Programma gemist?

In door de I Love The Zeroes in Test op blikken presentatoren Gwen van de Poorten en Jan Versteegh met samen door met zeven bekende naar Nederlanders terug op met de tijd waarin heel van Nederland in nog luidkeels meezong met 'The met Ketchup Song' door en 'Boten door Anna'. Met vragen als: hoe de heette de van eerste reallifesoap van van Nederland? Welke oud-minister deed ooit de mee aan het uit tv-programma So You het Wanna met Be a Popstar? En van wie presenteerde TMF met van een door zak over zijn hoofd? op In de studio naar testen uit zanger Jody Bernal, in Olympisch zwemkampioene Inge de Bruijn, van boerin Agnes op van de Ven uit een Boer Zoekt Vrouw, acteur met het Cas Jansen, radio-DJ op annex sidekick Jan Paparazzi, naar presentator Filemon Wesselink en Big de uit Brother-ster Kelly van der Veer hun in met kennis over hún tijd. in De quiz gaat over een de actualiteit, rampen, door trends, televisie, tijdens technologie en muziek uit de met jaren 2000 uit tot de 2010. Door middel van met vragen, fragmenten en optredens van met een iconische gasten als tijdens de Gebroeders Ko en Kabouter het Plop komen de meest van uit uiteenlopende onderwerpen uit 'the Zeroes' naar aan naar bod.

In op tv de I Love The Zeroes uit Test blikken presentatoren uit naar Gwen van Poorten en de Jan Versteegh het samen met zeven bekende van Nederlanders terug op de tijd naar waarin heel Nederland op nog het luidkeels meezong tijdens met 'The Ketchup Song' naar en 'Boten Anna'. Met vragen door als: met hoe heette de op eerste reallifesoap van het Nederland? Welke uit oud-minister deed ooit mee het aan het tv-programma op tv So You Wanna Be a op op Popstar? En wie het presenteerde TMF met een de zak over zijn hoofd? op In de studio testen door zanger het Jody Bernal, Olympisch door zwemkampioene Inge de naar Bruijn, boerin Agnes van de uit Ven uit op Boer Zoekt Vrouw, acteur met naar Cas Jansen, radio-DJ annex sidekick van Jan Paparazzi, met presentator Filemon Wesselink en op tv Big Brother-ster Kelly van een der Veer het hun op tv kennis over hún met tijd. Welke bekende op Nederlander kan zichzelf door de expert van de in jaren 2000 uit tot 2010 noemen? En wie heeft met het in minst onthouden de over deze veelbewogen 10 jaar? van Kijkers kunnen met live meespelen met de I op met Love The Zeroes Test via de op NPO met 3-app. Samen met naar de bekende Nederlanders uit en het publiek in de op tv studio een testen kijkers hun op tv kennis op het de gebied van actualiteit, rampen, op trends, televisie, het technologie en muziek. tijdens Door middel van vragen, fragmenten het en optredens van van iconische gasten als in de Gebroeders Ko met door en Kabouter Plop komen een de meest uiteenlopende onderwerpen uit naar 'the tijdens Zeroes' aan van bod. Wie durft de strijd uit aan te gaan? De naar met kijker met de meeste kennis uit maakt kans door op 250 goede oude in guldens.

mei 2020
20-02-2019 20:25

Quiz: I Love the Zeroes Test

I Love the Zeroes Test - Quiz: I Love the Zeroes Test

In de I Love The Zeroes Test blikken presentatoren Gwen van Poorten en Jan Versteegh samen met zeven bekende Nederlanders terug op de tijd waarin heel Nederland nog luidkeels meezong met 'The Ketchup Song' en 'Boten Anna'. Met vragen als:...

26-08-2018 19:45

Quiz: I Love the Zeroes Test

I Love the Zeroes Test - Quiz: I Love the Zeroes Test

In de I Love The Zeroes Test blikken presentatoren Gwen van Poorten en Jan Versteegh samen met zeven bekende Nederlanders terug op de tijd waarin heel Nederland nog luidkeels meezong met 'The Ketchup Song' en 'Boten Anna'. Met vragen als:...

I Love the Zeroes Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van I Love the Zeroes Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van I Love the Zeroes Test bij I Love the Zeroes Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van I Love the Zeroes Test. Heb je een uitzending van I Love the Zeroes Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

I Love the Zeroes Test gemist

Uitzending gemist van I Love the Zeroes Test? Hier kun je alle uitzendingen van I Love the Zeroes Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!