Programma gemist?

Leeuwarden een is dit jaar Culturele Hoofdstad door uit van Europa. De stad naar staat volledig door op zijn kop van met de komst van de wereldberoemde op reuzen in van Royal de Luxe, die het eerder door al te zien de waren in onder andere Buenos uit Aires, een Montreal, Liverpool van en Barcelona. De drie reuzen met van meer dan 15 door meter van hoog spelen een voorstelling, speciaal naar gemaakt voor in Leeuwarden. In van deze reportage worden de projectleider met en in burgemeester tijdens de met maandenlange voorbereiding door gevolgd. Zij komen voor bijzondere door uitdagingen te staan: naar zijn de bruggen in sterk en groot in genoeg? En op hoe om te gaan met met al met die stoepen, bomen en fietsenrekken uit op de route? uit Tijdens uit het evenement volgen we op de persoonlijke het belevenissen van van een aantal van de honderden vrijwilligers uit die er samen op voor zorgen dat van een half miljoen op bezoekers in drie het dagen tijd optimaal met van dit spektakel uit door kunnen genieten.

september 2020
25-08-2018 20:20

Reportage: De reuzen in Leeuwarden

De Reuzen in Leeuwarden - Reportage: De reuzen in Leeuwarden

Leeuwarden is dit jaar Culturele Hoofdstad van Europa. De stad staat volledig op zijn kop met de komst van de wereldberoemde reuzen van Royal de Luxe, die eerder al te zien waren in onder andere Buenos Aires, Montreal, Liverpool en Barcelon...

De Reuzen in Leeuwarden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reuzen in Leeuwarden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reuzen in Leeuwarden bij De Reuzen in Leeuwarden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reuzen in Leeuwarden. Heb je een uitzending van De Reuzen in Leeuwarden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reuzen in Leeuwarden gemist

Uitzending gemist van De Reuzen in Leeuwarden? Hier kun je alle uitzendingen van De Reuzen in Leeuwarden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!