Programma gemist?

Leeuwarden is dit een jaar van Culturele Hoofdstad van Europa. een De stad het staat volledig op op tv zijn kop met de komst op van het de wereldberoemde reuzen van Royal in de Luxe, het die eerder al te uit zien waren in in onder tijdens andere Buenos Aires, Montreal, Liverpool tijdens en Barcelona. De met drie reuzen tijdens van met meer dan 15 meter op tv hoog spelen een voorstelling, van speciaal van gemaakt voor Leeuwarden. In deze reportage door tijdens worden de projectleider van en burgemeester tijdens de maandenlange de voorbereiding gevolgd. Zij komen met voor bijzondere uitdagingen een te in staan: zijn de bruggen een sterk en het groot genoeg? de En hoe om te gaan met de al die stoepen, uit bomen en tijdens fietsenrekken op de route? een Tijdens het in evenement volgen op tv we de persoonlijke belevenissen de van een de aantal van de op honderden vrijwilligers die tijdens er samen voor zorgen dat van een het half miljoen bezoekers in drie in door dagen tijd optimaal van van dit spektakel in kunnen genieten.

januari 2021
25-08-2018 20:20

Reportage: De reuzen in Leeuwarden

De Reuzen in Leeuwarden - Reportage: De reuzen in Leeuwarden

Leeuwarden is dit jaar Culturele Hoofdstad van Europa. De stad staat volledig op zijn kop met de komst van de wereldberoemde reuzen van Royal de Luxe, die eerder al te zien waren in onder andere Buenos Aires, Montreal, Liverpool en Barcelon...

De Reuzen in Leeuwarden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reuzen in Leeuwarden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reuzen in Leeuwarden bij De Reuzen in Leeuwarden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reuzen in Leeuwarden. Heb je een uitzending van De Reuzen in Leeuwarden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reuzen in Leeuwarden gemist

Uitzending gemist van De Reuzen in Leeuwarden? Hier kun je alle uitzendingen van De Reuzen in Leeuwarden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!