Programma gemist?

Vanavond in is de finale van The met een Voice Senior, de op zoektocht naar het beste nieuwe het 60+-zangtalent van de Nederland. Coaches In de afgelopen met weken hebben de met coaches Frans op tv Bauer, Angela Groothuizen, de Ilse DeLange en op tv Marco Borsato kandidaten geselecteerd tijdens en begeleid en vervolgens, op uit in de finalisten na, naar laten afvallen. Finalisten De finalisten zijn Ruud een Hermans en Joke Tromp met (Team Ilse), het IJsbrand van Belleghem door en door Klaas van der door Veen (Team Frans), Eddie uit Taylor en naar Bruno Lord (Team Angela) en een Steve Yocum en op René met van der Wel uit (Team Marco).

Spectaculaire muzikale zoektocht van waarin Frans naar Bauer, Angela Groothuizen, door Ilse DeLange en door Marco Borsato op zoek de gaan naar het een van beste nieuwe 60+-zangtalent van tijdens Nederland.

Spectaculaire muzikale zoektocht met met waarin Frans Bauer, door Angela Groothuizen, Ilse een DeLange en Marco Borsato op zoek op gaan het naar het beste door nieuwe 60+-zangtalent van in Nederland.

Talentenjacht door The Voice Senior een is terug in met een nieuw seizoen tijdens op RTL tijdens 4. Elke vrijdag gaan juryleden de Frans Bauer, Angela Groothuizen, de een Ilse DeLange en Marco op tv Borsato op uit zoek naar het een beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Talenten De juryleden het kiezen de de talenten blind en begeleiden door ze op weg op het naar de finale. door De auditanten komen uit alle op hoeken van het op land en zingen in allerlei genres. Alle talenten naar hebben naar één ding gemeen: ze komen naar met uit een verhaal. Een tijdens verhaal dat hen gevormd van heeft van tot wie ze zijn en van wat tot naar uiting komt met in het zingen. Winnaar De in winnaar krijgt niet alleen de in trofee en op een single, hij of zij tijdens mag ook optreden door tijdens een een groot concert in de in van ZiggoDome. Presentatie Dit tweede seizoen wordt gepresenteerd door op tv een nieuw duo: uit uit Martijn Krabbé en op tv Lieke van Lexmond.

Compilatie door van de uitslag het van de uit finale. Nadat de talenten met in de uit finale ieder nog een laatste nummer naar mochten op zingen, konden kijkers hun stem de uitbrengen op van hun favoriete talent. met Direct na de finale-uitzending in in waren de vier finalisten met hun het coach de te gast bij door Twan Huys in door 'RTL Late Night'. Daar maakten naar Wendy in van Dijk en Martijn Krabbé door bekend wie de een winnaar is op tv van 'The Voice de Senior'.

Voor de op tv laatst overgebleven senioren de is het uur door van met de waarheid aangebroken: wie gaat er in naar huis de met naar die felbegeerde trofee? De de grote finale uit gaat van start met acht talenten. een In de op nieuw toegevoegde ronde 'Het op tv door Duel' moeten de twee met talenten van elk team naar direct na elkaar in hun liedje met zingen. Na elk duel geeft de de teamcoach naar aan wie er doorgaat op tv naar het de laatste het vier. Het is uiteindelijk aan de de kijker om te door bepalen wie het de winnaar van wordt van de op eerste editie van op 'The Voice uit Senior'!

Vanavond is de tijdens finale van van The van Voice Senior, de talentenjacht naar een het grootste 60+-zangtalent in van Nederland. Alle coaches op hebben twee het finalisten: - Marco in Borsato: Bob en Georges - Ilse het DeLange: Annet door en Wil - Geer & tijdens Goor: in Jimi en Mick op & Henk - Angela Groothuizen: in Noble en Lain Bekijk de van fragmenten een van de deelnemers in de vorige uit afleveringen op gids.tv/programma/the-voice-senior. De een ontknoping zal met te zien zijn met bij RTL Late naar Night met een Twan Huys. de Lees meer info op gids.tv/3227/ontknoping-the-voice-senior-vrijdag-in-rtl-late-night The Voice met Senior de is een spectaculaire muzikale door zoektocht met waarin Gerard Joling het en Gordon, Angela Groothuizen, Ilse een DeLange en naar Marco Borsato op zoek gaan de op naar het beste nieuwe van 60+-zangtalent van Nederland. Als coach door scouten op zij blind de op talenten en leiden ze uit de de kandidaten op voor de weg naar naar met de finale. De een winnaar mag een naar EP opnemen en krijgt deze uit op vinyl uitgereikt. Daarnaast op tv mag het hij of uit zij optreden op het Muziekfeest van op het Jaar in met het de Ziggo Dome.

De met senioren nemen het op op tegen hun eigen met teamgenoten. op Marco, Ilse, Geer naar & Goor en Angela op mogen in op hun team maar twee talenten meenemen het naar de finale. op tv The door Knockouts beloven dan uit ook een pittige strijd op te uit worden, waarbij onmogelijke keuzes moeten worden naar gemaakt. van Na ieder optreden bepaalt van de coach tijdens of het talent op één uit van naar de twee beschikbare finalestoelen door mag plaatsnemen. Zijn het de in stoelen al bezet, het dan moet iemand zijn felbegeerde stoel van naar afstaan.

De senioren nemen uit het op tegen het hun op tv eigen teamgenoten. Marco, Ilse, in Geer & Goor tijdens en Angela mogen in uit hun met team maar twee talenten een meenemen naar de finale. naar The Knockouts beloven op tv dan op tv ook een pittige tijdens strijd te tijdens worden, waarbij onmogelijke keuzes moeten worden in van gemaakt. Na ieder met optreden bepaalt de coach of het uit door talent op één van op tv de twee beschikbare finalestoelen mag op plaatsnemen. Zijn de op stoelen al uit bezet, met dan moet iemand zijn het felbegeerde stoel met afstaan.

Na maanden uit van van zenuwen, voorbereidingen en emoties, door is het met nu tijd voor de op tv senioren om hun stem een te laten gelden. De in talenten zijn een allen boven van de 60 jaar en willen de de niets liever dan met hun auditie op de stoelen van op tv Marco, Ilse, tijdens Geer naar en Goor en Angela het laten draaien!

Na maanden van van zenuwen, tijdens voorbereidingen en emoties, is het het nu tijd voor een de senioren om de hun stem met te laten gelden. De uit talenten zijn naar allen uit boven de 60 jaar een en willen niets liever dan met met een hun auditie de stoelen van met Marco, Ilse, uit Geer en Goor van en een Angela laten draaien!

Na tijdens maanden van zenuwen, met voorbereidingen en emoties, is de het nu tijd van voor uit de senioren om hun stem te een laten tijdens gelden. De talenten zijn allen van tijdens boven de 60 jaar en willen een niets in liever dan met hun auditie door de stoelen van het Marco, op tv Ilse, Geer in en Goor en uit Angela laten draaien!

Vanaf met vanavond is de nieuwe talentenjacht van tijdens The Voice Senior op vier vrijdagen om 20:30 uur te in zien op RTL een op 4. Talenten die de leeftijd van naar zestig tijdens jaar zijn gepasseerd geven alles op tv om de coaches uit Gerard door Joling, Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeLange het en Marco het Borsato op tv te overtuigen van hun een stem. Wendy de van Dijk en Martijn Krabbé presenteren uit tijdens de muzikale zoektocht naar tijdens The Voice Senior. Na maanden van in zenuwen, voorbereidingen en met emoties, is het met in nu tijd voor de van senioren om hun op stem te in laten gelden. De talenten zijn allen naar tijdens boven de zestig van jaar en willen niets de liever dan op tv met hun auditie de de stoelen van de coaches laten de draaien. Bekijk de eerste met beelden van The het Voice Senior de op in gids.tv/v13947/the-voice-senior.

februari 2020
20-09-2019 20:33

Finale: The Voice Senior

The Voice Senior - Finale: The Voice Senior

Vanavond is de finale van The Voice Senior, de zoektocht naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Coaches In de afgelopen weken hebben de coaches Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato kandidaten gesel...

13-09-2019 20:31

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland.

06-09-2019 20:31

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland.

30-08-2019 20:33

Nieuw: The Voice Senior 2019

The Voice Senior - Nieuw: The Voice Senior 2019

Talentenjacht The Voice Senior is terug met een nieuw seizoen op RTL 4. Elke vrijdag gaan juryleden Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Talenten De j...

17-09-2018 00:57

De Uitslag

The Voice Senior - De Uitslag

Compilatie van de uitslag van de finale. Nadat de talenten in de finale ieder nog een laatste nummer mochten zingen, konden kijkers hun stem uitbrengen op hun favoriete talent. Direct na de finale-uitzending waren de vier finalisten met hun...

16-09-2018 22:38

Afl. 4

The Voice Senior - Afl. 4

Voor de laatst overgebleven senioren is het uur van de waarheid aangebroken: wie gaat er naar huis met die felbegeerde trofee? De grote finale gaat van start met acht talenten. In de nieuw toegevoegde ronde 'Het Duel' moeten de twee talente...

14-09-2018 20:33

Finale: The Voice Senior

The Voice Senior - Finale: The Voice Senior

Vanavond is de finale van The Voice Senior, de talentenjacht naar het grootste 60+-zangtalent van Nederland. Alle coaches hebben twee finalisten: - Marco Borsato: Bob en Georges - Ilse DeLange: Annet en Wil - Geer & Goor: Jimi en Mick & H...

09-09-2018 22:36

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

De senioren nemen het op tegen hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, Geer & Goor en Angela mogen in hun team maar twee talenten meenemen naar de finale. The Knockouts beloven dan ook een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes mo...

07-09-2018 20:33

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

De senioren nemen het op tegen hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, Geer & Goor en Angela mogen in hun team maar twee talenten meenemen naar de finale. The Knockouts beloven dan ook een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes mo...

02-09-2018 22:34

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

31-08-2018 20:34

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

26-08-2018 22:02

Afl. 1

The Voice Senior - Afl. 1

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

24-08-2018 20:33

Nieuw: The Voice Senior

The Voice Senior - Nieuw: The Voice Senior

Vanaf vanavond is de nieuwe talentenjacht The Voice Senior vier vrijdagen om 20:30 uur te zien op RTL 4. Talenten die de leeftijd van zestig jaar zijn gepasseerd geven alles om de coaches Gerard Joling, Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeL...

The Voice Senior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Senior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Senior bij The Voice Senior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Senior. Heb je een uitzending van The Voice Senior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Senior gemist

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Gerard Joling en Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale. De winnaar mag een EP opnemen en krijgt deze op vinyl uitgereikt. Daarnaast mag hij of zij optreden op het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome.

Uitzending gemist van The Voice Senior? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Senior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 19:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!