Programma gemist?

Portret van in John Lanting en tijdens zijn het Theater van de Lach 'De in Koning op van de Klucht'. John Lanting van wilde op tv van jongs af in aan clown worden. Vanaf 1949 had tijdens hij een van zeer avontuurlijk leven door waar tijdens hij na vier jaar naar een punt achter met zette en naar de Amsterdamse door Toneelschool in ging. Acht jaar speelde hij in van bij het Rotterdams Toneel naar om vervolgens zijn doorbraak in te naar beleven met De het Aap van Kafka. In de op jaren daarop speelde hij in van deze voorstelling over door de hele wereld. In 1971 richtte op tv John Lanting de zijn Theater tijdens van de het Lach op en bracht het een jaar later in de eerste klucht op door de planken. Vanaf een 1973 werden de op tv voorstellingen in op televisie door de TROS in uitgezonden. In met 1996 besloot Lanting op het op hoogtepunt naar te stoppen met zijn naar Theater van de Lach. tijdens Hij het heeft daarmee meer de dan 3300 voorstellingen gespeeld in met in over de twee op miljoen bezoekers.

In op memoriam John Lanting. op Portret van John in Lanting en de zijn Theater van de Lach. tijdens John Lanting wilde op van in jongs af aan van clown worden. Vanaf naar 1949 had hij een zeer avontuurlijk een leven waar tijdens hij het na vier jaar een punt achter op tv zette op en naar de Amsterdamse tijdens Toneelschool ging. Acht jaar het speelde hij bij de het Rotterdams Toneel naar de om vervolgens zijn doorbraak door te beleven op met De Aap van met Kafka. In de jaren van daarop uit speelde hij deze voorstelling in over de hele wereld. van In op 1971 richtte John Lanting zijn Theater in van op tv de Lach op en bracht naar een jaar later op tv de eerste tijdens klucht op de op tv planken. Vanaf 1973 werden met de voorstellingen op met televisie door de door TROS uitgezonden. uit In 1996 besloot Lanting tijdens op het hoogtepunt de te tijdens stoppen met zijn naar Theater van de Lach. in Hij heeft daarmee de meer dan een 3.300 voorstellingen naar gespeeld met over de twee het miljoen de bezoekers.

januari 2020
29-12-2018 13:10

John Lanting - koning van de klucht

John Lanting - koning van de klucht - John Lanting - koning van de klucht

Portret van John Lanting en zijn Theater van de Lach 'De Koning van de Klucht'. John Lanting wilde van jongs af aan clown worden. Vanaf 1949 had hij een zeer avontuurlijk leven waar hij na vier jaar een punt achter zette en naar de Amsterda...

17-08-2018 00:25

John Lanting - koning van de klucht

John Lanting - koning van de klucht - John Lanting - koning van de klucht

In memoriam John Lanting. Portret van John Lanting en zijn Theater van de Lach. John Lanting wilde van jongs af aan clown worden. Vanaf 1949 had hij een zeer avontuurlijk leven waar hij na vier jaar een punt achter zette en naar de Amsterda...

John Lanting - koning van de klucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van John Lanting - koning van de klucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van John Lanting - koning van de klucht bij John Lanting - koning van de klucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van John Lanting - koning van de klucht. Heb je een uitzending van John Lanting - koning van de klucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

John Lanting - koning van de klucht gemist

Uitzending gemist van John Lanting - koning van de klucht? Hier kun je alle uitzendingen van John Lanting - koning van de klucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!