Programma gemist?

Portret van op tv John Lanting de en zijn Theater van in de Lach tijdens 'De Koning van de Klucht'. uit op tv John Lanting wilde een van jongs af aan door clown worden. Vanaf 1949 had tijdens hij een een zeer avontuurlijk leven waar de hij door na vier jaar een naar punt achter zette en de naar de naar Amsterdamse op Toneelschool ging. Acht jaar het speelde hij bij het op Rotterdams Toneel naar om vervolgens zijn uit doorbraak te beleven van met De van Aap van Kafka. In de jaren op daarop op tv speelde hij met deze voorstelling over de hele van wereld. In op tv 1971 richtte John Lanting op zijn Theater van de op Lach op en met bracht een jaar op later de een eerste klucht op van de planken. Vanaf 1973 naar werden de tijdens voorstellingen op op televisie door de TROS uitgezonden. uit een In 1996 besloot op tv Lanting op het hoogtepunt te stoppen met met de zijn Theater van de naar Lach. Hij heeft de daarmee meer dan 3300 tijdens voorstellingen gespeeld op met over de een twee miljoen in bezoekers.

In memoriam tijdens John Lanting. door Portret van de John Lanting en zijn Theater op van de Lach. John de Lanting wilde naar van op jongs af aan clown worden. Vanaf het 1949 had hij naar een tijdens zeer avontuurlijk leven waar hij de na vier jaar op tv een punt achter op tv zette uit en naar de Amsterdamse van Toneelschool ging. Acht door jaar speelde van hij bij het Rotterdams Toneel een om vervolgens zijn op met doorbraak te beleven op tv met De Aap van Kafka. met In de een jaren daarop speelde met hij deze voorstelling door over de hele wereld. door In de 1971 richtte John door Lanting zijn Theater van de Lach met van op en bracht een jaar later op de eerste van klucht op op de planken. Vanaf tijdens 1973 werden de voorstellingen van op televisie door het de TROS uitgezonden. het In op 1996 besloot Lanting tijdens op het hoogtepunt het te stoppen met zijn uit Theater van de tijdens Lach. Hij heeft daarmee tijdens meer dan 3.300 door voorstellingen gespeeld met de over de twee miljoen het de bezoekers.

februari 2021
29-12-2018 13:10

John Lanting - koning van de klucht

John Lanting - koning van de klucht - John Lanting - koning van de klucht

Portret van John Lanting en zijn Theater van de Lach 'De Koning van de Klucht'. John Lanting wilde van jongs af aan clown worden. Vanaf 1949 had hij een zeer avontuurlijk leven waar hij na vier jaar een punt achter zette en naar de Amsterda...

17-08-2018 00:25

John Lanting - koning van de klucht

John Lanting - koning van de klucht - John Lanting - koning van de klucht

In memoriam John Lanting. Portret van John Lanting en zijn Theater van de Lach. John Lanting wilde van jongs af aan clown worden. Vanaf 1949 had hij een zeer avontuurlijk leven waar hij na vier jaar een punt achter zette en naar de Amsterda...

John Lanting - koning van de klucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van John Lanting - koning van de klucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van John Lanting - koning van de klucht bij John Lanting - koning van de klucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van John Lanting - koning van de klucht. Heb je een uitzending van John Lanting - koning van de klucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

John Lanting - koning van de klucht gemist

Uitzending gemist van John Lanting - koning van de klucht? Hier kun je alle uitzendingen van John Lanting - koning van de klucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!