Programma gemist?

Hoe is door het om in een uit het land te leven een tussen daders die door nooit zijn gestraft voor hun daden? het In dit een vervolg op 'The Act naar of Killing' op tv richt Joshua met Oppenheimer zich op tijdens de slachtoffers van de een Indonesische de staatsgreep van 1965, waarbij naar schatting op tv een half een miljoen Indonesiërs met omkwamen. Een van op tv hen is de met broer van opticien in Adi. Adi komt pas tijdens te weten wat uit er met hem de is tijdens gebeurd als hij een van de in moordenaars er de openlijk over met hoort praten in een 'The Act of Killing'. Hij het wil de op tv daders uit ontmoeten. Hij meet hun ogen op van en hoort ondertussen uit tijdens hun verhalen aan, zonder dat uit ze weten wie het ze voor zich het hebben.

mei 2020
16-08-2018 23:45

2Doc: The Look of Silence

2Doc: The Look of Silence - 2Doc: The Look of Silence

Hoe is het om in een land te leven tussen daders die nooit zijn gestraft voor hun daden? In dit vervolg op 'The Act of Killing' richt Joshua Oppenheimer zich op de slachtoffers van de Indonesische staatsgreep van 1965, waarbij naar schattin...

2Doc: The Look of Silence gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Look of Silence de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Look of Silence bij 2Doc: The Look of Silence liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Look of Silence. Heb je een uitzending van 2Doc: The Look of Silence gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Look of Silence gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Look of Silence? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Look of Silence kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!