Programma gemist?

Vanavond is naar de van finale van The Voice de Senior, de zoektocht in naar het uit beste nieuwe 60+-zangtalent met van Nederland. Coaches In de afgelopen weken hebben tijdens de coaches naar Frans Bauer, Angela met Groothuizen, Ilse DeLange in en op Marco Borsato kandidaten geselecteerd en met begeleid en vervolgens, op op tv de op finalisten na, op laten afvallen. Finalisten De finalisten in zijn Ruud Hermans en Joke Tromp het (Team Ilse), op IJsbrand van uit Belleghem en Klaas in van der tijdens Veen (Team Frans), Eddie Taylor een en tijdens Bruno Lord (Team Angela) en Steve in Yocum in en René van het der Wel (Team het Marco).

Spectaculaire uit muzikale zoektocht waarin uit Frans Bauer, Angela Groothuizen, uit Ilse de DeLange en Marco Borsato op zoek naar gaan door naar het beste de nieuwe 60+-zangtalent het van Nederland.

Spectaculaire in muzikale zoektocht waarin Frans Bauer, door Angela een Groothuizen, Ilse DeLange in en Marco Borsato de op zoek gaan uit naar het beste op tv nieuwe 60+-zangtalent van op tv Nederland.

Talentenjacht The Voice tijdens Senior is op tv terug met uit een nieuw tijdens seizoen op RTL 4. Elke vrijdag op tv gaan juryleden Frans van Bauer, door Angela Groothuizen, Ilse uit DeLange en Marco Borsato op in zoek naar het uit beste nieuwe 60+-zangtalent op van Nederland. Talenten De tijdens juryleden door kiezen de talenten blind en begeleiden van uit ze op weg naar met de finale. De auditanten komen het uit alle hoeken van van het de land door en zingen allerlei genres. Alle met talenten hebben één ding uit van gemeen: ze komen het met een verhaal. Een verhaal dat de een hen gevormd heeft tot wie ze van zijn tijdens en wat tot een uiting komt naar in het zingen. Winnaar De winnaar krijgt niet de een alleen de trofee van en een single, hij of op zij mag ook de optreden tijdens een groot door het concert in de ZiggoDome. Presentatie Dit tweede op tv seizoen wordt gepresenteerd het door een naar nieuw duo: Martijn op tv Krabbé en Lieke van in Lexmond.

Compilatie naar van de uitslag naar van de finale. Nadat de met talenten in de op finale ieder nog naar een laatste op tv nummer mochten met zingen, konden kijkers uit hun stem van uitbrengen op hun favoriete talent. naar Direct na de finale-uitzending naar waren de vier een finalisten de met hun het coach te gast op bij Twan Huys in 'RTL een Late Night'. Daar uit maakten Wendy van van Dijk en Martijn Krabbé tijdens een bekend wie de winnaar is met van op 'The Voice Senior'.

Voor de van laatst overgebleven senioren is door het uur naar van de op tv waarheid aangebroken: wie gaat op tv er naar huis met op die felbegeerde trofee? een De in grote finale gaat van naar start met op acht talenten. In het de nieuw toegevoegde ronde 'Het op op Duel' moeten de twee in talenten van op tv elk team direct na elkaar op hun liedje zingen. van Na het elk duel geeft de teamcoach aan met wie er op tv doorgaat tijdens naar de laatste vier. Het is met uiteindelijk aan de tijdens kijker om een te bepalen wie van de winnaar wordt de van naar de eerste editie van 'The in Voice in Senior'!

Vanavond is de in finale op van The Voice Senior, de naar talentenjacht met naar het grootste 60+-zangtalent van een Nederland. Alle coaches naar hebben op twee finalisten: - Marco de Borsato: Bob en Georges - Ilse door DeLange: Annet en een Wil - Geer op & Goor: naar Jimi en Mick & de Henk - Angela Groothuizen: Noble en uit Lain Bekijk de tijdens fragmenten met van de deelnemers in de vorige de afleveringen met op gids.tv/programma/the-voice-senior. De ontknoping in zal te zien zijn bij in RTL Late door Night met van Twan Huys. Lees in meer info de op gids.tv/3227/ontknoping-the-voice-senior-vrijdag-in-rtl-late-night The Voice een Senior is een spectaculaire op tv muzikale zoektocht een waarin Gerard Joling met en Gordon, Angela door Groothuizen, Ilse DeLange en Marco de Borsato op zoek in gaan naar het de beste nieuwe 60+-zangtalent het van Nederland. in Als coach in scouten zij blind de door talenten en leiden ze uit de kandidaten op een voor de op weg naar de finale. de De winnaar mag een een EP opnemen en op tv op krijgt deze op vinyl uitgereikt. het Daarnaast naar mag hij of zij optreden op van het Muziekfeest door van het met Jaar in de op tv Ziggo Dome.

De uit senioren nemen op tv het op tegen hun eigen teamgenoten. tijdens tijdens Marco, Ilse, Geer & Goor en op tv Angela mogen in tijdens hun team de maar twee talenten meenemen op tv naar de finale. een The Knockouts het beloven dan ook een door pittige strijd te met worden, waarbij van onmogelijke keuzes moeten naar worden gemaakt. Na op ieder de optreden bepaalt de coach of op het talent op één naar op tv van de twee beschikbare op finalestoelen mag plaatsnemen. op Zijn de stoelen het al bezet, dan in moet iemand zijn felbegeerde stoel van tijdens afstaan.

De senioren het nemen het op tijdens tegen hun eigen naar teamgenoten. Marco, Ilse, door Geer de & Goor en Angela mogen in een hun team naar maar twee talenten meenemen door naar uit de finale. The Knockouts van beloven in dan ook een pittige de strijd te worden, waarbij onmogelijke het keuzes uit moeten worden gemaakt. Na ieder op tv optreden bepaalt in de coach of het de een talent op één van de twee een beschikbare in finalestoelen mag plaatsnemen. Zijn de de stoelen al uit bezet, naar dan moet iemand naar zijn felbegeerde stoel op afstaan.

Na maanden van in door zenuwen, voorbereidingen en emoties, uit is het nu tijd voor door de senioren een om hun in stem te naar laten gelden. De talenten een zijn allen boven de met 60 in jaar en willen niets liever dan uit een met hun auditie de tijdens stoelen van Marco, Ilse, Geer de en Goor van en uit Angela laten draaien!

Na het maanden van zenuwen, voorbereidingen en naar emoties, is tijdens het het nu tijd voor de senioren om de in hun stem te uit laten gelden. De naar talenten zijn allen boven op tv de 60 jaar en willen met niets op tv liever dan met naar hun auditie de op tv stoelen van Marco, op Ilse, Geer en door Goor en Angela laten naar draaien!

Na het maanden van zenuwen, met voorbereidingen en emoties, is het uit nu tijd tijdens voor de senioren op om tijdens hun stem te laten in gelden. De talenten zijn allen met boven de op 60 jaar naar en willen niets liever dan een uit met hun auditie met de stoelen van Marco, Ilse, Geer naar en Goor het en Angela laten op tv draaien!

Vanaf vanavond is in de nieuwe op talentenjacht The Voice in Senior vier vrijdagen om de 20:30 van uur te zien met op RTL een 4. Talenten die de leeftijd van van zestig jaar zijn gepasseerd op tv de geven alles om de op coaches Gerard Joling, Gordon, Angela met op Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato naar te overtuigen van met van hun stem. Wendy van Dijk en tijdens tijdens Martijn Krabbé presenteren in de muzikale zoektocht naar naar The Voice Senior. Na maanden van van door zenuwen, voorbereidingen en emoties, in is het nu tijd de voor de senioren uit om uit hun stem te laten gelden. De van talenten zijn allen door boven de zestig naar jaar en willen op uit niets liever dan een met hun auditie de stoelen door van de coaches laten op tv met draaien. Bekijk de eerste beelden uit van The naar Voice Senior op naar gids.tv/v13947/the-voice-senior.

december 2019
20-09-2019 20:33

Finale: The Voice Senior

The Voice Senior - Finale: The Voice Senior

Vanavond is de finale van The Voice Senior, de zoektocht naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Coaches In de afgelopen weken hebben de coaches Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato kandidaten gesel...

13-09-2019 20:31

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland.

06-09-2019 20:31

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland.

30-08-2019 20:33

Nieuw: The Voice Senior 2019

The Voice Senior - Nieuw: The Voice Senior 2019

Talentenjacht The Voice Senior is terug met een nieuw seizoen op RTL 4. Elke vrijdag gaan juryleden Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Talenten De j...

17-09-2018 00:57

De Uitslag

The Voice Senior - De Uitslag

Compilatie van de uitslag van de finale. Nadat de talenten in de finale ieder nog een laatste nummer mochten zingen, konden kijkers hun stem uitbrengen op hun favoriete talent. Direct na de finale-uitzending waren de vier finalisten met hun...

16-09-2018 22:38

Afl. 4

The Voice Senior - Afl. 4

Voor de laatst overgebleven senioren is het uur van de waarheid aangebroken: wie gaat er naar huis met die felbegeerde trofee? De grote finale gaat van start met acht talenten. In de nieuw toegevoegde ronde 'Het Duel' moeten de twee talente...

14-09-2018 20:33

Finale: The Voice Senior

The Voice Senior - Finale: The Voice Senior

Vanavond is de finale van The Voice Senior, de talentenjacht naar het grootste 60+-zangtalent van Nederland. Alle coaches hebben twee finalisten: - Marco Borsato: Bob en Georges - Ilse DeLange: Annet en Wil - Geer & Goor: Jimi en Mick & H...

09-09-2018 22:36

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

De senioren nemen het op tegen hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, Geer & Goor en Angela mogen in hun team maar twee talenten meenemen naar de finale. The Knockouts beloven dan ook een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes mo...

07-09-2018 20:33

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

De senioren nemen het op tegen hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, Geer & Goor en Angela mogen in hun team maar twee talenten meenemen naar de finale. The Knockouts beloven dan ook een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes mo...

02-09-2018 22:34

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

31-08-2018 20:34

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

26-08-2018 22:02

Afl. 1

The Voice Senior - Afl. 1

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

24-08-2018 20:33

Nieuw: The Voice Senior

The Voice Senior - Nieuw: The Voice Senior

Vanaf vanavond is de nieuwe talentenjacht The Voice Senior vier vrijdagen om 20:30 uur te zien op RTL 4. Talenten die de leeftijd van zestig jaar zijn gepasseerd geven alles om de coaches Gerard Joling, Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeL...

The Voice Senior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Senior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Senior bij The Voice Senior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Senior. Heb je een uitzending van The Voice Senior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Senior gemist

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Gerard Joling en Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale. De winnaar mag een EP opnemen en krijgt deze op vinyl uitgereikt. Daarnaast mag hij of zij optreden op het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome.

Uitzending gemist van The Voice Senior? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Senior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 19:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!