Programma gemist?

Liveverslag van de de zesde uit etappe in een de BinckBank Tour, over 182,2 kilometer in van Riemst de naar een Sittard/Geleen.

Liveverslag op van de tweede etappe met van de op tv BinckBank Tour, door een tijdrit over 12,7 naar kilometer in op tv Venray.

Live verslag tijdens van door de eerste etappe van naar de BinckBank Tour, uit met commentaar van Joris van door den op Berg en Maarten Ducrot. Vandaag gaat tijdens op op tv Abe Lenstraboulevard in van Heerenveen de tweede tijdens editie van de op tv BinckBank Tour van naar start, de enige meerdaagse een UCI World naar Tour-race in Nederland de en België. tijdens Tot 2017 ging op tv de wedstrijd door het leven als het Eneco Tour. De in NOS in er een de hele week live met bij, van tot en met op tv de finish zondag 19 augustus op op de Muur tijdens van Geraardsbergen. Na van vier overwegend vlakke op tv ritten, een op tijdrit en twee heuvelachtige een etappes is dan op tv bekend in wie de opvolger in is van Tom Dumoulin, met de winnaar een van 2017. In het van deelnemersveld met zitten favorieten als Tim Wellens, Greg naar van Avermaet, Niki op tv Terpstra een en Dylan Groenewegen. De een NOS zendt de etappes uit 's middags uit door op NPO 1, uit tussen tijdens 15:00 en 16:50 met uur.

september 2020
18-08-2018 15:40

NOS Sport: BinckBank Tour

NOS Sport: BinckBank Tour - NOS Sport: BinckBank Tour

Liveverslag van de zesde etappe in de BinckBank Tour, over 182,2 kilometer van Riemst naar Sittard/Geleen.

14-08-2018 15:00

NOS Sport: BinckBank Tour

NOS Sport: BinckBank Tour - NOS Sport: BinckBank Tour

Liveverslag van de tweede etappe van de BinckBank Tour, een tijdrit over 12,7 kilometer in Venray.

13-08-2018 15:00

Live wielrennen: BinckBank Tour

NOS Sport: BinckBank Tour - Live wielrennen: BinckBank Tour

Live verslag van de eerste etappe van de BinckBank Tour, met commentaar van Joris van den Berg en Maarten Ducrot. Vandaag gaat op Abe Lenstraboulevard in Heerenveen de tweede editie van de BinckBank Tour van start, de enige meerdaagse UCI ...

NOS Sport: BinckBank Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: BinckBank Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: BinckBank Tour bij NOS Sport: BinckBank Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: BinckBank Tour. Heb je een uitzending van NOS Sport: BinckBank Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: BinckBank Tour gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: BinckBank Tour? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: BinckBank Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 18-08-2018 om 15:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!