Programma gemist?

Aflevering 5 in - van In Life After Football Footvolley Tournament het gaan legendarische met spelers als door Patrick Kluivert, Frank de Boer, tijdens John Heitinga, Glen een Helder en tijdens Denny door Landzaat de strijd in met elkaar aan op tv in Ibiza. Tussen de wedstrijden uit door reist Najib Amhali op met de voetbaliconen uit naar bijzondere uit plekken op het van eiland van en praat hij met op tv hen over hun succesvolle loopbaan. van Ontknoping tijdens van Life After Football-Ibiza Footvolley door 2018. De een afgelopen weken naar werd er van strijd geleverd tussen de tijdens duo's Kluivert/Landzaat, De Boer/Levchenko, Trusfull/Mols, met Heitinga/Boateng en Drenthe/Helder. een van Glenn Helder haalde door een op blessure de eindstreep niet van en werd vervangen het door Boudewijn op tv Zenden. In deze het aflevering de de grote finale, wie met wint de felbegeerde Zilveren van Schaal? Royston Drenthe met gaat op van Ibiza nog snel even op langs bij de op tv kapper: want een 'kampioen' met moet er immers het strak en fresh in de uitzien.

Aflevering 4 een - In Life After in Football van Footvolley Tournament gaan legendarische uit spelers naar als Patrick Kluivert, Frank de Boer, naar John met Heitinga, Glen Helder en het Denny naar Landzaat de strijd een met elkaar aan in Ibiza. Tussen met door de wedstrijden door reist in Najib Amhali met met de voetbaliconen naar bijzondere plekken met op het op tv eiland en praat hij in met hen over op hun succesvolle in loopbaan. Drama voor door Glenn uit Helder. Hij kan door een flinke uit blessure niet verder op spelen. op tv Voor hem is naar het einde Ibiza Footvolley een 2018. Niemand het minder dan Boudewijn door Zenden neemt met zijn plek in. Orlando Trustfull en in tijdens Michael Mols blijken een de gouden footvolley-tandem. George Boateng beult op tv op tv zich af in de sportschool. En op in Frank de Boer en de Evgeniy Levchenko gaan een potje een (foot)golfen. Aan de met cocktailbar: het uit echtpaar Orlando en Quinty naar Trustfull met hun door eerste de gezamenlijke interview in 20 in jaar.

Aflevering op 3 - naar In Life After Football van Footvolley Tournament uit gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, naar Frank de met Boer, John Heitinga, de Glen in Helder en Denny Landzaat de de strijd met elkaar aan tijdens in door Ibiza. Tussen de met wedstrijden door reist Najib Amhali door met met de voetbaliconen op tv naar bijzondere plekken op door het eiland met en praat hij een met hen over hun in succesvolle loopbaan. Patrick tijdens Kluivert en Denny Landzaat op tv moeten het naar opnemen tegen Glenn naar Helder en Royston Drenthe. Helder in raakt geblesseerd de en de vraag is op tv of hij wel op tv door een kan gaan. Ook Frank een de Boer van en Evgeniy in Levchenko komen weer in actie. Op tijdens de massagetafel Orlando het Trustfull over op de prijs in die hij betaalt voor het topsport. het John Heitinga en George op tv Boateng gaan met de zee op. En aan de uit met cocktailbar: de jeugdvrienden Patrick een Kluivert en op tv Denny Landzaat.

Aflevering 2 de - naar In Life After uit Football Footvolley Tournament de gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, door Frank de het Boer, John Heitinga, Glen met Helder en het Denny het Landzaat de strijd met elkaar naar aan door in Ibiza. Tussen de wedstrijden door op tv de reist Najib Amhali op tv met de voetbaliconen naar bijzondere tijdens plekken op het uit eiland en praat op tv hij met hen over naar uit hun succesvolle loopbaan. Glenn het Helder en Royston het Drenthe vormen een door duo en van nemen het op tegen John het Heitinga uit en George Boateng. Ook Frank naar de Boer moet weer door aan de uit bak. In het the gym zien en tijdens horen we hoe Royston met Drenthe met z'n spieren nog met verder oppompt. tijdens En Denny Landzaat met vertelt op een wel in heel bijzondere plek op in Ibiza over naar zijn grote ambities als in trainer. de Aan de cocktailbar: de Evgeniy Levchenko en zijn vrouw in Victoria Koblenko. in Hoe blijven ze toch zo de in een shape?

mei 2021
07-09-2018 22:00

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 5 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

31-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 4 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

24-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 3 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

17-08-2018 22:30

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 - Life After Football - Ibiza Footvolley 2018

Aflevering 2 - In Life After Football Footvolley Tournament gaan legendarische spelers als Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glen Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aan in Ibiza. Tussen de wedstrijden door reist Naj...

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 bij Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018. Heb je een uitzending van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 gemist

Uitzending gemist van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-09-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!