Programma gemist?

Portret van John met Lanting en tijdens zijn Theater van in de een Lach 'De Koning naar van de Klucht'. John een Lanting wilde de van jongs af uit aan clown worden. Vanaf 1949 naar had hij de een zeer avontuurlijk leven het waar hij na naar vier jaar de een punt de achter zette en naar door de Amsterdamse Toneelschool ging. Acht van jaar speelde de hij bij naar het Rotterdams Toneel om vervolgens door zijn doorbraak met te in beleven met De Aap van de Kafka. In de jaren in in daarop speelde hij deze door voorstelling over tijdens de hele wereld. In 1971 een richtte John Lanting met zijn Theater van de een Lach op op tv en bracht met een jaar het later de eerste klucht op de naar planken. Vanaf 1973 in werden de met voorstellingen op de televisie door de TROS uitgezonden. een op In 1996 besloot Lanting op het het hoogtepunt uit te stoppen met zijn van Theater op van de Lach. een Hij heeft daarmee meer dan 3300 het voorstellingen gespeeld naar met over op tv de twee naar miljoen bezoekers.

In met memoriam John Lanting. Portret van naar John Lanting naar en zijn Theater uit van de Lach. John op Lanting wilde van naar jongs af aan de clown worden. Vanaf naar 1949 had hij uit een zeer van avontuurlijk leven waar de hij na vier uit jaar van een punt achter zette en met naar een de Amsterdamse Toneelschool ging. van Acht jaar speelde hij van bij op tv het Rotterdams Toneel uit om vervolgens zijn een doorbraak te beleven met De Aap op van Kafka. In naar de in jaren daarop speelde hij deze de voorstelling over van de hele door wereld. In 1971 richtte op tv John tijdens Lanting zijn Theater van de Lach in het op en bracht een jaar uit later naar de eerste klucht een op de planken. Vanaf 1973 van werden de voorstellingen op door een televisie door de TROS van uitgezonden. In 1996 door besloot Lanting op het hoogtepunt naar te stoppen met door zijn Theater naar van het de Lach. Hij heeft daarmee meer van met dan 3.300 voorstellingen gespeeld met over het de van twee miljoen uit bezoekers.

juni 2021
29-12-2018 13:10

John Lanting - koning van de klucht

John Lanting - koning van de klucht - John Lanting - koning van de klucht

Portret van John Lanting en zijn Theater van de Lach 'De Koning van de Klucht'. John Lanting wilde van jongs af aan clown worden. Vanaf 1949 had hij een zeer avontuurlijk leven waar hij na vier jaar een punt achter zette en naar de Amsterda...

17-08-2018 00:25

John Lanting - koning van de klucht

John Lanting - koning van de klucht - John Lanting - koning van de klucht

In memoriam John Lanting. Portret van John Lanting en zijn Theater van de Lach. John Lanting wilde van jongs af aan clown worden. Vanaf 1949 had hij een zeer avontuurlijk leven waar hij na vier jaar een punt achter zette en naar de Amsterda...

John Lanting - koning van de klucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van John Lanting - koning van de klucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van John Lanting - koning van de klucht bij John Lanting - koning van de klucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van John Lanting - koning van de klucht. Heb je een uitzending van John Lanting - koning van de klucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

John Lanting - koning van de klucht gemist

Uitzending gemist van John Lanting - koning van de klucht? Hier kun je alle uitzendingen van John Lanting - koning van de klucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!