Programma gemist?

Aflevering 5 van - de In Life After Football het Footvolley Tournament gaan legendarische spelers naar als Patrick uit Kluivert, Frank in de Boer, John Heitinga, met Glen een Helder en Denny Landzaat de naar strijd met tijdens elkaar aan in uit Ibiza. Tussen de wedstrijden tijdens door reist Najib met Amhali uit met de voetbaliconen naar bijzondere de plekken in op het eiland en praat hij het met in hen over hun succesvolle loopbaan. door Ontknoping van Life door After Football-Ibiza Footvolley met op tv 2018. De afgelopen weken werd er tijdens strijd geleverd tussen op de duo's Kluivert/Landzaat, een De Boer/Levchenko, in Trusfull/Mols, Heitinga/Boateng en Drenthe/Helder. een van Glenn Helder haalde door een een blessure de eindstreep de niet en werd vervangen het door Boudewijn Zenden. van op tv In deze aflevering de grote door finale, wie de wint de felbegeerde door Zilveren Schaal? Royston Drenthe gaat door van op Ibiza nog snel door even langs bij de kapper: door want het een 'kampioen' moet er immers door strak en naar fresh het uitzien.

Aflevering 4 van - In Life uit After Football Footvolley op tv Tournament in gaan legendarische spelers uit als Patrick Kluivert, Frank de Boer, uit John Heitinga, de Glen Helder en Denny op tv op tv Landzaat de strijd met op tv elkaar aan in van Ibiza. Tussen de wedstrijden op door reist de Najib Amhali met de op voetbaliconen naar met bijzondere plekken op het door eiland met en praat hij met hen tijdens over hun succesvolle een loopbaan. Drama op tv voor Glenn Helder. Hij in kan met door een flinke door blessure niet verder spelen. van Voor hem is het op einde door Ibiza Footvolley 2018. Niemand minder dan het Boudewijn het Zenden neemt tijdens zijn plek in. Orlando Trustfull en tijdens van Michael Mols blijken een op gouden footvolley-tandem. George het Boateng beult zich af door in op de sportschool. En Frank in de Boer en Evgeniy Levchenko door gaan een potje tijdens (foot)golfen. Aan door de cocktailbar: het echtpaar met Orlando en Quinty de Trustfull met hun het eerste gezamenlijke interview een in 20 de jaar.

Aflevering op 3 - In Life uit After op tv Football Footvolley Tournament gaan legendarische met spelers als Patrick op Kluivert, Frank de met Boer, John naar Heitinga, Glen het Helder en Denny Landzaat de door strijd met met elkaar aan in Ibiza. Tussen door de wedstrijden door door reist tijdens Najib Amhali met de voetbaliconen op de naar bijzondere plekken op uit het eiland door en praat hij met hen over het op hun succesvolle loopbaan. Patrick de Kluivert en Denny Landzaat moeten uit van het opnemen tegen Glenn van Helder en Royston Drenthe. naar Helder raakt een geblesseerd en de vraag is het of hij wel tijdens door kan gaan. het Ook Frank in de Boer en naar Evgeniy Levchenko komen het weer in actie. op Op de massagetafel de Orlando Trustfull over tijdens de prijs die in hij het betaalt voor topsport. John Heitinga en in George Boateng gaan naar de op zee op. En op tv aan de cocktailbar: tijdens de jeugdvrienden Patrick Kluivert door en Denny uit Landzaat.

Aflevering 2 - tijdens In Life After in Football het Footvolley Tournament het gaan legendarische spelers als Patrick met Kluivert, Frank de Boer, van John Heitinga, Glen tijdens op tv Helder en Denny Landzaat de strijd in met elkaar met aan in naar Ibiza. Tussen de wedstrijden tijdens door met reist Najib Amhali met tijdens de voetbaliconen naar bijzondere plekken door een op het eiland naar en praat hij met hen tijdens over hun succesvolle op loopbaan. Glenn de Helder en Royston op Drenthe vormen een het duo en met nemen het op tegen John Heitinga tijdens een en George Boateng. Ook Frank in de Boer moet in weer aan de bak. in In the de gym zien en horen in we hoe Royston van Drenthe z'n spieren tijdens nog verder met oppompt. En op tv Denny Landzaat vertelt op een door door wel heel bijzondere het plek op Ibiza over zijn grote in ambities als het trainer. Aan op tv de cocktailbar: Evgeniy tijdens Levchenko en zijn vrouw Victoria tijdens Koblenko. Hoe blijven tijdens ze een toch zo in een shape?

oktober 2019
07-09-2018 22:00

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 5 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

31-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 4 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

24-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 3 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

17-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 2 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 bij Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018. Heb je een uitzending van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist

Uitzending gemist van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-09-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!