Programma gemist?

De op tv meiden willen er naar zeker van zijn dat zij met de schat eerder de vinden dan de Carter, dus van ze krijgen het duiklessen van Andrea's van vader.

Als uit de zus van van Stephanie, Roxy, op wordt vermist tijdens de de pauze van een musical, door onderzoeken de vriendinnen van haar verdwijning. Ze een vinden onder het theater uit van een gangenstelsel waar ze van niet op de hadden gerekend.

Als het gemeentehuis op tv dicht gaat voor naar renovatie, komen de de vriendinnen achter een naar geheim over Heartlake uit City waar ze op nog met niet vanaf wisten. de Ze maken een nepschatkaart om een Carter om het de tuin te het leiden.

De vriendinnen laten een hun favoriete plekjes op tv in naar Heartlake City zien in een van documentaire. Maar de de filmmaker is op tv ingehuurd door Carter naar Greene, die op in deze manier de alles te in weten wil komen het over het mysterie de van het Hart van met de Zee.

Andrea door kan Donna's van medaillon niet meer vinden. Ze vervangt tijdens het het door een nepexemplaar, op tv dat wordt gestolen. Het door echte medaillon blijkt naar een belangrijke met aanwijzing te zijn in door de zoektocht naar de op tv van schat.

Er het wordt een in belangrijk Ontdekkers-schilderij gestolen uit het uit museum. De kans is naar groot dat het ook een op ander schilderij wordt in gestolen en daarom maakt door Emma een in lokschilderij.

Carter Greene doneert in grond en water met door voor een gloednieuwe tuin op in Heart een Lake City. Maar de al snel komt van het meer droog te op liggen. De vriendinnen op gaan op onderzoek met uit.

Er tijdens zit een in monster in het meer. een Iedereen is bang, maar dan tijdens op tv ontdekken de meiden dat het door monster eigenlijk een een hightechrobot de is.

Mia uit vindt een op schatkaart en gaat er alleen op op uit om op tv de schat te vinden. een De anderen denken op in dat ze vermist is. Carter een Greene geeft niet uit op tot hij de de schat gevonden op heeft.

De meiden het repeteren voor in het jaarlijkse toneelstuk op Ontdekkingsreizigersdag. naar De nieuwe een partner van op Dr. Alvah, Carter Greene, uit leert van van het bestaan van tijdens een beroemd een scheepswrak.

De het meiden genieten van in een dagje in het resort. in Ze tijdens ontdekken dat de baai wordt uit bedreigd door door haaien en een de drijvende afvalberg en komen van in tijdens actie.

Dr. Alvah de wil met de kunstenaarsbuurt slopen. de De meiden organiseren een samen met Pranksy een demonstratie. Olivia een door twijfelt of ze op tv het protest zal tijdens steunen, omdat ze op fan is van dr. uit Alvah.

Stephanie met doet mee aan van een sportwedstrijd, maar door verliest omdat door er vals wordt gespeeld. De meiden uit komen in op contact met een geheimzinnige de groep die de op tv op valsspelers in de gaten de houdt.

De door vijf vriendinnen Olivia, Andrea, met Emma, Mia van en Stephanie naar zien hun stad verpauperen met het afval en de graffiti, en tijdens er is niemand die een er iets tegen in doet. Ze besluiten de een team op een te richten om een hun stad te op tv beschermen. Ze op moeten alleen nog een van naam verzinnen voor het naar team...

De meiden de brengen de dieren terug van op tv naar zee en tijdens roepen een beschermd natuurgebied met in het leven om naar het veilig te op houden.

juli 2020
12-03-2020 16:41

Duiken

LEGO Friends: Girls On A Mission - Duiken

De meiden willen er zeker van zijn dat zij de schat eerder vinden dan Carter, dus ze krijgen duiklessen van Andrea's vader.

11-03-2020 16:39

Heartmore

LEGO Friends: Girls On A Mission - Heartmore

Als de zus van Stephanie, Roxy, wordt vermist tijdens de pauze van een musical, onderzoeken de vriendinnen haar verdwijning. Ze vinden onder het theater een gangenstelsel waar ze niet op hadden gerekend.

10-03-2020 16:40

Tunnel van schaduwen

LEGO Friends: Girls On A Mission - Tunnel van schaduwen

Als het gemeentehuis dicht gaat voor renovatie, komen de vriendinnen achter een geheim over Heartlake City waar ze nog niet vanaf wisten. Ze maken een nepschatkaart om Carter om de tuin te leiden.

09-03-2020 16:39

Echte vrienden

LEGO Friends: Girls On A Mission - Echte vrienden

De vriendinnen laten hun favoriete plekjes in Heartlake City zien in een documentaire. Maar de filmmaker is ingehuurd door Carter Greene, die op deze manier alles te weten wil komen over het mysterie van het Hart van de Zee.

07-03-2020 11:05

Medaillon en sleutel

LEGO Friends: Girls On A Mission - Medaillon en sleutel

Andrea kan Donna's medaillon niet meer vinden. Ze vervangt het door een nepexemplaar, dat wordt gestolen. Het echte medaillon blijkt een belangrijke aanwijzing te zijn in de zoektocht naar de schat.

06-03-2020 16:43

LEGO Friends: Girls On A Mission

LEGO Friends: Girls On A Mission - LEGO Friends: Girls On A Mission

Er wordt een belangrijk Ontdekkers-schilderij gestolen uit het museum. De kans is groot dat ook een ander schilderij wordt gestolen en daarom maakt Emma een lokschilderij.

05-03-2020 16:39

Greenes tuin

LEGO Friends: Girls On A Mission - Greenes tuin

Carter Greene doneert grond en water voor een gloednieuwe tuin in Heart Lake City. Maar al snel komt het meer droog te liggen. De vriendinnen gaan op onderzoek uit.

04-03-2020 16:37

Heartness monster

LEGO Friends: Girls On A Mission - Heartness monster

Er zit een monster in het meer. Iedereen is bang, maar dan ontdekken de meiden dat het monster eigenlijk een hightechrobot is.

03-03-2020 16:39

Stop nooit met ontdekken

LEGO Friends: Girls On A Mission - Stop nooit met ontdekken

Mia vindt een schatkaart en gaat er alleen op uit om de schat te vinden. De anderen denken dat ze vermist is. Carter Greene geeft niet op tot hij de schat gevonden heeft.

29-02-2020 11:03

Ontdekkingsreisdag

LEGO Friends: Girls On A Mission - Ontdekkingsreisdag

De meiden repeteren voor het jaarlijkse toneelstuk op Ontdekkingsreizigersdag. De nieuwe partner van Dr. Alvah, Carter Greene, leert van het bestaan van een beroemd scheepswrak.

22-02-2020 11:07

Gered van Vuilniseiland

LEGO Friends: Girls On A Mission - Gered van Vuilniseiland

De meiden genieten van een dagje in het resort. Ze ontdekken dat de baai wordt bedreigd door haaien en een drijvende afvalberg en komen in actie.

17-02-2020 16:39

De Pranksy-manier

LEGO Friends: Girls On A Mission - De Pranksy-manier

Dr. Alvah wil de kunstenaarsbuurt slopen. De meiden organiseren samen met Pranksy een demonstratie. Olivia twijfelt of ze het protest zal steunen, omdat ze fan is van dr. Alvah.

15-02-2020 11:08

De Schaduwgroep

LEGO Friends: Girls On A Mission - De Schaduwgroep

Stephanie doet mee aan een sportwedstrijd, maar verliest omdat er vals wordt gespeeld. De meiden komen in contact met een geheimzinnige groep die de valsspelers in de gaten houdt.

11-02-2020 16:41

Welkom in Heartlake City

LEGO Friends: Girls On A Mission - Welkom in Heartlake City

De vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie zien hun stad verpauperen met afval en graffiti, en er is niemand die er iets tegen doet. Ze besluiten een team op te richten om hun stad te beschermen. Ze moeten alleen nog een naa...

10-02-2020 16:39

Red de baai

LEGO Friends: Girls On A Mission - Red de baai

De meiden brengen de dieren terug naar zee en roepen een beschermd natuurgebied in het leven om het veilig te houden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LEGO Friends: Girls On A Mission bij LEGO Friends: Girls On A Mission liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LEGO Friends: Girls On A Mission. Heb je een uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist

Animatieserie over de vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Ze werken samen om van hun woonplaats Heartlake City een veiligere, schonere en leukere stad te maken. Hun vrije tijd brengen ze door op het racecircuit, waar ze trainen voor een wedstrijd tegen de wereldkampioen.

Uitzending gemist van LEGO Friends: Girls On A Mission? Hier kun je alle uitzendingen van LEGO Friends: Girls On A Mission kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 312
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!