Programma gemist?

Aflevering uit 5 - In uit Life After Football Footvolley een Tournament gaan op legendarische spelers als een Patrick Kluivert, Frank de Boer, van een John Heitinga, Glen Helder met en Denny een Landzaat de strijd tijdens met elkaar aan in Ibiza. uit Tussen de wedstrijden door de reist het Najib Amhali met de tijdens voetbaliconen naar bijzondere plekken het op in het eiland en praat hij de met met hen over door hun succesvolle loopbaan. van Ontknoping van Life After Football-Ibiza naar Footvolley 2018. een De afgelopen weken werd het er strijd geleverd tussen met de duo's naar Kluivert/Landzaat, De Boer/Levchenko, tijdens Trusfull/Mols, Heitinga/Boateng en tijdens Drenthe/Helder. Glenn naar Helder haalde tijdens door een blessure de tijdens eindstreep niet en werd vervangen op door met Boudewijn Zenden. In deze met aflevering de grote op tv finale, in wie wint de felbegeerde op Zilveren Schaal? Royston Drenthe met gaat op tv op Ibiza nog snel naar even langs bij de naar kapper: want een 'kampioen' tijdens moet het er immers strak en fresh de van uitzien.

Aflevering naar 4 - In tijdens Life After Football Footvolley Tournament op gaan legendarische op spelers als Patrick Kluivert, tijdens Frank op tv de Boer, John Heitinga, tijdens Glen van Helder en Denny Landzaat uit de strijd met elkaar aan op in Ibiza. op tv Tussen de wedstrijden door van met reist Najib Amhali de met de voetbaliconen op tv naar bijzondere plekken op het eiland op tv en uit praat hij uit met hen over hun de succesvolle loopbaan. de Drama voor Glenn Helder. Hij door kan door op tv een flinke in blessure niet verder spelen. Voor hem in is het het einde Ibiza Footvolley 2018. op Niemand minder op tv dan Boudewijn Zenden neemt de zijn op tv plek in. Orlando Trustfull in en een Michael Mols blijken een gouden uit footvolley-tandem. George Boateng tijdens beult zich af in in de sportschool. in En Frank door de Boer en Evgeniy een Levchenko het gaan een potje (foot)golfen. Aan de met cocktailbar: het het echtpaar tijdens Orlando en Quinty met Trustfull met hun een eerste gezamenlijke interview uit in 20 jaar.

Aflevering met 3 - In in Life After Football Footvolley Tournament een het gaan legendarische spelers als Patrick een Kluivert, Frank de Boer, door naar John Heitinga, Glen Helder met en Denny Landzaat de in strijd met in elkaar aan het in Ibiza. Tussen de wedstrijden het door reist Najib Amhali naar met de uit voetbaliconen naar door bijzondere plekken op het eiland een uit en praat hij naar met hen over hun in succesvolle loopbaan. op Patrick Kluivert en Denny door Landzaat moeten het tijdens opnemen tegen op tv Glenn Helder en Royston Drenthe. Helder het door raakt geblesseerd en de vraag is uit of hij uit wel door door kan gaan. op tv Ook Frank de Boer en Evgeniy de uit Levchenko komen weer in in actie. Op met de massagetafel Orlando naar Trustfull over de prijs die naar hij betaalt voor tijdens topsport. John op tv Heitinga en uit George Boateng gaan de zee op op. En aan de in in cocktailbar: de jeugdvrienden Patrick door Kluivert en Denny uit Landzaat.

Aflevering met 2 - In Life in After Football uit Footvolley Tournament gaan in legendarische spelers als Patrick Kluivert, in Frank de de Boer, John op Heitinga, Glen in Helder en Denny Landzaat de door strijd met elkaar in aan in op tv Ibiza. Tussen op tv de wedstrijden door reist Najib Amhali de met de voetbaliconen op naar bijzondere het plekken op het met eiland naar en praat hij met door hen over hun succesvolle loopbaan. op tv Glenn op Helder en Royston Drenthe in vormen een duo op tv en nemen het een op van tegen John Heitinga en George Boateng. door Ook tijdens Frank de Boer moet naar weer aan de bak. door In the uit gym zien en horen tijdens we het hoe Royston door Drenthe z'n spieren nog verder het oppompt. En Denny uit Landzaat vertelt op een een van wel heel bijzondere plek door op Ibiza over zijn grote in ambities als op trainer. Aan naar de cocktailbar: op Evgeniy Levchenko en zijn vrouw het Victoria Koblenko. Hoe van blijven ze toch door zo van in shape?

juli 2021
07-09-2018 22:00

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 5 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

31-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 4 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

24-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 3 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

17-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 2 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 bij Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018. Heb je een uitzending van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist

Uitzending gemist van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-09-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!