Programma gemist?

In een Old Town tijdens ontdekt Andrea iets over door Hazels verleden dat de op meiden kan helpen bij in de grote race. het uit Maar als Mia een ongeluk krijgt, naar is tijdens het nog met maar de vraag op tv of ze gaan met winnen...

De meiden tijdens hebben een break nodig met van de trainingen van op het op tv circuit en gaan naar een het park. een In in het meer zwemt op een groot wezen rond door dat de mensen van laat schrikken. Is het de een monster? De meiden naar op tv gaan op onderzoek uit uit.

Andrea is op een gevaar van op de weg en een Mia wordt maar tijdens niet sneller tijdens de in trainingen het op het circuit. De van meiden zullen iets op tv moeten een verzinnen om de race te op tv kunnen in winnen.

De meiden op tv genieten van een dagje een in het op resort. Ze ontdekken dat uit de tijdens baai wordt bedreigd het door haaien en een drijvende door afvalberg op en komen een in actie.

De in meiden zijn keihard het aan het van trainen voor de race tegen met Vicky Roman. Ze krijgen het hulp van Dottie in Rae op tv en Old uit George.

De een meiden hebben een nieuwe uit hobby: racen op met het circuit! Andrea's temperament met stort de uit meiden in naar een nieuw avontuur: een een wedstrijd tegen met de bekende coureur Vicky op tv Roman.

Een van internationale popster de komt naar Heartlake City. Andrea naar vindt dat zij tijdens zelf beter kan zingen. uit De meiden een filmen Andrea het en proberen het viral te gaan op tv op internet. Toevallig hoort een de popster Andrea zingen. tijdens Hij nodigt uit haar uit voor naar zijn concert.

De meiden ontdekken met de dat bijna alle winkels een in de kunstenaarsbuurt een leegstaan. Ze bedenken met een plan om de het winkel van Hazel op tv een metamorfose van te geven, tijdens zodat er nieuwe klanten de komen.

Dr. Alvah wil in de kunstenaarsbuurt slopen. in De meiden organiseren uit samen met het Pranksy een demonstratie. Olivia naar twijfelt of uit ze het protest een zal steunen, omdat ze op tv fan een is van dr. uit Alvah.

Stephanie doet mee uit aan een tijdens sportwedstrijd, maar verliest van omdat er vals van wordt gespeeld. De meiden met door komen in contact met naar een geheimzinnige groep die door de valsspelers het in de gaten van houdt.

De meiden proberen uit nog steeds Pranksy de te vinden, met die overal in de in stad zijn graffititags in met achterlaat. Ze komen terecht het in het door bos, waar ze een beginnende brand het ontdekken. Kunnen een ze een het vuur op de tijd blussen?

Andrea vraagt haar naar de zusje, Liz, om met de haar mee te doen uit en beroemd te worden. met Maar Liz het heeft helemaal geen uit zin om met een beroemde zangeres te van worden. Toch naar ontdekken ze dat ze meer de op op elkaar lijken dan ze tijdens dachten.

Een graffitikunstenaar, met Pranksy, vernielt in de muurschildering van Emma. Als op tv de meiden van naar hem met op zoek gaan, op tv ontdekken ze een verlaten tijdens brandweerstation. Ze besluiten in er hun nieuwe een thuisbasis van te op tv maken.

De vijf naar vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, in Mia en van Stephanie zien hun van stad verpauperen met afval de en in graffiti, en er is op tv niemand die in er iets tegen doet. Ze uit besluiten een uit team op te richten een een om hun stad te beschermen. van Ze de moeten alleen nog een naam verzinnen de voor het de team...

Seizoen naar 2 - Aflevering 26 met - Amerikaanse animatieserie. Red de tijdens door baai. De meiden brengen de naar dieren terug naar zee op tv en roepen met een beschermd natuurgebied de in het leven uit om het veilig met te houden.

februari 2020
08-01-2020 16:39

Weer samen

LEGO Friends: Girls On A Mission - Weer samen

In Old Town ontdekt Andrea iets over Hazels verleden dat de meiden kan helpen bij de grote race. Maar als Mia een ongeluk krijgt, is het nog maar de vraag of ze gaan winnen...

07-01-2020 16:43

Het meermonster

LEGO Friends: Girls On A Mission - Het meermonster

De meiden hebben een break nodig van de trainingen op het circuit en gaan naar het park. In het meer zwemt een groot wezen rond dat de mensen laat schrikken. Is het een monster? De meiden gaan op onderzoek uit.

06-01-2020 16:36

De vraag om snelheid

LEGO Friends: Girls On A Mission - De vraag om snelheid

Andrea is een gevaar op de weg en Mia wordt maar niet sneller tijdens de trainingen op het circuit. De meiden zullen iets moeten verzinnen om de race te kunnen winnen.

04-01-2020 11:08

Gered van Vuilniseiland

LEGO Friends: Girls On A Mission - Gered van Vuilniseiland

De meiden genieten van een dagje in het resort. Ze ontdekken dat de baai wordt bedreigd door haaien en een drijvende afvalberg en komen in actie.

03-01-2020 16:45

Het team

LEGO Friends: Girls On A Mission - Het team

De meiden zijn keihard aan het trainen voor de race tegen Vicky Roman. Ze krijgen hulp van Dottie Rae en Old George.

02-01-2020 16:51

De snelle en de snuggere

LEGO Friends: Girls On A Mission - De snelle en de snuggere

De meiden hebben een nieuwe hobby: racen op het circuit! Andrea's temperament stort de meiden in een nieuw avontuur: een wedstrijd tegen de bekende coureur Vicky Roman.

01-01-2020 16:51

De weg naar de roem

LEGO Friends: Girls On A Mission - De weg naar de roem

Een internationale popster komt naar Heartlake City. Andrea vindt dat zij zelf beter kan zingen. De meiden filmen Andrea en proberen viral te gaan op internet. Toevallig hoort de popster Andrea zingen. Hij nodigt haar uit voor zijn concert.

31-12-2019 16:50

Stijlvol oud

LEGO Friends: Girls On A Mission - Stijlvol oud

De meiden ontdekken dat bijna alle winkels in de kunstenaarsbuurt leegstaan. Ze bedenken een plan om de winkel van Hazel een metamorfose te geven, zodat er nieuwe klanten komen.

30-12-2019 16:45

De Pranksy-manier

LEGO Friends: Girls On A Mission - De Pranksy-manier

Dr. Alvah wil de kunstenaarsbuurt slopen. De meiden organiseren samen met Pranksy een demonstratie. Olivia twijfelt of ze het protest zal steunen, omdat ze fan is van dr. Alvah.

28-12-2019 11:12

De Schaduwgroep

LEGO Friends: Girls On A Mission - De Schaduwgroep

Stephanie doet mee aan een sportwedstrijd, maar verliest omdat er vals wordt gespeeld. De meiden komen in contact met een geheimzinnige groep die de valsspelers in de gaten houdt.

27-12-2019 16:53

Naar het bos

LEGO Friends: Girls On A Mission - Naar het bos

De meiden proberen nog steeds Pranksy te vinden, die overal in de stad zijn graffititags achterlaat. Ze komen terecht in het bos, waar ze een beginnende brand ontdekken. Kunnen ze het vuur op tijd blussen?

23-12-2019 16:42

Zus en zo

LEGO Friends: Girls On A Mission - Zus en zo

Andrea vraagt haar zusje, Liz, om met haar mee te doen en beroemd te worden. Maar Liz heeft helemaal geen zin om een beroemde zangeres te worden. Toch ontdekken ze dat ze meer op elkaar lijken dan ze dachten.

21-12-2019 11:15

Vriendschapshuis

LEGO Friends: Girls On A Mission - Vriendschapshuis

Een graffitikunstenaar, Pranksy, vernielt de muurschildering van Emma. Als de meiden naar hem op zoek gaan, ontdekken ze een verlaten brandweerstation. Ze besluiten er hun nieuwe thuisbasis van te maken.

20-12-2019 16:40

Welkom in Heartlake City

LEGO Friends: Girls On A Mission - Welkom in Heartlake City

De vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie zien hun stad verpauperen met afval en graffiti, en er is niemand die er iets tegen doet. Ze besluiten een team op te richten om hun stad te beschermen. Ze moeten alleen nog een naa...

19-12-2019 16:40

LEGO Friends: Girls On A Mission

LEGO Friends: Girls On A Mission - LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Aflevering 26 - Amerikaanse animatieserie. Red de baai. De meiden brengen de dieren terug naar zee en roepen een beschermd natuurgebied in het leven om het veilig te houden.

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LEGO Friends: Girls On A Mission bij LEGO Friends: Girls On A Mission liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LEGO Friends: Girls On A Mission. Heb je een uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist

Animatieserie over de vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Ze werken samen om van hun woonplaats Heartlake City een veiligere, schonere en leukere stad te maken. Hun vrije tijd brengen ze door op het racecircuit, waar ze trainen voor een wedstrijd tegen de wereldkampioen.

Uitzending gemist van LEGO Friends: Girls On A Mission? Hier kun je alle uitzendingen van LEGO Friends: Girls On A Mission kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 302
  • Laatste uitzending op 22-02-2020 om 11:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!