Programma gemist?

De naar meiden willen er de zeker van zijn op dat zij de naar schat eerder vinden dan Carter, met dus ze krijgen op duiklessen de van Andrea's uit vader.

Als de een zus door van Stephanie, Roxy, wordt vermist op tijdens op de pauze van een musical, tijdens onderzoeken van de vriendinnen haar verdwijning. Ze het vinden op tv onder het theater een gangenstelsel uit waar ze niet de op hadden van gerekend.

Als een het gemeentehuis dicht gaat de voor tijdens renovatie, komen de vriendinnen achter een door geheim over Heartlake naar City waar op tv ze nog niet tijdens vanaf wisten. Ze maken van een nepschatkaart naar om naar Carter om de tuin van te leiden.

De vriendinnen op tv laten hun favoriete plekjes tijdens in tijdens Heartlake City zien in tijdens een documentaire. Maar van de filmmaker is van ingehuurd door Carter een Greene, die een op deze manier alles te in weten uit wil komen een over het mysterie van in het Hart van van de Zee.

Andrea kan Donna's op tv uit medaillon niet meer vinden. Ze door vervangt het door een op in nepexemplaar, dat wordt gestolen. tijdens Het echte medaillon blijkt een naar belangrijke uit aanwijzing te uit zijn in de zoektocht tijdens naar de in schat.

Er naar wordt een belangrijk op tv Ontdekkers-schilderij gestolen door uit het museum. De kans is met groot dat met ook met een ander schilderij wordt gestolen en met daarom maakt Emma de een van lokschilderij.

Carter op Greene doneert grond op tv en water voor een van gloednieuwe tuin in in Heart Lake City. het Maar al snel tijdens komt op het meer droog te liggen. De in van vriendinnen gaan op onderzoek uit uit.

Er zit door een monster in met het in meer. Iedereen is de bang, maar dan op tv ontdekken de meiden dat het monster tijdens eigenlijk een hightechrobot naar van is.

Mia vindt de een schatkaart en met gaat een er alleen op uit om de op schat op te vinden. De in anderen denken naar dat ze vermist is. Carter op tv Greene door geeft niet op tot hij de op tv schat gevonden met heeft.

De meiden de repeteren voor het met jaarlijkse toneelstuk op tv op Ontdekkingsreizigersdag. tijdens De nieuwe partner van een Dr. Alvah, Carter naar Greene, leert van tijdens het bestaan uit van een beroemd door scheepswrak.

De op meiden genieten van een van dagje in het een resort. Ze ontdekken het dat de baai op tv wordt bedreigd door tijdens haaien en een op drijvende naar afvalberg en komen in van actie.

Dr. Alvah tijdens wil de met kunstenaarsbuurt slopen. De meiden tijdens organiseren samen met naar Pranksy een van demonstratie. Olivia de twijfelt of ze op het protest zal steunen, omdat op ze fan op is van dr. een Alvah.

Stephanie op tv doet mee aan een in sportwedstrijd, maar verliest omdat op er op tv vals wordt een gespeeld. De meiden komen in in contact met een de geheimzinnige in groep die de valsspelers met in de gaten de houdt.

De vijf vriendinnen van Olivia, Andrea, tijdens Emma, het Mia en Stephanie zien hun een stad in verpauperen met afval en graffiti, en het er is niemand door het die er iets tegen in doet. Ze van besluiten een team op te richten een om hun stad tijdens in te beschermen. Ze moeten met alleen nog op een naam verzinnen voor in het team...

De meiden met brengen de naar dieren terug naar op zee en roepen op een beschermd natuurgebied in het van leven om het in veilig te met houden.

juni 2021
12-03-2020 16:41

Duiken

LEGO Friends: Girls On A Mission - Duiken

De meiden willen er zeker van zijn dat zij de schat eerder vinden dan Carter, dus ze krijgen duiklessen van Andrea's vader.

11-03-2020 16:39

Heartmore

LEGO Friends: Girls On A Mission - Heartmore

Als de zus van Stephanie, Roxy, wordt vermist tijdens de pauze van een musical, onderzoeken de vriendinnen haar verdwijning. Ze vinden onder het theater een gangenstelsel waar ze niet op hadden gerekend.

10-03-2020 16:40

Tunnel van schaduwen

LEGO Friends: Girls On A Mission - Tunnel van schaduwen

Als het gemeentehuis dicht gaat voor renovatie, komen de vriendinnen achter een geheim over Heartlake City waar ze nog niet vanaf wisten. Ze maken een nepschatkaart om Carter om de tuin te leiden.

09-03-2020 16:39

Echte vrienden

LEGO Friends: Girls On A Mission - Echte vrienden

De vriendinnen laten hun favoriete plekjes in Heartlake City zien in een documentaire. Maar de filmmaker is ingehuurd door Carter Greene, die op deze manier alles te weten wil komen over het mysterie van het Hart van de Zee.

07-03-2020 11:05

Medaillon en sleutel

LEGO Friends: Girls On A Mission - Medaillon en sleutel

Andrea kan Donna's medaillon niet meer vinden. Ze vervangt het door een nepexemplaar, dat wordt gestolen. Het echte medaillon blijkt een belangrijke aanwijzing te zijn in de zoektocht naar de schat.

06-03-2020 16:43

LEGO Friends: Girls On A Mission

LEGO Friends: Girls On A Mission - LEGO Friends: Girls On A Mission

Er wordt een belangrijk Ontdekkers-schilderij gestolen uit het museum. De kans is groot dat ook een ander schilderij wordt gestolen en daarom maakt Emma een lokschilderij.

05-03-2020 16:39

Greenes tuin

LEGO Friends: Girls On A Mission - Greenes tuin

Carter Greene doneert grond en water voor een gloednieuwe tuin in Heart Lake City. Maar al snel komt het meer droog te liggen. De vriendinnen gaan op onderzoek uit.

04-03-2020 16:37

Heartness monster

LEGO Friends: Girls On A Mission - Heartness monster

Er zit een monster in het meer. Iedereen is bang, maar dan ontdekken de meiden dat het monster eigenlijk een hightechrobot is.

03-03-2020 16:39

Stop nooit met ontdekken

LEGO Friends: Girls On A Mission - Stop nooit met ontdekken

Mia vindt een schatkaart en gaat er alleen op uit om de schat te vinden. De anderen denken dat ze vermist is. Carter Greene geeft niet op tot hij de schat gevonden heeft.

29-02-2020 11:03

Ontdekkingsreisdag

LEGO Friends: Girls On A Mission - Ontdekkingsreisdag

De meiden repeteren voor het jaarlijkse toneelstuk op Ontdekkingsreizigersdag. De nieuwe partner van Dr. Alvah, Carter Greene, leert van het bestaan van een beroemd scheepswrak.

22-02-2020 11:07

Gered van Vuilniseiland

LEGO Friends: Girls On A Mission - Gered van Vuilniseiland

De meiden genieten van een dagje in het resort. Ze ontdekken dat de baai wordt bedreigd door haaien en een drijvende afvalberg en komen in actie.

17-02-2020 16:39

De Pranksy-manier

LEGO Friends: Girls On A Mission - De Pranksy-manier

Dr. Alvah wil de kunstenaarsbuurt slopen. De meiden organiseren samen met Pranksy een demonstratie. Olivia twijfelt of ze het protest zal steunen, omdat ze fan is van dr. Alvah.

15-02-2020 11:08

De Schaduwgroep

LEGO Friends: Girls On A Mission - De Schaduwgroep

Stephanie doet mee aan een sportwedstrijd, maar verliest omdat er vals wordt gespeeld. De meiden komen in contact met een geheimzinnige groep die de valsspelers in de gaten houdt.

11-02-2020 16:41

Welkom in Heartlake City

LEGO Friends: Girls On A Mission - Welkom in Heartlake City

De vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie zien hun stad verpauperen met afval en graffiti, en er is niemand die er iets tegen doet. Ze besluiten een team op te richten om hun stad te beschermen. Ze moeten alleen nog een naa...

10-02-2020 16:39

Red de baai

LEGO Friends: Girls On A Mission - Red de baai

De meiden brengen de dieren terug naar zee en roepen een beschermd natuurgebied in het leven om het veilig te houden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LEGO Friends: Girls On A Mission bij LEGO Friends: Girls On A Mission liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LEGO Friends: Girls On A Mission. Heb je een uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist

Animatieserie over de vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Ze werken samen om van hun woonplaats Heartlake City een veiligere, schonere en leukere stad te maken. Hun vrije tijd brengen ze door op het racecircuit, waar ze trainen voor een wedstrijd tegen de wereldkampioen.

Uitzending gemist van LEGO Friends: Girls On A Mission? Hier kun je alle uitzendingen van LEGO Friends: Girls On A Mission kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 312
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!