Programma gemist?

De een AlvahBots van in dr. Alvah controleren een groot deel van van Heartlake City. de Mia is ervan op tv overtuigd dat het ze naar door een wagen zonder coureur van van de in weg is gereden. in De meiden krijgen hulp uit door onverwachte op tv hoek.

De meiden de hebben een break nodig het van de een trainingen op het circuit naar naar en gaan naar het park. naar In met het meer zwemt op een groot wezen rond dat de tijdens mensen laat naar schrikken. Is het een in naar monster? De meiden gaan op onderzoek tijdens door uit.

De met meiden genieten van van een dagje in een het resort. op tv Ze ontdekken dat tijdens de baai wordt bedreigd door door haaien en een van drijvende afvalberg en komen tijdens in in actie.

De van meiden hebben een de nieuwe hobby: racen op het in circuit! tijdens Andrea's temperament stort door de meiden in uit een nieuw avontuur: een in wedstrijd tegen de met bekende coureur uit Vicky Roman.

De meiden ontdekken door dat bijna alle de winkels in tijdens de kunstenaarsbuurt uit leegstaan. Ze de bedenken een plan door om de winkel op tv van Hazel een het metamorfose te geven, zodat uit er nieuwe klanten tijdens komen.

Stephanie doet mee het aan een sportwedstrijd, het maar verliest uit omdat met er vals wordt gespeeld. op De meiden door komen in contact tijdens met een geheimzinnige door groep die de valsspelers het in de gaten door houdt.

De meiden proberen het het nog steeds Pranksy te in vinden, die overal op in de stad op tv zijn graffititags achterlaat. Ze naar komen terecht in het op tv bos, waar in ze een beginnende brand uit ontdekken. Kunnen uit ze het naar vuur op tijd het blussen?

Andrea naar vraagt haar in zusje, Liz, om met haar het mee te het doen en beroemd te door worden. Maar Liz het heeft helemaal geen een zin om een beroemde naar zangeres te met worden. Toch ontdekken in ze dat ze door meer op tv op elkaar lijken dan naar ze dachten.

Een op tv graffitikunstenaar, Pranksy, vernielt met de muurschildering de van Emma. Als de meiden door naar hem op een zoek gaan, ontdekken ze een naar een verlaten brandweerstation. Ze op besluiten er hun nieuwe tijdens thuisbasis uit van te maken.

De vijf vriendinnen door Olivia, de Andrea, Emma, Mia en Stephanie het van zien hun stad een verpauperen met afval van en graffiti, en er is op tv niemand die door er iets tegen doet. de Ze besluiten een op tv team op op te richten om hun stad van te beschermen. in Ze moeten alleen nog met een uit naam verzinnen tijdens voor het team...

De op tv dag van de grote het race is tijdens aangebroken. Emma door hoort bij toeval op belangrijke informatie, maar het kan ze die op op tijd doorspelen aan haar team? uit de Lukt het de meiden om een de tijdens vals spelende dr. Alvah een te verslaan en uit de race te van winnen?

Een op tv groot deel van een Heartlake City wordt gecontroleerd door in de AlvahBots van in dr. Alvah. uit Mia is ervan van overtuigd dat het ze door een wagen tijdens zonder coureur een van de weg naar is gereden. De meiden het krijgen hulp een uit onverwachte uit hoek.

Een groot met deel van Heartlake naar City wordt gecontroleerd het door de AlvahBots van het het dr. Alvah. Mia tijdens is ervan overtuigd dat een ze door een wagen zonder op tv coureur van de tijdens weg op tv is gereden. in De meiden krijgen hulp uit onverwachte uit de hoek.

In Old de Town ontdekt Andrea iets van over Hazels verleden door dat op tv de meiden kan helpen door bij de door grote race. Maar als Mia naar een ongeluk met krijgt, een is het nog maar op tv de vraag of van ze gaan met winnen...

In een Old Town ontdekt een Andrea iets over Hazels verleden op met dat de meiden kan helpen op bij de naar grote race. Maar als Mia de een uit ongeluk krijgt, is het door nog naar maar de vraag of ze gaan tijdens een winnen...

maart 2019
16-03-2019 11:27

Attack of the Alvahbots

LEGO Friends: Girls On A Mission - Attack of the Alvahbots

De AlvahBots van dr. Alvah controleren een groot deel van Heartlake City. Mia is ervan overtuigd dat ze door een wagen zonder coureur van de weg is gereden. De meiden krijgen hulp uit onverwachte hoek.

09-03-2019 11:27

The lake monster

LEGO Friends: Girls On A Mission - The lake monster

De meiden hebben een break nodig van de trainingen op het circuit en gaan naar het park. In het meer zwemt een groot wezen rond dat de mensen laat schrikken. Is het een monster? De meiden gaan op onderzoek uit.

02-03-2019 11:31

Escape from trash island

LEGO Friends: Girls On A Mission - Escape from trash island

De meiden genieten van een dagje in het resort. Ze ontdekken dat de baai wordt bedreigd door haaien en een drijvende afvalberg en komen in actie.

23-02-2019 11:27

The daft & the furious

LEGO Friends: Girls On A Mission - The daft & the furious

De meiden hebben een nieuwe hobby: racen op het circuit! Andrea's temperament stort de meiden in een nieuw avontuur: een wedstrijd tegen de bekende coureur Vicky Roman.

16-02-2019 11:30

Fashionably old

LEGO Friends: Girls On A Mission - Fashionably old

De meiden ontdekken dat bijna alle winkels in de kunstenaarsbuurt leegstaan. Ze bedenken een plan om de winkel van Hazel een metamorfose te geven, zodat er nieuwe klanten komen.

09-02-2019 11:31

Shadow group

LEGO Friends: Girls On A Mission - Shadow group

Stephanie doet mee aan een sportwedstrijd, maar verliest omdat er vals wordt gespeeld. De meiden komen in contact met een geheimzinnige groep die de valsspelers in de gaten houdt.

03-02-2019 11:55

Into the woods

LEGO Friends: Girls On A Mission - Into the woods

De meiden proberen nog steeds Pranksy te vinden, die overal in de stad zijn graffititags achterlaat. Ze komen terecht in het bos, waar ze een beginnende brand ontdekken. Kunnen ze het vuur op tijd blussen?

02-02-2019 11:44

Sister act

LEGO Friends: Girls On A Mission - Sister act

Andrea vraagt haar zusje, Liz, om met haar mee te doen en beroemd te worden. Maar Liz heeft helemaal geen zin om een beroemde zangeres te worden. Toch ontdekken ze dat ze meer op elkaar lijken dan ze dachten.

27-01-2019 11:48

Friendship house

LEGO Friends: Girls On A Mission - Friendship house

Een graffitikunstenaar, Pranksy, vernielt de muurschildering van Emma. Als de meiden naar hem op zoek gaan, ontdekken ze een verlaten brandweerstation. Ze besluiten er hun nieuwe thuisbasis van te maken.

26-01-2019 11:42

Welcome to Heartlake City

LEGO Friends: Girls On A Mission - Welcome to Heartlake City

De vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie zien hun stad verpauperen met afval en graffiti, en er is niemand die er iets tegen doet. Ze besluiten een team op te richten om hun stad te beschermen. Ze moeten alleen nog een naa...

20-01-2019 11:49

The grand prix

LEGO Friends: Girls On A Mission - The grand prix

De dag van de grote race is aangebroken. Emma hoort bij toeval belangrijke informatie, maar kan ze die op tijd doorspelen aan haar team? Lukt het de meiden om de vals spelende dr. Alvah te verslaan en de race te winnen?

19-01-2019 11:40

Attack of the Alvahbots

LEGO Friends: Girls On A Mission - Attack of the Alvahbots

Een groot deel van Heartlake City wordt gecontroleerd door de AlvahBots van dr. Alvah. Mia is ervan overtuigd dat ze door een wagen zonder coureur van de weg is gereden. De meiden krijgen hulp uit onverwachte hoek.

13-01-2019 11:57

Attack of the Alvahbots

LEGO Friends: Girls On A Mission - Attack of the Alvahbots

Een groot deel van Heartlake City wordt gecontroleerd door de AlvahBots van dr. Alvah. Mia is ervan overtuigd dat ze door een wagen zonder coureur van de weg is gereden. De meiden krijgen hulp uit onverwachte hoek.

12-01-2019 11:41

Together again

LEGO Friends: Girls On A Mission - Together again

In Old Town ontdekt Andrea iets over Hazels verleden dat de meiden kan helpen bij de grote race. Maar als Mia een ongeluk krijgt, is het nog maar de vraag of ze gaan winnen...

06-01-2019 11:48

Together again

LEGO Friends: Girls On A Mission - Together again

In Old Town ontdekt Andrea iets over Hazels verleden dat de meiden kan helpen bij de grote race. Maar als Mia een ongeluk krijgt, is het nog maar de vraag of ze gaan winnen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LEGO Friends: Girls On A Mission bij LEGO Friends: Girls On A Mission liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LEGO Friends: Girls On A Mission. Heb je een uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist

Animatieserie over de vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Ze werken samen om van hun woonplaats Heartlake City een veiligere, schonere en leukere stad te maken. Hun vrije tijd brengen ze door op het racecircuit, waar ze trainen voor een wedstrijd tegen de wereldkampioen.

Uitzending gemist van LEGO Friends: Girls On A Mission? Hier kun je alle uitzendingen van LEGO Friends: Girls On A Mission kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
  • Laatste uitzending op 16-03-2019 om 11:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord