Programma gemist?

De meiden willen naar er zeker van tijdens zijn dat uit zij de schat eerder de vinden dan naar Carter, door dus ze krijgen duiklessen van op Andrea's door vader.

Als de zus van van op tv Stephanie, Roxy, wordt het vermist tijdens de een pauze van een musical, onderzoeken van een de vriendinnen haar verdwijning. Ze vinden op tv onder het de theater een met gangenstelsel waar ze niet in op het hadden gerekend.

Als het het gemeentehuis op tv dicht gaat voor renovatie, komen de tijdens vriendinnen op tv achter een geheim over Heartlake tijdens City een waar ze nog niet vanaf op wisten. Ze maken de een het nepschatkaart om Carter om de de tuin te met leiden.

De vriendinnen laten uit hun in favoriete plekjes in Heartlake City de zien in een een documentaire. op Maar de filmmaker het is ingehuurd van door Carter Greene, die het op deze manier alles te door weten op wil komen over het een mysterie uit van het Hart van het de Zee.

Andrea de kan Donna's medaillon door niet meer op tv vinden. Ze vervangt het door een een uit nepexemplaar, dat wordt gestolen. Het uit echte medaillon blijkt een op belangrijke aanwijzing te tijdens zijn in in de zoektocht naar de naar een schat.

Er wordt een van belangrijk Ontdekkers-schilderij met gestolen met uit het museum. De kans is naar groot tijdens dat ook een ander op schilderij wordt op gestolen en daarom tijdens maakt Emma een naar lokschilderij.

Carter door Greene doneert grond en water op voor tijdens een gloednieuwe tuin van in Heart Lake City. uit Maar al snel van komt het meer een droog te met liggen. De een vriendinnen gaan op onderzoek op uit.

Er zit een in monster op tv in het de meer. Iedereen is bang, maar dan door ontdekken naar de meiden dat het monster een eigenlijk een hightechrobot door door is.

Mia vindt een tijdens schatkaart en gaat tijdens er alleen op de uit om de van schat te vinden. een De anderen denken een dat ze het vermist is. Carter Greene op tv geeft in niet op in tot hij de schat gevonden op heeft.

De meiden repeteren op voor het tijdens jaarlijkse toneelstuk uit op Ontdekkingsreizigersdag. De nieuwe partner met uit van Dr. Alvah, Carter een Greene, leert van het bestaan van van een door beroemd van scheepswrak.

De door meiden genieten tijdens van een dagje in het resort. een Ze een ontdekken dat de baai in wordt bedreigd tijdens door haaien en een de drijvende afvalberg en komen op tv tijdens in actie.

Dr. met Alvah wil op de kunstenaarsbuurt slopen. door De meiden organiseren samen met een Pranksy een demonstratie. Olivia tijdens twijfelt met of ze het protest een zal steunen, omdat tijdens ze fan is van op tv dr. uit Alvah.

Stephanie op tv doet mee aan een door sportwedstrijd, maar verliest de omdat op tv er vals wordt gespeeld. De van meiden komen in in contact op tv met een geheimzinnige groep die de uit valsspelers in van de de gaten houdt.

De vijf de vriendinnen Olivia, Andrea, met Emma, de Mia en Stephanie zien hun uit stad uit verpauperen met afval door en graffiti, en er op is niemand de die er iets tegen doet. Ze door besluiten het een team op naar te richten op om hun stad naar te beschermen. Ze moeten het alleen nog een naam op tv verzinnen voor de het team...

De de meiden brengen van de dieren terug naar de zee en roepen een beschermd de natuurgebied op in het leven van om het veilig te tijdens houden.

juli 2020
12-03-2020 16:41

Duiken

LEGO Friends: Girls On A Mission - Duiken

De meiden willen er zeker van zijn dat zij de schat eerder vinden dan Carter, dus ze krijgen duiklessen van Andrea's vader.

11-03-2020 16:39

Heartmore

LEGO Friends: Girls On A Mission - Heartmore

Als de zus van Stephanie, Roxy, wordt vermist tijdens de pauze van een musical, onderzoeken de vriendinnen haar verdwijning. Ze vinden onder het theater een gangenstelsel waar ze niet op hadden gerekend.

10-03-2020 16:40

Tunnel van schaduwen

LEGO Friends: Girls On A Mission - Tunnel van schaduwen

Als het gemeentehuis dicht gaat voor renovatie, komen de vriendinnen achter een geheim over Heartlake City waar ze nog niet vanaf wisten. Ze maken een nepschatkaart om Carter om de tuin te leiden.

09-03-2020 16:39

Echte vrienden

LEGO Friends: Girls On A Mission - Echte vrienden

De vriendinnen laten hun favoriete plekjes in Heartlake City zien in een documentaire. Maar de filmmaker is ingehuurd door Carter Greene, die op deze manier alles te weten wil komen over het mysterie van het Hart van de Zee.

07-03-2020 11:05

Medaillon en sleutel

LEGO Friends: Girls On A Mission - Medaillon en sleutel

Andrea kan Donna's medaillon niet meer vinden. Ze vervangt het door een nepexemplaar, dat wordt gestolen. Het echte medaillon blijkt een belangrijke aanwijzing te zijn in de zoektocht naar de schat.

06-03-2020 16:43

LEGO Friends: Girls On A Mission

LEGO Friends: Girls On A Mission - LEGO Friends: Girls On A Mission

Er wordt een belangrijk Ontdekkers-schilderij gestolen uit het museum. De kans is groot dat ook een ander schilderij wordt gestolen en daarom maakt Emma een lokschilderij.

05-03-2020 16:39

Greenes tuin

LEGO Friends: Girls On A Mission - Greenes tuin

Carter Greene doneert grond en water voor een gloednieuwe tuin in Heart Lake City. Maar al snel komt het meer droog te liggen. De vriendinnen gaan op onderzoek uit.

04-03-2020 16:37

Heartness monster

LEGO Friends: Girls On A Mission - Heartness monster

Er zit een monster in het meer. Iedereen is bang, maar dan ontdekken de meiden dat het monster eigenlijk een hightechrobot is.

03-03-2020 16:39

Stop nooit met ontdekken

LEGO Friends: Girls On A Mission - Stop nooit met ontdekken

Mia vindt een schatkaart en gaat er alleen op uit om de schat te vinden. De anderen denken dat ze vermist is. Carter Greene geeft niet op tot hij de schat gevonden heeft.

29-02-2020 11:03

Ontdekkingsreisdag

LEGO Friends: Girls On A Mission - Ontdekkingsreisdag

De meiden repeteren voor het jaarlijkse toneelstuk op Ontdekkingsreizigersdag. De nieuwe partner van Dr. Alvah, Carter Greene, leert van het bestaan van een beroemd scheepswrak.

22-02-2020 11:07

Gered van Vuilniseiland

LEGO Friends: Girls On A Mission - Gered van Vuilniseiland

De meiden genieten van een dagje in het resort. Ze ontdekken dat de baai wordt bedreigd door haaien en een drijvende afvalberg en komen in actie.

17-02-2020 16:39

De Pranksy-manier

LEGO Friends: Girls On A Mission - De Pranksy-manier

Dr. Alvah wil de kunstenaarsbuurt slopen. De meiden organiseren samen met Pranksy een demonstratie. Olivia twijfelt of ze het protest zal steunen, omdat ze fan is van dr. Alvah.

15-02-2020 11:08

De Schaduwgroep

LEGO Friends: Girls On A Mission - De Schaduwgroep

Stephanie doet mee aan een sportwedstrijd, maar verliest omdat er vals wordt gespeeld. De meiden komen in contact met een geheimzinnige groep die de valsspelers in de gaten houdt.

11-02-2020 16:41

Welkom in Heartlake City

LEGO Friends: Girls On A Mission - Welkom in Heartlake City

De vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie zien hun stad verpauperen met afval en graffiti, en er is niemand die er iets tegen doet. Ze besluiten een team op te richten om hun stad te beschermen. Ze moeten alleen nog een naa...

10-02-2020 16:39

Red de baai

LEGO Friends: Girls On A Mission - Red de baai

De meiden brengen de dieren terug naar zee en roepen een beschermd natuurgebied in het leven om het veilig te houden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LEGO Friends: Girls On A Mission bij LEGO Friends: Girls On A Mission liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LEGO Friends: Girls On A Mission. Heb je een uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist

Animatieserie over de vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Ze werken samen om van hun woonplaats Heartlake City een veiligere, schonere en leukere stad te maken. Hun vrije tijd brengen ze door op het racecircuit, waar ze trainen voor een wedstrijd tegen de wereldkampioen.

Uitzending gemist van LEGO Friends: Girls On A Mission? Hier kun je alle uitzendingen van LEGO Friends: Girls On A Mission kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 312
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!