Programma gemist?

Vanavond uit is de finale van The op tv Voice Senior, in de zoektocht de naar het beste nieuwe op tv 60+-zangtalent van Nederland. Coaches In met de afgelopen weken hebben in de het coaches Frans Bauer, Angela de Groothuizen, Ilse DeLange in en op Marco Borsato kandidaten geselecteerd en op tv begeleid en vervolgens, op door de finalisten de na, op laten afvallen. Finalisten De finalisten zijn Ruud Hermans op en Joke met Tromp door (Team Ilse), IJsbrand in van Belleghem en Klaas van de der Veen (Team de Frans), Eddie tijdens Taylor en in Bruno Lord (Team van Angela) en Steve het Yocum en René van der in Wel op (Team Marco).

Spectaculaire het muzikale zoektocht waarin Frans op Bauer, Angela Groothuizen, Ilse een DeLange op en Marco Borsato op zoek met gaan tijdens naar het op tv beste nieuwe 60+-zangtalent van met Nederland.

Spectaculaire van muzikale zoektocht waarin in Frans Bauer, Angela Groothuizen, uit Ilse op DeLange en Marco Borsato op op tv zoek tijdens gaan naar het beste nieuwe een 60+-zangtalent van door Nederland.

Talentenjacht het The Voice uit Senior is terug met door een nieuw seizoen door op RTL 4. Elke met vrijdag in gaan juryleden Frans een Bauer, Angela Groothuizen, Ilse naar DeLange en Marco Borsato uit op zoek tijdens naar het beste nieuwe van 60+-zangtalent van een Nederland. Talenten De juryleden kiezen de een talenten blind door en begeleiden ze op het weg naar de op finale. De auditanten komen door uit alle hoeken uit van in het land en in zingen allerlei genres. door Alle talenten uit hebben één ding gemeen: ze komen met met een verhaal. naar Een tijdens verhaal dat hen met gevormd heeft tot wie in ze naar zijn en wat tot uiting uit komt in het zingen. Winnaar De uit uit winnaar krijgt niet met alleen de trofee uit en een single, hij met of zij mag ook door optreden tijdens een naar groot concert op in de ZiggoDome. Presentatie Dit tweede seizoen met wordt gepresenteerd een door op een nieuw duo: Martijn naar Krabbé en Lieke op tv van Lexmond.

Compilatie van de in uitslag van de de finale. Nadat de op tv talenten in de op tv finale ieder nog een een laatste van nummer mochten zingen, een konden kijkers hun stem uit uitbrengen in op hun favoriete talent. Direct door op tv na de finale-uitzending waren de vier op finalisten met in hun coach te gast naar bij Twan uit Huys in 'RTL uit Late Night'. Daar door maakten naar Wendy van Dijk en Martijn Krabbé in bekend wie de de uit winnaar is van 'The Voice het Senior'.

Voor de laatst op overgebleven senioren is uit het uur van op tv met de waarheid aangebroken: wie gaat er in uit naar huis met van die felbegeerde trofee? door De grote finale gaat van start uit door met acht talenten. In de nieuw het toegevoegde ronde 'Het tijdens Duel' moeten de op tv in twee talenten van elk team direct de na elkaar hun op tv liedje zingen. Na het elk duel geeft op de door teamcoach aan een wie er doorgaat naar de met laatste vier. Het is op tv uiteindelijk aan een de kijker om naar te bepalen wie de in van winnaar wordt van in de eerste editie van de 'The Voice het Senior'!

Vanavond is op de finale het van The Voice Senior, tijdens de talentenjacht een naar het de grootste 60+-zangtalent van Nederland. Alle coaches hebben op tv twee finalisten: - Marco van naar Borsato: Bob en tijdens Georges - Ilse DeLange: door Annet en Wil - Geer een & Goor: Jimi en een Mick & Henk - op tv Angela Groothuizen: tijdens Noble en Lain Bekijk in de fragmenten van de deelnemers op in de van vorige met afleveringen op gids.tv/programma/the-voice-senior. De ontknoping de zal te zien zijn met bij RTL uit Late Night met Twan Huys. een Lees meer naar info de op gids.tv/3227/ontknoping-the-voice-senior-vrijdag-in-rtl-late-night The Voice in Senior is een spectaculaire muzikale zoektocht op waarin Gerard van Joling en Gordon, Angela op met Groothuizen, Ilse DeLange door en Marco Borsato op zoek gaan in in naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van uit Nederland. tijdens Als coach scouten het zij blind de met talenten en leiden ze het de kandidaten in op voor het de weg naar de op tv finale. De winnaar mag een van EP opnemen van en krijgt de deze op vinyl uitgereikt. Daarnaast de tijdens mag hij of zij optreden op een het Muziekfeest tijdens van het Jaar het in in de Ziggo Dome.

De senioren nemen naar het op tegen naar door hun eigen teamgenoten. Marco, naar Ilse, Geer & Goor een en van Angela mogen in hun team tijdens maar twee talenten meenemen tijdens naar de finale. op tv The Knockouts de beloven dan ook op een pittige strijd uit te worden, waarbij onmogelijke op keuzes tijdens moeten worden gemaakt. Na ieder naar optreden bepaalt in de coach door of het door talent op één van de twee tijdens beschikbare finalestoelen mag uit plaatsnemen. de Zijn de naar stoelen al bezet, dan moet in iemand zijn felbegeerde stoel op tv uit afstaan.

De senioren nemen het uit het op tegen uit hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, op Geer & Goor door en Angela mogen in naar hun met team maar twee talenten door meenemen naar de finale. op tv The Knockouts op beloven naar dan ook een pittige strijd te van worden, de waarbij onmogelijke keuzes moeten worden met gemaakt. Na ieder met optreden bepaalt met de coach of op het talent op één naar uit van de twee beschikbare in finalestoelen mag plaatsnemen. een Zijn de stoelen al bezet, in dan moet iemand het op zijn felbegeerde stoel door afstaan.

Na tijdens maanden van uit zenuwen, voorbereidingen en emoties, is door het nu tijd met voor de senioren in om hun stem een te een laten gelden. De talenten zijn door allen tijdens boven de 60 een jaar en willen niets naar liever dan met hun auditie tijdens de stoelen de van Marco, op Ilse, Geer met en Goor en Angela op tv laten draaien!

Na de maanden van zenuwen, voorbereidingen het en emoties, is het uit nu tijd voor met de senioren om door hun stem te naar laten gelden. met De talenten zijn allen de op boven de 60 door jaar en willen niets liever dan uit het met hun auditie de stoelen van een Marco, Ilse, van Geer en Goor en met uit Angela laten draaien!

Na maanden van uit zenuwen, het voorbereidingen en emoties, is het met nu tijd voor uit de senioren om uit een hun stem te een laten gelden. De talenten zijn een allen van boven de 60 op tv jaar en willen niets liever op dan met het hun auditie de stoelen met van Marco, door Ilse, Geer en Goor en op Angela laten een draaien!

Vanaf het vanavond is de nieuwe op tv talentenjacht The een Voice Senior vier in vrijdagen om 20:30 uur tijdens te zien op naar RTL een 4. Talenten die de leeftijd van een zestig jaar zijn de gepasseerd de geven alles om het de coaches Gerard Joling, Gordon, Angela het naar Groothuizen, Ilse DeLange en Marco uit Borsato te overtuigen van een hun stem. Wendy een van op tv Dijk en een Martijn Krabbé presenteren op tv de muzikale zoektocht naar een The Voice Senior. Na maanden tijdens van zenuwen, op voorbereidingen en emoties, is naar het nu tijd op tv voor van de senioren om hun stem het te laten gelden. door De talenten op tv zijn allen op boven de zestig de jaar en willen niets liever dan het met door hun auditie de op tv stoelen van de van coaches laten draaien. Bekijk de het eerste beelden in van The in Voice Senior op de gids.tv/v13947/the-voice-senior.

september 2019
20-09-2019 20:32

Finale: The Voice Senior

The Voice Senior - Finale: The Voice Senior

Vanavond is de finale van The Voice Senior, de zoektocht naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Coaches In de afgelopen weken hebben de coaches Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato kandidaten gesel...

13-09-2019 20:31

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland.

06-09-2019 20:31

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland.

30-08-2019 20:33

Nieuw: The Voice Senior 2019

The Voice Senior - Nieuw: The Voice Senior 2019

Talentenjacht The Voice Senior is terug met een nieuw seizoen op RTL 4. Elke vrijdag gaan juryleden Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Talenten De j...

17-09-2018 00:57

De Uitslag

The Voice Senior - De Uitslag

Compilatie van de uitslag van de finale. Nadat de talenten in de finale ieder nog een laatste nummer mochten zingen, konden kijkers hun stem uitbrengen op hun favoriete talent. Direct na de finale-uitzending waren de vier finalisten met hun...

16-09-2018 22:38

Afl. 4

The Voice Senior - Afl. 4

Voor de laatst overgebleven senioren is het uur van de waarheid aangebroken: wie gaat er naar huis met die felbegeerde trofee? De grote finale gaat van start met acht talenten. In de nieuw toegevoegde ronde 'Het Duel' moeten de twee talente...

14-09-2018 20:33

Finale: The Voice Senior

The Voice Senior - Finale: The Voice Senior

Vanavond is de finale van The Voice Senior, de talentenjacht naar het grootste 60+-zangtalent van Nederland. Alle coaches hebben twee finalisten: - Marco Borsato: Bob en Georges - Ilse DeLange: Annet en Wil - Geer & Goor: Jimi en Mick & H...

09-09-2018 22:36

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

De senioren nemen het op tegen hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, Geer & Goor en Angela mogen in hun team maar twee talenten meenemen naar de finale. The Knockouts beloven dan ook een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes mo...

07-09-2018 20:33

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

De senioren nemen het op tegen hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, Geer & Goor en Angela mogen in hun team maar twee talenten meenemen naar de finale. The Knockouts beloven dan ook een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes mo...

02-09-2018 22:34

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

31-08-2018 20:34

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

26-08-2018 22:02

Afl. 1

The Voice Senior - Afl. 1

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

24-08-2018 20:33

Nieuw: The Voice Senior

The Voice Senior - Nieuw: The Voice Senior

Vanaf vanavond is de nieuwe talentenjacht The Voice Senior vier vrijdagen om 20:30 uur te zien op RTL 4. Talenten die de leeftijd van zestig jaar zijn gepasseerd geven alles om de coaches Gerard Joling, Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeL...

The Voice Senior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Senior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Senior bij The Voice Senior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Senior. Heb je een uitzending van The Voice Senior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Senior gemist

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Gerard Joling en Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale. De winnaar mag een EP opnemen en krijgt deze op vinyl uitgereikt. Daarnaast mag hij of zij optreden op het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome.

Uitzending gemist van The Voice Senior? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Senior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 19:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord