Programma gemist?

Hoe op tv is het naar om in een in land te leven tussen op daders die nooit zijn door gestraft voor hun daden? met uit In dit vervolg op 'The naar Act of op Killing' richt Joshua Oppenheimer zich tijdens op de de slachtoffers van de met Indonesische staatsgreep van 1965, naar met waarbij naar schatting een half een miljoen door Indonesi√ęrs omkwamen. Een van op hen is de broer van in opticien Adi. op Adi komt pas te op tv met weten wat er van met hem is gebeurd als hij in een door van de moordenaars op er openlijk over hoort tijdens praten in van 'The Act of tijdens Killing'. Hij wil de daders tijdens ontmoeten. door Hij meet hun ogen van op en hoort ondertussen naar hun verhalen met aan, zonder een dat ze weten van wie ze voor op zich hebben.

mei 2021
16-08-2018 23:45

2Doc: The Look of Silence

2Doc: The Look of Silence - 2Doc: The Look of Silence

Hoe is het om in een land te leven tussen daders die nooit zijn gestraft voor hun daden? In dit vervolg op 'The Act of Killing' richt Joshua Oppenheimer zich op de slachtoffers van de Indonesische staatsgreep van 1965, waarbij naar schattin...

2Doc: The Look of Silence gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Look of Silence de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Look of Silence bij 2Doc: The Look of Silence liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Look of Silence. Heb je een uitzending van 2Doc: The Look of Silence gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Look of Silence gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Look of Silence? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Look of Silence kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!