Programma gemist?

In de I door Love The in Zeroes Test blikken presentatoren op Gwen van Poorten op tv en Jan Versteegh tijdens samen een met zeven bekende Nederlanders op terug op met de tijd waarin tijdens heel Nederland nog van luidkeels meezong op tv met 'The Ketchup Song' en 'Boten het Anna'. de Met vragen als: uit hoe heette de een eerste reallifesoap van Nederland? door Welke oud-minister met deed ooit mee naar aan het tv-programma So op tv You Wanna Be a een Popstar? naar En wie presenteerde met TMF met uit een zak over zijn hoofd? In tijdens de studio testen van zanger Jody Bernal, op tv Olympisch zwemkampioene Inge met de Bruijn, boerin op tv Agnes van door de op Ven uit Boer in Zoekt Vrouw, acteur Cas van Jansen, radio-DJ in annex sidekick Jan Paparazzi, presentator Filemon de uit Wesselink en Big Brother-ster Kelly tijdens van der Veer hun op kennis op over hún tijd. De een quiz gaat over de op tv actualiteit, rampen, uit trends, televisie, van technologie en muziek uit de in jaren 2000 door tot 2010. op tv Door middel van vragen, fragmenten door en optredens in van iconische gasten als met de Gebroeders uit Ko naar en Kabouter Plop komen van de meest uiteenlopende onderwerpen op tv uit 'the op tv Zeroes' aan het bod.

In tijdens de I op Love The Zeroes Test blikken presentatoren het Gwen van Poorten naar en het Jan Versteegh samen naar met zeven bekende uit Nederlanders terug op naar de tijd waarin heel Nederland met nog luidkeels meezong naar met 'The uit Ketchup Song' en van 'Boten de Anna'. Met vragen als: hoe in heette de eerste reallifesoap naar van Nederland? Welke van oud-minister deed door ooit mee aan het het tv-programma So You op tv Wanna Be op tv a Popstar? op En wie presenteerde TMF door met een zak uit over zijn hoofd? In op de studio tijdens testen zanger Jody Bernal, op tv Olympisch op zwemkampioene Inge de Bruijn, boerin in Agnes van de uit Ven uit naar Boer Zoekt naar Vrouw, acteur Cas Jansen, tijdens radio-DJ annex in sidekick Jan een Paparazzi, presentator Filemon Wesselink en met Big Brother-ster Kelly van op tv der in Veer hun kennis op over hún tijd. Welke bekende in Nederlander kan op tv zichzelf de uit expert van de van jaren 2000 tot op 2010 noemen? En wie heeft de een het minst onthouden over het deze veelbewogen op tv 10 jaar? Kijkers kunnen live meespelen door op met de I in Love The Zeroes Test via de een NPO 3-app. van Samen het met de bekende op Nederlanders en het publiek de in de uit studio testen kijkers hun kennis op tijdens het gebied van van actualiteit, rampen, in trends, televisie, technologie en het muziek. uit Door middel van met vragen, fragmenten en optredens van in iconische gasten als uit de Gebroeders Ko op tv van en Kabouter Plop komen de van meest uiteenlopende onderwerpen de uit 'the Zeroes' aan de bod. Wie naar durft de strijd aan de uit te gaan? De kijker naar met de meeste kennis maakt met kans op 250 de goede in oude guldens.

september 2021
20-02-2019 20:25

Quiz: I Love the Zeroes Test

I Love the Zeroes Test - Quiz: I Love the Zeroes Test

In de I Love The Zeroes Test blikken presentatoren Gwen van Poorten en Jan Versteegh samen met zeven bekende Nederlanders terug op de tijd waarin heel Nederland nog luidkeels meezong met 'The Ketchup Song' en 'Boten Anna'. Met vragen als:...

26-08-2018 19:45

Quiz: I Love the Zeroes Test

I Love the Zeroes Test - Quiz: I Love the Zeroes Test

In de I Love The Zeroes Test blikken presentatoren Gwen van Poorten en Jan Versteegh samen met zeven bekende Nederlanders terug op de tijd waarin heel Nederland nog luidkeels meezong met 'The Ketchup Song' en 'Boten Anna'. Met vragen als:...

I Love the Zeroes Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van I Love the Zeroes Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van I Love the Zeroes Test bij I Love the Zeroes Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van I Love the Zeroes Test. Heb je een uitzending van I Love the Zeroes Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

I Love the Zeroes Test gemist

Uitzending gemist van I Love the Zeroes Test? Hier kun je alle uitzendingen van I Love the Zeroes Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!