Programma gemist?

In op de I tijdens Love The Zeroes Test blikken presentatoren het Gwen van Poorten naar uit en Jan Versteegh samen met zeven naar bekende door Nederlanders terug op de tijd met waarin heel tijdens Nederland nog uit luidkeels meezong met een 'The Ketchup Song' en 'Boten tijdens Anna'. Met de vragen als: op tv hoe heette de een eerste reallifesoap in van Nederland? Welke oud-minister het deed ooit mee aan het het tv-programma met So You Wanna Be a naar Popstar? met En wie presenteerde TMF van met op tv een zak over zijn hoofd? tijdens In de studio op testen zanger op Jody Bernal, op tv Olympisch zwemkampioene Inge de naar Bruijn, boerin Agnes van de in Ven uit het Boer Zoekt Vrouw, acteur tijdens Cas de Jansen, radio-DJ annex sidekick Jan met in Paparazzi, presentator Filemon Wesselink en het Big Brother-ster Kelly van in der Veer hun het op tv kennis over hún tijd. De met quiz gaat over de door met actualiteit, rampen, trends, het televisie, technologie en het muziek uit de jaren 2000 de tot 2010. een Door middel van van vragen, fragmenten en de optredens van iconische gasten op tv als de naar Gebroeders Ko en Kabouter Plop het komen door de meest van uiteenlopende onderwerpen uit 'the naar Zeroes' aan tijdens bod.

In de op tv I Love een The Zeroes Test blikken presentatoren tijdens Gwen naar van Poorten en Jan op Versteegh samen met tijdens zeven bekende van Nederlanders terug op de tijd het waarin heel Nederland op tv nog luidkeels meezong met met met 'The Ketchup de Song' en 'Boten Anna'. Met vragen naar als: hoe heette in uit de eerste reallifesoap een van Nederland? Welke oud-minister deed ooit uit mee aan het naar tv-programma So You tijdens tijdens Wanna Be a Popstar? En wie de presenteerde TMF met tijdens een een zak over zijn hoofd? In naar de met studio testen een zanger Jody Bernal, Olympisch van zwemkampioene Inge de Bruijn, boerin met Agnes van de op Ven uit het Boer de Zoekt Vrouw, acteur uit Cas Jansen, radio-DJ annex een sidekick Jan Paparazzi, presentator Filemon van Wesselink op tv en Big Brother-ster Kelly op van der Veer hun de de kennis over hún tijd. Welke bekende op Nederlander de kan zichzelf de expert van op de jaren naar 2000 tot 2010 noemen? uit En wie heeft door het in minst onthouden over de deze veelbewogen 10 jaar? door Kijkers kunnen live meespelen op tijdens met de I Love The Zeroes tijdens Test via van de NPO 3-app. de Samen met de het bekende Nederlanders en tijdens het publiek met in de studio testen kijkers een hun op kennis op het gebied van door actualiteit, van rampen, trends, televisie, technologie en tijdens uit muziek. Door middel van tijdens vragen, fragmenten en uit optredens van iconische een gasten als de de Gebroeders Ko en door Kabouter Plop komen de met meest uiteenlopende onderwerpen tijdens uit 'the Zeroes' aan op op tv bod. Wie durft de strijd aan van van te gaan? De kijker met een de naar meeste kennis maakt door kans op 250 goede oude de guldens.

juli 2020
20-02-2019 20:25

Quiz: I Love the Zeroes Test

I Love the Zeroes Test - Quiz: I Love the Zeroes Test

In de I Love The Zeroes Test blikken presentatoren Gwen van Poorten en Jan Versteegh samen met zeven bekende Nederlanders terug op de tijd waarin heel Nederland nog luidkeels meezong met 'The Ketchup Song' en 'Boten Anna'. Met vragen als:...

26-08-2018 19:45

Quiz: I Love the Zeroes Test

I Love the Zeroes Test - Quiz: I Love the Zeroes Test

In de I Love The Zeroes Test blikken presentatoren Gwen van Poorten en Jan Versteegh samen met zeven bekende Nederlanders terug op de tijd waarin heel Nederland nog luidkeels meezong met 'The Ketchup Song' en 'Boten Anna'. Met vragen als:...

I Love the Zeroes Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van I Love the Zeroes Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van I Love the Zeroes Test bij I Love the Zeroes Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van I Love the Zeroes Test. Heb je een uitzending van I Love the Zeroes Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

I Love the Zeroes Test gemist

Uitzending gemist van I Love the Zeroes Test? Hier kun je alle uitzendingen van I Love the Zeroes Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!