Programma gemist?

Aflevering 5 op tv - in In Life After Football Footvolley het Tournament gaan legendarische in spelers als naar Patrick Kluivert, naar Frank de Boer, op tv John Heitinga, Glen Helder en Denny de met Landzaat de strijd door met elkaar aan in in Ibiza. Tussen tijdens de wedstrijden door reist Najib een Amhali door met de voetbaliconen naar het bijzondere plekken op het eiland een en het praat hij met hen de over hun op succesvolle loopbaan. tijdens Ontknoping van Life de After Football-Ibiza Footvolley 2018. De afgelopen in weken werd er een strijd naar geleverd tussen het de duo's Kluivert/Landzaat, De Boer/Levchenko, tijdens Trusfull/Mols, Heitinga/Boateng door en Drenthe/Helder. door Glenn Helder haalde door het een blessure op tv de eindstreep niet met en werd vervangen door door Boudewijn Zenden. In op tv deze aflevering tijdens de grote finale, wie wint naar de felbegeerde Zilveren door Schaal? Royston Drenthe met gaat op Ibiza tijdens nog snel even langs het bij uit de kapper: want naar een 'kampioen' op tv moet er immers strak en met fresh in uitzien.

Aflevering een 4 - In Life After het Football Footvolley in Tournament gaan legendarische spelers naar als door Patrick Kluivert, Frank de op Boer, door John Heitinga, Glen Helder en in Denny van Landzaat de strijd met door elkaar aan in Ibiza. Tussen de de uit wedstrijden door reist het Najib Amhali met de voetbaliconen tijdens naar bijzondere in plekken op het naar eiland uit en praat hij met de hen over hun succesvolle loopbaan. in Drama voor Glenn het Helder. Hij kan een tijdens door een flinke blessure niet uit verder door spelen. Voor hem is het einde op tv uit Ibiza Footvolley 2018. een Niemand minder dan Boudewijn Zenden neemt het zijn plek op tv in. Orlando Trustfull naar en Michael Mols blijken in een gouden de footvolley-tandem. George Boateng uit beult zich af in op tv de door sportschool. En het Frank de Boer en Evgeniy Levchenko tijdens gaan een een potje (foot)golfen. Aan door de het cocktailbar: het echtpaar door Orlando en Quinty Trustfull met hun de eerste gezamenlijke interview een in 20 op tv jaar.

Aflevering 3 - op In tijdens Life After Football Footvolley de Tournament gaan legendarische van spelers het als Patrick Kluivert, Frank met de Boer, John Heitinga, naar Glen Helder en naar Denny van Landzaat de strijd met van elkaar aan in Ibiza. Tussen de de wedstrijden tijdens door reist Najib door Amhali met de voetbaliconen uit naar op tv bijzondere plekken uit op het eiland met en praat hij met hen uit over hun succesvolle met loopbaan. Patrick door Kluivert en de Denny Landzaat moeten op tv het opnemen tegen in Glenn Helder en Royston in Drenthe. Helder raakt geblesseerd en naar de naar vraag is of een hij wel van door kan gaan. Ook Frank de op tv Boer uit en Evgeniy Levchenko op komen weer in actie. op tv Op een de massagetafel Orlando op tv Trustfull over de prijs die de hij betaalt met voor topsport. John Heitinga en uit George Boateng gaan van de zee de op. het En aan de cocktailbar: de met jeugdvrienden Patrick Kluivert in en Denny naar Landzaat.

Aflevering 2 de - In een Life After Football Footvolley op Tournament op gaan legendarische spelers door als Patrick Kluivert, Frank de Boer, tijdens John Heitinga, Glen uit van Helder en Denny Landzaat de van strijd op met elkaar aan in Ibiza. tijdens Tussen de wedstrijden op tv door reist het Najib Amhali met de de voetbaliconen naar bijzondere op tv plekken op het het eiland de en praat hij op met hen over op hun succesvolle loopbaan. Glenn Helder op tv en op Royston Drenthe vormen een duo en met een nemen het op tegen John Heitinga uit en George Boateng. het Ook Frank het de Boer het moet weer aan de tijdens bak. In the gym met zien en horen een we het hoe Royston Drenthe z'n naar spieren nog op tv verder oppompt. En in Denny Landzaat vertelt op op een een wel heel bijzondere plek met op Ibiza over op zijn grote ambities het als trainer. Aan de de cocktailbar: uit Evgeniy Levchenko en zijn vrouw met Victoria Koblenko. Hoe naar blijven ze toch van zo in tijdens shape?

augustus 2020
07-09-2018 22:00

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 5 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

31-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 4 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

24-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 3 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

17-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 2 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 bij Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018. Heb je een uitzending van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist

Uitzending gemist van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-09-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!