Programma gemist?

Aflevering uit 5 - door In Life After op tv Football Footvolley Tournament gaan legendarische de spelers als van Patrick Kluivert, Frank op de Boer, op tv John Heitinga, Glen Helder uit en Denny Landzaat de naar strijd met elkaar aan uit in Ibiza. Tussen tijdens de wedstrijden door in reist Najib tijdens Amhali met de het voetbaliconen tijdens naar bijzondere plekken door op het eiland in en praat hij met in hen over hun succesvolle loopbaan. met in Ontknoping van Life After Football-Ibiza een Footvolley op tv 2018. De afgelopen een weken werd er strijd geleverd tussen de de naar duo's Kluivert/Landzaat, De met Boer/Levchenko, Trusfull/Mols, Heitinga/Boateng en Drenthe/Helder. een Glenn Helder haalde een door een op blessure van de eindstreep niet in en werd vervangen door Boudewijn door Zenden. op In deze aflevering de grote van finale, wie met wint de felbegeerde uit Zilveren Schaal? Royston Drenthe door gaat het op Ibiza nog snel even langs op bij op tv de kapper: want een 'kampioen' het moet naar er immers met strak en fresh een uitzien.

Aflevering naar 4 - het In Life After Football het Footvolley Tournament gaan legendarische spelers tijdens als Patrick naar Kluivert, Frank uit de Boer, in John Heitinga, Glen Helder en Denny van op tv Landzaat de strijd met elkaar aan het in Ibiza. Tussen door de wedstrijden door op uit reist Najib Amhali met de de voetbaliconen op naar bijzondere plekken op het op eiland en praat hij op tv met hen over uit de hun succesvolle loopbaan. Drama voor tijdens Glenn Helder. Hij kan in door een de flinke blessure niet verder met spelen. op Voor hem is tijdens het einde op tv Ibiza Footvolley 2018. Niemand uit minder dan Boudewijn Zenden op tv neemt zijn plek in. het Orlando Trustfull en door Michael met Mols blijken uit een gouden footvolley-tandem. George Boateng beult een zich van af in de sportschool. met En Frank de in Boer en de Evgeniy Levchenko gaan naar een potje tijdens (foot)golfen. Aan de cocktailbar: het echtpaar een in Orlando en Quinty Trustfull met hun in het eerste gezamenlijke interview in 20 de jaar.

Aflevering 3 - een de In Life After Football Footvolley Tournament een door gaan legendarische spelers tijdens als Patrick Kluivert, Frank op de Boer, uit John Heitinga, Glen Helder en Denny van Landzaat de naar strijd de met elkaar aan het in Ibiza. Tussen de naar wedstrijden door de reist Najib Amhali met de voetbaliconen op naar bijzondere op plekken op tijdens het eiland en praat uit hij door met hen over hun succesvolle een loopbaan. Patrick het Kluivert en Denny Landzaat tijdens moeten het opnemen de tegen Glenn Helder en met Royston Drenthe. in Helder raakt op tv geblesseerd en de vraag is tijdens of hij naar wel door op kan gaan. in Ook Frank de Boer en op Evgeniy Levchenko een komen weer in actie. Op tijdens de tijdens massagetafel Orlando Trustfull over naar de prijs die het hij betaalt voor topsport. de John Heitinga en met George op tv Boateng gaan de zee op. tijdens door En aan de op cocktailbar: de jeugdvrienden met Patrick Kluivert en een Denny Landzaat.

Aflevering in 2 - In Life After tijdens Football Footvolley Tournament in op gaan legendarische spelers als Patrick naar Kluivert, Frank de een Boer, John Heitinga, Glen van Helder met en Denny Landzaat de de strijd de met elkaar aan in Ibiza. uit Tussen een de wedstrijden door tijdens reist Najib Amhali met de naar voetbaliconen naar bijzondere een plekken op het op tv eiland en praat het hij met in hen over hun het succesvolle loopbaan. Glenn Helder en op Royston met Drenthe vormen een duo en tijdens met nemen het op tegen uit John Heitinga en George Boateng. door Ook met Frank de naar Boer moet weer aan de bak. tijdens In the van gym zien en horen met we hoe Royston uit Drenthe z'n spieren op tv nog verder oppompt. in En tijdens Denny Landzaat vertelt op met een wel heel bijzondere het plek tijdens op Ibiza over zijn in grote naar ambities als trainer. Aan de cocktailbar: het de Evgeniy Levchenko en zijn met vrouw Victoria op tv Koblenko. Hoe blijven ze door toch zo een in shape?

april 2021
07-09-2018 22:00

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 5 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

31-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 4 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

24-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 3 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

17-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 2 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 bij Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018. Heb je een uitzending van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist

Uitzending gemist van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-09-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!