Programma gemist?

Vanavond is het de met finale van The op tv Voice Senior, de zoektocht naar op het door beste nieuwe 60+-zangtalent het van Nederland. Coaches In de afgelopen tijdens weken hebben de coaches Frans op tv in Bauer, Angela Groothuizen, naar Ilse DeLange en Marco Borsato van kandidaten geselecteerd in en begeleid en vervolgens, op naar de uit finalisten na, naar laten afvallen. Finalisten De finalisten zijn in Ruud Hermans en Joke Tromp tijdens (Team Ilse), IJsbrand door van Belleghem en tijdens van Klaas van der Veen in (Team Frans), Eddie Taylor tijdens en Bruno Lord (Team tijdens van Angela) en Steve Yocum en René met van van der Wel (Team de Marco).

Spectaculaire muzikale met zoektocht waarin Frans Bauer, in Angela Groothuizen, uit Ilse DeLange en de Marco Borsato op zoek met gaan door naar het beste nieuwe een 60+-zangtalent van het Nederland.

Spectaculaire muzikale tijdens zoektocht waarin door Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse de DeLange en Marco van Borsato op zoek uit gaan in naar het beste nieuwe uit 60+-zangtalent naar van Nederland.

Talentenjacht de The Voice Senior tijdens is terug met op tv een nieuw seizoen uit op RTL naar 4. Elke vrijdag gaan tijdens juryleden Frans Bauer, Angela de Groothuizen, door Ilse DeLange en in Marco Borsato op zoek naar uit het beste nieuwe naar 60+-zangtalent van van Nederland. Talenten De juryleden kiezen de de talenten blind door en begeleiden ze het op weg naar de finale. uit tijdens De auditanten komen door uit alle hoeken in van het land en de zingen allerlei door genres. Alle talenten hebben één ding een van gemeen: ze komen met een door verhaal. Een verhaal van dat hen in gevormd heeft tot wie ze met zijn in en wat tot uiting in komt in het zingen. Winnaar De naar winnaar krijgt niet naar alleen de de trofee een en een single, hij of de zij door mag ook optreden uit tijdens een groot het concert in de ZiggoDome. Presentatie Dit van tweede seizoen wordt gepresenteerd door een een naar nieuw duo: Martijn de Krabbé en het Lieke van Lexmond.

Compilatie van door de uitslag van de door uit finale. Nadat de talenten in de het finale ieder tijdens nog een laatste op tv nummer mochten zingen, tijdens konden kijkers hun op stem uitbrengen op van hun favoriete talent. Direct een na van de finale-uitzending waren de de vier een finalisten met hun coach te naar gast met bij Twan Huys in op 'RTL Late Night'. met Daar maakten naar Wendy van Dijk het en Martijn Krabbé het bekend wie de winnaar is uit van 'The Voice met Senior'.

Voor het de laatst overgebleven senioren is het het uur van het de waarheid in aangebroken: naar wie gaat er naar uit huis met die met felbegeerde trofee? De een grote finale gaat van op start met naar acht talenten. uit In de nieuw naar toegevoegde ronde 'Het Duel' met moeten de twee talenten van de elk team direct een na elkaar een hun tijdens liedje zingen. Na elk duel geeft het de op teamcoach aan door wie er doorgaat in naar de laatste vier. het Het is uiteindelijk aan door de uit kijker om te bepalen wie de door winnaar wordt het van de met eerste editie van van 'The Voice tijdens Senior'!

Vanavond is de in naar finale van The Voice Senior, de het uit talentenjacht naar het op tv grootste 60+-zangtalent van Nederland. Alle coaches in hebben twee finalisten: - Marco naar Borsato: op tv Bob en Georges - Ilse op DeLange: Annet en Wil - een Geer naar & Goor: Jimi en het Mick & Henk - Angela naar Groothuizen: door Noble en Lain Bekijk op tv de fragmenten van op tv de deelnemers in de vorige naar afleveringen op gids.tv/programma/the-voice-senior. De door van ontknoping zal te zien zijn op bij RTL uit Late Night met met Twan Huys. Lees in meer info op gids.tv/3227/ontknoping-the-voice-senior-vrijdag-in-rtl-late-night The Voice een Senior de is een spectaculaire met muzikale zoektocht waarin Gerard tijdens Joling en door Gordon, Angela Groothuizen, de Ilse DeLange en Marco Borsato in een op zoek gaan naar uit het beste een nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. van Als coach met scouten zij blind de talenten en van leiden ze het de kandidaten in op voor de uit weg naar de finale. op De winnaar mag een in EP opnemen en tijdens krijgt door deze op vinyl uitgereikt. een Daarnaast mag hij of naar zij optreden de op het Muziekfeest van van in het Jaar in van de Ziggo Dome.

De in senioren nemen het door op tegen met hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, Geer een & Goor het en Angela mogen in uit een hun team maar twee op tv talenten meenemen naar de de finale. tijdens The Knockouts beloven dan ook een de het pittige strijd te worden, waarbij de onmogelijke keuzes moeten door worden gemaakt. Na tijdens ieder optreden bepaalt van de coach van of het talent op op één van de met twee beschikbare de finalestoelen mag plaatsnemen. de Zijn de een stoelen al bezet, dan het moet iemand zijn felbegeerde stoel tijdens met afstaan.

De het senioren nemen het op tegen de hun eigen op teamgenoten. Marco, Ilse, Geer op & een Goor en Angela mogen in op hun team naar maar twee met talenten meenemen naar de finale. naar The Knockouts uit beloven dan ook een door pittige strijd een te worden, in waarbij onmogelijke keuzes tijdens moeten worden een gemaakt. Na ieder met optreden bepaalt de coach of op tv het een talent op één van een de twee naar beschikbare finalestoelen mag plaatsnemen. Zijn de op tv stoelen al bezet, naar naar dan moet iemand zijn felbegeerde stoel op een afstaan.

Na tijdens maanden van de zenuwen, voorbereidingen en de emoties, is het nu met tijd voor een de senioren om hun stem tijdens te op laten gelden. De talenten op tv zijn allen boven de 60 met jaar tijdens en willen niets liever de dan met een hun auditie de door stoelen van Marco, Ilse, Geer op tv en Goor tijdens en Angela laten tijdens draaien!

Na door maanden van zenuwen, op voorbereidingen en emoties, is met het nu tijd voor door op de senioren om hun op tv stem te de laten gelden. De talenten zijn allen met boven de tijdens 60 het jaar en willen niets liever in dan met hun de auditie de op tv stoelen van Marco, Ilse, Geer uit en op Goor en Angela het laten draaien!

Na de maanden van in zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het van in nu tijd voor de senioren om tijdens hun een stem te laten gelden. De het talenten op zijn allen boven de de 60 jaar de en willen niets liever dan met met naar hun auditie de stoelen van de op Marco, Ilse, Geer en Goor en tijdens Angela laten in draaien!

Vanaf door vanavond is de nieuwe van talentenjacht The uit Voice Senior vier vrijdagen om door van 20:30 uur te zien op RTL een 4. Talenten een die de leeftijd van op zestig jaar zijn het gepasseerd geven alles door om de coaches met Gerard Joling, Gordon, op Angela Groothuizen, Ilse DeLange van van en Marco Borsato te overtuigen van door hun stem. Wendy naar van Dijk en in Martijn Krabbé presenteren het de de muzikale zoektocht met naar The Voice Senior. Na op maanden van zenuwen, op voorbereidingen en emoties, is het tijdens nu tijd op voor de senioren uit om van hun stem te laten op tv gelden. De talenten zijn op tv allen boven de de zestig jaar de en willen niets met liever dan met in hun auditie de een stoelen van de coaches laten uit draaien. Bekijk de het eerste beelden van The het Voice op Senior op uit gids.tv/v13947/the-voice-senior.

mei 2021
20-09-2019 20:33

Finale: The Voice Senior

The Voice Senior - Finale: The Voice Senior

Vanavond is de finale van The Voice Senior, de zoektocht naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Coaches In de afgelopen weken hebben de coaches Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato kandidaten gesel...

13-09-2019 20:31

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland.

06-09-2019 20:31

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland.

30-08-2019 20:33

Nieuw: The Voice Senior 2019

The Voice Senior - Nieuw: The Voice Senior 2019

Talentenjacht The Voice Senior is terug met een nieuw seizoen op RTL 4. Elke vrijdag gaan juryleden Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Talenten De j...

17-09-2018 00:57

De Uitslag

The Voice Senior - De Uitslag

Compilatie van de uitslag van de finale. Nadat de talenten in de finale ieder nog een laatste nummer mochten zingen, konden kijkers hun stem uitbrengen op hun favoriete talent. Direct na de finale-uitzending waren de vier finalisten met hun...

16-09-2018 22:38

Afl. 4

The Voice Senior - Afl. 4

Voor de laatst overgebleven senioren is het uur van de waarheid aangebroken: wie gaat er naar huis met die felbegeerde trofee? De grote finale gaat van start met acht talenten. In de nieuw toegevoegde ronde 'Het Duel' moeten de twee talente...

14-09-2018 20:33

Finale: The Voice Senior

The Voice Senior - Finale: The Voice Senior

Vanavond is de finale van The Voice Senior, de talentenjacht naar het grootste 60+-zangtalent van Nederland. Alle coaches hebben twee finalisten: - Marco Borsato: Bob en Georges - Ilse DeLange: Annet en Wil - Geer & Goor: Jimi en Mick & H...

09-09-2018 22:36

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

De senioren nemen het op tegen hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, Geer & Goor en Angela mogen in hun team maar twee talenten meenemen naar de finale. The Knockouts beloven dan ook een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes mo...

07-09-2018 20:33

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

De senioren nemen het op tegen hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, Geer & Goor en Angela mogen in hun team maar twee talenten meenemen naar de finale. The Knockouts beloven dan ook een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes mo...

02-09-2018 22:34

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

31-08-2018 20:34

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

26-08-2018 22:02

Afl. 1

The Voice Senior - Afl. 1

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

24-08-2018 20:33

Nieuw: The Voice Senior

The Voice Senior - Nieuw: The Voice Senior

Vanaf vanavond is de nieuwe talentenjacht The Voice Senior vier vrijdagen om 20:30 uur te zien op RTL 4. Talenten die de leeftijd van zestig jaar zijn gepasseerd geven alles om de coaches Gerard Joling, Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeL...

The Voice Senior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Senior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Senior bij The Voice Senior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Senior. Heb je een uitzending van The Voice Senior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Senior gemist

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Gerard Joling en Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale. De winnaar mag een EP opnemen en krijgt deze op vinyl uitgereikt. Daarnaast mag hij of zij optreden op het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome.

Uitzending gemist van The Voice Senior? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Senior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 19:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!