Programma gemist?

De meiden in willen er zeker door van zijn naar dat zij de schat eerder een vinden dan Carter, tijdens dus ze door krijgen duiklessen van met Andrea's de vader.

Als de een zus van Stephanie, uit Roxy, wordt vermist tijdens tijdens op tv de pauze van een musical, onderzoeken een de de vriendinnen haar verdwijning. Ze vinden een onder het door theater een een gangenstelsel waar ze niet een op naar hadden gerekend.

Als naar het gemeentehuis dicht gaat door voor renovatie, komen de de vriendinnen achter uit een geheim over met Heartlake City waar ze naar op tv nog niet vanaf het wisten. Ze maken een nepschatkaart tijdens om Carter het om de tuin te naar leiden.

De vriendinnen laten een op tv hun favoriete plekjes het in Heartlake City zien in het een documentaire. Maar de de filmmaker van is ingehuurd in door Carter Greene, die met op deze manier tijdens alles te weten wil door komen over het het mysterie van het Hart uit van op tv de Zee.

Andrea kan Donna's de medaillon niet door meer vinden. Ze van vervangt het door door een nepexemplaar, dat wordt in naar gestolen. Het echte met medaillon blijkt een belangrijke het aanwijzing te zijn uit in de zoektocht naar het de de schat.

Er wordt de een in belangrijk Ontdekkers-schilderij gestolen uit het uit museum. op De kans is groot dat ook op een ander de schilderij wordt door gestolen en daarom maakt Emma uit een met lokschilderij.

Carter in Greene doneert grond en op water door voor een gloednieuwe tuin met in Heart Lake City. uit Maar op al snel komt het meer de droog te liggen. De in vriendinnen naar gaan op onderzoek tijdens uit.

Er zit een door monster in in het op tv meer. Iedereen is bang, maar dan het op tv ontdekken de meiden dat het de monster eigenlijk een hightechrobot naar het is.

Mia naar vindt een schatkaart op tv en gaat op tv er alleen op uit om door de schat te vinden. de De anderen uit denken dat ze door vermist is. tijdens Carter Greene geeft niet op met een tot hij de schat een gevonden heeft.

De meiden repeteren op tv voor het jaarlijkse op tv toneelstuk op Ontdekkingsreizigersdag. in op tv De nieuwe partner van door Dr. Alvah, Carter Greene, van leert van het met bestaan van op tv een beroemd tijdens scheepswrak.

De op tv meiden genieten van een in dagje in het resort. van Ze ontdekken dat door de baai wordt van bedreigd door in haaien en een in drijvende afvalberg de en komen in met actie.

Dr. uit Alvah wil het de kunstenaarsbuurt slopen. van De meiden organiseren samen door met Pranksy een op tv demonstratie. Olivia tijdens twijfelt of ze het protest zal uit van steunen, omdat ze fan is van een dr. in Alvah.

Stephanie het doet mee aan een tijdens sportwedstrijd, maar verliest omdat uit de er vals wordt gespeeld. door De meiden door komen in contact met een uit geheimzinnige van groep die de tijdens valsspelers in de gaten van houdt.

De vijf vriendinnen op Olivia, met Andrea, Emma, Mia naar en Stephanie zien tijdens hun stad verpauperen met afval tijdens en graffiti, met en er is niemand op tv die er iets door tegen doet. door Ze op tv besluiten een team op te richten uit om een hun stad te beschermen. op tv Ze uit moeten alleen nog een naam met verzinnen voor uit het team...

De van meiden brengen de dieren terug de naar zee met en roepen een met beschermd natuurgebied in met het leven om het in van veilig te houden.

oktober 2021
12-03-2020 16:41

Duiken

LEGO Friends: Girls On A Mission - Duiken

De meiden willen er zeker van zijn dat zij de schat eerder vinden dan Carter, dus ze krijgen duiklessen van Andrea's vader.

11-03-2020 16:39

Heartmore

LEGO Friends: Girls On A Mission - Heartmore

Als de zus van Stephanie, Roxy, wordt vermist tijdens de pauze van een musical, onderzoeken de vriendinnen haar verdwijning. Ze vinden onder het theater een gangenstelsel waar ze niet op hadden gerekend.

10-03-2020 16:40

Tunnel van schaduwen

LEGO Friends: Girls On A Mission - Tunnel van schaduwen

Als het gemeentehuis dicht gaat voor renovatie, komen de vriendinnen achter een geheim over Heartlake City waar ze nog niet vanaf wisten. Ze maken een nepschatkaart om Carter om de tuin te leiden.

09-03-2020 16:39

Echte vrienden

LEGO Friends: Girls On A Mission - Echte vrienden

De vriendinnen laten hun favoriete plekjes in Heartlake City zien in een documentaire. Maar de filmmaker is ingehuurd door Carter Greene, die op deze manier alles te weten wil komen over het mysterie van het Hart van de Zee.

07-03-2020 11:05

Medaillon en sleutel

LEGO Friends: Girls On A Mission - Medaillon en sleutel

Andrea kan Donna's medaillon niet meer vinden. Ze vervangt het door een nepexemplaar, dat wordt gestolen. Het echte medaillon blijkt een belangrijke aanwijzing te zijn in de zoektocht naar de schat.

06-03-2020 16:43

LEGO Friends: Girls On A Mission

LEGO Friends: Girls On A Mission - LEGO Friends: Girls On A Mission

Er wordt een belangrijk Ontdekkers-schilderij gestolen uit het museum. De kans is groot dat ook een ander schilderij wordt gestolen en daarom maakt Emma een lokschilderij.

05-03-2020 16:39

Greenes tuin

LEGO Friends: Girls On A Mission - Greenes tuin

Carter Greene doneert grond en water voor een gloednieuwe tuin in Heart Lake City. Maar al snel komt het meer droog te liggen. De vriendinnen gaan op onderzoek uit.

04-03-2020 16:37

Heartness monster

LEGO Friends: Girls On A Mission - Heartness monster

Er zit een monster in het meer. Iedereen is bang, maar dan ontdekken de meiden dat het monster eigenlijk een hightechrobot is.

03-03-2020 16:39

Stop nooit met ontdekken

LEGO Friends: Girls On A Mission - Stop nooit met ontdekken

Mia vindt een schatkaart en gaat er alleen op uit om de schat te vinden. De anderen denken dat ze vermist is. Carter Greene geeft niet op tot hij de schat gevonden heeft.

29-02-2020 11:03

Ontdekkingsreisdag

LEGO Friends: Girls On A Mission - Ontdekkingsreisdag

De meiden repeteren voor het jaarlijkse toneelstuk op Ontdekkingsreizigersdag. De nieuwe partner van Dr. Alvah, Carter Greene, leert van het bestaan van een beroemd scheepswrak.

22-02-2020 11:07

Gered van Vuilniseiland

LEGO Friends: Girls On A Mission - Gered van Vuilniseiland

De meiden genieten van een dagje in het resort. Ze ontdekken dat de baai wordt bedreigd door haaien en een drijvende afvalberg en komen in actie.

17-02-2020 16:39

De Pranksy-manier

LEGO Friends: Girls On A Mission - De Pranksy-manier

Dr. Alvah wil de kunstenaarsbuurt slopen. De meiden organiseren samen met Pranksy een demonstratie. Olivia twijfelt of ze het protest zal steunen, omdat ze fan is van dr. Alvah.

15-02-2020 11:08

De Schaduwgroep

LEGO Friends: Girls On A Mission - De Schaduwgroep

Stephanie doet mee aan een sportwedstrijd, maar verliest omdat er vals wordt gespeeld. De meiden komen in contact met een geheimzinnige groep die de valsspelers in de gaten houdt.

11-02-2020 16:41

Welkom in Heartlake City

LEGO Friends: Girls On A Mission - Welkom in Heartlake City

De vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie zien hun stad verpauperen met afval en graffiti, en er is niemand die er iets tegen doet. Ze besluiten een team op te richten om hun stad te beschermen. Ze moeten alleen nog een naa...

10-02-2020 16:39

Red de baai

LEGO Friends: Girls On A Mission - Red de baai

De meiden brengen de dieren terug naar zee en roepen een beschermd natuurgebied in het leven om het veilig te houden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LEGO Friends: Girls On A Mission bij LEGO Friends: Girls On A Mission liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LEGO Friends: Girls On A Mission. Heb je een uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist

Animatieserie over de vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Ze werken samen om van hun woonplaats Heartlake City een veiligere, schonere en leukere stad te maken. Hun vrije tijd brengen ze door op het racecircuit, waar ze trainen voor een wedstrijd tegen de wereldkampioen.

Uitzending gemist van LEGO Friends: Girls On A Mission? Hier kun je alle uitzendingen van LEGO Friends: Girls On A Mission kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 312
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!