Programma gemist?

De meiden het willen er uit zeker van zijn dat zij naar de schat eerder een vinden van dan Carter, dus uit ze krijgen op tv duiklessen van Andrea's op vader.

Als de zus door van Stephanie, Roxy, een wordt tijdens vermist tijdens met de pauze van een uit musical, onderzoeken de vriendinnen haar uit verdwijning. Ze door vinden onder het theater uit een gangenstelsel waar het ze niet op een hadden in gerekend.

Als van het gemeentehuis dicht gaat uit voor renovatie, komen de de vriendinnen achter van een door geheim over Heartlake City waar het ze nog niet de vanaf tijdens wisten. Ze maken een nepschatkaart naar om Carter om in de tuin te het leiden.

De vriendinnen tijdens laten hun favoriete met plekjes in een Heartlake City zien in in een documentaire. Maar de de filmmaker is door ingehuurd door Carter het Greene, die op tijdens deze manier door alles te weten wil met komen op over het mysterie van op het Hart van de het Zee.

Andrea van kan Donna's medaillon niet meer van vinden. Ze vervangt uit het door een naar nepexemplaar, op tv dat wordt gestolen. naar Het echte medaillon blijkt uit een belangrijke een aanwijzing te zijn in op de naar zoektocht naar de tijdens schat.

Er in wordt een belangrijk op tv Ontdekkers-schilderij gestolen uit in het museum. De kans door is groot dat ook tijdens een naar ander schilderij wordt gestolen uit en daarom op tv maakt Emma tijdens een lokschilderij.

Carter een Greene doneert grond de en water de voor een gloednieuwe tuin in tijdens Heart het Lake City. Maar al snel komt op tv het de meer droog te een liggen. De vriendinnen gaan op de in onderzoek uit.

Er van zit een monster uit in het meer. Iedereen is de bang, tijdens maar dan ontdekken de meiden op tv dat het tijdens monster op eigenlijk een hightechrobot tijdens is.

Mia vindt van een schatkaart en met gaat er alleen in op uit tijdens om de schat het te vinden. de De anderen denken in dat ze vermist is. Carter Greene naar op geeft niet op tot hij door de schat gevonden uit heeft.

De door meiden repeteren voor het jaarlijkse met toneelstuk op door Ontdekkingsreizigersdag. De nieuwe door partner van Dr. naar Alvah, uit Carter Greene, leert van het bestaan door van een beroemd op tv door scheepswrak.

De meiden genieten met van naar een dagje in op tv het resort. Ze ontdekken dat een de baai het wordt bedreigd door door haaien op tv en een drijvende op tv afvalberg en komen in van actie.

Dr. de Alvah wil het de kunstenaarsbuurt slopen. De tijdens meiden organiseren samen met Pranksy het een demonstratie. op Olivia twijfelt of in ze het protest zal met het steunen, omdat ze fan een is van door dr. Alvah.

Stephanie op doet mee tijdens aan een sportwedstrijd, maar verliest het omdat er vals wordt een gespeeld. op De meiden komen op tv in contact met een het geheimzinnige groep die door de valsspelers in de het gaten in houdt.

De vijf van vriendinnen uit Olivia, Andrea, Emma, een Mia en Stephanie zien op hun stad verpauperen door met afval en een graffiti, en er de is niemand die er iets een tegen doet. Ze naar uit besluiten een team naar op te richten om hun stad door te beschermen. uit Ze moeten alleen nog de een het naam verzinnen voor uit het team...

De meiden brengen een de met dieren terug naar zee en door roepen een beschermd een natuurgebied in met het leven door om het veilig uit te houden.

oktober 2020
12-03-2020 16:41

Duiken

LEGO Friends: Girls On A Mission - Duiken

De meiden willen er zeker van zijn dat zij de schat eerder vinden dan Carter, dus ze krijgen duiklessen van Andrea's vader.

11-03-2020 16:39

Heartmore

LEGO Friends: Girls On A Mission - Heartmore

Als de zus van Stephanie, Roxy, wordt vermist tijdens de pauze van een musical, onderzoeken de vriendinnen haar verdwijning. Ze vinden onder het theater een gangenstelsel waar ze niet op hadden gerekend.

10-03-2020 16:40

Tunnel van schaduwen

LEGO Friends: Girls On A Mission - Tunnel van schaduwen

Als het gemeentehuis dicht gaat voor renovatie, komen de vriendinnen achter een geheim over Heartlake City waar ze nog niet vanaf wisten. Ze maken een nepschatkaart om Carter om de tuin te leiden.

09-03-2020 16:39

Echte vrienden

LEGO Friends: Girls On A Mission - Echte vrienden

De vriendinnen laten hun favoriete plekjes in Heartlake City zien in een documentaire. Maar de filmmaker is ingehuurd door Carter Greene, die op deze manier alles te weten wil komen over het mysterie van het Hart van de Zee.

07-03-2020 11:05

Medaillon en sleutel

LEGO Friends: Girls On A Mission - Medaillon en sleutel

Andrea kan Donna's medaillon niet meer vinden. Ze vervangt het door een nepexemplaar, dat wordt gestolen. Het echte medaillon blijkt een belangrijke aanwijzing te zijn in de zoektocht naar de schat.

06-03-2020 16:43

LEGO Friends: Girls On A Mission

LEGO Friends: Girls On A Mission - LEGO Friends: Girls On A Mission

Er wordt een belangrijk Ontdekkers-schilderij gestolen uit het museum. De kans is groot dat ook een ander schilderij wordt gestolen en daarom maakt Emma een lokschilderij.

05-03-2020 16:39

Greenes tuin

LEGO Friends: Girls On A Mission - Greenes tuin

Carter Greene doneert grond en water voor een gloednieuwe tuin in Heart Lake City. Maar al snel komt het meer droog te liggen. De vriendinnen gaan op onderzoek uit.

04-03-2020 16:37

Heartness monster

LEGO Friends: Girls On A Mission - Heartness monster

Er zit een monster in het meer. Iedereen is bang, maar dan ontdekken de meiden dat het monster eigenlijk een hightechrobot is.

03-03-2020 16:39

Stop nooit met ontdekken

LEGO Friends: Girls On A Mission - Stop nooit met ontdekken

Mia vindt een schatkaart en gaat er alleen op uit om de schat te vinden. De anderen denken dat ze vermist is. Carter Greene geeft niet op tot hij de schat gevonden heeft.

29-02-2020 11:03

Ontdekkingsreisdag

LEGO Friends: Girls On A Mission - Ontdekkingsreisdag

De meiden repeteren voor het jaarlijkse toneelstuk op Ontdekkingsreizigersdag. De nieuwe partner van Dr. Alvah, Carter Greene, leert van het bestaan van een beroemd scheepswrak.

22-02-2020 11:07

Gered van Vuilniseiland

LEGO Friends: Girls On A Mission - Gered van Vuilniseiland

De meiden genieten van een dagje in het resort. Ze ontdekken dat de baai wordt bedreigd door haaien en een drijvende afvalberg en komen in actie.

17-02-2020 16:39

De Pranksy-manier

LEGO Friends: Girls On A Mission - De Pranksy-manier

Dr. Alvah wil de kunstenaarsbuurt slopen. De meiden organiseren samen met Pranksy een demonstratie. Olivia twijfelt of ze het protest zal steunen, omdat ze fan is van dr. Alvah.

15-02-2020 11:08

De Schaduwgroep

LEGO Friends: Girls On A Mission - De Schaduwgroep

Stephanie doet mee aan een sportwedstrijd, maar verliest omdat er vals wordt gespeeld. De meiden komen in contact met een geheimzinnige groep die de valsspelers in de gaten houdt.

11-02-2020 16:41

Welkom in Heartlake City

LEGO Friends: Girls On A Mission - Welkom in Heartlake City

De vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie zien hun stad verpauperen met afval en graffiti, en er is niemand die er iets tegen doet. Ze besluiten een team op te richten om hun stad te beschermen. Ze moeten alleen nog een naa...

10-02-2020 16:39

Red de baai

LEGO Friends: Girls On A Mission - Red de baai

De meiden brengen de dieren terug naar zee en roepen een beschermd natuurgebied in het leven om het veilig te houden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LEGO Friends: Girls On A Mission bij LEGO Friends: Girls On A Mission liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LEGO Friends: Girls On A Mission. Heb je een uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist

Animatieserie over de vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Ze werken samen om van hun woonplaats Heartlake City een veiligere, schonere en leukere stad te maken. Hun vrije tijd brengen ze door op het racecircuit, waar ze trainen voor een wedstrijd tegen de wereldkampioen.

Uitzending gemist van LEGO Friends: Girls On A Mission? Hier kun je alle uitzendingen van LEGO Friends: Girls On A Mission kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 312
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!