Programma gemist?

Seizoen 2 op - Aflevering 26 - in in Amerikaanse animatieserie. Red de door baai

Seizoen 2 een - Aflevering naar 5 - Amerikaanse door animatieserie. Greenes tuin. Carter uit Greene doneert grond en water door voor een gloednieuwe tuin op tv in Heart Lake uit City. op tv Maar al snel komt in het meer droog te naar liggen. De uit vriendinnen gaan in op onderzoek de uit.

Er door zit een monster in het naar meer. met Iedereen is bang, een maar dan ontdekken de meiden naar dat het monster tijdens tijdens eigenlijk een hightechrobot op tv is.

Mia vindt een op tv op tv schatkaart en gaat in er alleen op uit om de de schat te door vinden. De anderen van denken dat ze vermist met is. Carter Greene van het geeft niet op tot hij de met schat op tv gevonden heeft.

De met stroom is uitgevallen in Heartlake het City met en de een meiden komen in op actie om de op bevolking te helpen. Ze stuiten een op een bank die tijdens zojuist tijdens is beroofd.

De meiden repeteren de voor het jaarlijkse de toneelstuk van op Ontdekkingsreizigersdag. De nieuwe partner het van Dr. Alvah, op tv uit Carter Greene, leert met van het bestaan van een in beroemd op scheepswrak.

De het meiden zijn het het beu dat Carter op tv steeds de stad van vernielt. Ze van tonen hem dat niemand met ongestraft aan in Heartlake City kan tijdens komen.

De dag van in de grote race uit is aangebroken. Emma op hoort bij door toeval belangrijke informatie, maar het kan ze het die op tijd doorspelen in een aan haar team? Lukt het uit de meiden om uit de vals tijdens spelende dr. Alvah van te verslaan naar en de race te van winnen?

De in Alvahbots van tijdens dr. Alvah controleren een groot uit deel van Heartlake City. de uit Mia is ervan op overtuigd dat ze door een wagen uit zonder coureur met van de weg door is gereden. De een meiden krijgen door hulp uit onverwachte in hoek.

In Old op Town van ontdekt Andrea iets naar over Hazels verleden dat de meiden uit kan het helpen bij de grote op race. Maar als Mia uit tijdens een ongeluk krijgt, is het nog op maar de op tv vraag of uit ze gaan op winnen...

De het meiden hebben een de break nodig van de trainingen met op het circuit van in en gaan naar het park. het In uit het meer zwemt een groot in wezen rond dat de op mensen de laat schrikken. uit Is het een tijdens monster? De meiden gaan de op onderzoek de uit.

Andrea met is een gevaar op van de weg naar en Mia wordt maar door niet sneller tijdens de de trainingen op op het circuit. De op tv meiden zullen iets op moeten verzinnen om de op tv race te in kunnen met winnen.

Andrea's optreden van tijdens een sponsoractie op voor de dierenkliniek door zorgt op tv ervoor dat iedereen op wordt gered, ook de naar promenade.

De meiden op tv genieten van het een dagje in met het resort. Ze naar ontdekken dat de baai wordt in bedreigd op tv door haaien op en een drijvende met afvalberg en komen in van actie.

De meiden met zijn keihard uit aan het trainen voor het de race tegen de Vicky Roman. naar Ze krijgen hulp naar van Dottie Rae in en Old van George.

november 2019
16-11-2019 11:27

LEGO Friends: Girls On A Mission

LEGO Friends: Girls On A Mission - LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Aflevering 26 - Amerikaanse animatieserie. Red de baai

15-11-2019 16:48

LEGO Friends: Girls On A Mission

LEGO Friends: Girls On A Mission - LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse animatieserie. Greenes tuin. Carter Greene doneert grond en water voor een gloednieuwe tuin in Heart Lake City. Maar al snel komt het meer droog te liggen. De vriendinnen gaan op onderzoek uit.

14-11-2019 16:41

Heartness monster

LEGO Friends: Girls On A Mission - Heartness monster

Er zit een monster in het meer. Iedereen is bang, maar dan ontdekken de meiden dat het monster eigenlijk een hightechrobot is.

13-11-2019 16:39

Stop nooit met ontdekken

LEGO Friends: Girls On A Mission - Stop nooit met ontdekken

Mia vindt een schatkaart en gaat er alleen op uit om de schat te vinden. De anderen denken dat ze vermist is. Carter Greene geeft niet op tot hij de schat gevonden heeft.

12-11-2019 16:38

Lichten uit

LEGO Friends: Girls On A Mission - Lichten uit

De stroom is uitgevallen in Heartlake City en de meiden komen in actie om de bevolking te helpen. Ze stuiten op een bank die zojuist is beroofd.

11-11-2019 16:40

Ontdekkingsreisdag

LEGO Friends: Girls On A Mission - Ontdekkingsreisdag

De meiden repeteren voor het jaarlijkse toneelstuk op Ontdekkingsreizigersdag. De nieuwe partner van Dr. Alvah, Carter Greene, leert van het bestaan van een beroemd scheepswrak.

09-11-2019 11:06

De kunst van Carter Green zijn

LEGO Friends: Girls On A Mission - De kunst van Carter Green zijn

De meiden zijn het beu dat Carter steeds de stad vernielt. Ze tonen hem dat niemand ongestraft aan Heartlake City kan komen.

08-11-2019 16:46

De grand prix

LEGO Friends: Girls On A Mission - De grand prix

De dag van de grote race is aangebroken. Emma hoort bij toeval belangrijke informatie, maar kan ze die op tijd doorspelen aan haar team? Lukt het de meiden om de vals spelende dr. Alvah te verslaan en de race te winnen?

07-11-2019 16:38

Alvahbots in de aanval

LEGO Friends: Girls On A Mission - Alvahbots in de aanval

De Alvahbots van dr. Alvah controleren een groot deel van Heartlake City. Mia is ervan overtuigd dat ze door een wagen zonder coureur van de weg is gereden. De meiden krijgen hulp uit onverwachte hoek.

06-11-2019 16:37

Weer samen

LEGO Friends: Girls On A Mission - Weer samen

In Old Town ontdekt Andrea iets over Hazels verleden dat de meiden kan helpen bij de grote race. Maar als Mia een ongeluk krijgt, is het nog maar de vraag of ze gaan winnen...

05-11-2019 16:38

Het meermonster

LEGO Friends: Girls On A Mission - Het meermonster

De meiden hebben een break nodig van de trainingen op het circuit en gaan naar het park. In het meer zwemt een groot wezen rond dat de mensen laat schrikken. Is het een monster? De meiden gaan op onderzoek uit.

04-11-2019 16:37

De vraag om snelheid

LEGO Friends: Girls On A Mission - De vraag om snelheid

Andrea is een gevaar op de weg en Mia wordt maar niet sneller tijdens de trainingen op het circuit. De meiden zullen iets moeten verzinnen om de race te kunnen winnen.

02-11-2019 11:10

Deze kant op

LEGO Friends: Girls On A Mission - Deze kant op

Andrea's optreden tijdens een sponsoractie voor de dierenkliniek zorgt ervoor dat iedereen wordt gered, ook de promenade.

01-11-2019 16:37

Gered van Vuilniseiland

LEGO Friends: Girls On A Mission - Gered van Vuilniseiland

De meiden genieten van een dagje in het resort. Ze ontdekken dat de baai wordt bedreigd door haaien en een drijvende afvalberg en komen in actie.

31-10-2019 16:38

Het team

LEGO Friends: Girls On A Mission - Het team

De meiden zijn keihard aan het trainen voor de race tegen Vicky Roman. Ze krijgen hulp van Dottie Rae en Old George.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LEGO Friends: Girls On A Mission bij LEGO Friends: Girls On A Mission liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LEGO Friends: Girls On A Mission. Heb je een uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist

Animatieserie over de vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Ze werken samen om van hun woonplaats Heartlake City een veiligere, schonere en leukere stad te maken. Hun vrije tijd brengen ze door op het racecircuit, waar ze trainen voor een wedstrijd tegen de wereldkampioen.

Uitzending gemist van LEGO Friends: Girls On A Mission? Hier kun je alle uitzendingen van LEGO Friends: Girls On A Mission kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 220
  • Laatste uitzending op 16-11-2019 om 11:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!