Programma gemist?

Britse op documentaire waarin tijdens een aantal van de op ergste diva's op tv van heel Groot-Brittannië worden gevolgd. tijdens Om van hun zin te krijgen, uit gaan deze diva's gillend naar en stampvoetend uit door het een leven.

juli 2021
17-08-2018 22:40

Afl. 1

Shock Doc: Jonge Diva's - Hysterie En Haarbanden - Afl. 1

Britse documentaire waarin een aantal van de ergste diva's van heel Groot-Brittannië worden gevolgd. Om hun zin te krijgen, gaan deze diva's gillend en stampvoetend door het leven.

Shock Doc: Jonge Diva's - Hysterie En Haarbanden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shock Doc: Jonge Diva's - Hysterie En Haarbanden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shock Doc: Jonge Diva's - Hysterie En Haarbanden bij Shock Doc: Jonge Diva's - Hysterie En Haarbanden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shock Doc: Jonge Diva's - Hysterie En Haarbanden. Heb je een uitzending van Shock Doc: Jonge Diva's - Hysterie En Haarbanden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shock Doc: Jonge Diva's - Hysterie En Haarbanden gemist

Britse realityserie waarin een aantal van de grootste diva's van heel Groot-Brittannië worden gevolgd. Om hun zin te krijgen, gaan deze diva's gillend en stampvoetend het leven door. Zoals de 21-jarige leerling-kapper Matthew, die zichzelf als Lady Gaga ziet. En de 30-jarige Janey, die net zolang heeft gezeurd tot ze van haar vriend een Range Rover kreeg en haar billen mocht laten liften.

Uitzending gemist van Shock Doc: Jonge Diva's - Hysterie En Haarbanden? Hier kun je alle uitzendingen van Shock Doc: Jonge Diva's - Hysterie En Haarbanden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-08-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!