Programma gemist?

Documentaire over door de schokkende dood tijdens van 'RTL Nieuws'-cameraman naar Stan van Storimans. Lees op gids.tv/2969/stan-storimans meer uit over dit emotionele en heftige op tv verhaal. Aan de hand tijdens de van persoonlijke verhalen van diverse met betrokkenen, naar waaronder vrienden en collega's, wordt een de beeld geschetst van met de gepassioneerde, opgewekte het met en ogenschijnlijk onverwoestbare cameraman. We zien op tv de naar gevolgen die de deze laffe aanslag heeft met op de met levens van betrokkenen.

augustus 2020
12-08-2018 23:01

Docu: De Zinloze Moord Op Cameraman Stan Storimans

De Zinloze Moord Op Cameraman Stan Storimans - Docu: De Zinloze Moord Op Cameraman Stan Storimans

Documentaire over de schokkende dood van 'RTL Nieuws'-cameraman Stan Storimans. Lees op gids.tv/2969/stan-storimans meer over dit emotionele en heftige verhaal. Aan de hand van persoonlijke verhalen van diverse betrokkenen, waaronder vrie...

De Zinloze Moord Op Cameraman Stan Storimans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zinloze Moord Op Cameraman Stan Storimans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zinloze Moord Op Cameraman Stan Storimans bij De Zinloze Moord Op Cameraman Stan Storimans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zinloze Moord Op Cameraman Stan Storimans. Heb je een uitzending van De Zinloze Moord Op Cameraman Stan Storimans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zinloze Moord Op Cameraman Stan Storimans gemist

Documentaire over de schokkende dood van RTL Nieuws-cameraman Stan Storimans, die op 12 augustus 2008 om het leven kwam bij een raketinslag in Gori, Georgië. Aan de hand van persoonlijke verhalen van diverse betrokkenen, waaronder vrienden en collega's, wordt een beeld geschetst van de gepassioneerde, opgewekte en ogenschijnlijk onverwoestbare cameraman. We zien de gevolgen van deze laffe aanslag op de levens van de betrokkenen.

Uitzending gemist van De Zinloze Moord Op Cameraman Stan Storimans? Hier kun je alle uitzendingen van De Zinloze Moord Op Cameraman Stan Storimans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 23:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!