Programma gemist?

Portret het van John Lanting een en zijn Theater van de door een Lach 'De Koning van tijdens de Klucht'. naar John Lanting wilde van tijdens jongs af aan van clown worden. Vanaf uit 1949 had hij de een zeer avontuurlijk het leven waar hij in na vier het jaar een punt achter zette en door naar de Amsterdamse op Toneelschool ging. Acht van jaar naar speelde hij bij het Rotterdams van Toneel door om vervolgens van zijn doorbraak te beleven op met De Aap met van Kafka. In van de jaren daarop speelde hij door deze voorstelling over in de een hele wereld. In een 1971 richtte een John Lanting zijn Theater van tijdens de Lach op en naar bracht een jaar tijdens later de op eerste op klucht op de planken. Vanaf 1973 de werden een de voorstellingen in op televisie door de tijdens TROS uitgezonden. In naar 1996 besloot Lanting op het het hoogtepunt het te stoppen met zijn naar Theater van naar de Lach. Hij heeft op tv daarmee meer in dan 3300 voorstellingen van gespeeld met over de twee tijdens miljoen door bezoekers.

In op memoriam John Lanting. Portret met van John Lanting en een zijn Theater door van de van Lach. John Lanting wilde van de jongs af het aan clown tijdens worden. Vanaf 1949 had een hij een het zeer avontuurlijk leven waar hij naar na vier een jaar een punt achter tijdens zette tijdens en naar met de Amsterdamse Toneelschool tijdens ging. Acht jaar speelde hij op tv bij het Rotterdams Toneel in door om vervolgens zijn doorbraak met te beleven met door De Aap van Kafka. uit In tijdens de jaren daarop speelde hij deze van voorstelling over met de het hele wereld. In 1971 door richtte John Lanting zijn Theater door van de naar Lach op en bracht op op tv een jaar later met de eerste klucht op de de planken. Vanaf 1973 werden naar de voorstellingen een op het televisie door de op TROS uitgezonden. In 1996 besloot Lanting door op het van hoogtepunt te stoppen door met zijn Theater van met door de Lach. Hij heeft door daarmee meer dan 3.300 voorstellingen in gespeeld met in over de van twee miljoen door bezoekers.

oktober 2020
29-12-2018 13:10

John Lanting - koning van de klucht

John Lanting - koning van de klucht - John Lanting - koning van de klucht

Portret van John Lanting en zijn Theater van de Lach 'De Koning van de Klucht'. John Lanting wilde van jongs af aan clown worden. Vanaf 1949 had hij een zeer avontuurlijk leven waar hij na vier jaar een punt achter zette en naar de Amsterda...

17-08-2018 00:25

John Lanting - koning van de klucht

John Lanting - koning van de klucht - John Lanting - koning van de klucht

In memoriam John Lanting. Portret van John Lanting en zijn Theater van de Lach. John Lanting wilde van jongs af aan clown worden. Vanaf 1949 had hij een zeer avontuurlijk leven waar hij na vier jaar een punt achter zette en naar de Amsterda...

John Lanting - koning van de klucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van John Lanting - koning van de klucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van John Lanting - koning van de klucht bij John Lanting - koning van de klucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van John Lanting - koning van de klucht. Heb je een uitzending van John Lanting - koning van de klucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

John Lanting - koning van de klucht gemist

Uitzending gemist van John Lanting - koning van de klucht? Hier kun je alle uitzendingen van John Lanting - koning van de klucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!