Programma gemist?

De meiden op tv willen er op tv zeker van zijn dat zij de de op schat eerder vinden dan Carter, het een dus ze krijgen duiklessen in van Andrea's op tv vader.

Als in de zus van op tv Stephanie, Roxy, in wordt vermist tijdens de het pauze van een musical, door onderzoeken de vriendinnen haar in verdwijning. Ze met vinden onder het theater van een gangenstelsel waar op tv een ze niet op hadden op gerekend.

Als het gemeentehuis de in dicht gaat voor renovatie, komen de uit vriendinnen achter de een geheim van over Heartlake uit City waar ze met nog niet vanaf tijdens wisten. Ze maken een van nepschatkaart om het Carter om de tuin te een leiden.

De vriendinnen laten met hun met favoriete plekjes uit in Heartlake City zien naar in een documentaire. naar Maar de op tv filmmaker is ingehuurd door Carter Greene, de die door op deze manier alles te naar weten uit wil komen van over het mysterie van uit het Hart met van de Zee.

Andrea uit kan Donna's medaillon niet meer door uit vinden. Ze vervangt het door van een nepexemplaar, dat wordt een gestolen. Het op echte medaillon blijkt een van de belangrijke aanwijzing te zijn in de uit zoektocht naar de op uit schat.

Er het wordt een belangrijk Ontdekkers-schilderij gestolen door uit het tijdens museum. een De kans is groot dat ook de een op ander schilderij wordt gestolen uit en uit daarom maakt Emma met een lokschilderij.

Carter een Greene doneert op grond en water voor een uit gloednieuwe op tv tuin in Heart Lake City. van Maar al van snel komt het meer door droog te liggen. op tv De naar vriendinnen gaan op met onderzoek uit.

Er door zit een monster in het het meer. door Iedereen is bang, van maar dan de ontdekken de meiden een dat het monster eigenlijk een hightechrobot met met is.

Mia vindt uit een schatkaart en gaat tijdens er alleen op naar uit om naar de schat van te vinden. De anderen met denken dat door ze vermist is. Carter uit Greene geeft niet op het van tot hij de een schat gevonden heeft.

De naar meiden repeteren naar voor het jaarlijkse toneelstuk met op Ontdekkingsreizigersdag. van De nieuwe partner van door Dr. Alvah, van Carter Greene, leert van het uit bestaan van een een beroemd van scheepswrak.

De op meiden genieten van het een dagje in naar het resort. Ze ontdekken de dat de op tv baai wordt bedreigd in door haaien op en een drijvende afvalberg en de komen in door actie.

Dr. Alvah wil tijdens de op tv kunstenaarsbuurt slopen. De een meiden organiseren samen met een Pranksy een in demonstratie. Olivia twijfelt op tv of ze het protest zal door door steunen, omdat ze fan op tv is van dr. het Alvah.

Stephanie doet een mee aan een naar sportwedstrijd, maar verliest omdat op er vals tijdens wordt gespeeld. De op tv meiden uit komen in contact met een geheimzinnige het het groep die de valsspelers in een de het gaten houdt.

De door vijf vriendinnen Olivia, Andrea, op Emma, Mia door en Stephanie zien hun stad door verpauperen met op afval en met graffiti, en er de is niemand een die er iets een tegen doet. Ze besluiten een tijdens team tijdens op te richten in om hun stad te beschermen. tijdens Ze moeten alleen nog van een op tv naam verzinnen uit voor het team...

De met meiden brengen de dieren tijdens terug in naar zee en roepen een beschermd uit natuurgebied in het het leven om de het veilig uit te houden.

april 2021
12-03-2020 16:41

Duiken

LEGO Friends: Girls On A Mission - Duiken

De meiden willen er zeker van zijn dat zij de schat eerder vinden dan Carter, dus ze krijgen duiklessen van Andrea's vader.

11-03-2020 16:39

Heartmore

LEGO Friends: Girls On A Mission - Heartmore

Als de zus van Stephanie, Roxy, wordt vermist tijdens de pauze van een musical, onderzoeken de vriendinnen haar verdwijning. Ze vinden onder het theater een gangenstelsel waar ze niet op hadden gerekend.

10-03-2020 16:40

Tunnel van schaduwen

LEGO Friends: Girls On A Mission - Tunnel van schaduwen

Als het gemeentehuis dicht gaat voor renovatie, komen de vriendinnen achter een geheim over Heartlake City waar ze nog niet vanaf wisten. Ze maken een nepschatkaart om Carter om de tuin te leiden.

09-03-2020 16:39

Echte vrienden

LEGO Friends: Girls On A Mission - Echte vrienden

De vriendinnen laten hun favoriete plekjes in Heartlake City zien in een documentaire. Maar de filmmaker is ingehuurd door Carter Greene, die op deze manier alles te weten wil komen over het mysterie van het Hart van de Zee.

07-03-2020 11:05

Medaillon en sleutel

LEGO Friends: Girls On A Mission - Medaillon en sleutel

Andrea kan Donna's medaillon niet meer vinden. Ze vervangt het door een nepexemplaar, dat wordt gestolen. Het echte medaillon blijkt een belangrijke aanwijzing te zijn in de zoektocht naar de schat.

06-03-2020 16:43

LEGO Friends: Girls On A Mission

LEGO Friends: Girls On A Mission - LEGO Friends: Girls On A Mission

Er wordt een belangrijk Ontdekkers-schilderij gestolen uit het museum. De kans is groot dat ook een ander schilderij wordt gestolen en daarom maakt Emma een lokschilderij.

05-03-2020 16:39

Greenes tuin

LEGO Friends: Girls On A Mission - Greenes tuin

Carter Greene doneert grond en water voor een gloednieuwe tuin in Heart Lake City. Maar al snel komt het meer droog te liggen. De vriendinnen gaan op onderzoek uit.

04-03-2020 16:37

Heartness monster

LEGO Friends: Girls On A Mission - Heartness monster

Er zit een monster in het meer. Iedereen is bang, maar dan ontdekken de meiden dat het monster eigenlijk een hightechrobot is.

03-03-2020 16:39

Stop nooit met ontdekken

LEGO Friends: Girls On A Mission - Stop nooit met ontdekken

Mia vindt een schatkaart en gaat er alleen op uit om de schat te vinden. De anderen denken dat ze vermist is. Carter Greene geeft niet op tot hij de schat gevonden heeft.

29-02-2020 11:03

Ontdekkingsreisdag

LEGO Friends: Girls On A Mission - Ontdekkingsreisdag

De meiden repeteren voor het jaarlijkse toneelstuk op Ontdekkingsreizigersdag. De nieuwe partner van Dr. Alvah, Carter Greene, leert van het bestaan van een beroemd scheepswrak.

22-02-2020 11:07

Gered van Vuilniseiland

LEGO Friends: Girls On A Mission - Gered van Vuilniseiland

De meiden genieten van een dagje in het resort. Ze ontdekken dat de baai wordt bedreigd door haaien en een drijvende afvalberg en komen in actie.

17-02-2020 16:39

De Pranksy-manier

LEGO Friends: Girls On A Mission - De Pranksy-manier

Dr. Alvah wil de kunstenaarsbuurt slopen. De meiden organiseren samen met Pranksy een demonstratie. Olivia twijfelt of ze het protest zal steunen, omdat ze fan is van dr. Alvah.

15-02-2020 11:08

De Schaduwgroep

LEGO Friends: Girls On A Mission - De Schaduwgroep

Stephanie doet mee aan een sportwedstrijd, maar verliest omdat er vals wordt gespeeld. De meiden komen in contact met een geheimzinnige groep die de valsspelers in de gaten houdt.

11-02-2020 16:41

Welkom in Heartlake City

LEGO Friends: Girls On A Mission - Welkom in Heartlake City

De vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie zien hun stad verpauperen met afval en graffiti, en er is niemand die er iets tegen doet. Ze besluiten een team op te richten om hun stad te beschermen. Ze moeten alleen nog een naa...

10-02-2020 16:39

Red de baai

LEGO Friends: Girls On A Mission - Red de baai

De meiden brengen de dieren terug naar zee en roepen een beschermd natuurgebied in het leven om het veilig te houden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LEGO Friends: Girls On A Mission bij LEGO Friends: Girls On A Mission liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LEGO Friends: Girls On A Mission. Heb je een uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist

Animatieserie over de vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Ze werken samen om van hun woonplaats Heartlake City een veiligere, schonere en leukere stad te maken. Hun vrije tijd brengen ze door op het racecircuit, waar ze trainen voor een wedstrijd tegen de wereldkampioen.

Uitzending gemist van LEGO Friends: Girls On A Mission? Hier kun je alle uitzendingen van LEGO Friends: Girls On A Mission kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 312
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!