Programma gemist?

Vanavond van is de finale van The tijdens Voice Senior, op de door zoektocht naar het het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Coaches In de met afgelopen weken hebben van de coaches Frans uit Bauer, op tv Angela Groothuizen, Ilse DeLange en naar Marco Borsato kandidaten een door geselecteerd en begeleid en vervolgens, van op uit de finalisten na, laten afvallen. Finalisten De finalisten op op tv zijn Ruud Hermans en Joke Tromp uit het (Team Ilse), IJsbrand van een Belleghem en Klaas van met der Veen (Team Frans), de op tv Eddie Taylor en Bruno Lord naar (Team een Angela) en Steve uit Yocum en René tijdens van der Wel (Team de Marco).

Spectaculaire op tv muzikale zoektocht uit waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse uit een DeLange en Marco Borsato op zoek uit gaan naar naar het beste nieuwe 60+-zangtalent een in van Nederland.

Spectaculaire met muzikale zoektocht waarin Frans naar Bauer, Angela Groothuizen, Ilse op DeLange en op Marco Borsato op een zoek gaan naar op het van beste nieuwe 60+-zangtalent naar van Nederland.

Talentenjacht uit The Voice Senior is van terug met een nieuw in seizoen een op RTL 4. op Elke vrijdag op tv gaan juryleden Frans Bauer, Angela op Groothuizen, een Ilse DeLange en Marco Borsato op tijdens zoek naar tijdens het door beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Talenten De juryleden de kiezen de talenten door blind en begeleiden met naar ze op weg naar de finale. het De auditanten een komen uit met alle hoeken van het een land en zingen allerlei met genres. Alle talenten het hebben één ding tijdens op tv gemeen: ze komen met een een verhaal. Een van verhaal dat hen op gevormd heeft tot wie ze van op tv zijn en wat een tot uiting komt in het zingen. Winnaar De op op winnaar krijgt niet in alleen de trofee en een single, de hij of tijdens zij mag ook optreden naar tijdens een groot het concert uit in de ZiggoDome. Presentatie Dit met tweede seizoen wordt gepresenteerd uit door een op nieuw duo: het Martijn Krabbé en Lieke op tv van Lexmond.

Compilatie van de van naar uitslag van de finale. Nadat op de door talenten in de finale ieder uit nog een laatste nummer met mochten zingen, het konden een kijkers hun stem met uitbrengen op hun door favoriete talent. Direct de na de finale-uitzending met waren de vier finalisten met hun tijdens coach te gast in bij Twan van Huys in 'RTL Late van Night'. de Daar maakten Wendy van Dijk in op en Martijn Krabbé een bekend wie de door winnaar is van door 'The Voice Senior'.

Voor de tijdens laatst overgebleven senioren het is op het uur van uit de waarheid aangebroken: wie gaat er het naar huis van met die felbegeerde het trofee? De een grote finale gaat uit van start op met acht talenten. In de in nieuw toegevoegde ronde 'Het naar in Duel' moeten de twee in talenten van elk team uit direct naar na elkaar hun liedje zingen. in Na elk van duel geeft de teamcoach naar aan wie er doorgaat op naar de tijdens laatste het vier. Het is uiteindelijk het aan de kijker om op tv te bepalen wie tijdens de het winnaar wordt van de een eerste editie van met 'The Voice met Senior'!

Vanavond op is de finale van het The Voice Senior, de door een talentenjacht naar het grootste 60+-zangtalent van in Nederland. Alle coaches hebben in twee finalisten: - uit Marco in Borsato: Bob en Georges - tijdens Ilse DeLange: Annet en Wil - uit Geer & door Goor: Jimi en op tv Mick met & Henk - Angela Groothuizen: Noble door en naar Lain Bekijk de fragmenten van de deelnemers op in een de vorige afleveringen op op gids.tv/programma/the-voice-senior. De ontknoping tijdens zal te uit zien zijn bij RTL een Late Night door met Twan Huys. op tv Lees meer info van op gids.tv/3227/ontknoping-the-voice-senior-vrijdag-in-rtl-late-night The Voice Senior is een de spectaculaire door muzikale zoektocht waarin op tv Gerard Joling op tv en Gordon, Angela een Groothuizen, Ilse DeLange en een Marco Borsato op zoek uit gaan op tv naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van op tv Nederland. Als van coach scouten zij met blind de talenten in en het leiden ze de met kandidaten op voor de weg op naar de naar finale. De winnaar mag een naar EP opnemen de en krijgt deze op in vinyl uitgereikt. Daarnaast op mag hij het of op zij optreden op het het Muziekfeest van het Jaar op in de Ziggo op tv Dome.

De op tv senioren nemen het op tv op tegen de hun eigen teamgenoten. Marco, op Ilse, Geer & Goor en het Angela met mogen in hun team maar tijdens op twee talenten meenemen naar de finale. in op tv The Knockouts beloven dan ook een door pittige strijd naar te op worden, waarbij onmogelijke keuzes in moeten worden het gemaakt. Na ieder optreden op tv bepaalt de in coach of het talent op uit één van de de twee beschikbare finalestoelen in mag plaatsnemen. Zijn op de stoelen de al bezet, dan op moet iemand zijn felbegeerde tijdens stoel in afstaan.

De een senioren nemen het de op tegen met hun eigen teamgenoten. met Marco, Ilse, Geer het & Goor en Angela mogen tijdens in hun team maar van twee talenten meenemen een naar de het finale. de The Knockouts beloven dan ook een op tv pittige strijd te tijdens worden, uit waarbij onmogelijke met keuzes moeten worden gemaakt. van Na ieder optreden bepaalt de de coach uit of het de talent op één door van de twee beschikbare finalestoelen mag het uit plaatsnemen. Zijn de uit stoelen al bezet, dan op tv moet iemand zijn de felbegeerde stoel van afstaan.

Na op maanden van zenuwen, voorbereidingen met en emoties, is het door nu tijd in voor uit de senioren om hun stem een te de laten gelden. De tijdens talenten zijn allen boven de met 60 jaar en willen van niets liever de dan met hun auditie op tv de stoelen naar van Marco, naar Ilse, Geer en met Goor en Angela tijdens laten draaien!

Na maanden van van zenuwen, voorbereidingen door en het emoties, is het nu van tijd voor de senioren de om hun stem te naar laten gelden. op tv De talenten uit zijn allen de boven de 60 jaar en willen de niets op tv liever dan met de hun auditie de de stoelen van Marco, Ilse, Geer op tv en tijdens Goor en Angela laten tijdens draaien!

Na maanden uit van zenuwen, voorbereidingen en op door emoties, is het nu tijd naar voor de senioren tijdens om door hun stem te laten gelden. in De talenten zijn allen op boven de tijdens 60 jaar en op willen niets liever dan door met van hun auditie de stoelen op van Marco, Ilse, op tv Geer en Goor en een Angela uit laten draaien!

Vanaf vanavond is door de nieuwe naar talentenjacht The Voice Senior uit van vier vrijdagen om 20:30 uur in te zien met op RTL 4. Talenten die de op leeftijd de van zestig jaar zijn gepasseerd van geven het alles om de een coaches Gerard Joling, de Gordon, Angela Groothuizen, Ilse het DeLange met en Marco Borsato op te overtuigen van hun de stem. Wendy van op Dijk en op tv Martijn Krabbé presenteren de tijdens muzikale zoektocht van naar The Voice Senior. Na maanden van het zenuwen, voorbereidingen op en emoties, is het tijdens nu het tijd voor de senioren op tv om door hun stem te laten gelden. De door talenten zijn allen de boven een de zestig jaar en door willen niets liever dan op op met hun auditie de stoelen het van de op tv coaches laten draaien. Bekijk het de eerste beelden van The met Voice een Senior op op gids.tv/v13947/the-voice-senior.

januari 2021
20-09-2019 20:33

Finale: The Voice Senior

The Voice Senior - Finale: The Voice Senior

Vanavond is de finale van The Voice Senior, de zoektocht naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Coaches In de afgelopen weken hebben de coaches Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato kandidaten gesel...

13-09-2019 20:31

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland.

06-09-2019 20:31

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland.

30-08-2019 20:33

Nieuw: The Voice Senior 2019

The Voice Senior - Nieuw: The Voice Senior 2019

Talentenjacht The Voice Senior is terug met een nieuw seizoen op RTL 4. Elke vrijdag gaan juryleden Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Talenten De j...

17-09-2018 00:57

De Uitslag

The Voice Senior - De Uitslag

Compilatie van de uitslag van de finale. Nadat de talenten in de finale ieder nog een laatste nummer mochten zingen, konden kijkers hun stem uitbrengen op hun favoriete talent. Direct na de finale-uitzending waren de vier finalisten met hun...

16-09-2018 22:38

Afl. 4

The Voice Senior - Afl. 4

Voor de laatst overgebleven senioren is het uur van de waarheid aangebroken: wie gaat er naar huis met die felbegeerde trofee? De grote finale gaat van start met acht talenten. In de nieuw toegevoegde ronde 'Het Duel' moeten de twee talente...

14-09-2018 20:33

Finale: The Voice Senior

The Voice Senior - Finale: The Voice Senior

Vanavond is de finale van The Voice Senior, de talentenjacht naar het grootste 60+-zangtalent van Nederland. Alle coaches hebben twee finalisten: - Marco Borsato: Bob en Georges - Ilse DeLange: Annet en Wil - Geer & Goor: Jimi en Mick & H...

09-09-2018 22:36

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

De senioren nemen het op tegen hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, Geer & Goor en Angela mogen in hun team maar twee talenten meenemen naar de finale. The Knockouts beloven dan ook een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes mo...

07-09-2018 20:33

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

De senioren nemen het op tegen hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, Geer & Goor en Angela mogen in hun team maar twee talenten meenemen naar de finale. The Knockouts beloven dan ook een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes mo...

02-09-2018 22:34

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

31-08-2018 20:34

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

26-08-2018 22:02

Afl. 1

The Voice Senior - Afl. 1

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

24-08-2018 20:33

Nieuw: The Voice Senior

The Voice Senior - Nieuw: The Voice Senior

Vanaf vanavond is de nieuwe talentenjacht The Voice Senior vier vrijdagen om 20:30 uur te zien op RTL 4. Talenten die de leeftijd van zestig jaar zijn gepasseerd geven alles om de coaches Gerard Joling, Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeL...

The Voice Senior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Senior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Senior bij The Voice Senior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Senior. Heb je een uitzending van The Voice Senior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Senior gemist

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Gerard Joling en Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale. De winnaar mag een EP opnemen en krijgt deze op vinyl uitgereikt. Daarnaast mag hij of zij optreden op het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome.

Uitzending gemist van The Voice Senior? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Senior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 19:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!