Programma gemist?

Liveverslag in van de zesde met etappe in van de BinckBank Tour, uit over 182,2 kilometer van Riemst een naar uit Sittard/Geleen.

Liveverslag van de met tweede op etappe van de BinckBank Tour, op uit een tijdrit over tijdens 12,7 kilometer in tijdens Venray.

Live verslag in van de eerste etappe naar van de op tv BinckBank een Tour, met commentaar van Joris de van den uit Berg en Maarten Ducrot. Vandaag van gaat in op Abe Lenstraboulevard een in Heerenveen de in tweede editie van de BinckBank het Tour van start, de het enige het meerdaagse UCI World van Tour-race in Nederland en de België. Tot 2017 uit ging in de wedstrijd door het het leven als Eneco Tour. De op NOS uit in er de hele week tijdens live bij, tot het en met de finish een zondag 19 augustus in op de Muur in van Geraardsbergen. Na op tv vier overwegend een vlakke ritten, een tijdrit naar en door twee heuvelachtige etappes is dan de bekend met wie de van opvolger is van Tom Dumoulin, van de winnaar van op 2017. In het deelnemersveld tijdens een zitten favorieten als Tim Wellens, Greg tijdens van Avermaet, naar Niki naar Terpstra en Dylan Groenewegen. De NOS zendt door de het etappes 's middags uit uit op NPO 1, tussen een 15:00 en 16:50 op op uur.

mei 2021
18-08-2018 15:40

NOS Sport: BinckBank Tour

NOS Sport: BinckBank Tour - NOS Sport: BinckBank Tour

Liveverslag van de zesde etappe in de BinckBank Tour, over 182,2 kilometer van Riemst naar Sittard/Geleen.

14-08-2018 15:00

NOS Sport: BinckBank Tour

NOS Sport: BinckBank Tour - NOS Sport: BinckBank Tour

Liveverslag van de tweede etappe van de BinckBank Tour, een tijdrit over 12,7 kilometer in Venray.

13-08-2018 15:00

Live wielrennen: BinckBank Tour

NOS Sport: BinckBank Tour - Live wielrennen: BinckBank Tour

Live verslag van de eerste etappe van de BinckBank Tour, met commentaar van Joris van den Berg en Maarten Ducrot. Vandaag gaat op Abe Lenstraboulevard in Heerenveen de tweede editie van de BinckBank Tour van start, de enige meerdaagse UCI ...

NOS Sport: BinckBank Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: BinckBank Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: BinckBank Tour bij NOS Sport: BinckBank Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: BinckBank Tour. Heb je een uitzending van NOS Sport: BinckBank Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: BinckBank Tour gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: BinckBank Tour? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: BinckBank Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 18-08-2018 om 15:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!