hier kun je alle uitzendingen van LEGO Friends: Girls On A Mission kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 89
  • Laatste uitzending op 20-04-2019 om 11:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord