Programma gemist?

Dr. uit Alvah wil de kunstenaarsbuurt de slopen. De door meiden organiseren samen met Pranksy op tv een demonstratie. uit Olivia twijfelt of op ze het protest naar zal steunen, omdat ze tijdens op fan is van dr. uit Alvah.

Stephanie op tv doet mee aan op een sportwedstrijd, maar verliest omdat in op er vals wordt gespeeld. De meiden naar komen in contact van in met een geheimzinnige naar groep die de valsspelers in op tv de op gaten houdt.

De met vijf vriendinnen Olivia, Andrea, in Emma, Mia en Stephanie de zien hun stad met verpauperen met het afval en een graffiti, en er is niemand op die er iets de tegen doet. van Ze besluiten een team op tv tijdens op te richten om de hun stad te op beschermen. Ze moeten alleen nog op een naam verzinnen het voor op het team...

De meiden met brengen de dieren terug naar naar zee tijdens en roepen een beschermd naar op tv natuurgebied in het op leven om het veilig uit te houden.

De door meiden zijn het de beu dat in Carter steeds de door stad vernielt. Ze tonen hem een dat in niemand ongestraft aan Heartlake City kan op tv tijdens komen.

De meiden ontdekken op tv tijdens Carters plannen om de een onderwaterhotel te bouwen. tijdens Dat plan willen ze in stoppen.

Tijdens een het bespioneren van van Carter ontmoeten de uit meiden een nieuwe vriendin, die op tijdens verborgen motieven heeft.

Andrea van verliest haar stem en moet op tv rust houden. De op meiden houden haar naar gezelschap tot ze naar naar weer kan praten.

De vriendinnen ontdekken op op dat Carter alweer met iets van plan van is onder water. naar Deze keer is het tijdens gevaarlijk.

Na het vast te hebben tijdens gezeten op de zee, proberen de meiden tijdens terug te keren naar met huis. Dit leidt tot het een met belangrijke ontdekking.

Als de meiden Deans de dienst overnemen in het tijdens Cupcake Café, kampt Zobo met een storing en van laat grote schade door met achter.

De meisjes logeren het in een de vuurtoren om voor de een tijdens dieren uit de kliniek te kunnen tijdens zorgen. Emma vindt met een op oud logboek van de vuurtorenwachter door waarin de legende op tv van door het Heart door Lake City zeemonster een staat beschreven.

Als Liz het haar tijdens nieuwe dierenvertalingsapp, Mearff, onthult, wordt in een dag op de de pier van in het pretpark een uit nog grotere achtbaan naar dan de meiden naar hadden verwacht. Carter op tv onthult zijn het plannen voor door een onderwaterhotel.

Door Andrea's op tv focus op het winnen uit van de HLC op Talentenjacht, verliest met ze de focus op op wat echt belangrijk van op tv is. Hierdoor verliest ze kostbare in punten.

Vastbesloten naar om Het Hart van op de Zee op en de geschiedenis het van Heart Lake City te het beschermen tegen door Carter, beginnen de meiden de aan het zoeken een van door de schat. Onder water tijdens ontdekken op tv ze het grote geheim van een de een schat.

februari 2020
17-02-2020 16:43

LEGO Friends: Girls On A Mission

LEGO Friends: Girls On A Mission - LEGO Friends: Girls On A Mission

Dr. Alvah wil de kunstenaarsbuurt slopen. De meiden organiseren samen met Pranksy een demonstratie. Olivia twijfelt of ze het protest zal steunen, omdat ze fan is van dr. Alvah.

15-02-2020 11:05

LEGO Friends: Girls On A Mission

LEGO Friends: Girls On A Mission - LEGO Friends: Girls On A Mission

Stephanie doet mee aan een sportwedstrijd, maar verliest omdat er vals wordt gespeeld. De meiden komen in contact met een geheimzinnige groep die de valsspelers in de gaten houdt.

11-02-2020 16:41

Welkom in Heartlake City

LEGO Friends: Girls On A Mission - Welkom in Heartlake City

De vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie zien hun stad verpauperen met afval en graffiti, en er is niemand die er iets tegen doet. Ze besluiten een team op te richten om hun stad te beschermen. Ze moeten alleen nog een naa...

10-02-2020 16:39

Red de baai

LEGO Friends: Girls On A Mission - Red de baai

De meiden brengen de dieren terug naar zee en roepen een beschermd natuurgebied in het leven om het veilig te houden.

08-02-2020 11:07

De kunst van Carter Green zijn

LEGO Friends: Girls On A Mission - De kunst van Carter Green zijn

De meiden zijn het beu dat Carter steeds de stad vernielt. Ze tonen hem dat niemand ongestraft aan Heartlake City kan komen.

06-02-2020 16:41

Het echte werk

LEGO Friends: Girls On A Mission - Het echte werk

De meiden ontdekken Carters plannen om een onderwaterhotel te bouwen. Dat plan willen ze stoppen.

05-02-2020 16:41

Schaduwen

LEGO Friends: Girls On A Mission - Schaduwen

Tijdens het bespioneren van Carter ontmoeten de meiden een nieuwe vriendin, die verborgen motieven heeft.

04-02-2020 16:36

Operatie Mondje Dicht

LEGO Friends: Girls On A Mission - Operatie Mondje Dicht

Andrea verliest haar stem en moet rust houden. De meiden houden haar gezelschap tot ze weer kan praten.

03-02-2020 16:43

Alvahs flair

LEGO Friends: Girls On A Mission - Alvahs flair

De vriendinnen ontdekken dat Carter alweer iets van plan is onder water. Deze keer is het gevaarlijk.

01-02-2020 11:03

Gestrand

LEGO Friends: Girls On A Mission - Gestrand

Na vast te hebben gezeten op zee, proberen de meiden terug te keren naar huis. Dit leidt tot een belangrijke ontdekking.

31-01-2020 16:39

Zobo 2.0

LEGO Friends: Girls On A Mission - Zobo 2.0

Als de meiden Deans dienst overnemen in het Cupcake Café, kampt Zobo met een storing en laat grote schade achter.

29-01-2020 16:38

Er was eens een vuurtoren

LEGO Friends: Girls On A Mission - Er was eens een vuurtoren

De meisjes logeren in de vuurtoren om voor de dieren uit de kliniek te kunnen zorgen. Emma vindt een oud logboek van de vuurtorenwachter waarin de legende van het Heart Lake City zeemonster staat beschreven.

28-01-2020 16:42

Mearff

LEGO Friends: Girls On A Mission - Mearff

Als Liz haar nieuwe dierenvertalingsapp, Mearff, onthult, wordt een dag op de pier van het pretpark een nog grotere achtbaan dan de meiden hadden verwacht. Carter onthult zijn plannen voor een onderwaterhotel.

27-01-2020 16:40

De winnaar zingt

LEGO Friends: Girls On A Mission - De winnaar zingt

Door Andrea's focus op het winnen van de HLC Talentenjacht, verliest ze de focus op wat echt belangrijk is. Hierdoor verliest ze kostbare punten.

25-01-2020 11:06

Hart van de Zee

LEGO Friends: Girls On A Mission - Hart van de Zee

Vastbesloten om Het Hart van de Zee en de geschiedenis van Heart Lake City te beschermen tegen Carter, beginnen de meiden aan het zoeken van de schat. Onder water ontdekken ze het grote geheim van de schat.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LEGO Friends: Girls On A Mission bij LEGO Friends: Girls On A Mission liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LEGO Friends: Girls On A Mission. Heb je een uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist

Animatieserie over de vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Ze werken samen om van hun woonplaats Heartlake City een veiligere, schonere en leukere stad te maken. Hun vrije tijd brengen ze door op het racecircuit, waar ze trainen voor een wedstrijd tegen de wereldkampioen.

Uitzending gemist van LEGO Friends: Girls On A Mission? Hier kun je alle uitzendingen van LEGO Friends: Girls On A Mission kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 301
  • Laatste uitzending op 17-02-2020 om 16:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!