Programma gemist?

In de op I Love The de Zeroes Test tijdens blikken presentatoren Gwen van Poorten op tv op tv en Jan Versteegh samen met de zeven bekende Nederlanders uit terug op met de tijd waarin heel Nederland met de nog luidkeels meezong met 'The Ketchup op Song' en tijdens 'Boten Anna'. Met het vragen als: hoe tijdens heette een de eerste reallifesoap van Nederland? Welke door oud-minister deed een ooit mee aan door het tv-programma So op tv You Wanna Be a met de Popstar? En wie presenteerde TMF met een een zak over tijdens zijn door hoofd? In de op studio testen zanger Jody Bernal, van Olympisch door zwemkampioene Inge de Bruijn, tijdens boerin Agnes op tv van de van Ven uit Boer Zoekt Vrouw, van acteur Cas Jansen, van radio-DJ op annex sidekick Jan Paparazzi, presentator in Filemon Wesselink een en Big door Brother-ster Kelly van der Veer hun tijdens kennis over hún met van tijd. De quiz gaat over van de door actualiteit, rampen, trends, televisie, de technologie en muziek uit de een een jaren 2000 tot 2010. Door middel de van van vragen, fragmenten en optredens uit van iconische gasten uit als tijdens de Gebroeders Ko en van Kabouter Plop komen de het meest uiteenlopende naar onderwerpen uit op 'the Zeroes' aan op tv bod.

In de de I tijdens Love The Zeroes Test blikken presentatoren in Gwen van tijdens Poorten en Jan door Versteegh samen met het zeven bekende Nederlanders de terug door op de tijd waarin heel Nederland een nog op tv luidkeels meezong in met 'The Ketchup Song' en de 'Boten Anna'. Met vragen door door als: hoe heette de eerste op reallifesoap van met Nederland? Welke oud-minister deed ooit de mee aan door het tv-programma So in You Wanna tijdens Be a Popstar? op tv En wie presenteerde TMF op tv met een tijdens zak over zijn hoofd? In een de studio door testen een zanger Jody Bernal, Olympisch zwemkampioene Inge in de op Bruijn, boerin Agnes uit van de Ven uit Boer van Zoekt Vrouw, acteur tijdens Cas Jansen, radio-DJ tijdens annex sidekick op tv Jan Paparazzi, een presentator Filemon Wesselink en Big van Brother-ster naar Kelly van tijdens der Veer hun kennis over hún het tijd. Welke bekende op Nederlander kan zichzelf met de in expert van in de jaren 2000 tot het 2010 noemen? En wie met heeft het de minst onthouden over deze door veelbewogen 10 op jaar? Kijkers kunnen live meespelen de met de op tv I Love met The Zeroes Test via het de NPO 3-app. uit Samen met de bekende de Nederlanders en het een publiek het in de studio testen kijkers tijdens hun kennis op op het op tv gebied van actualiteit, rampen, trends, de televisie, technologie op en muziek. Door middel uit van vragen, op tv fragmenten uit en optredens van iconische gasten als in de Gebroeders Ko de een en Kabouter Plop komen de op tv meest uiteenlopende uit onderwerpen uit 'the tijdens Zeroes' aan bod. Wie durft het een de strijd aan naar te gaan? De kijker met de een meeste door kennis maakt kans op 250 tijdens goede naar oude guldens.

mei 2021
20-02-2019 20:25

Quiz: I Love the Zeroes Test

I Love the Zeroes Test - Quiz: I Love the Zeroes Test

In de I Love The Zeroes Test blikken presentatoren Gwen van Poorten en Jan Versteegh samen met zeven bekende Nederlanders terug op de tijd waarin heel Nederland nog luidkeels meezong met 'The Ketchup Song' en 'Boten Anna'. Met vragen als:...

26-08-2018 19:45

Quiz: I Love the Zeroes Test

I Love the Zeroes Test - Quiz: I Love the Zeroes Test

In de I Love The Zeroes Test blikken presentatoren Gwen van Poorten en Jan Versteegh samen met zeven bekende Nederlanders terug op de tijd waarin heel Nederland nog luidkeels meezong met 'The Ketchup Song' en 'Boten Anna'. Met vragen als:...

I Love the Zeroes Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van I Love the Zeroes Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van I Love the Zeroes Test bij I Love the Zeroes Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van I Love the Zeroes Test. Heb je een uitzending van I Love the Zeroes Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

I Love the Zeroes Test gemist

Uitzending gemist van I Love the Zeroes Test? Hier kun je alle uitzendingen van I Love the Zeroes Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!