Programma gemist?

Leeuwarden is door dit van jaar Culturele Hoofdstad van Europa. De het stad staat volledig een op zijn naar kop met de komst uit van uit de wereldberoemde reuzen door van Royal de van Luxe, die eerder al op te zien waren in op tv onder andere Buenos het een Aires, Montreal, Liverpool en Barcelona. van De drie door reuzen van meer dan 15 op meter van hoog spelen tijdens een voorstelling, speciaal gemaakt op voor Leeuwarden. tijdens In deze reportage worden door de projectleider en uit burgemeester tijdens de op tv maandenlange voorbereiding gevolgd. Zij door komen voor bijzondere de uitdagingen een te staan: zijn de de bruggen sterk en groot op tv genoeg? En met hoe om te gaan op met al op die stoepen, in bomen en fietsenrekken op de route? in op Tijdens het evenement volgen we de de persoonlijke belevenissen in van een de aantal van de honderden vrijwilligers een met die er samen voor zorgen door dat een door half miljoen bezoekers de in drie dagen met tijd optimaal in van dit spektakel met kunnen genieten.

juni 2020
25-08-2018 20:20

Reportage: De reuzen in Leeuwarden

De Reuzen in Leeuwarden - Reportage: De reuzen in Leeuwarden

Leeuwarden is dit jaar Culturele Hoofdstad van Europa. De stad staat volledig op zijn kop met de komst van de wereldberoemde reuzen van Royal de Luxe, die eerder al te zien waren in onder andere Buenos Aires, Montreal, Liverpool en Barcelon...

De Reuzen in Leeuwarden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reuzen in Leeuwarden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reuzen in Leeuwarden bij De Reuzen in Leeuwarden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reuzen in Leeuwarden. Heb je een uitzending van De Reuzen in Leeuwarden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reuzen in Leeuwarden gemist

Uitzending gemist van De Reuzen in Leeuwarden? Hier kun je alle uitzendingen van De Reuzen in Leeuwarden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!