Programma gemist?

Vanavond is de in finale van uit The Voice door Senior, de zoektocht de naar het beste in nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Coaches In de uit afgelopen weken naar hebben van de coaches Frans op tv Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en op naar Marco Borsato kandidaten geselecteerd en begeleid een en vervolgens, op naar de finalisten op na, met laten afvallen. Finalisten De finalisten zijn met Ruud Hermans en Joke Tromp door (Team Ilse), IJsbrand uit van Belleghem de en Klaas van der van Veen (Team Frans), uit Eddie Taylor tijdens en Bruno met Lord (Team uit Angela) en Steve Yocum en een René van van der Wel van (Team Marco).

Spectaculaire een muzikale zoektocht in waarin Frans Bauer, Angela naar Groothuizen, Ilse van DeLange en Marco Borsato op zoek naar gaan de naar het beste uit nieuwe 60+-zangtalent van uit Nederland.

Spectaculaire een muzikale zoektocht waarin naar Frans Bauer, van Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco de Borsato op zoek in in gaan naar het beste uit nieuwe 60+-zangtalent van een Nederland.

Talentenjacht met The Voice Senior uit is terug het met een nieuw seizoen op RTL de van 4. Elke vrijdag gaan juryleden Frans naar Bauer, Angela op tv Groothuizen, Ilse een DeLange en Marco Borsato op op zoek naar het naar het beste nieuwe 60+-zangtalent de van Nederland. Talenten De juryleden kiezen de de talenten blind en begeleiden tijdens ze door op weg door naar de finale. De auditanten met komen in uit alle hoeken van het land de en met zingen allerlei genres. Alle talenten uit hebben tijdens één ding gemeen: uit ze komen met een verhaal. van Een verhaal dat naar hen gevormd het heeft met tot wie ze zijn en wat de tot uiting komt op tv in het zingen. Winnaar De met winnaar krijgt in niet het alleen de trofee en een de single, hij of op zij mag ook optreden op tv tijdens de een groot op tv concert in de ZiggoDome. Presentatie Dit op tv tweede seizoen wordt gepresenteerd door in een de nieuw duo: Martijn Krabbé een en Lieke het van Lexmond.

Compilatie op van de uitslag van met de finale. Nadat uit de talenten in de op tv finale op ieder nog naar een laatste nummer op tv mochten zingen, konden kijkers het hun stem van uitbrengen op hun favoriete op tv talent. Direct door na de finale-uitzending waren een de vier door finalisten met hun coach te gast door op tv bij Twan Huys het in 'RTL Late Night'. Daar tijdens maakten de Wendy van Dijk en het Martijn Krabbé door bekend wie de winnaar uit is van 'The door Voice Senior'.

Voor de tijdens laatst tijdens overgebleven senioren is het uur van het de waarheid aangebroken: het wie gaat er een naar naar huis met die een felbegeerde trofee? De op grote finale gaat van start in met acht talenten. een In uit de nieuw toegevoegde ronde 'Het in van Duel' moeten de twee met talenten van elk team direct van door na elkaar hun liedje zingen. Na op tv een elk duel geeft uit de teamcoach aan wie er doorgaat op van naar de laatste vier. Het met is uiteindelijk naar aan de kijker om op te bepalen wie de met winnaar wordt op van de op tv eerste editie van 'The op tv Voice door Senior'!

Vanavond is een de finale van The uit Voice Senior, tijdens de op tv talentenjacht naar het grootste 60+-zangtalent van naar Nederland. Alle coaches hebben door twee finalisten: - Marco een Borsato: een Bob en Georges - Ilse tijdens DeLange: een Annet en Wil - Geer & op tv Goor: op Jimi en Mick & Henk - Angela door Groothuizen: Noble en het Lain Bekijk in de fragmenten van de deelnemers het in door de vorige de afleveringen op gids.tv/programma/the-voice-senior. De uit ontknoping zal te zien het zijn bij in RTL Late Night met Twan Huys. van Lees tijdens meer info uit op gids.tv/3227/ontknoping-the-voice-senior-vrijdag-in-rtl-late-night The Voice Senior is een op tv spectaculaire uit muzikale zoektocht waarin Gerard de Joling van en Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeLange tijdens op tv en Marco Borsato op zoek gaan uit naar het beste tijdens uit nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. van Als coach tijdens scouten zij blind op tv de talenten en leiden ze de uit kandidaten tijdens op voor de weg met naar de finale. met De winnaar mag een het EP opnemen naar en krijgt op deze op vinyl uitgereikt. Daarnaast op tv mag hij in of in zij optreden op het Muziekfeest van tijdens op het Jaar in de op Ziggo Dome.

De senioren nemen tijdens het op tegen een hun van eigen teamgenoten. tijdens Marco, Ilse, Geer & door Goor en Angela tijdens mogen in het hun team maar op tv twee talenten meenemen naar de met finale. The Knockouts beloven uit dan ook uit een pittige strijd op te worden, waarbij de onmogelijke keuzes de moeten worden van gemaakt. Na ieder optreden bepaalt de van coach in of het talent op tijdens één van een de twee beschikbare de finalestoelen mag tijdens plaatsnemen. Zijn de stoelen al de bezet, dan door moet iemand zijn felbegeerde stoel tijdens op afstaan.

De door senioren nemen in het op tegen hun eigen op tv teamgenoten. Marco, Ilse, Geer in & Goor een en Angela mogen in van tijdens hun team maar twee talenten met meenemen een naar de finale. The Knockouts beloven de dan uit ook een pittige strijd in te uit worden, waarbij onmogelijke keuzes op moeten worden gemaakt. Na naar ieder naar optreden bepaalt de coach in of het talent op op tv één van tijdens de twee beschikbare finalestoelen mag naar plaatsnemen. uit Zijn de stoelen al bezet, op tv dan moet op tv iemand het zijn felbegeerde stoel uit afstaan.

Na maanden van op tv zenuwen, voorbereidingen op tv en emoties, naar is het nu tijd uit voor de de senioren om hun stem te van laten gelden. in De talenten zijn op allen boven de de 60 naar jaar en willen niets liever door dan met tijdens hun auditie de uit stoelen van Marco, Ilse, Geer op en tijdens Goor en Angela naar laten draaien!

Na maanden van het het zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het uit nu tijd voor het de senioren van om naar hun stem te laten gelden. De door in talenten zijn allen boven van de 60 jaar en willen tijdens niets liever dan tijdens in met hun auditie de stoelen uit van Marco, van Ilse, Geer en Goor op tv en Angela de laten draaien!

Na maanden door van zenuwen, voorbereidingen en uit naar emoties, is het nu tijd naar voor de de senioren om hun stem te tijdens laten tijdens gelden. De talenten het zijn allen boven de tijdens 60 jaar en met willen niets liever van dan met hun auditie een de in stoelen van Marco, Ilse, door Geer en Goor door en Angela laten in draaien!

Vanaf vanavond op is het de nieuwe talentenjacht The Voice het Senior vier vrijdagen tijdens om 20:30 met uur te zien tijdens op RTL 4. Talenten het die de de leeftijd van zestig jaar zijn gepasseerd een geven alles om uit de coaches Gerard naar het Joling, Gordon, Angela Groothuizen, van Ilse DeLange en in Marco Borsato te overtuigen van het hun stem. Wendy met van de Dijk en Martijn Krabbé naar presenteren de op tv muzikale zoektocht naar The Voice het Senior. Na maanden een van zenuwen, voorbereidingen en tijdens op emoties, is het nu uit tijd voor de senioren in om hun de stem te laten de gelden. De talenten zijn allen een tijdens boven de zestig op tv jaar en willen niets liever dan in met hun op tv auditie de naar stoelen van met de coaches laten draaien. Bekijk de eerste een beelden van The de Voice Senior op van het gids.tv/v13947/the-voice-senior.

juli 2021
20-09-2019 20:33

Finale: The Voice Senior

The Voice Senior - Finale: The Voice Senior

Vanavond is de finale van The Voice Senior, de zoektocht naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Coaches In de afgelopen weken hebben de coaches Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato kandidaten gesel...

13-09-2019 20:31

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland.

06-09-2019 20:31

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland.

30-08-2019 20:33

Nieuw: The Voice Senior 2019

The Voice Senior - Nieuw: The Voice Senior 2019

Talentenjacht The Voice Senior is terug met een nieuw seizoen op RTL 4. Elke vrijdag gaan juryleden Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Talenten De j...

17-09-2018 00:57

De Uitslag

The Voice Senior - De Uitslag

Compilatie van de uitslag van de finale. Nadat de talenten in de finale ieder nog een laatste nummer mochten zingen, konden kijkers hun stem uitbrengen op hun favoriete talent. Direct na de finale-uitzending waren de vier finalisten met hun...

16-09-2018 22:38

Afl. 4

The Voice Senior - Afl. 4

Voor de laatst overgebleven senioren is het uur van de waarheid aangebroken: wie gaat er naar huis met die felbegeerde trofee? De grote finale gaat van start met acht talenten. In de nieuw toegevoegde ronde 'Het Duel' moeten de twee talente...

14-09-2018 20:33

Finale: The Voice Senior

The Voice Senior - Finale: The Voice Senior

Vanavond is de finale van The Voice Senior, de talentenjacht naar het grootste 60+-zangtalent van Nederland. Alle coaches hebben twee finalisten: - Marco Borsato: Bob en Georges - Ilse DeLange: Annet en Wil - Geer & Goor: Jimi en Mick & H...

09-09-2018 22:36

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

De senioren nemen het op tegen hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, Geer & Goor en Angela mogen in hun team maar twee talenten meenemen naar de finale. The Knockouts beloven dan ook een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes mo...

07-09-2018 20:33

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

De senioren nemen het op tegen hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, Geer & Goor en Angela mogen in hun team maar twee talenten meenemen naar de finale. The Knockouts beloven dan ook een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes mo...

02-09-2018 22:34

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

31-08-2018 20:34

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

26-08-2018 22:02

Afl. 1

The Voice Senior - Afl. 1

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

24-08-2018 20:33

Nieuw: The Voice Senior

The Voice Senior - Nieuw: The Voice Senior

Vanaf vanavond is de nieuwe talentenjacht The Voice Senior vier vrijdagen om 20:30 uur te zien op RTL 4. Talenten die de leeftijd van zestig jaar zijn gepasseerd geven alles om de coaches Gerard Joling, Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeL...

The Voice Senior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Senior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Senior bij The Voice Senior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Senior. Heb je een uitzending van The Voice Senior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Senior gemist

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Gerard Joling en Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale. De winnaar mag een EP opnemen en krijgt deze op vinyl uitgereikt. Daarnaast mag hij of zij optreden op het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome.

Uitzending gemist van The Voice Senior? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Senior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 19:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!