Programma gemist?

Hoe van is het om in een op tv land te leven het tussen in daders die nooit naar zijn gestraft voor hun het daden? In dit vervolg de op 'The de Act of een Killing' richt Joshua de Oppenheimer zich door op de slachtoffers van de Indonesische naar staatsgreep van op 1965, waarbij naar schatting een een half miljoen tijdens Indonesiƫrs omkwamen. van Een op tv van hen is de broer op van opticien Adi. Adi het komt pas een te op tv weten wat er op tv met hem is gebeurd als hij de een van door de moordenaars tijdens er openlijk over hoort het praten in 'The met Act of Killing'. Hij op tv wil de daders op ontmoeten. Hij op meet op tv hun ogen op naar en hoort ondertussen hun verhalen uit aan, zonder dat met ze weten wie naar ze voor naar zich hebben.

september 2021
16-08-2018 23:45

2Doc: The Look of Silence

2Doc: The Look of Silence - 2Doc: The Look of Silence

Hoe is het om in een land te leven tussen daders die nooit zijn gestraft voor hun daden? In dit vervolg op 'The Act of Killing' richt Joshua Oppenheimer zich op de slachtoffers van de Indonesische staatsgreep van 1965, waarbij naar schattin...

2Doc: The Look of Silence gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Look of Silence de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Look of Silence bij 2Doc: The Look of Silence liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Look of Silence. Heb je een uitzending van 2Doc: The Look of Silence gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Look of Silence gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Look of Silence? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Look of Silence kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!