Programma gemist?

Seizoen 1 een - Aflevering 4 de - Deense uit animatieserie. Naar het naar bos. De meiden proberen in nog steeds Pranksy tijdens te vinden, die overal in de tijdens op stad zijn graffititags achterlaat. Ze komen tijdens terecht in door het een bos, waar ze een beginnende brand door ontdekken. met Kunnen ze het met vuur op tijd op tv blussen?

Seizoen 1 tijdens - Aflevering 3 - door Deense animatieserie. Zus het en zo. Andrea vraagt op tv haar zusje Liz om de met de haar mee door te doen en beroemd het te worden. Maar met Liz heeft helemaal geen het zin om het een beroemde tijdens zangeres te worden. Toch ontdekken ze het dat ze een meer op een elkaar lijken dan ze in dachten.

De meiden gebruiken door al hun talent om uit Barney in het politiecorps te uit houden zodat agent Laura haar partner tijdens niet het kwijtraakt.

Een uit graffitikunstenaar, Pranksy, vernielt tijdens de muurschildering van in Emma. Als de meiden op naar hem op zoek het gaan, de ontdekken ze een van verlaten brandweerstation. Ze door besluiten er op tv hun nieuwe thuisbasis op van te maken.

De uit vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, door tijdens Mia en Stephanie zien hun een stad op tv verpauperen met afval en graffiti, en op er is niemand op tv die er tijdens iets tegen doet. Ze met besluiten een team in op te richten op om hun stad met te tijdens beschermen. Ze moeten het alleen nog een naam verzinnen het voor het de team...

De dag van tijdens door de grote race met is aangebroken. Emma hoort bij toeval met belangrijke informatie, uit maar kan tijdens ze die op tijd doorspelen de aan haar op tv team? Lukt het naar de de meiden om de vals spelende het dr. Alvah door te verslaan en de race door een te winnen?

De door Alvahbots van dr. van Alvah controleren tijdens een groot deel van Heartlake City. met tijdens Mia is ervan overtuigd dat ze het door een wagen de zonder coureur van door de met weg is uit gereden. De meiden krijgen hulp uit op tv onverwachte uit hoek.

In uit Old Town ontdekt Andrea op tv iets over Hazels verleden in dat de meiden door kan de helpen bij de naar grote race. Maar op tv als Mia een ongeluk het krijgt, is de het nog het maar de vraag of ze gaan op uit winnen...

De uit meisjes logeren in de vuurtoren uit om de voor de op tv dieren uit de kliniek te kunnen van zorgen. Emma vindt op een met oud logboek van in de vuurtorenwachter waarin de door legende de van het Heart Lake het City zeemonster staat door beschreven.

Carter Greene door doneert grond en water met het voor een gloednieuwe met tuin in Heart Lake City. de Maar op al snel komt het meer een droog te op liggen. De vriendinnen tijdens gaan op onderzoek op uit.

Er zit een tijdens monster in het de meer. Iedereen in is bang, maar dan van naar ontdekken de meiden dat op het monster eigenlijk op tv een hightechrobot tijdens is.

Mia vindt een tijdens het schatkaart en gaat er alleen op op tv uit tijdens om de schat te vinden. tijdens De anderen in denken dat ze de vermist is. door Carter Greene het geeft niet op met tot hij de schat gevonden door heeft.

De een stroom is uitgevallen in Heartlake naar van City en de meiden komen in een naar actie om de bevolking te helpen. van Ze stuiten op een een bank op die zojuist een is beroofd.

De een meiden repeteren voor het de jaarlijkse toneelstuk op de Ontdekkingsreizigersdag. De het nieuwe partner van op Dr. Alvah, een Carter Greene, leert uit van het bestaan van een beroemd op uit scheepswrak.

De meiden door hebben een break nodig het van naar de trainingen op het in circuit een en gaan naar het park. op tv In het meer zwemt in een groot met wezen rond dat de uit mensen laat met schrikken. tijdens Is het een van monster? De meiden gaan op in onderzoek in uit.

september 2019
17-09-2019 16:36

LEGO Friends: Girls on a Mission

LEGO Friends: Girls On A Mission - LEGO Friends: Girls on a Mission

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Deense animatieserie. Naar het bos. De meiden proberen nog steeds Pranksy te vinden, die overal in de stad zijn graffititags achterlaat. Ze komen terecht in het bos, waar ze een beginnende brand ontdekken. Kunne...

16-09-2019 16:27

LEGO Friends: Girls on a Mission

LEGO Friends: Girls On A Mission - LEGO Friends: Girls on a Mission

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Deense animatieserie. Zus en zo. Andrea vraagt haar zusje Liz om met haar mee te doen en beroemd te worden. Maar Liz heeft helemaal geen zin om een beroemde zangeres te worden. Toch ontdekken ze dat ze meer op e...

14-09-2019 11:18

Het beste paard van stal

LEGO Friends: Girls On A Mission - Het beste paard van stal

De meiden gebruiken al hun talent om Barney in het politiecorps te houden zodat agent Laura haar partner niet kwijtraakt.

13-09-2019 16:37

Vriendschapshuis

LEGO Friends: Girls On A Mission - Vriendschapshuis

Een graffitikunstenaar, Pranksy, vernielt de muurschildering van Emma. Als de meiden naar hem op zoek gaan, ontdekken ze een verlaten brandweerstation. Ze besluiten er hun nieuwe thuisbasis van te maken.

12-09-2019 16:33

Welkom in Heartlake City

LEGO Friends: Girls On A Mission - Welkom in Heartlake City

De vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie zien hun stad verpauperen met afval en graffiti, en er is niemand die er iets tegen doet. Ze besluiten een team op te richten om hun stad te beschermen. Ze moeten alleen nog een naa...

11-09-2019 16:28

De grand prix

LEGO Friends: Girls On A Mission - De grand prix

De dag van de grote race is aangebroken. Emma hoort bij toeval belangrijke informatie, maar kan ze die op tijd doorspelen aan haar team? Lukt het de meiden om de vals spelende dr. Alvah te verslaan en de race te winnen?

10-09-2019 16:38

Alvahbots in de aanval

LEGO Friends: Girls On A Mission - Alvahbots in de aanval

De Alvahbots van dr. Alvah controleren een groot deel van Heartlake City. Mia is ervan overtuigd dat ze door een wagen zonder coureur van de weg is gereden. De meiden krijgen hulp uit onverwachte hoek.

09-09-2019 16:32

Weer samen

LEGO Friends: Girls On A Mission - Weer samen

In Old Town ontdekt Andrea iets over Hazels verleden dat de meiden kan helpen bij de grote race. Maar als Mia een ongeluk krijgt, is het nog maar de vraag of ze gaan winnen...

07-09-2019 11:14

Er was eens een vuurtoren

LEGO Friends: Girls On A Mission - Er was eens een vuurtoren

De meisjes logeren in de vuurtoren om voor de dieren uit de kliniek te kunnen zorgen. Emma vindt een oud logboek van de vuurtorenwachter waarin de legende van het Heart Lake City zeemonster staat beschreven.

06-09-2019 16:34

Greenes tuin

LEGO Friends: Girls On A Mission - Greenes tuin

Carter Greene doneert grond en water voor een gloednieuwe tuin in Heart Lake City. Maar al snel komt het meer droog te liggen. De vriendinnen gaan op onderzoek uit.

05-09-2019 16:37

Heartness monster

LEGO Friends: Girls On A Mission - Heartness monster

Er zit een monster in het meer. Iedereen is bang, maar dan ontdekken de meiden dat het monster eigenlijk een hightechrobot is.

04-09-2019 16:34

Stop nooit met ontdekken

LEGO Friends: Girls On A Mission - Stop nooit met ontdekken

Mia vindt een schatkaart en gaat er alleen op uit om de schat te vinden. De anderen denken dat ze vermist is. Carter Greene geeft niet op tot hij de schat gevonden heeft.

03-09-2019 16:34

Lichten uit

LEGO Friends: Girls On A Mission - Lichten uit

De stroom is uitgevallen in Heartlake City en de meiden komen in actie om de bevolking te helpen. Ze stuiten op een bank die zojuist is beroofd.

02-09-2019 16:35

Ontdekkingsreisdag

LEGO Friends: Girls On A Mission - Ontdekkingsreisdag

De meiden repeteren voor het jaarlijkse toneelstuk op Ontdekkingsreizigersdag. De nieuwe partner van Dr. Alvah, Carter Greene, leert van het bestaan van een beroemd scheepswrak.

01-09-2019 11:49

Het meermonster

LEGO Friends: Girls On A Mission - Het meermonster

De meiden hebben een break nodig van de trainingen op het circuit en gaan naar het park. In het meer zwemt een groot wezen rond dat de mensen laat schrikken. Is het een monster? De meiden gaan op onderzoek uit.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LEGO Friends: Girls On A Mission bij LEGO Friends: Girls On A Mission liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LEGO Friends: Girls On A Mission. Heb je een uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist

Animatieserie over de vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Ze werken samen om van hun woonplaats Heartlake City een veiligere, schonere en leukere stad te maken. Hun vrije tijd brengen ze door op het racecircuit, waar ze trainen voor een wedstrijd tegen de wereldkampioen.

Uitzending gemist van LEGO Friends: Girls On A Mission? Hier kun je alle uitzendingen van LEGO Friends: Girls On A Mission kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 169
  • Laatste uitzending op 17-09-2019 om 16:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord