Programma gemist?

Vanavond met is de finale van het The Voice met Senior, de zoektocht naar het op tv beste nieuwe 60+-zangtalent met van het Nederland. Coaches In de afgelopen met weken hebben de coaches Frans met Bauer, Angela Groothuizen, door Ilse op tv DeLange en Marco Borsato uit kandidaten geselecteerd de en begeleid op en vervolgens, op de finalisten na, op in laten afvallen. Finalisten De finalisten door zijn Ruud Hermans en Joke uit Tromp (Team op tv Ilse), IJsbrand van op tv Belleghem en Klaas van van der een Veen (Team Frans), Eddie Taylor naar en een Bruno Lord (Team op Angela) en Steve Yocum en de René van naar der Wel (Team naar Marco).

Spectaculaire muzikale het zoektocht waarin Frans Bauer, het tijdens Angela Groothuizen, Ilse naar DeLange en Marco door Borsato op zoek gaan door naar het beste nieuwe 60+-zangtalent op van uit Nederland.

Spectaculaire muzikale de zoektocht van waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, in Ilse DeLange en Marco het Borsato tijdens op zoek gaan naar door het beste nieuwe 60+-zangtalent met op van Nederland.

Talentenjacht The Voice naar Senior is door terug met een een nieuw seizoen op naar RTL 4. Elke op tv vrijdag gaan juryleden in Frans Bauer, Angela op Groothuizen, Ilse DeLange en naar op Marco Borsato op zoek een naar het beste nieuwe 60+-zangtalent tijdens van Nederland. Talenten De juryleden uit kiezen de op talenten blind en begeleiden uit ze op weg in naar de finale. tijdens De op auditanten komen uit alle tijdens hoeken van het op tv land en zingen de allerlei genres. een Alle talenten hebben op tv één ding gemeen: ze komen naar met een naar verhaal. in Een verhaal dat hen door gevormd heeft tot tijdens wie ze zijn en op tv wat tot tijdens uiting komt in naar het zingen. Winnaar De een winnaar krijgt niet alleen de trofee met en met een single, hij of zij van mag ook tijdens optreden door tijdens een groot concert van in de ZiggoDome. Presentatie Dit tweede seizoen op tv wordt gepresenteerd door het door een nieuw duo: Martijn Krabbé en op tv Lieke uit van Lexmond.

Compilatie tijdens van de uitslag van de naar finale. Nadat de uit naar talenten in de finale ieder door nog op tv een laatste nummer mochten uit zingen, konden kijkers hun op stem door uitbrengen op hun naar favoriete talent. Direct een na de finale-uitzending uit waren de vier door finalisten met hun coach te gast een bij Twan Huys op tv op in 'RTL Late Night'. van Daar maakten Wendy in van Dijk en Martijn Krabbé van bekend op tv wie de winnaar is een van 'The Voice de Senior'.

Voor de op tv laatst overgebleven senioren is met het uur in van de waarheid aangebroken: in wie door gaat er naar huis een met die felbegeerde op tv trofee? De grote in finale gaat in van start met de acht talenten. In de naar nieuw toegevoegde naar ronde 'Het met Duel' moeten de uit twee talenten van elk team direct door na elkaar hun op tv liedje zingen. Na uit elk duel op geeft de uit teamcoach aan een wie er doorgaat naar door de laatste vier. Het van is uiteindelijk aan de naar kijker om te op tv met bepalen wie de naar winnaar wordt van de tijdens eerste editie in van 'The Voice tijdens Senior'!

Vanavond door is de finale van een The Voice Senior, de de talentenjacht naar het in naar grootste 60+-zangtalent van Nederland. Alle op tv coaches hebben twee finalisten: - met Marco Borsato: Bob en naar een Georges - Ilse DeLange: Annet en Wil - door Geer & Goor: met Jimi en Mick door & Henk - Angela op Groothuizen: Noble en op tijdens Lain Bekijk de fragmenten van de het deelnemers in de vorige tijdens afleveringen op naar gids.tv/programma/the-voice-senior. De een ontknoping zal te zien zijn op tv bij het RTL Late Night met Twan Huys. op tv Lees meer info de op op gids.tv/3227/ontknoping-the-voice-senior-vrijdag-in-rtl-late-night The Voice Senior is op tv een spectaculaire muzikale zoektocht door waarin Gerard de Joling en Gordon, op tv Angela Groothuizen, Ilse DeLange tijdens en Marco op tv Borsato op zoek gaan het naar naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van uit door Nederland. Als coach scouten zij blind naar de talenten en door leiden ze de de van kandidaten op voor de naar weg naar door de finale. De winnaar door mag een EP een opnemen en krijgt deze door op vinyl uitgereikt. Daarnaast in mag hij of op het zij optreden op door het Muziekfeest van het in Jaar in de Ziggo een Dome.

De senioren nemen uit het op tegen naar hun eigen de teamgenoten. Marco, het Ilse, Geer & naar Goor en Angela mogen van in hun team maar tijdens van twee talenten meenemen naar de finale. een The Knockouts beloven tijdens dan ook een een pittige strijd de te worden, waarbij onmogelijke tijdens keuzes moeten uit worden gemaakt. Na van ieder optreden bepaalt de van coach met of het talent op een één van in de twee uit beschikbare finalestoelen mag plaatsnemen. Zijn de de stoelen al op bezet, een dan moet iemand zijn felbegeerde stoel op tv naar afstaan.

De senioren nemen tijdens het in op tegen de hun eigen teamgenoten. uit Marco, Ilse, Geer op & Goor en Angela mogen in in hun team in maar twee talenten het meenemen naar de finale. met The Knockouts op tv beloven dan ook op een pittige in strijd te door worden, waarbij onmogelijke keuzes moeten worden met gemaakt. Na op tv ieder optreden door bepaalt de coach tijdens of het talent van op één van de twee uit een beschikbare finalestoelen mag plaatsnemen. Zijn de het stoelen al naar bezet, dan de moet iemand zijn felbegeerde stoel van in afstaan.

Na maanden van tijdens zenuwen, voorbereidingen en op tv een emoties, is het nu tijd door voor de senioren om in hun stem in te laten gelden. De de talenten zijn de allen op tv boven de 60 op tv jaar en willen niets liever dan uit met hun met auditie de uit stoelen van Marco, op tv Ilse, Geer en Goor een en Angela laten het draaien!

Na op tv maanden van zenuwen, voorbereidingen en tijdens emoties, is uit het nu tijd voor op tv de senioren naar om hun stem door te laten gelden. op tv De talenten zijn allen op tv boven de het 60 jaar en willen met in niets liever dan met hun auditie van de op stoelen van Marco, de Ilse, Geer een en Goor en met Angela laten draaien!

Na tijdens maanden van zenuwen, voorbereidingen en tijdens emoties, in is het nu tijd voor op tv de in senioren om hun stem de te laten gelden. van De talenten tijdens zijn allen boven met de 60 naar jaar en willen niets liever een dan met in hun auditie de stoelen van op een Marco, Ilse, Geer en Goor en een tijdens Angela laten draaien!

Vanaf vanavond is naar de nieuwe door talentenjacht The Voice Senior met in vier vrijdagen om uit 20:30 uur te uit zien op RTL 4. Talenten die de van leeftijd van zestig van jaar zijn gepasseerd naar van geven alles om het de coaches Gerard van Joling, Gordon, Angela Groothuizen, op Ilse DeLange en Marco uit Borsato te overtuigen van tijdens hun de stem. Wendy van Dijk door en Martijn Krabbé presenteren naar de met muzikale zoektocht naar The Voice een Senior. Na maanden naar van op tv zenuwen, voorbereidingen en emoties, is tijdens het nu op tijd voor in de senioren om hun op tv stem te laten gelden. naar De talenten naar zijn allen in boven de zestig op tv jaar en willen niets liever naar dan met een hun auditie door de stoelen van de coaches laten het naar draaien. Bekijk de eerste beelden van op tv The Voice Senior op van een gids.tv/v13947/the-voice-senior.

juni 2021
20-09-2019 20:33

Finale: The Voice Senior

The Voice Senior - Finale: The Voice Senior

Vanavond is de finale van The Voice Senior, de zoektocht naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Coaches In de afgelopen weken hebben de coaches Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato kandidaten gesel...

13-09-2019 20:31

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland.

06-09-2019 20:31

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland.

30-08-2019 20:33

Nieuw: The Voice Senior 2019

The Voice Senior - Nieuw: The Voice Senior 2019

Talentenjacht The Voice Senior is terug met een nieuw seizoen op RTL 4. Elke vrijdag gaan juryleden Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Talenten De j...

17-09-2018 00:57

De Uitslag

The Voice Senior - De Uitslag

Compilatie van de uitslag van de finale. Nadat de talenten in de finale ieder nog een laatste nummer mochten zingen, konden kijkers hun stem uitbrengen op hun favoriete talent. Direct na de finale-uitzending waren de vier finalisten met hun...

16-09-2018 22:38

Afl. 4

The Voice Senior - Afl. 4

Voor de laatst overgebleven senioren is het uur van de waarheid aangebroken: wie gaat er naar huis met die felbegeerde trofee? De grote finale gaat van start met acht talenten. In de nieuw toegevoegde ronde 'Het Duel' moeten de twee talente...

14-09-2018 20:33

Finale: The Voice Senior

The Voice Senior - Finale: The Voice Senior

Vanavond is de finale van The Voice Senior, de talentenjacht naar het grootste 60+-zangtalent van Nederland. Alle coaches hebben twee finalisten: - Marco Borsato: Bob en Georges - Ilse DeLange: Annet en Wil - Geer & Goor: Jimi en Mick & H...

09-09-2018 22:36

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

De senioren nemen het op tegen hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, Geer & Goor en Angela mogen in hun team maar twee talenten meenemen naar de finale. The Knockouts beloven dan ook een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes mo...

07-09-2018 20:33

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

De senioren nemen het op tegen hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, Geer & Goor en Angela mogen in hun team maar twee talenten meenemen naar de finale. The Knockouts beloven dan ook een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes mo...

02-09-2018 22:34

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

31-08-2018 20:34

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

26-08-2018 22:02

Afl. 1

The Voice Senior - Afl. 1

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

24-08-2018 20:33

Nieuw: The Voice Senior

The Voice Senior - Nieuw: The Voice Senior

Vanaf vanavond is de nieuwe talentenjacht The Voice Senior vier vrijdagen om 20:30 uur te zien op RTL 4. Talenten die de leeftijd van zestig jaar zijn gepasseerd geven alles om de coaches Gerard Joling, Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeL...

The Voice Senior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Senior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Senior bij The Voice Senior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Senior. Heb je een uitzending van The Voice Senior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Senior gemist

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Gerard Joling en Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale. De winnaar mag een EP opnemen en krijgt deze op vinyl uitgereikt. Daarnaast mag hij of zij optreden op het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome.

Uitzending gemist van The Voice Senior? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Senior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 19:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!