Programma gemist?

In naar de I Love The Zeroes tijdens naar Test blikken presentatoren Gwen van Poorten een en Jan tijdens Versteegh samen met zeven een bekende Nederlanders terug met op de door tijd waarin de heel Nederland nog luidkeels een meezong met 'The Ketchup van Song' en het 'Boten Anna'. op Met vragen als: hoe heette tijdens de op eerste reallifesoap van de Nederland? Welke oud-minister deed ooit op mee op tv aan het tv-programma So You uit op tv Wanna Be a Popstar? En wie het uit presenteerde TMF met een tijdens zak over zijn op hoofd? In de studio in testen zanger tijdens Jody Bernal, Olympisch de zwemkampioene Inge de op tv Bruijn, boerin Agnes van de met Ven uit Boer in Zoekt het Vrouw, acteur Cas Jansen, radio-DJ op annex sidekick Jan in uit Paparazzi, presentator Filemon Wesselink en Big de Brother-ster naar Kelly van door der Veer hun kennis door over hún tijd. De uit quiz gaat naar over de actualiteit, rampen, trends, van televisie, technologie en een muziek uit de de jaren door 2000 tot 2010. uit Door middel op van vragen, fragmenten tijdens en optredens van iconische op tv gasten als van de Gebroeders Ko en Kabouter Plop met komen de in meest uiteenlopende onderwerpen de uit op 'the Zeroes' aan op tv bod.

In de op I Love het The Zeroes Test blikken uit presentatoren Gwen van Poorten uit en Jan tijdens Versteegh samen met zeven in bekende met Nederlanders terug op de op tijd op tv waarin heel Nederland nog luidkeels de meezong met het 'The Ketchup Song' op en 'Boten Anna'. op Met vragen een als: hoe heette de eerste reallifesoap tijdens van met Nederland? Welke uit oud-minister deed ooit mee aan het de tv-programma So het You naar Wanna Be a uit Popstar? En wie presenteerde een TMF met een zak uit over zijn hoofd? In een de studio testen de zanger Jody in Bernal, Olympisch het zwemkampioene Inge naar de Bruijn, boerin Agnes van de het Ven door uit Boer Zoekt Vrouw, acteur op Cas Jansen, op tv radio-DJ tijdens annex sidekick Jan Paparazzi, tijdens presentator Filemon Wesselink op tv en Big Brother-ster tijdens Kelly van der Veer van hun kennis over tijdens hún tijd. Welke op bekende Nederlander naar kan zichzelf de expert tijdens van de met jaren 2000 tot 2010 van noemen? En tijdens wie heeft het tijdens minst onthouden over deze veelbewogen op met 10 jaar? Kijkers op kunnen live meespelen met de I in Love in The Zeroes uit Test via de NPO naar 3-app. Samen met de een bekende Nederlanders en het het publiek het in de in studio testen kijkers hun kennis tijdens op het het gebied van het actualiteit, rampen, trends, televisie, technologie en op tv met muziek. Door middel van vragen, de fragmenten en optredens van van iconische gasten als op de Gebroeders Ko met en Kabouter met Plop komen de meest het uiteenlopende onderwerpen uit in 'the Zeroes' op aan naar bod. Wie durft de strijd op tv aan te gaan? De uit kijker op met de meeste op tv kennis maakt kans op op tv 250 goede met oude guldens.

september 2020
20-02-2019 20:25

Quiz: I Love the Zeroes Test

I Love the Zeroes Test - Quiz: I Love the Zeroes Test

In de I Love The Zeroes Test blikken presentatoren Gwen van Poorten en Jan Versteegh samen met zeven bekende Nederlanders terug op de tijd waarin heel Nederland nog luidkeels meezong met 'The Ketchup Song' en 'Boten Anna'. Met vragen als:...

26-08-2018 19:45

Quiz: I Love the Zeroes Test

I Love the Zeroes Test - Quiz: I Love the Zeroes Test

In de I Love The Zeroes Test blikken presentatoren Gwen van Poorten en Jan Versteegh samen met zeven bekende Nederlanders terug op de tijd waarin heel Nederland nog luidkeels meezong met 'The Ketchup Song' en 'Boten Anna'. Met vragen als:...

I Love the Zeroes Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van I Love the Zeroes Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van I Love the Zeroes Test bij I Love the Zeroes Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van I Love the Zeroes Test. Heb je een uitzending van I Love the Zeroes Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

I Love the Zeroes Test gemist

Uitzending gemist van I Love the Zeroes Test? Hier kun je alle uitzendingen van I Love the Zeroes Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!