Programma gemist?

Vanavond is de door finale uit van The op tv Voice Senior, de zoektocht naar het met beste op tv nieuwe 60+-zangtalent in van Nederland. Coaches In de afgelopen door weken hebben naar de coaches Frans van Bauer, Angela Groothuizen, uit Ilse DeLange en Marco een Borsato kandidaten geselecteerd en begeleid in en met vervolgens, op het de finalisten na, laten afvallen. Finalisten De finalisten met zijn Ruud Hermans naar en Joke Tromp tijdens (Team met Ilse), IJsbrand een van Belleghem en Klaas op tv van der Veen (Team op tv Frans), Eddie Taylor en van Bruno Lord (Team uit de Angela) en Steve met Yocum en René van een der Wel (Team met Marco).

Spectaculaire muzikale een zoektocht waarin Frans naar Bauer, Angela Groothuizen, naar Ilse DeLange en Marco naar Borsato op zoek met gaan naar het op tv beste nieuwe 60+-zangtalent op van uit Nederland.

Spectaculaire een muzikale zoektocht waarin op tv Frans Bauer, op Angela Groothuizen, Ilse DeLange en uit Marco van Borsato op zoek gaan naar uit het met beste nieuwe 60+-zangtalent van uit Nederland.

Talentenjacht The door Voice Senior is naar terug met naar een nieuw seizoen op RTL op tv naar 4. Elke vrijdag een gaan juryleden Frans de Bauer, Angela Groothuizen, Ilse het DeLange en Marco Borsato op tv op zoek naar het in naar beste nieuwe 60+-zangtalent van een Nederland. Talenten De juryleden kiezen de door talenten blind en door begeleiden ze op weg op tv naar de de finale. De uit auditanten komen uit alle in hoeken van het land naar en zingen tijdens allerlei genres. met Alle talenten hebben met één ding gemeen: door ze komen met met een verhaal. Een verhaal een dat een hen gevormd heeft tot wie ze een zijn en op wat tot uiting komt op tv in met het zingen. Winnaar De winnaar krijgt niet uit alleen de trofee met uit en een single, hij tijdens of zij de mag ook optreden tijdens met een groot concert in de de ZiggoDome. Presentatie Dit op tv tweede seizoen wordt gepresenteerd door op tv een in nieuw duo: Martijn op Krabbé en Lieke van in Lexmond.

Compilatie van de de uitslag van de naar van finale. Nadat de talenten naar in de finale ieder de nog een op laatste nummer mochten op zingen, konden kijkers hun stem het uitbrengen op hun van van favoriete talent. Direct na op tv de finale-uitzending waren een de vier finalisten een met hun coach te in gast bij door Twan Huys in 'RTL Late uit Night'. Daar op maakten Wendy van naar Dijk en van Martijn Krabbé bekend wie naar de een winnaar is van 'The door Voice Senior'.

Voor de laatst door overgebleven naar senioren is het uur van in de van waarheid aangebroken: wie gaat het er naar het huis met die felbegeerde tijdens trofee? De grote finale van gaat van start in met acht tijdens talenten. In de nieuw het toegevoegde van ronde 'Het Duel' op moeten de tijdens twee talenten van elk door team direct in na elkaar hun liedje een zingen. Na elk duel geeft op tv de teamcoach door aan door wie er doorgaat naar de een laatste een vier. Het is uiteindelijk aan op tv de kijker naar om te met bepalen wie de winnaar wordt met van de door eerste editie van door 'The Voice door Senior'!

Vanavond is op tv de finale van door The Voice Senior, tijdens de met talentenjacht naar het grootste 60+-zangtalent op van Nederland. Alle coaches een hebben twee finalisten: - Marco een Borsato: Bob de en op tv Georges - Ilse DeLange: Annet en van Wil - van Geer & Goor: door Jimi en Mick in & Henk - Angela Groothuizen: Noble tijdens en Lain Bekijk op de fragmenten door van de deelnemers in de vorige op afleveringen op een gids.tv/programma/the-voice-senior. De ontknoping zal een te zien in zijn bij op RTL Late Night met Twan Huys. op tv Lees op tv meer info in op gids.tv/3227/ontknoping-the-voice-senior-vrijdag-in-rtl-late-night The Voice een Senior is een van spectaculaire muzikale zoektocht waarin Gerard Joling op tv tijdens en Gordon, Angela Groothuizen, Ilse op DeLange en Marco naar Borsato op zoek op tv gaan naar door het beste nieuwe het 60+-zangtalent van Nederland. Als de coach scouten uit zij blind de talenten en naar leiden een ze de kandidaten op voor van de weg naar van het de finale. De winnaar mag door een EP door opnemen en op krijgt deze op vinyl uitgereikt. Daarnaast de een mag hij of zij een optreden op het Muziekfeest van in het Jaar in in de in Ziggo Dome.

De een senioren nemen het het op tegen door hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, door Geer het & Goor en Angela mogen door in hun het team maar twee uit talenten meenemen naar de finale. het The op Knockouts beloven naar dan ook een pittige strijd een te worden, waarbij een onmogelijke met keuzes moeten worden uit gemaakt. Na ieder optreden bepaalt de uit coach in of het talent op op één van de van twee beschikbare finalestoelen op tv mag plaatsnemen. Zijn de de stoelen al de bezet, dan moet iemand tijdens zijn felbegeerde stoel de in afstaan.

De senioren op nemen het op op tv tegen de hun eigen teamgenoten. Marco, in Ilse, Geer & Goor door en Angela mogen van in door hun team maar twee van talenten meenemen naar de finale. tijdens in The Knockouts beloven dan op tv ook een pittige strijd het te worden, met waarbij onmogelijke keuzes naar moeten worden gemaakt. Na uit ieder optreden van bepaalt de coach op tv of het talent tijdens op één van de naar twee beschikbare finalestoelen mag tijdens plaatsnemen. in Zijn de stoelen een al bezet, uit dan moet iemand zijn felbegeerde stoel met van afstaan.

Na maanden uit van zenuwen, tijdens voorbereidingen en emoties, is met het nu tijd voor van de door senioren om hun stem op tv te laten gelden. De naar talenten naar zijn allen boven het de 60 uit jaar en willen niets liever tijdens dan met op tv hun auditie de stoelen uit van Marco, Ilse, Geer uit en Goor op tv en Angela uit laten draaien!

Na maanden uit van zenuwen, voorbereidingen en tijdens emoties, is van het de nu tijd voor de senioren tijdens om hun stem te op laten gelden. van De talenten zijn allen tijdens boven de 60 door de jaar en willen niets liever in dan met hun tijdens auditie uit de stoelen van het Marco, Ilse, Geer en Goor het en Angela laten uit draaien!

Na maanden van het zenuwen, voorbereidingen en met emoties, is het uit nu tijd voor het de senioren naar om van hun stem te laten met gelden. De talenten een zijn allen boven de de 60 de jaar en willen van niets liever dan met het hun auditie de stoelen in van Marco, op tv Ilse, Geer en Goor en met Angela het laten draaien!

Vanaf de vanavond is de nieuwe talentenjacht het een The Voice Senior met vier vrijdagen om 20:30 uur te de zien op uit RTL 4. Talenten die van de leeftijd van door zestig jaar een zijn gepasseerd met geven alles om de coaches een Gerard Joling, de Gordon, Angela op tv Groothuizen, Ilse DeLange met en Marco Borsato te overtuigen een van het hun stem. Wendy van Dijk op tv en Martijn Krabbé presenteren het de muzikale zoektocht een naar The naar Voice Senior. Na maanden van met met zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het het nu naar tijd voor in de senioren om hun stem te met door laten gelden. De talenten zijn naar allen uit boven de zestig jaar met en willen tijdens niets liever dan met hun auditie op tv de op tv stoelen van de coaches door laten draaien. Bekijk tijdens de eerste door beelden van The Voice Senior het op in gids.tv/v13947/the-voice-senior.

september 2020
20-09-2019 20:33

Finale: The Voice Senior

The Voice Senior - Finale: The Voice Senior

Vanavond is de finale van The Voice Senior, de zoektocht naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Coaches In de afgelopen weken hebben de coaches Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato kandidaten gesel...

13-09-2019 20:31

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland.

06-09-2019 20:31

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland.

30-08-2019 20:33

Nieuw: The Voice Senior 2019

The Voice Senior - Nieuw: The Voice Senior 2019

Talentenjacht The Voice Senior is terug met een nieuw seizoen op RTL 4. Elke vrijdag gaan juryleden Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Talenten De j...

17-09-2018 00:57

De Uitslag

The Voice Senior - De Uitslag

Compilatie van de uitslag van de finale. Nadat de talenten in de finale ieder nog een laatste nummer mochten zingen, konden kijkers hun stem uitbrengen op hun favoriete talent. Direct na de finale-uitzending waren de vier finalisten met hun...

16-09-2018 22:38

Afl. 4

The Voice Senior - Afl. 4

Voor de laatst overgebleven senioren is het uur van de waarheid aangebroken: wie gaat er naar huis met die felbegeerde trofee? De grote finale gaat van start met acht talenten. In de nieuw toegevoegde ronde 'Het Duel' moeten de twee talente...

14-09-2018 20:33

Finale: The Voice Senior

The Voice Senior - Finale: The Voice Senior

Vanavond is de finale van The Voice Senior, de talentenjacht naar het grootste 60+-zangtalent van Nederland. Alle coaches hebben twee finalisten: - Marco Borsato: Bob en Georges - Ilse DeLange: Annet en Wil - Geer & Goor: Jimi en Mick & H...

09-09-2018 22:36

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

De senioren nemen het op tegen hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, Geer & Goor en Angela mogen in hun team maar twee talenten meenemen naar de finale. The Knockouts beloven dan ook een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes mo...

07-09-2018 20:33

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

De senioren nemen het op tegen hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, Geer & Goor en Angela mogen in hun team maar twee talenten meenemen naar de finale. The Knockouts beloven dan ook een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes mo...

02-09-2018 22:34

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

31-08-2018 20:34

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

26-08-2018 22:02

Afl. 1

The Voice Senior - Afl. 1

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

24-08-2018 20:33

Nieuw: The Voice Senior

The Voice Senior - Nieuw: The Voice Senior

Vanaf vanavond is de nieuwe talentenjacht The Voice Senior vier vrijdagen om 20:30 uur te zien op RTL 4. Talenten die de leeftijd van zestig jaar zijn gepasseerd geven alles om de coaches Gerard Joling, Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeL...

The Voice Senior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Senior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Senior bij The Voice Senior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Senior. Heb je een uitzending van The Voice Senior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Senior gemist

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Gerard Joling en Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale. De winnaar mag een EP opnemen en krijgt deze op vinyl uitgereikt. Daarnaast mag hij of zij optreden op het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome.

Uitzending gemist van The Voice Senior? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Senior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 19:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!