Programma gemist?

Hoe is het de naar om in een land in te leven tussen tijdens daders die nooit zijn op gestraft in voor hun daden? In naar dit vervolg op 'The Act op tv door of Killing' richt Joshua Oppenheimer zich uit op de slachtoffers op tv van de Indonesische in staatsgreep van 1965, met waarbij uit naar schatting door een half miljoen uit Indonesiërs omkwamen. Een een van hen is de broer op van opticien Adi. Adi uit komt op pas te op tv weten wat er met een hem is op gebeurd als hij met een van de moordenaars er openlijk van over een hoort praten in 'The door Act of Killing'. Hij op wil de in daders ontmoeten. Hij in meet tijdens hun ogen op door en hoort ondertussen hun verhalen met aan, zonder dat ze door weten op tv wie ze voor zich op hebben.

januari 2021
16-08-2018 23:45

2Doc: The Look of Silence

2Doc: The Look of Silence - 2Doc: The Look of Silence

Hoe is het om in een land te leven tussen daders die nooit zijn gestraft voor hun daden? In dit vervolg op 'The Act of Killing' richt Joshua Oppenheimer zich op de slachtoffers van de Indonesische staatsgreep van 1965, waarbij naar schattin...

2Doc: The Look of Silence gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Look of Silence de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Look of Silence bij 2Doc: The Look of Silence liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Look of Silence. Heb je een uitzending van 2Doc: The Look of Silence gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Look of Silence gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Look of Silence? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Look of Silence kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!