Programma gemist?

Leeuwarden is een dit jaar Culturele Hoofdstad van van Europa. op De op tv stad staat volledig het op zijn kop met de komst met van de de wereldberoemde reuzen van Royal uit de Luxe, die het eerder op tv al te het zien waren in de onder andere Buenos Aires, Montreal, uit Liverpool en Barcelona. De uit een drie reuzen van meer het dan 15 het meter hoog spelen een voorstelling, het speciaal van gemaakt voor Leeuwarden. In een deze reportage worden de projectleider tijdens en in burgemeester tijdens de tijdens maandenlange voorbereiding gevolgd. Zij komen op op tv voor bijzondere uitdagingen te staan: zijn tijdens naar de bruggen sterk en groot op genoeg? En hoe om op te het gaan met uit al die stoepen, bomen en van fietsenrekken op op tv de route? Tijdens het door evenement tijdens volgen we de op persoonlijke belevenissen van een door aantal van de honderden van vrijwilligers die er samen op voor zorgen dat naar een half miljoen een bezoekers in het drie dagen tijd uit optimaal van dit spektakel een naar kunnen genieten.

november 2019
25-08-2018 20:20

Reportage: De reuzen in Leeuwarden

De Reuzen in Leeuwarden - Reportage: De reuzen in Leeuwarden

Leeuwarden is dit jaar Culturele Hoofdstad van Europa. De stad staat volledig op zijn kop met de komst van de wereldberoemde reuzen van Royal de Luxe, die eerder al te zien waren in onder andere Buenos Aires, Montreal, Liverpool en Barcelon...

De Reuzen in Leeuwarden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reuzen in Leeuwarden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reuzen in Leeuwarden bij De Reuzen in Leeuwarden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reuzen in Leeuwarden. Heb je een uitzending van De Reuzen in Leeuwarden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reuzen in Leeuwarden gemist

Uitzending gemist van De Reuzen in Leeuwarden? Hier kun je alle uitzendingen van De Reuzen in Leeuwarden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!