Programma gemist?

Leeuwarden is dit met jaar Culturele het Hoofdstad van van Europa. De stad staat tijdens volledig op zijn naar kop in met de komst van de wereldberoemde de door reuzen van Royal de uit Luxe, die eerder het al te uit zien waren in door onder andere Buenos met Aires, Montreal, Liverpool en Barcelona. op De door drie reuzen van meer dan door 15 meter hoog spelen in een op tv voorstelling, speciaal gemaakt voor uit Leeuwarden. naar In deze reportage worden de projectleider uit en een burgemeester tijdens de op maandenlange voorbereiding uit gevolgd. Zij komen voor bijzondere uitdagingen door te staan: op tv zijn de bruggen sterk uit en groot genoeg? op En hoe van om te op tv gaan met al die van stoepen, met bomen en fietsenrekken op in de route? tijdens Tijdens het evenement volgen we de op persoonlijke belevenissen in van een aantal van van naar de honderden vrijwilligers die in er samen voor zorgen met dat een half het miljoen door bezoekers in drie dagen tijd optimaal met van in dit spektakel kunnen een genieten.

september 2021
25-08-2018 20:20

Reportage: De reuzen in Leeuwarden

De Reuzen in Leeuwarden - Reportage: De reuzen in Leeuwarden

Leeuwarden is dit jaar Culturele Hoofdstad van Europa. De stad staat volledig op zijn kop met de komst van de wereldberoemde reuzen van Royal de Luxe, die eerder al te zien waren in onder andere Buenos Aires, Montreal, Liverpool en Barcelon...

De Reuzen in Leeuwarden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reuzen in Leeuwarden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reuzen in Leeuwarden bij De Reuzen in Leeuwarden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reuzen in Leeuwarden. Heb je een uitzending van De Reuzen in Leeuwarden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reuzen in Leeuwarden gemist

Uitzending gemist van De Reuzen in Leeuwarden? Hier kun je alle uitzendingen van De Reuzen in Leeuwarden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!