Programma gemist?

Portret een van John Lanting en door zijn met Theater van de van Lach 'De Koning van de het Klucht'. John de Lanting wilde van jongs in af aan clown worden. door Vanaf 1949 door had naar hij een zeer avontuurlijk met leven waar hij na vier een jaar een de punt achter zette en op tv naar de Amsterdamse naar Toneelschool de ging. Acht op tv jaar speelde hij bij het uit Rotterdams Toneel tijdens om vervolgens zijn doorbraak te van beleven met De op tv Aap van Kafka. uit In de de jaren daarop speelde met hij deze voorstelling over in de hele wereld. naar naar In 1971 richtte John van Lanting zijn Theater van naar de Lach op en naar bracht een jaar op later in de eerste klucht van op de planken. Vanaf een 1973 werden de voorstellingen het met op televisie door de TROS de uitgezonden. door In 1996 besloot Lanting op op tv het hoogtepunt te van stoppen met zijn Theater met van naar de Lach. Hij heeft daarmee in meer de dan 3300 voorstellingen gespeeld met op tv over de op twee miljoen op bezoekers.

In het memoriam John Lanting. Portret door van John Lanting en van zijn een Theater van de Lach. John op Lanting wilde tijdens van jongs uit af aan clown worden. Vanaf naar 1949 naar had hij een zeer avontuurlijk door leven waar hij met na van vier jaar op een punt achter zette en naar de de Amsterdamse uit Toneelschool door ging. Acht jaar speelde uit hij bij het Rotterdams Toneel in om uit vervolgens zijn doorbraak naar te beleven met De Aap de tijdens van Kafka. In de jaren door daarop op tv speelde hij deze voorstelling over naar de hele een wereld. In 1971 richtte het John Lanting zijn de Theater van de met Lach op tv op en bracht een jaar later tijdens van de eerste klucht in op de planken. uit Vanaf 1973 werden met de voorstellingen op televisie door de naar TROS door uitgezonden. In 1996 besloot Lanting door op het hoogtepunt op te stoppen met de met zijn Theater van de van Lach. Hij heeft daarmee meer het op tv dan 3.300 voorstellingen gespeeld met over op een de twee miljoen in bezoekers.

oktober 2021
29-12-2018 13:10

John Lanting - koning van de klucht

John Lanting - koning van de klucht - John Lanting - koning van de klucht

Portret van John Lanting en zijn Theater van de Lach 'De Koning van de Klucht'. John Lanting wilde van jongs af aan clown worden. Vanaf 1949 had hij een zeer avontuurlijk leven waar hij na vier jaar een punt achter zette en naar de Amsterda...

17-08-2018 00:25

John Lanting - koning van de klucht

John Lanting - koning van de klucht - John Lanting - koning van de klucht

In memoriam John Lanting. Portret van John Lanting en zijn Theater van de Lach. John Lanting wilde van jongs af aan clown worden. Vanaf 1949 had hij een zeer avontuurlijk leven waar hij na vier jaar een punt achter zette en naar de Amsterda...

John Lanting - koning van de klucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van John Lanting - koning van de klucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van John Lanting - koning van de klucht bij John Lanting - koning van de klucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van John Lanting - koning van de klucht. Heb je een uitzending van John Lanting - koning van de klucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

John Lanting - koning van de klucht gemist

Uitzending gemist van John Lanting - koning van de klucht? Hier kun je alle uitzendingen van John Lanting - koning van de klucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!