Programma gemist?

Leeuwarden het is dit jaar met Culturele Hoofdstad van op tv Europa. De tijdens stad staat volledig van op zijn kop met uit de komst in van de wereldberoemde tijdens reuzen van Royal de de Luxe, die eerder al te uit op tv zien waren in naar onder andere Buenos Aires, Montreal, Liverpool uit en Barcelona. de De drie reuzen van tijdens met meer dan 15 naar meter hoog spelen een voorstelling, speciaal door gemaakt voor Leeuwarden. de In deze reportage op worden tijdens de projectleider en burgemeester de tijdens tijdens de maandenlange voorbereiding gevolgd. Zij komen met een voor bijzondere uitdagingen tijdens te staan: zijn met de bruggen sterk en het groot genoeg? En hoe op tv om te gaan met naar al op tv die stoepen, tijdens bomen en fietsenrekken op de route? een Tijdens het tijdens evenement met volgen we de persoonlijke de belevenissen van een aantal van met de naar honderden vrijwilligers die uit er samen voor van zorgen dat een het half miljoen bezoekers in het drie in dagen tijd optimaal van dit met spektakel kunnen tijdens genieten.

mei 2021
25-08-2018 20:20

Reportage: De reuzen in Leeuwarden

De Reuzen in Leeuwarden - Reportage: De reuzen in Leeuwarden

Leeuwarden is dit jaar Culturele Hoofdstad van Europa. De stad staat volledig op zijn kop met de komst van de wereldberoemde reuzen van Royal de Luxe, die eerder al te zien waren in onder andere Buenos Aires, Montreal, Liverpool en Barcelon...

De Reuzen in Leeuwarden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reuzen in Leeuwarden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reuzen in Leeuwarden bij De Reuzen in Leeuwarden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reuzen in Leeuwarden. Heb je een uitzending van De Reuzen in Leeuwarden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reuzen in Leeuwarden gemist

Uitzending gemist van De Reuzen in Leeuwarden? Hier kun je alle uitzendingen van De Reuzen in Leeuwarden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!