Programma gemist?

De meiden genieten op tv van een dagje naar in het een resort. Ze tijdens ontdekken dat de baai op wordt bedreigd door haaien uit en een het drijvende afvalberg en komen tijdens van in actie.

Dr. Alvah van wil de in kunstenaarsbuurt slopen. De het meiden organiseren samen met Pranksy uit een een demonstratie. Olivia twijfelt of het ze het protest op zal steunen, omdat door ze fan in is van dr. van Alvah.

Stephanie doet mee een aan een sportwedstrijd, op tv maar verliest omdat in er in vals wordt door gespeeld. De meiden komen tijdens in contact met een geheimzinnige met groep die de een valsspelers in de naar gaten uit houdt.

De vijf door vriendinnen Olivia, van Andrea, Emma, Mia en naar Stephanie zien hun stad het verpauperen met afval de uit en graffiti, en er is niemand de op die er iets van tegen doet. Ze besluiten een team de uit op te richten om hun naar stad te beschermen. Ze met in moeten alleen nog een naam verzinnen op voor het uit team...

De met meiden brengen met de dieren terug naar zee van en roepen een beschermd het natuurgebied tijdens in het leven om in het veilig te de houden.

De meiden met zijn het beu dat door Carter steeds de een stad op tv vernielt. Ze tonen het hem dat niemand ongestraft aan op Heartlake met City kan met komen.

De meiden ontdekken uit Carters op plannen om een in onderwaterhotel te bouwen. Dat tijdens plan willen ze op stoppen.

Tijdens in het bespioneren van van Carter ontmoeten de meiden een de op nieuwe vriendin, die verborgen een motieven heeft.

Andrea op tv verliest haar stem en moet van rust op houden. De het meiden houden haar een gezelschap tot ze weer kan van praten.

De vriendinnen op ontdekken dat het Carter alweer iets van plan van is op onder water. Deze keer door is het de gevaarlijk.

Na vast te een hebben in gezeten op zee, een proberen de meiden met terug te keren naar huis. uit uit Dit leidt tot een belangrijke op ontdekking.

Als de meiden Deans op dienst overnemen op in het Cupcake Café, kampt Zobo met een op storing en laat grote schade de het achter.

De meisjes logeren uit in het de vuurtoren tijdens om voor de dieren uit de naar kliniek te het kunnen zorgen. Emma vindt van een oud de logboek van de met vuurtorenwachter waarin de legende met van door het Heart Lake City zeemonster op naar staat beschreven.

Als Liz de haar op nieuwe dierenvertalingsapp, Mearff, met onthult, wordt een dag de op de van pier van het pretpark een nog door grotere achtbaan met dan de meiden van hadden verwacht. Carter in onthult zijn plannen voor met een een onderwaterhotel.

Door het Andrea's focus een op het winnen van de naar HLC naar Talentenjacht, verliest ze een de focus op wat echt uit belangrijk is. Hierdoor verliest van ze kostbare naar punten.

februari 2020
22-02-2020 11:07

Gered van Vuilniseiland

LEGO Friends: Girls On A Mission - Gered van Vuilniseiland

De meiden genieten van een dagje in het resort. Ze ontdekken dat de baai wordt bedreigd door haaien en een drijvende afvalberg en komen in actie.

17-02-2020 16:39

De Pranksy-manier

LEGO Friends: Girls On A Mission - De Pranksy-manier

Dr. Alvah wil de kunstenaarsbuurt slopen. De meiden organiseren samen met Pranksy een demonstratie. Olivia twijfelt of ze het protest zal steunen, omdat ze fan is van dr. Alvah.

15-02-2020 11:08

De Schaduwgroep

LEGO Friends: Girls On A Mission - De Schaduwgroep

Stephanie doet mee aan een sportwedstrijd, maar verliest omdat er vals wordt gespeeld. De meiden komen in contact met een geheimzinnige groep die de valsspelers in de gaten houdt.

11-02-2020 16:41

Welkom in Heartlake City

LEGO Friends: Girls On A Mission - Welkom in Heartlake City

De vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie zien hun stad verpauperen met afval en graffiti, en er is niemand die er iets tegen doet. Ze besluiten een team op te richten om hun stad te beschermen. Ze moeten alleen nog een naa...

10-02-2020 16:39

Red de baai

LEGO Friends: Girls On A Mission - Red de baai

De meiden brengen de dieren terug naar zee en roepen een beschermd natuurgebied in het leven om het veilig te houden.

08-02-2020 11:07

De kunst van Carter Green zijn

LEGO Friends: Girls On A Mission - De kunst van Carter Green zijn

De meiden zijn het beu dat Carter steeds de stad vernielt. Ze tonen hem dat niemand ongestraft aan Heartlake City kan komen.

06-02-2020 16:41

Het echte werk

LEGO Friends: Girls On A Mission - Het echte werk

De meiden ontdekken Carters plannen om een onderwaterhotel te bouwen. Dat plan willen ze stoppen.

05-02-2020 16:41

Schaduwen

LEGO Friends: Girls On A Mission - Schaduwen

Tijdens het bespioneren van Carter ontmoeten de meiden een nieuwe vriendin, die verborgen motieven heeft.

04-02-2020 16:36

Operatie Mondje Dicht

LEGO Friends: Girls On A Mission - Operatie Mondje Dicht

Andrea verliest haar stem en moet rust houden. De meiden houden haar gezelschap tot ze weer kan praten.

03-02-2020 16:43

Alvahs flair

LEGO Friends: Girls On A Mission - Alvahs flair

De vriendinnen ontdekken dat Carter alweer iets van plan is onder water. Deze keer is het gevaarlijk.

01-02-2020 11:03

Gestrand

LEGO Friends: Girls On A Mission - Gestrand

Na vast te hebben gezeten op zee, proberen de meiden terug te keren naar huis. Dit leidt tot een belangrijke ontdekking.

31-01-2020 16:39

Zobo 2.0

LEGO Friends: Girls On A Mission - Zobo 2.0

Als de meiden Deans dienst overnemen in het Cupcake Café, kampt Zobo met een storing en laat grote schade achter.

29-01-2020 16:38

Er was eens een vuurtoren

LEGO Friends: Girls On A Mission - Er was eens een vuurtoren

De meisjes logeren in de vuurtoren om voor de dieren uit de kliniek te kunnen zorgen. Emma vindt een oud logboek van de vuurtorenwachter waarin de legende van het Heart Lake City zeemonster staat beschreven.

28-01-2020 16:42

Mearff

LEGO Friends: Girls On A Mission - Mearff

Als Liz haar nieuwe dierenvertalingsapp, Mearff, onthult, wordt een dag op de pier van het pretpark een nog grotere achtbaan dan de meiden hadden verwacht. Carter onthult zijn plannen voor een onderwaterhotel.

27-01-2020 16:40

De winnaar zingt

LEGO Friends: Girls On A Mission - De winnaar zingt

Door Andrea's focus op het winnen van de HLC Talentenjacht, verliest ze de focus op wat echt belangrijk is. Hierdoor verliest ze kostbare punten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LEGO Friends: Girls On A Mission bij LEGO Friends: Girls On A Mission liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LEGO Friends: Girls On A Mission. Heb je een uitzending van LEGO Friends: Girls On A Mission gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LEGO Friends: Girls On A Mission gemist

Animatieserie over de vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Ze werken samen om van hun woonplaats Heartlake City een veiligere, schonere en leukere stad te maken. Hun vrije tijd brengen ze door op het racecircuit, waar ze trainen voor een wedstrijd tegen de wereldkampioen.

Uitzending gemist van LEGO Friends: Girls On A Mission? Hier kun je alle uitzendingen van LEGO Friends: Girls On A Mission kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 302
  • Laatste uitzending op 22-02-2020 om 11:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!