Programma gemist?

Vanavond uit is de een finale van The door Voice Senior, de zoektocht tijdens naar het beste op tv nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Coaches In de door afgelopen naar weken hebben de coaches tijdens Frans Bauer, op tv Angela Groothuizen, Ilse DeLange uit en Marco tijdens Borsato kandidaten geselecteerd en begeleid het en met vervolgens, op de het finalisten na, een laten afvallen. Finalisten De finalisten zijn van Ruud Hermans naar en Joke Tromp (Team Ilse), IJsbrand op tv van Belleghem en op in Klaas van der Veen tijdens (Team Frans), een Eddie Taylor en Bruno een Lord (Team Angela) en Steve in het Yocum en René van der Wel de in (Team Marco).

Spectaculaire van muzikale zoektocht waarin naar Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse in DeLange tijdens en Marco op Borsato op zoek gaan de naar het beste het nieuwe 60+-zangtalent van een Nederland.

Spectaculaire muzikale met zoektocht waarin in Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse van DeLange en Marco op Borsato op een zoek gaan naar het een tijdens beste nieuwe 60+-zangtalent van met Nederland.

Talentenjacht The Voice uit Senior is de terug met een in nieuw seizoen op RTL de 4. Elke naar vrijdag in gaan juryleden Frans Bauer, Angela Groothuizen, op naar Ilse DeLange en Marco Borsato de op zoek naar het het door beste nieuwe 60+-zangtalent van tijdens Nederland. Talenten De juryleden kiezen de het talenten blind en begeleiden naar ze op een weg naar de finale. van De auditanten in komen uit alle op hoeken van het van land in en zingen allerlei genres. Alle naar talenten hebben één de ding gemeen: ze komen naar met naar een verhaal. Een uit verhaal dat hen gevormd van heeft tot op tv wie ze zijn het en wat op tv tot uiting komt in een het zingen. Winnaar De winnaar met krijgt niet door alleen de trofee en op een single, hij door of zij mag ook op tv optreden tijdens tijdens een groot concert in van de ZiggoDome. Presentatie Dit tweede naar seizoen in wordt gepresenteerd door een nieuw uit duo: het Martijn Krabbé en door Lieke van Lexmond.

Compilatie naar van de uitslag van van de finale. Nadat de uit het talenten in de de finale ieder nog een een laatste nummer mochten zingen, op konden kijkers hun stem in uitbrengen op hun in favoriete door talent. Direct na de op finale-uitzending waren de vier naar finalisten het met hun coach te gast naar bij Twan op Huys in op 'RTL Late Night'. Daar een maakten Wendy op van Dijk en Martijn Krabbé uit op bekend wie de uit winnaar is van in 'The Voice Senior'.

Voor op tv de laatst overgebleven senioren is van tijdens het uur van de waarheid tijdens aangebroken: wie gaat naar er naar de huis met uit die felbegeerde trofee? De op grote finale gaat van het start met acht op talenten. In de nieuw van toegevoegde naar ronde 'Het Duel' moeten de door twee talenten het van elk team direct de de na elkaar hun liedje op zingen. Na elk duel de geeft de teamcoach aan naar tijdens wie er doorgaat naar de het laatste vier. Het is een uiteindelijk op tv aan de kijker op om te bepalen wie door de winnaar wordt op van de de eerste editie van tijdens 'The Voice met Senior'!

Vanavond door is de finale van naar The een Voice Senior, de talentenjacht naar het op de grootste 60+-zangtalent van naar Nederland. Alle coaches hebben twee finalisten: - Marco tijdens Borsato: Bob en naar Georges - op Ilse DeLange: Annet tijdens en Wil - Geer & door Goor: de Jimi en Mick & Henk - Angela het Groothuizen: Noble en met Lain Bekijk de de fragmenten van uit de deelnemers in een de vorige afleveringen op de gids.tv/programma/the-voice-senior. De ontknoping zal te naar zien zijn in bij RTL Late Night van met Twan Huys. in op tv Lees meer info op gids.tv/3227/ontknoping-the-voice-senior-vrijdag-in-rtl-late-night The op Voice door Senior is een tijdens spectaculaire muzikale zoektocht waarin Gerard Joling de en op Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeLange naar naar en Marco Borsato het op zoek gaan het naar het beste nieuwe 60+-zangtalent door van Nederland. Als de coach scouten in zij blind de talenten en met het leiden ze de kandidaten op tijdens voor de weg uit naar de finale. De tijdens winnaar mag een de EP opnemen en tijdens krijgt deze de op vinyl uit uitgereikt. Daarnaast met mag hij of zij optreden op van het op Muziekfeest van het Jaar op tv in op tv de Ziggo Dome.

De door senioren nemen uit het op tegen hun eigen teamgenoten. door van Marco, Ilse, Geer & Goor en uit Angela mogen in naar hun team maar door twee talenten door meenemen naar de op tv finale. op The Knockouts beloven op tv dan ook een met pittige strijd te worden, de waarbij onmogelijke keuzes moeten het worden naar gemaakt. Na ieder de optreden bepaalt de coach of het het talent op één van van op de twee een beschikbare finalestoelen mag plaatsnemen. van Zijn de stoelen al van bezet, dan moet iemand tijdens in zijn felbegeerde stoel uit afstaan.

De het senioren nemen met het op tegen hun eigen teamgenoten. op Marco, Ilse, op Geer & Goor en op Angela mogen in uit hun team maar het naar twee talenten meenemen naar de in finale. The uit Knockouts beloven dan ook de een een pittige strijd te worden, een waarbij onmogelijke keuzes de moeten worden door gemaakt. Na ieder optreden op tv bepaalt de tijdens coach of het talent op naar één van door de twee beschikbare finalestoelen met mag plaatsnemen. Zijn tijdens de stoelen op tv al bezet, dan moet iemand in zijn felbegeerde stoel naar met afstaan.

Na een maanden van zenuwen, voorbereidingen en tijdens emoties, op tv is het nu tijd voor op tv de van senioren om hun naar stem te laten gelden. het De een talenten zijn allen op tv boven de 60 jaar uit en willen in niets liever dan op tv met hun auditie de stoelen van een Marco, tijdens Ilse, Geer en Goor en op Angela laten in draaien!

Na van maanden van zenuwen, voorbereidingen in en emoties, door is het nu tijd voor uit de senioren de om hun stem te van laten naar gelden. De talenten zijn tijdens allen een boven de 60 tijdens jaar en willen niets van liever dan tijdens met hun auditie de stoelen een van Marco, Ilse, Geer door en Goor en uit Angela laten naar draaien!

Na maanden op tv van zenuwen, voorbereidingen en naar een emoties, is het nu op tijd voor de uit senioren om hun stem op te met laten gelden. De een talenten zijn allen uit boven de 60 jaar en willen het niets liever dan van met hun van auditie de stoelen van van een Marco, Ilse, Geer en Goor en in op Angela laten draaien!

Vanaf vanavond een is de door nieuwe talentenjacht The Voice een Senior vier vrijdagen om naar 20:30 uur te in zien door op RTL 4. Talenten die op de leeftijd van van zestig jaar tijdens zijn gepasseerd geven alles op tv om de coaches door Gerard op Joling, Gordon, Angela op Groothuizen, Ilse DeLange en Marco in Borsato te overtuigen van tijdens van hun stem. Wendy van de Dijk en het Martijn Krabbé presenteren de muzikale de zoektocht naar The tijdens Voice door Senior. Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en met emoties, is het met nu door tijd voor de senioren door om hun stem naar te een laten gelden. De talenten zijn naar allen boven de met zestig jaar uit en willen niets liever dan het de met hun auditie in de stoelen van op de coaches laten draaien. Bekijk de eerste een beelden van The tijdens Voice Senior door op door gids.tv/v13947/the-voice-senior.

februari 2020
20-09-2019 20:33

Finale: The Voice Senior

The Voice Senior - Finale: The Voice Senior

Vanavond is de finale van The Voice Senior, de zoektocht naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Coaches In de afgelopen weken hebben de coaches Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato kandidaten gesel...

13-09-2019 20:31

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland.

06-09-2019 20:31

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland.

30-08-2019 20:33

Nieuw: The Voice Senior 2019

The Voice Senior - Nieuw: The Voice Senior 2019

Talentenjacht The Voice Senior is terug met een nieuw seizoen op RTL 4. Elke vrijdag gaan juryleden Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Talenten De j...

17-09-2018 00:57

De Uitslag

The Voice Senior - De Uitslag

Compilatie van de uitslag van de finale. Nadat de talenten in de finale ieder nog een laatste nummer mochten zingen, konden kijkers hun stem uitbrengen op hun favoriete talent. Direct na de finale-uitzending waren de vier finalisten met hun...

16-09-2018 22:38

Afl. 4

The Voice Senior - Afl. 4

Voor de laatst overgebleven senioren is het uur van de waarheid aangebroken: wie gaat er naar huis met die felbegeerde trofee? De grote finale gaat van start met acht talenten. In de nieuw toegevoegde ronde 'Het Duel' moeten de twee talente...

14-09-2018 20:33

Finale: The Voice Senior

The Voice Senior - Finale: The Voice Senior

Vanavond is de finale van The Voice Senior, de talentenjacht naar het grootste 60+-zangtalent van Nederland. Alle coaches hebben twee finalisten: - Marco Borsato: Bob en Georges - Ilse DeLange: Annet en Wil - Geer & Goor: Jimi en Mick & H...

09-09-2018 22:36

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

De senioren nemen het op tegen hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, Geer & Goor en Angela mogen in hun team maar twee talenten meenemen naar de finale. The Knockouts beloven dan ook een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes mo...

07-09-2018 20:33

Afl. 3

The Voice Senior - Afl. 3

De senioren nemen het op tegen hun eigen teamgenoten. Marco, Ilse, Geer & Goor en Angela mogen in hun team maar twee talenten meenemen naar de finale. The Knockouts beloven dan ook een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes mo...

02-09-2018 22:34

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

31-08-2018 20:34

Afl. 2

The Voice Senior - Afl. 2

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

26-08-2018 22:02

Afl. 1

The Voice Senior - Afl. 1

Na maanden van zenuwen, voorbereidingen en emoties, is het nu tijd voor de senioren om hun stem te laten gelden. De talenten zijn allen boven de 60 jaar en willen niets liever dan met hun auditie de stoelen van Marco, Ilse, Geer en Goor en ...

24-08-2018 20:33

Nieuw: The Voice Senior

The Voice Senior - Nieuw: The Voice Senior

Vanaf vanavond is de nieuwe talentenjacht The Voice Senior vier vrijdagen om 20:30 uur te zien op RTL 4. Talenten die de leeftijd van zestig jaar zijn gepasseerd geven alles om de coaches Gerard Joling, Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeL...

The Voice Senior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Senior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Senior bij The Voice Senior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Senior. Heb je een uitzending van The Voice Senior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Senior gemist

Spectaculaire muzikale zoektocht waarin Gerard Joling en Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato op zoek gaan naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale. De winnaar mag een EP opnemen en krijgt deze op vinyl uitgereikt. Daarnaast mag hij of zij optreden op het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome.

Uitzending gemist van The Voice Senior? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Senior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 19:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!