Programma gemist?

Aflevering 5 op tv - In Life After door het Football Footvolley Tournament gaan met legendarische spelers een als Patrick Kluivert, Frank de Boer, van John in Heitinga, Glen Helder en Denny van Landzaat de het strijd met elkaar naar aan uit in Ibiza. Tussen de het wedstrijden door reist Najib naar Amhali met de voetbaliconen van naar bijzondere op tv plekken op het eiland met en praat hij tijdens door met hen over hun succesvolle een loopbaan. op Ontknoping van Life uit After Football-Ibiza Footvolley 2018. met De afgelopen weken werd er naar strijd op tv geleverd tussen de duo's op tv Kluivert/Landzaat, De Boer/Levchenko, Trusfull/Mols, uit Heitinga/Boateng en in Drenthe/Helder. Glenn Helder tijdens haalde naar door een blessure de eindstreep niet met en werd vervangen tijdens door door Boudewijn Zenden. In deze aflevering naar de grote finale, met de wie wint de felbegeerde Zilveren van Schaal? Royston Drenthe gaat met op op Ibiza nog snel uit even langs bij de kapper: het want een uit 'kampioen' moet er op immers strak en van fresh naar uitzien.

Aflevering naar 4 - In met Life After Football Footvolley Tournament van gaan de legendarische spelers als een Patrick Kluivert, Frank naar de Boer, het John Heitinga, Glen Helder en tijdens Denny het Landzaat de strijd met elkaar aan op tv in Ibiza. de Tussen het de wedstrijden door reist Najib Amhali naar in met de voetbaliconen naar bijzondere plekken op tv op op het eiland en praat hij uit met tijdens hen over hun succesvolle loopbaan. in Drama een voor Glenn door Helder. Hij kan door een flinke uit blessure uit niet verder spelen. Voor hem het is het tijdens einde Ibiza uit Footvolley 2018. Niemand minder het dan de Boudewijn Zenden neemt zijn plek op tv in. Orlando Trustfull op en Michael in Mols blijken naar een gouden footvolley-tandem. George Boateng op tv beult in zich af in de sportschool. een En Frank de Boer door en Evgeniy tijdens Levchenko het gaan een potje (foot)golfen. Aan de het cocktailbar: het echtpaar met Orlando en Quinty met Trustfull met hun op tv eerste het gezamenlijke interview tijdens in 20 jaar.

Aflevering 3 - door met In Life After Football Footvolley Tournament tijdens het gaan legendarische spelers door als Patrick Kluivert, Frank de door Boer, John met Heitinga, Glen op tv Helder en Denny op tv Landzaat de strijd met op elkaar aan in Ibiza. Tussen op de van wedstrijden door reist de Najib Amhali met de tijdens voetbaliconen naar bijzondere een plekken met op het eiland en praat een hij met in hen over hun succesvolle loopbaan. in Patrick Kluivert het en Denny uit Landzaat moeten met het opnemen tegen Glenn de Helder en Royston Drenthe. Helder tijdens raakt geblesseerd met en de tijdens vraag is of hij tijdens wel door kan gaan. het Ook Frank de door Boer door en Evgeniy Levchenko komen weer het op in actie. Op de massagetafel Orlando op Trustfull over de een uit prijs die hij uit betaalt voor topsport. uit John Heitinga en George de Boateng gaan de zee de op. En uit aan de cocktailbar: de van jeugdvrienden Patrick Kluivert op tv en Denny het Landzaat.

Aflevering 2 met - tijdens In Life After een Football Footvolley Tournament de gaan legendarische spelers als door Patrick Kluivert, Frank de het Boer, John de Heitinga, Glen Helder in en Denny Landzaat de het strijd met elkaar aan een in Ibiza. Tussen tijdens de wedstrijden op door reist Najib Amhali in met het de voetbaliconen naar bijzondere van plekken op het naar eiland en praat met hij met naar hen over hun succesvolle uit loopbaan. Glenn het Helder en Royston Drenthe op tv vormen een duo en tijdens nemen op het op tegen een John Heitinga tijdens en George Boateng. de Ook Frank de van Boer moet weer aan in de bak. In in the gym de zien en horen we het hoe Royston Drenthe tijdens z'n spieren nog verder oppompt. de En Denny de Landzaat vertelt op een uit naar wel heel bijzondere tijdens plek op Ibiza over naar zijn grote ambities naar als trainer. Aan de cocktailbar: de Evgeniy tijdens Levchenko en de zijn vrouw Victoria Koblenko. Hoe blijven op ze toch zo op in een shape?

december 2020
07-09-2018 22:00

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 5 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

31-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 4 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

24-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 3 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

17-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 2 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 bij Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018. Heb je een uitzending van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist

Uitzending gemist van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-09-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!