Programma gemist?

In de de I Love The uit Zeroes Test blikken presentatoren naar Gwen van Poorten van van en Jan Versteegh tijdens samen met zeven bekende Nederlanders door terug op de de tijd een waarin heel Nederland nog luidkeels in meezong met 'The uit Ketchup Song' en in 'Boten Anna'. Met vragen de als: op hoe heette de eerste reallifesoap een van Nederland? in Welke tijdens oud-minister deed ooit mee in aan het naar tv-programma So You Wanna van Be a Popstar? En wie de presenteerde een TMF met op tv een zak over zijn hoofd? het In het de studio testen zanger Jody Bernal, door Olympisch zwemkampioene Inge met de van Bruijn, boerin in Agnes van de Ven in uit Boer Zoekt Vrouw, de acteur de Cas Jansen, radio-DJ annex sidekick Jan het Paparazzi, presentator Filemon naar het Wesselink en Big Brother-ster Kelly van door der een Veer hun kennis over met hún tijd. De quiz uit gaat over de in actualiteit, rampen, op tv trends, televisie, technologie en naar van muziek uit de jaren 2000 tot een 2010. het Door middel van vragen, met fragmenten met en optredens van iconische gasten op als de Gebroeders Ko de en Kabouter Plop in de komen de meest uiteenlopende uit onderwerpen uit 'the de Zeroes' aan door bod.

In het de I Love The naar Zeroes Test blikken presentatoren tijdens Gwen op van Poorten en tijdens Jan Versteegh met samen met zeven bekende door Nederlanders terug op de een tijd waarin heel Nederland op nog van luidkeels meezong met met 'The Ketchup de Song' en 'Boten door Anna'. Met vragen als: tijdens hoe heette de eerste reallifesoap op tv van Nederland? een Welke oud-minister deed ooit op tv mee tijdens aan het van tv-programma So You de Wanna Be a Popstar? En tijdens wie presenteerde TMF met naar een uit zak over zijn op tv hoofd? In een de studio testen zanger Jody Bernal, naar Olympisch zwemkampioene in Inge de tijdens Bruijn, boerin Agnes van de op tv Ven een uit Boer Zoekt de Vrouw, acteur Cas met Jansen, radio-DJ op tv annex sidekick Jan Paparazzi, op presentator Filemon Wesselink uit en Big Brother-ster Kelly het van der Veer het hun de kennis over hún de tijd. Welke bekende Nederlander naar kan zichzelf in de expert van de jaren 2000 door tot het 2010 noemen? En wie met heeft het een minst onthouden over deze uit veelbewogen 10 van jaar? Kijkers uit kunnen live meespelen met de op tv I Love in The Zeroes Test een via de NPO 3-app. Samen op met de bekende op tv Nederlanders op en het publiek in de op studio met testen kijkers uit hun kennis op het gebied van in van actualiteit, rampen, trends, op tv televisie, technologie en door muziek. Door middel van vragen, fragmenten tijdens en optredens van van iconische gasten met als de Gebroeders Ko van en Kabouter van Plop op tv komen de meest uiteenlopende onderwerpen uit het 'the in Zeroes' aan bod. uit Wie durft de strijd tijdens aan te gaan? De tijdens kijker de met de meeste kennis op maakt op tv kans op 250 goede het oude guldens.

januari 2021
20-02-2019 20:25

Quiz: I Love the Zeroes Test

I Love the Zeroes Test - Quiz: I Love the Zeroes Test

In de I Love The Zeroes Test blikken presentatoren Gwen van Poorten en Jan Versteegh samen met zeven bekende Nederlanders terug op de tijd waarin heel Nederland nog luidkeels meezong met 'The Ketchup Song' en 'Boten Anna'. Met vragen als:...

26-08-2018 19:45

Quiz: I Love the Zeroes Test

I Love the Zeroes Test - Quiz: I Love the Zeroes Test

In de I Love The Zeroes Test blikken presentatoren Gwen van Poorten en Jan Versteegh samen met zeven bekende Nederlanders terug op de tijd waarin heel Nederland nog luidkeels meezong met 'The Ketchup Song' en 'Boten Anna'. Met vragen als:...

I Love the Zeroes Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van I Love the Zeroes Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van I Love the Zeroes Test bij I Love the Zeroes Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van I Love the Zeroes Test. Heb je een uitzending van I Love the Zeroes Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

I Love the Zeroes Test gemist

Uitzending gemist van I Love the Zeroes Test? Hier kun je alle uitzendingen van I Love the Zeroes Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!