Programma gemist?

Aflevering op tv 5 - In Life After op tv Football Footvolley Tournament het op gaan legendarische spelers tijdens als Patrick Kluivert, Frank de de Boer, John het Heitinga, Glen Helder en tijdens Denny Landzaat naar de strijd met het elkaar aan in uit Ibiza. Tussen de wedstrijden door door reist Najib een Amhali met op de voetbaliconen naar van bijzondere plekken op het uit eiland op tv en praat hij met hen over een hun succesvolle loopbaan. het Ontknoping van op Life After Football-Ibiza Footvolley op met 2018. De afgelopen weken werd er door strijd door geleverd tussen de duo's door Kluivert/Landzaat, De Boer/Levchenko, een Trusfull/Mols, Heitinga/Boateng een en Drenthe/Helder. Glenn Helder door haalde door de een blessure de door eindstreep niet tijdens en werd vervangen door Boudewijn op Zenden. In deze aflevering een op tv de grote finale, een wie wint de felbegeerde Zilveren Schaal? in Royston Drenthe op tv gaat op Ibiza met nog een snel even langs bij de kapper: in want een op tv 'kampioen' moet er op immers strak en fresh met tijdens uitzien.

Aflevering 4 met - van In Life After Football Footvolley een Tournament gaan op legendarische spelers als Patrick op Kluivert, Frank de Boer, uit John Heitinga, Glen in Helder en op Denny Landzaat de op tv strijd met het elkaar aan in Ibiza. uit Tussen de wedstrijden door met reist Najib uit Amhali met de voetbaliconen het naar bijzondere een plekken op het eiland het de en praat hij een met hen over hun de succesvolle loopbaan. Drama voor Glenn naar Helder. een Hij kan door een uit flinke blessure niet verder de uit spelen. Voor hem is het einde van tijdens Ibiza Footvolley 2018. Niemand met minder dan Boudewijn uit Zenden neemt zijn in plek in. Orlando tijdens Trustfull en Michael naar Mols blijken een gouden footvolley-tandem. in het George Boateng beult zich af in op tv de in sportschool. En Frank de Boer door en naar Evgeniy Levchenko op tv gaan een potje op tv (foot)golfen. Aan de op cocktailbar: het echtpaar Orlando en in Quinty in Trustfull met hun in eerste gezamenlijke interview in door 20 jaar.

Aflevering 3 tijdens - In in Life After Football een Footvolley Tournament het gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, naar Frank de Boer, door John de Heitinga, Glen Helder en Denny van Landzaat in de strijd met elkaar aan door in Ibiza. naar Tussen de wedstrijden door van reist de Najib Amhali met met de voetbaliconen naar bijzondere door plekken op het eiland uit en praat door hij tijdens met hen over hun succesvolle loopbaan. uit op tv Patrick Kluivert en Denny met Landzaat moeten het naar opnemen tegen Glenn op Helder en Royston van Drenthe. Helder raakt tijdens geblesseerd en de vraag in is of hij wel een door kan een gaan. het Ook Frank de Boer en het Evgeniy Levchenko komen weer op tv in naar actie. Op de massagetafel van Orlando Trustfull de over de prijs die een hij het betaalt voor topsport. John naar Heitinga en uit George Boateng gaan de met zee op. En aan in de cocktailbar: de jeugdvrienden het met Patrick Kluivert en Denny uit Landzaat.

Aflevering naar 2 - In Life After met uit Football Footvolley Tournament naar gaan legendarische spelers als tijdens Patrick Kluivert, Frank op tv de Boer, John Heitinga, Glen tijdens Helder en op tv Denny het Landzaat de strijd op tv met elkaar aan in Ibiza. tijdens Tussen een de wedstrijden door reist Najib uit Amhali in met de voetbaliconen naar bijzondere in plekken op op het eiland en praat op tv hij met hen over op hun succesvolle loopbaan. op tv in Glenn Helder en Royston een Drenthe vormen een duo en de nemen het op uit tegen op John Heitinga en een George Boateng. Ook Frank de een het Boer moet weer aan tijdens de bak. In the gym tijdens zien van en horen we hoe in Royston Drenthe z'n op spieren nog verder op oppompt. in En Denny Landzaat vertelt op door een in wel heel bijzondere plek naar op Ibiza van over zijn grote ambities als trainer. tijdens Aan de op tv cocktailbar: Evgeniy een Levchenko en zijn vrouw in Victoria Koblenko. Hoe blijven door tijdens ze toch zo in naar shape?

maart 2020
07-09-2018 22:00

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 5 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

31-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 4 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

24-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 3 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

17-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 2 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 bij Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018. Heb je een uitzending van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist

Uitzending gemist van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-09-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!