Programma gemist?

De meiden een willen er in zeker van zijn dat door zij de de schat eerder vinden dan tijdens Carter, dus ze door krijgen door duiklessen van Andrea's een vader.

Als van de zus met van Stephanie, Roxy, de wordt vermist tijdens de pauze van met een musical, onderzoeken in op de vriendinnen haar door verdwijning. Ze vinden op tv onder het theater een gangenstelsel op waar ze in niet op hadden op tv gerekend.

Als op tv het gemeentehuis dicht gaat voor tijdens met renovatie, komen de vriendinnen achter met een tijdens geheim over Heartlake een City waar ze nog tijdens niet vanaf wisten. Ze maken een een nepschatkaart met om Carter naar om de tuin te de leiden.

De op tv vriendinnen laten naar hun favoriete plekjes in Heartlake City in zien in een een documentaire. Maar de een filmmaker is ingehuurd de door op Carter Greene, uit die op deze in manier alles te weten wil komen tijdens over het mysterie het van op het Hart op tv van de Zee.

Andrea kan Donna's van medaillon het niet meer vinden. op Ze vervangt het door een het nepexemplaar, dat het wordt gestolen. Het echte het op medaillon blijkt een belangrijke een aanwijzing te uit zijn in de zoektocht naar de met door schat.

Er wordt het een belangrijk van Ontdekkers-schilderij gestolen uit het tijdens museum. De met kans is groot het dat ook tijdens een ander schilderij wordt gestolen tijdens en daarom de maakt Emma een met lokschilderij.

Carter Greene doneert naar een grond en water voor door een gloednieuwe tuin in naar Heart naar Lake City. Maar al snel de komt het meer op droog van te liggen. De vriendinnen gaan naar op naar onderzoek uit.

Er zit het een uit monster in het meer. Iedereen het is door bang, maar dan van ontdekken de meiden dat het uit monster eigenlijk een hightechrobot met naar is.

Mia in vindt een van schatkaart en gaat er alleen op in uit om de in schat te vinden. op tv De anderen met denken dat ze vermist op tv naar is. Carter Greene geeft in niet op tot op tv hij de schat gevonden uit heeft.

De meiden repeteren een met voor het jaarlijkse toneelstuk op in Ontdekkingsreizigersdag. De nieuwe het partner van Dr. Alvah, tijdens tijdens Carter Greene, leert een van het bestaan van een beroemd tijdens in scheepswrak.

De door meiden genieten van een in dagje in het resort. op tv tijdens Ze ontdekken dat de in baai wordt bedreigd door met haaien uit en een drijvende afvalberg met en komen in op tv actie.

Dr. Alvah wil van de van kunstenaarsbuurt slopen. De op tv meiden organiseren samen met Pranksy naar een demonstratie. Olivia het twijfelt van of ze in het protest zal steunen, omdat ze de naar fan is van dr. door Alvah.

Stephanie doet uit mee aan naar een sportwedstrijd, maar verliest omdat uit er de vals wordt gespeeld. De op tv meiden komen een in contact met een geheimzinnige uit de groep die de valsspelers in door de gaten naar houdt.

De met vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, uit Mia en Stephanie op tv de zien hun stad de verpauperen met afval en graffiti, en op tv er een is niemand die een er iets tegen van doet. Ze een besluiten een team op te op richten om hun stad door te beschermen. Ze in moeten alleen uit nog een naam tijdens verzinnen voor het naar team...

De op meiden brengen de dieren de terug door naar zee en roepen een beschermd de natuurgebied in in het leven om tijdens het veilig te het houden.

oktober 2020
12-03-2020 16:41

Duiken

LEGO Friends: Girls On A Mission - Duiken

De meiden willen er zeker van zijn dat zij de schat eerder vinden dan Carter, dus ze krijgen duiklessen van Andrea's vader.

11-03-2020 16:39

Heartmore

LEGO Friends: Girls On A Mission - Heartmore

Als de zus van Stephanie, Roxy, wordt vermist tijdens de pauze van een musical, onderzoeken de vriendinnen haar verdwijning. Ze vinden onder het theater een gangenstelsel waar ze niet op hadden gerekend.

10-03-2020 16:40

Tunnel van schaduwen

LEGO Friends: Girls On A Mission - Tunnel van schaduwen

Als het gemeentehuis dicht gaat voor renovatie, komen de vriendinnen achter een geheim over Heartlake City waar ze nog niet vanaf wisten. Ze maken een nepschatkaart om Carter om de tuin te leiden.

09-03-2020 16:39

Echte vrienden

LEGO Friends: Girls On A Mission - Echte vrienden

De vriendinnen laten hun favoriete plekjes in Heartlake City zien in een documentaire. Maar de filmmaker is ingehuurd door Carter Greene, die op deze manier alles te weten wil komen over het mysterie van het Hart van de Zee.

07-03-2020 11:05

Medaillon en sleutel

LEGO Friends: Girls On A Mission - Medaillon en sleutel

Andrea kan Donna's medaillon niet meer vinden. Ze vervangt het door een nepexemplaar, dat wordt gestolen. Het echte medaillon blijkt een belangrijke aanwijzing te zijn in de zoektocht naar de schat.

06-03-2020 16:43

LEGO Friends: Girls On A Mission

LEGO Friends: Girls On A Mission - LEGO Friends: Girls On A Mission

Er wordt een belangrijk Ontdekkers-schilderij gestolen uit het museum. De kans is groot dat ook een ander schilderij wordt gestolen en daarom maakt Emma een lokschilderij.

05-03-2020 16:39

Greenes tuin

LEGO Friends: Girls On A Mission - Greenes tuin

Carter Greene doneert grond en water voor een gloednieuwe tuin in Heart Lake City. Maar al snel komt het meer droog te liggen. De vriendinnen gaan op onderzoek uit.

04-03-2020 16:37

Heartness monster

LEGO Friends: Girls On A Mission - Heartness monster

Er zit een monster in het meer. Iedereen is bang, maar dan ontdekken de meiden dat het monster eigenlijk een hightechrobot is.

03-03-2020 16:39

Stop nooit met ontdekken

LEGO Friends: Girls On A Mission - Stop nooit met ontdekken

Mia vindt een schatkaart en gaat er alleen op uit om de schat te vinden. De anderen denken dat ze vermist is. Carter Greene geeft niet op tot hij de schat gevonden heeft.

29-02-2020 11:03

Ontdekkingsreisdag

LEGO Friends: Girls On A Mission - Ontdekkingsreisdag

De meiden repeteren voor het jaarlijkse toneelstuk op Ontdekkingsreizigersdag. De nieuwe partner van Dr. Alvah, Carter Greene, leert van het bestaan van een beroemd scheepswrak.

22-02-2020 11:07

Gered van Vuilniseiland

LEGO Friends: Girls On A Mission - Gered van Vuilniseiland

De meiden genieten van een dagje in het resort. Ze ontdekken dat de baai wordt bedreigd door haaien en een drijvende afvalberg en komen in actie.

17-02-2020 16:39

De Pranksy-manier

LEGO Friends: Girls On A Mission - De Pranksy-manier

Dr. Alvah wil de kunstenaarsbuurt slopen. De meiden organiseren samen met Pranksy een demonstratie. Olivia twijfelt of ze het protest zal steunen, omdat ze fan is van dr. Alvah.

15-02-2020 11:08

De Schaduwgroep

LEGO Friends: Girls On A Mission - De Schaduwgroep

Stephanie doet mee aan een sportwedstrijd, maar verliest omdat er vals wordt gespeeld. De meiden komen in contact met een geheimzinnige groep die de valsspelers in de gaten houdt.

11-02-2020 16:41

Welkom in Heartlake City

LEGO Friends: Girls On A Mission - Welkom in Heartlake City

De vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie zien hun stad verpauperen met afval en graffiti, en er is niemand die er iets tegen doet. Ze besluiten een team op te richten om hun stad te beschermen. Ze moeten alleen nog een naa...

10-02-2020 16:39

Red de baai

LEGO Friends: Girls On A Mission - Red de baai

De meiden brengen de dieren terug naar zee en roepen een beschermd natuurgebied in het leven om het veilig te houden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LEGO Friends: Girls On A Mission bij LEGO Friends: Girls On A Mission liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LEGO Friends: Girls On A Mission. Heb je een uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist

Animatieserie over de vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Ze werken samen om van hun woonplaats Heartlake City een veiligere, schonere en leukere stad te maken. Hun vrije tijd brengen ze door op het racecircuit, waar ze trainen voor een wedstrijd tegen de wereldkampioen.

Uitzending gemist van LEGO Friends: Girls On A Mission? Hier kun je alle uitzendingen van LEGO Friends: Girls On A Mission kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 312
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 16:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!