Programma gemist?

De meiden willen de er zeker op van zijn dat zij uit in de schat eerder vinden dan Carter, een dus ze op krijgen duiklessen de van Andrea's door vader.

Als de zus een van Stephanie, tijdens Roxy, wordt van vermist tijdens van de pauze van een musical, onderzoeken naar de vriendinnen op tv haar verdwijning. Ze vinden van onder het de theater een gangenstelsel waar op tv op ze niet op hadden op gerekend.

Als het gemeentehuis door dicht naar gaat voor renovatie, komen de het vriendinnen een achter een geheim door over Heartlake City de waar ze nog niet vanaf het wisten. Ze op maken met een nepschatkaart om Carter om de uit de tuin te leiden.

De een vriendinnen laten de hun favoriete plekjes in Heartlake City op zien van in een documentaire. Maar in de filmmaker is in ingehuurd door door Carter Greene, naar die op deze manier alles op te met weten wil komen op over het mysterie van door het Hart van de op Zee.

Andrea kan op tv Donna's medaillon het niet meer naar vinden. Ze vervangt het door van een nepexemplaar, dat wordt door gestolen. een Het echte met medaillon blijkt een belangrijke op aanwijzing te zijn in met de zoektocht naar de een op tv schat.

Er een wordt een belangrijk in Ontdekkers-schilderij gestolen uit met het museum. naar De kans is in groot dat ook een ander schilderij door uit wordt gestolen en daarom maakt Emma het een het lokschilderij.

Carter Greene naar doneert grond en water het voor tijdens een gloednieuwe tuin in Heart op tv Lake City. Maar van in al snel komt het meer tijdens droog te liggen. De op tv vriendinnen gaan op naar onderzoek een uit.

Er met zit een in monster in het meer. de Iedereen is bang, maar een dan uit ontdekken de meiden dat uit het monster eigenlijk een hightechrobot de tijdens is.

Mia vindt een op schatkaart van en gaat met er alleen op tijdens uit om de schat te de vinden. De anderen de denken dat ze op tv vermist op tv is. Carter Greene geeft niet op uit tot hij op de schat op tv gevonden heeft.

De meiden in repeteren van voor het jaarlijkse op toneelstuk op Ontdekkingsreizigersdag. De een nieuwe partner van uit Dr. Alvah, Carter de Greene, leert in van het bestaan van een een beroemd naar scheepswrak.

De naar meiden genieten van van een dagje tijdens in het resort. Ze ontdekken door dat de de baai wordt bedreigd uit door haaien en een het drijvende een afvalberg en komen in op actie.

Dr. Alvah wil het de kunstenaarsbuurt slopen. van uit De meiden organiseren samen met Pranksy door een demonstratie. Olivia een op twijfelt of ze een het protest zal op steunen, omdat ze fan met is van op dr. Alvah.

Stephanie doet mee uit aan een het sportwedstrijd, maar verliest omdat een er op vals wordt tijdens gespeeld. De meiden komen in de contact met een geheimzinnige de groep die de op valsspelers in de op uit gaten houdt.

De vijf een vriendinnen door Olivia, Andrea, Emma, Mia en met Stephanie zien hun stad de tijdens verpauperen met afval en graffiti, een en er het is niemand die er met iets tegen doet. met Ze besluiten een door team van op te richten om op tv hun stad te beschermen. Ze door uit moeten alleen nog een naam verzinnen tijdens voor van het team...

De meiden de brengen de het dieren terug met naar zee en van roepen een beschermd natuurgebied in door het uit leven om het in veilig te houden.

februari 2021
12-03-2020 16:41

Duiken

LEGO Friends: Girls On A Mission - Duiken

De meiden willen er zeker van zijn dat zij de schat eerder vinden dan Carter, dus ze krijgen duiklessen van Andrea's vader.

11-03-2020 16:39

Heartmore

LEGO Friends: Girls On A Mission - Heartmore

Als de zus van Stephanie, Roxy, wordt vermist tijdens de pauze van een musical, onderzoeken de vriendinnen haar verdwijning. Ze vinden onder het theater een gangenstelsel waar ze niet op hadden gerekend.

10-03-2020 16:40

Tunnel van schaduwen

LEGO Friends: Girls On A Mission - Tunnel van schaduwen

Als het gemeentehuis dicht gaat voor renovatie, komen de vriendinnen achter een geheim over Heartlake City waar ze nog niet vanaf wisten. Ze maken een nepschatkaart om Carter om de tuin te leiden.

09-03-2020 16:39

Echte vrienden

LEGO Friends: Girls On A Mission - Echte vrienden

De vriendinnen laten hun favoriete plekjes in Heartlake City zien in een documentaire. Maar de filmmaker is ingehuurd door Carter Greene, die op deze manier alles te weten wil komen over het mysterie van het Hart van de Zee.

07-03-2020 11:05

Medaillon en sleutel

LEGO Friends: Girls On A Mission - Medaillon en sleutel

Andrea kan Donna's medaillon niet meer vinden. Ze vervangt het door een nepexemplaar, dat wordt gestolen. Het echte medaillon blijkt een belangrijke aanwijzing te zijn in de zoektocht naar de schat.

06-03-2020 16:43

LEGO Friends: Girls On A Mission

LEGO Friends: Girls On A Mission - LEGO Friends: Girls On A Mission

Er wordt een belangrijk Ontdekkers-schilderij gestolen uit het museum. De kans is groot dat ook een ander schilderij wordt gestolen en daarom maakt Emma een lokschilderij.

05-03-2020 16:39

Greenes tuin

LEGO Friends: Girls On A Mission - Greenes tuin

Carter Greene doneert grond en water voor een gloednieuwe tuin in Heart Lake City. Maar al snel komt het meer droog te liggen. De vriendinnen gaan op onderzoek uit.

04-03-2020 16:37

Heartness monster

LEGO Friends: Girls On A Mission - Heartness monster

Er zit een monster in het meer. Iedereen is bang, maar dan ontdekken de meiden dat het monster eigenlijk een hightechrobot is.

03-03-2020 16:39

Stop nooit met ontdekken

LEGO Friends: Girls On A Mission - Stop nooit met ontdekken

Mia vindt een schatkaart en gaat er alleen op uit om de schat te vinden. De anderen denken dat ze vermist is. Carter Greene geeft niet op tot hij de schat gevonden heeft.

29-02-2020 11:03

Ontdekkingsreisdag

LEGO Friends: Girls On A Mission - Ontdekkingsreisdag

De meiden repeteren voor het jaarlijkse toneelstuk op Ontdekkingsreizigersdag. De nieuwe partner van Dr. Alvah, Carter Greene, leert van het bestaan van een beroemd scheepswrak.

22-02-2020 11:07

Gered van Vuilniseiland

LEGO Friends: Girls On A Mission - Gered van Vuilniseiland

De meiden genieten van een dagje in het resort. Ze ontdekken dat de baai wordt bedreigd door haaien en een drijvende afvalberg en komen in actie.

17-02-2020 16:39

De Pranksy-manier

LEGO Friends: Girls On A Mission - De Pranksy-manier

Dr. Alvah wil de kunstenaarsbuurt slopen. De meiden organiseren samen met Pranksy een demonstratie. Olivia twijfelt of ze het protest zal steunen, omdat ze fan is van dr. Alvah.

15-02-2020 11:08

De Schaduwgroep

LEGO Friends: Girls On A Mission - De Schaduwgroep

Stephanie doet mee aan een sportwedstrijd, maar verliest omdat er vals wordt gespeeld. De meiden komen in contact met een geheimzinnige groep die de valsspelers in de gaten houdt.

11-02-2020 16:41

Welkom in Heartlake City

LEGO Friends: Girls On A Mission - Welkom in Heartlake City

De vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie zien hun stad verpauperen met afval en graffiti, en er is niemand die er iets tegen doet. Ze besluiten een team op te richten om hun stad te beschermen. Ze moeten alleen nog een naa...

10-02-2020 16:39

Red de baai

LEGO Friends: Girls On A Mission - Red de baai

De meiden brengen de dieren terug naar zee en roepen een beschermd natuurgebied in het leven om het veilig te houden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LEGO Friends: Girls On A Mission bij LEGO Friends: Girls On A Mission liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LEGO Friends: Girls On A Mission. Heb je een uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist

Animatieserie over de vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Ze werken samen om van hun woonplaats Heartlake City een veiligere, schonere en leukere stad te maken. Hun vrije tijd brengen ze door op het racecircuit, waar ze trainen voor een wedstrijd tegen de wereldkampioen.

Uitzending gemist van LEGO Friends: Girls On A Mission? Hier kun je alle uitzendingen van LEGO Friends: Girls On A Mission kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 312
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!